fbpx

DeSUS Maribor izrazil enotno podporo predsednici Aleksandri Pivec

Člani mariborskega odbora stranke DeSUS.

V Mariboru so se člani izvršilnega odbora mestnega odbora DeSUS Maribor srečali s predsednico Aleksandro Pivec in generalnim sekretarjem Damjanom Stanonikom. Pogovor je tekel o aktualnih projektih stranke: Uradu za demografijo, demografskem skladu, zakonu o dolgotrajni oskrbi, izrednem usklajevanju pokojnin. Člani so predsednici in vodstvu izrekli enotno podporo pri njihovem prizadevanju za izboljšanje položaja upokojencev in vseh ostalih generacij.

Po napadu ljubljanske pokrajinske organizacije DeSUS na vodstvo stranke in predsednico Aleksandro Pivec, je stranka strnila svoje vrste in pokazala, da ima predsednica podporo odborov po Sloveniji. Po ljubljanskem odboru DeSUS, kjer so izjavili, da je bila seja Pokrajinskega odbora Ljubljana neskladna z internimi akti stranke, so podporo in enotnost pokazali tudi člani izvršilnega odbora DeSUS Maribor.

Pogovor je tekel o aktualnih projektih stranke: Uradu za demografijo, demografskem skladu, zakonu o dolgotrajni oskrbi, izrednem usklajevanju pokojnin. Člani so predsednici in vodstvu izrekli enotno podporo pri njihovem prizadevanju za izboljšanje položaja upokojencev in vseh ostalih generacij.

Marko Puš