[FOTO] Janez Janša in dr. Milan Zver v Pomurju, na Štajerskem in Koroškem

Janez Janša in Erika Fűrst. Foto: Vfokusu.com

Predsednik SDS Janez Janša in evropski poslanec ter nosilec skupne liste SDS in SLS dr. Milan Zver sta zadnjo predvolilno sredo preživela v Pomurju, na Štajerskem in Koroškem.

Prva postaja današnje turneje je bila s soncem obsijana Lendava, kjer je Janšo in Zvera pričakalo kar veliko članov in simpatizerjev SDS. Pogovori, pojasnjevanja, vprašanja so se obema gostoma kar vrstila, sledilo je seveda sklepno dejanje v obliki skupinske fotografije. Da sta oba prepričana v nedeljsko zmago skupne liste SDS in SLS, sta dejala Janša in Zver. Pomembna je seveda udeležba, kajti vsak glas šteje.

Lendava (Foto: Vfokusu.com)

Sledila je Murska Sobota in srečanje s tamkajšnjim članstvom in simpatizerji SDS. Janez Janša se je zapletel v daljši pogovor z Eriko Fürst, edino preživelo prekmursko Judinjo, ki je na svoji koži občutila vse gorje holokavsta v nacističnem uničevalnem taborišču Auschwitz.

Janez Janša in Erika Fűrst (Foto: Vfokusu.com)

Murska Sobota (Foto: Vfokusu.com)

Zadnja postaja dopoldanske turneje je bila Pesnica. Prijetno in veselo vzdušje, veliko optimizma, tudi nekaj iskrenih pohval za številno udeležbo na predčasnih volitvah. Na srečanju Pesničanov je bil tudi državnozborski poslanec Marjan Pojbič.

Tudi v Pesnici ni šlo brez skupinske fotografije. (Foto: Vfokusu.com)

Sledil je popoldanski obisk Koroške, od Radelj ob Dravi do Slovenj Gradca.

(Foto: Vfokusu.com)

(Foto: Vfokusu.com)

Boris Cipot / Vfokusu.com

 • xtc

  Jap!
  Veliko boljša kot na LMŠali SD sedmini.

 • Peter

  O, balonček.
  A nisi včeraj reku pa pa?

  • xtc

   Spet se je prenažrl boba.

   • Peter

    Ne vem, če se posloviš, se posloviš.

    Očitno ga je veter prinesel nazaj.
    Ne zdrži brez nove, hehe, no.

 • xtc

  Vse bolj jasno je,da bo LMŠ zelo vesela ,če bo dobila vsaj 1 ega poslanca pa še tu ne utegne biti Bugarka.
  Tudi SD z drugim je tako tako.
  Škoda je le ,da je Dom štartal sedaj ne na državnozborskih volitvah peje ali naslednjih, ,slab trenutni rezultat ,izpadi Ušajeve in podpora ter hvala Doma s strani Reporterja v lasti Kučanovega tajkuna Odlazka,ki jih je najprej pljuval sedaj pa povzdiguje,ker Ušajeva pljuva po JJ je slaba popotnica,ki utegne hudo škodovati stranki z potencialom,ki ga utegne Ušajeva v pregreti glavi in jeziku zapraviti in morebitne volilce tudi odgnati.Prepiranje z JJ ji definitivno NE koristi,kot tudi ne kovanje v zvezde s strani Reporterja in Šurle,preje obratno.
  Bo pa nerodno,če bo Dom doživeh hud polom na sedajšnjih volitvah in bo Ušajeva zopet ubrala taktiko Viranta-pljuvanja po JJ,kar bi lahko dokončno zapečatilo usodo stranke in brihtnejšega Brščiča-,ki ga je Reporter razglašal za rdeče plemstvo in komunista.

 • Vera

  Zanima me, kdaj se bosta odzvala na neupravičene kritike v Reporterju ?

  • JANEZ GUS

   Mene pa zanima,kajje temu Turku napravil ZVER.

   • anzek

    Turk je Zveru nastavil ogledalo, nič več. Za to, da ogledalo ne kaže željene slike, pa Turk ni kriv.

   • Nata

    Jaz mislim, da so tako, kot povsodi v Sloveniji, na delu stare zamere.
    Saj človek lahko marsikaj ” spregleda ” v korist stranke in posledično slovenskega naroda,
    Ampak, vedno pa ne moreš preslišati. . . . .in prav je tako.
    Saj kar kulturno pove svoje mnenje.

 • RATATA

  Naša Krajevna Skupnost, osamosvojena socialistična Republika Slovenija je ponosna članica EUropske Unije, ki ima s svojimi osmimi sekretarji SKOJa pravico glasovati v Parlamentu EU tako, kot so določilli razni … mansi, …. bergi in drugi trgovci z novci.
  Dobrega Človeka iz Negove sem v tistem času poslušal dvakrat u Lublan in enkrat v Trbovljah in res je nekaj hotel dopovedat vsem ljudem in ljudje so to čutili, zaznali ter ga podprli…, ko pa je preveč ogrožal pokomunistične zavajalce, so ga pa počili. Torej, med ljudi in povedat resnico…., pa nadeti si neprebojni jopič…(!)….. če misliš resno seve.

 • Peter

  Imaš problem?
  Ja, izjemna udležba, nekaj takega kot tvoji plusi tukaj.
  Hehe.

 • Antonius

  DOM?! Po volitvah bosta Brščič in Ušajeva spoznala, zakaj nimata nič daljših nog od Kučana.
  Mi je pa zaradi same stranke DOM težko pri srcu. Potrebujemo jo, ampak ne s prevaranti.

  • Peter

   Ja, tudi sam imam v zvezi z njimi čudne občutke. Sem že mislil obkrožiti njih, ampak tole, kar zdaj zganja Lucija…sori, no.

   • xtc

    Zelo zanimivo je to,da večinoma vsi levi in desni politiki potem ,ko se jim nekaj zalomi in podre napadejo in za neuspeh okrivijo JJ in SDS to postaja že kar bolestno.

