Janez Janša: “Živimo daleč pod ravnjo, ki jo je Slovenija sposobna doseči. Slovenci zmoremo bistveno, bistveno več!”

V nedeljo, 26. maja, bomo odločali o tem, ali bo naš glas dovolj močan, da dosežemo to, da Slovenija bolje izkorišča lastne potenciale, da ne bomo capljali daleč za možnostmi, ki jih imamo. 

Danes v Krškem poteka že 22. tradicionalni tabor Slovenske ljudske stranke (SLS). Tokrat se je tik ob Stadionu Matije Gubca zbrala številna množica podpornikov stranke, ki jo vodi Marjan Podobnik. Ker pa SLS in SDS nastopata s skupno kandidatno listo na tokratnih evropskih volitvah, so se tabora udeležili tudi vsi kandidati za Evropski parlament, in sicer nosilec liste dr. Milan Zver, Romana Tomc, Patricija Šulin, Franc Bogovič, Franc Kangler, Alenka Forte, Davorin Kopše in Alja Domjan.
Tabora se je udeležil tudi predsednik SDS Janez Janša, ki je zbrane nagovoril in jim uvodoma čestital ob 31. rojstnem dnevu. “Ste najstarejša demokratična politična organizacija v Sloveniji. Natančno pred 31 leti sem se tudi sam skupaj z nekaterimi prijatelji na ustanovnem kongresu Slovenske kmečke zveze v Unionski dvorani v Ljubljani včlanil v to zvezo, ker je bila to prva lastovka slovenske pomladi in demokracije,” se je v nagovoru spominjal Janša in nadaljeval: “Ko smo ustanavljali Slovensko demokratično zvezo, so tudi nekateri ustanovitelji Slovenske kmečke zveze postali člani vodstva te nove zveze. Takrat smo si namreč medsebojno pomagali, to pa je pripeljalo do zavezništva, do koalicije Demos, ki je Slovenijo demokratizirala in osamosvojila. Brez politične povezave Demosa danes ne bi bilo samostojne Slovenije in ne bi nastopali na evropskih volitvah, saj bi bili še vedno v čakalnici za vstop v EU, tako kot so nekatere druge države.”

“Pred 31 leti ni bilo vse samoumevno. V zraku je bilo poleg upanja tudi veliko bojazni in strahu. Marsikdo je rekel, da bi prišel zraven, a ne ve, kaj bo. Nihče ni vedel, kaj bo, smo pa vedeli, kaj želimo, in nato se je tudi znotraj Demosa oblikovalo neko trdno zavezništvo tistih, ki ne samo, da smo vedeli, kaj hočemo, ampak smo tudi verjeli, da je to možno doseči v času življenja naše generacije,” je nadalje čase osamosvajanja opisal Janša. Ob tem je omenil tudi posebno os, ki je takrat obstajala med dvema bratoma, med Jožetom in Ivanom Pučnikom. “Eden je vodil Socialdemokratsko stranko, drugi pa je vodil SLS. To je bila os, ki je držala skupaj Demos tudi v času tavanja na osamosvojitveni cesti. Ta os je omogočila, da so bile znotraj Demosa v času tavanja sprejete tiste prave odločitve, na podlagi katerih smo šli na plebiscit in razglasili samostojno Slovenijo ter jo tudi ubranili,” je povedal predsednik SDS in dodal: “Takrat se nismo borili zgolj za boljše plače in pokojnine, borili smo se za to, da slovenski narod končno dobi lastno državo in da bomo gospodar na lastni zemlji.”

Nato je poudaril, da je bilo v zadnjih dneh veliko govora o Majniški deklaraciji. Ko je bila prebrana na Kongresnem trgu pred 30 leti, ko smo povedali, da želimo živeti v suvereni državi slovenskega naroda, je na tem istem zborovanju France Tomšič dejal: “Slovenci želimo imeti v rokah lastno usodo tako, da bomo sami odločali o naši mošnji in naši puški.” Takrat so te besede zvenele utopično, a se je čez nekaj mesecev to dejansko zgodilo. “Ko danes gledamo nazaj na teh 30 ali 31 let, si postavljamo vprašanje, ali danes živimo v državi, ki smo si jo takrat želeli, za katero smo glasovali in ki smo jo branili, ko je bila napadena. Odgovor ni enoznačen. Tisti, ki ste bili rojeni kasneje, imate na to vprašanje svoje odgovore, tisti, ki smo to pot spremljali in skušali nanjo vplivati, imamo tudi svoje odgovore. Marsikaj je bilo postorjeno. Ko pa primerjamo današnje čase s tistimi takrat, pa ne moremo biti zadovoljni, saj živimo daleč pod ravnjo, ki jo je Slovenija sposobna doseči,” je prepričan Janez Janša. Po njegovih besedah so sicer časi danes boljši od tistega, kar je bilo pred osamosvojitvijo, smo pa daleč od tega, česar je Slovenija sposobna. “Slovenci zmoremo bistveno, bistveno več,” je poudaril Janša.

Ivan Oman je takrat dejal, da Slovenija lahko postane Švica, pa so se iz tega norčevali takrat in tudi danes. Gospod Oman je na tista norčevanja odgovarjal, seveda lahko postanemo Švica, pod pogojem, da bomo ‘švicali’ za to. Sam pa bi dodal, da lahko postanemo Švica, ko se ne bomo delili na prvo- in drugorazredne in ko bomo od države, ki jo danes imamo, zahtevali, da bodo izhodiščne možnosti za uspeh v življenju približno enake,” je poudaril predsednik SDS in dodal, da to, kdaj in kako boš uspel v življenju, ne sme biti odvisno do tega, ali se rodiš v Ljubljani, ali na podeželju, ali pa ob meji, kjer so vse dobrine daleč stran. “Državo imamo zato, da čimbolj izenači izhodiščne možnosti vsakega posameznika in da je potem od tebe samega odvisno, koliko se trudiš, umno gospodariš, vlagaš v lasten razvoj, družino in okolico, da potem uspeš v svojem življenju,” je dejal Janez Janša.

Nato je predsednik stranke opozoril, da ko smo Slovenci vstopili v EU, smo prvič v zgodovini slovenskega naroda dobili neko pomoč. “Odkar slovenski narod obstaja, prvič živimo v skupnosti, ki nam nekaj daje. Lahko smo neto prejemniki evropskih sredstev. Prej se je to, kar so naši predniki ustvarjali, odlivalo v druge metropole, nazadnje v Beograd, sedaj je prvič ta tok vsaj deloma obrnjen. Vendar je to samo možnost. Kot je bilo rečeno že prej s strani naših kandidatov, ta možnost ni dovolj izkoriščena. Samo 20 odstotkov razpoložljivega denarja v proračunskem obdobju EU sta prejšnja in sedanja vlada uspeli počrpati, milijarde evrov pa ostajajo neizkoriščene. Zato ni cest, ni novih šol, ni vrtcev, ni domov za ostarele, ni novih pločnikov,” je naštel Janez Janša. Dodal je, da imamo trenutno oblast, ki množi administracijo.
“V štirih letih se je v javnem sektorju, in to tudi tam, kjer jih ne potrebujemo, na novo zaposlilo 12.000 ljudi, a kljub temu nismo sposobni porabiti denarja, ki je na razpolago,” je izpostavil Janez Janša in dodal, da potrebujemo močan pritisk, da se ta sredstva počrpa. “Verjamem, da bodo glasovi tistih, ki jih bomo iz naše skupne liste izvolili v Evropski parlament, pomagali, da se ta pritisk v naslednjih dveh letih, ko bo možnost za porabo teh sredstev še obstajala, okrepi tako, da ta denar ne bo ostal v Bruslju in da ne bomo na koncu neto plačniki v evropsko blagajno zaradi naše lastne nesposobnosti,” je poudaril. Po njegovih besedah se tako v nedeljo, 26. maja, ne bomo odločali zgolj o prestižnih vprašanjih, katera stranka bo dobila več glasov, ampak o tem, ali bo naš glas v Evropi dovolj močan, da dosežemo to, da Slovenija bolje izkorišča lasne potenciale, da ne bomo capljali daleč za možnostmi, ki jih imamo.

“Po mandatu vlade 2004-2008, ko smo v SDS in SLS skupaj vodili izvršilno oblast, je Slovenija dosegla 91 odstotkov razvitosti povprečja EU. Potem so prišle leve vlade in smo padli na blizu 80 odstotkov in zelo počasi sedaj rastemo, a še vedno nismo na ravni iz leta 2008. To pomeni, da je zelo pomembno, kako se upravlja z državo, tako kot je pomembno, kako vi upravljate s svojo kmetijo, podjetjem, družinskim proračunom. Če boste vi gospodarili tako s svojim družinskim proračunom, kot to vlada počne s skupnim denarjem ali evropskimi sredstvi, potem boste imeli velike težave, ki jih boste morali reševati sami,” je izpostavil Janez Janša.

Nadaljeval je, da je pred nami nek čas, ko ne bo šlo zgolj za ekonomijo in evropska sredstva, ampak bo šlo tudi za dušo Evrope. “Evropska civilizacija še nikoli ni bila pred takšnimi izzivi, kot je danes, in Slovenija je del te evropske civilizacije. Pred nami je bitka za dušo Evrope. Mi si želimo, da tudi prihodnje generacije v Sloveniji in v Evropi zagovarjajo vrednote, na podlagi katerih sta Evropa in EU nastali. Slovenci lahko k temu največ prispevamo tako, da se borimo za dušo Slovenije, za takšno Slovenijo, za kakršno smo glasovali na plebiscitu, preden smo razglasili samostojno slovensko državo,” je dejal Janša in dodal, da te cilje lahko dosežemo, če smo združeni in povezani. “Še posebej to velja za cilje, ki jih moramo imeti Slovenci v Evropi. Ko gre za skupne interese, mora biti naš glas skupen. Ko gre za slovenske interese in slovenski glas v  Evropi, je povezovanje toliko bolj pomembno,” je prepričan Janša, ki je tudi v tem duhu čestital vodstvu SLS, “da smo naredili skupno listo”. “Tega združevanja ne narekuje samo srce, ampak tudi pamet, ker je vstopni prag za Evropski parlament visok. Tudi zato obžalujemo, da ni zraven na listi še kakšna druga stranka, ker bi tako že lahko slavili zmago,” je prepričan Janez Janša.

Ker sta pred nami še dva tedna volilne kampanje, je predsednik stranke tudi pozval vse, da se v čim večjem številu udeležijo volitev. “Vsak glas šteje. Imamo izjemno kvalitetno skupno listo, ki predstavlja vse sloje in hotenja v slovenskem volilnem telesu, in zato si zasluži našo skupno podporo,” je še dejal Janša in zaključil, da bomo 26. maja skupaj nazdravili boljši Sloveniji, ki bo dobila nazaj svojo dušo in ki bo prispevala k temu, da bo Evropa v prihodnje tisto, kar smo imeli pred sabo, ko smo se pred 15 leti vanjo vključevali.

J. G.

 • Franjo Trojner

  Oblast nam v obraz laže!
  S Hrvaško imamo 380 km kopenske meje, 290 km rečne meje in X km ? morske meje. Zanima me koliko policistov in koliko vojakov 24 ur na dan hkrati varuje našo južno mejo pred vpadom ilegalnih migrantov ? Morda 100 policistov in 100 vojakov hkrati ??? Vse kar je manj je smešno in ne more preprečiti ilegalnih prestopov naše južne meje in zavorovati domačinov in njihovega premoženja.
  To je 25 skupnih patrolj na izmeno (12h ) v kateri sta dva policista in dva vojaka in vsaka patrulja non stop nadzira 26.80 km naše državne meje, kar je po razgibanem terenu že podnevi težko izvestii, kaj šele ponoči, mar ne? Pa vi res mislite, da Šarec, Pokljukar in Rjavec na našo južno mejo vsak dan v eno izmeno (12h) pošlejo 25 mešanih patrulj (2 policista + 2 vojaka) ??? Nikakor ne! To bi pomenilo, da bi 670 km dolgo mejo 24 ur na dan varovalo 100 policistov in 100 vojakov. V 30 dnevih bi našo južno mejo skupaj varovalo 6000 policistov in vojakov skupaj, kar pomeni 3000 policistov in 3000 vojakov!!! To pa je že približno pol celotnega fonda zaposlenih s katerim razpolaga policija in vojska mar ne??
  Če v obzir še vzamemo še :
  – 89 km kopenske meje in 13 km rečne meje z Madžarsko.
  – 251 km kopenske in 79 km rečne meje z Avstrijo.
  – 201 km kopenske meje, 31 km rečne meje in 48 km morske meje z Italijo.
  Plus vse druge aktivnisti za katere sta z zakonom zadolženi policija in vojska, lahko kar sami ugotovimo kako naša vlada, pilicija in vojska obvladujeta stanje na naših mejah in v notranjosti države.
  V luči zgoraj naštetih številk so besede predsednika leve vlade Šarca in notranjega ministra Pokljukarja, da ni skrbi z nacionalno varnostjo naravnost smešne in zavajujoče.
  Torej predsednik države g. Pahor, predsednik leve vlade Šarec, notranji minister Pokljukar in obrabni minister Rjavec koliko policistov in vojakov v 24 urah non stop patruljira vzdolž naše južne meje??

  • Mitja Mazini

   Priporočam resen pregled pri zdravniku.

