fbpx

Drugi program Nova24TV – še več vsebin samo za vas!

Nova24TV je v slovenski medijski prostor prinesla prepotrebno svežino. Z resnico že več kot 3 leta razbija medijsko enoumje v slovenski deželi. In to bomo počeli še naprej.

Ker pa vam želimo ponuditi še več, kot vam lahko v okviru prvega programa, vam predstavljamo drugi program Nova24TV, kjer za vas v živo prenašamo seje državnega zbora in njegovih delovnih teles ter predvajamo posnetke celotnih sej, poleg tega pa še posnetke raznoraznih dogodkov s področij tako politike kot kulture. Novinarske konference, pogovorna omizja, predstavitve knjig, simpoziji, koncerti …

Za vse to in še več spremljajte drugi program Nova24TV, ki je že na voljo pri vseh večjih operaterjih. Poiščite nas na svojem seznamu televizijskih programov, nato pa si nas ročno nastavite na priljubljeno zaporedno mesto, recimo pod zaporedno številko 2, saj številko 1 verjetno že zaseda prvi program Nova24TV.

Drugi program pa lahko – tako kot prvega – spremljate tudi prek spleta, kjer si lahko ogledate tudi pretekle vsebine:

https://www.youtube.com/channel/UCOGseusAY1nMk

Za vas bomo v slovenski prostor še naprej vnašali svežino in z eno in edino, nezamolčano resnico še naprej razbijali status quo slovenskih prevladujočih medijev.

Vabljeni, da se nam na tej poti pridružite.

Uredništvo 2. programa Nova24TV