fbpx

V nesreči pri delu umrl 45-letni moški

Vir: Utrip Ljubljane

Včeraj nekaj pred 10. uro so bili obveščeni o nesreči pri delu v okolici Horjula. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo pri utrjevanju struge potoka, kjer se je na dva delavca porušil betonski podporni zid. Ena oseba je bila pri tem lažje telesno poškodovana, 45-letnik pa je zaradi hudih poškodb na kraju umrl.

Policisti so opravili ogled, ki se ga je udeležil tudi delovni inšpektor, in nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma kaznivega dejanja ogrožanje varnosti pri delu. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V Kamniku so vlomili v  poslovne prostore, od koder je neznani storilec ukradel nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

Včeraj okoli 12. ure se je na Celovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, kjer so bili v naletnem trčenju udeleženi vozniki treh osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. Pri tem so se vsi trije udeleženi vozniki lažje telesno poškodovali. Policisti vodijo prekrškovni postopek.