   • Franjo Trojner

    A bejž no! Ti pa kao, da si OK.
    En samcat zapisan stavek je tvoj domet, pa mene pošiljaš k zdravniku, gotovo imaš IQ enak številki čevlja.

    • Foglof Tunek

     Napaka, – 13

   • cosmosjasnovidec

    Kaj pa še potem čakaš?
    Tebi se niti ni nujno v naprej naročiti,ker je tvoja situacija nujna,če je potrebno tudi pri dežurnem psihiatru.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • Foglof Tunek

   2 + 2 , 1 je na WC

 • Franjo Trojner

  Da so dominatni mediji sluge povampirjene politične levice je domoljubnim SLOVENCEM že od leta 1945 jasno in se tudi v prvi samostojni SLOVENSKI državi ni spremenilo! Me pa zelo preseneča, da v baje demokratični in “pravni” državi vsege SLOVENSKEGA roda niti policiji in tudi sodstvu ne moreš zaupati. Nelustriranci so se nekaznovani zavlekli v vse pore naše nove, mlade države in še danes delujejo z položaja moči in tako usodno vplivajo na naš vsakdan. Zato ni nič čudno, da samo v navidezno demokratični in navidezno pravni državi politična levica na oblasti brezsramno, zlagano spreminja našo zgodovino osamosvajanja in vsem na očem javno rehalibitira zločinski totalitarni komunističen režim in njegove vidne predstavnike. Naše baje neodvisno sodstvo pa ne reagira, čeprav je v naši USTAVI zapisano, da je vsako oblastno poveličevanje bivšega totalitarnega komunističnega režima kaznivo dejanje!
  Tudi policija me je totalno razočarala.že od afere Depala vas naprej! Vrh policije je namensko zašteko v večih primerih :
  pri odkrivanju pranja 1 milijarde € v državni banki
  pri odkrivanju kriminalnih dejanj vpletenih v megalomansko bančno luknjo
  pri odkrivanju akterjev divjega lastninjenja
  pri odkrivanju skritih milijard € v bančnih oazah
  pri odkrivanju korupcije v zdravstvu, cestnem križu, TEŠ 6, DRUGI TIR, v javni in državni upravi itd. in nazadnje pri nadzoru naših mejaz katere ilegalni migranti nenadzorovano prečkajo kadar si to pač zaželijo. Notranji minister Pokljukar in sam vrh policije trdi, da je Slovenija varna država, da ima policija južno mejo pod nadzorom, da ilegalne migracije obvladuje, skratka, da je zagotovljena varnost državljanov in premoženja, pa je res tako??? Komaj en dan po ugrabitvi 79 let starega državljana s strani ilegalnih migrantov se drugi dan zgodba ponovi, ko ilegalni migranti v Sisku ukradejo avto in se z njim neovirano prečkajo našo južno mejo, policija pa jih odkrije komaj v notranjosti države in še to po zegnu, ker so se ilegalni migrantje zapletli v prometno nesrečo.
  Sem veteran vojne za Slovenijo 1991, ki sem se odzval klicu domovine takrat, ko me je domovina potrebovala, ker so jo ogrožali agresorski vojaki JLA! Takrat smo vsi domoljubi brez izjeme stopili skupaj in vsak po svojih močeh naredili, kar je bilo potrebno, da imamo danes SLOVENCI svojo prvo samostojno državo. Mnogi domoljubi so za ta cilj dali največ kar so imeli, dali so svoje dragoceno živlenje! ZAKAJ ???
  Da je danes biti domoljub že skoraj kaznivo dejanje???
  Da je prva samostojna država vsega SLOVENSKEGA RODA vse manj demokratična in vse manj pravna???
  Da se v novi samostojni državi oblastno rehalibitira bivši totalitarni komunističen režim???
  Da leva oblast protipravno sodno preganja osamosvojitelje in jih brez vseh dokazov obsodi na arest, kot se je zgodilo v primeru g. Janše in generala Krkoviča ???
  Da se veterani vojne za Slovenijo deložirajo iz stanovanj??
  Da imamo v državi 600 000 revnih sodržavljanov????? Ki so izgubili vsako upanje, da bi jim še v času njihovega živlenja lahko bilo kdaj bolje.
  Da vlada ne omogoči mladim delo in pošteno plačilo doma in s tem prepreči množično selitev mladih v tuje države???
  Da vlada, policija in vojska ne izvaja nadzora nad svojim ozemljem in mejami???
  Da vlada, policija in vojska ne poskrbi za varnost svojih državljanov in njihovega premoženja???
  Da vlada počne prav vse da se omejuje svoboda mišlenja in govora???
  NE, ZA TAKŠNO ZBLOJENO DRŽAVO se DOMOLJUBI takrat leta 1991 nismo borili! Takrat smo želeli drugo Švico in ne drugo YU ( domoljubi smo se proti YU borili) , kateri je žal na las podobna danes “naša”država Slovenija. A je to še sploh naša SLOVENSKA država??? Ne ni! Ukradli so nam oblast in državo, vsi ti nelustriranci na oblasti, katerim smo domoljubi ob vzpostavitvi prve samostojne države naivno verjeli, da se bodo spreobrnili, spoznali svojo zmoto, priznali svoje grehe, se za njih pokesali in postali prvi demokratični oblasti in prvi samostojmi državi VSEGA SLOVENSKEGA RODA lojalni državljani. Pa smo se očitno hudo zmotoli, kot vidimo danes.

 • Skrajno Desni

  Zmoremo že, samo ob takšni vladavini vseh luzerjev v vladi v celem samostojnem obdobju se ti zagnusi cela Slovenija.

  • Slovenka

   Zagnusi ravno ne, je pa občutek potrtosti vsako leto močnejši.

   • Skrajno Desni

    Ko pogledam ksihte vseh teh luzerjev v vladi ki jim je interes kako čim preje pokrast kar se še da pokrast z ozirom, da sem spadajo še vsi čefurski pritepenci ki to Slovenijo finančno izčrpavajo ostajam pri zgornjem komentarju.

 • Nata

  + + + + + + Ja , res je. Smo se bali takrat, a smo z vsem srcem pristopili zraven. Vsak po svojih zmožnostih. Bili smo v najboljših letih, polni upanja na boljše čase, kjer bomo lahko svobodno povedali, kje nas čevelj žuli !!
  https://www.casnik.si/majniska-deklaracija-30-let-kasneje

  • totex39

   Vidiš, ravno tega človek ne more razumeti.

 • skorpijon93

  Čehi pa zmorejo ! niso sprejeli evra ! ne uvažajo si muslimanov, ne bosancev, ne albancev nič od tam ! svojo delovno silo dobro plačujejo, imajo najnižji delež revščine med EU državami , zgledujte se. medtem ko Slovenia na drugi strani iz leta v leto vse večja jugoslavija v pravem pomenu besede, v socializmu je bilo priseljencev , muslimanov občutno občutno manj, še celo džamija se gradi v ljubljani, tako daleč smo že

  • Rožle

   Svoje čase smo rekli češka roba … Se bojim, da bo tudi šel počasi v pozabo rek ..
   “Da smo razviti kot albanska industrija” … ampak bo ravno obratno ..
   če nam bodo lewaki še dolgo vladali

   • skorpijon93

    kdaj pa je bila češka roba ?? to je samo negativizem do čehov nič kaj drugega, to govorijo tisti ki še na češkem niso bili ali je ne poznajo, samo širjenje sovraštva namesto zavezništva, pa češka ima vseskozi najnižji delež revščine med evropskimi državami. kdor je že bil na češkem,slovaškem je videl veliko podobnost z slovenci ! zapostavljanje višegrajskih držav se bo vrnilo kot bumerang , brez skrbi !

    • tomnidari

     Pred 41im je češka roba bila sinonim za kvaliteto, po tem so jo komunisti degradirali v slabšalni pomen, danes se pa ponovno rehabilitira.

   • Janez

    Sem že enkrat napisal.Albanija Slovenijo po vsem prehiteva po levi in po desni.Videl na lastne oči.

    • Kapodistrias

     Sem bil tam. Težko bi se strinjal, da nas prehitevajo. Drži pa, da se zelo hitro razvijajo. So pa popolnoma odprti za tuj kapital in investicije. Imajo pa eno veliko težavo, enako kot mi: mafija!

   • Foglof Tunek

    Čehi so imel dobro robo, Poljska je bla problem.

  • Novakec1

   Tako je bilo včasih v Yugi.

 • peronospora

  Uradna himna desnice:

  Dom braniti, domobranci,
  naš prelep je vzor;
  da ne stro ga nam viharji,
  ne sežgo svetov požari,
  ne uniči nas razdor:
  Domobranci, hej, vsi v zbor!
  Stopa zdaj na plan
  slovenski domobran!

  Bog in narod, pravdi stari
  znova mora v boj;
  ko najvišji so viharji,
  domobranec, ti udari:
  Jaz sem tu, nasilnik, stoj,
  narod moj je samo svoj!
  Stopa zdaj na plan
  slovenski domobran!

  Proč nasilje, proč moritve,
  samovolja proč;
  narod naš gre v dan zoritve,
  domobranec stopa v bitve,
  da vsi bomo kot nekoč:
  ena srenja, ena moč!
  Stopa zdaj na plan
  slovenski domobran!

  • ZatonMesecnikov

   Partizanska Himna (Matej Bor)

   Slovenci Kremeniti

   Na klic kominterne združite se v čete –
   v boj za svobodo, v boj za Sovjete.
   Rdeče smo fronte bojevniki mi,
   ker naše je geslo,
   Sovjeti sveta.

   Iz ruskih step veliki Stalin kliče zmagovito,
   z naših se gora odziva mu tovariš Tito.

   Naglo puške smo zgrabili
   in v gozdove z doma šli,
   ko sovjetski so junaki
   skupen boj oklicali.

   Čez gore, polja
   po svetu naj doni,
   Slovenija svobodna
   sovjetska bodeš ti.

 • Rožle

  Lewaki zapomnite si nekaj … :

  “Če ne bi bilo Janše,
  bi vi danes še vedno YUGI fafal” !!!

  • peronospora

   Si že povedal, zato drži lape.

   • Rožle

    Nisem še … lahko ti pa zdej še enkrat ..

    • peronospora

     Ajd povej…

     • Rožle

      “Trump in Orban sta že dala svojim levakom po Pi….
      .. Janša vas tudi ne bo ujčkal ..”

     • cosmosjasnovidec

      Hotel ti je povedati,da je “PERENOSPORA” bolezen katero je potrebno zatreti z škropivom za rastline.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

  • Aries Leo

   Ja Ružla…..tale Janez je res supermen……vse zna ….na vse se spozna ……..celo zgodovino pozna tisto pravo in ne kar je v knjigah ker tisto je kar nekaj……vodil je najuspešnejšo vlado ……menda ga spoštuje cela Evropa ……celo za trojke je boljši kot Dončič……res pravi ubermensch….

   • ZatonMesecnikov

    Levči, pravilno si ga opisal. Človek, ki je med drugim začel razkrinkavati komunistično verzijo zgodovine…

   • tomnidari

    S čim dobrim pa se lahko pohvalijo vlade v zadnjih 10ih letih? Da je vsaka naslednja bila slabša od predhodne to že vemo.

  • Foglof Tunek

   ITAQ, čista + 10

  • samotoje

   Saj ravno to bi radi, naši “blood stained star worshippers”.

  • jakob kovač

   če ne bi bilo Kučana bi Janez še sedaj sedel v arestu!

 • skorpijon93

  Nemčija, avstrija, švica, celoten multikulti zahod se lahko skrije pred višegrajci, pred češko !

  • totex39

   Res je, če si na Dunaju, misliš, da si v kakšni arabski državi, ko pa greš naprej v Bratislavo pa je prava milina in še imaš občutek, da si v Evropi in ravno tako je v Pragi.

 • bubamara

  Seveda smo sposobni več, ampak zakajpa bi, če za manj dobiš več. Nazaj v YU, to je smer Slovencev. Nazaj v nedelo in življenje na tuj račun.

  • skorpijon93

   stanje danes je bistveno večja YUga kot je bila takrat, smo tako daleč da gradimo že džamijo u Lublan za bežigradom , kam to pelje pa sam veš ! v Sloveniji še nikoli ni bilo toliko priseljencev kot jih je sedaj ! Politika iz Slovenije dela ciljno migrantsko državo

   • bubamara

    Mini Yuga. To bo čez par let. To je dejstvo.

    • Rožle

     To je že …

     Gradili smo malo Švico….nastala je pa mala Yugoslavija…..

     • Common Sense

      S tem, da apologeti novodobnega socializma niso ziveli v Jugi;) Oz. komajda, saj so se rodili 1989 (Likec , Mihec).

 • skorpijon93

  Slovenija 40 let ali več nazaj je bila veliko bolj Slovenska, veliko bolj Češki, Slovaški podoobna

  • Aries Leo

   To se pa strinjam…….danes smo veliko bolj razviti…….sploh podeželje Slovenije je v primerjavi s Slovaško svetlobna leta naprej…..

   • skorpijon93

    sploh ne razumeš ! Slovenija danes je veliko več priseljencev jugovičev, muslimanov ! na CZ, SK pa ne hahah

    • Aries Leo

     Hehe…….kdo pri zdravi pameti pa si želi migrirati v te obljubljene dežele?