   • Antonius

    Peter, v življenju sem se naposlušal prijaznega čvekanja. Ravnanje je tisto, kar konkretno prepriča. Ko je Ušajeva zaradi debakla na kandidatni listi SDS začela z Janšo obračunavati in ga izsiljevati v Reporterju, je političarka Ušajeva več povedala o tem, koliko zaupanja je vredna in o sebi, kot o Janši.
    Izsiljevala ga je s tem, kar je Janša povedal in priporočil v najožjem krogu zaupnih.
    Potem sem doživel pa tudi jaz njeno politično *širino*, ki jo je trosila na Twitterju, kjer je iskala širšo podporo, da se me razkrinka in onemogoči. Prijatelj mi je poslal SMS in sliko njenega napora na moj mobi.
    Brščič?! Ah, samo Janše mi ne omenjajte, je rekla njegova mama.
    Zato sem zapisal, da mi je žal za stranko DOM, ampak ne za prevaranta.

    • Peter

     Sam sem pričakoval stranko na desni, ki bi pobrala glasove, ki jih tisti, ki so jih osrednji mediji prepričali, da je janša kriv za vse, kar je narobe v dolini, ne dajo SDSu.
     Kar bi prineslo delovno osnovo za koalicijo brez najnovejših klovnovskih strank z leve. Pa tokrat očitno še ne bo šlo.
     So pa to evropske volitve, do naših bo precej več jasno.
     LP.

  • xtc

   Volitve bodo njuno streznjenje,če nista popolna bedaka,glede na zdajšnje vedenje Ušajeve pa bi Brščiču,če je trezen ,osebno mislim ,da je saj se ne prereka z JJ,da se Ušajeve elegantno znebi preden ta naredi še več škode kot jo je in ,da se usmeri v izkanje ne volilcev iz baze SDS,marveč tistih ,i so v SLS,NSI in tisti,ki nisso navdušeni nad tema dvema strankama in tiste volilce,ki se ne nagibajo trenutno k nobeni stranki a jim SLO pomeni nekaj.

   • Slovenka

    Ušajka se res čudno obnaša.

    • Darth Vader

     žensko je strah, ker je dojela, kaj se dogaja na ravni evrope in kaj je višji cilj teh dogodkov…..ki so vsi povezani med seboj…..in ko je človek v auri strahu, deluje drugače, kot če je v auri dolgoročne stabilnosti in lahko uporablja višje možganske funkcije…..Brščič ji je osnovne zadeve razložil in verjamem, da prej ni imela blage veze o tem, kaj pravzaprave se dogaja….

    • anzek

     Spremljam njene twitte, tudi predavanja, kaj pa je takšnega rekla, napisala, kar ni res??

     Bo treba enkrat tudi v SDS-u pomesti pred svojim pragom in priznati, da delajo SDS-ovi poslanci v EU parlamentu drugače kot tu sedaj govorijo!!

     To je bil samo še en foto termin, toliko, da smo si na jasnem!!

     • Nata

      No, tole mnenje me pa veseli !!
      Veseli, da nas je nekaj na tem portalu, ki se enako vprašujemo !
      Ko človek pogleda , kako Slovenci v EU Parlamentu glasujejo, je resnično skoraj vseeno, čigav je nekdo.
      Saj vem, da sem jaz že tečna s tistim svojim vzrokom in posledico, ampak to je pri nas glavni kavelj v političnem delovanju.
      Res ne razumem, ali se ne da napisati samo dejstva, . . . .. zakaj jih nekdo moti !! Me malo spominja na šolska leta , ko sem doma ” potunkala” kakšno sošolko, da sem sebe olepšala. . . . .

     • xtc

      Spomni se Viranta in še koga-upam ,da se motim,vendar mislim da ne,vendar ne zaradi tega ,da je JJ tako dober in SDS,pač pa kupa povzpetnikov v SLO politiki,ki se vedno skušajo povzpeti na truplu JJ. pa naj bo JJ dober ali pa slab ali kak že.

     • anzek

      Ja, Virant nas je drago stal, drži. Ampak, da bi pa jaz dal svoj glas stranki, ki je včlanjena v EPP, ALDE ali PES, se pa ne bo zgodilo.
      Pri ljudeh je vedno potrebno pogledati kaj govorijo in kaj delajo. Tu so poslanci SDS-a v EU parlamentu pogrnili na celi črti in imam vso pravico, da jim več ne verjamem.
      Lep primer, da človek nekaj govori, dela pa v popolnem nasprotju tega kar je prej govoril, je Jelinčič. In Nova24 njega podpira?? Povabila ga je v studio na soočenje!
      Vam to nič ne pove tudi o SDS-u?

      Če pogledate koga vse so vabili na soočenja, je več kot očitno, da je Nova 24 daleč od zagovornika resnice! Je zgolj izpostava SDS-a, žal!!

     • Antonius

      Nova 24TV je zaradi verodostojne objektivnosti Jelinčiča MORALA povabiti v studio na soočenje. Jelinčičeva stranka je namreč tudi izvoljena v parlament.
      Če ga ne bi povabili, bi bili v ravnanju povsem enaki s pristransko in neobjektivno RtvS, ker velikokrat ne povabi predstavnikov SDS. Če pa že, potem televizijci poskrbijo, da je naspram ostalim povabljencem, SDS vedno v manjšini. Ko 45 minut razdelite med povabljene, ima SDS komaj malega časa minut, da odgovori vsem, ki jo z moderatorjem vred sesuvajo in napadajo.
      Niso pa bili dolžni hkrati s parlamentarnimi strankami vabili predstavnikov DOMa. Izven parlamentarnim strankam so vendarle namenjena malce drugačna vprašanja, ker njihovega minulega dela v politiki še nihče ne pozna.

     • anzek

      Samo vprašanje: od kdaj ima Jelinčičeva stranka poslanca v EU parlamentu? To so vendar volitve v EU parlament.

