fbpx

V prometni nesreči umrl znani pomurski glasbenik

Vir: Socialni mediji

Včeraj je v prometni nesreči, ki se je nekaj pred 16. uro zgodila v križišču za naselje Satahovci na cesti od naselja Krog v smeri Tišine, umrl voznik mopeda.

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila zavijal levo v smeri naselja Satahovci in odvzel prednost vozniku mopeda, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

Zdravnik je na kraju potrdil smrt 60-letnega voznika mopeda. Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožnega državnega tožilca. Zoper 28-letnega voznika osebnega avtomobila bo po vseh zbranih obvestilih podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Prek socialnih omrežij je zaokrožil neuradni podatek, da bi umrli voznik mopeda naj bil znani pomurski glasbenik Žarko Sreš, sicer dolgoletni bobnar skupine Avantura, pozneje pa član skupine D’Kwaschen Retashy.

Pokojni udeleženec je letošnja tretja smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah in tretja v dobrem tednu dni. V enakem obdobju lanskega leta je bilo sedem smrtnih žrtev prometnih nesreč.

Pomurske novice