V Črnomlju razbijali, tamkajšnji policisti niso mogli ukrepati, ukvarjali so se s kar 36 migranti

Fotografija je simbolična.

Črnomaljski policisti so ponoči po neuradnih podatkih obravnavali 36 ilegalnih prehodov meje. Zato jim je po poročanju portala dolenjskanews.com zmanjkalo časa za posredovanje v lokalu, kjer je nekaj po polnoči razgrajal in razbijal mlajši moški, oče pa je grozil z večjim nožem ter omenjal kalašnikova. Na pomoč so nato prihiteli metliški policisti.

Nočno razgrajanje je za navedeni portal potrdila tudi Alenka Drenik s PU Novo mesto. Pojasnila je, da “naj bi lastnik lokala pijanim moškim zavrnil postrežbo alkoholnih pijač. Eden izmed njih naj bi mu grozil z nožem, kasneje pa so razbili stekla oken na terasi lokala. Policisti okoliščine dogajanja še preiskujejo in v okviru preiskave kaznivih dejanj groženj in poškodovanja tuje stvari izvajajo več aktivnosti. O svojih ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo”.

Na dolenjskanews.com so še zapisali, da so gosti nasilje prijavili črnomaljski policiji, ki pa zaradi velikega števila ilegalnih prestopnikov meje ni uspela posredovati. Neuradno naj bi policisti imeli minulo noč v obravnavi 36 ilegalcev. Priče so se po pomoč obrnile na metliško policijo, ki je nato prispela na kraj dogodka.

Več si lahko preberete na portalu moja-dolenjska.si.

 • garfi

  fakenews kućanova rtv je tiho
  in potem Budalci govorijo, da ni več migrantske krize

  • Tone

   Če bodo pričeli poročati, kje kak pijanc razgraja, bom nehal plačevati rtv prispevek.

   • garfi

    Če bodo končali poročati, kje kak pijanc razgraja, boš nehal plačevati rtv prispevek.

 • GverilaStyle

  V življenju je nakoncu tako, da si lahko samo sam pomagaš………..berite med vrsticami kako bi si jaz pomagal!!!!!

  • Tone

   Ne morem, napiši več vrstic.

   • GverilaStyle

    fake novice prepoznaš….med vrsticami brati neznaš….ti si kot veter, enkrat piha sem in drugič tja…..

 • GverilaStyle

  A kdo ve kateri lokal je bil?

  • Tone

   V fake novicah to ni pomembno.

 • vsemojebabe

  Vsi lokali,ki hodim jaz goljufajo nekateri vec nekateri manj in tocijo alkohol takoj ko odprejo

  • GverilaStyle

   trgovine pa kruh in mleko prodajajo takoj ko se odprejo…..in???? Lokali niso bili nikoli mišljeni za odžejat se z brezalkoholnimi pijačami!!!!!!!

  • alojz

   No ta je pa bil razbit ker pijanemu niso dali pijače.

 • janezxy

  Vse take incidente je treba poklicat velečastito tovarišico fajonko.

  • me

   bo nastavla vsem pa bo….

 • Olga101

  Taksiranje ilegalcev je očitno bolj pomembno kot pa varnost slovenskih državljanov!??

  • ZatonMesecnikov

   Tudi redkokateri Slovenec bo potegnil nož in grozil z njim v Lokalu.

   • Tone

    Ti si pa že dolgo v hiralnici, časopisov pa ne bereš.
    Auf biks, čreva na plot – je značilen bosanski vzklik.

    • ZatonMesecnikov

     kdaj je to že bilo Tona, še v časih, ko je bila štajerska ena dežela. In je bil štajerski rez kot način vboda z nožem del svetovne vojaške zgodovine.

     Minili so ti časi Tona. Ne vem zakaj bi sedaj z uvažanjem 2x zapečenih te čase vrnil nazaj?

     • Tone

      Stare pratike vidim, da bereš. Novih pa ne – vse je enako samo malo smo se modernizirali, pa potegne pištolo namesto noža. Pa tudi pipec še kdaj zapoje.

     • ZatonMesecnikov

      Ne bluzi Tona. Nisem srečal v življenju Štajerca, niti nisem pod razno bil blizu sceni, da bi nekdo pomislil na nož.

      To sebe šopate češ, saj smo isti. Pa nismo. 1500 let socializacije in naravne selekcije (pogumni geni so končali na bojiščih, zlobni pa niso dobili reprodukcijske priložnosti) je naredilo svoje. Pa župnik seveda ter feminizirane matrone po vrtcih in šolah.

