fbpx

[Video] MK Group podarja oddih 450 zaposlenim v zdravstvu v zahvalo za boj proti epidemiji

MK Group 450 zdravnikom in zaposlenim v zdravstvu iz vse regije v zahvalo za boj proti epidemiji podarja oddih v prestižnih hotelih v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. V Sloveniji bo 100 zdravnikov in medicinskih sester lahko odpotovalo na oddih v portoroški hotel Kempinski Palace. Miodrag Kostić, ustanovitelj in predsednik MK Group, je od začetka epidemije doniral že blizu pol milijona evrov.

Izraz zahvale slovenskemu zdravstvenemu osebju za boj proti epidemiji korona virusa je pospremil direktor MK Group, lastnice hotela Kempinski Palace Portorož Jovan Purar: “Epidemija korona virusa je pokazala, da družbena odgovornost ne more bit zgolj izraz dobre volje gospodarskih družb, temveč nuja, če želimo živeti v humani in odgovorni družbi. MK Group zato 450 zdravnikom in medicinskim sestram iz vse regije podarja brezplačen oddih v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Posebej nas veseli, da bomo v našem hotelu Palace Kempinski Portorož gostili 100 zaposlenih na klinikah in oddelkih za infekcijske bolezni in vročinska stanja iz Ljubljane, Maribora, Celja in Golnika. S tem želimo prispevati k boju proti epidemiji in hkrati izraziti našo zahvalo tistim, ki so v boju prispevali največ“.

Spomnimo, da je družba MK Group v boju proti epidemiji korona virusa doslej namenila že skoraj pol milijona evrov, pri tem pa je ena najuspešnejših gospodarskih družb v regiji dečku Krisu omogočila tudi povratek v Slovenijo z zasebnim letalom v času svetovne epidemije koronavirusa.

Hana Murn