Je to sploh mogoče? Belokranjec zaradi vloma v hišo poklical policijo, ta mu je odgovorila: Ne moremo, imamo preveč dela z ilegalnimi migranti!

Migranti pred Kolpo. (Foto: Nova24TV)

Radio Mrežnica je poročal, da je Policijska uprava (PU) Novo mesto sporočila, da je do sedaj mejo ilegalno prestopilo 1221 migrantov, največ Alžircev. Samo junija so jih Hrvatom vrnili 151.

V prispevku je omenjeno tudi to, da “kako zelo se Slovenci ukvarjajo z migranti, nam pove podatek, da je nedavno prebivalec Črnomlja zaradi vloma v hišo poklical policijo, vendar ga je ta zavrnila, saj mu je bilo rečeno, da policija more priti na ogled, ker ima preveč dela z migranti”.

PU Novo mesto: Približno 60 odstotkov primerov ilegalnih prestopov državne meje se zgodi na območju policijske postaje Črnomelj
Ker smo hoteli navedeno preveriti, češ, ali je res, da policija ni mogla priti na ogled, ker da ima preveč dela z migranti, smo na PU Novo mesto poslali vprašanje, a so se slednji konkretnemu odgovoru izognili.

Zapisali pa so naslednje:

“Opazeno povečanje obsega dela na enem segmentu naših pristojnosti seveda vpliva na opravljanje drugih nalog policije. Varovanje državne meje in zagotavljanje varnosti obmejnega prebivalstva je ob izkoriščenih organizacijskih, kadrovskih in tehničnih zmožnostih ena od najbolj prioritetnih nalog policije na območju Bele krajine, Posavja in Dolenjske.

Operativno-komunikacijski center, kjer se sprejemajo klici na številko policije 113, pri napotitvi policistov daje prednost nujnim interventnim dogodkom (kjer je npr. neposredno ogroženo življenje, se izvaja nasilje, se je zgodila prometna nesreča s hudimi poškodbami ipd.).

Za primere vlomov, ki so uradno pregonljiva kazniva dejanja in je v skladu z zakonom o kazenskem postopku potrebno opraviti ogled kot nujno preiskovalne dejanje, se policija vedno odzove. Lahko se seveda zgodi, da bo čas prihoda policije za primere, ko ne gre za nujne interventne dogodke, daljši (ali pa se s strankami dogovori čas, ki bi bil najbolj primeren za njih in skladen z našo razpoložljivostjo). Varovanje življenja, osebne varnosti in premoženja ljudi je še vedno ena od najpomembnejših temeljnih dolžnosti slovenske policije.

V nadaljevanju vam posredujemo nekaj statističnih podatkov, povezanih z vašim vprašanjem, o katerih smo že obveščali medije.

V letu 2017 (pet mesecev) smo na območju policijske uprave Novo mesto obravnavali 38 primerov ilegalnih prestopov državne meje in pri tem prijeli 77 oseb. Od navedenih smo v enem primeru prijeli štiri osebe na območju Bele krajine, preostale na območju Posavja.

V letu 2018 (pet mesecev) smo na območju policijske uprave Novo mesto obravnavali 242 primerov ilegalnih prestopov in pri tem prijeli 1.049 oseb.

Približno 60 odstotkov primerov ilegalnih prestopov državne meje se zgodi na območju policijske postaje Črnomelj, nekaj več kot 30 odstotkov na območju policijske postaje Metlika (Bela krajina), nekaj manj kot 10 odstotkov na območju policijske postaje Brežice (Posavje).

Naj še dodamo, da smo do vključno 5. 6. 2018 na območju policijske uprave pri ilegalnem prestopu državne meje prijeli 1.221 oseb različnih državljanstev.

Hrvaškim varnostnim organom smo vrnili 229 oseb, ki so ilegalno prestopile državno mejo, od tega samo v prvih dneh junija 151. Število vrnjenih oseb hrvaškim varnostnim organom je skupna številka, ki je bila na določen dan vrnjena – ni nujno povezana s prijetimi osebami tistega dne (zaradi policijskih postopkov, ki morajo biti prej opravljeni). Torej gre za osebe, za katere so bili postopki že opravljeni in izpolnjujejo pogoje za vračanje in jih hrvaška policija v skladu s sporazumom med vladama Slovenije in Hrvaške o izročitvi in prevzemu oseb, katerih vstop ali prebivanje je nezakonito po predhodni najavi sprejme. Sodelovanje s hrvaško policijo je zgledno.

V postopkih se je izkazalo, da je okoli 38 odstotkov obravnavanih oseb državljanov Alžirije, okoli 33 odstotkov državljanov  Pakistana, 13 odstotkov državljanov Maroka. Sledijo državljani Sirije, Afganistana, Iraka, Irana, Indije ipd.”

“Razmere v Beli krajini so z varnostnega vidika katastrofalne”
Se pa tudi na družbenih omrežjih vse bolj oglašajo prebivalci ogroženih krajev, kjer opisujejo tamkajšnje razmere.

“Razmere v Beli krajini so z varnostnega vidika katastrofalne. Številni Belokranjci, ki ob 22 h začenjajo nočno izmeno v Revozu, kličejo domov in domačim naročajo, naj se zaklenejo v hiše. Številni prosijo za premestitev v dop. ali pop. izmeno, da so ponoči lahko z domačimi,” je zapisal poznavalec razmer v Beli krajini.

demokracija.si

 • Zgornji

  JAAAAAAAJJJJJJJ, … SLOVENIJA, SLOVENIJA, … KAAAM SI PADLAAA … !!! ! !!!
  IN KDO JE KRIV ZA TO INVAZIJO MOHAMEDANSKI HIJENSKIH ZVERI ???
  KDO JE TO GOLAZEN SPUSTIL GOR ???
  KDO SPUŠČA TO GOLAZEN ŠE KAR NAPREJ GOR ???
  KDO BO PLAČAL ZA TO IZDAJALSTVO NARODA ???

  • stajerc5

   Odgovori:
   1) V rdece sranje
   2) Rdeci sralci
   3) – ” –
   4) – ” –
   5) Posrane, nevolilne, brezmejno blesave mnozice najbolj samozaljubljenih riti, ki so zadovoljne, ce imajo za cike in pir!
   In seveda tudi mi, ki mislimo dobro!

   • Zgornji

    Amennn . Žaaal.

  • SIMON ROZIC

   Plača nedolžno ljudstvo! Kot vedno!

   • Zgornji

    ja, Aaampak, tudi ljudstvo ni tako nedolžno kot si misliš . namreč, Vsak dobi kar si zasluži. Tako posameznik kot tudi narod. In zato pokvarjen narod tudi dobi Pokvarjene politike , zato , da spozna svoje zablode, in se popravi. Če pa se še ne, pa dobi še slabše , vse dokler ne spozna svojih zmot in hudobij in si tako pripravi boljšo Prihodnost. Lp.

 • Franc Šink

  Seveda so izognili odgovoru. Saj imajo vse “pod nadzorom” Vprašajte Šefica.

