Janez Janša na obisku Grosuplja o projektih občine in načrtih za naprej

Foto: Občina Grosuplje

Predsednik stranke SDS in nekdanji premier Janez Janša se je danes mudil na delovnem obisku v Grosuplju. Sprejeli so ga župan dr. Peter Verlič, podžupan Janez Pintar in direktorica uprave Zdenka Grozde.

Občina Grosuplje je razvojno naravnana občina, z veliko uspešnimi projekti, ki dvigujejo kakovost življenja občank in občanov, življenje v naši občini pa je lepo in prijetno. Ob tokratnem srečanju pa je beseda tekla predvsem o aktualnih projektih občine, o naših načrtih za naprej, poročajo iz Občine.

Preberite tudi: Mestna občina Celje obvešča: Letno kopališče Celje odpira vrata na zadnji šolski dan

Foto: Občina Grosuplje

Zdravstveni dom Grosuplje bo v stavbi lekarne že letos dobil nove prostore za fizioterapijo. Sicer pa sta trenutno v ospredju projekta izgradnje novega prizidka k Osnovni šoli Brinje Grosuplje, in kateri je bil posebej izpostavljen, novega kulturnega centra in glasbene šole Grosuplje s pripadajočim osrednjim trgom na Taborski cesti, še pravijo.

Obisk je bil tako predvsem delovne narave. Janez Janša je bil izvoljen na območju Grosuplja, iz občine pa pravijo, da jim vedno rad prisluhne in delo občine tudi z zanimanjem spremlja.

Sara Kovač