fbpx

Ko Levica dvigne na noge vse podjetnike, vam mediji servirajo Hervarde in Šiško

Foto: Twitter

Pred nekaj dnevi so bile objavljene prve fotografije t. i. Štajerske varde (garde) z njenim poveljnikom na čelu, Andrejem Šiškom. Sledila je neverjetna panika in pogrom na vseh večjih portalih po državi ter seveda panika v televizijskih studiih.

Šiško je sicer pojasnil, da ne gre za paravojaško enoto, pač pa prostovoljno obrambno skupino svobodnih ljudi dežele Štajerske z imenom Štajerska varda. Potrdil je, da skupina, ki šteje nekaj sto članov, uporablja orožje, dovoljenj za nošenje orožja pa po njegovem mnenju ne potrebujejo. Dejal je tudi, da so že lanskega junija (!!!) ustanovili Deželo Štajersko. Seveda se noben osrednji levičarski medij ni obremenjeval s tem, kajti imeli smo vlado, ki je baje tako dobro delala za narodov blagor, da so bile vse druge novice ničvredne oziroma povsem nepomembne. In na tem mestu se poraja vprašanje, zakaj so prav zdaj z vsemi topovi izstrelili Šiška in njegove fante na vse naslovnice?

Odgovor je sila preprost: potem ko so se oglasili malodane vsi večji privatniki in vplivni poslovneži, ki so ostro obsodili poslanca Levice, Kordiša, zaradi zapisov in izjav o podjetniku Boscarolu, in se je odzvala celo GZS, je bilo nujno pozornost ljudstva preusmeriti drugam. In tukaj se, kako prikladno, pojavi Šiško.

Kaj pa, če so trenja znotraj “velikega šesterčka” že tako velika, da je Šarčeva vlada obsojena na propad in je potrebno očrniti desnico? Pa da ne bo pomote, Andrej Šiško je vse kaj drugega kot desničar.

utrip-ljubljane