      Tam pri njih tega sita ni bilo nikoli. Vse je šlo skozi. Po veliki večini zadnjih 50 let.

     • Tone

      Te tvoje osebne izkušnje mi gredo že na kuzl, kakor da si ti merilo sveta. Beri kriminalne kronike, pa boš videl kaj je res. Ti tako verjameš v svojih 1500 let socializacije in izmišljeno genetiko (Lepa dekleta ljubijo barabe), da si slep za realnost. Pa še stereotipe o Štajercih gojiš. Povsod so se in se še štihajo, v vinorodnih krajih le nekoliko bolj pogosto.

      Česa so ali niso imeli tam pri njih pa očitno nimaš pojma. Samo stereotipi in predsodki so te. V Damasku so na primer imeli 4000 let socializacije, na primer.

     • ZatonMesecnikov

      ne bluzi Tona, štajerska ne pozna štehanja na veselicah že mnogo mnogo let.

      #Ti tako verjameš v svojih 1500 let socializacije in izmišljeno genetiko (Lepa dekleta ljubijo barabe), da si slep za realnost.#

      ravno ta realnost me vznemirja, ko 2x zapečeni pobijajo po tramvajih.

      #V Damasku so na primer imeli 4000 let socializacije, na primer.#

      tudi če je bila, se je na neki točki zgodovine ustavila. lahko rečeva da okoli leta 700 in prihodom Mohameda kot preroka. ni bilo Grkov, ni bilo Rimljanov, karla Velikega, župnika, ki bi učil preprost plebes kaj se sme in kaj ne, ni bilo renesanse in humanizma, da bi njihova družba generično napredovala na današnji europski nivo.

      Ko so bili leta 1947 izgnani Jordanski Judje v novo državo izrael, so bili europski prišleki šokirani. Kot bi prišli iz kamene dobe.

      Tiste družbe so zaostale v nekem trenutku tona. nafta jim je pa omogočila nesluten fizični razplod od leta 1950 naprej. Sirci naprimer iz 3 milijonov na današnjih 25 milijonov. Kot bi bilo Slovencev danes 12 milijonov samo od leta 1950 naprej.

     • Tone

      Tudi veselice niso več, kar so bile, jih je pa tudi manj kot svojčas. Sedaj se štihajo doma in med sosedi in trezni. Pa nehaj že forsirat svoje Štajerce, tudi Kranjci in

      Dolenci se pridno pobijajo. Beri novice!

      Povsod so zabačeni kraji, kjer se čas ustavi, v mestih pa je v isti deželi povsem drugače. Evropski Judje so prinesli s seboj evropske predsodke. Niso bili pripravljeni na svoje dvakrat zapečene rojake. Človek, ki na primer, je z rokami namesto s priborom, ni manj civiliziran, ampak pripada drugačni kulturi. V Indiji tudi dr. znanosti je z roko, čeprav se je šolal v Evropi, ker je to njihova tradicija, ki jo zavestno gojijo.

     • ZatonMesecnikov

      Se moj koko pobijajo Tona, to ti bereš neke stare arhive iz Austro ogrske.

      #Človek, ki na primer, je z rokami namesto s priborom, ni manj civiliziran, ampak pripada drugačni kulturi.#

      vprašanje, če bo ta kultura kdaj dosegla Mars. Kot vemo Aboridžinska 70.000 let ni izumila žlice za jesti. Razen če je prvi plan neke kulture duhovno zadovoljstvo. Ampak to spet negirate vi partijci, ki ste dialektični materialisti. zato da mi slučajno ne zabluziš o “višjih vrednotah” teh kultur.

      #Evropski Judje so prinesli s seboj evropske predsodke. Niso bili pripravljeni na svoje dvakrat zapečene rojake.#

      Bili so zgroženi, kot izpričujejo, ker so bili njihovi soverniki iz Bližnjega vzhoda na stopnji biblične Palestine. Pa njihovi sosedje mohamedanci prav tako, da se razumeva.

     • Tone

      Ti bereš neke stare arhive iz Avstro-ogrske današnjih pa ne! Vsakih 14 dni približno se zgodi bolj ali manj uspešen poboj. V glavnem v družini. Boj se sorodnikov, ne zapečencev.

