fbpx

Dve kazni v treh dneh: Janković po volitvah zlorablja redarsko službo za polnjenje prazne občinske blagajne!

Foto: Nova24TV

“V treh dneh sem dobil že dve kazni mestnega redarstva za nepravilno parkiranje, in to pred lastnim blokom. Zanimivo pri vsem tem je, da pred županskimi volitvami redarjev ni bilo nikjer, potem pa jih je Janković poslal pobirat denar Ljubljančanov,” nam je pisal bralec, jezen zaradi inkasantske politike ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Ljubljanski župan Zoran Janković je ob nastopu četrtega zaporednega županskega mandata poskrbel za to, da bodo prebivalci občutili njegovo vodenje z luknjami v lastnih denarnicah. Po podražitvah grobnin, parkirnin in vozovnic Ljubljanskega potniškega prometa nam je podražil še odvoz odpadkov in preskrbo z vodo.

Na nas se je obrnil Ljubljančan iz Bežigrada, ki je v treh dneh prejel kar dve kazni za nepravilno parkiranje. Zgodba je še toliko bolj nenavadna, ker so ga redarji občine Ljubljana oglobili kar pred njegovim blokom. Kot nam je povedal, Jankovićeva redarska služba patruljira tam vsak dan in piše globe za nepravilno parkiranje, in to celo tam, kjer so stanovalci do pred kratkim povsem legalno parkirali svoje avtomobile.

Dober menedžer in gospodar, ki lupi Ljubljančane? (Foto: STA)

Pri tem nam je še povedal, da redarjev tam ni bilo več kot mesec dni pred županskimi volitvami, po svoji novi zmagi pa je Janković zopet zagnal politiko pobiranja denarja Ljubljančanom. Njegovi zgrešeni projekti stanejo veliko denarja. In nič ni videti, da bi Janković pri tem deloval kot dober gospodar ali menedžer – luknjo v občinskem proračunu bodo krili Ljubljančani sami preko grobnin, parkirnin, vozovnic Ljubljanskega potniškega prometa, odvoza odpadkov, preskrbe z vodo ter glob redarske službe.

C. Š.