Vaške straže pod Gorjanci našle nov migrantski tabor, poln odpadkov: Poglejte, kaj so tam našli in kdo jih usmerja!

Dovolj jim je skrivanja po gozdu in spanja na tleh (Foto: Nataša Zidar)

Člani vaških straž so se v sodelovanju z domačini včeraj odpravili po sledi objav o najdenih odpadkih za ilegalci v krajih pod Gorjanci. Na območju kraja Bukovce pod Dolžem so našli pravi migrantski kamp.

Gre za območje pod Gorjanci, ki je zelo zaraščeno, organizatorji so poskrbeli, da je bilo v tem delu drevje in grmovje požagano, teren pa počiščen. Najdbe in odpadki kažejo tudi na načrtno in dogovorjeno nezakonito prehajanje državne južne meje, kakršno so decembra 2018 pod okriljem Združenih narodov potrdili z marakeškim sporazumom, pri tem je sodelovala tudi slovenska vlada pod vodstvom Marjana Šarca.

Mimogrede, sprejem marakeškega sporazuma sovpada tudi z datumi v Sloveniji skrivoma kupljenih štirih blindiranih avtomobilov za potrebe slovenske vlade: dveh mercedesov po 866 tisoč evrov in dveh BMW-jev X6 po 192 tisoč evrov – v skupni prednosti preko 2 milijona evrov.

Ilegalce usmerja urad Združenih narodov, s sedežem tudi v Sloveniji
Člani vaških straž so v dolinici pod Dolžem na eni strani in Gorjanci (Trdinovim vrhom) na drugi strani včeraj med odpadki našli tudi odeji z napisom UNHRC The UN Refugee Agency (UNHRC – Urad visokega komisarja Združenih narodov oziroma Agencija Združenih narodov za begunce).

Odvrženo je bilo tudi potrdilo o izkazani nameri za podajo zahteve za azil v Bosni in Hercegovini, pri uradu v Tuzli. Potrdilo s fotografijo se nanaša na ime Kobir Ahmed, rojen 1. 4. 1987 v Bangladešu. Tuzelski urad mu je določil gibanje na območju azilnega doma v Trnovem. Določen rok za podajo zahteve za azil je bil 2. 8. 2019. Kobir Ahmed je v tem času odšel v Slovenijo.

Za ilegalci je pod Gorjanci ostal tudi list papirja z izpisanimi navodili in navedbami telefonskih številk. Ilegalci so ob odhodu odvrgli tudi vsaj en prenosni telefon. Med odpadki so bili številni nahrbtniki, čevlji, obleke, plastična steklenica, krema in podobno, kar je razvidno iz fotografij. Domačini v okolici Dolža so o številnih avtomobilih in neznancih, ki raziskujejo tamkajšnji teren, prepreden s številnimi potmi, poročali že dalj časa. Na tem območju se je zgodil že vsaj en vlom.

Zaradi razgibanega terena in hitre vožnje je bil zapis registrske oznake avtomobilov največkrat onemogočen. Zdaj razkriti kamp pa dokazuje, da so iz tega dela množično odvažali ilegalce. Policija o večjem številu prijetih ali ustavljenih avtomobilih v tem delu doslej ni poročala. V petek in nato v nedeljo so v kraju Vrhe (nad Dolžem) skupno res prijeli 6 ilegalcev, vendar ti niso prišli iz tega kampa, kar dokazuje njihova oprema.

Z vrha Gorjancev v dolino vodi več poti. Doslej so vedno poročali o ilegalcih in odpadkih na poti proti Šumečemu potoku, Gabrju in nadalje Brusnicam. Še nekaj sporočil je bilo o prijetih na območjih Velikega Cerovca in Vinjega vrha. Pri Dolžu pa ne. Edinega so prejšnji teden prijeli v Vinarebru, ki najverjetneje tudi ni prišel preko tega kampa. O odpadkih za ilegalci so prejšnji teden poročali tudi iz bližnje okolice Gornje Težke vode pri Novem mestu. Vse to kaže, da preko Gorjancev večinoma nemoteno potekajo številne poti ilegalnih migrantov.

Fotografije včerajšnjih najdb je na svoji Facebook strani sinoči objavila Nataša Zidar, članica vaške straže iz Radovice pri Metliki.

