Začelo se je: Migrant z nožem napadel domačina

Foto: utrip-ljubljane.si / Daily Express

Le še vprašanje časa je bilo, kdaj se bo tudi pri nas začelo nasilje migrantov. Kot da opozorila iz vse Evrope niso bila dovolj jasen znak za nevarnost. Švedska, Francija, Italija, Nemčija imajo na dnevnem redu take in podobne primere. Sedaj se je na neslavni seznam uvrstila tudi Slovenija.

Ob tej priložnosti lahko čestitate vsem ˝vilkomerjem˝, ki so stali ob boku migrantom na Kotnikovi, da so uspeli vnesti nemir in še večji strah do tujcev. Ko smo opozarjali na problematiko arabskih migrantov, smo bili označeni z rasisti, fašisti. Samo zato, ker smo hoteli javno opozoriti na problematiko, ki nam, žal, zdaj ni več tuja. Besede o neki neuspeli integraciji so sedaj popolnoma odveč. Taki ljudje poznajo samo en zakon in to je zakon ulice. Če mislite, da se bo tukaj nehalo, se motite. Šele začelo se je.

S.P. / utrip-ljubljane.si

 • Franc Šink

  Naj mi še kdo reče da sem rasist ali podobno.Bemti sveca ti kozjejebci bodo še bolj sprli narod med seboj kot je že.

  • sprehajalec

   Oni so samo sredstvo proti njihovemu permanentnemu boju proti drugi polovici slovenskega naroda.

  • twintop1

   V prvi vrsti so krivi so tisti,ki so odločili da lahko vstopijo v državo.

  • Sale

   Zbiram zamaške za incestno retard zlovenske Pankrte .slovenski otroci umirajo slovenci ubijajo zene otroke sosede prodajajo zemljo jezik hvala bogu za izumiranje incestno pedofilnega plemena amen Bog pobij to izrojeno pleme amen smrt zloveniji in zlovencem amen Bog pobij janso in njegove vse amen

   • Franc Šink

    Izgleda da ti psi redno porivajo mater.

 • sanguis sacrum

  le kakšen rasističen in sovražno nastrojen članek pa je to? moramo biti strpni…zapomnite si, kaj je rekel tovariš predsednik na kotnikovi, …to je shod za strpnost….in zato moramo biti strpni…če nas ekonomski migrant iz maroka, alžirije , pakistana kjer divja huda vojna bla bla bla..z duševnimi težavami zabode z nožem v trebuh, moramo biti strpni in mu obrnit hrbet, da nas zabode še v rit..kapiš ?

  • Borut Stari

   Zato omogočimo na junijskih volitvah, da Janša (slovenski Orban) postane PV. Upam, da se vsaj 60 % volivcev zaveda Sloveniji nevarne invazije migrantskih hord. Moj predlog je ukrepanje na zunanjih mejah podobno ukrepanju JLA v bivši državi. Jebeš človekove pravice, ko je v nevarnosti suverena država in življenje državljanov. V dobi mobilne telefonije bodo migranti hitro zvedeli nevarnosti ilegalnega prestopanja čez mejo v Slovenijo. Posledice morajo odvračati vsako misel na Slovenijo.

   • Body_Count

    Andrej Šiško se mi zdi bolj zanesljiv za rešitev tega problema.

    • Borut Stari

     Ni primeren za mandatarja, ker če je primeren za ustavljanje migrantov je pa to tudi vse za kar je uporaben. V koaliciji bi bil primeren za delo v ministrstvu notranjih zadev in obrambnem ministrstvu.

 • antimur

  Prekleto Levico, kučaniste in vso antislovensko bando, pedri, lezbijkami, dvospolniki, z levaškimi civilnimi združenji, z vso zadrogirano in pritepensko golaznijo, z ZZB, ki bi samo privilegije, posebno pa s prascem Kučanom, koalicijo s Cerarjem, Brglezom, Erjavcem in Židanom in večino SMC barab, kriminalnim čefurjem Jankovićem ter predvsem zločincem Kučanom z njegovo golaznijo, ne da bi morali slovenski domoljubi popucati, ampak jih bomo, gre se za domovino.