      Zakaj bi sploh kdo moral priti na Mars, da bi bil kaj vreden? Čisto levičarske nazore o napredku imaš. Sicer pa, če bo človek kdaj pristal na Marsu, bo tam jedel z roko ali s palčkami. Trenutno so Indijci najbliže temu cilju.

      “Pa njihovi sosedje mohamedanci prav tako, da se razumeva.”
      Jordanija je takoj čez reko, brez veze nakladaš. Ta svedrastim Judom pa se je čas itak ustavil.

     • ZatonMesecnikov

      #Ti bereš neke stare arhive iz Avstro-ogrske današnjih pa ne! Vsakih 14
      dni približno se zgodi bolj ali manj uspešen poboj. V glavnem v družini.
      Boj se sorodnikov, ne zapečencev.#

      Tole mirovništvo Tone ti je zmešalo glavo in okrnilo razum. Statistika te negira Tona. Veliko večjo verjetnost imaš, da boš umrl od zapečenca, kot od roke sorodnika. Ko imaš tako rad dejstva, naštej primere terorističnih napadov sorodnika na sorodnika v zadnjem letu…. V navezi s statistiko terorističnih napadov 2x zapečenih v istem času? Daj kaj od sebe Tona. če so te celo življenje prenašali kot nakladača, se vsaj sedaj izprsi…

      #Sicer pa, če bo človek kdaj pristal na Marsu, bo tam jedel z roko ali s palčkami. Trenutno so Indijci najbliže temu cilju.#

      mokre levičarske sanje, da 2x zapečeni prehitijo Ameriko. Zaenkrat še hudo slabo kaže.

      #Jordanija je takoj čez reko, brez veze nakladaš. Ta svedrastim Judom pa se je čas itak ustavil.#

      Ta svedrasti judje so lepo vklopili tradicijo v tehnologijo in ustvarili tehnološko eno najnaprednejših držav na svetu. Poleg tega so tam sedaj kjer so, zaradi levičarjev. najprej so delavski socialisti izvedli genocid nad njimi, potem so se pa še komunisti spravili na preživele in jih pregnali v palestino.

     • Tone

      Ne vem, kaj je tebi zmešalo glavo in okrnilo razum, da si izmišljaš statistiko. Tvoja teorija ne velja niti tam, kjer je tujerodnih največ, kaj šele v Sloveniji. Kriminalisti od nekdaj vedo, da so poboji najpogostejši v družinah in med znanci. Zelo majhna verjetnost je, da te bo v mirnem času napadel popoln tujec. Rasizem je oblika neumnosti.

      Rasistični um ni sposoben prepoznati niti preprostih in očitnih dejstev.
      https://www.regionalobala.si/novica/prva-indijska-misija-na-mars-zapustila-zemljino-orbito

      Judje so že pred 2ww gradili v Palestini socializem kibucov, neke vrste sovjetov.

     • ZatonMesecnikov

      #Zelo majhna verjetnost je, da te bo v mirnem času napadel popoln tujec.#

      To so tudi tisti v Utrechtu mislili. tvoja teorija je menda držala, do vstopa migrantov v Europo.

      #Rasizem je oblika neumnosti.#

      Ko so za prijateljem nekoč v Afriški vasi tekali mali črnčki in klicali za njim njihovo žaljivko za belca, je bila to seveda kulturna posebnost.

      #Rasistični um ni sposoben prepoznati niti preprostih in očitnih dejstev.#

      besedo “dejstva” levičar popa v svoje stavke, da bi izpadel verodostojen. V principu je pa to maksimalno otročje…

      Za Indijce na Marsu? Slaviš pošiljanje njihove sonde na Mars skoraj 60 let od sovjetskih sond tipa mars v 60tih in Ameriških mariner ter Viking? menda namiguješ na premoč Indije na tem področju ali kaj hočeš povedati? Da ne bo kot tisti kitajski zmajček na Luni, ki se je pokvaril nekaj let nazaj…

      #Judje so že pred 2ww gradili v Palestini socializem kibucov, neke vrste sovjetov.#

      Brezlastninska Praskupnost nekaj 1000 let nazaj pa je bila že tudi znana oblika sovjetov. Prva v zgodovini. Po njej se je zgledoval znani Levičar Pol Pot, ko je prebivalce phom pena izgnal iz mesta…

 • ZatonMesecnikov

  Ko boste tako klicali nekoč, pa bo odzivnik odvrnil “vaš klic je na čakalni list”, “trenutno ste na 582 mestu” se boste spomnili Fajonke in fajonistov, ki so prirejali Wellcome Party v Ljubljani.

