fbpx

Politični slovarček neke kratice: SMC = Sabotinsko, Mavrično, Cagavo

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Danes v Sloveniji ni niti enega človeka več, ki ne bi vedel, da Stranko moralnega centra sestavljajo privilegirani dvoličneži iz javnega sektorja, ki nimajo nobenih načel, nobene morale in nikakršne etike. O tem sem se nič kolikokrat prepričal na lastne oči. Posebej še v času največjega dosežka družinske politike Cerarjeve vlade – razvpite ugrabitve koroških dečkov, ko Cerarjevi pacienti niso premogli niti trohice spoštovanja do 3000 krajanov Pameč pri Slovenj Gradcu, da bi se udeležili katere izmed sej Komisije za peticije in človekove pravice pri Evi Irgl.

Sabotinsko in sabotersko
Goriški Sabotin so nekakšne simbolne primorske Dražgoše. Tudi tam se poveličuje ime iz devetega kroga Dantejevega pekla: Josipa Broza Tita. SMC za totalitarno dediščino komunistične partije skrbi na mnogotere načine: udeležuje se orgij komunističnega kulta, kakršen je bil nedavno v Dražgošah, podpira medijsko enoumje, zanemarja pravni vidik soočenja s polpreteklo zgodovino, izdatno financira organizacije, ki jahajo na sovraštvu do narodnih vrednot in domoljubja.

Sabotersko je sprejemati zakone za preplačane in/ali škodljive projekte v korist elite, ki jih bomo plačali davkoplačevalci. Spomnimo samo na podarjanje in trajno uničenje hektarjev najboljših kmetijskih zemljišč na vodovarstvenem območju Maribora za Magnin kemični obrat v Hočah. Do neba smrdi tudi 2. tir, s katerim si koalicija otroških tatov rešuje zapravljeni ugled, ponovno s seganjem v naše denarnice.

Višek njihovega sabotiranja Slovenije pa je podarjanje slovenskega morja in zemlje. Tudi v tem primeru so ‘cerarjanci’ skregani z resnico. Kajti resnica ni to, kar nam prodajajo Pahor, Cerar in Erjavec, ampak je za narod precej bolj neugodna. Saboterska levičarska politika nam je s Pahorjevim soliranjem zaigrala asa, ki bi ga morali izkoristiti pred vstopom Hrvaške v Evropsko unijo. A izdajalski Pahor je po odličnem izhodišču, ki ga je prejel od Janševe vlade in po prvi odločni izjavi nenadoma začel klecati pred Hrvaško in se poigravati z vitalnimi slovenskimi interesi. Hrvaški je omogočil vstop v EU, ne da bi pregovorno zvita soseda kakorkoli zagotovila, da bo spoštovala slovensko pravico do ozemeljskega stika z odprtim morjem. Račun za to neumnost je v obliki arbitražne sodbe prišel lani in namesto tehtnega premisleka o načinu uveljavitve vitalnih interesov Slovenije levičarji vztrajajo pri uveljavitvi škodljive razsodbe. Edina dota, ki jo je po zaslugi izdajalske levice prineslo arbitražno sodišče Sloveniji, je tako rekoč novi spor s Hrvaško. In pa “zmaga” mednarodnega prava, ki pa je hkrati poraz pravične rešitve, kar je Brglez “pozabil” omeniti.

Mavrično
Mavrično delovanje SMC, ki promovira homoseksualno ideologijo in vsiljevanje teorije spola, se je razkrilo, ko je Cerar družinsko politiko prepustil skrajnežem iz (Z)Levice, SD in protidružinskim nevladnim organizacijam. S tem so se pridružili skrajnim aktivistom svetovne levice, ki jo obvladuje homoseksualni lobi, ki nam predpisuje, kaj bomo mislili, jedli in sovražili.

