fbpx

[Video] Janša ostro v boj za pravice otrok: Brisanje spola ni boj za človekove pravice

“Gre za večjo stvar kot na kak volilni dan, zato se zagotovo udeležimo referenduma in glasujmo PROTI zakonu, PROTI uničevanju temelja, na katerem stojimo. To bo naš glas za družbo brez monopolov, burk in diktature agresivne manjšine,”  je ob prihajajočem referendumu povedal predsednik SDS Janez Janša.

“Ustava je jasna in v Slovenski demokratski stranki ne nasprotujemo pravicam istospolnih do enakopravnega življenja v skupnosti. Zagovarjamo jo in podpiramo ureditev civilnopravnih razmerij. Vendar na način, ki ga določa naša Ustava. Na način, ki ne posega v pravice drugih in ki ne uničuje temeljne celice naroda in družbe,” je povedal Janša.

Poroka in posvojitev otrok nista človekovi pravici
Predsednik SDS je v svojem nagovoru izpostavil tudi, da brisanje spola iz Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih ni boj za človekove pravice istospolnih, saj poroka in posvojitev otrok že po svoji vsebini, pa tudi po naši Ustavi in sodbi Evropskega sodišča za človekove pravice nista človekovi pravici.

Janez Janša: “Prihodnost je v svobodni, odprti družbi, ki se zaveda tako svojih pravic kot odgovornosti. V Sloveniji, ki spoštuje človekove pravice, varuje družino in otroke ter spodbuja veselje do življenja.”

In kdo je kriv?
Z zakonom, s katerim so Cerarjeva, Židanova, Mesečeva in Erjavčeva stranka v Sloveniji ukinile spol, se skuša po Janševem mnenju izničiti družino, ki je temeljnega pomena za naš obstoj. To se ne dogaja slučajno, še poudari in izpostavi: “Karl Marx je namreč že leta 1848 v Komunističnem manifestu zapisal, da komunistična družba lahko nastane šele potem, ko se uniči družina. Levičarji v Sloveniji temu zločinskemu napotilu še vedno zvesto sledijo, čeprav ga skrivajo za različnimi frazami o enakopravnosti in potvarjajo pojem človekovih pravic.”

Radikalni islam v koraku s slovensko levico 
In na tej točki sta se paradoksalno ujela interesa slovenske in evropske levice ter radikalnega političnega islama. Prva razgrajujejo družino ter s porazno gospodarsko in razvojno politiko sili slovensko mladino k izseljevanju, drugi pa na povabilo prvih vstopa v to praznino.

Janša: Od rezultata referenduma je odvisna prihodnost Slovenije
Janša je hkrati prepričan, da prihodnosti naroda ni mogoče graditi na istospolnih zvezah“20. decembra se bo slovenski narod stehtal in od tega rezultata bo odvisna naša prihodnost. Gre za večjo stvar kot na kak volilni dan, zato se zagotovo udeležimo referenduma in glasujmo PROTI zakonu. To bo naš glas za družbo brez monopolov, burk in diktature agresivne manjšine,” je sklenil.

J. F.