Shod Rešimo Slovenijo! Marjan Podobnik v javni zahtevi: Če Sova do torka ne preda zahtevanih dokumentov, napovedujejo nov shod že naslednji četrtek!

Na Prešernovem trgu v Ljubljani bo danes ob 17. uri shod pod geslom Rešimo Slovenijo. Udeležbo je napovedalo več kot 20 civilnih iniciativ, društev in političnih strank. Shod spremljamo v živo iz minute v minuto. “Tisti, ki jim Slovenija ni bila intimna opcija, so Slovenijo olastninili in pokradli – ne samo v finančnem, temveč tudi v duhovnem smislu. Domovino so spremenili v peskovnik laži in prevar,” je izpostavil Janez Janša. “Marjan Šarec naj odstopi kot predsednik vlade v tem trenutku,” pa je izjavil Franc Kangler. Organizator Marjan Podobnik je na koncu predstavil zahteve iz peticije, v kateri od Sove zahtevajo takojšno predajo dokumentov pristojni komisiji, sicer to pomeni poskus začetka državnega udara. Če teh dokumentov do torka ne bo, ponovno napovedujejo shod že naslednji četrtek na Prešernovem trgu. 

18.37 Marjan Podobnik: “Rad bi se zahvalil patru Edvardu Kovaču za mašo za domovino, vsem civilnim društvom in gibanjem. To ni konec temveč nov začetek. V peticiji dajemo vladi in pristojnim možnost, da zgradimo Slovenijo kakršno smo zgradili in vanjo verjeli pred 30 leti. Na kulturni praznik se bomo še enkrat srečali, če do takrat ne bodo uresničene zahteve v tej peticiji. Če Sova ne bo nemudoma predala dokumentov, ki jih od nje zahteva pristojna komisija KNOVS, to pomeni poskus začetka državnega udara. Če do torka ne bodo dokumenti v rokah komisije, se bomo tukaj zbrali že v četrtek. Hvala in srečno pot domov.

18.34 Aleš Primc: “Mi smo zato, da vlada vladavina prava ne pa pokvarjeni sodniki in politiki. Slovenija nujno potrebuje več otrok, če jih ne bomo imeli bistveno več, vsaj tri na družino, nas Slovencev v naslednjih 50 letih ne bo več.

18.30 Vili Kovačič: “Potrebno je organizirati nov shod na Gregorčičevi pred vladno palačo. Moramo biti glasni – ne doma in na kavču, temveč na ulicah.

18.29 Joško Joras: “Aktualnim politikom na oblasti sporočam, da nisem suženj in hlapec. Splača se potruditi za Slovenijo.

18.26 TEŠ6 je temeljil na zlaganih projekcijah o premogu, tretja razvojna os pa na zlaganih projekcijah o prometu. Tretjo razvojno os je možno hitro zgraditi, korupcijo pri velikih projektih moramo ustaviti enkrat za vselej.

18.22 Luj Šprohar: “Zakonodaja bi morala invalide ščititi pred državo, tako pa je država zaščitena pred invalidi. Za 6 tisoč invalidov mora država poskrbeti.”

18.08 Franc Kangler: “Nekateri so govorili samo 300 jih bo. Jaz verjamem v vas, ni nam vseeno kam gre Slovenija. Smo se res leta 1991 borili za to, da nas delijo na prvo in drugorazredne. Nismo se za to borili, temveč smo se borili za pošteno in pravično Slovenijo. Nihče se ne spomni na ljudi, ki trpijo. Povzročili so nam rane, ki so se zacelile a brazgotine so ostale. Zato rešimo Slovenijo. Srce me je bolelo, ko sem sledil sodnim postopkom, ko nekomu odpišejo 29 milijonov, drugega pa oglobijo za tisoč evrov, ker je pomagal sosedu. Ti gospodje ne spoštujejo niti lastne ustave. Ne dovolimo, da se kršijo človekove pravice in svoboščine. Marjan Šarec naj odstopi kot predsednik vlade v tem trenutku.

Image

17.58 Branko Čehovin, Civilna iniciativa za čisto vodo na Krasu: “Dovolj nam je, da smo slepi in gluhi, ne moremo pa se sprijazniti, da smo žejni.

17.54 Ljubljanska pitna voda je ena najboljših na svetu, MOL pa namerava zgraditi kanalizacijo tik nad podtalnico. S tem bo naša pitna voda ogrožena in uničena. To je norost ki ji ni para na svetu. Nekaj sto lastnikov zemljišč je bilo nezakonito izpuščenih kot stranka v postopku. Zahtevamo nepreklicni odstop ministra Simona Zajca.

17:50 Korun iz Slovenske zveze: “Ilegalne migracije se ne bodo prenehale. Iz tega je ena sama pot: da popolnoma zapremo meje!

Image

17:47 Maja Kocjan, Civilna iniciativa proti migrantskemu centru v Beli krajini: “Obmejne občine smo drugorazredni. Medtem ko nam vlada zagotavlja, da smo varni, pa število ilegalnih migrantov narašča!

17.32 Janez Janša: “Prešernov trg že dolgo ni bil tako poln. Tisti, ki jim Slovenija ni bila intimna opcija so Slovenijo olastninili in pokradli – ne samo v finančnem temveč tudi v duhovnem smislu. Domovino so spremenili v peskovnik laži in prevar. Izčrpavali so državne banke in podjetja. Z ukradenim denarjem so podredili medijske monopole. Zavladala so dvojna merila in z njimi globoka država, ustavili se niso pred ničemer. Nekdanji ZDK je vložil preko 700 ovadb proti tatovom pa nihče ni bil obsojen. Njihovi sodniki so v imenu ljudstva izrekali sodbe proti ljudstvu. Kupovali so poslance, ki so obrnili volilni rezultat. kradli so mandate, volitve in celo otroke. Ukinjali so spol, delali si stranke za en mandat in si postavljali marionetne vlade. Ustavo so spremenili v talko svojih zlorab. Tranzicijska levica niti ene volitve ni zmagala na pošten način. Govorili so, da so za osamosvojitev zaslužni vsi, prvorazredno penzijo pa si je uredil tisti, ki mu samostojna Slovenija nikoli ni bila intimna opcija. Kaznujejo vas neusmiljeno, če pomagate sosedu, hkrati pa prvorazrednemu županu odpišejo 45 milijonov. Na deset tisoče ostarelih leta dolgo traja na prosto mesto v domovih za ostarele. Nobene preiskave ni proti tistim, ki so Adrio prodali skladu brez kapitala, katerega lastniki so že prej poslovali s Forumom 21. V represivnih organih in sodstvu imamo največ zaposlenih, naša meja pa prepušča kot švicarski sir. Mladi odhajajo v tujino, uvažajo migrante. Danes smo se zbrali, ker je tega dovolj. Danes je konec protislovenskega komedijanstva. Vztrajali bomo dokler je treba. Niso nas prestrašili do sedaj in nas ne bodo tudi v bodoče. Maske so sedaj dokončno padle. Od danes naprej nič več ne bo kot je bilo. V imenu 220 tisoč volivcev zahtevamo revizijo odpisanih kreditov, očiščenje pokojninskega sistema vseh privilegijev, zahtevamo popolno zaporno meje za ilegalne migrante. Zahtevamo lustracijo vseh korumpiranih sodnikov, zahtevamo odgovornost za porabo denarja v evropskih skladih, zahtevamo dostojne plače za delavce, debirokratizacijo, selitev institucij po celotni državi. Denar za zdravstvo naj se nameni za zdravje. Zahtevamo odgovornost vseh, ki so dvakrat okradli banke in prali denar za teroriste. Zahtevamo takojšen odstop direktorja Sove in odgovornost tistih, ki so Sovo zlorabili. Zahtevamo prenehanje preganjanja nerežimskih medijev, ki pišejo resnico. Naslednjič se bomo v pravem času zbrali v še večjem številu, in ne samo v Ljubljani. In ne bomo odnehali, dokler ne bo hiša laži zgrmela v prah. Bog živi Slovenijo, svoboda Sloveniji.