 • stajerc5
 • antimur

  Kako se kaj počutite volilci Levice in ostalih levofašističnih strank ob takšnih informacijah, verjetno kar v redu, večina ste zafiksani, tako, da do vaših omamljenih možganov takšna informacija ne prodre, ostali ste pa fuknjeni kot vsa levofašistična antislovenska golazen. Nedorasla reinkarnacija zombija Mesec, odvratna bosanska Hrvatica Tomićka (luftarka), popolnoma omejeni in nadozirani Kordiš, Tašner, ki je kot podoba iz grozljivke, cvileči, Trček, ki je kot lik iz Alana Forda in vsa levofašistična golazen, ki vam domovina ne pomeni nič, več so vam vredni nasilni muslimani in vseh vrst pritepenci, če boste nadaljevali v tej smeri, se vam slabo piše. Bom shranil ta komentar, kot dokaz, da ste bili opozorjeni.

  • Jakob Kovač

   Ti si fašist teslo!

   • rubec

    Boljše fašist kot pa Kovač. Spizdi teslo saj temu portalu nisi dorasel.

    • Jakob Kovač

     te bo vodja ua ušesa če boš grdo govoril

   • Pesjan

    Saj ne more človek vetjet kakšni možganski maloposestniki tu oglašajo “kovač”daj se poči z kladivom po tvoji butasti tikvi,samo ne je razbit,ker boš vso okolico zasvinjal z gnojem.

    • Jakob Kovač

     Kar sam si jo razbij provokator!

   • Pesjan

    Oprosti Jakob Kovač, saj te imam rad, samo duševne težave imam včasih.

    • Jakob Kovač

     Verjamem v Vojniku ti bodo dali eno konjsko inekcijo,pa bo takoj bolje!

  • Marjan

   Ena lepa zate srčece.

   https://youtu.be/hMqeNpP2PCo

   • rubec

    Fajnl kol. Odloči se, antimur ali jaz.

 • KAPIBARA

  ..Je to sploh mogoče? Belokranjec zaradi vloma v hišo poklical policijo, ta mu je odgovorila: Ne moremo, imamo preveč dela z ilegalnimi migranti! – Možno za kaj pa NE ??
  Je pa res, da je vskočila na pomoč županja Črnomlja “stjepanoviĆ” in rekla, da bodo za rešitev prehodov ilegalno ilegalnih ilegalce ponovno podali predlog za izgradnjo legalna doma za ilegalno ilegalne ilegalce !! s katerim bodo zmanjšali problem ilegalnega sprehajanja po legalnem ozemlju prebivalcev.+ DRŽAVE SLO !!.

 • xtc

  Ne vem zakaj imamo vojsko?
  Na mejo z njo.
  Nadalje,ljudje se naj raje oborožijo in,tistega ,ki ga zalotijo v hiši po nasilnem vstopu v hišo pokončajo na mestu do konca in konec

  • Republic Commando

   Dokler bo na oblasti vlada , ki podpira te migracije, nam ne pomaga nobena vojska.

   • xtc

    Pomaga pa LAUF,VSAJ GLEDE HIŠE.

 • rubec

  Temu strašilu na sliki bi lahko dali azil in bele rokavčke. Na kurčevem Bledu bi lahko usmerjal pofukan promet.

  • Hun

   odraz jeznega Slovenclja, k ni izkoristil priloznosti

   • KAPIBARA

    Za kaj še nisi dobil pluskota- ned.18,37

 • Sonček

  Alžirci…
  Alžirija, Tunizija in Maroko že dlje časa sistematično praznejo zapore — gre za pomilostitve ob verskih priložnostih ipd. — ter jih v sodelovanju z njihovimi obalnimi stražami usmerjajo k nam.

  https://www.telegraph.co.uk/news/2018/06/04/italys-new-government-diplomatic-row-accusing-tunisia-sending/

  – – – –
  Le en primer za 2700 zapornikov (v italijanščini, le kot vir):
  http://www.ilgiornale.it/news/mondo/ora-tunisia-arrivano-tutti-ex-detenuti-ci-lasciano-passare-1456254.html

  Prevajam; [ Sedaj prihajajo k nam tudi pomiloščeni zaporniki “Pustijo nas mimo, pravijo” — Tunizijske oblasti so pomilostile 2700 zapornikov, potovanja čez Mediteran se stopnjujejo, hvala korupciji in ekonomski krizi. ]

  • Olga2345

   V Slovenijo hodijo brez problemov…

  • Marjan

   Ti si moj sonček, moj zlati sonček s teboj sem srečen, s teboj sem mlad…

   Samo malo manj sovražnosti prosim. Make peace not war!

   • KAPIBARA

    Ne želim ti, da ti ta mladi prpelejo enega takega domov.. !!

 • Olga2345

  Policija “obvladuje” stanje, po Cerarju in notranji ministrici…Sedaj imajo malo težav, ker jim je toča poškodovala taksije…bodo migrantski center organizirali…prav kmalu…Šarec že trenira v Kamniku…

  • Marjan

   Olgi danes ti pa nič kaj ne odreže komentiranje.

   • St

    Se ji ustavlja ko tebe bere

 • rubec

  Da alžirci sem rinejo smo krivi sami evropejci predvsem francozi in moja klapa. Francozi so njihovo najljubše transportno sredstvo hitre kamele nasilno odstranili in nadomestili z lokomotivami kjer je bilo občasno treba v kotel vreči lopato premoga. Tega jim francozi prej niso omenili. Z mojo klapo je bilo pa takole in za incident prevzemam vso odgovornost alžirca pa niti slučajno. Na svetovno prvenstvo v umetnostnem drsanju na ledu ki je potekalo v alžiru smo s seboj vzeli tudi kranjske klobase. Ker je bilo v dvorani tako peklensko mraz + 78 so ratale plesnive in smo se z njimi obmetavali čez tribune. Hahaha lepi spomini ni kaj. Da v glavnem škrbasti alžirci ne prenesejo svinjine tudi tam nisem dojel ker sem bil skoz nabasan hehe.

  • Marjan

   HOMOSEXUALCI VSEH DEŽEL ZDRUŽITE SE!!!

   • rubec

    To pejdi vpit na mejo dokler je še kaj časa. Ko bodo musliči tukaj boš to lahko samo še meni ker sem toleranten.

   • Olga2345

    V Kućanovi riti!

   • šmentanamuha

    Ja, sej, za to vam gre. Smo že ugotovili, da homoseksualni lobi prevzema položaje.

 • Marjan

  Priznati, da si homseuxualec danes ni več sramotno. Priznavam, da sem ponosen gej in tudi moja mama je ponosna name.

  • rubec

   Jaz tudi. Edino oče me ne mara pa ne zaradi tega ampak zato ker sva si s partnerjem sposodila njegov novi kabriolet in lizala sladoled ter zapacala usnjene sedeže.

   • Marjan

    Sem vedel, da imava veliko skupnega srček.