Še posnetek včerajšnjega dogajanja:

O najdbah pri Dolžu smo v ponedeljek popoldne poročali tudi na našem portalu. Zapis je bil satiričen, kar je večina med vami tudi razumela tako. Seveda teh odpadkov nihče ni ponujal otrokom, ki vstopajo v šolo.

Več si oglejte na portalu moja-dolenjska.si

 • Skrajno Desni

  Kdo jih usmerja – le kdo, nekdo ki odlično pozna teren.

 • lauraas

  Levi jim še pomagajo, pa to ni za verjet.

 • Artur

  Če bi imel kamion, bi te svinjarije naložili cel kason kolikor se bi dalo in to odpeljal in stresel pred parlament. Pomagal bi istočasno tudi pri kipanju marakeških posrancev v pripravljene kontejnerje za smeti, če bi kateri od Slovencev to organizirali.
  https://www.youtube.com/watch?v=JW6UA_2tV7g&t=3s

  • Dragan Krstič

   Daj se podučit kdo je odgovoren za invazijo migrantov, vlada ali parlament. Tudi na tem portalu so bedaki ki ne razlikujejo med tema dvema istitucijama.

   • Artur

    Pa jaz sem pričakoval, da boš izrazil voljo pomagat pri takšni akciji pa vidim, da iščeš rajši dlako v jajcu.
    Tukaj zbrani nismo brez razloga protestirali pred parlamenton mar ne?

    https://skandal24.si/news/subiceva-blokirana-parlament-pa-zaklenjen-nasprotniki-marakeske-deklaracije-uresnicili-svojo-groznjo-center-ljubljane-stoji/

    • Dragan Krstič

     Po tvoji logtiki so krivi torej tudi poslanci desne opozicije, 36 jih je.

     • Artur

      Menda so se pri glasovanju v zvezi s tem v EU parlamentu vzdržali a ne. Zakaj le namesto, da bi se odločno izrazili proti.
      V predhodnih galsovanjih v tej smeri tudi niso bili glih briljantni.
      https://drive.google.com/file/d/1EQEQ31U2VUg8mpmdIzY7_s8eqHKngiDp/view

     • Andre Frass

      In seveda podprli migrantkoljubko Ursolo

     • Marko Snoj

      Marakeški sporazume je podpisala sds vlada že leta 2006.Tudi sedaj so ga podpirajo.Na obletnico so povabil njihovega marakeš šefa Vebra in ga prevažali s helikopterjem.

     • Artur

      Salvinija njegovo ligo in ostale pridružene EU domoljubne lige niti povohajo ne kaj šele, da bi ga kdaj povabili. Bruseljski NWO EPP-PES-ALDE-jevi šefi bi jih poklicali na zagovor, če bi si drznili kaj takega storiti “Red mora bit”.

     • Lustrator

      Ne laži in ne zavajaj. Poslušaj si ta govor od začetka (replicra direktno tebi in ostalim komijem, ki mešate jabolka s hruškami) do konca – najboljši govor kar sem jih slišal na temo migracij sploh;

      https://youtu.be/rDsWO93wPl8?t=92

     • Marko Snoj

      Ni laganja,podpornik marakeša Veber je bil častni gost na obletnici sds.Govori in klobasanja so odveč.

     • Lustrator

      SDS je članica EPP-ja, kar ne pomeni, da se strinja z vsemi neumnostmi, ki jih izglasujejo njihovi strankarski kolegi. Tvoja trditev je podobno absurdna, kot bi mene imel za komunista, ker je pač večina Slovencev komunistov, jaz pa sem Slovenec.

     • Slovenec

      Nemogoče? Že takrat ko o migrantih se ni bilo ne duha,
      ne sluha…

     • antimur

      Niso krivi domoljubni poslanci, ampak poslanska drhal pod taktirko zločinca in izdajalca Kučana in njegove rdečezvezdaške drhali. Vemo pa, da so do sedaj bili sprejeti vsi predlogi koalicije, ker pač imajo večino.

     • Dragan Krstič

      In zakaj imajo večino? Zaradi bedastih volivcev. Večinsko volijo leve stranke že od 2008 naprej. In če želilijo volivci mafijsko državo jo pač izvolijo. In mafijci počnejo stvari katere si večina volivcev želi. Saj so rdeči politiki in večina ljudstva v simbiozi,
      bedaki jih volijo, izvoljenci pa počnejo tisto kar bedaki želijo. Ali mislite da bo na naslednjih volitvah kaj drugače?