Image

17.30 “Janša, Janša, Janša …” vzklikajo protestniki na Prešernovem trgu.

17.24 Andrej Umek, Zbor za republiko: “Pravno državo je potrebno branit, vi ste dokaz, da si slovenija želi pravne države in demokracije. Vi ste tista iskra nekega novega gibanja, ki bo v Sloveniji ponovno vzpostavila demokracijo.”

Image

17.17 Aleš Hojs, predsednik VSO: “Tukaj smo danes zbrani, kjer je nedaleč stran leta 1948 naš veliki domoljub Lovro Toman prvič izobesil slovensko zastavo. Malo dlje na Kongresnem trgu smo leta 1989 stali, ko je opozicija prebrala Majniško deklaracijo. Če se danes po 30 letih premaknemo do magistrata, tam vidimo po mojem osebnem prepričanju simbol slovenske korupcije v Sloveniji. Gospod, ki vlada magistratu lahko to počne samo, ker ve, kdo ima oblast in ker dobro zagovarja rdečo zvezdo.”

Lep pozdrav spoštovane Slovenke in Slovenci v imenu združenja za vrednote slovenske osamosvojitve. Naj vas pozdravim tudi kot Ljubljančane, ki pa na žalost iz dneva v dan bolj zardevam, ko pogovor nanese na našo prestolnico in njeno vodenje. A najprej naj za vse nas malo povežem prizorišče našega današnjega protesta z našo zgodovino. Zbrani smo na trgu,kjer je nedaleč stran na Wolfovi 8 daljnega leta 1848 narodni buditelj Lovro Toman v takratni avstro-ogrski izobesil slovensko narodno trobojnico in cesarstvu sporočil, da Slovenci ne želimo večno biti le del večjih državnih tvorb. Toman se je v zgodovino zapisal že kot osnovnošolec ko je v svojem javnem nastopu prvič v slovenščini recitiral pesmi avtorja naše himne Franceta Prešerna, ki je s svojo muzo danes tu za nami.Le malo dlje po Wolfovi, pridemo do kongresnega trga, kjer smo mnogi, ki smo danes tu zbrani, stali tudi na protestnem zborovanju maja 1989.Takrat je pesnik Tone Pavček prebral majniško deklaracijo. Deklaracijo, ki je bila delo takratne opozicije in ki je jasno sporočila da želimo : živeti v suvereni državi slovenskega naroda da želimo sami odločati o naših povezavah z drugimi narodi in v tretji točki napovedala, da bo naša država utemeljena na: človekovih pravicah in svoboščinah, političnem pluralizmu in družbeni ureditvi, ki bo nam državljanom zagotavljala duhovno in gmotno blaginjo, v skladu z našimi naravnimi danostmi in izjemnimi človeškimi zmožnostmi, ki jih Slovenci gotovo premoremo.

Prva ta tretja točka je tista, zaradi katere smo danes tu, pa ne da bi proslavljali, ker smo prvo in drugo tako uspešno uresničili, ampak zato, da jasno in glasno povemo, da ta tretja še zdaleč ni uresničena. Celo več, prav neverjetno je, da je lahko danes po tridesetih letih, ko bi že davno morali doseči vse to kar je deklaracija napovedovala, v mnogih pogledih slabše kot je bilo takrat. Leta 1989 smo bili priča montiranem procesu JBTZ, in takrat smo bili prepričani, da bo z demokracijo tega konec. Pa smo se zmotili. Procesi kot so Patrija, Novič, Kangler, če naštejem le nekaj zadnjih, so nam pokazali, da še vedno živimo v trdnem enopartijskem sistemu,le da je partijsko vodenje in mišljenje disperziralo v več političnih strank,in da je današnje tožilstvo in sodstvo še vedno zgolj branik partijskih priviligerancev in ne institucija, ki skrbi za pravno in pravično državo. Ko smo v tistih letih brali, kako si general JLA Branko Mamula na državne stroške gradi prestižno vilo v Opatiji, smo bili prepričani, da takih anomalij v novi državi ne bo.Pa smo se zmotili. Prišla je nova država in v njej razni Rigelniki, Kocjančiči, Šešoki, Češkoti, (če bi želel našteti vse bi moj nastop trajal predolgo), za katere je bil plen Mamule pravi drobiž v primerjavi s tem, kako in koliko so si nabasali žepe. Ali pa ko smo Slovenci v tistih letih, ob tem,ko nam je na Topčideru Miloševič tiskal ničvredne dinarje verjeli, da se v novi državi to ne bo ponovilo, so nam kasneje v naši državi, že dvakrat, za ceno več avtocestnih križev oplenili banke , vmes pa poskrbeli še za to, da so milijardo dolarjev preko naših bank zagotovili teroristom širom po Evropi. In ko tako le v nekaj primerih z lahkoto ponazorimo kje danes smo, in se premaknemo samo nekaj sto metrov od Kongresnega trga proti jugu,pridemo do ljubljanske mestne hiše, magistrata. Tega, po mojem osebnem prepričanju vodi, simbol korupcije v Sloveniji in človek ,ki meni personalizira vse to, kar je v naši sedanji družbi deviantnega. Od kraj državnega in mestnega denarja,izčrpavanja podjetij,goljufanja upnikov,nevračanja kreditov, izkoriščanja ljudi,tudi na najpritlehnejšem nivoju,do uzurpacije ne lustriranega sodstva za pokritje vseh svojih rabot , lahko počne samo zato, kot je pred dnevi zapisal Žiga Turk,:»ker ve kdo ima v Sloveniji oblast in ker se ji je priklonil,in ker dobro prodaja rdečo zvezdo«.

In ta oblast, ki se ji priklanja ne obvladuje zgolj politike, sodstva in tožilstva. Obvladuje medije tako da odloča o tem kaj se bo in kaj ne objavilo,obvladuje varnostno-obveščevalne službe in pove kaj bodo in kaj ne bodo izročile parlamentarcem,obvladuje velike državne investicije, obvladuje milijone, ki izginjajo v študijah in mehkih projektih, namesto da gradili tretjo in četrto razvojno os, domove za upokojence, modernizirali šolsko in zdravstveno infrastrukturo in zdi se, da nismo daleč od tistih svinčenih let v bivši državi.

