fbpx

Poglejte, kje vse v Posavju bodo ta teden hitra testiranja

Tudi ta teden bodo hitra testiranja potekala v štirih posavskih krajih – v Krškem, Brežicah, Sevnici in Radečah.

V Zdravstvenem domu Krško bo hitro testiranje potekalo po sistemu drive-in (torej vas testirajo v avtomobilu) na parkirišču za zdravstvenim domov. Danes bodo hitro testiranje izvajali od 9. do 10. ure, v sredo, četrtek in petek pa od 7. do 10. ure. Pred testiranjem je treba pripraviti zdravstveno kartico in telefonsko številko. Skupine, večje od 10 oseb, testirajo samo po predhodnem naročilu.

Brežicah bo hitro testiranje potekalo v torek in petek, od 12. do 15. ure, in sicer v avli Športne dvorane Brežice. Prehodno naročanje ni potrebno.

Sevnici bo hitro testiranje potekalo vse dni od danes do petka v covid šotoru tamkajšnjega zdravstvenega doma, in sicer od 11. do 15. ure. V sredo in petek bo testiranje potekalo tudi v Domu svobode Krmelj – v sredo od 15. do 17. ure in v petek od 10. do 12. ure.

Danes, s sredo in petek bo hitro testiranje potekalo tudi v covid zabojniku pred Zdravstvenim domom Radeče. Danes bodo testirali od 6.30 do 7.30, v sredo in v petek pa od 09.30. do 10.30. Prebivalci, ki se želijo testirati, morajo imeti s seboj le kartico zdravstvenega zavarovanja. Na odvzem brisa se ni treba posebej naročati.

Mojeposavje