Nasmeh Mone Lise

Jože Biščak (Foto: osebni arhiv)

Za Friederiko Beck najbrž niste še nikoli slišali, kaj šele, da bi poznali njo in njena dela, kar je logično. V Nemčiji so jo politično korektni mediji prezirali in ignorirali, zato ni čudno, da njen glas ni prodrl prek mej. Pa bi moral. Zadnja leta je nemška novinarka posvetila preiskavi delovanja Georgea Sorosa in njegovih nevladnih organizacij. Svoja odkritja je zbrala v knjigi Tajna migracijska agenda, v kateri je razkrila načrte političnih in finančnih elit za uničenje in podjarmljenje zahodne civilizacije. Srhljive podrobnosti formalnih in neformalnih sestankov voditeljev (predvsem nemških) evropskih držav z visokimi predstavniki Organizacije združenih narodov in njenih “hčerinskih” družb razkrivajo, da je naselitev stare celine s črnci iz Afrike in z muslimani iz arabskega sveta prednostni načrt globalističnih elit, ki se bodo tik pred neizbežnim kaosom in koncem umaknile na varno. Glavni financer tega zlohotnega projekta je seveda Soros, ki nevladnim organizacijam, ki se zavzemajo za “odprte meje”, namenja milijarde evrov, glavna ovira tega načrta pa so suverene nacionalne države.

Knjiga zaradi medijske blokade ni bila kdo ve kako odmevna, a podrobnosti (denimo pogovorov vodje globalnega foruma za migracije in razvoj Petra Sutherlanda z vplivnimi državniki), razkrite ob izidu knjige, so kazale, da ima Beckova izvrsten vpogled v zakulisno dogajanje in delovanje Georgea Sorosa, kar je seveda pomenilo neposredno grožnjo globalnim elitam in opranoglavim plačancem v nevladnih organizacijah. Zato se je zgodilo, kar se je zlovešče napovedovalo: Friederika Beck je umrla v zelo sumljivih okoliščinah. Na to so nedavno (dobro leto po njeni smrti) na kratki novinarski konferenci opozorili njeni prijatelji in somišljeniki, češ da zanje preiskava smrti še ni končana in da bodo preiskovali naprej, dokler ne bo resnica prišla na dan.

Primer kaže, da so globalni škodljivec Soros in njegove nevladne organizacije vse bolj živčni in da se jih loteva panika, kajti njihov načrt, da prek medijskega mainstreama prepričajo Evropejce, naj se sprijaznijo s svojim koncem ter pomešajo s črnci in z Arabci, se ni do konca uresničil. Tudi zaradi izjemnih posameznikov, kot je bila Beckova, ki je opozarjala na za Evropo škodljivo delovanje elit. Najprej so ljudi, ki so mislili s svojo glavo in prepoznali nevarnost, zmerjali s fašisti, z nacisti, s ksenofobi in z rasisti, ko to ni več pomagalo, so očitno začeli naročati umore za njihovo agendo najbolj motečih. To dokazujejo številni primeri nepojasnjenih smrti.

Seveda jih motijo tudi močne politične osebnosti, ker vedo, da jim taki državniki s svojim programom ohranjanja nacionalnih držav pomenijo neposredno grožnjo. Zato Viktorja Orbána zmerjajo z avtokratom, napadajo katoliško Poljsko, svarijo pred alternativami globalizmu, ker naj bi to vodilo v totalitarizem, tudi v Sloveniji si želijo toplovodnih in mehkih vodij strank, ki bi bili vodljivi in primerni za uresničitev idej multikulturalizma. In ni samo Janez Janša tisti, ki je za njihove načrte moteč dejavnik, ampak tudi program SDS, ki na prvo mesto jasno postavlja Slovenijo kot nacionalno državo ter pravice Slovenk in Slovencev. Tako jasno izdelanega programa nima nobena politična stranka, edino kar zmorejo drugi voditelji, ki jih globoka država in fanatiki multikulturnosti zbirajo okoli Marjana Šarca, je zaklinjanje, da s predsednikom SDS ne bodo nikoli šli v vladno koalicijo. Ta naučeni stavek je pravzaprav edini, ki ga artikulirano izgovorijo, vse drugo je prodajanje megle in retorično leporečje za zavajanje množic.