     • skorpijon93

      čehi,slovaki so pri zdravi pameti in ne uvažajo muslimanov, kdo pa bi si želel biti v Sloveniji pri zdravi pameti !???

    • Aries Leo

     No ko si že ravno pri tem kdo je v CZ in kdo ne…….Veliko Srbov je pobegnilo iz Yuge v Prago…….predvsem beograjčani……še vedno jih je tam kar nekaj…….

   • ZatonMesecnikov

    levči, to so neka levičarska “dejstva”. pri tem pa nihče ni šel na Slovaško, pa si to podeželje ogledal…

    • Aries Leo

     Ravno nasprotno……..bil kar nekajkrat………revščina…….dejstvo!

     • skorpijon93

      stopnja tveganja revščine na Slovaškem je 12,4 % in je ena nižjih v EU, kje je tukaj kakšna revščina ??!

     • Aries Leo

      Biti reven med reveži …….pa to…….

     • tomnidari

      Saj to je cilj levičarjev!

     • Aries Leo

      A potem jim je na Slovaškem že uspelo?

     • tomnidari

      Včasih so malo bolj enaki med enakimi Slovaki hodili na dopust v Jugo. Danes slovaški srednji sloj dopustuje povsod po EU, in to niso dosegli levičarji!

     • Janez

      Slovaška Slovenijo prehiteva po levi in po desni.Še ne dolgo pa že tudi Albanija.

     • ZatonMesecnikov

      vsaj na puf niso, levči….

   • tomnidari

    Ti se danes kar tolaži z izgledom podeželja na Slovaškem, jutri se boš pa s tistim v Srbiji in ni daleč dan, ko se boš moral s tistim v Romuniji.

   • totex39

    A si bil sploh kdaj na Slovaškem, ko pišeš take neresnične bedarije.

 • totex39

  Seveda zmoremo več, če ne bi imeli takih, ki bi nas namenoma zavirali in nas z svojo politiko peljali desetletja nazaj, namesto da bi skupaj reševali nastale probleme, ki so precej pereči.

 • skorpijon93

  zgledujte se po Češki Republiki

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1x
  SPODAJ PACKAJOČE
  VERJETNO EX KP, ZK PROVOKATORJE
  – IMAM JAZ Janez Kepic-Kern KOMENDA
  — v prenesenem pomenu besede

  – za “BLATO”

  oz. najnižji ( DUHOVNI) nivo obstoja tega, kar ljudje v svojem življenju – lahko – smo.

  Upoštevam izrek
  “KDOR SE DOTIKA BLATA – SE UMAŽE”
  kAR POMENI,
  DA SE JAZ OSEBNO – JANEZ Kepic-Kern teh verjetno ev KP, ZK provokatorčkov
  – sam osebno
  – NIKAKOR NE BOM DOTIKAL..
  N
  včerjšnjem shodu v Črnomlju
  sem
  jaz Janez Kepic-Kern
  samo na kratko vprašal – tam prisotne
  uradne predstavnike SOVE in KNOVSA,
  ČE VEDO ZA TE VERJETNO EX KP, ZK PROVOKATORČKE
  NA
  TEM OK E- PORTALU NOVE24.
  Rekli so mi, da vedo – zanje.
  Kaj
  konkretno bo to za te verjetno ex KP; ZK provokatorčke pomenilo – ne vem.
  In
  me tudi
  NIČ NE ZANIMA.
  Kot
  rečeno
  jaz Janez Kepic-Kern – “SE BLATA NE DOTIKAM”
  Lepe
  pozdrave vsem pozitvnim pišočim – tu. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • skorpijon93

  Češka Češka Češka !!!

  • Rožle

   Obstajajo tut češki škorpijoni ..?.. kakšnih 93 jih je ziher

 • Olga101

  Srečno!

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA

   V Krškem je bil tudi “PAINKIHLAR”.= PAJNKIHAR”

   Zvelikim nobel avtobusom
   mislim – SETRA — je je pripeljal.
   Povsem resno.

   Na svoje oči sem ga videl. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   Pojasnilo šale
   V Krškem je bil avoprevoznik “PAJNKIHER” K. s.p.

   Sicer pa je bilo v Krškem res lepo- veliko mladine in OTROK.
   PRESENETILO ME JE,
   DA JE SLS – FRANC BOGOVIČ – ZELO DOBER – P L E S A L E C.
   Tudi
   oba brata PODOBNIK – STA zelo OK – PLESALCA, GOSPA ROMANA TOMC – TUDI DOBRO PLEŠE.

 • skorpijon93

  v Sloveniji smo v zadnjih 7 letih 2012-2017 izgubili 35.000 državljanov, kar je največ po osamosvojitvi ! kar je v velikosti mestne občine Novo Mesto, podatkov za leto 2018 še ni, nismo na dobro poti !

  • Common Sense

   In zadnjih 10 let imamo leve vlade, zadnje leto pa ekstremno levo.

 • Novakec1

  Ja smo sposobni doseči bistveno več, samo tistih ki to koristijo v brezdelju je zmeraj več, pritepenci, bivša Yugo brača, migranti…kar pa omogoča ta izdajalska vlada ob pomoči opozicije

 • mapu

  Kdor želi v Jugo, naj kar gre, jaz bi mu dal še karto za vlak…

  • skorpijon93

   JA DELODAJALCI želijo, oni uvažajo bosance, albance, slovencev bojda NI ?? so v avstrijo odšli , ker slovencem tukaj plač nočejo dvigniti pa da bi delodajalci miselnost spremenili

 • Dada

  Ljuba duša, kdo ti je to povedal. Od 1990 dalje so nam flancali druga Švica. Ja s kom, na pogorišču tovarn, ki so proizvajale za YU trg. Ena laž. Dalje lani je bila objavljena statistika, ki pa je pokazala, da >Slovenci le niso tako pridni, kot se imamo za pridne. Druga laž. Janša, ljuba duša, komu lažeš, najprej sebi lažeš. Imaš se za sposobnega, SAM NISI SESTAVIL VLADE PO ZMAGI NA VOLITVAH, TOREJ NISI SPOSOBEN, KO je Slovenija prevzela prvo predsedovanje EU, si predsedoval vladi Janša IN objavil, da Slovenija nima programa za predsedovanje, da bomo sledili politiki Nemčije, ki je ravno zakljućila predsedovanje.
  BLIŠČ IN BEDA SLOVENIJE. Pa si pomagaj s starim politikom, ki kritizira vse druge, jih ima za nesposobne, sam pa nič ne naredi, raje je v senčki, v opoziciji.

  • xtc

   Če bi Bučar in Kučan in JNA oficirčiči kott je Lipič in NOB zločinci sedli na zatožne klopi in na 100 let zapora bi cveteli tako pa podobni SFRJ,kamor Kulan in Lipič& ovce še kar lezete.

   • Dada

    Osebe, ki jih navajaš, nimajo nič z zmotnimi mislimi, kako smo Slovenci pridni, to je ugotovila EU statistika. In kdo bo dal te ljudi v arest, ki jih navajaš, če je Janša ostal edini od pomladnih strank, je pa nesposoben, niti noče sestaviti vlade, da bi izvedli lustracijo. PA SI POMAGAJ…..

    • Common Sense

     Slovenceljn je morda res priden in morda tudi veliko dela (akoravno je to diskutabilno). A pomembna je produktivnost dela. Ce ves kaj ta termin pomeni;) Sicer poguglaj.

     • Dada

      Slovenec doma veliko dela, imam kar izkušnje. Pravijo doma ne hiteti, počasi. Če eno stvar hitro narediš, potem ti žena reče, kaj pa to…. potem bi moral vse hitro narediti….
      Ne rabim Google za osnovne pojme….

    • xtc

     Zelo veliko vsi so zvezani z NOB tradicijio ZLOČINA.

  • Rožle
 • xtc

  Seveda smo samo nazaj v Srbijo je treba nagnat vso JNa drhal z Lipičem vred intiste ,ki delajo s tu od politike,do sociale in ostalega.

 • peronospora

  Če daste kaj nase, če niste potrjena slovenska ovca, potem 26.05.2019 na dan volitev v evropski parlament ostanite doma. Še lepše, če kam odpotujete in si privoščite en fuck off EU vikend oddiha. Ko ste vi iskali službo, koliko medijev in politikov je lobiralo za vas? Nihče! Za kaj bi si vi vzeli svoj dragocen čas, da romate do volišča, trošite bencin in se izpostavljate za nekoga, ki ga ne poznate? Za nekoga, ki ga boli kurac ali klitoris za vas? Nikar, bratje in sestre. Ko jih jebe. Kot član LEVICE se mi jebe za desničarsko Evropo !!!

  • tomnidari

   Ti ne moreš imet bratov in sester, ampak samo tolovariše in sovražnike!

  • AG Eric Holder

   Ti si par prizadet, če si član Levice. :)

   PS: Koji debil……….. Hahhahahahah. :)

 • xtc

  Seveda zmoremo več,ampak doklewr ne bo prečiščena, in ploskanje debilo tipa Mesec ,Cerar,Šarec,Kučan,Jankovć,Ab itd bo pač kot je.ko bodo končali v greznici zgodovine bo šlo hitreje na bolje.

 • peronospora

  Veste kaj se sprašujem? Vsak kurčev kriminalec je lahko poslanec, minister, državni sekretar ali celo predsednik vlade in države. Ne more pa niti en kurčev kriminalec niti cest pometati, če nima potrdila o nekaznovanosti???

  • xtc

   Torej,česa je pravomočno obsojen JJ ko že toliko kruliš,no a bo šlo in to na zadnji EU sodni instanci-torej bovej ali pa spizdi s portala.

   • peronospora

    In kje smo mentalno danes? Približno tam kot leta 1939. Janševa sekta in odcepljeno radikalno krilo DOM so navadni fašisti, rasisti in nacisti. To kar govoričijo Brščić, Koroščeva in Ušajeva, je kopija iz leta 1936. Jezik in propaganda Hitlerjeve nacionalsocialistične stranke. En firer, en narod. Migranti so kužni, drugorazredni. Treba jih je pregnati od koder so prišli. Cepljenje psov in primerjava z obveznim cepljenjem migrantov? Odjebi!!!

    • tomnidari

     Oj ragazzo, danes smo 2019-ga ne 1970-ga.

     • peronospora

      Pje, ti pa si zabit !!!

    • xtc

     Bebček zahojen socialisti ste večen problem EU z Adijem vred sodite na odpad zgodovine,gnoj od gnoja.,največji fašisti pa ste ravno Kučanova drhal,zakaj ne odtavate v Srbijo in svinjajte tam ,če vas bodo Srbi gledali.

     • peronospora

      Namesto migrantov imej v mislih jude, Nemčijo in leto 1936. Razlik ni. Eni in drugi so veliki patrioti oz. domoljubci, zahtevajo rasno čisto deželo, drugačne pa bi deportirali. Migrante v azilne domove, jude v taborišča. Oboji so umazani in drugačni. To je jezik vas desnih ekstremnih fašistov. Približno 20% Slovenk in Slovencev pa to podpira? Pred začetkom druge svetovne vojne so nacisti pozivali Nemce po svetu, da se vrnejo in živijo doma v rasno čisti deželi Nemški. Isto danes poziva Brščićev DOM in SDS. Kaj vam ni jasno?

    • Common Sense

     Kot sem ti glede migrantov ze povedal, sedaj se na drug nacin: “Put your money where your mouth is.” Po domace, izkasljaj svoj denar, povabi jih k sebi, zivo jih, napoji jih, hrani jih ali zapri gofljo.

    • AG Eric Holder

     Ne govori gluposti. Primerjaš kampanjo nacistov(večina genijev— IQ 150) z low budget “kampanjo” DOM-a in SDS-a z polno omejenih ljudi. :)

     PS: Ne žali inteligence nacističnih vodij. :) #NePodpiramNacistovSamoPrimerjam

     • Common Sense

      Vecina ni bila tako zelo inteligentna. Naroci se na Netflix, pa si poglej serijo Hitler’s men. Ne kvasaj na pamet.

     • AG Eric Holder

      Vodilni člani so bili. :)

      PS: Ti bi verjetno spadal med njihove “bitches”. Po inteligenci. :) #HAhahhahahah

  • tomnidari

   Kako lahko vsk kriminalec prosi za azil in dobi zastonj prenočišče hrano in še žepnino, ti pa greš brez osebne v sosednjo vas, pa dobiš položnico!