     • antimur

      In kdo usmerja bedaste volilce? Kučanistična medijska drhal. Zato mora biti prvi cilj osvoboditeljev izpod okupacije, uničenje vseh levofašističnih pisunov in RTV gofljačev ter lažnivcev. Ko bomo to rešili, bodo zločinec in izdajalec Kučan ter njegova golazen sami od sebe pogagali.

     • Dragan Krstič

      Ne bo nič drugače. Javna uprava, državna birokracija in najmanj inteligenten in izobražen folk bo vedno volil rdeče. Ljudje ki pa so zaposleni v realnem sektorju pa volijo desne stranke. Upokojenci tudi ker jim je Tito dal stanovanja in hiše pa tudi penzije. Pa malo povprašaj te bedake pa boš slišal ta mnenja.

     • Slovenec

      Ni čisto splošno tako. Tudi v javni upravi so ljudje, ki razmišljajo kot pokončni Slovenci. Jih poznam.

     • Lustrator

      Točno tako.

    • Felikss_AH

     Sorry Artur… že kot Artur bi moral vedeti da samo meč ima smisel in moč… protesti so pa navadno scanje v veter. Podobno kot če baba na primer ki bo pravkar posiljena “odločno” protestira… potem pade ena težka čez “zvočnik”… na kar je lahko srečna če ji po “dogodku” ne bo treba še zobarju. Če pa sune pavijana v njegovo mednožje tako da mu iz jajc naredi omleto… potem ima boljši rezultat. Edina skrb ji ostane še da čim prej spizdi z mesta “zločina”… da jo lokalno Krivosodje ne obsodi za xenofobijo in Rasizem.

     • Artur

      Se strinjam glede protestov, če ne zaradi drugega pa zaradi tega, da si vsaj peščica ljudi da duška, tako je žal pri nas, pri romunskem scenariju so protesti prerasli v padec komunistične diktature pri nas je to misija nemogoče, ker si samo peščica protestirajočih upa vsaj na glas v živo povedat to kar si večina butastih Slovencljev ne upa.

   • IZBIRA

    Mogoče še bolj natančno glede odgovornosti, to je Ministrstvo za notranje zadeva in Policija. Kar pred vsak prag po en kamion. Pa mogoče še Pokljukarju in Bobnarjevi na dom.

    • Dragan Krstič

     Se strinjam ampak navodila dobijo od predsednika vlade. Če ne pisna pa vsaj ustna
     tako da za nobeno stvar nihče iz vlade ni kriv.

     • IZBIRA

      Poklukar je tudi v vladi z drugimi ministri. On je v Vladi odgovoren za področje notranjih zadev in policije. So pa vsi skup odgovorni in nesposobni, Šarec tudi.

   • Lustrator

    Tudi to ne drži povsem. krivi so na prvem mestu vsi državljani RS, ki bodisi niso šli volit ali pa so na volilnem lističu obkrožili katerokoli izmed strank, ki podpirajo odprta vrata in pika. Blesavi sodržavljani so vzrok, nora vlada pa le posledica.

    • Goran Hvala

     no vidis.. cela drzava je proti tebi in tvojim somisljenikom… vsi so bedaki in glupi sam ti pa se 20 fanatikov iz novatv ste pa pametni 100na uro.. le zakaj ne zmagate na volitvah…si pa prav povedal.. kdo hodi na volitve… penzenisti pa domobranci..prvi so bolj rdeci drugi bolj beli.. sam enih je vec…ostali gremo pa raje ob nedeljah na piknik kot na volitve..

   • SIMON ROZIC

    …reče se “pred parlament”, misli pa na vse leve sprevržence in lažnive
    humanitarce !
    V starih, socialističnih časih smo pozimi dovolili ciganom prenočiti po
    toplih kleteh in jim nudili kruh (bile so ciganke z otroci); takrat še sami nismo
    imeli kaj za jest, a je usmiljenje prevladalo…tiho kot so prišli, tako so tudi odšli!
    …danes te še cigani oropajo, tudi tisti s kravatami in doktorati….

  • Saso Bursac

   Po robu bi se ti postavili policisti, če bi to naredil.