Strah pred izgubo vpliva globoko državo sili v ustvarjanje kaosa
A kot gredo meseci mimo, se tudi običajni ljudje začenjajo zavedati pogube, v katero jih vodijo politične lutke. Strah pred izgubo vpliva globoko državo sili v ustvarjanje kaosa, sili jo v sklepanje čudnih navez, ki se bodo na koncu vendarle razbile in rezultirale (najbrž) v predčasnih volitvah, namesto da bi vsaj sredinske stranke vendarle pogoltnile slino in oblikovale koalicijo z relativnim zmagovalcem na čelu, saj je škoda izgubljenega časa, ko bi že lahko začeli z delom, ki ga ni malo: od reforme zdravstvenega in pokojninskega sistema do presekanja lovk lobistov in drugih parazitov, ki izčrpavajo državo.

(Foto: iStock)

Včasih je pač treba pogledati drugam, da bi razumeli bistvo tistega, kar želite in vas zanima. Saj veste, če Mono Liso gledate v usta, ne boste nikoli ujeli njenega nasmeha; šele ko pogled premaknete na njene oči, se vam izriše njen nasmešek.

Jože Biščak

 • šmentanamuha

  Tole s Frederiko Beck sem brala pred kratkim. To so zame pogumni novinarji, ki si zaslužijo spomenik, ki bi bil predvsem opomnik živim. Ko jih ne morejo na drug način utišati, jih preprosto ubijejo. Podobno usodo je doživel tudi Saša Marković, bivši črnogorski poslanec in zgodovinar, je napisal knjigo MANIFEST PROTIV IMPERIJE, kjer prav tako govori o teh stvareh kot Frederika Beck. kmalu po izidu knjige, so ga leta 2015 umorili pred domačo hišo s strelom v glavo.
  Ampak dokler ovce ne bodo dojele, da gre zares, bo potrebna še kašna žrtev. Težko se sprijaznim z dejstvom, da je Orwell tako natančno napovedal razvoj dogodkov. Seveda pa je te informacije dobil od globoke države. Zato ga ne vidim kot genialnega pisatelja, ampak kot njenega glasnika.

  če vas zanima kaj več o Saši Markoviću in te knjige, tule je posnetek oddaje (zelo informativno):
  Saša Marković, Na rubu znanosti, Manifest protiv imperije, Prvi dio
  https://www.youtube.com/watch?v=ApOW33ASu7A

 • VERRZIFIKATOR

  Jurij Soršak

  MRHOVINAR

  Mu prišel na sled je zgodovinar,
  sam dokaze zdavnaj bi uničil,
  še naprej bi svinjarije špičil.
  Kdo že? Ah seveda: mrhovinar.

  Krematoriju ušel je spaka,
  druge raje v vrsto je potiskal,
  v isti rog z morilci gnida piskal,
  ga hudič že dolgo željno čaka.

  A za zdaj ga še na zemlji pušča,
  da dodobra se zredi ogaba,
  upa, da minulost je pozaba,
  to hudič z veseljem mu dopušča.

  On pa upa, da ga prelisiči,
  samega hudiča da ukani,
  javno to celo bedak oznani,
  češ da vraga brez težav uniči.

  Se hudič čedalje bolj mu smeje,
  z mrhovinarjem igra se redno,
  ve, da cvrl ta se bo za vedno,
  krematorij zanj se pridno greje.

  • Vesna Kovač

   Verz odlično teče!

   • VERRZIFIKATOR

    Hvala. Vse je v kilometrini.

 • Srce

  Kje so zdaj vsi pametnjakoviči, ki so včeraj trdili, da lažem? Ni Evropska unija začela s tem priseljevalnim sranjem. Vse se je začelo že mnogo mnogo prej. Združeni narodi pa so leta 2000 sprejeli plan o naselitvi 153.000.000 Afričanov v Evropo, z izgovorim (kako zelo zelo butasto), da se mora Evropa pomladiti, ker bo sicer obsojena na propad.

