fbpx

Huligani zaradi Roga razgrajali po Ljubljani. Jankovića varuje policija! Danes spet protesti!

Foto: STA

Ljubljanski policisti so imeli ponoči veliko dela. Na področju kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali devetkrat.

Huligani iz propadajočih objektov Roga, kjer so se zbirali narkomani in pijanci so se ponoči spravili na mestno infrastrukturo. Kljub omejevanju gibanja.

Med 21. in 6 uro, ko velja policijska ura, so gasilci večkrat posredovali pri gašenju, je razbrati s portala za zaščito in reševanje.

Ob 20.31 je v Triglavski ulici v Ljubljani zagorel zabojnik za smeti. Požar, ki je zabojnik uničil, so pogasili gasilci Gasilske brigade Ljubljana.

Ob 23.44 je na Prešernovem trgu v Ljubljani zagorela smreka. Pred prihodom gasilcev Gasilske brigade Ljubljana so drevo pogasili že policisti. Gasilci so z vodo prelili še okolico drevesa.

Ob 23.45 je na Taboru v Ljubljani zagorelo pet zabojnikov, ogenj se je razširil še na nadstrešek. Požar zabojnikov in strehe so pogasili gasilci Gasilske brigade Ljubljana.

Ob 1.33 so na Cesti 24. junija v Ljubljani zagoreli trije zabojniki. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana so požar pogasili. V požaru so bili trije zabojniki uničeni, poškodovano pa je tudi eno vozilo.

Na območju nekdanjega Roga so potekali protesti, policija pa je morala aretirati kar nekaj posameznikov (Foto: STA)

Po neuradnih podatkih policisti zaradi groženj varujejo tudi mestno hišo in župana Zorana Jankovića!

Bodo pa huligani danes nadaljevali proteste pred nekdanjo tovarno Rog. Levica, ki je včeraj protestirala proti vnovičnemu napadu mestnih oblasti na Avtonomno tovarno Rog, pa proti razgrajanju huliganov po Ljubljani ni protestirala.

e-Maribor