   • Artur

    “Noč ima svojo moč”. Če bi čez dan tisoči Slovencev pred parlamentom marakeške posrance v kontejnerje za smeti zmetali ni vrag, da se nebi od strahu ali pa iz principa postrani držali.

 • totex39

  Sedaj je jasno, da migranti brez tihotapcev in levičarjev ne bi prišli daleč.

 • Andre Frass

  No in potem še 5 slovenskih EU poslancev podpre migrantkoljubko Ursolo. Vseh 8 pa bo odgovornih, če Slovenija postane tampon cona. Fajonkin klan vlači Albance naveza lmš- sds pa podpira Ursolo, ki še hoče navlečti več Afrike v Eu. In nihče od vas 8 v Bruslju ni rekel niti bu

  • antimur

   Počasi imam že teh SDSovcev polni kufer, trideset let smo že v kučanistični okupaciji, pa nič. Zdaj jim bi pa lahko že bilo jasno, da brez sile se teh rdečezvezdašev ne bomo rešili.

   • Artur

    Komu od politikantov pa ne paše status Quo in biti desetletja prisesan na državne jasli .

    • Andre Frass

     Točno tako Artur. A niti eden od 8 EU poslancev v Bruslju ne reče bi glede teme migrantov

 • antimur

  Vaškim stražam predlagam, da ustvarijo spletno stran, aktivirajo čim več domoljubov ter gremo nad vlado, murgle, medije, sodtvo, levaške civilne iniciative in jih zmeljemo v prah, kajti pri njh in zaradi njih se začne vsa ta invazija teh muslimanskih divjakov. Če bi vlada varovala meje, ne bi bilo nobenega azila za te smrdljive muslimane, ampak bi jih sproti metala nazaj na Hrvaško. Toda qrbi Šarcu to ne odgovarja, ker prekleti zločinec in izdajalec želi prav nasprotno, čimveč teh zveri v Sloveniji ter dokončni izbris Slovencev.

  • to_mi_delaj

   Izgnat Šarca iz SLO

   • Slovenec

    Saj sploh ni Slovenec.

  • Hanzi

   Menjaj dilerja, kreten.

   • Lustrator

    Je lepše živeti v iluziji, da je v naši državi vse pod kontrolo, medtem ko za v nebo vpijoče anomalije odgovarja opozicija, ki nima nikakršnih vzvodov vladanja?

    Na kateri drogi si TI, brihta, da se kot odrasel človek (domnevno) pustiš nategovati polpismeni družbici klovnov medtem ko letno odvajamo milijone ne le za (neučinkovito) varnost, ampak za vzdrževanje ilegalnih prišlekov, ki jih sem nismo klicali?

  • GverilaStyle

   upam, da imaš doma vse lepo pospravljeno……

  • Slovenec

   Pravilno.

  • neuralinkn1

   Saj je že vse hrvaško in albansko, poglej oba predsednika, to so vsi vaši ljudje.

 • Amerikanc

  Rdeča gamad že od nekdaj obvladuje gmajne in goše.

 • Franc Šink

  Ne morem se znebiti vtisa,da tudi policija včasih zatisne kakšno oko.

  • to_mi_delaj

   Tako jim je naročeno

   • neuralinkn1

    Kje pa to piše, najbrž v Zakonu o notranijih zadevah.

  • Slovenec

   Tako jim diktira vlada. Levicarji in komunisti plus prostozidarji.

 • Franjo Trojner

  Zdaj pa naj notranji minister Pokljukar in šefica policistov Bobnarjeva na tiskovni konferenci javnosti pojasnita, kako je lahko Slovenija varna država, če policija očitno ne izvaja nalog na meji v skladu z veljavno zakonodajo. Minister Pokljukar in šefica policistov Bobnarjeva pojasnita kje se nahajajo ilegalni migranti iz tega tabora, kdo so, kdo jih čez mejo organizirano šverca, zakaj jim policija ni preprečila vstopa v državo in zakaj za ta tabor ni vedela? In kaj z vso to nesnago, ki so jo ilegalni migranti pustili za seboj??? A boste ilegalne migrante kaznovali vsaj za smetenje v naravi ali tudi za to niste pristojni, oziroma ne zmorete, ne želite ali ne znate ustrezno ukrepati?? Za statiste vas na meji ne potrebujemo, nas vse davkoplačevalce predrago stanete, za manj, kot 0 vašega učinka, pri preprečevanju ilegalnih migracij.
  Čas je, da stranka SNS v parlamentu predlaga zakon, da se polnoletne moške ob meji in prostovoljce od drugod pooblasti za varovanje zelenega pasu naše južne meje, za plačilo 1000€ na mesec, plus maskirna uniforma in šibrovka za lastno varnost, zakon naj bo sprejet po hitrem postopku. Narod ima vedno prav in narod si želi reda na mejah, oblast pa ga mora zagotoviti!