  • althar

   Jasno, da stvar nima zveze niti z EU, niti z OZN. Te institucije so le sluge pravih režiserjev uničenja Evrope, predvsem pa Rusije – kazarskih Židov, ki imajo v lasti vse glavne banke na Wall Streetu in ki skozi posojila in lobistične

  • pajot

   Praviš,EU ni začela s tem sranjem. OK,je pa dejstvo,da prav pridno pomaga. Prodane duše Merklova,macron,švedi,Nizozemci,španci so še kako na delu.Podkupljeni s sorosevimi judeževimi cekini. In točno vedo kaj se bo zgodilo. Ne pomladitev,temveč uničenje.

 • Franc Šink

  !3 mesec v koledarju bo mesec luka dobili bomo lunarni koledar.

 • althar

  Vrhunska kolumna, g. Biščak, vrhunska!

 • Janez Novak

  Zdaj vemo brez senčice dvoma, da smo izdani. Vemo, da se nad nami načrtno izvajajo kulturocid, etnocid in v perspektivi genocid. In kaj zdaj? Bomo križem rok čakali, da bruseljski globalistični rablji skupaj z domačimi vladnimi in nevladnimi pomagači opravijo svoje delo??

 • karpelec

  Namesto, da bi gledali Mono v oči in njen nasmeh, je vedno več takih ki gleda v Sorosove žepke pod očmi. ki so posledica denarnih žepov.

 • Miro Jereb

  Premalo ljudi ne razume in ne predvideva…KAM PES TACO MOLI…reagirajo ko je žal prepozno.

 • RATATA

  Kaj pa tile “naši” panevropejci počnejo in za kaj se zavzemajo?
  http://www.panevropa.si/index.php/panevropsko-gibanje/zgodovina-panevropske-ideje

 • Franc Šink

  Vsi komunisti imajo eno isto lastnost.Vsi bi bili radi gospodarji vodje in Cesarji.

 • Get Smart

  @ Jože
  Pusti “gledanja drugam”, “mone lise” itd., uči se, kot sicer predlagaš, od Friderike Beck.
  Kaj, kdo, kje, kako …
  Kdo UNIČUJE, ropa, TEPIHUJE, SFUKUJE Sloveniju?
  Čigava opcija ni Slovenija? Kdo ne more smisliti Slovenije?
  Kaj so? Kdo so? Od kod prihajajo …?

  .
  Namesto “kdo” je seveda na mestu “kaj”?
  Govorimo o kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH (svetovnih) PARAZITIH in njihovih slugah=hlapcih=SERBUSIH nje.
  O krvosesih, ki pijejo kri Človeku, ki parazitirajo na človeku, so to večno počeli, počnejo in vedno bodo.
  LJUDJE se morate LE OVEDETI TEGA. Za monelise lako ćemo nje.
  .
  Torej, kdo iz prve vrste TEPIHUJE* in SFUKUJE** Sloveniju?
  —-
  * + ** = če kdo ne ve, gre za izraza iz stavkov VRHOVNOG ritarda, ki ga jue MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA postavila na mesto vrhovnega sodnika, za besede nepismenega JUGOKOMUISTIČNEGA čefurja (čefur = TURŠKI SERBUS nje): “Sloveniju tepihovati”, “Človeka sfukati”.

  Kdo torej TEPIHUJE in SFUKUJE Slovenijo?

  SMC SD DeSUS zares LDS Levi ŠARAC bratušak SHOLTES i tako dalje do tokija.
  Kaj so to?
  So t. i. oz. samoimenovani “novi obrazi” MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE,
  so de iure in de facto IZRASTKI in v primeru SD in LDS de iure in de facto

  =FORMALNO PRAVNO nasledniki KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

 • Get Smart

  Pomni:
  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem
  jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za
  predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA,
  so se imenovali SDP Slovenije = Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije,
  so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP,
  so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP,
  so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ,
  so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan
  revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj,
   t. i. “NOVIH OBRAZOV”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Vsi -izmi so izdelki kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE propagande,
  so le orodja za zavajanje in poneumljanje.
  .
  .
  POLITIKA je (pomeni) delo za POLITEJO, skrb za POLITEJO.
  Vprašanje je le, za KAKŠNO? Za KATERO?
  .
  Za kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI “novi svetovni red” sužnjelastnitva in s tem MURGL
  KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO
  ali
  pa
  za SVOBODNO PRAVIČNO RESNICOLJUBNO ČLOVEKOLJUBNO Slovenijo?
  .
  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem,
   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!