Še ena poslanka ujeta na laži: Poglejte, kaj je trdila Lidija Divjak Mirnik iz LMŠ in kaj so razkrili policisti!

Foto: E-maribor, Sta

Policisti Policijske uprave Maribor so od včeraj pa do danes zjutraj pri nedovoljenem prehodu preko državne meje obravnavali kar 14 oseb.

Ne glede na to, da nas je mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik v državnem zboru poučila, da na področju Maribora migrantov ni, jih policisti PU Maribor dnevno ujamejo vsaj 10. Seveda ne v samem Mariboru, ki je od hrvaške meje oddaljen okoli 65 kilometrov, ampak bližje hrvaške meje, kljub vsemu pa na področju mariborske policijske uprave.

Možje v modrem so obravnavali kar 14 oseb, ki so, na področju Ormoža, nedovoljeno prestopile državno mejo, so sporočili iz Policijske uprave Maribor. Včeraj so okrog 16. ure prijeli še tri državljane Alžirije, danes okrog 5.30 zjutraj pa so policisti prijeli še osem državljanov Alžirije in tri državljane Libije.

Ali imamo spet novih 14 “državljanov” v Sloveniji, ali so policisti migrante vrnili nazaj na Hrvaško, pa ne vemo.

E-maribor.si

 • FORT WORTH

  Sarac = Mr. Bean.

  • tohuvabohu

   Gregor Preac je rekel, da je Šarec postal smešen šele potem, ko je nastopil službo predsednika vlade. Ko je bil še Serpentinšek, je bila smešna njegova publika.

   • SIMON ROZIC

    Odlično! Prav imaš! Sem večkrat razmišljal, kdaj je začel s klovnovsko kariero!
    Zdaj vem!

   • samsara

    V kateri so najbrž prevladovale “babe zopghne”. Te, je najbolj slišati na posnetkih.

 • RATATA

  Tale Lidija Divjak Mirnik iz LMŠ je bolj na hojladri, tko da ne vem, kdo bi ji sploh karkoli verjel ali jo upošteval.
  Take babure ob vsaki priložnosti spravim v slabo voljo, ali v jok, ko jih seznanim z njihovo omejenostjo. Če se mi da..

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  PU Maribor sega vse do Ormoža plus celotne Haloze. To je kar velik obmejni pas s Hrvaško. Pol je jasno, da je na območji policijske uprave Maribor ogromno prebežnikov in ilegalcev.

  • opazovalec

   Čuj, kot rojen Mariborčan nisem nikoli vedel, da je Maribor tako velik. Bodo morali novinarji razlikovati kaj je področje (mesta) Maribor, MO maribor in kaj je območje Pu Maribor… vsekakor pa polsanka ni povedala nič narobe, če je dejala da na področju (mesta) maribor ni migrantov, stalno se pa da izjave obračat po svoji volji, kar je pač lastnost tega medija…

   • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

    tudi UE Maribor ni isto kot PU Maribor (po velikosti), enako tudi MOM ni isto kot oboje omenjeno pred tem.

 • IZBIRA

  Domet političnih stališč poslancev LMŠ je kvečemu na nivoju poznavanja širine potreb lastnega gospodinjstva. Levici pa še tega ne bi mogel zaupati. Oni so sposobni urejati kvečemu študentsko sobo in konzerve odpirat, al pa burek kupit. In taki ozkogledajoči asi razpravljajo in odločajo o usadu nas vseh?!

 • Janez Korenjak

  Divja Lidija je golšasta prlečka, ki ji profesura zgodovine ni ustrezala in si je našla nov zlato jamo: politiko. Nesposobna je bila voditi Študentske domove (korupcija je pod njenim vodstvom zacvetela kot regrat pozno spomladi), zdaj prenaša izkušnje na državni nivo.

 • Miso Mandelj

  Slovenceljni ste prave šeme kot naš vladajoči Serpeninšek. Zapičite se v neko točno doličeno lokacijo in trdite da tam sploh ni zdraharjev. Ko bi vi sploh vedeli koliko teh “delomrznih revčkov” sploh prebiva v Butalah in živijo na vaš račun kot v nebesih bi vas prec kap.

 • Olga101

  Omogočimo migrantoljubkam enosmerno karto v islamsko državo po njihovi izbiri!

 • +Slovenec

  Šarec dobiva podkupnine za uvažanje migrantov, zato morajo njegovi delavci lagati, da v Sloveniji ni veliko migrantov.

 • gabrijelobid

  Lidija Divjak Mirnik….baba lažniva.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!