    • rubec

     Marjan povej ti meni ali navijaš za kavbojce ali bolj za indijance da vem kateri film nabavit. Ne bi rad da se že na prvem zmenku skregava zaradi neke trivialnosti.

     • Marjan

      O ti bi z mano film gledu? Rad gledam kavbojce z veliko pištolo. Jaz bom pa pokovko pripravil.

     • rubec

      Zmenjeno. Jaz bom oblečen v indijanca da ne boš prehitro znorel.

     • Marjan

      Potem mi drugega ne preostane kot da sem kavbojc.
      Muziko bova imela pa Village people.

     • rubec

      Saj se Viliđ pravilno izgovarja kajne, da se ne bom še tukaj blamiral?

     • Marjan

      Seveda, srček tako je pravilno. Zdaj moram pa Fifita mojega pudlja, ki sem ga danes lepo ostrigel peljati na zelenico. Čauči. :-D

      https://youtu.be/CS9OO0S5w2k

     • sprehajalec

      Ubogi pudelj, ki mora rasti v enospolni skupnosti….

      To kaj vpliva na njegov osebnostni razvoj?

     • rubec

      Normalno da vpliva. Židana poglej.

     • Nšo-či

      Si predstavljaš, da bi Marja pasji frizer lahko izbral drugo pasmo? Tako z zobovjem?

     • sprehajalec

      Tale je bila pa sočna……

     • Nšo-či

      Glej, da se posnameš, ko bosta migala z boki na vilidže. Kavbojca pa ni treba. Pa pudlja tut ne. Zihr pleše.

     • rubec

      Ah ne verjami vsega kar napišem. Tokrat se v resnici oblečem v šarca to pa ne verjamem da bi rada videla.

     • Nšo-či

      Ooo,,bognedaj v šarca. Ne bi si odpustila, če bi skalpirala tebe.

  • Jakob Kovač

   Ja če si toplovodar si pa res lako ponosen,saj mešaš drek!

  • FUCK COMMUNISM

   Fak, se dobr, da se nisva spopadla… bi jaz najbrz AIDS fasal od tebe, ce ne se kej bolj odvratnega! Fuj!!!

  • Peter

   Še bolj bo ponosna, ko bo dobila vnučka, no.

  • KAPIBARA

   Si ponosen ne pedejastvo glih toliko, kot Barbara Strejsan, ko ji je sin priznal da je pederajs in zajokala: Nikolo ne bom imela vnukov !!

  • slosin

   a ti da si gej? A maš vilo, milijone, jahto…..nimaš, torej si navaden peder….

 • Novakec1

  Ko ga boš z skero obdelu in ko bodo naši butalski pulcaji to na Yout Tubu videl bodo pa prišli specialci v blindiranih vozilih, v rezervi bo pa aktiviran še vodni top in Falcon, za vsak slučaj.

 • totex39

  Pri nas obstajajo komunistični bunkerji, ki so dobro opremljeni tja bi lahko migrante namestili.

  • rubec

   Ne verjamem da bodo alahi za to. Tam so še sedaj sledi mesnih doručkov.

  • Marjan

   Posiljevalske migrante bi mogoče odpeljali kar v kočevski rog.

 • Anton

  v hišo je vlomu je najbrž migrant, policaji pa so kot “opravičilo,” napisali da ne morejo priti, češ ker imajo preveč posla z ilegalnimi migranti

  sarkazem presss

  • slosin

   torej, vsi lopovi ravbat v Belo krajino….policija nima časa za vas…

   • Anton

    me pa zanima kaj bi bilo v primeru, če bi kdo vlomil v Murglje, al pa v “kolibo” pod Golovcem?

    sarkazem press

 • janez.pokoncni

  Fajn bi bilo Belokrajce malo pobarati, koga so kaj volili.

  • rubec

   Slučajno enega belokranjca poznam. Predsednika volilne komisije je spraševal pod katero številko je vpisan kandidat Samojanšane ker je doma pozabil očala. Za ostale pa ne bi vedel.

 • joško

  1221 so jih prijeli pri nelegalnem prehodu schengenske meje vrnili so jih 229 pa kdo se tu iz koga norca dela vse zavrnit brez spraševanja če pa kateremu od naših kvazi humanistom to ne paše pa lahko gre z njimi k njim domov pa bo vido kako pri njih sprejemajo drugo vero in prepričanje ne pa da se za naš denar igrajo velikodušnže

 • FUCK COMMUNISM

  Ali je v Alziriji vojna?!?!?!?!? Naj mi levuharji povedo pred cim Alzirci bezijo, da jih oni imenujejo “begunci”!

 • Peter

  Spet zavajate javnost.
  Zanč sm vidu dve bejbe k sta nosile plakat tm pred spomenikom kidriču in ostalim, Nihče ni ilegalec, je gor pisal, no.

  • rubec

   Spet si se ga nažokal in videl dvojno. Da bi bile dve tako fuknjene tudi v sloveniji ni mogoče.

   • Peter

    Kje s pa ti že vidu plakat, k ba ga lohk sam ena baba, k ni joži, gor držala, no?

    • rubec

     Tomič recimo, tista z mekanim ć da se razumemo. Ta je po ljubljani sama nosila celega Karla Marxa z vso njegovo brado ki pri njemu nikoli ni vagala pod pet kil in njegovim železnim kufrom. Za kufer se pa ve o tem je že Engels pisal da noter ni nikdar bilo manj kot deset kil zapiskov in pet kil krompirja.

     • Peter

      Ja, Vejoleta je pa baba, no.
      kaj pa češ prćakuvat od takih, k se družjo s tov Che Vroletom, no?

     • Nšo-či

      Ja..dresuro a ne de, ko si pa najšibkejši člen pa bič.

     • Peter

      Tukaj se pokaže moje veliko neznanje in nepoznavanje zaradi negledanja televizije, ker sem samo slišal, da je igrala vlogo kuzle v tistem kvizu. Še bolj pa moti moje nezahajanje v teater, ker bi jo v drugače poznal v vlogi kurbe v Mestnem, no.

     • Nšo-či

      :) nič nisi zamudil. Nič posebnega ni. Veliko je takih, raznovrstnih barv.

     • Peter

      Mi je pa žal, da nisem videl tiste Moje sovraštvo in tvoje sovraštvo, baje sta dve nage babe letale okol po odru…. če bo še kašna ponovitev u lublan bi jest prosu za kšno karto u prvi vrsti, no…
      Je pa baje zlo aktivna tud una strokovnjakinja za helikopterje, Dragica Podočnjak, no. Skače pa naga ne okol, že ve zakva ne, no.

     • Nšo-či

      Ti..ti in ženi bi reku, da si šel v gledališče. Si mi pa odprl oči. Jst sem pa res mislila, da tistga, ki sem njegova , zanima kultura zato, ker ljubim poezijo.

     • Peter

      Joj, zdej si me pa najdla, no…
      Kurbe in nage babe k skačejo po odru, ja, lej, to je kultura. Jest mam pa raj une, ka plešejo na štangi, ampak eni rečejo, da je pa to kurbarija, no…

     • Nšo-či

      Upsi…za to področje nisem dovolj usposobljena.