  • neuralinkn1

   Nemčija in Švedska sta rekli, da se lahko par milijonov ljudi zateče k njim in so šli, za našo ljudsko policijo so bile te izjave neke sorte vize, za prehod našega ozemlja. Nemčija je garant ter tudi naš edini poslovni in diplomatski partner, njihova beseda je vredna isto kot zlato, pravzaprav katera koli vrednost ali dokument.

   • Franjo Trojner

    Ja, ja ko jim pa zagusti pa grozijo z vračanjem migrantom in zapirajo meje, toti tvoji Nemci!
    Njihova, Merkličina beseda je vredna en drek, kar so, je Merklca dokazala, s tem, ko se je požvižgala na vladavino prava in ni stisnila Hrvatov, da bi implementirali razsodbo mednarodnega sodišča v Hagu. Nemška diolomacija celo paktira z Hrvaško diplomacijo za našim hrbtom.
    Glede posla je pa tako, ko je vdarila prva kriza so se tvoji Nemci čisto usrali za svoj silni gnar posojen Grčiji, stisnili so Grke in celotno EU za jajca , da smo Grkom donirali silne milijine €, da so jih potem banke v Nemčiji dobile vsaj delno od Grkov nazaj. Ko jim je začelo pešat gospodarstvo so zapirali svoje tovarne v tujini ( tudi MB Sitecco) in vlekli delo domov. Samo spomni se kako zelo so takrat padla naročila SLO avtomobilski industriji, ki je delala za Nemško avtomobilsko industrijo in koliko delavcev je takrat v Sloveniji ostalo brez dela, koliko podjetij zašlo v resne težave. Nemška beseda je danes vredna popolnoma enako, kot Hrvaška, torej manj, kot nič! Počakaj še malce, da se gospodarska kriza v Nemčiji še malce poglobi, te boš znova videl koliko je vredna njijova beseda in kako zelo bo kihalo naše gospodarstvo.

    • Andre Frass

     Nemška beseda je vredna dejansko nič. In Ursola je ista smet kot angela angela ali pa weber

 • Slovenec

  Vse te migrantske organizacije je treba razhajkati in odgovorne dati pred sodišče.

 • cploger

  Zgleda, da bo potrebno ustanoviti kar nekaj novih in tokrat pravih nevladnih organizacij, ki bodo delale za Slovence in Slovenijo.

  • neuralinkn1

   Lahko bi prosili par migrantov, če lahko ostanejo pri nas vsaj čez zimo in bi jih zaposlili na komunali, kjer bi počistili smeti, ki do ostale za karavano.

   • Slovenec

    Prosili?

 • tramal

  Te ki švercajo migrante ,bi morali za tri dni postaviti pred parlament ,da bi vsi videli kdo so9 ,potem pa v zapor za 10 let ,ker so izdali domovino.

  • neuralinkn1

   Lepo te prosim, v Slovenijo so spustili par sto tisoč hrvatov, bosancev in albancev, ki že vse od takrat polnijo črne kronike, zelo malo jih je kazalo kakšne papirje na patetičnih jugoslovanskih mejah, ti idioti bi radi zaprli desetino slovencev.

   • tramal

    A na srbske bandite ,ki jih je največ in najbolj kradejo,prekopčujejo in so na vseh vodilnih mestih v Sloveniji ,si pa pozabil.Verjetno si srbin ,ali pa srbofil.

 • Perkele

  Radi kličejo v Grčijo.