      Čas je, da si odstranite SDS-ove plašnice in uporabite zdravo kmečko pamet!!

     • anzek

      Od kdaj ima Jelinčič poslanca v EU parlamentu? Samo to šteje in nič več!!

      Opažam, da preveč razmišljate v koži SDS-ovega člana, čas je, da uporabite zdravo kmečko pamet, ki pa se z vašo ne bo strinjala.

      To je glavni razlog, da jaz nikoli nisem bil član nobene stranke. Vedno sem hotel razmišljati, se tudi odločati, po svoji vesti in ne tako kot razmišlja politična stranka.
      Člani SDS-a, tudi člani drugih strank, da ne bo kakšne zamere, se vse preveč podrejajo vodji stranke, njegovim odločitvam brezkompromisno kimajo in niso več sposobni lastnega razmišljanja. Razmislite malo o tem.

      Ko bo SDS izstopil iz EPP, v kar ne verjamem, pa bova zakopala bojne sekire.

      EPP = ALDE = PES, tako za sedaj vse kaže!! Če ne verjamete, si poglejte glasovanje naših poslancev: https://drive.google.com/file/d/1EQEQ31U2VUg8mpmdIzY7_s8eqHKngiDp/view?fbclid=IwAR2N-coqsV_02Aq2WndoTOhuVRtxp1R61PZFyRQPOkOP6xre49emxo2F2io

     • Antonius

      Pod naslovnim prispevkom *[Video] Zadnje predvolilno soočenje na Nova24TV pred evropskimi volitvami – Patricija Šulin med dvema ognjema!* sem odgovoril Spoštovanemu Igorju Kavalarju. Tam preberite moje razmišljanje, da ne bom dvakrat pisal.
      Jelinčič je parlamentarna stranka, zato mi je povsem nepomembno, da ga ni v evropskem parlamentu. Zadostuje mi spoznanje, kako se doma politično obnaša.
      Kaj bi pa bilo narobe, če bi bil član SDS? Distanca do vseh je moja premisa.
      Bojna sekira? Ne biksajte ga. Nestrinjanje v nekih političnih vprašanjih vsaj meni ne predstavlja razlogov razhajanja.
      Imeniten, odkrit in pošten ste. Vsekakor ste kljub najinemu različnemu razmišljanju, vredni zaupanja.

     • Nata

      Jaz bi povabila vse, ki bi želeli priti.
      A bi postavila bolj provokativna vprašanja.
      Zavezniki gor , ali dol !!
      Samo še čivk.. . . . . ne bom pozabila tistega soočenja Janša- Šarec.
      Le kaj sta mislila ? Če se nekaj dogovorita , se tega držita.
      Umazano perilo bi morala doma pustiti.
      In tu je kavelj ” desne ” politike !! Kot otroci v peskovniku ??

      https://reporter.si/clanek/slovenija/o-tajnih-sestankih-med-janso-in-sarcem-smo-prvi-pisali-v-reporterju-srecala-naj-bi-se-v-ljubljanski-gostilni-kovac-v-tomacevem-641754

     • anzek

      Pri teh soočenjih je potrebno pustiti, da se politiki uravsajo med sabo. Šele takrat se vidi pravi obraz. Moderator bi moral samo kvirno določiti temo, ne pa, da jim besede dobesedno položi v usta.

      Na ta način bi se videlo že na soočenjih za volitva v DZ, da je Serpentinšek en velik blef.

      Pa saj ne vem, če samo mene to moti, drugi na to ne opozarjate, ne vem no.

      Zelo me moti, ker Serpentinšek niti enega stavka ne sestavi tako kot se normalnemu šolanemu človeku spodobi.
      Da bi pa še bil smiselen, pa to bi bila že znanstvena fantastika.

      V Reporterju ga nekateri forumaši grozno hvalijo, pa si sam pri sebi mislim, kaj je v SLO res toliko ljudi končalo šolo s posebnimi potrebami? Pa ti imajo IQ na nivoju št. čevljev.

     • Nata

      Oooooo, ti ljudje imajo prav posebne potrebe !!
      Čedalje bolj jih razumem.
      Na koncu bomo vsi samo še kimali.

     • Marija

      Pri nas pač ne smeš reči bobu Bob.

   • Nata

    Hudir je . . . . ljudi zavreči kot staro cunjo, ko jih ne potrebuješ več.

    Oziroma, ker se ti dozdeva , da so konkurenca !!

  • anzek

   Primerjajte glasovanja naših EU poslancev in ugotovili boste, da je voliti Fajonko ali Zvera popolnoma isto: https://drive.google.com/file/d/1EQEQ31U2VUg8mpmdIzY7_s8eqHKngiDp/view?fbclid=IwAR2N-coqsV_02Aq2WndoTOhuVRtxp1R61PZFyRQPOkOP6xre49emxo2F2io

   Osel gre samo enkrat na led, sloveneci očitno večkrat!, Jaz ne!!

   • wert

    Leta 2015 so prihajali v EU begunci, danes pa prihajajo teroristi zato je tudi glasovanje temu primerno. Če se motim, me popravi !
    Škoda, da ni DOM nastal že leta 2015, bi bilo danes lažje komentirat.

    • anzek

     Na lastne oči sem videl nekaj sto migrantov, pa ne samo enkrat (begunci so do prve države, ki ni v vojni), na mejnem prehodu Bregana, hrvaška stran, kjer razen dveh v rumenih jopičih, ki sta bili domačinki, ni bilo niti ene ženske.

     To so samo vojaki, ki čakajo na ukaz svojih nadrejenih.