     • Peter

      Oh, jaz tudi ne, sam frajerja se delam, no.

     • Peter

      Joj, squaw, ni fair vleteti s tako resno, ko smo se mi mal zajebaval, no.

     • Nšo-či

      Ljubi Peter. a ti kot otrok nisi bil udeležen v istih akcijah Nič nas ne sme presenetiti? Mi smo v osnovni šoli imeli clo partizansko tiskarno. Zdej, ko sem ženska, mui budnost koristi.

     • Peter

      Ja, že, ampak kot moškega me je marsikaj presenetilo, posebej z ženske strani. Ja, je pa res, ženska budnost je preprečila marsikatere lepe trenutke, na žalost, no.

     • Nšo-či
     • Peter
     • Nšo-či

      Ta kitara se vedno dotakne srca. Hvala.

  • KAPIBARA

   Sta ble ilegalke, ko so jih ta stari iz bajte nagonil, se samostojno preživljat, na pa kot ilegalci, ki so nam jih VSEM na puklo ubesli.. !!

  • Nšo-či

   Oooo Peter..tukaj si. Lepo no.

   • Peter

    Ja, malo sem šel ob veliko vodo, no.

 • Clemen J.

  Upam, da ko jaz kakšnega dobim v bajti ,tudi ne bodo imeli cajta pridt :D

 • RATATA

  Slovenci plačujemo policijo, da se ukvarja z migranti, ki nezakonito vstopajo na ozemlje RS.
  Ker imajo toliko dela, jih je premalo, zato bodo zaposlili dodatne policiste, torej so migranti tisti, ki znanjšujejo brezposelnost.
  In ker bodo migranti v Sloveniji ostali, jih bo treba hraniti, zato pa zaposliti dodatne kuharje, kar je spet dobro in velik plus, pa jezika jih bo treba učit, zato bo zaposlitev dobilo več učiteljev in ker so migranti bolni, bo delo dobilo mnogo zdravnikov in medicinskih sester. Tudi gradbeniki in inštalaterji bodo dobili delo pri novogradnjah in adaptacijah ter rekonstrukcijah objektov kamor se bodo migranti vselili, zato bo treba uvoziti bosance in šiptarke.
  Torej niti enega brezposelnega Slovenca ne bo več, v Sloveniji le migranti ne bodo delali, ker se morajo itak integrirat, kar pa je zelo naporno celodnevno opravilo.
  In Slovenci bomo imeli res vsi delo in ob delu bomo mimgrede postali muslimani.

  • slosin

   sem že enkrat tukaj napisal: migranti so delodajalci…

   • zoro

    res je, delodajalci, delodajalci nam – njihovim bodočim sužnjem

 • Slovenec

  Očiten razpad sistema kar v državi katero vodi levica brez reda, discipline, vizije in posluha za Slovence ni nič čudnega.

  • Peter

   Ja, velkam. Mi smo se že malo navadili, no.

  • zoro

   res je, gre za razpad države na zelo perfiden način

 • Slovenec

  Opažam izredno nizek nivo komuniciranja in upam, da bo odslej vsaj malo bolje.

  • Peter

   Misliš tukaj na Novi ali v parlamentu ali na splošno v dolini, no?

   • Slovenec

    Tukaj je najhuje, drugje pa ni veliko bolje.

    • rubec

     Najhujih je tukaj le peščica. Svetujem da jih tako kot jaz blokiraš.

     • Peter

      Jam rubeca prvega. Se mi prlizuje pr Joži, no.

     • rubec

      Če mi v Marjana ne boš skakal sva še vedno lahko na ti.

     • Peter

      Mavjan je u vedu, on je kul…
      Sam se mi zdi, da je v on/on kombinaciji on ona, je ena taka mona, no…

     • rubec

      Fajn da si mi odprl oči. Vračam se k Joži hehe.

     • Peter

      Ah, Joži prau, ni tok važn, če ma tip dnar, važn d ma kšn euro, no.

    • Peter

     Hm, akcija..reakcija?
     Kaj pričakuješ od edinega resnega opozicijksega medija? Da bo nastavljal drugo lice, no?

 • KP

  da pa so mu vlomili migranti,pa itak ni možno.. Je pa zanimivo,da pri nas v črnih kronikah vedno piše,da je storilec državljan Slovenije. Da bi mi bedaki mislili,da ta kazniva dejenja storimo Slovenci. Upam,da je vsakomur jasno,da je med njimi Slovencev le za vzorec mogoče. Ko bodo sedaj še ta črni dobili državljanstvo,bo šele zanimivo. In spet bodo kazniva dejanja izvajali državljani Slovenije. Ne vem,zakaj je prepovedano napisat na primer,bili so cigani,Romuni,Šiptarji,Bosanci,Srbi,dvakrat žgani. Upam,da bo kdaj to tako napisano.

  • Zgornji

   Vprašanje, če nebo prej konec sveta, preden se bodo te Resnice Razkrile . No, nekaj Pozitivnega v To smer se Že dogaja na Novi24 in Podobnih straneh. Počasi nekaj že bo. Lep pozdrav do tedaj .

 • slosin

  gremo ravbat v Belo krajino, policija nima časa za nas….juhuhu…

 • zoro

  sovražni govor ni nič drugega kot drugo ime za cenzuro – kaj pa svoboda govora

 • turči

  Verjetno gre za vlom “slovenskega” migranta ogled ni potreben saj gre za znan dogovor v Bosni jih caka še 60.000 mušejo pa že imajo…

  • Slovenec

   Mozno.

 • Waltter

  Je pa zanimivo da so pozabili omeniti da so policisti ki zagotavljajo varovanje Šengenske meje ločeni od policistov ki opravljajo redne naloge, za to tudi dobivajo sredstva iz EU proračuna. In nedopustno je da se odzovejo z tem da imajo preveč dela s tistim ki naj ne bi bilo v njihovih delih in nalogah. Se pa dozdeva da zopet hvatajo krivino in uporabljajo policiste vse vpovprek.
  Zakon je jasen ki je skladen z EU torej nelegalni prestop vrnitev v državo iz katere je prišel nič nekih postopkov dalje. Hrvaška je varna država in vožnja v azilni dom ter sprejem v postopek zahteve po azilu je nekaj kar zopet delajo na svojo pest.
  Hrvatom vrnejo v enem mesecu toliko ljudi kolikor jih prestopi v dnevu ali dveh?
  Ne delajo ne eno ne drugo dobro delajo kar po svoji pameti in po lastni presoji.

 • rubec

  Dandanašnji policisti so še vedno miličniki in v službi komunističnega režima. Ko bo Janša zaropotal dragi policisti boste trkali po vratih in ponižno spraševali če je slučajno za vas kakšno delo ostalo. Takrat boste pripravljeni ostarelim ženicam tudi kure za v juho lupit.

