fbpx

Neverjetno! Arsenovič bi rad dobil Gostilno pri treh ribnikih? A z občinskim denarjem!

Foto: Terme Maribor

Župan Maribora Saša Arsenović je na seji mestnega sveta presenetil z napovedjo, da bo prihodnji ponedeljek sklical izredno sejo, na kateri bodo razpravljali o njegovem predlogu za ustanovitev podjetja Mestne nepremičnine, prek katere bi lahko izvedli nakup Gostilne pri treh ribnikih.

Kaj vse ne bomo doživeli v mandatu Saše Arsenovića. Vsakokrat preseneti s kakšno noro idejo, da svetniki kar strmijo. Neverjetno a resnično. Ker so na na MOM vedno brez denarja in le-tega želijo dobiti tudi z raznimi podražitvami na breme občanov mesta Maribor, se bo občina sedaj šla še nepremičninarja?

Kot kaže bi si Arsenović z občinskim denarjem rad prilastil še gostilno Pri treh ribnikih. Na seji mestnega sveta je namreč presenetil z napovedjo, da bo prihodnji ponedeljek sklical izredno sejo, na kateri bodo razpravljali o njegovem predlogu za ustanovitev podjetja Mestne nepremičnine, prek katere bi lahko izvedli nakup Gostilne pri treh ribnikih. Očitno bo občina, ki je sedaj brez denarja, kupovala še nepremičnine in gostinske lokale, ki bi jih potem lahko upravljal kar Arsenović?

Sam si namreč želi, da ta objekt na izjemni lokaciji v Mestnem parku preide v občinsko last, s čimer bi lahko bolje izkoristili njen turistični potencial. Drugače povedano, z občinskim denarjem naj bi gostinski mogotec in župan Arsenović prišel do Gostilne pri treh ribnikih? Pretkano, ni kaj!

e-Maribor