Politika DeSUS, SD, (Z)L in SMC nam bo uničila prihodnost: Pokojninska blagajna prazna, manjka nam že 300.000 ljudi, mlajših od 30 let!

Franci Donko

Ko sem pred meseci zbiral gradivo za oddajo o rodnosti v Sloveniji, sem naletel na javnosti prikriti “Delovni dokument služb Evropske komisije 2016“. Iz režimskih medijev o problematiki staranja prebivalstva, premajhni rodnosti in prazni pokojninski blagajni seveda nismo mogli ničesar slišati. Erjavec je z lažnimi obljubami o 1000 evrih najnižje pokojnine na volitvah  sramotno izkoristil revne upokojence, zdaj pa se skupaj s Cerarjem z mizernimi zviševanji pokojnin v višini kepice sladoleda trudi vzdrževati socialni mir, kar jima s pomočjo “režimskih psov” za zdaj še uspeva.

O resnično zaskrbljujočem stanju glede rodnosti v Sloveniji Cerar-Židan-Erjavčeva vlada torej molči, opozarjajo pa nas tujci, medtem ko bi bilo povsem normalno, da bi takšno stanje najbolj skrbelo vlado.

Evropska komisija ugotavlja naslednje: “Staranje prebivalstva v Sloveniji je glavno tveganje za fiskalno vzdržnost, zlasti v dolgoročnem  obdobju.  Slovensko prebivalstvo se stara hitreje od prebivalstva v večini držav članic, saj naj bi se koeficient starostne odvisnosti starih po napovedih med letoma 2013 in 2060 več kot podvojil. Komisija ocenjuje, da se dolgoročno Slovenija sooča z največjim tveganjem za fiskalno vzdržnost med vsemi državami članicami. Staranje prebivalstva povzroča znaten pritisk na vzdržnost pokojninskega in zdravstvenega  sistema  ter  sistema dolgotrajne oskrbe. Pokojninska reforma iz leta 2012 je stabilizirala odhodke, povezane s pokojninami,  vendar  le  kratkoročno. Dolgoročno naj bi Slovenija doživela eno od največjih  povečanj  javnih  odhodkov  za pokojnine v EU. Na področju zdravstvenega varstva bi lahko učinkovitejša raba virov dolgoročno omejila odhodke, ne da bi bil ogrožen dostop do kakovostne oskrbe. Poleg tega je za zdravstveni sistem značilno pomanjkanje zadostnih vgrajenih sistemov samodejnih stabilizatorjev, ki bi ublažili nihanja prihodkov v gospodarskem ciklu. Slovenija poleg tega nima celostnega sistema dolgotrajne oskrbe. Pozornost se še naprej namenja predvsem  institucionalni  oskrbi, medtem ko skupnostna oskrba ni dobro usklajena.”

“Koalicija zla” nam meče pesek v oči in laže o resničnem stanju v Sloveniji
Cerar-Židan-Erjavčeva koalicija doma na veliko laže in zavaja ljudi o demografskem, finančnem in gospodarskem stanju Slovenije, ki je baje zelo dobro, evropski strokovnjaki pa ugotavljajo, da je Slovenija država z najslabšo proračunsko in demografsko prihodnostjo v vsej Evropski uniji. Hanžek in ostali trdi levičarji se tega stanja zavedajo, vendar bi namesto spodbujanja rojstev in večjih finančnih ugodnosti za mlade in družine v državo pripeljali kar 200.000 ekonomskih migrantov, v katerih vidijo potencialne volivce. Ne zanima jih, da Evropa nenehno trepeta zaradi vse pogostejših terorističnih napadov. Levičarji so v svojem sovraštvu do naroda šli celo tako daleč, da nam dopovedujejo, naj se sprijaznimo še s islamskim terorizmom, če smo se že z njimi. Niti najmanj pa se ne zavedajo, da zaradi pomanjkanja otrok v Sloveniji kmalu ne bomo mogli več zagotavljati pokojnin in zdravstvenega zavarovanja za upokojence, saj ti stroški predstavljajo vedno večji finančni pritisk na proračun. Njihova rešitev pa je popolnoma protinarodna, saj bi z nadomeščanjem prebivalcev Slovenije z migranti naš narod počasi izginil.

Slovenska levica zagovarja glavne razloge za katastrofalno slovensko prihodnost!
Aktivisti skrajne levice, med katere lahko mirno uvrstimo tudi Cerar-Židan-Erjavčevo koalicijo, zagovarjajo družbeni model, ki temelji na spodbujanju splavov, ločitvah, uvajanju homoseksualne ideologije v vrtce in šole, trgovini z materinstvom, ubijanju bolnikov, prepovedi pokopa zunajsodno pobitih in zasvajanju z drogami.

O delovanju organizacij in posameznikov, ki na račun protidružinske politike bogatijo z denarjem davkoplačevalcev, smo na Nova24TV že pisali. Razne levičarske “nevladne” organizacije in državne ustanove v spregi s homoseksualno ideologijo, kakršen je skrivni Sektor za enake možnosti, so glavni razlog za nastanek demografske zime v Sloveniji, saj nam manjka že 300.000 ljudi, mlajših od 30 let!

Nenadzorovane migracije v letu 2015 in družinski referendum decembra istega leta pa so jasno razkrili cilje, za katere se zavzema slovenska levica: socialna revolucija, nenehno davčno zasužnjevanje prebivalstva in vsakič znova zgoljufani prevzem oblasti! Za narod jih ne briga popolnoma nič, sicer ne bi za enega migranta namenili skoraj 2000 evrov mesečno, veliko upokojencev s 40 leti delovne dobe pa komaj preživi iz meseca v mesec.

Levičarski politiki v Sloveniji ustrahujejo strokovnjake in vse, ki iščejo vzroke za upad prebivalstva
Gotovo ste opazili, da se v medijih ne sme noben strokovnjak in politik vprašati, zakaj v Sloveniji število prebivalstva tako naglo upada oz. zakaj nimamo več otrok? Razlog je v postavitvi političnih in medijskih struktur, ki jahajo na t. i. “sovražnem govoru”, ki je v resnici sovražni molk, ki prepoveduje in tabuizira ključne teme za preživetje slovenskega naroda in družbe. V ta namen so sprejeli Zakon o varstvu pred diskriminacijo in ustanovili levičarsko ideološko policijo, nekakšno novodobno inkvizicijo, ki jo vodi prekaljeni homoseksualni aktivist Miha Lobnik.

Spomnimo se še zloglasne Tarče, v kateri je Angelca Likovič izpostavila ubijanje nerojenih deklic in fantkov v slovenskih bolnišnicah, zaradi česar so jo takoj označili za nestrpno in mračnjaško, ji hoteli celo prepovedati nastopanje na javni televiziji, kdor pa je zagovarjal Angelco in svobodo govora, pa je tvegal, da ga bodo proglasili za fašista.

Gre za izraze, ki so jih namenoma izumili ter jih prek proabortivnih novinarjev in politikov širijo in s tem zastrupljajo slovensko javnost in mladino. Za vse te radikalne levičarje, ki zasedajo dobro plačana mesta na ministrstvih ter na naše stroške vodijo protinarodno politiko, je značilno, da so danes glavni motor nestrpnosti, omejevanja svobode izražanja in grožnja narodnemu obstoju. Za konec morda na videz trde, a še kako resnične besede: vsak, kdor podpira levičarsko politiko DeSUS, SD, (Z)L, SMC in njihove pajdaš, je sokriv za osebno in kolektivno nesrečo ter dolgoročno revščino in depresijo Slovenk in Slovencev.

Franci Donko