Demokracija Magazin – “Dosje Gen-I: Afera Golob” že v prodaji

Foto: Demokracija

Izšla je posebna izdaja Demokracije, Demokracije Magazin, ki je od danes naprej dostopna pri vašem trgovcu. V tokratni izdaji revije z naslovom “Dosje Gen-I: Afera Golob” so zbrani prispevki vseh resnih novinarjev, ki so se ukvarjali s to afero.

Poleg znanih dejstev si boste lahko prebrali tudi nekatera nova dejstva, ogledali pa si boste lahko tudi dokumente, dokaze o transakcijah po zneskih in datumih, kdaj in kje je bilo kaj dvignjeno. Ogledati si bo mogoče tudi hobotnico podjetja Gen-I.

“Prepričali se boste lahko o ozadjih. Obeta se vam veliko zanimivega branja. Pri samem nastanku revije so sodelovali tudi novinarski kolegi iz Kosova in Črne gore, kar pomeni, da je ta afera obdelana iz vseh strani”, je v torkovi oddaji “Kdo vam laže?” napovedal voditelj Boris Tomašič. Po besedah Tomašiča je to nekaj, kar morate imeti, ker je dokument časa.

Foto: Nova24TV

Naročniki Demokracije imate posebno ponudbo, zato pokličite na že znane številke ali pošljite elektronsko sporočilo. “To je nekaj, kar mora iti v vsako slovensko družino, da si lahko preberete, kaj pomenijo tako imenovani novi obrazi. Vsebovan je tudi poseben prispevek o tem, kdo je Robert Golob, in da ni prišel kar od nekje. Tako boste vedeli tudi za prihodnjič, ko boste volili nove obraze, da je to ena velika katastrofa,” je jasen Tomašič.

Glede na to, da je Robert Golob povedal, da ne more preživeti s svojo plačo in da mora živeti od prihrankov, je Tomašič izpostavil, da mu je bil izvod Demokracije Magazin poslan brezplačno. Prav tako pa smo jo poslali tudi vsem ministrom, poslancem, predsednici republike, Nacionalnemu preiskovalnemu uradu, generalnemu državnemu tožilcu, Generalni policijski upravi, predsedniku Vrhovnega sodišča RS. “Notri je vse. Dovolj je materiala za eno “orng” preiskavo,” še poudarja Tomašič.

Ana Horvat