  • Gad

   Ropota s čeljustmi ves čas, pa imajo samo izbrani kaj od tega….

   • rubec

    Zakaj si pa ti gad siv, nova sorta?

 • garfi

  iz policijskih računalnikov so prihajale grožnje na SDS
  https://www.zurnal24.si/slovenija/na-sedzu-sds-strogi-varnostni-ukrepi-310805

  • rubec

   Normalni hard diski imajo dve particiji njihovi dve partiji.

   • Nšo-či

    Na nultem sektorju vedno ostane vse

  • žogica

   Tebi so policisti grozili?

  • Olga2345

   Mogoče je pa Excell kriv…tako kot pri maketi za drugi tir… Tudi na POP niso “načrtno” grozili Janši….jim je “ušlo”…

   • garfi

    polcaji s sliko zločinca tita in plakati v pisarnah
    so ušli lustraciji in roki pravice

 • Olga2345

  Zgleda, da vsi, ki kradejo, migrirajo v Slovenijo…..Tudi Svetlana Slapšak je migrirala v Slovenijo, ko je goljufala s sredstvi za izobraževanje v tujini, ki se ga sploh ni udeležila, a denar je pobrala…Ko je srbski delodajalec to ugotovil, jo je spravil na sodišče in ji dal nogo…Evo, zdaj nam pa na Hanzi soli pamet….

  • rubec

   Kmalu bo tam imela svojo kulinarično oddajo Kako ljuštiti slovence i nabaciti dvesto kila.

  • macon

   Imaš kak link o tem?

  • centurion

   Slapšak?
   Baba, ki je v že Beogradu kradla in so jo ta rdeči že tam
   eleminirali, ker je bila “tu mač”…
   Krava rdeča je dubla kao prašek, ki si ga je poslala….
   No tu je njena usrana sled iz belegagrada….

   https://pbs.twimg.com/media/DfCAZYoWsAEJh9G.jpg

 • Peter

  Je še kdo opazil, kakšna mirna debata poteka na Novi, če so levi provokatorčki na dopustu, no?

  • rubec

   Z dopusti bolje zaslužijo. 6 čukov za širjenje nog ni slaba cifra.

   • Peter

    E, sam men še ni noben tok ponudu.

    Zna bit problem u kosmatih nogah, no.

  • Djuro Sumar

   A tebi Janša ne da dopusta?

   • rubec

    Samo za pusta. Pogoj je da se vate obleče.

    • Djuro Sumar

     Težka bo.

  • Olga2345

   Verjetno čakajo navodila Udbe v primeru, če Janša sestavi vlado…

   • Peter

    Čakajo USBje…

   • Djuro Sumar

    Ti še danes ni jasno, da ne boš dočakala desničarske vlade.

    • macon

     Vse živo bomo in boste dočakali, kar pripravite se. Tudi tekanje levih banditov pred “političnim preganjanjem” nekam za Ural ali v p!3do materino.

 • Sonček

  Evo… Italija je pravkar zaprla svoja pristanišča za vse migrante, NGO, Sorosove organizacije in ladjevje. Ni jasno kaj se točno dogaja. Prva ladja, Aquarius s 600 migranti ima prepoved vstopa v Italijo, baje lebdijo nekje ob Malti, medtem ko se iz Libije pripravlja nov masovni naval migrantov proti EU. Še bo zanimivo, če bo to držalo, predvsem videt kam se bodo preusmerili…

  • rubec

   Proti pizdi od tomičke. Dovolj velika luka.

   • Peter

    Ni problem. luka koper je naš luka mesec. refjuđis velkam, no.

   • Prle

    Baje si sprobal.

   • macon

    Hahahahahaha… norc živi :)))))) legenda.

  • Orel

   Rešitev: preusmerijo se naj nazaj tja, od koder so prišli, in pomečejo dol golazen, ki jih ubija ter z lastnim delom naredijo blagostanje. Aja , imajo pa en nerešljiv problem – slepo sledijo islamu, nič ne bo.

 • Djuro Sumar

  Očitno nimajo nobene novejše slike migrantov, da so prilepili tole, ki je stara 3 mesece.

  • slosin

   ti tud že 3 mesece nimaš kej novga za povedat….si ko stara partizanska lajna…

   • Djuro Sumar

    Še do danes nisi opazil, da partizanov že dolgo ni več, vi pa še kar o partizanih in domobrancih. Še čudno, da niso prilepili kakšno sliko iz leta 1944.

 • Peter

  Kje su pa zdej une bejbe refjuđisvelkam?
  Ma hlejte, jest mam moje babe učas pun kufer, pa bi kešni uni mladi bebji reku, d sm refjuđi, pa če sem velkam,no.

  • Peter

   Oj, squaw, pri slovencih imaš veliko dobre muzike.

 • Mirko Zidenjsek

  Ni mi jasno kako lahko levajzarji tako razmisljajo.Zdajle sem se enkrat poslusal Pribaca.Pa clovek je nor,kaj on govori,sploh se ne zaveda problema migrantov in ilegalnih prehodov in upadov.Noro…….Jansa na drugi strani bi pa vse prodal ,je pa isto.Levajzarji bi tujce uvazali,desna goveda pa vse tujcem prodajala.In kako naj clovek potem nekomu da glas,ce sta obe opciji pogubni za Slovenijo.Katastrofa se nam pise dokler bodo trnutni politicni telebajski vodili Slovenijo.Ce je njiva tvoja bo vedno nekaj zraslo na njej.Ce bo susa tudi tujcu ne bo.Ce pa njiva ni tvoja ti pa lastnik lahko rece,da ti letos ne bo dal krompirja.Banda prodana leva in desna.Marssssssssssssssssss

  • Mirko Zidenjsek

   Merkator ste prodali in se veliko drugih firm.Hoteli ste Telekom in Zav Triglav pa vam sreci ni uspelo.Bilo je pa blizu,In vam,da vam kot desnicar dam glas ali pa levajzarjem,ki so kot mesecarji,sami pe……..,upam da jih migranti dobro nategnejo,ko jih bodo cakali s puselci.Fuj banda leva in desna.

   • macon

    Mercator so levi najprej zapufali, alternativa je bila verjetno stečaj čez nekaj časa. Vprašanje je, če je izven te nevarnosti. Tja ne hodim, ker ne odpuščam, kako so me dolgo ropali in koliko več sem naenkrat dobil v Lidlu in Hoferju.

    Problem je slabo državno upravljanje oziroma kar levičarski kriminal. Državne firme so napajalniki za leve barabe, ki so na njih namontirani s svetovalnimi pogodbami, pavšali in super preplačanimi uslugami. A kaj slišimo o Leku, kjer imajo najboljše plače v Sloveniji?

    Levi so strašili in lagali, kako bodo tujci vse uničili in odmontirali, ljudi pa nagnali na cesto, vendar so bili najslabši lastniki levi privatizatorji.

    Naša leva država propagira družboslovje in visenje na državnem cuclju, ne pa kreativnost in podjetništvo, delo duši z davki in plačilnim neredom. Dobri naravoslovci odhajajo.