In ta oblast je dala zelo luč tovarišu Jankoviću,da počne vse to kar že leta spremljamo, nazadnje mu je dala zeleno luč tudi za to,da preprečuje in ovira shode civilnih družb, ki jim niso po godu, tudi današnjega. Saj se spomnite tistih znamenitih besed generala Adžiča,ko nam je slovencem povedal, da bo naš odpor strt in zaključil svoj govor z besedami:«zagotovili bomo nadzor in stvari pripeljali do konca«. In ta oblast si očitno želi točno to, zatreti opozicijo in stvari pripeljati do konca. Zato spoštovani ne nasedajmo propagandi, ki smo ji bili priča pretekli teden in ki jo bodo nadaljevali danes na nacionalni televiziji. Večino tega , kar so poročali v preteklem tednu na Tarči je bilo razkrito v preiskovalni komisiji, ki jo je vodila Alenka Jeraj, že pred nekaj leti. Za odpise dolgov družbam, ki so neposredno povezane z Jankovićem vemo tudi že leta in tudi to vemo, da se njegove zadeve na sodiščih ne procesirajo. Poznamo tudi njegovo izjavo, ko je povedal, da on na sodiščih ne bo nikoli obsojen , saj je vedno bil nasprotnik Janeza Janše ali če povemo bolj po domače, je vedno bil priklonjen tistim, ki v Sloveniji vladajo. Ko boste v režimskim medijih zasledili poročilo o Stožicah II ( izgradnji centralne deponije Barje, ki je bila vredna tudi več kot 100 mio EUR), kjer za razliko do Stožic, direktor javnega podjetja ni želel parafirati aneksov, ki jih je zahteval Jankovič in zato ostal brez direktorskega mesta, pred bankrotom Snage pa so le to priključili Javnemu podjetju Vodovod-kanalizacija, ali pa o Stožicah III (gre za aktualno nadgradnjo centralne čistilne naprave Ljubljana),kjer so nekateri mestni svetniki že pred leti opozarjali, da ta nadgradnja lahko stane največ 20 in ne 50 mio EUR ali več, kot želijo izpleniti danes, šele takrat bomo lahko verjeli ,da se tisti ki vladajo,odrekajo svojemu simbolu, ki sedi na magistratu.

A ker se tudi v poznih osemdesetih in vojni za slovenijo nismo prestrašili, Adžičev, Kadijevičev, Čadov in domačih petokolonašev,se tudi tokrat ne bomo uklonili tistim, ki to državo iz ozadja vodijo in v ospredju na veliko plenijo!Naša vztrajnost in pošteni nameni so močnejši od njihove podlosti!

Živela Slovenija!

Image

17.15 “Jaz ne vidim kmetovanja v ograjenih prostorih s preveč zvermi. Ne vidim, da tujci upravljajo s slovensko zemljo, želim si, da bo slovensko kmetijstvo šlo k razvoju in bo prispevalo k blaginji države. Delo mora biti pošteno plačano in vrednota, tako kot družina, kot osnovna celica.”

17.10 Na Prešernovem trgu se je zbralo nekaj tisoč ljudi, ki jim je dovolj korupcije, prvorazrednosti, slabega zdravstva ilegalnih migrantov, brezposelnosti mladih in slabega delovanja vlade.

Image

17.06 Pesnik Tone Kuntner: “Brez besed sem, ko vas gledam. Te slovenske zastave govorijo same za sebe, govorijo brez besed.

17.04 Oto Pestner je zapel slovensko himno Zdravljico.

17.03 Evropska poslanka Romana Tomc: “Lepo je videti toliko ljudi in slovenske zastave.

Image

17.00 Na Prešernovem trgu v Ljubljani plapolajo slovenske zastave! #Rešimo Slovenijo!

Image

16.35 Shod varujejo policisti.

Image

https://twitter.com/matjazg/status/1182302764950605825?ref_src=twsrc%5Etfw

16.29 Transparenti ob Prešernovem trgu.

Image

Foto: Twitter

16.23 V polni cerkvi Marijinega oznanjenja ravnokar poteka sveta maša v sklopu vseslovenskega protesta. Pater Edvard Kovač je v pridigi dejal: “Namen te maše je, da bomo molili za domovino. Naj naša domovina stoji na trdni skali in ta skala naj bo poštenje.”

Image

16.18 Prešernov trg se že polni.

16.03 Twitter uporabnik Haspis Yerjanikian: “Sicer večkrat zaidem k frančiškanom v LJ ob 16h, a tako polne cerkve ob tem času nisem še videl …”

Image

16.00 Na Prešernovem trgu v Ljubljani je vse pripravljeno na shod. Ljudje se že zbirajo, do shoda je še več kot eno uro.

15:48 Ekipa televizijske hiše Nova24TV se pripravlja na neposredni prenos shoda. V sredini je novinar Nova24TV Luka Svetina.

Image

 

15:49 Rumeni jopiči so pripravljeni.

Fotografija osebe Rešimo Slovenijo.

14:45 Celjani na poti v Ljubljano.

Fotografija osebe Yann Vančo K. Tegov.

14.30 Pobudnike je sprejel predsednik Državnega sveta Alojz Kovšča.

(Slika: Veronika Savnik)

13:20 Korošci na poti na shod v Ljubljani.

Foto: Twitter

13:30 Marjan Podobnik: “Nihče nam ne bo prepovedoval peti slovenskih pesmi pri Prešernu. Sicer ga bomo stresli s hlač.”

12:40 Protestni shod Rešimo Slovenijo bo televizijska hiša Nova24TV neposredno prenašala. Vabljeni pred televizijske zaslone ob 17. uri.

12:19 Zgodovinar, publicist, član Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve in Zbora za republiko ter predsednik Združenja za slovensko besedo dr. Stane Granda: “Slovenci nismo utrujeni od zgodovine, ampak od  nepravičnosti, nepoštenosti, neenakosti in nemoralnosti. To je globalna posledica vseh totalitarizmov, slovenskega, ki je bil eden najskrajnejših, pa še posebej. Propadanje mlade države je potekalo skozi relativiziranje temeljnih družbenih načel, zlasti skozi toliko razglašani načeli o več moralah in več resnicah.”

12:11 Zahteve civilnih iniciativ in gibanj na protestnem shodu Rešimo Slovenijo si lahko preberete TUKAJ.

12:10 Video napovednik za vseslovenski protest proti oblastnim zlorabam in korupciji si lahko ogledate TUKAJ.

12:09 Organizatorji shoda so imeli nemalo težav z Upravno enoto Ljubljana, ki je nagajala z izdajo dovoljenj (več lahko preberete TUKAJ). Franc Kangler, ki je med glavnimi pobudniki protesta, je povedal: “Žalostno je to, da je očitno Zoran Janković sprožil vse mehanizme in da želi prepovedati sredi Ljubljane, da bi prepevali slovensko pesem. Alfi Nipič, Oto Pestner, Domen Kumer in še kdo. Ampak mi smo Slovenci, ne damo se, slovenski državljani bodo prisotni, in ta pesem se bo slišala ne glede na to, kaj Zoki misli sredi Ljubljane.”

Rok Kranjc

 • Nick Roe

  KOMUIZEM JE MRTEV!

  • xtc

   Torej živel kučan a nje ,de?

 • Stric iz ozadja

  Politicne stranke nosijo rumene jopice. A to ste vidli v Franciji?

  • Anton

   Ja al pa petokrake zvezde

  • marko

   To kar nekaj kopirajo ne da bi poznali kontekst čemu so v Franciji protestirali rumeni jopiči.Za pobijanje zver vse povprek sigurno ne.

   • svatne

    v Franciji so bilič samo rumeni TELOVNIKI.

 • RATATA

  Uredu ljudje na avtobusih!

 • Nick Roe

  30.000 nas bo!!!!!! VSI PROTI KOMUNISTOM!

  • Vojteh Dovč

   Baje bodo tudi gostje iz tujine. Udeležbo sta potrdila že Ivo Sanader (neposredno iz zapora za nekaj ur) in Dijana Đuđić s spremljevalcem Rokom Snežićem. Viktor Orban se je pa zaradi praznovanje rojstnega dneva družinske mačke opravičil–.

   • Miki Miška

    vojteh prosim ..Janševa klinika v Avstraliji te bo sprejela , pol boš mord normalen

  • Miroslav Kragelj

   Mokre sanje, 30% upokojenci, 30% neizobraženi, 30% bolančki….

