fbpx

Zadnja priložnost, da na miren način preprečimo arabizacijo in šeriatizacijo Slovenije!

(Foto: iStock)

Sodobna Evropa je v svojem jedru demokratičen in na človekovih pravicah temelječ prostor, vendar ima svoje zunanje meje, ki jih varuje schengenski sporazum, podobno pa ima demokratična Evropa tudi svoje notranje duhovne meje, ki jih je treba spoštovati, sicer tvegamo zlom in uničenje motorja svetovne demokracije, ki so ga naši predniki pod vodstvom Adenauerja, Schumana in De Gasperija zgradili na temelju krščanskih vrednot.

Evropo in Slovenijo vodijo moralno šibki, značajsko upogljivi ljudje brez vizije. Teroristični napadi po Evropi in zadnji grozljiv napad na poročen poljski par na plaži v Riminiju, v katerem je skupina afriških migrantov par oropala, moškega brutalno pretepla in zverinsko posilila njegovo ženo, kažejo na popolnoma zgrešeno evropsko migrantsko politiko. Fake news o tem poročajo, vendar za razliko od Nove24TV, Demokracije, Breitbarta in demokratičnih medijev ne razkrijejo nacionalnosti zločincev, da se ljudje ne bi uprli njihovemu poskusu uničenja evropske civilizacije. Za papeža Frančiška vemo, da ga vodi krščanska ljubezen do ljudi v stiski, hkrati pa se zaveda varnostnih tveganj in omejenih možnosti sprejemanja migrantov. Žal tega ni mogoče reči za vladajoče politike v Evropi in Sloveniji, ki bi morali ideološke napade na družino in spolne napade migrantov na evropske ženske v kali zatreti in preprečiti.

Nemška kanclerka Angela Merkel je v pripravah na jesenske volitve v intervjuju za Welt am Sonntag izjavila, da ne obžaluje odločitve o odprtju nemških meja za migrante leta 2015 in da je ne bi spremenila, tudi če bi imela priložnost. Vse pomembne odločitve iz leta 2015 bi bile enake,” je izjavila 63-letna Merklova. Zanikanje, da je bilo odprtje meja napaka – kljub posledičnemu grozovitemu porastu terorističnih napadov, množičnih posilstev in izgube varnosti in prostega gibanja, je milo rečeno skrajno nemoralna izjava. Podobno politično odgovornost nosi tudi predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker, ki z dopuščanjem končanja življenj nerojenih otrok in spuščanjem teroristov v Evropo dela sramoto Evropski ljudski stranki in tepta njena načela in program.

Socialni inženiring in ideološke poskuse na ljudeh so izvajali nacisti in boljševiki, nadaljuje jih skrajna levica
Vsi poznamo in (upam) obsojamo nacistične medicinske poskuse na taboriščnikih in boljševiško pot v brezrazredno družbo z izstradanjem in mučenjem milijonov Ukrajincev in “sovjetskih” ljudi. Slovenska družba, ki ne zmore obsoditi vseh totalitarnih režimov, je na dobri poti, da se ji ponovijo grozote preteklosti, iz katere se ni pripravljena učiti za prihodnost. Obujanje jugonostalgije, čaščenje totalitarnih simbolov, duhovno in arhitekturno onesnaženje s spomeniki zločincem nas peljejo prav po tej poti. Če temu dodamo še medijsko izkrivljanje resnice množičnih migracij, ki v Evropo ob peščici preganjanih krščanskih družin prinaša horde uničevalcev civilizacije, pridemo do točke, ko je treba ukrepati.

