Neverjetno! Arsenovič bi rad dobil Gostilno pri treh ribnikih? A z občinskim denarjem!

Foto: Terme Maribor

Župan Maribora Saša Arsenović je na seji mestnega sveta presenetil z napovedjo, da bo prihodnji ponedeljek sklical izredno sejo, na kateri bodo razpravljali o njegovem predlogu za ustanovitev podjetja Mestne nepremičnine, prek katere bi lahko izvedli nakup Gostilne pri treh ribnikih.

Kaj vse ne bomo doživeli v mandatu Saše Arsenovića. Vsakokrat preseneti s kakšno noro idejo, da svetniki kar strmijo. Neverjetno a resnično. Ker so na na MOM vedno brez denarja in le-tega želijo dobiti tudi z raznimi podražitvami na breme občanov mesta Maribor, se bo občina sedaj šla še nepremičninarja?

Kot kaže bi si Arsenović z občinskim denarjem rad prilastil še gostilno Pri treh ribnikih. Na seji mestnega sveta je namreč presenetil z napovedjo, da bo prihodnji ponedeljek sklical izredno sejo, na kateri bodo razpravljali o njegovem predlogu za ustanovitev podjetja Mestne nepremičnine, prek katere bi lahko izvedli nakup Gostilne pri treh ribnikih. Očitno bo občina, ki je sedaj brez denarja, kupovala še nepremičnine in gostinske lokale, ki bi jih potem lahko upravljal kar Arsenović?

Sam si namreč želi, da ta objekt na izjemni lokaciji v Mestnem parku preide v občinsko last, s čimer bi lahko bolje izkoristili njen turistični potencial. Drugače povedano, z občinskim denarjem naj bi gostinski mogotec in župan Arsenović prišel do Gostilne pri treh ribnikih? Pretkano, ni kaj!

e-Maribor

 • Vera

  Če je gostilna ” Treh ribnikov ” last Term Maribor ,jih le te ne smejo prodati,če je poslovanje pozitivno.

 • Steiermark

  Od kar vem, katere greznice vse spadajo k njemu oz. si jih je prilastil, jih ne obiščem več! Enkratno pa bi lahko postal slaven, če bi odprl “ludožersko kuhinjo”, v kateri ima že prakso

 • Andrej

  A bo tam tudi gostom prste grizel?

 • traktor

  Občine so osnovne mafijske celice v državi. Pravo leglo korupcije in vojnih dobičkarjev, na državnih joškah, v mirnem času. Tu najdemo najbolj sposobne, ki so sposobni z jurja plače ustvariti milijonska premoženja.

 • to_mi_delaj

  E mariborcani kje je sedaj vas tisti : gotof si

 • šmentanamuha

  Zakaj pa ne začne gradit nove knjižnice, če že ima občina viška dnarja?

 • šmentanamuha

  Nacionilazija privatne gostilne, ki jo bo potem ko ne bo več župan znova denacionaliziral in odkupil za majhen denar. Ki ste zaj tisti, ki ste mu ploskali?

 • lena

  Seveda, apetiti obstajajo v gostinstvu! Najprej obcinsko nato pa …!