   • soc

    Še temu nicku isto kot drugemu pred minuto. Bebce na vrvico in v greznico. Zbogom.

   • macon

    Samo ti si manjkal, ki si vse kar si naštel.

 • karlina

  Velika škoda, da ni nihče prenašal maše za domovino.

 • RATATA

  Ob 16:16 slišim helikopter!!!!

 • marko

  Đisus, Podobnik pa je razborit nekam danes.Sicer pa tile Tres compadres so se še nedolgo nazaj obstreljevali z najtežjo artilerijo, danes pa so best frendi.Če so oni rešitev za Slovenijo se nam slabo piše.A Janševa fenica Jožica Svete pa ne bo pela al kak?Zgleda, da imajo danes domovi za ostarele izlet, na avtobusu nobenega mlajšega od 70 let.No, v glavnem ko boste/če boste danes v živo videli in slišali večnega Mesijo bez ograničenja mandata, ne pozabite dihat kljub široko odprtim ustom, da ne bo težav. pa na Alfijevo Ostal bom muzikant in noša moj bo gvant…kar urno zavrtite pete.Pa srečno nazaj v prihodnost.

  • rubec

   Majmun, ste za južno spet imeli gnile banane? Jao jao, ke bebo.

 • Nick Roe

  SLOVENSKI HEROJI!

 • RATATA

  Žal je Alfi Nipič moral zaradi zdravstvenih težav odpovedati prihod.
  https://www.youtube.com/watch?v=V8mrWXvGTAE

 • SlumdogGodzilla

  Opomnik da so desničarji pri nas (SDS, Janša) Sionisti in zato le teistični marksisti. Za svobodno Slovenijo, Vindijo, bo potrebno veliko več kot le opozicijski pozivi h koncu korupcije. To seveda govorim že novi generaciji, ne suženjskim staruljam brez zmožnosti uvida.

  • xtc

   Nova generacija kot so Šiptar Kamniški,madžarski Rom in NOB borci in obiskovalci proslav a ne,Spizdi levak zahojen provokatorski.

   • SlumdogGodzilla

    Levak oziroma marksist si ti, pa če si desni Sionist ali neo karkoli. Pravi katolik ziher nisi, dvomim, da si izobražen. Katolištvo je vsaj ustvaril Jezus, ki je za vas marksiste rekel, da ste Združenje Satana/Saturna.

    • kLukastRdecPolmesec

     te poslušam, sem zasledu da sta salvini in orban tudi njihove lutke in tud JJ me ne bi zdej presenetu, res je čas za MLADE obraze ker od drugega leta naprej bo tekla kri z ameriko na čelu, vemo da bo pol-semitski trump spet sedu v washington in false flage imajo že pripravljene.
     Trump je za izrael dobesedno lutka katerem podtikajo ovire, on se tega zaveda in pač igra svojo vlogo.

     A lah več poveš s kom je JJ povezan da vidim, ty.

     • SlumdogGodzilla

      SDS stoji z Edomom ker so Sionisti, teistični marksisti.

 • Nick Roe

  KDOR NI ZA JANSO JE SLOVENSKI IZDAJALEC!

  • SlumdogGodzilla

   Janša je Sionist in teistični marksist oziroma nastavljen KP-jevec, del marksistične kabale.

   • soc

    Bebce na vrvico, pa takoj v greznico. Ciao.

 • marko

  Cvetober desničarske elite skupaj na enem mestu.

  • kLukastRdecPolmesec

   lej ko te jebe. folk noče korupcije ti pa pluvaš v svoj pisker, spizdi dol k žlahti če smo za tebe sovražniki

 • marko

  Samo me zanima kolikokrat bo danes omenjen Kučan, Murgle, Udbomafija in kaj je še teh desnuharskih skovank.

  • Den456

   Levi možganski maloposestniki ne razumete niti če vam človek nariše. Vi niste nepismeni, vi ste hujši, ste nerismeni. Deset možganskih celic, ki jih premore celotno slovensko levičarstvo je razdeljenih: 3 Milan Hišnik, 3 Zoran Mafijanković, 3 serpentinškova tašča, deseto si med sabo posojajo mesečni Lukec, Violeta (toaletni papir) Trombić, žnidarca in Tanja Fafon.

 • Nick Roe

  A BO V ZIVO NA NOVA24?

 • marko

  Proti Janši so bile 2013 demostracije na kateri je bilo več kot dvajsettisoč ljudi, danes vas bo 10x manj.

  • RATATA

   Je pa razlika v kvaliteti ljudi! Oni iz 2013 dobivajo privilegije, današnji si pa sami služimo za preživetje!

   • marko

    A res…?

  • Nick Roe

   30.000 nas je bilo ZA Janso na Kongresnem trgu! MOLCI! TISINA! KOMUNIST!

  • IZBIRA

   Sem jih videl na TV vse penaste, vseh 20000. So jim dali komunisti pervitin in mfetamina benzedrine, kot Nacisti vojski med WW2, da se še sedaj niso k seb spravli, lutalice spijo po vogalih na Rogu, skvotih…in še kar protestirajo, čim dobijo novo dozo, dnevno.

   • Den456

    Levuharji niso zadeti. Taki so že od rojstva.

    • IZBIRA

     Seveda, tista droga je da prirojeno zadetost vzdržujejo in ostanejo budni in motijo normalno življenje ostalih.

  • Olga101

   Tisto niso bile demonstracije, ampak plačani državni udar! Vodila ga je udbomafija s sedezem v Murglah! Plačal pa nacistični zločinec Soros, prijatelj komunističnega zločinca Kučana!

  • Den456

   Kje si takrat videl ljudi?

  • Vince Blake

   Še en dokaz, da ste levičarji mnogo bolj podvrženi črednemu nagonu, kot so desničarji.

 • Skrajno Desni

  Na fotki pri ozvočenju pa čefurji.

  • Olga101

   Ste vi na sliki? Včasih so “čefurji” več vredni in bolj domoljubni, kot taki plačani provokatorji, kot ste očitno sam!

  • IZBIRA

   extremely false

 • kLukastRdecPolmesec

  smrt kucanistom

 • Nick Roe

  Se javljam sedaj v zivo iz P.Trga! Tukaj je FANTASTICNO!!!! SLovenske zastave,slovenske pesmi in nobenega komunista (skrivajo se kot partizanske podgane)!

 • Olga101

  JANEZ JANŠA JE BOG!

  • Olga101

   [email protected]_X6oJIocjYK, 8 Upvotes! Slabo vam gre udbomafija! Zlorabljate Nicke… Laž, kraja, zločini, to je vse kar imate, prodane duše!

  • Novakec1

   Je čefurjem osvobodil slolandijo.

 • Olga101

  Srečno Slovenija!

 • link to prenosa?

 • IZBIRA

  Pa kaj je to? Sej župan ne more prepovedati karkoli osebno! Jankovič se obnaša kot Pinochet. S toko sranja na sebi pa še kar diktira kaj kdo lahko? Pa Ljubljančani, ki jim dela sramoto, bi morali iti na magistrat in ga zabrisati v Ljubljanico in mu vzeti ključe od Ljubljane. Če to naredijo, si lahko povrnejo svojo čast. To bi bilo zgodovinsko dejanje za Ljubljančane. Eno od najpomembnejših!

  • Novakec1

   Ljubljančanov ni več, smo že pred leti spi….iz počefurjene lublane bulane.

 • marko

  A to vas pa ne moti, da je Oto Pestner Rom?