     Naj še enkrat spomnim na zapis na muslimanski spletni strani v SLO, sedaj je spremenjeno besedilo, ki je zelo jasno obrazložil na kak način hočejo uvesti širiatsko pravo. Tri možnosti sta, da se držijo halal pravila:
     – da sami prostovoljno sprejmemo šeriat,
     – da jim pomaga bratska država ali

     – s pomočjo neredov, kaosa.
     Vsem tistim, ki v to ne verjamejo, je napisal, se naj spomnijo malo zgodovine in sicer: leta 1945 je vbilo v Yu samo 5% komunistov pa so prevzeli oblast, v Avganistanu je bilo samo 3% talibanov, pa so prevzeli oblast…..

     Glede DOM-a se strinjam, ampak, bolje sedaj kot nikoli.

     SDS rada pozablja, da bo to njim najbolj sorodna stranka. Čredni nagon jim ne da misliti izven okvirjev, ki jih je začrtal JJ!!

  • Nata

   Na koga pa merite ?

   Saj sta bila oba primerna , ko sta pisala za ta portal !
   Kar naenkrat sta pa prevaranta ?
   No, ja. . . . .

   • xtc

    Kot sem že dejal,počaajmo,da se dim razkadi in postane slika jasnejša.

    • Nata

     Hm. . . . . pa si prepričan, da se bo zjasnila ?
     Se ti ne zdi, da bi morali razjasniti svoja mnenja in nasprotovanja, takoj , ko je stranka nastala.
     Seveda pa je najbrž tudi krivda DOM- a, če so bili do zadnjega tiho .

  • Nata

   Na koga pa merite ?
   Saj sta bila oba primerna , ko sta pisala za ta portal ! Ne tako dolgo nazaj !!

   Kar naenkrat sta pa prevaranta ?
   No, ja. . . . .

   • Antonius

    Ušajevo niso dali na listo kandidatov, ker so vedeli, da ni vredna zaupanja. In prav so imeli, ker ne moreš 14 dni kasneje ustanoviti novo stranko.
    Kolumne so pa povsem druga zgodba. Takrat še ni stala obuta v politične salonarje.

    • xtc

     Mislim,da je v ozadju še kaj poleg,vedno je treba počakati,da se dim razkadi in se pokažejo pravi obrisi zadeve-no dim pa bodo EU volitve.

    • Vera

     Ušajeva je pravnica po poklicu , zato ne vem zakaj se ne drži svojega dobro plačanega stolčka .

 • xtc

  Problemi z prebavo?

 • JANEZ GUS

  Že to Janez,da se ne slikaš z kamelojebci pove,da si praviSlovenec,Pošten slovenski narod te ceni in spoštuje.Uničevalci Slovenije domači izdajalci rdečuhi pa kar tako naprej.Samo bebci še niso spoznali vaše podle Soroseve namene.

 • Peter

  Balonček, spoštujemo tvoje zanimanje za medije, ki ne pihajo v tvoj ustnik.

  Kako pa si ti predstavljaš neodvisne medije?

  btw, ignoriranje ne pomeni, da si frajer, pomeni, da nimaš pametnega odgovora, no.

  • xtc

   On si neodvisne medija predstavla po Titovo in Kučanovo-Tito-Kučan -Partija.

   • Peter

    Čakam, da mi on pove.
    On je hud frajer, on je rdeči balon smrti.
    Sicer se nekoliko izogiba neposrednim stikom, mogoče se boji, da ga bom predrl, no….

 • Peter

  Balonček, te res napenja? Res ne upaš odgovarjati na direktne izzive?
  Pa tak đek si.
  Še en napumpan levičar več, hehe, napumpan, no.

  Žalostno, da je to vse, kar spravite skupaj. En balon v boldu, ki ne ve sam od sebe povedati nič pametnega.

 • Peter

  Da nisi napumpan z neonom, pa bolj visoko piskaš, balonček?
  Pa saj to ni problem, saj ste LGTB&itd prijazni, no.

 • macon

  Ukvarjaj se z naslovi na od države financiranih medijih. Ukvarjaj se z brunom v levem očesu, ne s trskami v desnemu.

  Pošteno ste zabredli, s svojim prostaštvom to samo dokazuješ.

 • Peter

  Balonček, si prazen?
  Rabiš en blow job?
  Poceni ti zrihtam enga tipa iz Roga. Obvlada, baje napihne zelo dobro.
  Bednik.
  In jutri boš spet tukaj?

 • rubec

  ŽIVEL JANEZ JANŠA. IKONA SLOVENIJE IN NJEN USTANOVITELJ. ŠE ENKRAT: ŽIVEL JANEZ JANŠA.

  • Peter

   Živel Rdeči Baloni Smrti.
   Nekoliko je uhlapnil, revež, no.

   • rubec

    Ajde naj ti bo. Ker si napisal z malo.

    • Peter

     Naša Joži ma raj z velko. Ona že ve, no.

     • rubec

      Ko se vidiva me spomni. Joži in meni ta velik špricer, tebi ta mauga.

     • Peter

      Joži ne sme pit za šankom, itak. Ampak zakva men tamauga?

      PS, vem, da si vedu, da se bom u to utaknu, zato maš odgovor kuvertiran, rajtam, no.

     • rubec

      Regres za ta velcga dobim šele konec meseca. En mau budeš moro še počakat, no.

 • Peter

  Hrabri rdeči balon smrti se je usral.
  Pa bo jutri spet tukaj…
  Ampak bom jaz tudi….no.

 • Peter

  Kaj je treba, da upihneš enga strašnga rdečga balona smrti?

  Očitn ne kej dost, prav Joži, pa mi da še en encijan, no.

 • Povprečen Državljan

  A v Budimpešto pa nista šla ?????

  • Peter

   Sta, na saher torto pa mocart kuglo.
   Zakva vprašaš, no?

  • rubec

   Kje pa je to majmun?

   • Peter

    To je tm, ker je na en stran budim, na drugi pa pešta. Vmes je pa sava.