  • Tone

   Ne, jaz bom rekel – pustite migrante pri miru, pridite sem, kjer ste res potrebni.

   • ZatonMesecnikov

    Kot prvo boš 871 ti na čakalni vrsti. Da boš to lahko rekel. kot drugo, ko jih boš dočakal, ti bodo poslali Prvo pomoč, ki te bo odpeljala na psihistrično obdelavo.

    Divjih mačk tudi ne jemlješ v stanovanja za Ljubljence. Zadnjič je eden enega leva imel doma, pa ga je potem raztrgal.

    Vi iz mirovnega inštituta ste res usekani Tona. Zelo spominjate na prve kristjane, ki so Rimljane prosili, naj jih mučijo, da bodo na ta način zagotovo prišli v nebesa.

    kaj pa vas čaka v naslednjem življenju Tona? če še nebes ne priznate?

    • Tone

     Če si ti obseden z mirovnim inštitutom, je tvoja stvar, menki pa prizanesi, ker nimam z njim nič, sem ti že večkrat povedal.

     Ti znaš prerokovati samo za nazaj – točno si povedal, da je bila 2ww končana 9. 5. 45. O prihodnosti pa nimaš blage veze. Ne moreš priznati nekaj česar ni. Naslednjega življenja ni – sorry.

     • ZatonMesecnikov

      #Ti znaš prerokovati samo za nazaj – točno si povedal, da je bila 2ww končana 9. 5. 45.#

      Bluziš Tona, nekateri pri nas radi tumbajo, da pri nas je bila pa končana 13.5.45.

      #Ne moreš priznati nekaj česar ni. Naslednjega življenja ni – sorry.#

      razumevanje religije kot simbolike ni dano vsakomur Tona. Rabiš malo več inteligence.

     • Tone

      Kot tvoje prerokovanje za nazaj sem mislil tvojo neštetokrat ponovljeno neumnost, da se je bilo nepotrebno upirati, ker bi vojna v vsakem primeru trajala 4 leta. Imaš pa prav – v Sloveniji se je 2ww končala 13.5.45. Do takrat namreč vojaki premagane vojske sil osi niso hoteli predat. orožja zmagoviti zavezniški vojski.

      Zakaj pa so potem manj inteligentni in manj izobraženi bolj verni?

     • ZatonMesecnikov

      #Zakaj pa so potem manj inteligentni in manj izobraženi bolj verni?#

      Ni pravilo da so verni Tona. Vase se ozri…

      #Imaš pa prav – v Sloveniji se je 2ww končala 13.5.45. Do takrat namreč
      vojaki premagane vojske sil osi niso hoteli predat. orožja zmagoviti
      zavezniški vojski.#

      Definitivno ne obstaja nikakršen sporazum med Wehrmachtom in Borci NOB o predaji. Pravzaprav so Borci NOB s pobijanjem predanih nemških vojakov bildali svoj prispevek v vojni kot 4. najjači.

      tako kot tule naprimer v tej fotozgodbi…

      http://www.lokalpatrioti-rijeka.com/vijesti/107-pogledajte-strijeljanje-dvadesetak-nijemaca-iznad-vezice-oprez-uznemirujuci-sadrzaj

     • Tone

      Tako kot daš ti mene za primer, da niso vsi taneumni verni, da ko dam lahko jaz tebe, da so.

      Nobenega sporazuma med Wehrmachtom in Borci NOB ni bilo treba. Nemška vojska je podpisala predajo zaveznikom katerih del so bili borci NOB, domobranci pa del nemške vojske. Nemška vojske se je partizanom tudi predala, kolikor jih je tega dne še bilo na našem ozemlju.

      Iz fotografij ni videti katerega dne in leta se je to zgodilo. Glede nato, da so partizani dogodek dokumentirali, so bili prepričani, da ne delajo nič protizakonitega. Poboja domobrancev niso dokumentirali.

     • ZatonMesecnikov

      #Glede nato, da so partizani dogodek dokumentirali,#

      ker so posnetki ušli ven na hrvaškem, kot najšibkejšemu členu NOB socialistične internacionale, domnevam, da se bodo sčasoma pojavili tudi kakšni z domobranci.