  • Common Sense

   Imas 100% prav. Zahvali se levakom, oni postavljajo ta pravila. Zadnjih 10 let so namrec na oblasti. Kaj imamo? Pa poglejmo: vaski zabavljac za premierja, kolumnist v Cosmopolitanu – minister za okolje in prostor, trgovec s semeni – Minister za zdravje…. Should I go on? ;)

 • skorpijon93

  Praga je zgled z Lublano

 • Dada

  Ljuba duša, kdo ti je to povedal. Od 1990 dalje so nam flancali druga Švica. Ja s kom, na pogorišču tovarn, ki so proizvajale za YU trg. Ena laž. Dalje lani je bila objavljena statistika, ki pa je pokazala, da >Slovenci le niso tako pridni, kot se imamo za pridne. Druga laž. Janša, ljuba duša, komu lažeš, najprej sebi lažeš. Imaš se za sposobnega, SAM NISI SESTAVIL VLADE PO ZMAGI NA VOLITVAH, TOREJ NISI SPOSOBEN, KO je Slovenija prevzela prvo predsedovanje EU, si predsedoval vladi Janša IN objavil, da Slovenija nima programa za predsedovanje, da bomo sledili politiki Nemčije, ki je ravno zakljućila predsedovanje.
  BLIŠČ IN BEDA SLOVENIJE. Pa si pomagaj s starim politikom, ki kritizira vse druge, jih ima za nesposobne, sam pa nič ne naredi, raje je v senčki, v opoziciji. Kdaj je lahko opozicija izvedla lustracijo. NIKOLI

  • tomnidari

   Ne pričaj gluposti! Lustracijo je preprečil Bučar, takratni predsednik DZ. To je tisti striček, ki je po Evropi razlagal, da dodatno kreditiranje Juge samo podaljševanje socijalistične agonije. Bil pa je tudi pripadnik OZNE za boljše razumevanje.

   • Dada

    NE spremeni dejstva, da je delo nedokončano. Bučar je že dolgo mrtev, za tvoje razumevanje, Kučan ni predsednik, ampak je v penziji, sedanji politiki so bolj kot ne novinci. TOREJ. Zakaj Janša ne ukrepa ?? Ker je lepo v senčki in kritizirati….. Narediti je pa težko….. ZA tvoje boljše razumevanje je pokojni Pučnik prenehal z aktivnostmi za lustracijo…… Ne spremeni dejstva, da je treba lustracijo še narediti… Kapisch ???

   • Observer

    Krivo je pa takratno ljudstvo, ki je protestiralo na ulicah vendar ni vztrajalo do konca, dokler se ne bi izpeljala popolna lustracija vseh na oblasti, ki so kakorkoli imeli opravka s komunizmom. Bili so enotni pa so zavozili, žal.

 • učko

  JaJo, mi nikol nismo dvomili v sposobnost Slovencev. Se pa lahko ti vprašaš zakaj si tak večni politični luzer !!!! No, če boš prišel do odgovora, pa nam tud tega posreduj !

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  AKTUALNA INFO.

  ŠTEVILO – KRAJ AVTOV
  SE JE BAJE
  – V ZADNJIH DNEH MOČNO POVEČALO ! To je seveda stvar organov MNZ !
  Povem
  le
  ZA PRIMER, KI SEM GA SLIŠAL OD MLADEGA FANTA,
  KI
  JE DEL KROGA LJUDI – MOJIH VSAKODNEVNIH ZNANCEV.

  ŠE TU.
  RESNA INFO !
  Meni osebno dobro poznani
  19 letni , VELIK, DELOVEN, OK FANT
  vnuk gospe T.P.
  JE
  VČERAJ REKEL, DA VE ZA PRIMER

  – K R A J E – AVTA

  AVTA IZPRED NEKE TRGOVINE PRI LJUBLJANI..
  LASTNIKU,
  KI JE PO NERODNOSTI PUSTIL KLJUČE V AVTU
  SO STORILCI ZLOŽILI NJEGOVO ROBO IZ AVTA
  NALOŽILI SEBE IN SVOJO ROBO – V TA AVTO – IN – ODPELJALI.
  Takih
  primerov – JE BAJE VELIKO.
  Povem
  kot sem slišal. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • peronospora

   Čuj Janez iz KOMENDE, kje imaš Foglovega Tuneka?

   • Janez Kepic-Kern

    VPRAŠAJ “SOVO”
    ALI
    KNOVS.
    Jaz se z

    “blatnimi ljudmi”

    ne ukvarjam.
    Bo SOVA pravi naslov za tvoje vprašanje. L-R- JANEZ K- KERN KOMENDA
    ŠE 1x
    SPODAJ PACKAJOČE
    VERJETNO EX KP, ZK PROVOKATORJE
    – IMAM JAZ Janez Kepic-Kern KOMENDA
    — v prenesenem pomenu besede

    – za “BLATO”

    oz. najnižji ( DUHOVNI) nivo obstoja tega, kar ljudje v svojem življenju – lahko – smo.

    Upoštevam izrek
    “KDOR SE DOTIKA BLATA – SE UMAŽE”
    kAR POMENI,
    DA SE JAZ OSEBNO – JANEZ Kepic-Kern teh verjetno ev KP, ZK provokatorčkov
    – sam osebno
    – NIKAKOR NE BOM DOTIKAL..
    N
    včerjšnjem shodu v Črnomlju
    sem
    jaz Janez Kepic-Kern
    samo na kratko vprašal – tam prisotne
    uradne predstavnike SOVE in KNOVSA,
    ČE VEDO ZA TE VERJETNO EX KP, ZK PROVOKATORČKE
    NA
    TEM OK E- PORTALU NOVE24.
    Rekli so mi, da vedo – zanje.
    Kaj
    konkretno bo to za te verjetno ex KP; ZK provokatorčke pomenilo – ne vem.
    In
    me tudi
    NIČ NE ZANIMA.
    Kot
    rečeno
    jaz Janez Kepic-Kern – “SE BLATA NE DOTIKAM”
    Lepe
    pozdrave vsem pozitvnim pišočim – tu. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • peronospora

  Namesto migrantov imejte v mislih jude, Nemčijo in leto 1936. Razlik ni. Eni in drugi so veliki patrioti oz. domoljubci, zahtevajo rasno čisto deželo, drugačne pa bi deportirali. Migrante v azilne domove, jude v taborišča. Oboji so umazani in drugačni. To je jezik naših desnih ekstremnih fašistov. Približno 20% Slovenk in Slovencev pa to podpira? Pred začetkom druge svetovne vojne so nacisti pozivali Nemce po svetu, da se vrnejo in živijo doma v rasno čisti deželi Nemški. Isto danes poziva Brščićev DOM. Kaj vam ni jasno?

  • tomnidari

   Kako to, da samo 20% Slovencev to podpira! Kaj ti ni jasno?

   • peronospora

    Janševe ovce…

  • Observer

   Prosim te lepo, malo se zamisli nad svojimi bedastimi komentarji. Primerjaš Jude v Nemčiji leta 1936 z današnjimi muslimanski ilegalnimi migranti iz Afrike, BV in Azije, ki so prišli sem širiti Islam.

   Judi takrat v Nemčiji se niso s tovornjaki vozili v množice, niso posiljevali punčk, fantkov, mladih in starih žensk, niso se zapirali v gete in ustanavljali kriminalne bande, razbijali, zažigali šotore v migrantskih centrih, napadali in pobijali policiste, počenjali teroristične napade, vlamljali v hiše, grozili in napadali ljudi z noži, ugrabljali ljudi, itd. itd. itd.

   Če ti to dvoje ne ločiš, si bedak prve vrste.

   Vsak narod se ima pravico zavarovati pred morilci in posiljevalci, ki prihajajo v Evropo in so že tukaj. Za umor in posilstvo bi morala biti smrtna kazen, še posebej, če se gre za posilstvo otroka. To nima nobene veze s Hitlerjem.

  • Observer

   Namesto migrantov imej v mislih Turške vpade, bedak.

  • učko

   Trenutno so največji rasisti in naci-domoljubi Rusi ! Svetovni prvaki. Pa še homoseksulacev ne marajo in jih preganjajo.

   • AG Eric Holder

    Hahhahahahahah. :)

    PS: Ovca bez mozga. :)

  • AG Eric Holder

   Židi so vse………..samo ne nedolžni. :)

   PS: Denar, ubijanje, uničenje………. vedno so zdraven Jevreji. :)

  • Common Sense

   Vzami jih k sebi za 1 mesec, pa potem pametuj. Se prej naredi kaj pametnega v zivljenju, pa potem spreminjaj svet.

 • peronospora

  Mater ste bedaki, zlasti desničarji. Demokracija, svoboda govora, nihče nas ne bo utišal, grozeča migrantska golazen se plazi po Evropi (kot pred WW2 Judi, Romi, Slovani..). Tudi takrat so v isto folijo ovijali svoje razloge in pravice… Če daste kaj nase, bojkotirajte volitve v Evropski parlament 26.05. 2019. Jaz in vaša vest vam bova hvaležna, če boste ostali doma…v Evropi vlada desni ekstremizem !!!

  • učko

   Pri nas pa vlada levuharski kretenizem ! Tudi ti ni treba iti na volitve, rajš se vrzi pod vlak. Slovenija ti bo hvaležna.

   • AG Eric Holder

    Ti si Slovenija? :)

    PS: Dolenjc, kako kaj romi? :)

    • učko

     Sprašujejo po tebi. Menda si edini “civil” ob katerem se počutijo večvredne oziroma intelektualno superiorne.

     • AG Eric Holder

      Čudno. Nisem v dobrih odnosih z njimi. :)

      PS: Še posebaj z Novo-meškimi cigani. :)

 • Hribouc

  Vse bi bilo v redu-samo Zver je v napačnem kožuhu dr.Prunka & Co !

 • AG Eric Holder

  Zakaj bi delal, če lahko v opoziciji “bleji kao magarac” in dobiva mastno plačilo. :)

  PS: Se mi zdi, okoli 13,500 na mesec. :) #Ovce#Beeeee

  • ZatonMesecnikov

   Kažeš jeriću, Vučiću Srbine 13.500 Dinara mjesečno?

   • AG Eric Holder

    Vučić prima mnogo više od toga. :)

    PS: Mnogo više…….. :)

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  ŠALA

  V Krškem je bil tudi “PAINKIHLAR”.

  Zvelikim nobel avtobusom
  mislim – SETRA — je je pripeljal.
  Povsem resno.

  Na svoje oči sem ga videl. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

  Sicer pa je bilo v Krškem res lepo- veliko mladine in OTROK.
  PRESENETILO ME JE,
  DA JE SLS – FRANC BOGOVIČ – ZELO DOBER – P L E S A L E C.
  Tudi
  oba brata PODOBNIK – STA zelo OK – PLESALCA, GOSPA ROMANA TOMC – TUDI DOBRO PLEŠE.

  • AG Eric Holder

   So vas s tožilstva že kontaktirali? :)

   PS: Samo vprašam. :)

   • Janez Kepic-Kern

    A ZATO,
    KER
    PRAVIM, DA JE FRANC BOGOVIČ – DOBER PLESALEC?
    Obrni se na “SOOVO”
    -JAZ
    SE Z ANINIMNEŽI – OSEBNIH ZADEV – NE POGOOVARJAM.
    Ti me ne zanimaš. L.R. JANEZ K.. KERN KOMENDA

    • AG Eric Holder

     Se boste razpravljali z okrožno tožilko in sodnikom. :)

     PS: Šala?! :)

     • Janez Kepic-Kern

      HA, HA, HA.
      O – F. BOGOVIČU – ALI JE OK PLESALEC. HA, HA.
      Presenetljivo dobro pleše. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   KOGAR ZANIMA
   KDO SO – SPODAJ PAVKAJOČU – VERJETNO EX KO, ZK PROVOKATORČKI
   NAJ
   VPRAŠA “SOVO”
   ALI
   KNOVS.
   Jaz se z

   “blatnimi ljudmi”

   ne ukvarjam.
   Bo SOVA pravi naslov za tvoje vprašanje. L-R- JANEZ K- KERN KOMENDA
   ŠE 1x
   SPODAJ PACKAJOČE
   VERJETNO EX KP, ZK PROVOKATORJE
   – IMAM JAZ Janez Kepic-Kern KOMENDA
   — v prenesenem pomenu besede

   – za “BLATO”

   oz. najnižji ( DUHOVNI) nivo obstoja tega, kar ljudje v svojem življenju – lahko – smo.

   Upoštevam izrek
   “KDOR SE DOTIKA BLATA – SE UMAŽE”
   kAR POMENI,
   DA SE JAZ OSEBNO – JANEZ Kepic-Kern teh verjetno ev KP, ZK provokatorčkov
   – sam osebno
   – NIKAKOR NE BOM DOTIKAL..
   N
   včerjšnjem shodu v Črnomlju
   sem
   jaz Janez Kepic-Kern
   samo na kratko vprašal – tam prisotne
   uradne predstavnike SOVE in KNOVSA,
   ČE VEDO ZA TE VERJETNO EX KP, ZK PROVOKATORČKE
   NA
   TEM OK E- PORTALU NOVE24.
   Rekli so mi, da vedo – zanje.
   Kaj
   konkretno bo to za te verjetno ex KP; ZK provokatorčke pomenilo – ne vem.
   In
   me tudi
   NIČ NE ZANIMA.
   Kot
   rečeno
   jaz Janez Kepic-Kern – “SE BLATA NE DOTIKAM”
   Lepe
   pozdrave vsem pozitvnim pišočim – tu. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Mitja Mazini

  To je res, samo če bi bli pod JJ vodstvom bi končali pa kot hlapci. No ne vsi, Janezovi sorodniki ne.

  • ZatonMesecnikov

   Hlapci komu pa Mihajlo? Srbinu?

 • AG Eric Holder

  Janez Kepiććć Kern

  PS: Tale ŠALA te bo koštala. :)

  • Janez Kepic-Kern

   HA, HA ! Zakaj?
   Res je bil avtobus
   avtoprevoznika PAJNKIHERJA K. s.p.. v KRŠKEM.
   ZELO
   VELIKO LJUDI JE S TEM PRIIMEK- OM. Se zdi. Na Štajerskem.
   V PTUJSKEM KONCU ŠTAJERSKE – SE MI ZDI..
   Sploh ne vem, kako de ga prav piše? l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Skrajno Desni

  Janez Janša koliko Slovencev pa še premore ta Slovenija?