  • Nick Roe

   Ti si rom!

  • kLukastRdecPolmesec

   ^folk ne fojtrat tega levičarja, nalašč išče danes probleme

   • Lokomotivführer

    Motilo je verjetno tiste revolucionarje, ki so med vojno po potrebi počistili celo romsko vas.

  • Stajerka

   …blokada!

  • IZBIRA

   Razmišljaš v komunističnem ideološkem romu (okviru, op. avt.)

  • Vince Blake

   Če že trolaš, se daj vsaj podučiti Oto ni Rom, pač pa Sint. Sicer pa mene osebno cigani, ki plačujejo davke in ne kradejo ali terorizirajo okolice prav nič ne motijo.

  • Olga101

   To najbolj moti vas, provokatorje! Zakaj opanković ne pokoplje zločinsko pomorjenih Romov na Žalah? Ker je levičar! Komunist! Laž je njihova nesmrtna duša!

  • Polh Dobri

   Oto je pošten in ponosen državljan Slovenije in zase pravi, da je ponosen Slovenec.
   To je neštetokrat dokazal !

 • Olga101

  Če nam bodo prepovedali peti slovenske pesmi, bomo Prešerna stresli iz hlač! In muzi nataknili modrc!

  • Olga101

   [email protected], 338 Upvotes! Sami se raje poglejte v ogledalo, če vas ni sram!

 • Mitja Mazini

  Vseslovenski upokojenski zbor zgleda ni uspel.

  • Imperial Commando

   Si falil, to ni partizanska proslava.

 • Nick Roe

  VSAJ 10.000 nas je!! FANTASTICNO!

 • Ježek Teka Teka

  Danes so očitno levi smradi extra plačani, da gnojijo po portalu … a jih komunjare financirajo kar iz naročnine za javno hišo…

  • Miroslav Kragelj

   Po sebi druge sodite…… ste premalo izobraženi, premalo razgledani….

   • rubec

    daj spelseteslo, kaj ne vidiš da se ti folk posmehuje. ke bebo.

    • soc

     Ostareli rdeči rotarijanec iz Vodic. Osnovna Kučanova ekipa, ki jo je v zgodnjih 90-ih poslal v Rotary in Lionse, da je imel kontrolo nad dogajanjem, preden je kasneje ustanovil F21. V novomeški Krki recimo je delegiral prestolonaslednika Colariča v prve, cesarja, takratnega direktorja Kovačiča, pa v druge, bolj “gosposke”.

   • Ježek Teka Teka

    12 comments … 3 votes … plačanc … lp

   • pajot

    Ti pa si izobražen,cepec. S kupljeno diplomo.

   • Polh Dobri

    Ej ga as ti s šempaskega polja ?

  • soc

   Sem degena/degene provociral, naj me kot precej ogromno osebo poiščejo na Prešercu in mi svoje povedo v obraz. Nikjer nobene rdeče riti v moji bližini…

  • VERRZIFIKATOR

   Cici Ertevejšek

   SPET LEGALNA

   Stara je obrt zdaj spet legalna,
   temu zdaj tradicija se pravi,
   ne tranzicija, s to se opravi,
   za obrt je doba idealna.

   Kot pred tridesetimi že leti,
   ona isto spet obrt opravlja,
   več na rob se ceste ne postavlja,
   status hoče kot nekoč imeti.

   Tudi če odslužena je, stara,
   čuti v sebi moč tradicionalno,
   zdaj opravlja delo zgolj oralno,
   saj za drugo je nihče ne mara.

   Ji pogleda danes ne privošči,
   kdor se za spodobnega pač šteje,
   niti se ubožici ne smeje,
   ki kleče in vdano nekaj lošči.

   Je pa nekaj danes mnogo huje,
   prej bila je vržena na cesto,
   zdaj spet v hiši je dobila mesto
   javno, za katero vsak plačuje.

   • jakob kovač

    A tije spet udarilo na rimaštvo-ha-ha!

 • Miroslav Kragelj

  Kakšna beda od politike….????

  • šmentanamuha

   Beda od komentarja

 • Nick Roe

  10.000 NAS JE TUKAJ! SAMO MLADI!!!!!

  • rubec

   Hahahahaha, pa kaj se vi levakarji humarja učite na lgbt delavnicah? hahahaha, pa jebo te majmuna, kakšne bebce slovenija prenaša.

 • Vojteh Dovč

  lepo vidit ..po dolgem času spet sami poštenjaki na kupu

 • Novakec1

  Demokraija je sloovce scat pelala, smo na demokratičen način domovino zafural. Kje pa je Zoki?

  • rubec

   Na farmacevtki. Danes je bila dopoldanska.

   • Polh Dobri

    Baje se je prodaja dr. XTenda močno povečala.

 • von Rhein

  Zanimalo me je kakšen je odziv tukaj. Mentalna mizerija in mist, poskuša tako kot vedno,z žalitvami bolanim humorjem in izbruhi prikrite jeze izničiti voljo in trud poštenih Slovencev.Tistih,ki so gradili in še gradijo medtem,ko ta mentalni mist ruši v svoji borbi za obstoj sistema ropanja ,ker sami s svojim delom niso sposobni zaslužiti za zajtrk. Kradejo otrokom,invalidom,upokojencem,zdravstvu,šolstvu.In tukaj puščajo za seboj smrad in fekalije.Marš.

 • Nick Roe

  Janez Janša, to je ime ob katerem cloveka oblijejo solze srece. Janez Janša je Marija porodnica naše države. Janez Janša je dokaz, da dobro vedno premaga zlo, poglejte montiran proces Patria. Janez Janša je ocetova zašèitniška roka in topla materina ljubezen. Janez Janša je sonce, ki nas greje in mesec, ki nam sveti, da se ne izgubimo v temi zlocinskega komunizma. Jaz sem ti hvaležen, naj te sreca vedno spremlja, en košcek mojega srca bo vedno tvoj. Zato nikoli, ampak res nikoli ne bom dal svojega glasu nobeni drugi stranki kot SDS, stranki, ki je edina sposobna odrešiti slovenski narod komunistiènih zablod.

  • freedomfighter

   Hahahaah…ob politiku te oblivajo solze srece hahaha…joj nekateri pa res se vedno zivite v nekih drugih casih…vcasih so solze srece tekle ljudem ko so videli tita danes pa ivana haha

  • soc

   Zeh… Še tretjemu nicku ene in iste osebe na tej usodni temi (ali pa morda študentu istega FDV profesorja, da ne bom preveč krut). Bebce na vrvico, pa takoj v greznico k prejšnjim cca 130 podobno debilnim nickom v petih letih. Vale!

  • pupa

   Tu mi smrdi po provokaciji, če si pisec komentarja sam sebi daje pluse.

 • skorpijon93

  vse muslimane priseljence izgnat iz slovenije , mošejo podret, jebem jim mater skupaj z političnimi izdajalci ! dovolj je balkanizaicje, spokajte iz slovenije

  • kLukastRdecPolmesec

   Levičarji popizdevajo nad takimi komentarji :)

   • freedomfighter

    Levicarji take komentarje obozujejo

 • Olga101

  MURGLSKA MARIONETNA VLADA JE PADLA. BRAVO JANEZ JANŠA!

  • macon

   Admin, pobriši zgornjega trola.

  • Slovenka

   Počasi, počasi. To je šele prvi korak, ki pa mu bodo slej ko prej sledili še drugi.