    • Mirko Zidenjsek

     Zakaj je pa zdaj telekom uspesen in Zav Triglav pa ste jih hoteli prodat.Merkator je bi pa bolj zdrav kot se je namerno prikazovalo.Prikazovali pa ste to desnicarji,da bi levem vzeli bankomat.Se pravi bolje da se proda kot pa zrihta vodebje.Marsssss banda leva in desna

     • Mirko Zidenjsek

      Ne pametuj o Merkatorju,prodal se je zaradi desnih gnid,levi so ga pa izcrpavali ,ker ga je vodil levajzar,ce bi ga pa desni bi ga pa desni izcrpavali.Zato ne govori.Kdo pa zeleznice izcrpava.Marsssss banda leva in desna

     • Mirko Zidenjsek

      Samo poglej kaj hrvatarji vse delajo da bi obdrzali Agrokor,mi smo pa merkator prodali kot lubenico.Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,marssssssssssssssssss

     • macon

      Hrvate bodo Rusi in Američani lepo davili z Agrokorjem. Več pišejo na Financah.

     • macon

      Železnice so zjeban sistem od socializma naprej. Preveč zaposlenih na toliko prihodkov.

      Nehaj vsegliharit, skoraj ves čas so vladali in pisali pravila levi. Tudi privatizirali so levi direktorji.

     • macon

      Obadva imata sila skromne dobičke kolikor vem, vendar se kaj prida ne spoznam. Telekom lahko tudi hitro zaostane za konkurenco, če ne bo pametno vlagal v razvoj.

      Ne more se nič zrihtat, če levi kradejo. Kdo bo pa zrihtal? Marsovci? Novi obrazi? Bodimo veseli, da imamo Euro in da levi ne morej osrati po njemu in po naših prihrankih pa da EU uveljavlja neka pravila. Levi bi se šli samo podmizništvo in monopole.

      Spomnim se milijardnega pufa Mercatorja in še enakega dolga dobaviteljem poleg padanja tržnega deleža pa še prevelikih stroškov. Letni promet je okoli milijarde in dobiček blizu nič. Toliko vem, da je to daleč od zdrave firme.

     • Olga2345

      “Uspešen” je zato, ker odpira ljudi dokler lahko! Veliko jih odhaja k drugim operaterjem, ki so bistveno cenejši!

   • Olga2345

    Če hočemo ozdraveti, moramo vse prodati! Država je slab gospodar! Politika mora narediti samo okvir za gospodarstvo, v gospodarjenje se ne sme vmešavati!

    • Mirko Zidenjsek

     Ali ti to resno.Se pravi tujec bo dajal nam boljse place kot domaci lastnik.HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Ni nam pomoci ,vse prodat,noro…..

     • Mirko Zidenjsek

      V Unionu in Laskem so vsi na minimalcih in delajo kot zivine.HAAAA,HAAAA VSE PRODAT

     • Olga2345

      Ne poznam stanja omenjenih firm, vendar lahko povem, da resna podjetja v zasebni lasti delajo dobro! Lastniki dobro plačujejo delavce! Je oa problempprevelika obdavčitev plač! Malo poglejte tudi v tujino! Z istim brutom dobi delavec v Avstriji več kot v Sloveniji!??? Temu se reče požrešna država!

     • sodnikisozločinci

      Union in Laško sta prodana Heinekenu. Pozanimaj se malo. Seveda pa plače delavcev niso odvisne od tega kdo je lastnik.

     • Olga2345

      Kaj je z vami? Kaj je narobe s tujimi lastniki podjetij? Slovenija ima tudi veliko uspešnih podjetij v lasti domačih podjetnikov…kot gospod Boskarol, Akrapovič…
      Vi bi vse nacionalizirali, predvidevam? Se usedli na dobičke podjetij in jih delili? Vse obdavčili…Bencin v Sloveniji je dražji kot v Avstriji…

     • Mirko Zidenjsek

      Draga Olga,ko nekaj ni vec tvoje ni vec tvoje.Ali ti to ni jasno in ne mores vec delat kar hoces.Ce ni tvoje lahko lastnik naredi kar hoce ,lahko zazge.Ali vam je to jasno.Ker ce je tvoje lahko tudi krades ali pa razvijas oz dobro gospodaris,ce pa ni tvoje pa ne mores nic od tega

     • Olga2345

      Dragi Mirko! Pravi lastnik ni hazarder, tako kot levičarji! Skrbi za posel, skrbno spremlja poslovanje firme in gleda na delavca! Mi pravega kapitalizma z zasebnimi firmami nimamo! Imamo le tovarišijski prihvatizm, ki ga predstavljajo “firme” prepletene v hobotnice, ki jih lastniki iz ozadja izcrpavajo in denar nakazujejo na račune v davčnih oazah! Pravi podjetniki tega ne delajo!

     • Mirko Zidenjsek

      Ali pravi podjetnik oz dober lastnik firme prodaja tujcem.Bom bolj po vase.Zakaj dober kmet nikoli ne proda svoje njive?????

     • Mirko Zidenjsek

      V odgovoru je bistvo vsega,premislite malo do jutri.Lahko noc

     • Olga2345

      Zakaj ste sovražni do tujcev – lastnikov podjetij? V tujini, konkretno v Avstriji, naši ljudje delajo in zelo spodobno živijo! Dobivajo tudi trinajsto in štirinajsto plačo! So lepo sprejeti…
      V Slovenijo resni podjetniki ne prihajajo, ker imamo previsoko obdavčitev dela in previsoke davke! K nam prihajajo špekulanti, ki po možnosti od države iztržijo še obilno subvencijo! Poglejte primer Magne! Namesto, da bi imeli za vse zainteresirane enake pogoje poslovanja in urejeno zakonodajo, delamo zakone in izjeme pisane na kožo špekulantom! To ni dobro! V tako državo resni podjetniki ne prihajajo in ne vlagajo! Kapital je plaha ptica! Vsak resen podjetnik gleda na stroske poslovanja!

     • Mirko Zidenjsek

      Tujec ni ni dobrega niti v gospodarstvu,sploh pa migranti,vendar vam to ni problem.Cez 5 let boste levicarji kar se migrantov tice imeli isto misljenje.Samo dajmo casu cas.Ker to so ekeonomski in podnebni migranti.Za vse pa ni prostora v Slo in Eu.Vendar se vi zopet ne strinjate.Pustimo casu cas

     • Olga2345

      Nisem levičarka! Nisem naklonjena NEZAKONITIM migrantom! Zakonov se moramo držati vsi, nihče ne more nezakonito vdirati v drzavo! Država je dolzna v prvi vrsti skrbeti za svoje državljane! Spet poglejte sosedo Avstrijo!

     • Slovenec

      Tako je!

     • sodnikisozločinci

      To so v resnici kurčevi migranti. Ko se neka vrsta preveč razmnoži pride do boja za ozemlje.

     • stajerc5

      Zato, ker je krompir bolj pameten od njega!