  • Sale

   Janša Urša črt in Jakob so poginili amen hvala bogu za smrt retard družine amen

   • antimur

    Govnač čefurski, kar ti kracaš je sovražni govor najhujše vrste, zato si zaslužiš najstrožji pregon, če ne bo to uredila oblast, bo prav prišlo Brglezovo naravno pravo, poginjate pa samo vi balkanska in kučanistična golazen, mi če, že umiramo.

    • Goran Hvala

     Bvahahah….janseviki o sovraznem govoru…itak za vas je vse sovrazni govor kar je proti vam…drgac pa pisete kako naj vsi pocrkajo itd…se vonovi ste zazeleli naj si zlomi vrat…aja to pa ni sovrazno…to je pa sam svobodno izrazanje…:-)..tak da bom se jest napisal kar je za vas svobodno izrazanje…crknte cimprej pa da vas zmecejo vse v jame…

     • sanguis sacrum

      ti si tako dober in pošten…glih za v mirovni inštitut..

     • Goran Hvala

      Ce ti tako pravis…

     • antimur

      Da se gnojna kučanistična svojat znaša nad odraslimi, je še nekako sprejemljivo, samo vi ste takšen poden, da grozite otrokom, takšnega kretena pa lahko zatolčem kot zajca in me za to nihče nima pravice obsojati. Ste največje zlo, kar se je lahko zgodilo Sloveniji, bodi prepričan, da boste to drago plačali, ne delajte si lažne utvare, da boste ušli kazni.

     • Goran Hvala

      Ma kdo bo drago placal no…dej ne filozofiraj…pa kaj imam jaz z bolniki izpred 70 in vec let…bi reku da si ti bolnik ker tako razmisljas..jebe se men kaj je blo.mene zanima kaj bo jutr in kaj bom naredu da bo boljs..vsaj zame…pa ne da zraven druzga sinfam…

   • sanguis sacrum

    to, da si degen, vemo vsi…ni potrebno, da to znova in znova dokazuješ…glej, ti verjamemo…

   • Steiermark

    Poginete vi in vaši retardirani srbski pankrti….

 • Antonius

  Na Kotnikovi v Ljubljani sem stal med tistimi, ki smo s protestom izrazili nestrinjanje s početjem Cerarjeve vlade. Nasproti nam je stala kohorta zakrinkanih oborožencev in Kučan z evropsko poslanko Fajonovo med njimi.
  Zdrava pamet in potreba po osebni varnosti nam narekuje, da na volitvah podpremo SDS, ki je edini politični garant, da bodo Slovenske meje zaščitene, kot je treba.

  • Goran Hvala

   Pridem v slo na volitve…sam bom obkrozu sarca…

 • domovina mili dom

  A bodo sedaj Brglezovi Rog diplomanti s svojimi telesi zavarovali Slovence ali tur-iste.

 • Tomi

  Ma jebe se levakom za te pritepence. Pokvarjeni kot so, jih bodo samo izkoristili za svoje podle cilje.

  • McBobo

   Ne zavedajo pa se levaki, da na koncu bodo sami izkoriščeni. Musliji ne delajo kompromisov.

 • Morala

  Strpnost in preživljanje takšnih si naj politiki in podporniki vtaknejo nekam! Srčno upam, da bodo še pravočasno prišli k pameti! Njihovi potomci jim za zapravljeno varnost in mir ne bodo hvaležni.

 • Franjo Trojner

  Še nedavno nazaj so se ekstremni
  levičarski bastardi, sami Sorosovi plačanci, podprti z raznimi čudnimi nenaravnimi, nenavadnimi združenji navduševali nad prihodm horde ilegalnih migrantov na naše in ozemlje EU. Celo na tuje v Grčijo, Makedonijo, Srbijo, Bosno so hodili in jim na zemljevdih risali pod do nas v Sloveniji in ostale države EU. Levičarski dominatni mediji so javnost celu čas masovnih protipravnih ilegalnih migracij farbali, zavajali, da k nam prihajajo mladi obeh spolov in vsi sami kutivirani , izobraženi ljudje, vsi sami nano ižinerji, zdravniki, zanstveniki itd.
  Danes je slika malce drugačna, vsi ilegalni migranti so v državo vstopili nezakonito, prišlo, ilegalno populacijo sestavljajo samo mladi po večini neizobraženi in nezaposljivi moški poroča Nemški Bild.
  Nemški notranji minister Seehofer napoveduje okrepljene deportacije zavrnjenih prosilcev za azil, bolj strogo in dosledno kaznovanje prestopkov in kaznivih dejanj prosilcev za azil, ter podaljšanje poostrenega nadzora na notranjih mejah z ostalimi članicami EU, kar se je tudi dogodilo in bi naj bilo po besedah notranjega ministra Seehoferja trajen in ne samo začasen ukrep zaščite pred ilegalnimi migracijami.
  NEMŠKI NOYRANJI MINISTER SEEHOFER:
  “Islam ne pripada Nemčiji. Nemčijo je izoblikovalo krščanstvo,” je za tabloid Bild izjavil vodja bavarske Krščansko-socialne unije (CSU) in novi nemški notranji minister Horst Seehofer. Pri tem je kot primer navedel, da so trgovine v Nemčiji zaprte ob nedeljah in državnih praznikih, ki so tudi cerkveni, na primer velika noč in božič.

