fbpx

Arsenovič ne mara Thompsona, raje hodi na parado ponosa in za naš denar v London?

Foto: facebook

Kar je pri nas nezakonito, je za levo oblast očitno zakonito. Ksenija Klampfer je tista (nekdanja) načelnica Upravne enote Maribor, ki je nezakonito prepovedala koncert Thompsona v Mariboru. Z njo se očitno strinja tudi mariborski župan.

Še isti dan, ko je upravno sodišče odpravilo prepoved koncerta Marka Perkovića Thompsona v Mariboru, je ptujski organizator Milan Trol napovedal novo gostovanje kontroverznega hrvaškega glasbenika v Sloveniji. “Župan MO Maribor ne podpira morebitne izvedbe koncerta izvajalca Marka Perkovića Thompsona v Mariboru, saj naj bi bila vsebina pesmi in sporočilnost izvajalca povezana z bolečimi temami in zgodbami. Prav tako župan ne bi soglašal z izvedbo koncerta v prostoru, ki je v lasti MO Maribor,” pravijo na MOM.

Je pa očitno Thompson glavni problem Maribora za Arsenoviča. Problem očitno niso ceste, mostovi, knjižnica, stadion Ljudski vrt, ZD Tezno, vodovod in nenazadnje tudi Snaga. Medtem ko se Arsenovič, skupaj s podžupanom za denar meščanov blazno zabava v Londonu in hodi na ogled Wimbledona, mesto nazaduje?

https://www.facebook.com/arsenoviczamaribor/posts/894942667509146

Ne manjka pa mariborski župan Arsenovič na paradi ponosa. Mogoče pa je to prihodnost mesta Maribor?

Medtem ko nekateri Mariborčani nimajo niti vovodova, kaj šele kanalizacije, si Mariborski župan Saša Arsenovič vzame čas…

Gepostet von Arsenovič je grobar Maribora am Samstag, 29. Juni 2019

Je še kdo ponosen na našega župana?

E-maribor.si