 • skorpijon93

  mošejo podret, jebenti ! spokajte, tu je slovenija, nemčija vabi

 • skorpijon93

  sram me je glavnega mesta Slovenije, kulturna dediščina propada, gradi se mošeja, muslimani izsiljujejo, nagnat vse ! na češkem,slovaškem niso dobrodošli !!! tam imajo mir, bravo čehi,slovaki, madžari, tudi plečnik je v pragi bolj domač dot v lj

 • skorpijon93

  Slovence izganjajo iz domovine v tujino, priseljence uvažajo, to je levičarsko maslo katerega del je tudi šaarrc, Slovenija je v letih 2012-2018 izgubila 37.153 svojih državljanov kar je največ po osamosvojitvi , ve se kdo je na vladi in kdo uvaža kosovarje, bosance, nagnat vse z levičarji vred

 • Hribouc

  REPORTER JE V PONEDELJEK CRKNIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maja Sunčić in g.šurla sta pokopala Reporter !
  Kučanovemu Šaracu si napisala pred vsem Narodom slovenskim Magarac.
  Jaz ti napišem in stojim za tem: koza čehnjena in ne inteligenčni surplus kot kokodajsa, ne vem zakaj. Boštjan Turk!
  Zakaj pišem, betica preprodana zaslužkarska?
  A POSLUŠATA TRENUTNO PROTEST NA PREŠERCU ?
  Odfukejta, Šurla in Sunčićka-Reporterja je konec!
  BEDA, SRAM NAJ VAJU BO !
  Mar-keš, Mar-keš, Mar-keš… fuck off! DREKAČI!
  ŽIVELA SLOVENIJA EXPRESS in NAJ ŽIVI IVAN KRAMBERGER!

 • Hribouc

  Marjan Podobnik!
  Mater si tečen pred kamero kot driska zoprna, neprofesionalec!

 • Polh Dobri

  Mladine pa ne vidim, bolj jih zanimajo žogobrc in igrice na računalniku.

  Degeneracija v popolnem pomenu besede.

  • skorpijon93

   temu je namenjena tehnologija, pranju možganov, mladi itak nimamo bodočnosti, preveč je pomehkužencev, ovac , js drugih spreminjat ne morem, vplivam lahko nase

   • Polh Dobri

    Se strinjam, a tu gre za vzgojo in vero v lastno osebnost, samozavest in v upanje.

  • Stric iz ozadja

   Vsaj nekdo ne pada na Podobnikove finte.

   • Polh Dobri

    S kilometrino si pridobiš debelo kožo, neobčutljivost na okolje in izgubo verovanja v pravljice za lahko noč.

 • Stric iz ozadja

  Kaj? Pridi, sem pridi, tu je tvoje mesto! Kaj se skrivate? Sem pridi! A veš, da smo obkroženi s slovensko policijo, specialno? Janez, če se zgodi to, bomo stali tu, dokler ne pade ta izdajalska vlada s tabo, z Janšo, z Ruplom, z vsemi na čelu. A razumeš, da so specialci naši tukaj, ki so nas ujeli v klinč? Janez, za božjo voljo, a veš, kaj se dogaja, a razumeš? Pridite dol! A razumeš?! Specialna policija slovenska … Mate … Kje je? Hrvaška ima očitno dva notranja ministra, Slovenija pa nobenega. … Pa Janez, za božjo voljo, a veš kaj se dogaja?! A razumeš?! Slovenska policija nas uničuje tukaj! To je konec samostojne Slovenije! A smo prodani, a smo izdani?

  Marjan Podobnik, direktor Zavoda 25. junij, v telefonskem pogovoru z Janezom Podobnikom, nedelja, 27. april 2008

  • RATATA

   Se spomnim.

 • Nick Roe

  KAKASEN FANTASTICEN DAN!!!! 15.000 nas je bilo! 15.000 mladih slovenskih src!!!!

 • freedomfighter

  Torej koliko se jih je zbralo? 1000? 5000? 10000?

  • Nick Roe

   Vsaj 15.00. Smo se tukaj! Pridi!

   • freedomfighter

    Kaj 15 se vas je zbralo?

    • Nick Roe

     15.000!!!!!!

     • freedomfighter

      Drugace sem sel tam mimo pa sem videl koliko ljudi je bilo…zanimalo me je za koliko se boste ljudje kot ti zlagali pa vidim da minimum 3krat ker sem bil tudi na vseslovenski vstaji pa jih je blo tam vsaj dvakrat vec ce ne kar trikrat…takrat jih je bilo nekaj manj kot 15 000

 • soc

  Bil dokler me je križ nosil. Prelep pogled na slovenske zastave v zahajajočem soncu in poln Prešernov trg, srcu je dobro delo. Odličen ad rem govor Janše.

  A zdajle, ko sem prišel domov, je v meni več grenkobe kot veselja. Povprečna starost tistih tisoč udeležencev je bila okrog 60. Številne sem opazil pred parlamentom zoper Marakeš, pa v Jelšanah, nekatere tudi pred magistratom zoper opankarja…

  Kje so mladi? Kje so tisti, ki jim je za slovenstvo, za družbeno pravičnost, za pravno državo, za resnico o zgodovini 1941-2019? Kaj nas je res tako prekleto malo?

  In zato grenkoba, ker se bojim, da je murgelska podgana dobil vojno, ne le bitk.

  • janko

   Soc, pa pravkar je vzklila cvetka, lepa planika! Planika je vzklila iz pepela slovenske pomladi, katero je kontinuiteta povsem upepelila, v centru metropole, pred Prešernom, našim genijem in domoljubom!
   Soc, nikoli več ne bomo dovolili rdečemu zmaju bruhati ogenj! Zmaj se ni spremenil v 30 letih, še vedno nas na razne načine uničuje.

 • Felikss_AH

  Bil, Videl… srečal par prijetnih ljudi… in… rešil ničesar! Opankarju se verjetno samo smeji… nima se česa bati… po njemu “grda zver”… pa še brez zob itak ne grize… in še res je. Najbolj so mi odzvanjale ponavljajoče besede – “zahtevamo” to in ono… samo od koga in kako to zahtevati pa nič konkretnega… kar pomeni – “nema ništa od toga… Zokistan in zokistanci su bez brige”. Veliko hrupa… na koncu pa samo župa. V ruščini pa če se ne motim žopa pomeni rit. Po mojem nekvalificiranem mnenju takole se ne bo prišlo nikamor… na Desni bodo potrebne velike-velike-velike spremembe in dodelave strategije… in strategov.

  • Felikss_AH

   Ajde minus-junaki… vsaj eden… kaj ne drži od tega kar sem napisal?

   • Lcipher

    Za kaj tasga morjo met muda… samo ne od labuda

   • von Rhein

    Zakaj minus,če vse kar si napisal drži?

 • Slovenka

  RTVSLO poroča o protestu!!! Niso ga zamolčali! Le kaj se dogaja?

 • skorpijon93

  priseljenec v Sloveniji več vreden kot Slovenec, izgnat vse levičarje z priseljenci vred

  • Slovenec

   Tako je. Se prej jim pobrati nakradeno.

 • Primoz Papez

  Ce pogledas slike je isto kot vsak dan ko japnci hodijo okrog Presernovega spomenika par dementnih pa ostali prilezniki za eb sendvic…

  • Waltter

   Speli se gringo pa ne žali drugih. Sicer pa moraš delat tako kot si v postu napisal ne pa da lapaš po portalu..

 • Primoz Papez

  Na vsaki vaski veselici je vec ljudi..