Cilj antife, skrajnih homoseksualnih in levičarskih organizacij, je uničenje Evrope!
Izgovarjanje na politični in humanitarni vidik migracij je le krinka, s katero antifa in skrajni levičarji s pomočjo naivnih in moralno pokvarjenih politikov izvajajo homoseksualizacijo, arabizacijo in šeriatizacijo Evrope. Na evropski ravni to počnejo Angela Merkel, Juncker in Tanja Fajon, doma pa nam Cerar–Židan–Erjavčeva izdajalska vlada razprodaja ozemlje, s teorijo spola poneumlja otroke, za hrbtom pa naseljuje državna stanovanja, počitniške kampe in centre z nezakonitimi migranti, večinoma Iranci, Afganistanci, Eritrejci in Pakistanci, ki jih za nameček mesečno oskrbuje s po 2000 evri davkoplačevalskega denarja.

Antifa, ki postaja jurišni oddelek skrajne levice, pri nas domuje v (Z)L, na FDV in nekaterih drugih univerzah. V mednarodnem merilu, pa tudi pri nas, je postala tako močna, da se že odkrito spopada s policijo in svojimi miselnimi nasprotniki. Nedavno smo to videli v Charlottesvillu v Ameriki, pri nas pa med državnim udarom v letih 2012/13, ko je skrajna levica z napadanjem parlamenta in v nasilnih spopadih s policijo pomagala izvesti državni udar levičarske politike zoper demokratično vlado.

Evropo bo rešila prepoved skrajnih levičarskih skupin in izgon islamistov
Kar je za 20. stoletje pomenilo divjanje komunistov, nacistov in fašistov, to danes počne antifa. Če si želimo normalnega življenja, jim bo treba stopiti na prste. Temeljito in brez naivnega humanizma. Zgodovina se ponavlja, dokler se ljudje ne spametujemo. Zato lahko kot naslednji logičen korak v rušenju evropske civilizacije pričakujemo povezovanje in zavezništvo ISIS in antife, podobno kot iz zgodovine poznamo teroristično zavezništvo med PLO in Rdečimi brigadami. Za demokratično Evropo odprtih meja, miru in blaginje zato ni druge možnosti kot prepoved antife in vseh skrajnih levičarskih skupin, nadzor nad financiranjem NVO iz tujine in izgon islamistov v dežele izvora. Cilj obojih je leta 2017 namreč znan: razbitje zahodne civilizacije, kot jo poznamo.

Franci Donko

Volitve – zadnja priložnost, da se aktivistov skrajne levice znebimo na miren način
Podobno rešitev se da preslikati tudi v Slovenijo. Antifo, levičarske skrajne organizacije z vonjem po terorizmu, je treba prepovedati z zakonom, podobno  velja za totalitarne simbole.

Na listo skrajnežev, ki ogrožajo demokracijo, spadajo vladne SMC, SD, DeSUS in (Z)L, ki so zaradi lastnih koristi sposobni teptati celo človekove pravice najbolj nemočnih, kot sta koroška fantka. Njihovemu nečastnemu zgledu sledijo tudi določene “nevladne” organizacije, v katerih se radi zadržujejo in v njih “službujejo” levičarski aktivisti, ki so pogosto izkoriščevalci človeške naivnosti, brezdelneži, iztirjenci, zakajenci in požeruhi proračunskega denarja. “Ljudske vstaje” in shod v podporo migrantom so dokaz, da gre za skupino nikoli odraslih ideoloških revolucionarjev, ki živijo na plečih staršev in se zakamuflirani bojazljivo skrivajo Kučanu za hrbtom. Simbolno in dobesedno. Zanje je značilno, da so neutrudni zagovorniki moralno izprijenega ljubljanskega župana in zvesti volivci svojih gospodarjev – Levice in SD, SMC in DeSUS.  Zato je zelo pomembno, da gremo na volitve tudi demokratično usmerjeni zavedni Slovenci in domoljubi.

Lahko se zgodi, da bodo volitve zadnja priložnost, da se skrajne levice v (Z)L, SMC, SD, DeSUS, njihovih aktivistov in zajedalcev proračuna znebimo na miren način in jih pošljemo na smetišče zgodovine.

Franci Donko