Ilegalne migracije se kot virus širijo tudi na Gorenjsko

Foto: Demokracija

Do zdaj smo bili navajeni, da smo dobili poročila o zajetih ilegalnih migrantih le s strani nekaterih policijskih uprav, in sicer tistih, ki pokrivajo južno mejo (novomeška, ljubljanska, ki pokriva tudi območje Kočevja, koprska, mariborska in občasno tudi murskosoboška). Po novem pa ilegalne migrante odkrivajo tudi gorenjski policisti.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Kranj, so na območju Kranja policisti včeraj obravnavali šest tujcev, ki so, skriti v priklopnem vozilu tovornjaka tujega prevoznika, nezakonito prečkali državno mejo med Slovenijo in Hrvaško. Tujci, gre za državljane Afganistana, so zaprosili za mednarodno zaščito. Pri vozniku policisti niso ugotovili znakov kaznivega dejanja.

Ni povsem jasno, ali so bili omenjeni tujci del večje skupine Afganistancev, ki so se skušali pretihotapiti čez mejo s skrivanjem na tovornjaku. Novomeška policijska uprava namreč poroča, da so na mejnem prehodu Obrežje prav tako obravnavali tovornjak, na katerem se je skrivalo šest Afganistancev. Nekaj ur pozneje so prav tako v tovornem vozilu srbskih registrskih oznak našli še dva državljana Afganistana, ki sta se skrita med tovorom skušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Policisti so sicer na območju Mokric in Metlike izsledili in prijeli še dvanajst tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki z osmimi državljani Bangladeša in štirimi državljani Turčije še niso zaključeni.

Iz ljubljanske policijske uprave pa so sporočili, da so policisti med opravljanjem nalog varovanja državne meje prijeli enajst tujcev (državljane Maroka in Alžirije), ki so nezakonito prestopili državno mejo. Prijeti so bili v krajih Dolenje Poljane, Prelesje in v Ljubljani. Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

Na območju PU Koper pa so policisti od torka, 20. avgusta 2019, od 6. ure do danes, 21. avgusta 2019, do 6. ure obravnavali 15 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Policisti PP Kopra so obravnavali 9 oseb, PP Ilirska Bistrica pa 6 oseb. Ena oseba je že bila vrnjena hrvaškim varnostnim organom, 3 osebe so nastanjene v Centru za tujce, preostale pa bodo vrnili danes po zaključenih postopkih. Skupno so obravnavali šest Turkov, pet Pakistancev, tri Sirce in enega Alžirca.

Demokracija

 • Novakec1

  Hebala vas mednarodna zaščita in človekove pravice.

 • Slovenka

  Gorenci bodo slej ko prej naredili red.

  • Steiermark

   Kako pa?

  • etrusk

   Bomo to dočakali????

 • Olga101

  Bosna je dobila milijone za “obvladovanje” migracij! Divjake pa lepo izvažajo v Slovenijo v breme slovenskih davkoplačevalcev!

 • Felikss_AH

  Dober naslov… dodati je treba samo še to da virusi prinašajo bolezni… in ko bo “imigrantski” infekt končno prerastel v epidemijo kolektivnih razmer kuge, kolere, črnih koz in ebole… bo edina rešitev požgati vse okuženo… kot so to počeli včasih. Ob taki logiki se mi poraja vprašanje kaj lahko dejansko pričakujemo da bi se znalo zgoditi… in to v eni Evropi ki kolikor vemo še od Antičnih časov ni poznala enega samega desetletja brez vojn

  Evropa je kontinent različnih Narodov ki tvorijo, navzlic razlikam, eno specifično Raso. Evropski Narodi so vodili medsebojne vojne, a kot unikatna kultura in Rasa so se le skupaj in zagrizeno upirali vsem tujim invazijam iz Vzhoda in Juga… in to z mečem. Danes ko je Bela Rasa ali Zahod vojaško-obrambno in tehnološko absolutno superioren vsem ostalim… pa nas inferiorne horde osvajajo iz istih smeri… samo tokrat brez boja… še celo vabljeni so.

  Jugoslavijo na primer lahko vzamemo kot testni socialni laboratorij kjer se da videti kako večnacionalni sintetično ustvarjen lonec pod pritiskom (ob zunanji kontroli) lahko nekaj časa celo dokaj uspešno obstaja…navzlic inherentno tlečim a sistemsko potisnjenim nasprotjem. Potem pa z nekaj premiki figur (načrtnih ali ne) je v momentu buhnil požar vojne.

