fbpx

[Foto] Policija delila fotografiji trupel, ki so ju našli na plaži. Ju prepoznate?

Foto: STA

Sprehajalce je 19. marca dopoldne na območju Belih skal pričakal strašljiv prizor. Najprej so opazili mrtvo žensko, čez tri ure pa so nedaleč stran našli pa še moško truplo. Policija še vedno zbira informacije o neznanem moškem in ženski. 

Na podlagi obdukcije na Inštitutu za sodno medicino Ljubljana je bilo ugotovljeno, da gre za žensko, staro 30–40 let, visoko približno 165 cm, zeleno-modrih oči, okroglega obraza, svetlo rjavih, nekoliko skodranih, kratko pristriženih las in močnejše postave. Oblečena je v pajkice znamke H&M, velikost XL, spodnjo majčko znamke FSBN Sister, velikosti XL in majičko znamke C&A, velikosti L. Na desni lopatici ima tetovažo.

Foto: PU Koper

Moški, star med 35 in 45 let, okroglega obraza, kratko pristriženih kostanjevih las, srednje postave, visok približno 175 centimetrov, oblečen v majico s kratkimi rokavi, svetlo modre barve znamke Pascarel, velikosti XL, jopico z dolgimi rokavi, modre barve, znamke C&A, velikosti S, jeans hlače znamke C&A, velikosti 32/34, z usnjenim hlačnim pasom, črne barve in nogavice modre barve znamke Puma, velikosti 43-46.

Foto: PU Koper

Ker identiteta moškega in ženskega trupla še vedno ni znana se policisti obračajo na širšo javnost. Policisti PU Koper zato prosijo javnost za pomoč in objavljajo fotografiji pokojnikov, da bi ugotovili njuno identiteto. Če ju prepoznate, o tem čim prej obvestite najbližjo policijsko postajo, 113 ali pokličite na anonimni telefon policije 080 1200.