 • neuralinkn1

  Gospodarji slovenske zemlje bi radi zaprli dva milijona ljudi, za dve leti, ker pač ne znajo leteti po zraku.
  Kam in kako bi rad SLS zaprl vse te mravlje, kakšno kazen bi tokrat prislužili Sloveniji, ki je že obsojena za democid, to jih pa ne zanima.
  Najbolj patetično pa je, da so številni migranti će postali evropski državljani, zdaj so za nas gospodi in jih bodo branili evropski odvetniki. Nihče v EU noče kriminalizirati migrantov, kaj šele, da bi jih morali še zapirati. Kot, da geta niso dovolj, povrh tega je Slovenija zadnji prostor v Evropi kjer bi radi živeli. Ampak kmetavzar ne more iz svoje kože, dokler se počutijo močne, se pač lahko izživljajo.

 • Andrej

  Šit. Tolk dnarja so dal za ograjo, tipi grejo pa okol.

  Kdor je bral Karla Maya: po deželi Škipetarjev mu je v zvezi s Šarcem vse jasno. Ampak, zdaj mladino z LGBT propagando futrajo, namesto da bi brali kaj bolj konkretnega.

 • Garbage man

  Če se mi živali ne bi smilile, bi nastavil pasti za medvede!

 • Olga101

  Vse vpletene v trgovino z ljudmi za zapahe! “Človekoljubne” Sorosove organizacije pa enostavno zapreti! Gre za mafijske posle in politično korupcijo!

  Bodo kaj pisali na Hanzi o NWO požigalcih “pljuč sveta”? Zdaj propagirajo veleizdajalca Slovenije in zadnjega šefa komunistične partije in Udbe!

 • Ustaša Leo Ivanjko

  “Ko bi tebe praslovan pljivati učijo..”

 • Common Sense

  Edino batine bodo zalegle. Hrvati so topogledno vseeno pametnejši od nas. No, kaže, da so od nas bolj prebrisani že dlje časa.

  • Artur

   “Klin se s klinom zbija”.

 • Dragan Krstič

  Zakaj je tako kot je v Sloveniji so krivi volivci. Ta narod ni državotvoren, večina ljudi je vrtičkarjev, 8 ur v službi, popoldne pa fušat ali vrtiček plet in okopavat. Zvečer pa mehiške in turške nadaljevanke ali Kmetija.
  Državo je ta narod dobil prepoceni zato tega tudi ne ceni. Poglejte višegrajsko skupino držav. Tam cenijo samostojnost in tam gredo z velikimi koraki naprej, Slovenija pa caplja na mestu in samo nemškemu gospodarstvu se imamo zahvaliti da nismo reveži. Ko pa bo tam recesija pa bog pomagaj Sloveniji.

  • Slovenec

   Bo držalo. Bog se pa vseeno piše z veliko začetnico.

   • Open mind

    Slovenec, samo krščanski bog se piše z veliko, bog kot samostalnik pa z malo.

 • Felikss_AH

  Razni viri skupaj s policijskimi pravijo da se približno 5-10 % drog prestreže, ostalo pa gre mimo. Če uporabimo isto matematiko (gre za šverc) pri švercanju “imigrantov”, pomeni torej enako ali vsaj podobno. Že na osnovi “kampov” se da sklepati da je moralo na tisoče če ne že kar deset tisoče tega živega tovora priti v Slovenijo… in potem “naprej” – kam… kje so? V Bosni bi ih naj v nekem momentu imeli cca 50,000… zdaj se ih pa “samo” še 4,000 kao pripravlja na vstop. Če sledimo isto matematiko, tudi te številke bi morale predstavljati vsega 15 -20 % pravih številk.

  A so šli v Italijo in Avstrijo… kar se zdi nemogoče da bi glih vsem uspelo… torej ih mora biti v Sloveniji daleč več kot pa navajajo “uradne številke” – KJE SO? Izziv za Nova24 da spravi te številke v red. Javni poziv vsem po Sloveniji naj javljajo kje so Hostel-Centri in kje so že nastanjeni Rjavi in Črni po mestih in mestecih, in pol to lepo sešteti

  Od taxistov vsake toliko zvem da imajo veliko klientov prav takih (razvažajo ih po Ljubljani, tudi s Slovenkuljami zraven)… sicer ne delajo probleme, plačajo brez pomislekov… in IMAJO DENARJA na PRETEK! Tiste ki ih vidim tu… izgledajo povsem “adaptirani” na lagodno življenje v Opankar-City-ju… ne manjka im ničesar… še najmanj pa navdušenih Slovenkulj. Vidi se ih tudi kako se motovilijo okoli nastanitvenih “kapacitet” na Kotnikovi na primer… pa telefon v razburjeni rokici… in vsake toliko je opaziti čedalje več brejih “premogark”… poleg tistega že v vozičku… Sultan pa koraca zraven naduto-zmagovalno.