      Streljanje predanih ujetnikov je kaznivo dejanje. lahko se pa vpraša naprimer Nemce danes za to, če obstaja na tukajšnjih sodiščih morebiti dvom, ali je ali ni…..

      Včeraj sem gledal oddajo o medvojnih dogodkih v Grčiji. Zrcalna slika dogajanja tukaj. Le z bolj pozitivnim izidom, zaradi prisotnosti Angležev.

      Bom vtise strnil, pa jih predstavil tukaj, pa naredil vzporednice. Skratka zanimiva primerjava.

     • Tone

      Ti bi moral že prej vprašati Nemce, namesto da opletaš z ustaškim propagandnim gradivom.

      Ti kar strni vtise, ampak mene tvoje amatersko in tendenciozno zgodovinopisje ne zanima.

      Zgodovinar zbira podatke in dokumente in si na podlagi zbranega ustvari mnenje o dogodku. Tebi pa je zgodovinsko dogajanje najprej povsem jasno, potem pa iščeš podatke, ki bi tvoje mnenje potrdili. Hvala lepa!

     • ZatonMesecnikov

      #Ti kar strni vtise, ampak mene tvoje amatersko in tendenciozno zgodovinopisje ne zanima.#

      Otepaš se resnice Tona. Ker bi potem prišla na dan vsa zločinskost režima v letih 1941 – 1991, ter pod vprašaj postavila pietetnost levičarskih strank v Sloveniji, kot naslednic tega režima.

      #Zgodovinar zbira podatke in dokumente in si na podlagi zbranega ustvari
      mnenje o dogodku. Tebi pa je zgodovinsko dogajanje najprej povsem jasno, potem pa iščeš podatke, ki bi tvoje mnenje potrdili.#

      o Grčiji med drugo vojno Tona nihče pri nas nič ne ve. jaz pa ti povem, da z razlogom nič ne ve. ker gre za zrcalno sliko dogodkov pri nas, pa kako so se angleži kesali, ker so z orožjem podpirali grško komunistično Elas, ki je to orožje uporabila v državljanski vojni proti svojim meščanskim nasprotnikom. Zagon grškim komunistom je pa dala kapitulacija Italije, ko so razorožili Italijane in začeli državljansko vojno.

      lepo je bilo rečeno, da so Angleži kmalu spoznali, da je bil izgon Nemcev komunistični Elas v zadnjem planu. V prvem pa prevzem oblasti.

      Zrcalna slika Tona…

     • Tone

      Sem ti že večkrat povedal, da me resnica ne zanima. Resnica je za ideologe in teologe, normalne ljudi pa zanimajo samo gola dejstva.

      Ali po vseh teh letih nakladanja o zločinskosti levice ne morete doumeti, da so ta vaša prizadevanja brez rezultata in bodo taka tudi ostala. Saj ljudje večinoma niso osli in vidijo, da vam povojne žrtve dol visijo, zanimajo vas edino zato, ker mislite, da boste z njihovo pomočjo prevzeli oblast. Naivno in nesposobno.

      Cilj vsake prave politike je prevzem oblasti. Ti pa skušaš s tem očrniti grške komuniste. Bedno in primitivno.

     • ZatonMesecnikov

      #Sem ti že večkrat povedal, da me resnica ne zanima. Resnica je za
      ideologe in teologe, normalne ljudi pa zanimajo samo gola dejstva.#

      Ok, pač golo dejstvo je, da je grški komunistični Elas z angleškim orožjem začel državljansko vojno v Grčiji. Enako je bilo pri nas.

      #Saj ljudje večinoma niso osli in vidijo, da vam povojne žrtve dol visijo, zanimajo vas edino zato, ker mislite, da boste z njihovo pomočjo prevzeli oblast. Naivno in nesposobno.#

      Dosedaj so bile te žrtve medijsko prezentirane kot kup starih kosti pred PVC vrečo. Jasno, da načrtno brezosebno.

      Ko dobijo te kosti podobo, predstavo, se mnenje obrne Tona.

      ko zagledajo v živo sliko dandanes, ti brezčuteči do trpljenja teh ljudi, in brezbrižni do zgodovine, potem pride sočutje, ki se umakne ideološkemu sovraštvu. In tega se ti kot ZZB mirovnik najbolj bojiš Tona…

      https://4.bp.blogspot.com/-59gYvKrjnqM/V9uNtmtQ9eI/AAAAAAAALEc/Chs9kzmjamwRYWVHvkctSeYtsTWeGz4tgCLcB/s1600/has_georg_henke_1.jpg

     • Tone

      “grški komunistični Elas je z angleškim orožjem začel državljansko vojno v Grčiji”… Potem, ko ga ni več potreboval za preganjanje okupatorja. In kaj je narobe s tem?