 • Darth Vader

  hmmmm polni mediji slik JJ z gospo, ki je preživela Auschwitz….slika posneta v Sloveniji…..a hkrati šprickandidat Weber zastopa isti industrijski vrh, iste družine, ista imena nacističnih industrijskih konglomeratov….ki so iz holokavsta delala industirjo in za nemški wermacht proizvajala vse….in vrh katerih na nas še vedno gleda, kot untermenschen oziroma podljudi, kateri so namenjeni zgolj poceni delovni sili za bogatenje potomcev nazi industrialcev…….pa razumi če moreš…..mimogrede…..nemško vodena super-država (EU) recimo Sloveniji odreka pravico do samoodločanja…..

  • Peter

   Ja, zato se sploh ne trudim več. Vse skup je en tutifruti. Ko bo počl bo pa itak prepozn….

   • Darth Vader

    to so popolnoma preproste in hitro spregledane psihološke operacije na očeh javnosti, kjer oba pola…..naci politični pol in komunist politični pol služita istemu gospodarju…..in ta gospodar se imenuje Bankirska rodbina Rothschild……trenutno poteka faza pripravljanja terena znotraj EU za zadnji večji konflikt na planetu zemlja…..in sicer konflikt med islamom in krščanstvom, kjer se bosta dominantni religiji medsebojno uničili….preostale države pa bodo od teh notranjih bojev popolnoma izčrpane, porušene in osiromašene……tako da bodo potem Rothshildi realizirali svoj 1776 leta zastavljen cilj globalne dominacije…..in Satanova cerkev bo zavladala zemlji za 1000 let

    • Peter

     Ves čas obstojajo borbe za prevlado. So in bodo. Zdaj je v igri nafta, še malo, pa bo voda, hrana…

     • Darth Vader

      ma kakšna nafta neki pa voda pa hrana…….. “Dajte mi nadzor nad izdajanjem in nadzorom denarja naroda in potem me briga, kdo piše zakone države. Mayer Amschel Rothschild cca.1790 leta ” …..izjavil v zasebnem pogovoru z Benjamin Disarelijem

     • Peter

      Denar ne bo nič, ko bo začelo zmanjkovati čiste vode.

  • Peter

   Maš kle modele, ki te prepričujejo, da je itak vse zastojn, civilizacije se menajo, vse gre..in zato mormo mirno sprejet, da bo kle čez par let šerijatsko pravo. Muzke, kina, tvja, nč ne bo več, sam butanje ub tla pa molitev.
   In če si proti temu, te bo rdeči balon smrti napizdu, da si čist mem, ker se upiraš.

   Eh, nemu poroblema ne bo, kamele al pa ovce, on natepava vse kar pride mem, no.

   • rubec

    Bachahmedova 7. simfonija. V naši trgovini mamo že ta CD. Pa vi? Al še vedno prisegate na bahove kapljice?

    • Peter

     Ne zajebavi, komi čakam, da sonce zaide pa da lahko začnem jest, ti pa tkole, no…

   • Darth Vader

    khm…..poanta teh klovnov tipa rdeči kondom smrti je ta, da vnašajo verbalni razdor med pripadnike istega naroda, zato da smo že po stališčih kao razdeljeni in neenotni…..a če se želimo poenotiti, bi bilo dobro najprej identificirati naše sovražnike…..in naš sovražnik številka ena je bankirska rodbina Rothschild……naš sovražnik številka dve je nemško-vodena super-država EU in njenih 2000 neizvoljenih in neodstranljivih birokratov, ki državam članicam odrekajo pravico do samoodločanja……..to sta 2 sovražnika slovenskega naroda zaradi katerih bi se lahko poenotil celoten slovenski narod

 • Peter

  Balonček, mate sejo, pa se ne moreš javt? Al si na vlaku pa pizdiš, k ma en eno knigo k teb ni ušeč?
  Razumem, boš jutr spet kle pameten?
  Hehe, ke luzer, no.

  • Ava

   Haahahah na vlaku s knjigo lol. :D

 • Peter

  O, balonček, so te nazaj napihnili?
  Pa tudi nekaj znaš sam od sebe povedati?
  Ja, kdo bi si mislil.
  Si pravi presežek vsega, kar so do sedaj levičarji ponudili na teh straneh.

 • Peter

  Še bold ukini, pa bomo lahko kakšno žaltavo razdrli, no.

 • Peter

  Povratek Rdečega Balona Smrti.
  Pričakovali niste, pa se je vseeno zgodilo.
  In še več, Rdeči Balon Smrti se je pojavil s konstruktivno kritiko, ki ima smisel.
  In še več, Rdeči balon Smrti se pojavlja s posti brez usranih domobrančkov in podobne šare.
  Kaj se dogaja?
  Bo Rdeči balon Smrti še v naprej pisal normalne komentarje, ki bodo dvignili povprečje levičarskega javljanja ali bo spet zapadel v ceneno psovanje vseh?
  Kdo bi vedel. Spremljajte nadaljevanje.
  Samo na Novi. Nova, v službi resnice, a ne RBS, no?

 • Peter

  No, če bo vložena tožba naslednji teden, potem se nekaj let ne bo zgodilo nič. Kot se ne zgodi, če je tožba vložena proti našim, a ne, RBS, no?

 • Peter

  A to misliš tisto s panoji, ko ste tam afne guncali ob cesti?
  Tako hitro bo to šlo?
  Kot da ste sami naši, no.

 • Janez Kepic-Kern

  REDAKCIJI NOVE 24TV !
  NA
  DANAŠNJEM VAŠEM SOOČENJU – KAMDIDATOV ZA – EU
  VSEKAKOR
  POSTAVITE
  KOT VPRAŠANJE !