  Tudi nova domoljubna vlada mladega in odličnega Sabastiana Kurza v Avstriji se zavzema in izvaja strožjo migransko politiko. Notranji minister g. Herber Kickl je ustanovil enoto za zaščito meje in v EU znova dosegel poostren nadzor na notranjih meja EU. Avstrijski notranji minister Herber Kickl: “Ne smemo dovoliti, da bi se ponovilo leto 2015. Zato sem naročil oblikovanje enote za zaščito meje,« je povedal. Po njegovih besedah je namen enote v nekaj urah zagotoviti urejen nadzor meje. Odziv vlade Avstrije in predsednika vlade mladega odločnega Sabastiana Kurza zaradi uniformiranih otrok v eni izmed dunajskih mošej: “V Avstriji ni prostora za kaj takega. Za to velja ničelna toleranca,” je v odzivu dejal avstrijski kancler Sebastian Kurz in napovedal ustrezne ukrepe notranjega ministrstva in državnega nadzornega organa, poroča nemška tiskovna agencija dpa. “Pravne možnosti vključujejo zaprtje mošeje ali razpustitev organizacije,” je dodal. ATIB je v odzivu sporočil, da spominska slovesnost ne bi smela biti v mošeji ter da ne bi bili smeli sodelovati otroci.
  Tudi naš dober sosed Orban, Madžarska, kakor tudi Poljaki, Čehi, Slovaki ODLOČNO, pogumno in sližno nasprotujejo politiki odprtih vrat in ponosno ščitijo kultuto, navade in tradicijo KRŠČANSKE EVROPE, in varnost narodov EU.
  Kaj pa mi v Sloveniji? Soros je z par milijončki $ , tako, kot v Makedoniji uspel podkupiti levičarske stranke, politike in vsa leva politična, interesna, ter ostala čudna leva gibanja, kakor tudi dominatne medije, ki širijo neresnice, fake novice in se borijo z politiko odprtih vrat za uničenje SLOVENSKEGA NACIONALNEGA INTERESA, RODA. Soros bo svoje kremplje, svoj vpilv na volitve ščitil z par milijoni doniranih $ in s tem dejanjem nadzoroval in kreiral bližnje volite v Sloveniji. V Makedoniji mu je uspelo, upam, da tokrat na bližnjih volitvah narod spozna past, prevaro in Sorosove plačance v Sloveniji na volitvah porazi in se tem odočnim fejanjem ohrani SLILOVENSKA DRŽAVA IN SLOVENSKI ROD/GEN na tej naši zemljici in edini domovini še naprej.

 • Goran Hvala

  Zacelo se je….poletje ste misln al kaj?…kje ga je napadu?..koga to?…nic ne pise…sam neke klobase..

  • ?!

   nekaj napoveduje v članku…naj dopiše kaj

 • wtff

  Kako veste, da se je šele začelo?? Kaj skušate napovedati??

  • zoro

   res je, začelo se je pri nas, začelo – končalo se bo s smrtjo slovenije ali s smrtjo podganjih iztrebkov – to so skušali napovedati

  • mona lisa

   To kar so dejstva, da nas bo ta golazen vedno bolj terorizirala.

 • srkbime

  angela MUrkel je vse zrihtala…..odgovarjala pa še ni

  • zoro

   in tudi ne bo saj so jo bedaki švabi ponovno izbrali, da jih lahko terorizira s podganjimi izrebki

  • mona lisa

   Bojim se da nikoli ne bo.