     • zoro

      da, res je tujec nam že daje boljše plače kot domači izkoriščevalec ( malo se ozri okoli sebe), najslabši je domači zaposljevalec oz. izkoriščevalec – no, to pa mu dovoljuje sistem to pa je tvoj sistem levičarski sistem, ki domačega človeka zatira do nule – sam čakam na upor in revolucijo, ker do tega mora priti s takimi pogoji dela in s takim managementom kot ga imamo ni druge rešitve za moj slovenski narod – koliko pač še nas je slovencev v sloveniji

   • stajerc5

    Kako le to pri tebi deluje v glavi? Ko porivas zensko, te tudi peder nateguje, ali kako je to pri tebi?

    • Mirko Zidenjsek

     Nekako tako.Take kot si ti pa dam najraje v najem enemu crncu da se igrata atije in mamije.Sploh ima pa rad ce si v pujska napravljen in imas zavihan repek.Potem je lumpek se bolj pohoten

     • Peter

      Mirko, takih, ki samo težijo in tečnarjo kaj vse je narobe, mamo dost že doma. Tko da, nared kej, al pa spel se, no.

     • Mirko Zidenjsek

      Ali ti je moj crncek v najemu dal vetra.Pravi ,da drugic bolj repek zavihaj

     • Peter

      Ne, očitno imaš s crncki problem ti, jaz ga nisem omenil, ker me ne niti najmanj ne zanima no.

  • plamen100

   Kaj pa ces z NLB ki je zvrtala naravnost grozljive financne luknje in naredila prve slovenske financne banksterje na racin revscine 90% drzavljanov, banko ki pere teroristicnu denar, drzavljani jo z drazjim kruhom, mesom in bencinom ze v drugo dokapitalizirajo, lopovski direktorji kot je Kramar pa si dajo izplacati milijon odpravnine. Ni jr v Evropi banke ki bi bila po raznovrstnem kriminalu enaka NLB. Torej najbolje te stvari prodati ker kr v njih je taksen kriminal da bi clovek mislil da bere kaksen ZF roman.

   • Mirko Zidenjsek

    Banke so najvecje zlo,ali mislis da Deutche bank je kaj boljsa.CE EKRAT PRODAS BANKO SI IZGUBIL SAMOSTOJNOST,KER LEPEGA DNE TI BO GOSPODAR REKEL,DA TI DENARJA NE DA.NAMESTO,DA SE ZRIHTA VODENJE,JE BOLJSE PRODAT.TO JE VASA FILOZOFIJA.BREZZZZZZZZZZZZZ MENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,BANDAAAAAAAAAAAAAA LEVAAAAAAAAAAAA IN DESNAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    • macon

     Pojej pomirjevalno tabletko. Kaka samostojnost za 2 milijonsko državo? Noben nima vsega in ne more imeti, važno je, da delaš produkte s čim višjo dodano vrednostjo. Bodimo veseli, da smo del EU.

     • Mirko Zidenjsek

      Ja res ful je dobro,da smo EU.Resetiraj se in vse programe na novo nalozi trnutni softver ni pravi napacno deluje,In zelo dober antivirusni program si nalozi

    • stajerc5

     Jecljanje te matra-muci, si ze bil pri srbskem specialistu!?

     • Mirko Zidenjsek

      Meni Srbi ne predstavljajo problem,imajo iste praznike kot mi ,samo da se krizajo s temi prsti.Tebe bi pa poslal ke enemu kameltrajbarju da ti z obrezanim crevesje pregleda

    • zoro

     daj nehaj se fiksat no , kaj pa je banka, nič od nič, samo ustanova , ena izmed, si slišal kdaj za islandijo – tam sem delal ( mimogrede) banka ni pomembna , ampak ljudje, res pa je, da islandci (kar nekaj slovencev je tam in to kar na visokih položajih) niso opranoglavci in vsegliharji kot si ti, ampak odločni ljudje poskrbeti za svoje dobro in zelo jim uspeva, neverjetno je kako, rejkjavik izgleda danes – no, tudi to je res, da tam ni levistov, so jih dali v keho in sedaj cvetijo, dobesedno cvetijo

  • Olga2345

   Vseglihar na delu?

   • stajerc5

    Serpentinsek je delal prakso pri njemu…

  • zoro

   nimaš prav, še enkrat premisli kaj si napisal – vidim, da si zelo neveden, oprosti, da ti to povem, ampak glede na tvoje pisanje ni drugega odgovora – vedi, da janša nikoli ne bi vsega prodal, prodal bi samo stvari iz katerih se napajajo narodovi sovražniki, torej levisti – levi fašisti oz. nacisti, kar je prav, ker to tako ali tako ni več slovensko – verjemi pa mi, da bi vse kar je slovenskega tudi obdržal

   • Mirko Zidenjsek

    Napaka,vidis kako si neveden.Levajzarje in desne gnide je treba odmaknit od napajanja ,ne pa firme prodajat.

 • Olga2345

  Papež nam je naročil, da moramo begunce vedno sprejeti in jim ponuditi, kar si zaželijo. Če nas izkoriščajo, bomo pa v nebesih poplačani!

  • macon

   Odjebi, lažna Olga.

   • Peter

    Itak je ta fejk luzer blokiran, no.

  • Olga2345

   [email protected], 307 (!) Upvotes! Ta papež je pokvarjen tako kot vi, zato ga pa hvalite! Sami lahko greste nezakonitim migrantom, saj beguncev ni, nsproti s svojimi levicarskimi radpodajkami, pa se nastavite!

  • zoro

   poplačani bomo, to je res, samo glava se nas ne bo držala, ker jo bodo podganji iztrebki odrezali – ja pa kaj ta papež je še normalen, ali je resnično podtaknjenec

   • Olga2345

    ?????

 • Olga2345

  Začelo se je! Italijanska vlada ne sprejema več nezakonitih migrantov! Avstrija bo očitno začela zapirati meje, ker Slovenija ne obvladuje več situacije!

  • FreedomAndDemocracyNOT

   vazn da js obvladujem tvojo mamico

  • Peter

   tovariš tužno lice odgovoren za meje, pravi, da obvladamo.
   tovarši, jest vm verjamem, no.

 • Peter

  tumpek, si sprejel kakšnega od migrantekov k sebi domov?
  Nisi? pa vi jih imate radi, no?

 • Peter

  tumpek ima rad migranteke, dokler niso blizu njegovemu vrteku.
  Ja, saj ma praf, migranteke u lublano, tam jih majo radi, no.

 • Olga2345

  Odprle so se mi oči.
  Živel Miki Šarac!!

  • Olga2345

   Ste peder?

  • Prihajam Slovenija

   Feyk Olga2345

   • Olga2345

    Hvala Trump! Jih bova premagala!