  • AG Eric Holder

   Zelo malo. :)

   PS: Nas Srbov je več. :) #Hahahhahaha

   • slosin

    pomembna je kvaliteta, ne kvantiteta….carum rarum…

    • AG Eric Holder

     Se je videlo, ko je Slovenija hotela učestvovati na paradi v Zagrebu. :)

     PS: En klic Dačića in polne hlače Slovenskih politikov. :)

     • slosin

      jedan Janša, i srbska jna usrala se u gače…

     • AG Eric Holder

      Hahahahahhaha. :)

      PS: Mrtvo pijani naborniki. Baš ste jaki. :)

     • slosin

      kaj bi šele delali s tvojimi, če bi bili trezni…

 • ZatonMesecnikov

  Baronček, Umar ti naračuna BDP glede na želje klicatelja s telefonom. če je pravo ime seveda…

 • peronospora

  Desnosučni, poglejte to vašo dvolično svinjarijo. Naj vam JJ raje pove resnico. Milko Novič je trenutno oproščen in velja za nedolžnega. Vsako obkladanje z morilcem se zna končati s tožbo “prizadetega.” Pred poletnimi počitnicami bo tožilka Blanka Žgajner na Višje sodišče vložila pritožbo, enkrat spomladi 2020 pa se bo znova tehtala “nedolžnost” Noviča. Če mu bo kdo v tem času zabrusil, da je morilec, se ne bo zgodilo nič. Novič ne bo nikogar tožil, ne zdaj, ne kasneje. Zakaj? Odgovor poznate! Novič je umoril Janka Jamnika, to je dokazano dejstvo, ki ga je desničarski sodnik Radonjić zmlel v parodijo o preganjanem sodniku. Morilca pa mirne vesti izpustil.

  • janko

   Ni res!

  • ZatonMesecnikov

   #Novič je umoril Janka Jamnika, to je dokazano dejstvo, ki ga je
   desničarski sodnik Radonjić zmlel v parodijo o preganjanem sodniku.#

   Ko so vložili obtožnico proti Majorju Mitji – Ribičiću, da je sokriv za smrt 15.000 Slovencev po vojni, je levičaska sodnica obtožnico vrgla v Koš. levičarji ste pa ploskali takrat…..

  • xtc

   A bi šlo brez butastega kozlanja?
   Če zadeva pride na ESČP jobodo skurili v 2h sec.

  • Imperial Commando

   Kako je dokazano dejstvo? Daj predloži te dokaze no.

   • peronospora

    Vem, od dobro obveščenih virov…kapish?

    • Imperial Commando

     Nč neveš, sam nakladaš levuhar :)

 • ZatonMesecnikov

  kaj si ti prfuknjen ali kaj? kdo pa pošilja te podatke na net? Umar? neeeee…..

 • janko

  Ni res, zagamani butli!

 • xtc

  Zakaj SLO ne zmore več?
  Preprosto.
  Zadevo bom utemeljil povsem realno in z dokazi.
  Dokler dolgo bo Kučanova SFRJ,JNA,NOB drhal(da ne rečem golazen) počela abotnosti,ki si jih večina normalnih ljudi nebi upala početi v nočnih morah bo pač tako kot je,kaj je razlog?
  Kučanova umobolna druščina po tuji državi zatika simbole zločinske tvorbe,ki je zahtevala več kot miljon in pol žrtev.Kraj na Velebitu ,kjer je komunistično pohabljena golazen iz SLo (seveda ne brez sprege SLO leve politike) zatikala SFRJ zastave,je bilo mesto kjer je SFRJ komunistčna JNA streljala po Zadru in ubijala ljudi tamkaj ,zadeva ,ki jo počnejo kučanovi psihopati je idntična kot bi šel v Auschwitz ali Dachau in tam zapikoval zatave z HackenKreutzem,ne samo da je to iztirjeno abotno,psihopatsko,žaljivo je do sosednje države in naroda in potem se Kučanova tolpa,čudi slabim odnosom z Hrvadsko-ne vem kaeri normalen narod bi toleriral tako abotno,psihopatske izpade proti sebi in potem se SLo levaki čudijo,da jih nihče ne mara razen drhali iz Azije in afrike vsi drugi pobegnejo pred njimi.

 • ZatonMesecnikov

  Kdo daje podatke banki Slovenije, ta pa pošilja v bruselj?

  Umar? neeee. nikakor.

 • ZatonMesecnikov

  Ćale te učio Srpski baronče? kaži bre?

 • ZatonMesecnikov

  Keva plesačica?

 • Boris Zajc

  Reši nas lahko samo največji, najpametnejši, najbolj sarkastični, cinični in sploh največji slovenski domoljub vseh časov princ teme JJ. Dokler ne pride na oblast bo vse zanič potem pa mleko in med v potokih ali ne ovčke SDS-ovske.

  • xtc

   Kučan nas rešuje že dolgo tud v SFRJ nas je in kje je njegova SFRJ?

 • ZatonMesecnikov

  vsaka država ne. Pokvarjena pa….

 • Foglof Tunek

  Če bi Tito vstal, bi 1 lewake potolkel

  • peronospora

   Ti pa vtihni ker si fejk Tunek !!!

   • xtc

    Boli ,ker je resnica?

    • Common Sense

     Jep, izgleda tako.

 • Imperial Commando

  Ajga Balonček, danes ne bo nič “breaking news” o zrežirani ugrabitvi?? :p

 • peronospora

  Ja…je res !!!…

 • ZatonMesecnikov

  Đukačino glupa baronćiću. Index korupcije ima Slovenija 63 Madžarska pa 48.

  https://jakubmarian.com/wp-content/uploads/2016/01/corruption-perceptions-index-2016.jpg

  Pa veš zakaj? In zakaj je ta država pokvarjena?

  Odgovor je podal Luka Polmesec: Če laže, krade in mori Levičar, to počne v obrambi civilizacijskih pridobitev (Luka Polmesec 2018)

  V tem je vsa poanta. 70 let drkanja v glavo, je spremnilo Slovence.

 • xtc

  Kot je dejal že Nosterdamus,ko bo zaključeno poglavje z socialisti in islamisti bo tisočleten mir na svetu,če dvomite v njegovo prerokbo berite izpade levodebilnih tukaj in odgovor je na dlani.

  • peronospora

   Čuj voluhar… Radonjić je zdavnaj preden je dobil v roke spis Milka Noviča, obiskoval takšne in drugačne zdravnike in iskal pot v predčasen pokoj. Ker mu je pretilo več disciplinskih postopkov, je izrabil primer Novič. Zdaj pa naj ga dajo v disciplinski postopek, po sranju, ki ga je povzročil? Potem bodo na Trstenjakovi skočili do neba in Bruslja, ne ga srat. Dobra šahovska poteza Radonjić, čestitke. Da je zato Novič na prostosti je za Radonjića zanemarljivo…tudi SDS-u je vseeno če je kriv!!!. Imajo izkušnje iz preteklosti!!!

   • xtc

    Tunnek zadeva pač ne pali,ve se iz katerih logov je morilec Jamnika iz istih kot Iveka torej odj***.
    Gre za več sto miljonske posle z strupi,heroinom,eksplozivi itd,ki jih nadzira Kučanovo omrežje zato e dovolijo preizkav poslovanja KI ,ker bi sledi hitro prišle na dan.

  • Perkele

   Haha, ja je bil tak neokomunist kot vi, cel kup videnj, pa nič bogastva iz njih.

   • xtc

    Je pa napovedal vaš zaton z brati islamisti in rekatolizacijo to pa šteje.

    • Perkele

     Murgle so sedaj na vrhuncu moči, poišči drugega preroka, npr Muhammada, ki se silovito širi.

     • xtc

      Kučanu umira žena,pa ne more nič,še daleč od vrhunca je-tone,zaton pa bo hud kot Titekov.

     • Perkele

      Sej Titek še vedno živi pri vas neokomunistih. Brez petletk in planskega gospodarstva begate kot zmedene kure in iščete prihodnost v Nostradamusih in Svetem pismu.

     • xtc

      Huo je z vami levaki,ko padate na osnovahnaravnih zakonov,ki bi jihradi povozili ,a ne gre.

     • Slovenka

      XTC, njegovo ženo pa le pusti pri miru.

     • xtc

      Ne vem kaj želiš povedat.
      Vendar pa tole,vsi ,ki kujejo Kučana v boga so prizemljeni,njegova žena je hudo bolana in NE more nič.
      Karkoli si ima vsak pravicio misliti o njej je zasebno-želim pa opozoriti ,da tudi Kučan ni bog,kot tudi Tito ni bil in nobeden socialist od Adolfa in Stalina NE.
      Kaj želim povedati tudi zakomuniste in socialiste rasdte palica in je pravica.,čepav se predstavljajo za bogove.

     • Slovenka

      Se strinjam, vsakemu nekoč odzvoni, za njegovo ženo pa mi je žal. Upam, da si bo opomogla, njemu pa Bog pomagaj.

     • AG Eric Holder

      Ti si res bolan. :)

      PS: Debil na kubik. :)

     • xtc

      Ne vem kaj želiš povedati?
      Kučana povzdigujete v boga ne more pa ozdraviti žene,a ni to sramota?
      NE,NI,je le to kar vedno govorim vsi smo ljudje le levaki tega nočete sprejeti vi hočete biti UBERMENSCH,no ja palica pa rase za vse. tudi za vas.

     • AG Eric Holder

      Jebe mi se za Kučana. :)

      PS: Tebi se očitno ne. :)

     • xtc

      Tebi se nje J*** za Kučana živiš zanj,a žal ni bog kot v tvojem bolanem umu.

  • Imperial Commando

   Saj drugega kot izpadi jim ne preostane. Njihovi kolovodje so radikalno nesposobni, vedno manj folka je na njihovi strani, podira se jim vse :)

   Kričijo kot ranjene svinje, kar je za crknit smešno :))))

 • ZatonMesecnikov

  Vir: Umar.

  Če laže, krade in mori levičar, to počne v obrambi civilizaciskih pridobitev. (Luka Polmesec, predvolilna soočenja 2018)

 • xtc

  Upan ,da ti bo na koncuu tudi enako smešno.

  • Perkele

   Preberi, kaj komentiraš:

   Janez Janša: “Živimo daleč pod ravnjo, ki jo je Slovenija sposobna doseči. Slovenci zmoremo bistveno, bistveno več!”

   Namesto videnj začni raje možgane uporabljat, kot od nas pričakuje vodja.

   • xtc

    To od vas ovac Kučan ne pričakujele koliko vas bo ostrigel.

    • Perkele

     Od vas pričakujejo analize Svetega pisma, Babe Vange in Nostradamusa, ker joke stranke.

     • xtc

      Tudi ,če vam to damo,je za vaš IQ pretežko breme,vi dosežete nivo garaže max.

 • slosin

  pa kaj je s tabo….a si ga pozabu ozmerjat z domobranskim govnom….neki se ti slabša…

  • Rožle

   Ja, hvala Bogu, da je šizofrenija nalezljiva samo med lewaki ..

   • slosin

    ja, ene narava fejst tepe….naravna selekcija pač…

 • Janez Kepic-Kern

  SICER
  PA JE BILO V KRŠKEM – DANES – PRAV – LEPO.
  VELIKO PETJA.
  OK GOVORI.
  Presenetilo me je, da naši
  t.i. pomladni politiki – tako dobro plešejo: SLS f. BOGOVIČ, brata PODOBNIK, godps TOMC
  so
  prav dolidni – PLESALCI.
  Brata PODOBNIK dta tudi – POSTAVNA,
  Tudi jaz sem malo zaplesal.
  Igrali so ČUJI, OK je pela gospa NUŠA DERENDA. L.r. Janez k. Kern KOMENDA

 • Rožle

  Vse bivše republike Yugoslavije nas bodo prehitele in dokončno pozabile svojo ex.državo ..
  .. ter vstošile EU ..
  Samo Slovenija bo ostala in še naprej sanjala o YUGI …!

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  SICER
  PA JE BILO V KRŠKEM – DANES – PRAV – LEPO.
  VELIKO PETJA.
  OK GOVORI.
  Presenetilo me je, da naši
  t.i. pomladni politiki – tako dobro plešejo: SLS F.. BOGOVIČ, brata PODOBNIK, gospa TOMC
  so
  prav solidni – PLESALCI.
  Brata PODOBNIK sta tudi – POSTAVNA,
  Tudi jaz sem malo zaplesal.
  Igrali so ČUKI, OK je pela gospa NUŠA DERENDA. L.r. Janez k. Kern KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  NISEM SE POZANIMAL – KDO SO, KER ME OSEBNO – NE ZANImA – KDO SO.
  Samo
  vprašal sem,
  domnevno “SOVA” ljudi, če oni vedo zanje?
  Pa
  so rekli, da – vedo – IN TO MI ZADOŠČA. DA ONI VEDO.
  TO JE VSE- NOBENIH PRIIMKOV — NI BILO. L.R. Janez K.Kern KOMENDA

  • AG Eric Holder

   Ti imaš veze z SOVO in KNOVS?! :) Hahahhahahah. :)

   PS: Še ena od tvojih ŠAL. :)

   • Janez Kepic-Kern

    NOBENIH VEZ.
    SAMO VEM ZANJE.
    PA ČE ME KAJ ZANIMA – “DOVOLJENEGA” JIH KAR VPRAŠAM.
    TO JE VSE. L..R. J.K. K. KOMENDA

 • AG Eric Holder

  Janez Janša je spas za Zlovenijo. :)

  PS: Krediti, tajkuni, miljarde, prevzemi, korupcija…….. Že videno. :)

 • 101st Airborne Division

  Ti boš kmalu odstranjen s tega sveta! Da bo tako, bomo mi poskrbeli! Dovolj je komunističnega sranja po Sloveniji in še kje drugje!