  1. TISTI DVE DEKLETI, KI SO JU ISLAMISTI – OBGLAVILI V MAROKU ,

  2.
  TIMMERMANSOVO – ZAHTEVO PO UKINITVI – NARODOV V EU !

  3.
  GLEDE T.I. “NOB” OZ T.I. “STALIN PARTIZANOV
  PA
  UGOTOVITVE DR. DEŽMANA:
  1. KP “STALON PARTIZANI SO POBILI – VEČ SLOVENCEV – KOT NEMCEV.
  2. POBILI SO VEČ MEOBOROŽENIH KOT OBORO-EMIH LJUDI,
  2. POBILI SO VEČ LJUDI – PO VOJNI – KOT MED VOJNO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Peter

  Jaz bi pa zelo rad, da gre v EU naša ljubljena kursađijka, tov Vejoleta Tomić.
  Mogoće jo bo potem manj za gledat kle, no.

 • rubec

  Če kdo še kar verjame v slovenijo. To je država zmlekom u minuti.

  • Janez Kepic-Kern

   JAZ VERJAMEM V SLOVENIJO
   IN V MOJE SLOVENCE.
   KO
   BODO TILE EX KP, ZK OMAGALI
   – BOMO SVOBODNI IN BOMO NORMALNO ZAŽIVELI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Silos

   Če si pa šofer pa vozi kiu!

 • Peter

  Zanimivo.
  Ti veš, da bo prihodnji teden vložena tožba…
  Hm, ko so prsti hitrejši od pameti…

 • Peter

  Bo pa zanimiv naslednji teden, ko bo vložena tožba…

  Dejte temu kekcu vzet mobi. Vidte, da ma prste hitrejše od pameti, no.

  • Nata

   Če misliva na istega kekca, se strinjam !!

 • rubec

  Murska sobota? Kje je pa to?

  • Povprečen Državljan

   Murska sobota ne vem kje je. Murska Sobota je pa mesto ob Muri.

   • xtc

    a ni to sobota ,ko je fraj dan?

 • Ava

  Izven teme, ampak vsaj nekdo me spravlja v smeh te dni. Primer: Volilni slogani. Pazi Šoltesa: VAŠ človek v Bruslju. :D

  Očitno je v Slo politiki več komedijantov, ne samo en. :D

 • kralj matjaž

  Janez, kaj nisi povedal, da boš na Koroškem, bi kako rekla.
  Škoda pa drugič.

  Mogoč pa boma nekoč skupaj pod Peco in bodo ljudje upali, da se prebudima in naredima Slovenijo svobodno. :)

  • herman

   Pazi se ga! Ti bo Alenko naskočil.

  • Nata

   Ja, pišuka, pa migni malo sam s svojimi Korošci, no !!Saj vas je nekaj.
   Če boste dovolj glasni, ni hudir, da se zbudi !!
   Kralj Matjaž. . . .

 • ZatonMesecnikov

  #Glede na EU direktivo v zvezi z brezkompromisnim bojem proti
  širjenju lažnih novic, pričakujem da bo razsodba sodni presedan in zelo
  resno opozorilo drugim “medijem”.#

  Upam, da bodo posledice te direktive pometle tudi v režimskih mainstream medijih, saj že cel mesec trosijo fake news o nekakšni “osvoboditvi” slovenije leta 1945. V resnici je pa šlo za komunistično zasedbo.

  najprej bi bilo treba s tem razčistiti.

 • janez55

  Nova24, a je tale vest tudi fake news in je Janša v resnici bil v Budimpešti?

 • Janšek Orbanšek

  Fuj.

  • xtc

   A si svojo plenico zavonjal?.

   • Janšek Orbanšek

    Ne ugotovil sem kaj je danes tako zelo smrdelo pri nas na Štajerskem.

    • Steiermark

     In si bil sam? No če si ugotovil, upam, da si se tudi lepo okopal in se naparfumirl!

     • Janšek Orbanšek

      Dvomim da bi vse janševiste, ki so bili takrat na štajerskem spravil v dravo (nekateri ne znajo plavat), pa še parfuma ne bi bilo dovolj za vse.

     • Steiermark

      Ob smradu, ki ga širiš ti, ga res ne bi bilo dovolj! Vendar o bsmradu, ki ga širite rdeče gnide, ne bi potrebovali nit “Drave”, ker bi normalen človek, Štajerc, umrl ob prvem srečanju z vami….

     • Janšek Orbanšek

      Lepo da se strinjaš ;) če bi vas poslali v Dravo bi se takoj vse ribe na hrbet obrnile pa ne le na štajerskem ampak od izvira v Italjiji pa vse do izliva v Donavo, še tam vprašanje kaj bi bilo. Mogoče bi ostali celo brez morskih rib.

     • Steiermark

      nič bat, še kaj hujšega so preživele ribe v Dravi, celo balkansko drhal, ki smradi in uničuje vse, kar je živega in Štajerskega, in to od 1918 leta dalje, ko jih je slaboumni maister pustil v našo deželo in od koder vam ni za oditi, preveč lepo vam je, sedaj imate celo svojega, ludožerca na vodilni funkciji…..če boste lačni, vam bo morda postregel z novo špecialiteto, pizza s prsti, natakarja!

     • Janšek Orbanšek

      In zakaj še vztrajaš?? Orban potrebuje takšne norce kot ste vi, z veseljem bi vas sprejel.

     • Steiermark

      Meni se zdi, da edini norec, ki vztraja, tukaj , v svoji norosti, si ti!

     • Janšek Orbanšek

      Res? Poglej po komentarjih nazaj mogoče boš opazil kaj ;)

     • Steiermark

      Kaj ti je dolgčas, da se kar naprej plaziš pod moje komentarje in neznaš odnehati? Imaš probleme, s spolom ali nagnjenostjo do “spolov” , te privlačijo “moški” – jaz sem ženskega spola!

   • Aresnica

    A je to nova(?) leva ovčka.- _ – sam zanima me ?
    ____________
    Lep pozdrav

    • Nata

     Pa kakšno sijajno fantazijo imajo !! Nadimke, da na rit padeš !!

     • Aresnica

      Sam res.

 • xtc

  A še kar masturbiraš ob Titovi in Kučanovi sliki?

  • Povprečen Državljan

   Kako lahko živiš s toliko sovraštva v sebi????