      #Saj ljudje večinoma niso osli in vidijo, da vam povojne žrtve dol visijo, zanimajo vas edino zato, ker mislite, da boste z njihovo pomočjo prevzeli oblast. Naivno in nesposobno.#
      Na to pač nisi odgovoril, ampak kot po navadi kar nekaj tumbaš.

      Če boste želeli, da bi večina povojne pobite domobrance videla kot žrtve, boste morali ljudi najprej prepričati, da niso bili izdajalci. To bo pa bolj težko, ker gre za arhetip, prisoten od začetkov človeštva. Morda, če se kdo za izdajo opraviči.

      Jaz nisem ZZB niti mirovnik in se nimam česa bati. Nisem opazil, da bi kdo povojne žrtve poskušal prikazati kot trpeče, bolj se trudite satanizirati partizane in socializem. S takimi slikami kot jih pripenjaš ti, tudi ne bo šlo. Na sliki je otroški nemški vojak, kot jih je Hitler rekrutiral ob koncu vojne. Več kot o trpljenju tega mladega človeka, slika pove o krutosti in pokvarjenosti nacizma.

      Tudi nisem opazil, da bi ti kdaj izrazil kakršnokoli sočutje za trpljenje partizanov, taboriščnikov, pregnancev okupirancev, ki jim je bilo prepovedano uporabljati materni jezik itd.

     • ZatonMesecnikov

      #Potem, ko ga ni več potreboval za preganjanje okupatorja. In kaj je narobe s tem?#

      Angleži so se pritožili, da ga sploh ni uporabljal proti okupatorju, ampak samo proti meščanskim Grkom.

      #Na to pač nisi odgovoril, ampak kot po navadi kar nekaj tumbaš.#

      kaj pa naj odgovorim na neumnost? ker če ne bi desnica omenjala povojnih žrtev, bi danes nihče ne govoril o njih in bi vsi slavili Borbo Borcev NOB. Čisto in neomadeževano. za Hudo jamo nihče ne bi vedel, grobišča bi pa preraščal plevel. Levičarjem bi pa uspel veliki met. Da zamolčijo genocid nad delom slovenskega naroda.

      #Morda, če se kdo za izdajo opraviči.#

      najprej boš definiral pravno podlago za to izdajo. kateri zakon je bil kršen. potem se ti bo pa morda kdo opravičil.

      lahko gre pa zadeva na sodišče nekam v tujino, kjer se bo nepristransko ugotavljalo pravno podlago za to izdajo. Če želiš. Samo reci Tona.

 • tramal

  Saj si tile ki so razbijali tudi verjetno ilegalci.

  • Tone

   Vsekakor so bili v gostilni ilegalno, saj njihove emancipirane žene tega niso smele vedeti.

   • janezxy

    Ne reče se gostilna ampak varna hiša.

    • Tone

     Bravo! Od nekdaj me je motilo, da za moške ni varnih hiš, sedaj si pa razkril, da jih imamo že od nekdaj.

  • GverilaStyle

   slovenski brazilci hahahahahaha

 • Morala

  Zaskrbljujoče je kam vse to pelje!? Če jih ne bi vozili v azilni dom, bi imeli čas tudi za ukrepanje v takšnih primerih!!

 • Tone

  Pametni policaji. V gostilni bi jih lahko še fasali – ne bi bilo prvič.
  Bolje se je ukvarjati z miroljubnimi migranti kot s podivjanimi domačini.

 • Claudio Moro

  TA MODRI Z EVEDO ZAKAJ NISO SLI!! STRAH JI JE!

 • Darth Vader

  razlog več, da organizirate majhne 6-8 ljudi lokalne platoone. orožje imajte na eni lokaciji, ne več kot 10min vožnje z avtom, med seboj bodite konstantno v stiku, vkolikor/ko bo policija in sova kolapsnila, bo vojska dobila komando da brani tujce in pobija slovence/domorodce…..takrat bo potrebno biti več kot pripravljen…..storite to po celi sloveniji po podeželju

 • GverilaStyle

  G.B. en klic stran smo!!!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!