 • Dragan Krstič

  Naloga naroda je na vlitvah podpreti desne stranke ter čimprejšnjo priključitev k višegrajski koaliciji.Na Jihad Watch preberite izjavo podpredsednika Evropske komisije Fransa Timmermansa: storili bomo vse da v Evropi dosežemo multikulturalnost. Islam je del evropske zgodovine, del evropske sedanjosti in del evropske prihodnosti.
  Grozljivo. Upam, da bodo ti ljudje enkrat pred sodiščem in obsojeni za izdajstvo EU.

  • haha

   Krstić, ti si Srb, kako si ti desničar?

   • Dragan Krstič

    haha ko sem spoznal da ste levaki mrtva veja po Darwinovi evolucijski teoriji sem spoznal da ne morem biti slepo črevo kot si ti. Zato sem desničar.

    • ajde ne seri

     • francelj3

      Ooooo, kar po srbsko!

   • Dragan Krstič

    Haha, če bi imel ti IQ vsaj na ravni povprečnega pigmejca potem bi vedel da blogiram pod pravim imenom in priimkom. Kako naj se potem sramujem da sem Srb? Kaj si pa ti, mogoče aborigin ali Mohammed, mogoče pigmejec. Zakaj skrivaš svoje ime in priimek, govno.

  • žnj

   a poznaš tvojega soimenjaka srbskega muzikanta Dragan Krstića https://www.youtube.com/watch?v=QE5opm_WNSM

   • Dragan Krstič

    Ne, a si ga poslušal v Stožicah?

    • what the ff

     sramuješ se, ker si Srb? In ti si vreden spoštovanja???

     • Dragan Krstič

      Luka Marchessi alias Jernej Štromajer, jaz se ne sramujem. Če se kdo sramuje folksdojčer si to ti. Od Strochmayerjev med 2WW in prej zdajj v Štromajerje.

     • Stefan

      Narodi jugoslovanskega porekla nikogar na cesti ne posiljujejo ne napadajo z nozem kot to pocnejo divjaki-migranti. Srbski narod je ponosen narod. Ni zafrustriran kot ti,ki nimas prave orientacije.Ljubljancan

  • if

   V celoti se strinjam z vami.
   Akterjii, ki so odgovorni za nastalo nevarnost, morajo pred sodišče. Upam, da se Madžarski volilno pridružijo še druge države, da bo nastal blok, iu katerega se bo širil vir ohranitve narodov in priadajočih Evrope!

  • zoro

   ja kaj tega izdajalca fransa ne bo nihče skrajšal za glavo, ker je tako ne potrebuje, saj, če ne ve od kod eu in kaj vse je del eu potem je tako ne potrebuje – prekleti izdajalsko-podganji iztrebkoljub

  • žnj

   ti si izdajalec Srbov in Slovencev, ker se sramuješ lastnega porekla

 • :-)))))

  Račun kar angeli merkel poslat

  • zoro

   že, že ampak ga bomo plačali mi slovenci – žal

   • mati slovenka, oče Srb

    misliš slovenski državljani, ker smo vsi tukaj, mešani

    • zoro

     nismo vsi “mešani”

 • zoro

  kaj je, izdajalski podgano-iztrebkoljubi, a še niste spregledali, verjetno ne morete, ker so tudi za to potrebni možgani, razum, iq, šola, izobrazba…. – no vidite, vsega tega vi nimate

 • zoro

  po moje ni več čas za vlitve, prepozno, ampak je že čas za revolucijo, za slovenijo

  • gggr

   kaj so ” vlitve”? Haha, a te je ta spodnji Dragan Krstić učil slovnico?

   • zoro

    če bi imel iq vsaj kot št. čevljev bi stvar smiselno povezal in spoznal neljubo napako, tako pa…

 • Olga_10

  Vse poslat v Murgle h Kučanu, da ga dobro sfrizirajo…ko zaključijo, pa se k Fajonki in Vajglu…

 • Novakec1

  Edino padec meteorita nas reš pred počasnim rezanjem glav.

  • zoro

   ali pa odstranitev levistov in revolucija

   • freedomfighter

    Aaaa spet eden od revolucionarjev…fuuuj rusitelji sodobnega sveta

    • zoro

     hahaha, in ti praviš, da si veliko potoval?