  • AG Eric Holder

   Grožnje z smrtjo………….KZ-1……… 135. člen………… :)

   PS: Očekuj organe pregona. :)

   • 101st Airborne Division

    Kaj se pa ti repenčiš, pezde posrano!? Tudi tebe bo doletela enaka usoda!

    • AG Eric Holder

     Grožnje z smrtjo………….KZ-1……… 135. člen………… :)

     PS: Očekuj organe pregona. :)

    • Perkele

     Rabiš terapevtskega psa, da te mal pomiri?

 • AG Eric Holder

  “Tip” je dementen. :)

  PS: Pa še ovca SDS-ova. :) #DeadlyCombination

 • Slovenka

  Janša pismen in razgledan kot vedno. Tudi če ne bi več mignil s prstom, se je že trajno zapisal v slovensko zgodovino kot eden najsposobnejših in daljnovidnih Slovencev. Slovenec, kristjan, državnik.

  Toda v skladu s Prešernovim rekom, da na visoke vrhove letijo strele, je tudi on deležen strel, žal so te strele vsako leto sestavljene iz bolj ostudne snovi. Zato smo mu lahko vsi pošteni in narodno zavedni Slovenci iz srca hvaležni, da ni vrgel puške v koruzo. Že zdavnaj bi bil v evropskih ustanovah deležen visokega položaja, visoke plače in resničnega spoštovanja, on pa še vedno vztraja v strupeni slovenski močvari, ki grozi, da bo uničila vse, kar je slovenstvo doseglo v svoji zgodovini. Zakaj? Ker ve, da mora slovenstvo dobiti vojno proti zločinski komunistični pošasti, če hoče obstati. Boj proti komunizmu je boj za slovenstvo.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  VSA – ČAST CENJEMU

  GOSPODU JANEZU JANŠI
  IN

  GOSPODU TONETU K.
  IN – HVALA MU – JIMA
  ZA VSE DOBRO, KI GA JE STORIL ZA NAS SLOVENCE
  IN ZA NAŠO R. SLOVENIJO

  DANAŠNJI SHOD – V KRŠKEM IN VČERAJŠNJI V ČRNOMLJU
  JE BIL
  LEP,VSEBINSKI
  IN
  DOBRO OBISKAN – PREKO 500 LJUDI.

  TUDI TU
  IZREKAM SOČUTJE IN RAZUMEVANJE – STRAHOTNE NEGATIVNOSTI,
  KI SE JE ZGODILA,
  PO KRIVDI SLABE POKOMUNISTIČNE SKOVENSKE POLITIKE
  – SEVEDA
  TAKO STAREMU, POŠTENEMU SLOVENSKEMU ČLOVEKU – GOSPODU MORAVCU !
  iN
  MU ČESTITAM,
  KER
  JE TAKO DOBRO PRENESEL – TA ZA VSAKOGAR NEVARNI – DOGODEK,
  , NAPAD ISLAMISTOV – NANJ.
  Take napade je treba – odločno – PREPREČITI !
  DOLŽNOST
  NAŠE DRŽAVE, POLITIKE – JE TO !

  Absolutno podpiram-o
  pokonćnega, cenjega gospoda , vodjo SDS Janeza JANŠO.
  Se oprosti
  “žal” premirju M. ŠARCU – NEODZIV – NA TA GROZLJIVI DOGODEK,
  ker ga trenutno – ni v SLOVENIJI. !
  NA
  UGRABITEV DOMAČINA, 78 LETNEGA GOSPODA IZ Bele Krajine.
  Vsaj
  meni osebno pa se zdi – SRAMOTEN – neodziv
  “žal”
  preds. B. PAHORJA !
  Njegov ugled – je že takointako – NIZEK: z nereagiranjem
  na
  TAKO POMEMBNE DOGODKE – pa si “žal” preds. B. PAHOR
  sam
  ZAPRAVLJA
  ŠE ZADNJE KANČKE ZAUPANJA, UPOŠTEVANJA OSEBE,
  KI
  GA PRI DELU NAS SLOVENCEV – le še, v zelo majhni meri – ima.
  Vedno
  bolj ga dojemamo kot zelo praznega, samovsiljenega nastopača,
  ki
  v odločilnih, težjih situacijah in pod
  PRITISKI LJUDI, KI JIH IMA
  ON ZA VPLIVNE – ZACINCA IN POKLEKNE.
  In si ne upa zastopati interesov – nas državljanov,
  Slovencev, ki se po nas ta dežela in
  naša država SLOVENIJA – imenuje ! L.r. JANEZ K KERN KOMENDA
  P.S.
  SDS
  NAJ ČIMVEČ DELA Z LJUDMI, Z NAVADNIMI LJUDMI.

  • AG Eric Holder

   Jaz res ne vem ali si tako prizadet ali tako inteligenten, da lahko skracaš takšen zmazek. :)

   PS: Res ne vem. :)

   • Janez Kepic-Kern

    STIL – JE ČLOVEK.
    Danes
    sem pel in plesal,
    GLEDAL – KAKO – PEČEJO – VOLA itd.
    pa
    še avtobus
    – avtoprevoznika “PAJNKIHER K. s.p. sem videl na parkingu
    pri
    šotorih TABORA SLS. Lep avtobus. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • peronospora

  Zdaj pa dovolj…spat se spravite !!!

  • slosin

   ti pa nazaj na trto….

   • Rožle

    .. A ne gre nazaj v kletko …?

    • slosin

     bolš na trto…tam ga bo kakšen kmet z galico našprical, pa bo mir pred njim….

    • peronospora

     Kaj ti ni jasno…spat se spravi !!!!

    • centurion

     prej še na elektrošok.
     Terapija po večerji.

  • AG Eric Holder

   Še malo, še malo. :)

   PS: Prosssssssssssssssssssssim!!! :)

 • AG Eric Holder

  Tone Krković je “zrihtal” borčevsko pokojnino svojemu 12-letnemu sinu. :)

  PS: Zelo rad bi ga srečal, da mu “isprašim guzicu”, domoljubu. :)

  • 101st Airborne Division

   Tega si raje ne želi, ker ti z eno roko strga bučo z glave, pezde posrano in poscano! Sicer pa taki usodi itak ne uideš.

   • AG Eric Holder

    HHhahahahahhahaha. :)

    PS: Faint jab, double leg, ground and pound. In konec zgodbe. :)

    • 101st Airborne Division

     Me zanima, kako se boš smejal, ko boš imel cev v gobcu, posranec razcapani levuški!

     • AG Eric Holder

      Moj rekord iz toka do strela na tarčo je 0,8 sekunde. :)

      PS: Kakšen pa je tvoj rekord? :) #Hahhahahahahah

     • 101st Airborne Division

      Se boš lahko v živo prepričal. Svoje sposobnosti kažem samo skozi dejanja. Blebetanja raznih blebetačev tvojega kova me niti najmanj ne zanima.

     • AG Eric Holder

      Airborn Division? Si malo preveč igrice igral, klinac?? :)

      PS: Lumpi je že zaželel laku noć. :)

     • 101st Airborne Division

      Boš lahko izkusil na lastnem telesu, kakšne so te “igrice”, ki jih ti tako imenuješ!

     • AG Eric Holder

      Otreso bi te kao krušku. :)

      PS: Jebem ti ženu, majku, čerku. :) #Hahahhahahah

     • 101st Airborne Division

      Takim pezdetom kot si ti sem v trenutku z eno roko v sekundi iztrgal jajca in jim jih zatlačil v posrane gobce! Tudi tebi lahko pokažem, kako se to stori, glista rdečuharska!

     • AG Eric Holder

      Zakaj jajca? Si mogoče peder? Mrš, pederćina. :)

      PS: Tvoja čerka, žena, majka voli moja jaja i kurčinu, da stavi u usta. :)

     • 101st Airborne Division

      Zakaj jajca, me sprašuješ!? Zato, da se izmečki tvoje sorte ne boste nikoli več plodili in smetili te zemlje!

     • AG Eric Holder

      Kako če mi bo tvoja žena, hči, mati rodila dijete? :)

      PS: Pravega čefurja. Čistokrvnega. :)

     • 101st Airborne Division

      Nemogoče, ker ne boš več imel jajc, ko jih spoznaš! Kastriranec pač ni zmožen oploditve!

     • AG Eric Holder

      Trenutno jo natepavam. :)

      PS: Poglej s sobo! :)

     • slosin

      počasne…

   • Perkele

    Hej, kako pa je kaj z muslimanskimi ogledi in nakupi hiš po Sloveniji? Prihaja kalifat tudi do legende naših krajev?

    • 101st Airborne Division

     Muslimani bodo kmalu velika manjšina tega sveta.

     • Perkele

      Uh, samo da ne bodo majhna manjšina, kot desničarji v Sloveniji.

  • Sonce

   10.000 kilometrov v 10 dneh ni mačji kašelj zaslužil si je.

  • centurion

   Ajde peder zagamani, laži na kurah,
   zabavaj se pa v garaži!

  • Foglof Tunek

   Mal radenske spi, pomaga

   • peronospora

    Fejk Tunek vtihni…

 • Common Sense

  Baloncek. Ali si glup ali se delas, da si glup. Oboje je slabo. Madzari so svoji, mi svoji. To, da je nas GDP vecji, je super. A Orban je migrantsko problematiko za svojo drzavo resil. Mi ne. Learn from the best.

 • Imperial Commando

  Seveda SLO zmore več, samo ne pod radikalno nesposobnimi levićarji .

 • skorpijon93

  Češka Republika je izvedla lustracijo !

  • AG Eric Holder

   Povprečna plača 300$, pokojnina 200$. :)

   PS: Ne hvala. :)

   • skorpijon93

    imaš fobijo na Češko ? največ govorite tisti ki nič ne veste in tam še niste bili

    • Common Sense

     Ma pusti butla. Itak si ga mece medtem, ko tu pod*ebava.

     • AG Eric Holder

      Moji komentarji te vzburjajo. :)

      PS: Bolnik! :)

   • Imperial Commando

    Spet lažeš, levuhar debilni.

    Že leta 2018 je bila povprečna plača 31,851 kron. Zaj si pa sam izračuni tukaj, da ne boš spet govoril , da ni res

    https://www1.oanda.com/currency/converter/

    Debil levićarski lažnjivi.

    • Imperial Commando
    • AG Eric Holder

     Izračunaj. Pa boš dobil 300$ in 200$. :)

     PS: Nerodno! :) #Hahhahahahahah

     • Imperial Commando

      31,851 je točno 1,235.74€

      Zaj pa nakladaj naprej.

     • AG Eric Holder

      Pa še res si šel računat. Hahahhahahahah. :)

      PS: I am on fire today. :)

     • Imperial Commando

      Jaz tudi, 20 minut sem online pa sem že dva od vas levuharjev na laž postavil. Produktivno ni kaj.

     • AG Eric Holder

      Ti samo računaj. :)

      PS: Pa pojej sendvič…….. da ne boš spet ob 3:00, haral po forumu…….. se sam s sabo pogovarjal. :)

     • Imperial Commando

      Whatever lažnjivec ;)

  • Perkele

   Haha, spet alternativne valovne dolžine…

   https://en.wikipedia.org/wiki/Communist_Party_of_Bohemia_and_Moravia

   7.8 % na volitvah leta 2017, podpirajo trenutno češko vlado.

 • Sonce

  Politiki ki so več kot 20 let v parlamentu, so del problema, in ne del rešitve.
  Taki so že zdavnaj pokazali kaj znajo in kaj zmorejo.
  In vsaki tretji polno masla na glavi, ultra izobraženi mega sposobni in kaotično pošteni, itak… vidimo, vidimo kaj so naredili in ustvarili do zdaj,

  z starimi prdci ki so desetletja prisesani na državno korito ne bo nikoli nič dobrega ne novega ne.. so del problema ne rešitve.

  • Common Sense

   Soncek, saj ti dam prav. A ce stare prdce menjamo z novimi loleki (vaski komedijant, pop tv starleta s ceste) pa nismo nicesar izboljsali. Vcasih je predsednik vlade bil dr. ekonomije, tekoce je govoril dva jezika, bil je persona. Kaj imamo danes? Pavliho z radija Ga-Ga in trop puhoglavcev okoli njega, da se ti milo stori. Tako da, dejansko si zasluzimo bolje. Je pa vprasanje s kom, to pa drzi.

