fbpx

[FOTO] Janez Janša in dr. Milan Zver v Pomurju, na Štajerskem in Koroškem

Janez Janša in Erika Fűrst. Foto: Vfokusu.com

Predsednik SDS Janez Janša in evropski poslanec ter nosilec skupne liste SDS in SLS dr. Milan Zver sta zadnjo predvolilno sredo preživela v Pomurju, na Štajerskem in Koroškem.

Prva postaja današnje turneje je bila s soncem obsijana Lendava, kjer je Janšo in Zvera pričakalo kar veliko članov in simpatizerjev SDS. Pogovori, pojasnjevanja, vprašanja so se obema gostoma kar vrstila, sledilo je seveda sklepno dejanje v obliki skupinske fotografije. Da sta oba prepričana v nedeljsko zmago skupne liste SDS in SLS, sta dejala Janša in Zver. Pomembna je seveda udeležba, kajti vsak glas šteje.

Lendava (Foto: Vfokusu.com)

Sledila je Murska Sobota in srečanje s tamkajšnjim članstvom in simpatizerji SDS. Janez Janša se je zapletel v daljši pogovor z Eriko Fürst, edino preživelo prekmursko Judinjo, ki je na svoji koži občutila vse gorje holokavsta v nacističnem uničevalnem taborišču Auschwitz.

Janez Janša in Erika Fűrst (Foto: Vfokusu.com)

Murska Sobota (Foto: Vfokusu.com)

Zadnja postaja dopoldanske turneje je bila Pesnica. Prijetno in veselo vzdušje, veliko optimizma, tudi nekaj iskrenih pohval za številno udeležbo na predčasnih volitvah. Na srečanju Pesničanov je bil tudi državnozborski poslanec Marjan Pojbič.

Tudi v Pesnici ni šlo brez skupinske fotografije. (Foto: Vfokusu.com)

Sledil je popoldanski obisk Koroške, od Radelj ob Dravi do Slovenj Gradca.

(Foto: Vfokusu.com)

(Foto: Vfokusu.com)

Boris Cipot / Vfokusu.com