 • xtc

  In kdo bo tožbo vložil?
  A h,ja Pop Kure a ne bebček?

 • Janez Kepic-Kern

  REDAKCIJI NOVE 24TV !
  NA
  VAŠIH SOOČENJIH – KANDIDATOV ZA – EU
  VSEKAKOR
  POSTAVITE
  KOT VPRAŠANJE !

  1. TISTI DVE DEKLETI, KI SO JU ISLAMISTI – OBGLAVILI V MAROKU ,

  2. “LEVIČARSKO”
  TIMMERMANSOVO – ZAHTEVO PO UKINITVI – NARODOV V EU !

  3.
  GLEDE T.I. “NOB” OZ T.I. “STALIN PARTIZANOV
  PA
  UGOTOVITVE DR. DEŽMANA:
  1. KP “STALON PARTIZANI SO POBILI – VEČ SLOVENCEV – KOT NEMCEV.
  2. POBILI SO VEČ MEOBOROŽENIH KOT OBORO-EMIH LJUDI,
  2. POBILI SO VEČ LJUDI – PO VOJNI – KOT MED VOJNO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.

  DANAŠNJEGA
  SOOČENJA NA NOVI 24TV – so se udeležili le: SNS ZMAGO J.P..,
  – LOJZE PETERLE IZ NSI
  IN
  ODLIČNA
  GOSPA PATRICIJA ŠULIB – IZ SDS.
  Ostali kandidati iz ostalih strank se – HA, HA, HA
  NA
  SOOČENJE
  NITI UPALI NISO PRIT. Udeležbo so ODPOVEDALI !
  Kat
  JE SEVEDA – SRAMOTNO – ZA TE STRANKE,
  IN
  KAR POVE TUDI , DA NIMAJO “LEVIČARSKIG ARGUMENTOV – ODGOVOROV ZA VEČINO
  TES POMEMBNIH
  REALNIH PROBLEMOB – NAŠE R. SLOVENIJE
  KOT SO
  – INSTITUCIJE PRAVA, SODDSTVO ITD.
  – NEVARNE AFROISLAM MIGRACIJE,
  – ZASTARELO EX KP, ZK ŠOLSTVO ITD., ITD.

  V
  Jutri
  mene , Janeza KEPIC-KERNA – NE BO DOSTI NA TEM OK PORTALU NOVE24TV !
  UDELEŽIL SE BOM NEKEGA
  IZLETA – NAS SENIORJEV – NA NOTRANJSKO.
  Vsekakor pa ostaja
  MOJE VABILO,
  VABILO MOJIH SODELAVCEV :
  SIJAJNEGA HERALDIKA gospoda V J. in ostalih, seniorjev in mladih računalnikarjev !
  Vsi resni,
  prisotni na tem OK e-portalu NOVE24TV,
  ki bi radi
  SODELOVALI KOT PISCI ALI LE DRUŽABNO
  V
  NOVEM

  – DOMOZNANSKEM,,
  – DOMAČNOSTNEM VSESLOVENSKEM DRUŠTVU “SLOVENIANA”,

  KI GA TE DNI
  PRIPRAVLJAMO – ZA USTANOVITEV – SE NAM LAHKO PRIDRUŽITE
  IN SODELUJETE V TOLIKŠNI MERI IN NA NAČIN – kot vam bo ustrezalo !
  Društvo “SLOVENIANA” – bo korektno organizirano, registriranno,
  s statutom, s pravilniki in organi, kot so običaj – pri društvih.
  Poleg
  NARODOPISNE PISNE IN VIDEO TVORNOOSTI –
  BOMO NA RAZLIČNE NAČINE KULTURNO, IZOBRAŽEVALNI
  IN DRUŽABNO – DELOVALI ! S predavanj, z javnimi tribunami o
  temah kulturnr dediščine, starejše in polpretekle zgodovvine nas SLOVENCEV,
  ODZIVALI PA SE BOMO
  – POZITIVNO IN TVORNO
  – NA AKTUALNO POLITIČNO IN KULTURNO PROBLEMATIKO
  NAS
  SLOVENCEV.

  Na področju aktualnega dogajanja – bomo v tem “SLOVENIANA” društvu
  NADALJEVALI TRADICIJO – ZNANEGA “ODBORA 2014”,
  Manj kot “ODBOR 2014” se bomo ukvarjali
  – s protestništvom, – LE V SKRAJNO NUJNIH PRIMERIH, SITUACIJAH ITD.
  vsekakor
  pa argumentirane kritike jNEGATIVNIH KAVNIH DOGAJANJ V R. SLOVENIJI
  BOMO
  KOREKTNO – JAVNO IZREKALI IN OBJAVLJALI NA E-PORTALU “SLOVENIANA” IN DRUGOD.
  ČE
  DA BO DELAVNOST DRUŠTVA USMERJENA
  BOLJ V RAZISKAVE PROBLEMATIK
  IN
  V PRIPRAVE – POZITIVNIH.
  – TVORNIH KONCEPTOV RAZREŠEVANJA KONKRETNIH
  PROBLEMATIK
  – V SEDANJEM ŽIVLJENJU – NAS SLOVENCEV.
  V
  TEM
  SMISLU
  BOMO V “SLOVENIANI” – na društveni način
  OPIRALI
  SLOVENSKE T.I. NEDVOMNO POZITIVNE
  SLOVENSKE – POMLADNE STRANK: zlasti stranke SDS, SLS in DOM ITD.
  Mene
  Janeza KEPIC-KERNA – KOT EX OK KNJIŽNIČARJA IZ LJ
  IN
  KOT EX “VZTRAJNIKA” =PROTESTNKA – ODBORA 2014
  NEKATERI
  PRAV DOBRO – POZNATE, TUDI OSEBNO.