     • freedomfighter

      Potujem ja zato pa sem proti vsem revolucijam in podobnem sranju ker sem videl kaj revolucije naredijo…in muslimanov ne maram ravno zaradi njihove “revolucionarne” nazadnjaske mentaliteti ki je v nasprotju z moderno zahodno druzbo…tako kot vsi moderni revolucionarji ki so jezni na cel svet zaradi svojih neuspehov in nesposobnosti

 • mona lisa

  Migranti so zlo in tak ki se zažira v Evropo. Politiki so ogrozili vso Evropo, ko so veselo vabili in spuščali zavojevalce na velika vrata na naša tla. Bojim se da bo prepozno saj se ti ki so prišli pripravljajo na velik zavzem Evrope in se množijo kot podgane. In velik val se spet pripravlja na vstop. Bomo to še dopuščali’

 • Dragan Krstič

  Voice of Europe: migranti v azilnem domu na Nizozemskem se razburjajo ker morajo sami čistiti toaletne prostore ker jih zasvinjajo z umivanjem riti in voda skupaj z njihovimi iztrebki pade na tla. Zahtevajo da čistijo te prostore snažilke zato bo država zaposlila ljudi iz vzhodnoevropskih držav da bodo poskrbeli za higieno saj musliči veliko skrbi posvečajo čistoči.

  • freedomfighter

   Hahaha to ti dosti pove kaj si v z evropi mislijo o vzhodnih evropejcih…ko sem bil nazadnje v londonu in sem se pogovarjal z ljudmi mi ni boli cisto jasno zakaj tako sovrazijo vzhodne evropejce predvsem poljake o katerih imajo slabse mnenje kot o teroristih

   • McBobo

    To dela pa ljubosumje. Ker se zavedajo, da so poljaki postali boljši, zato jih sovražijo.

    • freedomfighter

     Haha ja kar sanjaj da so britanci ljubosumni…oni se tako povelicujejo in so se vedno tako prepricani da so nekaj vec od ostalih v svetu ceprav njihov imperij umira ze vse od smrti kraljice viktorije in v svetovnem merilu ne pomeni prav nic zato…ti pa povem ker sem veliko potoval po svetu sploh po zahodu je mnenje o slovanih dokaj negativno…no pa saj germani tako ali tako niso imeli pozitivnega mnenja o slovanih

 • sašo

  Bereš članek pa nič o samem napadu…sicer pa res, fauck off vsem wilkomerjem, od Angele, do Janše, Kučana, Jankovića Združene Levice, SD -ja..

 • freedomfighter

  Ne razumem clanka pise da migranti napadajo slovence…kje je pa primer

 • dob

  Pri njih je fuzbal tudi ko ni tekme.

 • Vrhovni sodnik

  Čakam, da stranke v svoj program zapišejo obvezen izgon vseh emigrantov, prepoved zaprosila za azil, tako, kot ima to SNS Zmaga Jelinčiča.

 • črnaovca

  Tile migranti so muslimani tako kot Šiptarji ki jih je čedalje več a nikogar ne motijo. A ni to malo čudno?

  • sašo

   Koga ne motijo ? mene motijo in se tudi borim s pravnimi zadevami proti njim.

  • Schemva Miro

   Motijo vse normalne zavedne Slovence,razen takih črnih ovc,kot si ti.

 • Kje in kdaj je kdo koga napadel ?

  začelo se je zanima nas več, nobene informacije? Da ni to laž kot tisto “romski učenec posilil mlajšega dečka”, a?

 • Zgornji

  LOGIČNO !!! ! !!! KAJ STE PA MISLILI DA BODO DELALI TI MIGRANTIČI TUKAJ ??? !!! ???

 • bojan

  pa da ga sam vidim da me napade z nožem ga ni ki bi me ustavu da to svinjo razmesarim u milimetre

  nabavite si puharje pa sred čela če bo treba … varnost kio vam jo država zagotavlja je tudi če vas zbodejo jih toplo sprejminte … tko pač ne gre

  me zanima kako se bo sedaj pljuvalo po ograji al se mora zgodit še umor…

 • bojan

  Sem že poskrbel da bodo vsi vedeli za vašo cenzuro, s tem dokazujete da na nivi24TV niste to kar pišete

  http://entertainment.sytes.net/content/

  ostalim pa pazite kaj pišete nova24TV cenzurira isto kot kot vsi levi mediji

  jaz se odjavljam od tod

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!