   • Sonce

    Nič dobrega ne levo ne desno, sami temni oblaki

    Baje da bo par dni slabo vreme

 • skorpijon93

  stopnja tveganja revščine v EU je najnižja na Češkem , na Slovaškem je stopnja revščine po zadnjih podatkih 2017 leta 12,4 %, javni dolg pa 48 % BDP , na Češkem je javni dolg znašal 32,7 % BDP, kar je občutno boljše od Slovenije , Avstrija itd… na Češkem je stopnja brezposelnosti le 2,2 %, nimajo bega možganov

  • Sonce

   Kako je na Češkem je brezpredmetno, mi vsi smo v Sloveniji. Ne na Češkem ne v Kanadi ne v Italiji in ne na Tenerifih, v Sloveniji.

   • AG Eric Holder

    On misli Češko preseliti v Slovenijo. :)

    PS: Radikalni levićar. :)

 • skorpijon93

  v letu 2017 je pod pragom revščine živelo 17 % prebivalcev EU, najnižja stopnja revščine je bila na Češkem 9 %, najvišja stopnja revščine pa v Romuniji 24 % in Bolgariji 22 %, Slovenija 13.3 %, Nemčija 16,1 %, Avstrija 14,3 % , kaže eurostat

 • peronospora

  Edino šmarnica je odporna na peronosporo…zato pa šmarnico uničujem jaz !!!

 • Janez Kepic-Kern

  Danes
  sem
  v KRŠKEM
  pel in plesal,
  GLEDAL – KAKO – PEČEJO – VOLA itd.
  pa
  še avtobus
  – avtoprevoznika “PAJNKIHER K. s.p.
  sem videl na parkingu
  pri
  šotorih TABORA SLS. Lep avtobus.. In lep dan je bil. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • peronospora

   Pekli so vola? A nisi ti vol? :)

   • AG Eric Holder

    Hahhahahahahaha. :)

    PS: So ga “pekli”, samo on tega še ni dojel. :) #Dementia

   • Janez Kepic-Kern

    “VOL – JE POČASEN,
    ZEMLJA – JE PA TRPEŽNA !”
    je
    baje azijski oregovor.
    VČASIH
    – SE MI ZDI – DA – SEM – “VOL”.
    KO
    PRENAŠAM – “VOLOVSKE ŠTOSE”
    “ŽAL NAŠIH”
    DRŽAVNIH IN POLITIČNIH LJUDI.
    NPR.
    4 LETNO UGOTAVLJANJE – ČASA –
    ZA
    PREVOZ S KOLESOM, MED KRAJEMA “A” in “B” ipd. zadeve.
    Da o nepočrpanih sredstvih za R. Slovenijo,
    ki baje
    v EU BRUSLJU – PLESNIJO IN ČAKAJO itd. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • peronospora

  Antisemitist Bernard Brščić in pokvarjena Lucija Ušaj sta bila vedno najglasnejša in najbolj nesramna, ko je kdo zapustil Janšo in SDS. Nikomur nista dala možnosti. Od prvega do zadnjega sta vse označila za podtaknjence, udbovce, Kučanovce, izdajalce in kar je teh domoljubnih oznak na Trstenjakovi. Zdaj, ko sta šla po isti poti kot mnogi pred njima, pa naj jima verjamemo? Ne bo šlo. Vesel pa sem, da jebeta SDS!!!

 • skorpijon93

  JAVNI DOLG SLOVENIJA 2008 : 21,6 % BDP
  JAVNI DOLG SLOVENIJA 2018 : 70 % BDP
  JAVNI DOLG 2014 : 83 % BDP

  • slosin

   JAVNI DOLG SLOVENIJA 2008 : 21,6 % BDP ….8 miljard

   JAVNI DOLG SLOVENIJA 2018 : 70 % BDP……..32 miljard

 • AG Eric Holder

  Ta se boji svetlobe…… kaj šele človeka. :)

  PS: Je pa zelo smešen……… Jokam. :) #Hahahahhahahah

 • Rožle

  Kakšne barve maš invalidski voziček .. .. Ah, rdeč je kaj te pa neumnosti sprašujem ..

  • rubec

   hihihi

 • slosin

  a se nisi ti že enkrat usral, ko te je ‘fuck komunizem’ vabil na duel na izvir Iške?

  • AG Eric Holder

   Jaz sem ga lani povabil v Fužine(fuckcommunism)……. pa ni prišel. :)

   PS: Pussy! :)

   • slosin

    kdo od poštenih slovencev pa še gre v Fužine…

    • AG Eric Holder

     Slovenke gredo rade do mene in Fužin. :)

     PS: Hahahahhahaha. :)

 • xtc

  Baje vas je ugrabitev hudo zheblala,obup vlada pri vas.

  • Perkele

   Niti ne, ker jo je napovedal že Nostradamus in smo se nanjo psihično pripravili.

   • xtc

    Upam ,da.

   • Imperial Commando

    Vaši komentarji brez glave in repa kažejo drugačno sliko :). Vas je prav zabavno gledat.

 • slosin

  lažeš….če si iz lj, kot sam trdiš, bi moral to vedeti….

 • xtc

  Tunnek se danes trudi pd kuom nickov ,a je izplen boren popularnost SDS rase LMŠ pa tone,sploh po bednih eskapadah Pop TV novinarjev in RTVjevcev,ki so baje celo boljši kot SLO policija,ki si ne upa več komentirat ugrabitve.

  • Imperial Commando

   Obup seva iz levićarskih komentarjev.

   • xtc

    Ja kaj pa naj saj se S*** kar kopičijo-kmalu bo nsrod pel;Levkup .le vkup ubog gmajna proti levim fevdalcem.

  • peronospora

   Spat se spravi…kapish?

 • Rožle

  Napačen naslov ..
  Zmenkarije niso na tem portalu .. Fanta si nekje drugje poišči …

  • slosin

   kolk jest vem, se taki zbirajo na lj. tromostovju al na žel. postaji….

 • xtc

  Torej tonete.

 • AG Eric Holder

  Odrastel sem v LJ. :)

  PS: Nimam ideje, kje bi to bilo. :)

  • slosin

   poguglaj…

 • 101st Airborne Division

  Te bom jaz poiskal, ne sekiraj se glede tega! Potem pa se “pogovoriva”, kot se spodobi.

  • Rožle

   Ja, sam merki invalida ne smeš tepst ..

   • Imperial Commando

    :)

 • AG Eric Holder

  101st Airborne Division Kje si? :)

  PS: Upam, da ne premetavaš sobe. :) #Hahahhahaha

 • Luiggi

  Dol sm brau razne komentarje inse tolk nasmejalk,da bi skor poscau.Sm pa zletu na vrh,da bi se jaz mal pokomentiral,lej ga hudica,cakalo me je dvajset novih komentarjev.Zabave kolkor ces na tem portalu,ki je edini,ki dvoli kmentiranje v nedogled.Kaj je sovrazni govor,pojma nimajo,kar je lepo in prou!

  • AG Eric Holder

   Sovražni govor ne obstaja. :)

   PS: Obstaja pozivanje k nasilju, kar se kaznuje po KZ-1, člen 297. :)

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1x
  “VOL – JE POČASEN,
  ZEMLJA – JE PA TRPEŽNA !”
  je
  baje azijski oregovor.
  VČASIH
  – SE MI ZDI – DA – SEM – “VOL”.
  KO
  PRENAŠAM – “VOLOVSKE ŠTOSE”
  “ŽAL NAŠIH”
  DRŽAVNIH IN POLITIČNIH LJUDI.
  NPR.
  4 LETNO UGOTAVLJANJE – ČASA –
  ZA
  PREVOZ S KOLESOM, MED KRAJEMA “A” in “B” ipd. zadeve.
  Da o nepočrpanih sredstvih za R. Slovenijo,
  ki baje
  v EU BRUSLJU – PLESNIJO IN ČAKAJO itd. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • 101st Airborne Division

  AG Eric Holder, Rdeči Balon Smrti, Valter BraniSlav, Frank Novak in Foglof Tunek in še kdo so ena in ista duševno bolna oseba, ki komentirajo pod raznimi uporabniškimi računi na tem portalu. Zato teh rdečuharskih razcapanih, posranih in poscanih bolnikov ne gre jemati resno.

  • AG Eric Holder

   “ista duševno bolna oseba” potem pa napišeš “posranih in poscanih bolnikov“.

   PS: Iz ednine v množino. Pravo Genije!!! :) #HAHahhahahahaha

  • Imperial Commando

   No shit Sherlock, tu jih praktično noben več ne jemlje resno ;)

   Zato pa so tako tečni in obupani.

   • slosin

    no, za malo zabave so kar dobri…

    • Imperial Commando

     To pa res.

  • Foglof Tunek

   ITAQ, + 10

  • peronospora

   DESNOSUČNI… GOTOVI STE !!!!… JANŠIZEM JE MRTEV !!!

   • Foglof Tunek

    Pazi, Modra galica prihaja

    • peronospora

     Ti si fejk Tunek !!!

     • Rožle

      kako pa ti to veš ..?

   • slosin

    vraga….kolk vem, je janšizem bolezen levih, ki so zboleli od strahu pred JJ….ta bolezen tud slučajno še ni iztrebljena….pandemija pač…

 • Foglof Tunek

  Slabo ti gre matematika, glasove L,Sab, SMC, Desus moraš % razdeliti med vse stranke, ker ne bodo imel poslanca

 • 101st Airborne Division

  Ko se dobiva v živo, boš ti brez njih! Zapomni si ta stavek!

 • Foglof Tunek

  Roza tabletke šele zvečer vzameš, spet si zamešal

  • peronospora

   Ti si pa fejk kurba !!!

   • Foglof Tunek

    Če bil bil jaz kurba, ti fuka ne bi stradal

   • centurion

    mater ti daleč nese um…
    Pa hitr tut razmišljaš…

  • Rožle

   Problem je, ker jih ne vzame
   …3 x na dan … ampak pa vse 3 na enkrat…..

 • peronospora

  Tudi jaz se strinjam… Foglof Tunek ITAK +100000000000000000000000000000000000

 • slosin

  teh 57.6 procentov dokazuje, kolk levih butlov imamo v slo…

 • Foglof Tunek

  Zato jih ima desnica 5, lewaki pa 3

 • AG Eric Holder

  Hhahahahahahhaah. :)

  PS: Hhahahahahah. :) #hHAhahahahahaha :)

  • Zgornji

   Btw, zakaj se jima gre zdaj ? Kje je problem ? Mislim, kje sta začela ? Ker nevem kdo je kdo .

 • Tomaz

  Jansa pametuje o imigrantih sam pa je sodeloval ko Smo oborozevali Talibane pa Islamsko drzavo.

 • AG Eric Holder

  Dosti je bilo za danes. Lahko noč, “ta levi”. :)

  PS: “Ta desni” upam, da vas tlačijo more Kučanove. :)
  PS: Se beremo jutri. :)

  • wert

   Nisi si dal všečka.
   Ajd, ti ga dam jaz, da te mal pršparam.

   • Rožle

    Nazaj mu ga vzam . .. ne mara daril :).

 • 101st Airborne Division

  Tudi moja želja je, da te kastriram! Najraje to počnem z rdečuharskimi glistami. Predvsem pa takimi, ki se najraje hvalijo na spletnih forumih. V resnici si pa navadna posrana in poscana glista, ki se še vedno zateka pod mamino kiklo, ko te gdo samo malo bolj grdo pogleda!

  • AG Eric Holder

   Vprašal te je za adresu. :)

   PS: Trenutno ti izpadaš “poscana glista, ki se še vedno zateka pod mamino kiklo”. :)

   PS: Mamu, ženu, ćerku sam ti karo. :)

 • Zgornji

  DA, LOGIČNO, AAAMPAK, SI ŽAL VEČ NE ZASLUŽIMO NIČ VEČ, KAJTI KOT NAROD SMO SE ŽAL ŽE PREVEČ POKVARILI , TAKO, DA SE NAM OBETAJO TEŽKI DNEVI-LETA , KI NAS BODO MORDA IZUČILI , DA SE NE SMEMO TAKO POKVARJENO OBNAŠATI !!! ! !!!

 • Foglof Tunek

  Si merski

 • peronospora

  Čujte, Domovinska Liga želi biti hlapčevska podružnica Salvinijeve fašistične Lige, kar pa bo ostalo samo pri željah. Salvini je pravi fašist in skrajnež, na pamet mu ne pride, da bi se pajdašil z dvakrat žganim migrantom Brščićem iz Slovenije ki ga je vzgojil Janez Janša. Edino, kar bo DOM doprinesel na naši politični sceni je to, da SDS ne bo več izgledala tako skrajna kot v resnici je. Sicer pa nima nobenih možnosti za evroposlanca niti za uvrstitev v domači parlament. Če ste slučajno spregledali, gre za propadlo združbo Primca in Požarjeve novinarske liste, za glasnika pa so si namesto Primca in Likovičke izbrali Brščića in Ušajevo. Od kje ideja, da imajo po novem možnosti? Ker so namesto fantkov, punčk, očijev, babic in splava presedlali na bolj aktualne migrante? Banda!!!

  • centurion

   eviva Salvini! YESSS!

 • 101st Airborne Division

  Jaz bom tvoji materi porinil debelo puškino cev v poscano pizdo in sprožil! Tebi pa z eno rako odtrgal prekleta gnila jajca in ti jih zatlačil v posran in smrdljiv gobec! Pred mano jih boš moral požreti ,pizda smrdljiva rdečuharska!