  Tudi kot vedno argumentirano, resda kritično
  – a DOSLEDNO pozitivno usmerjenega
  pisca
  – ME TISTI, KI ME BERETE – POZNATE !
  s
  tega OK E-PORTALA NOVE24TV !
  VSI,
  KI BI BILI ZA KAKRŠNOKOLI PISNO, GOVORNIŠKO, PREDAVATELJSKO ITD.
  SODELOVANJE Z MENOJ IN Z MOJIMI SODELAVCI – RESNO ZAINTERESIRANI
  SE MI
  BREZ ZADREGE,
  A S PRAVIMI VAŠIMI OSEBNIMI PODATKI
  JAVITE – NA E: : [email protected] – z e- pošto.
  ali
  na moj GSM
  MOBI 041/559-589.
  VSE DNI OD 10H-31H. ODGOVORIM S POVRATNIM KLICEM
  ISTI DAN, OZ. NAKASNEJE V TREH DNEH..
  Motenje preko telefona, e-pošte prijavim organom MNZ.
  Kar brez zadrege,
  se mi resno zainteresirani – lahko oglasite.
  tudi
  pozitivni KOMENTATORJI – S TEGA E-PORTALA
  TOLO
  VABLJENI !
  : JAZ JANEZ KEPIC-KERN
  BOM POSKRBEL – ZA JAVNO OBJAVO, ZA NATIS, PRODAJO ITD.
  DELO
  DRUŠTVA “SLOVENIANA” BO OPRTO Z MOJIM OSEBNIM PODJETJEM

  SLOVENIANA Janez Kepic-Kern LJ, d.o.o. l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  VAŠIH ARGUMENTIRANIH
  IN KOREKTNO NAPISANH TEKSTVOV, PESMI, PRIČENJANJ, SPOMINOV ITD.

 • Nata

  No, tole sem pa čisto spregledala.
  Priznam in sram me je, da ne berem o teh obiskih strank vseh barv , pri ljudeh po Sloveniji ! Pa, da ne bo pomote, da kritiziram te obiske. So zelo potrebni, saj naše ljudi hitro kdo okoli obrne. . . . .

  Tudi soočenj ne gledam več Dosti imam !
  Se je pa spodaj razvila zanimiva debata. Nadvse zanimiva.
  Kar naenkrat so ljudje, ki so bili, kot pisci, na tem portalu zelo brani in priljubljeni, največji lumpi ?? Razlog pa je prav banalen !! Ker so konkurenca mojemu SDS ??
  Tudi jaz se nagibam na stran DOM -a.

  • xtc

   Vsakdo lahko izbere kogar koli ,ki kandidira,kot je normalno ,da ima vsak pravico izraziti svojo misel kot tudi ti,s tem ni nič narobe.
   Je pa vprašanje nekje drugje,zakaj ljudje vedno nasedate sporu ,ki je obrnjen za javnost in ne počakate,kaj je v resnici v ozadju spora Ušaj JJ.
   Mislim ,da ni samo tisto,kar je vidno in znano navzven.
   Nenazadnje pa gre za nekaj,koliko sta Ušajeva in Brščič realno močna bodo pokazale volitve kmalu-upam,da če bosta doživela polom ne bosta po že preizkušenem Kučan-Virant SLO političnem receptu zopet krivila JJ in SDS in da bosta pač poraz priznala in da sta zanj kriva pač sama predvsem zaradi butastih izpadov Ušajeve,četudi je v njih resnice kaj.
   In če bo poraz posebej hud,se morata zamisliti tudi nad sodelovanjem z Reporterjem,ki jih je najprej zmerjal,pljuval in še kaj sedaj pa ju kuje v zvezde ker sta proti JJ(kar se velikim desnim politikom ni nikoli obrestovalo-propadli so) pa še v lasti Odlazka so-Kučanovega tajkuna,Kršinarjeva žena pa naj bi bila precej rdeča sodnica,tako ,da kaže vse jemati z rezervo.
   Upam,da bosta ,če bo poraz prehud tudi sama spokala iz politike,sicer sta trupli.
   In še tole,kakršna koli SDS je in JJ,sem že večkrat opomnil,podpora Webbru se lahko izkaže za kiiks,kajti lahko se zgodi,da bo namesto njega instalirana-na pritisk stranke katere član je Merckelca,ki se je želi propadajoča CDU znebiti na vodilno funkcijo v EU in nenazadnje sam Webbrov izpad v Zagrebu lahko povzroči razpad EPP po volitvah sploh ,če Brusljeskeptiki postanejo druga ali celo največja skupina v EP in bi se Orban ter Poljaki zaradi Webber-Merckel idioterij pridružili njim.
   Definirivno pa je zadeva jasna EU gre v državljansko vojno,vanjo pa jo porivajo ravno levičarji(socialisti) ,anarholiberali in multikultarji-to je neizbežno utegne pa se razviti zelo kmalu ,če bo počilo na BV in bi izbruhnila kriza-vendar vedi nekaj ,dlje se bo s tem odlašalo huje bo-je pa NEIZBEŽNO,ker so stvari popolnoma zavožene in se jih tako kot jih rešujejo trenutno EU politiki v stilu “Dajmo probat še to,pa to,samo da nebo onih na oblast in da ne bo vojne,delajo ravno vojno”.

   • Nata

    Se zelo strinjam.
    Sta si pa Ušajeva in Janša zelo podobna. Oba trapasto twitata !
    In bi bilo najbolje , da nimata telefona !!

    Ušajeva pa v intervjujih, ki sem jih poalušala, zelo dobro in umirjeno pove.
    Janša pa sploh je sijajen govorec.
    Desni mediji – tudi Reporter, no – so pa v zelo nezavidljivem položaju.

    Preživeti morajo. Jaz vse preberem, ker mislim, da tudi veliko dobrega napišejo. In so v teh letih desnici prav vsi zelo prav prišli.
    Ne razumem te naše desne politike, da ne stopijo skupaj.

    Praviš, vsega ne vemo. Hja. . . . . je že res. Pa bomo izvedeli ?
    Dovolj zgodaj, da lahko končno vržemo komunistično falango iz sedla ?