  Avtokratski Boljševistični EU “Kremelj” je zasnovan po Sovjetsko-Jugoslovanskem modelu… in navzlic takem modelu, zaradi višjega življenjskega standarda in razvite ekonomije, Sovjetska-EU bi lahko obstajala še kar lep čas brez nekih večjih problemov… sploh pa vojn. Nekomu izgleda tak mir ne odgovarja… in če vemo kdo so ARHITEKTI Multukulturale, vemo tudi da Gospodarji Zahoda v Globoki Senci planirajo vse dolgoročno in dobro vedo kaj hočejo in kako to doseči. Po primerjavah z vojno v Jugoslaviji, bi forsirana “imigracija” (podkrepljena z destabilizacijo Bližnjega in Daljnega Vzhoda) lahko izzvala še hujša trenja in spopade od tistih v Jugo-vojni , na kar bi to lahko eskaliralo v pogosto (po Internetu) omenjano in celo preroško najavljano WW3… ki bi pa že po definiciji morala biti bistveno drugačna od WW1 in WW2.

  • Felikss_AH

   DODATEK

   Če je to slučajno res načrt zasenčenih “bogov”… da torej idila Komisarskega EU-blaženstva ne bi po “nepotrebnem” trajala še kakšno stoletje ali celo tisočletje… je potreben interventni katalizator nemira in konflikta… in če ga že ni doma, ga je pa treba pripeljati od drugod. V primeru da tudi tak (“imigrantski”) katalizator nebi v pričakovanem času dal želenega spopada… se vedno lahko navrže še nekaj “gorljivih pripomočkov”… in wooofff… nastane kolosalni požar ki ga samo ena dobra solidna vojna lahko “pogasi”

   Vprašanje je… a se bo to zgodilo… namreč, vsi parametri na zgodovinskih osnovah nakazujejo v tej smeri. Če torej držijo zarotne teorije o eventualnem načrtu zreducirati Svetovno prebivalstvo… kaj bi lahko bilo bolj učinkovito od neke na novo inducirane “Križarske vojne”… Krščanstvo-Zahod verzus Islam-Vzhod… kar bi se definitivno razširilo na Afriko, Bližnji Vzhod in Jug Azije… z Indijo in Pakistanom celo v nuklearnem Armagedonu. Če se pa zadeva povsem iztrga (Rusija + Kitajska) “skrbni” kontroli NWO Planerjev… bodo čez kakšnih par sto tisoč ali več let takratni arheologi samo ugibali kaj hudiča se je zgodilo s temi izginulimi civilizacijami.

   To so samo moje miselno-zarotne kombinacije… samo hebi ga… je tudi nekaj logike v temu. A glej vraga, niso samo moje… že Enoch Powell je v svojem legendarnem govoru leta 1968 namenjenem – General Meeting of the West Midlands Area Conservative Political Centre – znanem kot Rivers of Blood, napovedal nekaj podobnega za Britanijo in Evropo. “Živi” bili pa “videli”… čez kakih pol milijona let se pa spet dobimo tu…

   • von Rhein

    Ja,čez kakih polj milijona…v kakšni obliki?Spet po združitvi plinov in nastanku novega elementa?Ali nas bodo po svojem vzorcu izdelali vesoljčki?

   • Lcipher

    Vse vojne in revolucije v zadnjih sto ali celo dvesto let, ter socialna sranja kot so LGBTQP, Feminizem, antisemitizem, multikulti in ostalo, je zakurila Zidovska Internacionala, ali kot ih je ze Kalergi napovedal – nova “aristokracija” zahoda. Ce se ih ne bomo znebili se bodo oni znebili nas

 • Radolf Mitler

  Gospod Šarec molči, prav tako minister Pokljukar. Vojsko je dokončno uničila Ermenčeva. Namesto, da se krega z sindikalisti bi morala vojsko poslati na mejo. Seveda jim bi bilo treba zagotoviti vsaj malico in vodo, za kar pa seveda ni denarja (je pa za plače nedelavnih poslancev in raznih parazitov – direktorjev državnih podjetij in agencij). Migranti pa se veselo sprehajajo čez našo mejo in zahtevajo mednarodno zaščito (kar jim svetujejo naše izdajalske nevladne organizacije PIC, AI, razni rogovci – ta peder Šami se še vedno sprehaja po Ljubljani, družino ima pa Siriji, kjer se mu mora žena kurbati, da preživi). Takle imamo, če imaš na oblasti komedijanta in leve osle.

 • Steiermark

  To je smrtnonosni virus za belce v Evropi, pomagajo pa ga širiti soroševi in levaški plačanci -morilci in uničevalci evrope in evropejcev!

 • Andrej

  Tale je pa res svetovna:
  Pri vozniku policisti niso ugotovili znakov kaznivega dejanja.
  Voznik pojma ni imel kaj vozi. Morda jim je pokazal bianko potni nalog in pravici je zadoščeno.