  • NoName

   že veš ko si stalno na veselici, raje se kakega dela primi

   • Primoz Papez

    Sej na shodu so samo brezdelnezi nekateri moramo delat…

 • NoName

  Končno na nekem shodu v Sloveniji samo Slovenske zastave

  • NoName

   Vidim kar negativnih ocen pod mojim zapisom, kar pomeni, da je tukaj nekaj takih idiotov, ki jim samostojnost Slovenije ni najbolj intimna opcija in da jim zvezda bolj ustreza od pristne Slovenske zastave

  • Slovenec

   Aleluja.

 • Polh Dobri

  Oblast s šarenim na čelu pa se v času zborovanja Rešimo Slovenijo rokuje in soglaša z izumitelji
  porazdeljevanja migrantov po državah članicah EU.

 • antimur

  S temi mirnimi in kulturnimi protesti ne bomo proti zdivjani levofašistični pošasti opravili popolnoma nič.Se bomo morali radikalizizati, v nasprornem nas bodo rdečezvezdaški zločinci in kriminalci pohrustali in od slovenskega naroda ne bo ostalo nič, že sedaj se pravi Slovenec ne sme več imenovati za Slovenca. Že to dejstvo je dovolj, da jih zjebemo na prafaktorje.

  • janko

   To je bil naš prvi korak. Teža našega naslednjega koraka bo odvisna od velikosti ošabnosti rdeče mafije.

 • NoName

  Ko se gre neposredno za Slovenijo borčevska zveza nikoli ni prisotna, ve se na kateri strani so in kdo je naš pravi sovražnik.
  Zgleda, da jim zastava ne ustreza?

  • Polh Dobri

   S takimi penzijami kot jih imajo nimajo nobene potrebe protestirati.

   • NoName

    Penzija z domoljubjem nima nobene zveze, če vemo, da je vsaj 15,000 Slovencev za to po letu 45 dalo življenje, vzeli pa so jim ga ravno tisti, ki še danes zase gledajo koristi

    • Polh Dobri

     Nima, tudi prostitucija v njihovih vrstah je dobro ovrednotena.

 • Poštenjakar

  Zoki nema muda,nema njega od nikuda.

  • učko

   Zoki baš ima muda, jebe vas svuda !

   • janko

    To mu omogočajo naši komunisti!

    • učko

     Bolje rečeno mu to omogoča nesposobna denuharska opozicija. No, med njimi so tudi komunisti ala JaJo, Zverko, Gor-enak-bedak itd.

     • janko

      Razočaran sem nad tvojimi izjavami danes. Pomagaj nam, da nas kontinuiteta ne bo povsem uničila. Vsak naj se trudi po svoje.

 • učko

  JaJo že 30 let sam jamra in to jamranje lepo prodaja desnuharskim budalam. Od tega jamranja in profit samo Jajo. Pa še spomenike bi si rad tip postavljal. Še dobro, da mu tega ne pustijo.

 • skorpijon93

  vse muslije nagnat iz slovenije, amen !

 • skorpijon93

  ljubljana grda kot kuga pa še draga po vrhu, smrdljiva džamija ! podret jo ! v pragi tega ni

 • skorpijon93

  prokleta kuga Lublanska, sram me je !

 • skorpijon93

  jugovina marš ven iz slovenije !

  • Slovenec

   Ej,to pa to. Predvsem tisti, ki so mafijasi.

 • NoName

  Vlado je lahko sram, da se to sploh mora dogajati

 • janko

  Najbolj sem pa vesel, da je bila najprej maša. Kajti, zaman se trudijo zidarji, če Bog ne zida hiše. Naš rdeči zmaj je hujši od italijanske mafije. Mi smo pa samo goloroki delavci, vajeni trdega dela in cel dan zavzeti z družino.

 • skorpijon93

  SLOVENIJO, SLOVENCEM , AMEN ! priseljenci VEN, nočemo jugoslavije !

  • janko

   ********************
   Rdečkarje pa v tovarne, nikjer več se ne smejo javno udejstvovati!
   Kriminalcem pa odvzeti premoženje! Tudi Kučanu tistih 200 milijonov – pa tak revolucionar.

  • Imperial Commando

   Ne ne, kdor bo spoštoval SLO je dobrodošel, pa naj bo to Muhamad iz Pakistana ali Nugabe iz Konga.

 • učko

  Kar pa se Šarota tiče: njega je lansiral Kučan in Šaro lepo služi njemu in njegovi mafiji. Tako da, ne vem kaj se desnuhi pizdite?! Raje zmagajte na volitvah in potem po svoje naprej !

 • učko

  Samo pofukano jamranje in “svečkarstvo” !

 • skorpijon93

  na slovaškem, češkem,poljskem, madžarskem muslimanov ne sprejemajo, niso multikulti, omenjene države ne sledijo globalistom !!! madžarska je soseda slovenije

 • učko

  Komunisti so uvedli družbo, temelječo na razredni diskriminaciji: privilegirani komunisti in diskriminirana raja. No, takrat je še JaJo bil enčas komunajzl in je hodil kot najbolj pravoveren komunjar v Jajce.

 • učko

  Komunisti so še vedno na oblasti, “pregrupirani” in prenovljeni kot mafija. Desnuharčki pa sam jamrajo, bljak.

 • učko

  Pa kaj spet ta pofukani Podobnik dela spet tukaj v politiki?

 • Olga101

  Zelo lep shod! Zgleda, da so levičarji še vedno na njem, po komentarjih sodeč! Hahaha

 • Olga101

  ZAHTEVAMO DRŽAVNI UDAR! JANEZ JANŠA ZA PREDSEDNIKA VLADE, ROMANO TOMC ZA PREDSEDNICO DRŽAVE!

  • učko

   Eh, ko bom to doživel, bom tudi sam prišel, nag, s curo nagotovs in slovensko državo v roki, v prvi vrsti, 3 metre pred vsemi.

  • Slovenec

   Točno, če se sliši še tako noro, očitno brez državnega udara
   komunisti ne bodo sestopil z
   oblasti.

  • rubec

   Hahaha, vi levaki pa ste tesla. Če je vaš domet velike črke in kraja nikov, potem mene za slovenijo ni strah.

   • Imperial Commando

    Lih to je problem k v njihov domet spada kraja.

  • janko

   Provokator si!
   Admin, pobriši to!

  • cosmosjasnovidec

   Verjetno si pod lažnim nickom ampak imaš dejansko prav,da bi se tako moralo narediti že davno kot pišeš sedaj je pa že za vse prepozno,ker se je vse pokradlo ter razprodalo tujcem.
   —————————————————————————————-
   Vsakemu..(se ve komu vse)….v in na glavo.
   DR.Vsevidni Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

  • Poštenjakar

   Feykar, črta

  • pupa

   olga 101

   Lažnjivi pujs s 1 comments 7 votes od tega je dal sam sebi 3 votes

   Pričakujem ukrepe administratorja, ki na isti način kot šopajo sami sebi pluse šopajo najboljšim komentarjem na tem forumu množične minuse .

 • janko

  Pravkar gledam Tarčo, o sodniških postopkih, sploh za Jankovića. Pa sodniki so vsi rdeči, lopovščina na kubik! Mutijo, vidi se jim lopovščina.

  • RATATA

   Napoved protesta je sprožila Tarče, te pa obtozilna predloga!
   Mnogo peska bodo s pomocjo erteveSlo in akanalizejšn ter poptelevizejšn še zmetali folku za ohranitve statusa of privilegizejšn…

   • rubec

    Politika me ne zanima, zato take oddaje ne poslušam ampak samo gledam. Me pa zanima odkod v oddaji čaplja. A niso že vse na poti v toplejše kraje?

