Priprave na naval ilegalcev: Avstrija na mejo s Slovenijo pošilja med 600 in 1.000 policistov

Vir: New York Post

Kocka je padla. Po poročanju avstrijskega portala Kleine zeitung bo Avstrija na slovenski dan državnosti, 25. junija, uprizorila popolno zaprtje meje z Slovenijo. Vaja bo potekala v okolici Šentilja in na njej bo sodelovalo od 600 do 1.000 policistov, posebej izurjenih za izredne razmere. Ta elitna enota se bo imenovala Puma in kot pravijo, ne bodo dvakrat razmišljali, če bo potrebno uporabiti ogenj, zato da zaščitijo mejo. O tem so obvestili tudi naše organe pregona, ki pa so bili nad tem izredno presenečeni. Slovenska policija namreč pravi, da ni razlogov za tako početje.

“Slovenska policija je bila s predlogom vaje seznanjena. Izrazili smo nestrinjanje tako z datumom, predvidenim krajem, kot tudi samim konceptom vaje. Število migrantov, ki vstopajo v Avstrijo iz Slovenije ni tolikšno, da bi zahtevalo take vaje,” so se se odzvali na Twitterju. Po tem odzivu lahko sklepamo le, da se se slovenska policija in še bolj odhajajoča vlada ne zavedata resnosti položaja, ki nastaja zaradi dnevnega uvoza migrantov iz Hrvaške v Slovenijo.

Na vladi in policiji se očitno ne zavedajo, da ta vaja ni zaradi trenutnih razmer, ampak zaradi razmer, ki jih Avstrija pričakuje v poletnih mesecih. Spomnimo, da je na meji med BiH in Hrvaško 60.000 migrantov, ki čakajo, da bodo prestopili mejo in se napotili proti Sloveniji. In zato je poteza Avstrije popolnoma razumljiva. Če se to zgodi, bodo ostali v Sloveniji.

Mimogrede: ste opazili kako mediji, odkar so volitve mimo, redno poročajo o ilegalnih prehodih, pred volitvami pa je bila to tabu tema in vsi, ki smo opozarjali na to problematiko, smo bili etiketirani kot rasisti in nestrpneži. Skratka: armada je na poti v Slovenijo in vi, ste še prepričani, da ne želite vojske in policije na meji? Še mirno spite? V Beli krajini že dolgo ne.

S.P. / utrip-ljubljane.si

 • Franc Šink

  Zakaj slovenska policija ne razume resnosti situacije? Sedaj se pa ponaša kot užaljeni otrok.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

  • Olga2345

   To je milica, ki dela po navodilih tajnih navodil (Udbe) s Kučanom na čelu!

 • Zgornji

  SLOVENSKA POLICIJA JE MRTVA POLICIJA, KI SE SAMO ŠE PARAZITIRA NA RAČUN REVNEGA NARODA !!! ! !!!

 • totex39

  Sedaj gre za res, pri nas pa še vedno govorijo, da imajo vse pod nadzorom. Zahtevajmo, da Janša prevzame oblast, kajti rdečkarji niso kos migrantski in tudi drugi situaciji ne, ki se nam približuje.

  • mona lisa

   Točno tako ampak saj vidimo da levaki delajo vse da onemogočijo Janšo za kar bi morali biti kaznovani. Očitno se bojijo Janše kot hudič križa.

   • totex39

    Seveda se ga hudiči bojijo, ljudje pa ne, ker vemo, da bo Slovenijo pod njegovo komando na novo zaživela.

 • mona lisa

  Tako vstran z lažno humanostjo. Tudi pri nas bi bilo treba na meje postavit vojsko in jo branit pred to drhaljo četudi z orožje. Naj bodo politiki humani do lastnih ljudi. Levaki so vse zasrali in še zdaj ko je na volitvah ko je zmagal Janša delajo na politiki izključevanja in razdora v slabo državljanov. Da ne govorim koliko te golazni so že spustili v Slovenijo in jih dajejo v azilne domove in stanovanja.

  • Olga2345

   To so jama brez DNA! Ti “reveži” gredo v miljarde! To so ugotovile vse pametne (desne!) vlade in glede na terorizem v Evropi in po svetu pravočasno ukrepajo! Edina pravilna pomoč je tista, ki se jim nudi, če je sploh smiselna, doma!

 • Vince Blake

  Matej Lahovnik je dobro čivknil:

  “Namesto, da slovenska policija izraza nestrinjanje s protimigrantsko
  vajo na severni meji, bi raje avstrijski policiji predlagala skupno vajo
  in varovanje schengenske juzne meje na Kolpi.”

  • Zgornji

   DOBRO POVEDANO !!! ! !!! A KAJ, KO JE TUDI NAŠA POLICIJA ZABITA KOT NOČ !!! ! !!!

 • Olga2345

  Slovenija se s potezami levicarske kamarile izključuje iz šengna! Avstrija, Madžarska in zdaj že Italija, ne bodo dovolile, da jim levičarji pošiljajo v državo nezakonite divjake! To pomeni, da ne bo vec prostega pretoka ljudi in blaga…To pa je za gospodarstvo samomor!

 • šmentanamuha

  Jebenim komunistom in orto boljševikom iz stranke Levica se bo nazadnje kost zataknila v njihovem grlu. Slovenija je postala en jebeni boljševiško socialistični otok sredi Evrope, kjer se nam režijo že Romuni in Bolgari, toti levi trotli pa so kot v nekakšnem deliriju rdečezvezdaškega zanosa in jim prihaja na rime Svetlane Makarovič in Kučanovo sliko. No, eni so zraven prilepili še Tita.

 • timos

  Te naj si Šarec pelje domov !!

  • Zgornji

   Amennnnn !!! ! !!!

 • Sašo

  Bravo Avstrija, ministrica Gyeerkeseva pa joka zaradi tega, ker sama nima ” jajc ” da bi kaj podobnega naredila za SLovenijo, ker se boji sosed in je tipično slovensko ponižna, sploh do južnih.

 • mapu

  Zaprosimo Avstrijce, če jih lahko prestavijo 150 km južneje

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!!