Zahteve homoseksualnega lobija po radikalnih družbenih spremembah v svetu in Sloveniji so vse glasnejše. Fašistoidno vsiljevanje skrajno levičarskega razumevanja družine in odnosov med ljudmi izvajajo univerze, ministrstva in “nevladne” organizacije. S sprejetjem novega družinskega zakonika, ki problematizira družino mame, očeta in otrok, se tudi Sloveniji obetajo časi, kakršne v svoji viziji družbe Krasnega novega sveta napoveduje Aldous Huxley. Z nedemokratičnim prihodom Cerarja na oblast se je pospešilo izseljevanje mladih, dotok nezakonitih migrantov, s postavitvijo homoseksualnega aktivista Mihe Lobnika na čelo ideološke policije pa se je pričel tudi uspešen pohod homoseksualnega lobija v vlado, na sodišča in medije, s čimer se pogoji za globoke družbene konflikte pospešeno vzpostavljajo tudi v Sloveniji.

Foto: STA

Cerarjevi se razglašajo za snovalce nove družbe multikulturnosti in so Stranka modernega centra, kakor se trenutno popularno imenujejo. Njihova značilnost je, da družino sovražijo, ker pomeni prostor identitete in opredelitve, iz katere zrastejo trdni ljudje, s katerimi je težko manipulirati. Spolna, verska, narodna in politična opredelitev je za večino ljudi še vedno temelj osebne svobode, ki totalitaristom ni po volji. Sodobni revolucionarji, kakršni so ‘cerarjanci’, zato podirajo meje etično in zdravorazumsko sprejemljivega. Trdijo, da ni razlik med spoloma, spodbujajo nezakonite migracije, ki pospešujejo terorizem, ženskam so podtaknili detomor kot pravico odločanja o svojem telesu, ločitve propagirajo kot sodoben način življenja, iz javnega prostora pa izganjajo vero in Boga.

Cagavo
“Za mene, za vlado, pravijo, da smo prepočasni, da smo cagavi,” je Cerar leta 2015 za Siol.net povzel znani očitek javnosti. Branil se je z besedami, da so kot nova stranka potrebovali nekoliko več časa in da se je treba seznaniti z razmerami v institucijah države. Prav te razmere pa so bile v nekaterih primerih zelo slabe. “Ko to vidiš, ti postane hudo za to družbo,” so Cerarja povzeli na Siolu.

O cagavem Cerarju in njegovem preglasovalnem aparatu je bilo veliko povedanega. Na tem mestu se za hip zazrimo v negotovo prihodnost, ki nas že počasi lovi za rep. Temačni prihodnosti se v tem trenutku še lahko izognemo, zato že danes začnimo razglašati, da bodo naslednje volitve prelomne, saj bodo referendum o normalni, svobodni Sloveniji in nadaljevanje osamosvojitvene bitke za Slovenijo, osvobojene komunistične diktature. Naslednje parlamentarne volitve bodo ponovno naplavile »nove obraze«. Šarec je že napovedan. Ob njih se bodo tudi odsluženi obrazi Erjavca, Židana, Kopač Mrakove in  Cerarja brez sramu silili na oblast.

Po njih delih jih boste spoznali, je zapisano v Svetem pismu. Takšni so narodu sposobni prinesti le še en neusmiljeni komunistični napad na ljudi, zavezane veri, spoštovanju družine in naroda, poštenju, podeželju, trdemu delu. Kultura smrti, ki poganja slovenske levičarje, bo še bolj brezobzirno napadla zdrave slovenske družine, ki jih je še vedno veliko, a so zapostavljene in se jih ne omenja, čeprav držijo naš narod pokonci. V osladno govorico zamaskirani politični propagandisti SMC, (Z)L, DeSUS, SD, ZaAB, PS bodo kot sile zla prilezli na jumbo plakate, v ulične reklame, radijske in TV oddaje, v vaše dnevne sobe. Nadvse osladno bodo govorili o tem, naj pozabimo na preteklost in se ozremo v svetlo prihodnost multikulturne družbe brez rase, spola in identitete, kjer bomo imeli vsi vse in hkrati nič.

Vsi tisti, ki držimo slovenstvo in narod pokonci, se jim bomo uprli z vsemi močmi!

Franci Donko