  Naredite mi to deželo MultiDrekultno je ukazal Soros… in mu gre kot podmazano

  • J.Smith

   Ja njemu multi nam pa drek

   • Felikss_AH

    Kaže da 75% državljanom taka kombinacija odgovarja

 • Janez Kepic-Kern

  KAJ PA TOLE?
  JE TUDI ZANIMIVO.
  PONAVLJAM, JE POMEMBNO.
  NI ŠALA,
  ZELO RESNO.
  Meni, nikoli kaznovanemu
  ex OK knjižničarju Janezu K. Kernu
  je nek 19 let
  fant,
  Slovenec, ki vozi, razvaža robo s KAMIONOM po vsej Sloveniji
  povedal,
  da nekateri v krajih ob meji s HR – v svojih hišah, po kleteh
  baje
  SKRIVAJO NELEGALNE ISLAM MIGRANTE – ZA DENAR.
  Fant,
  ki mi je to povedal – je pošten,

  kako je zares s tem – pa naj ugotovijo – za to – PLAČANI
  IN
  POOBLAŠČENI LJUDJE IZ MNZ ORGANOV NAŠE R.S. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Saso Bursac

  Lepo, da pospravljajo. Samo odpadke je potrebno ločevati.

  • Imperial Commando

   Daj naslov, ti jih pripeljejo pa jih ločuj. SImpl.

 • piko8

  Vse sledi v slolandiji vodijo v murgle, k Mafijskemu Botru milanu kurčanu!!

  • Andre Frass

   No,da te potolažim,tudi vseh 8 EU poslancev ni nič boljših

   • Nata

    To pa ne drži.

    • Andre Frass

     Kaj ne drži? 5 SDS plus Lmš so podprli migrantkoljubko Ursolo. Fajonka pa tako ali tako uvaža Albanijo torej vseh 8 je izdajalcev naroda

     • Nata

      Da so vsi enaki.

     • Andre Frass

      Torej za tebe onih 5 ni izdajalcev,ki so podprli osebo,ki je jasno in glasno rekla,da podpira politiko odprtih vrat

     • Nata

      Koliko politikov v EU si pa upa čivkati proti migrantom ??

      Sedaj so celo prebežniki.
      Naši desnaki enostavno morajo biti zraven. Morda vsaj kaj čivknejo lahko. Seveda pa mislim, da so absolutno preveč neodločni. Strankarska disciplina je že dobra, a ne za vsako ceno .

      Medtem, ko one druge poznamo že po ravnanju doma.

 • Slovenec

  Noro prepustne meje imamo. Vlada pa nič. Pričakovano. Ko se bo ljudem strgalo, potem bo pa res hudo. Zaenkrat so pa
  živci se na vajetih.

  • Andre Frass

   No potem je treba soditi tudi vsem 8 EU poslancem

 • JANEZ GUS

  Enostavno.Prasico Fajonko,Kordiša in njegovo bando ,SKUPAJ Z VSEMI LEVAKI PRIGNAT,pa naj čistijo nesnago za temi isis borci.Če ga dobim na mojem dvorišču,mu dam kruh z marmelado,potem pa ga vžgem z macolo po……..

  • Andre Frass

   Ne pozabi vseh 5 EU poslancev,ki je podprlo migrantkoljubko Ursolo tudi njih prignati

 • mginko

  Kučanovi mafijski cajtingi pluvajo non stop da mizarju raste podpora. Od koga – samo od stare in mlade udbomafije. Narod pa še kar spi. Izgleda da drugorazredni narod čaka da odpre vrata ilegalnim vdiralcem v ukradeno državo – bodočim volivcem udbomafije. Spite in smrčite še naprej. Tovariš ma vas rad ….

 • Nata

  In kaj je sedaj z zbiranjem tega ” sranja ” ?? So jim morda prepovedali ??
  Zdravstvena inšpekcija ?

 • Open mind

  Vaške straže :,D

 • Jože Nardin

  Minister pokljukar in šarec pa kot papige: naša meja je zaščitena, naša…….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!