    • RATATA

     Imaš srečo, da sem sadjar in ti lahko pomagam pri tvojem razbijanju glave.
     Kaj nisi slišal ničesar o globalnem segrevanju?? Čaplje sploh ne letijo več v toplejše kraje, ker so topli kraji prileteli sem k nam!!
     Oprosti, namesto Čaplja sem prebral Češplja (dojel pa Sliva) zato tak odgovor, ki ga ne mislim popravljat….

     • rubec

      Dobro, fer inaf. Ampak bodi vsaj malo džeka in dodaj besedo štorklja
      Bi šlo?

     • RATATA

      Kljub sindromu karpalnega kanala bo šlo. Kos glih Vi.

     • SIMON ROZIC

      …za štorkljo se mi zdi preveč “opipana” …

     • RATATA

      Nisem je pogledal.

    • SIMON ROZIC

     …ne govori, no, tej čaplji je vsa pamet ostala v tacah in se zavozlala
     v mednožju! …za “un’ga” Nemca je že dobra, saj sta oba navadna
     gobcača !

 • Poštenjakar

  Čmo dobrodelno akcijo izvest, Lidlu manjka za plačilo elektrike, na Rudniku že več, kot 6 mesecev ne gorijo luči na parkirnih prostorih, niti luč pred vhodom, kljub večkratnemu opozorilu v trgovini in na njihovo brezplačno številko, kjer mi je zatrdila, da bo posredovala naprej, mi je odgovorila, da se poleti dolgo vidi, samo zdaj je jesen in okoli 19h se že stemni, ko se bo en poškodoval in jih tožil.

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, ++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

 • bi jo

  vsak, ki še kokoši ne obvlada pa tudi ne more zahtevati v branje tajnih dokumentov. to da na pomoč kličete zavoženega podobnika pa presega vse meje. saj smo skupaj tudi brez njega dovolj močni.

  • Olga101

   Mislite predsednika vlade?

 • skorpijon93

  naj vrag vzame to komunistično državo, kr mejte jugoslavijo pa še kakšnih 5 mošej zgradite, probleme boste imeli vi in ne madžari, čehi,slovaki,poljaki, kjer muslimanov ne sprejemajo, ne dajejo azilov kvazi migrantom,, ne gradijo mošej in raznih radikalnih centrov, sram me je v kakšni državi sem rojen !

 • zamaškar

  Toliko gnojnice in blefiranja kot so jo danes napumpali Kozinc,Pipanova in predstavnik NPU je nemogoče odpeljati niti na največjo avstrijsko čistilno napravo.

  • rubec

   Če bi jaz izpadel tak idiot kot je to uspelo bizgecu od npu, bi od sramu že emigriral in staršem pustil pismo, naj mi oprostijo ali pa naj vsaj probajo.

 • Edi Puc

  +10 tokrat za opozicijo

 • Imperial Commando

  Lepo je bilo, sredi komunistične ljubljane je bilo ozračje povsem slovensko, brez kurčevih rdečih zvezd in ostalega levega sranja. Je pa bilo po mojem mnenju vse skupaj prekratko. Bo treba še večkrat in v še večjem številu. Zaj pa navalite z minusi, pičkice male levaške retardirane.

  • Andrej

   Če boš dobil minuse to pomeni samo, da imaš prav.

  • VERRZIFIKATOR

   Nič ne rečem, vse je hvalevredno,
   škoda le v voditeljski da vlogi
   amaterji so bili ubogi,
   kar odvzame težo, resnost vedno.

   Če že fanta treba je trpeti,
   da se javnosti vsaj kdaj pokaže,
   bo prihodnjič menda vendar laže
   punci mikrofon iz roke vzeti.

   • Janez Novak

    To imaš pa prav. Če se hočeš upreti povampirjeni, kleptomanski, protinardoni oblasti, potem pač ne moreš govoriti o pitni vodi. To je tako, kot da bi hiša gorela, ti pa bi razpravljal o tem, da pušča nek ventil v kopalnici. Na takem shodu pa patetičen moderator ni potreben, saj to ni ljudska veselica.

 • samotoje

  Danes je bila na Prešernovem trgu prava Slovenija. In začetek konca rdeče oblasti.

  • SIMON ROZIC

   Bojim se, da je bilo zatišje rdečih zvezd le farsa! Udarili bojo z vso močjo; samo,
   da jim vlada pod nos potisne 1 EUR dodatka, pa tudi, će za čisto neumnost!

   • samotoje

    Velike stvari se nikoli ne zgodijo čez noč. ZKS definitivno pobira.

 • Anže Gogala

  Srbočifurjem je treba dokončno pokazati, kdo je gospodar v Sloveniji, čigava prestolnica je naša Ljubljana, da jih tu ne maramo in da tu niso zaželjeni. Srbočifurskih divjih balkanskih ciganov nočemo več tu!
  Slovenske delodajalce pozivam, naj jih ne zaposlujejo več, stanodajalce pa, da naj jim ne dajejo več stanovanj v najem! Slovenske oblasti pozivam, naj uvedejo ostrejše pogoje za pridobivanje dovoljenj za bivanje. Vse Srbočifurje in Šiptarje, ki jim je potekel vizum, je potrebno nagnati nazaj, od koder so prišli.

 • Anže Gogala

  Srbočifurjem je treba dokončno pokazati, kdo je gospodar v Sloveniji, čigava prestolnica je naša Ljubljana, da jih tu ne maramo in da tu niso zaželjeni. Srbočifurskih divjih balkanskih ciganov nočemo več tu!
  Slovenske delodajalce pozivam, naj jih ne zaposlujejo več, stanodajalce pa, da naj jim ne dajejo več stanovanj v najem! Slovenske oblasti pozivam, naj uvedejo ostrejše pogoje za pridobivanje dovoljenj za bivanje. Vse Srbočifurje in Šiptarje, ki jim je potekel vizum, je potrebno nagnati nazaj, od koder so prišli.

 • Janez Novak

  Shod je bil razmeroma dobro obiskan, problem pa je, da je bilo zelo malo mladih. Vidi se, kdo ima v rokah šolstvo in poneumlja mladino, da se bori za migrante, zoper podnebne spremembe (kar je nekaj takega kot lajanje v luno, ker človek nima moči nad silami, ki uravnavajo planetarno podnebje), za LBTH, za odpravo svobode govora prek politične korektnosti, sovražnega govora in prek političnega psovanja, po katerem je vsakdo, ki se ne strinja z globalistično agendo, katere del je tudi odprava evropskih narodov prek ekscesnih migracij, takoj označen za skrajneža, ksenofoba, rasista, fašista…,čeprav želi le v miru in varno živeti v svoji domovini, edini, ki jo ima.
  Zahtevati moramo konec etiket s sovražnim govorom, ker dejansko najbolj sovražijo tiste, ki mislijo drugače, in so največji sovražniki in fašisti prav tisti, ki hočejo s to etiketo odpraviti svobodo govora.

 • Ryuk

  V primerjavi z levičarskimi protesti je bilo včeraj čisto nekaj drugega. Nobenih izgredov. Granitne kocke so vse ostale na tleh, nobenih palic, zamaskiranih protestnikov in v marele skritih katan. Skratka… bolj kulturno od katerega koli levičarskega protesta.

 • MOSTISCAR

  Samo vi pišete o protestu ostali pa nič! Samo vi sanjate o svoji veličini. sanja svinja koruzo je pa zelje, pravi nek pregovor.

 • jakob kovač

  Kaj se ta propadli farmar Podobnik zdaj napihuje ,nobeden pameten ga ne bo volil

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!