fbpx

[FOTO] Huda nesreča na primorski avtocesti: Udeleženih pet vozil, med njimi avtobus in kombi, ena oseba je izgubila življenje

Posledice prometne nesreče na primorski avtocesti med med Postojno in Razdrtim, v katero je bilo udeleženih pet vozil, od teh en avtobus in en kombi. V enem od osebnih avtomobilov je oseba umrla. (Foto: PU Koper)

V prometni nesreči na primorski avtocesti med priključkoma Postojna in Razdrto proti Kopru, ki se je zgodila okoli 8. ure, je bilo udeleženih pet vozil, med njimi avtobus in kombi. Ena oseba je umrla, so za STA pojasnili na Policijski upravi Koper. Avtocesta je še vedno zaprta, urejen je obvoz, poroča prometno-informacijski center.

V vozilu pokojnega je bil tudi pes, ki ga je že prevzela veterinarska služba, so sporočili s Policijske uprave Koper. Vzroke prometne nesreče še ugotavljajo.

(Foto: PU Koper)

Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je še vedno zaprta primorska avtocesta med priključkoma Postojna in Razdrto proti Kopru. Do Unca je nastal zastoj, dolg približno 11 kilometrov. Obvoz je možen po vzporedni regionalni cesti Postojna-Razdrto. Zastoj je tudi na vzporedni cesti. Za osebna vozila priporočajo že izvoz Logatec. Potovalni čas se podaljša za približno dve uri in več, je objavil Prometno-informacijski center za državne ceste.

(Foto: PU Koper)

D. Č.