 • slosin

  od kod to ime….a tam živite samu Suljoti…

 • Rožle

  Nova TV ..
  Počas bo potrebna temeljita deratizacija na tem portalu ..
  Čimveč kumunusov naj se skup zbere …pol pa sam…
  ….PIPSSSSSSSsssss …..

  • Zgornji

   Amennn !!! :-)

  • slosin

   predlagam raid….so rekli na tv, da ta za večno ubije…

 • dob

  kučan je spraznil denarnico, pa je poslal Janšo sporočit Sloveniji, da smo Slovenci sposobni narediti bistveno, bistveno več.

 • slosin

  ok, sem pač falil….tam živite torej sami sulci….na kaj prijemate….jest po navadi lovim take na gliste….

  • centurion

   ne, ne s sulicami tekajo okrog.
   Pa antilope, pa to….

 • 101st Airborne Division

  Prav gotovo te najdem in bom najprej tvoji pofukani materi porinil šrotarico v poscano pizdo in sprožil! Tebi pa z eno rako odtrgal prekleta gnila jajca in ti jih zatlačil v posran in smrdljiv gobec! Pred mano jih boš moral požreti, pizda smrdljiva rdečuharska! Prav užival bom, ko te bom gledal, kako žreš svoja gnila jajca!

  • slosin

   čak mal, kako jajca….ta jajc sploh nima…

 • Slovenka

  Nova24tv je s poročanjem o za Slovenijo sramotnem dogodku v Beli krajini očitno stopila na žulj uradnim medijem in politični vrhuški. Nič čudnega ni torej, da so se provokatorji spravili na naš forum in na njem grizejo kot stekli psi. Sprašujem se samo, kako dolgo misli Nova še to prenašati. Še malo, pa bomo vsi skupaj potonili v greznici.

  • centurion

   So pa kot ose razdraženi.
   Je lepo se zabavat ob njihovih bistroumjih.

  • Zgornji

   Počakaj še malo, in sicer toliko časa, da vidimo vso njihovo Satansko Zlobo ki bruha iz njih . Potem pa se bo naredil “čistopis” , tako kot se Bo kmalu na Celotnem planetu ki se je Žal že Preveč pokvaril.
   Lp do tedaj.

 • Rožle

  A to kaj boli. če imaš šizofrenijo ..?
  sam vprašam .. to bi ti zagotovo vedel

  • centurion

   …HUDDDAAA.
   Pod pasom….hahaha.

  • Foglof Tunek

   Če bi bolel, bi bil on cel dan v šok sobi

 • 101st Airborne Division

  Revše ubogo, če si me zajebal z naslovom, ki si ga podal, vedi da te bom našel, kjekoli se že skrivaš. Potem pa te bom tako nalomil, da se v ogledalu tri mesece ne boš prepoznal! Preklet rdečuhar provokatorski posran in smrdljiv!
  Ne potrebujem nobene pomoči, da strem take gliste, kakršna si ti!

  • slosin

   tolk glej, da bo za fehtat še dobr…..sicer ga bomo dobil na socjalo…

 • Rožle

  Ja, seveda … in ti si Angelček in podobico imaš kar pravo ..

 • 101st Airborne Division

  Jasno, dejanja so tista, ki štejejo. Sem pa tukaj prebral komentar, da si se nekoč z nekom že “dogovoril” za srečanje na štiri oči in človeka zajebal, ker te ni bilo na dogovorjenem mestu. Zato upravičeno sklepam, da si samo še ena potuhnjena prestrašena, posrana, poscana in smrdljiva glista, ki se plazi po tej zemlji nekje v kakem odročnem brlogu in se drži mamine kikle in se dela heroja samo na spletnih portalih.

 • Foglof Tunek

  Kwa bodo lewaki pušili, edin Fajonka bo na lewici izvoljena, pa 7 desnih

  • Foglof Tunek

   ITAQ, + 10

   • Na špičena kandidatka

    Name si pozabil,mjav, mjav , referendum.

    • Kordiš

     Ti su ubrisana in ne nabrisana, na Krimu te čakajo.

  • Vrhovni sodnik

   Medicina dela čudeže

 • Rožle

  no, lepo .. še kaj povej o sebi ..

 • 101st Airborne Division

  Še prej pa si bom nataknil kirurške rokavice, ti roko porinil v anus in jo rinil po tvojem črevesju skozi želodec in požiralnik do tvojega smrdljivega gobca in ti smrdljivi gobec s svojimi prsti od znotraj zaprl!

 • 101st Airborne Division

  Trenutno še ne vem, zagotovo bom pa izvedel! Kajti rdečuharske gliste ste znane po svojem laganju in blebetanju v prazno.

 • 101st Airborne Division

  Trenutno še ne, zagotovo bom pa izvedel! Kajti rdečuharske gliste ste znane po svojem laganju in blebetanju v prazno.

 • Foglof Tunek

  Včeraj se nisem

 • Vrhovni sodnik

  Našpičena kandidatka vodi, 2 je ta pametna Joveva, 3 posploševalec Šoltes, sami špicen kandidati, ha,ha,ha

 • Janez Kepic-Kern

  Mogoče je pa spodnji – “UMETNIK BESEDIČENJ”
  TUDI
  TAKO OK – PLESALEC
  – KOT
  JE TO SLS – EU POSLANEC – Franc BOGOVIČ?
  Nekateri
  ljudje so polni skritih talentov. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  Cenjeni gospod
  – Janez JANŠA – je zelo OK “napamet” GOVORNIK.
  – DR. M. ZVER – – je bolj “pripovedovalec”, ki OK pove, ni pa iztazit GOVORNIK.
  Upajmo,
  da BO SLS-JU – USPEL PREBOJ – IN BO PRITEGNIL DOVOLJ VOLILCEV !
  JE
  IMEL DANES
  SICER HRIPAVI Marjan PODOBNIK – PRAV OK GOVOR.
  VSE
  DOBRO – VRLIM SDS IN SLS – ljudem !. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Rožle

  @cosmojasnovidec ..

  upam, da prideš danes v nočno na tešče ..

 • piko8

  Vaška straža ni problem! Vsaka vas ima po par lovcev, ki ima po 2 ali več pušk in glej ga zlomka 10 lli več oboroženih moških je pripravljenih za spopad z migrandsko golaznijo!!
  V šrotarco marsikaj paše, tako, da bo imev zamurc rit kot GAVTRAŽA!!

 • Janez Kepic-Kern

  LEP IN USPEŠEN ,
  TUDI PRIJETEN DAN – JE BIL DANES !
  SEM SE MALO PREZGODAJ RAZVESELIL,
  KO
  SEM OPOLDNE
  V KRŠKEM NA PARKINGU
  – TABORA – SLS – VIDEL OK avtobus s priimkom – “PAJNKIHER”.
  Sem mislil,
  da se je znani – detektiv g, P.
  – PREKVALIFICIRAL V AVTOBUS-PREVOZNIKA – “PAJNKIHERJA”
  A?
  Žal sem bil – prezgodaj – vesel.
  Tisti avobus-prevoznik ima
  – žal
  – polno ime firme – “PAJNKIHER K. s.p.”, okoliš Ptuj.
  Kar
  seveda pomeni,
  da
  detektiv P. – “žal” deluje dalje Naj kar deluje !

  ŠALA

  MOGOČE BO PA – detektiv P.
  ODKRIL,
  KATERA – ŽENSKA JE ZARES RODILA – T.I. MARŠALA TITA !?

  KONEC ŠALE.

  A je dtektiv P. se zdi – skromen
  in noče postati – SLAVEN
  KOT
  ODKRITELJ PRAVE IDENTITETE – T.I. Maršala TITA.? Se zdi? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   še tole
   o
   pozitivnem vzgledu
   “ORLOV” DR. J.E. KREKA, 1908-1940.
   NE DELAJMO – IZ POLITIKE – KOZMETIKO !
   Tako kot to – se zdi
   – počnejo ex KP, ZK
   “ŽE BOLJ “SCUFANI” LEPOTCI “žal preds. B. PAHOR, SD M. NEMEC,
   EX KP, ZK – ” LEVIČKA” L. MESEC, M. KORDIŠ ITD.
   POIŠČIMO
   PREVERJENO POZITIVNE – VSEBINSKO
   IN
   V PRAKSI DOBRO DELUJOČE – NAŠE LASTNE – SLOVENSKE – VZORE !
   ŠE 1X.
   POMEMBNO.
   ORLI” DR. J.E. KREKA, 1908-1940,
   SO PRED 2. SV. VOJNO
   – OPIRALI TEDANJO VSESLOVENSKO – LJUDSKO STRANKO.
   No ja ?
   Potrebna je obnova politike.
   NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
   Predlagamm tole.
   AMPAK !
   Slovenci se moramo najprej notranje
   prenoviti in povezati na
   osnovi naše kvalitetne tradicije,
   PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
   A
   VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

   “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
   VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
   VERJETNO
   ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
   Življenje pa ni – ideologija
   pač pa
   realna stvar – način kako ljudje živimo.
   živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

   “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
   praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
   VREDNI SO
   VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
   “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

   Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
   ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
   ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
   proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
   in ima za vodjo
   res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
   Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
   za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
   Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
   NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
   Jaz
   Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
   da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

   – vzgleduje – po uspešnih

   množičnih
   in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
   ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
   MOJ
   PREDLOG JE RESEN !
   Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

   DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
   D R U Š T V O
   “ORLI” DR. J. E. KREKA

   – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
   ORGANIZIRANI

   KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
   Imeli so tudi
   realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
   KI JE VKLJUČEVAL:
   – versko etično, družinsko – vzgojo,
   – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
   izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
   kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
   – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
   Osnovne info o vrlih in krepostnih
   ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
   dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
   O začetni
   organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
   pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
   Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
   P.S.
   ZLATA KNJIGA “ORLOV”
   FRANC TERSEGLAV, 1910.

   https://www.slovenska-biogr
   SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

   IZ MOJE “SLOVENIANE”

   BESEDILO IN NOTE
   HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
   Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
   k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
   te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
   a nad 80 let neizvajane
   originalno slovenske – skladbe !
   “BRATOM ORLOM”
   BRATOM ORLOM !
   DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
   KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
   SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
   K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
   GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
   BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
   ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
   V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
   V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
   DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
   MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
   OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
   NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
   – SE NAŠE SILE BORE !
   OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
   STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
   K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
   VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
   Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
   KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
   Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
   uglasbil Hugolin Sattner
   Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
   Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
   posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
   Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
   iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
   KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
   kulturno samostojnih “Orlov”.
   S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
   totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
   temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
   Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
   A v srcih nas
   – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
   nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
   – duh
   krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
   “Bog daj” !
   In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
   In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
   Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • tomnidari

  Čreda komentatorjev je tako zasvinjala komentarje, da predlagam adminu izbris članka.

 • Janez Kepic-Kern

  POMEMBNO,
  ZATO PONAVLJAM.
  PONAVLJAM
  KAKORKOLI !
  VSEENO NA VSA TEKOČA DOGAJANJA Z “DOMOM”
  JE
  ZAENKRAT “SDS” STRANKA Z NAJVEČ DOSEDANJEGA VLOŽKA
  V DOBRO SLOVENIJE IN NAS SLOVENCEV.
  EDINA JE
  TUDI ZMOŽNA
  V
  PRAKSI POSODOBLJENO OBNOVIT – KREPOSTNE IN
  GOSPODARSKO SPOSOBNE

  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940, KI SO GRADILI DOMOVE,
  INFRASTRUKTURO, TUDI PLEČNIKOV STADION VLJ.
  NOBENA SEDANJA STRANKA V NAŠI R. SLOVENIJI – NITI DO KOLEN – NE SEŽE
  DOBRO, POZITIVNO, MNOŽIĆNO
  ORGANIZIRANI – ZVEZI DRUŠTEV”ORLI”,
  ki je bila polt opora
  in volilna baza PREDVOJNE – LJUDSKE STRANKE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  IZ MOJE “SLOVENIANE”
  “ORLI” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  OD POMLADNIH STRANK BO USPELA TISTA STRANKA,
  KI BO RAZKRILA
  MANIPULLACIJE OKROG
  IDENTITETE, OSEBE IN STARŠEV T.I. MARŠALA J. B.TITA
  http://www.hrsvijet.net/ind
  IN
  KI BO POSODOBLJENOOBNOVILA
  KREPOSTNE, GOSPODARSKO SPOSOBNE
  “ORLE” DR. J. E. KREKA
  https://sloveniana.si/wp-co

 • dob

  Hvala

 • janko

  Na moje jamranje čez našo 30 letno katastrofalno politiko mi je zadnjič en precej razgledan dejal, da samo čez mejo je potrebno priti, samo to. Ne vem točno kaj je hotel s tem povedati.

  • Nata

   Mejo potrpljenja in nastavljanja obraza za levaške klofute !!
   Samo še kapljica manjka.

 • Aresnica

  Res je – se strinjam.
  _____________
  Lep pozdrav

 • janko

  Lej, če kdorkoli nekoga “fenta”, se bo obnašal “določeno”. NIKAKOR pa ne brezskrbno, ko so ga zadnjič izpustili in kot sedaj, ko je oproščen (sploh na intervjuju na TVNovi)! To lahko opazi in razume vsak otrok!!
  Tako da… vsi smo lahko zgroženi in zaskrbljeni!

 • jakob kovač

  Ja res je da bi lahko bolje živeli,pa nam paraziti privezani na proračun vse požrejo.