 • FreedomAndDemocracyNOT

  kva je janski, a ne boste sli nc na mejo cuvat slovenski narod haha, kmal nas bo vec kot vas, pol boste pa vi cefurji

 • Olga2345

  Levičarji izgubljajo na celi črti! Evropa gre v desno! Italija je zaprla meje za migracije! Avstrija bo v kratkem zaprla meje, ker Slovenija ne obvladuje situacije! 25.6. bo izvedla vajo z vojsko in policijo! Madžarska je zaprta! Siris je dibil nigo…Malta ne bo sprejemala nezakonitih migrantov!

  • mona lisa

   Pa Cerar……

 • Prihajam Slovenija

  Prej bom jaz Kima spreobrnu, kot se boste vi komijev rešil.

  • Štalmajster

   Kima spreobrnil ? V kaj ??? Da bi tudi on sprejemal ……. migrante in multikulti, lgbt, feminizem,…..

 • Resnica peče

  jahm v času komunajzarja broza ne bi mejo živ prestopil niti en migrant torej bi policija no pardon milica lahko reagirala , pravzaprav ne bi ker tudi vloma ne bi bilo zdaj imamo pač demokracijo pa je mal bolj demokratično no drugače

  • Peter

   Si hotel kaj povedati, no?

   • Štalmajster

    Seveda ! Za prehod meje, je mejni prehod, drugje … – – – –
    In kaj zdaj ? Naj se ljudje gredo spet ….. “domobrance” ? nekoč pred žido-boljševizmom, dandanašnji pred žido-multikulti agendo, s katero načrtno uničujejo EU ?

  • Slovenec

   Do demokracije je v Sloveniji se zelo daleč.

 • Pombar Pombar

  policija naj varuje državljane (čeprav jih ne) vojska pa naj varuje mejo

 • Slovenec 33

  Mi je jasno, da je Slovenija okupirana država, v kateri še vedno vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda.

  Ampak vseeno me zanima, kdo plačuje policaje ?
  Soroš ?
  Slovenski davkoplačevalci?
  Kaj je vrh slovenske policije res plačan od sorošistov, da ne uredi s temi opičjaki, ki prodirajo preko prepovedanih prehodov državne meje.
  Kaj je res v naši državi tako razsulo, da sta postala največja zločina prekoračitev hitrosti in gojenje nekaj sadik konoplje, medtem, ko so prikrivanje milijarde dolarjev terorističnega denarja, dilanje ton trdih drog, dovoljenje za naselitev 50 000 opičjakov v slovenske dežele, kar sta se dogovorila naš in hrvaški premje marginalne zadeve.
  Banda, podleži, golazen ali pa najmanj topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma.

 • spet-sam-jest

  Pa kaj skoz neki blodte o varovanju meje? Pr nas meje noben ne varuje! Tisti polcaji tam so samo odbor za dobrodošlico in taxiranje do azilnih domov. Treba lovske družine zadolžit za meje, bi mel pol tle sam nagačene ilegalce, pa še takih bl mal, k bi kmal nehal sm rint!

  • mona lisa

   Policaji so tam da migrante pospremijo v azilne domove od tam pa v stanovanja.

 • mona lisa

  Vlomili so pa itak migranti. In policisti varujejo meje. Seveda migrante ulovijo potem pa jih dajo v azilne domove. To ni delo to je izdaja lastnih državljanov.

  • plamen100

   Poznas EU uredbo s postopki z migranti? Ocigledno da ne zato pa pises taksne!

   • Olga2345

    Sorosovi plačanci nam ne bodo postavljali “uredbo EU s postopki o migrantih”! Nihče ni dolžan sprejeti migranta, sploh pa ne takšnega, ki nezakonito vdira v državo! Vsi so celo iz držav, kjer ni vojne!

   • Štalmajster

    Saj imaš prav ! Z EU je nekaj HUDO NAROBE !!!!!!!!!!
    (gre za načrtno uničevanje EU držav !)
    https://www.youtube.com/results?search_query=multiculturalism+EU+genocid
    Mejni prehodi so narejeni očitno samo za NAS ………… BEDAKE !

    • plamen100

     Ogabnega videa, da res bruhas, fuj!!!

   • St

    EU unicuje narode v njej. Taksne uredbe SLO ne bi smela podpisati. Na to nezakonito in skodljivo priseljevanje so obcutljive drzave z nizkim stevilom prebivalstva.Se malo pa bomo Slovenci v manjsini,kot Indijanci v ZDA in ABORIGINI V Avstraliji,pa se kje. Narod bi se moral upret taksni unicujoci politki EU. DRUGACE NAS CEZ 10-20 LET NE BO VEC.SPAMETUJTE SE SLOVENCI!!!!!

 • plamen100

  Eni tu gor tako maloumno pisete da bi ze clovek moral kar levemifasizmu verjeti glede izobrazbe… Policaji so tam zato da izvajajo tisto kar jim narocijo, to je kot vojska in ni razmisljanja. Ce dobijo migranta ki zahteva azil ga morajo s spremnim dopisom odpeljati v azilni dom, ce ga zavrnejo nazaj, torej da ga ne odpeljejo storijo celo kaznivo dejanje zlorabe uradnih pooblastil za katero je predvidena izguba sluzbe in tudi zaporna kazen. In sedaj mi pametnjakovici povejte kdo bo zamorca brcnil v tazadnjo, da ga bodo nato sefi v zahvalo vrgli iz sluzbe in pokvarjenci iz specializiranega tozilstva z veseljem zoper policaja podali kazensko ovadbo zaradi zlorabe uradnih pooblastil?

  • St

   Prav imas!!!! Vem,da tudi policistom ni vseeno. Jutri,ko bo migrantov vec in vec,bo nasim policistom ukazovalamuslimanskaSERIAT POLICIJA!!!!! To je zaskrbljujoce. To se dogaja na Svedskem,Nemciji,Franciji.

   • plamen100

    Tocno to se lahko tudi zgodi, samo da pridejo v parlament in dobijo ministrstvo za policijo. Vsak slovenski politik pa tudi drzavljan bi moral prebrati Islamsko deklaracijo Alije Izetbegovica ki je objavljena tudi na spletu, kjer lepo pise kako se morajo muslimani obnasati kjer so manjsina in kako se pospeseno razplojujejo on nato kako prevzeti oblast ko postanejo vecina. In tocno to se dogaja pri nas vendar popolnoma nesposobna politika tega ne razume. Tako kot ni razumela ko je Grabus izjavil da bodo leta 2050 vecinsko prebivalstvo v Sloveniji kar tudi pomeni da bodo takrat tudi prevzeli oblast. In seveda so pokvarjenci rdeci na tv Slovenija ta del intervjuja izbrisali potem pa je ta zbrisani del oz resnica ki nas caka se krozil po spletu. To je cisti dokaz da imata radikalni islam in slovenski levicarji isti cilj, unicenje slovencev kot naroda!

 • Stajerka

  te prognoze oz. logična razmišljanja smo nekateri upali povedat na glas že leta 2014……ma smo bili popljuvani, nacifsti, fašisti in še kaj……blokirani na omrežjih in forumih…….točno to, kar se dogaja danes, slovenski žep in bojazen nezadostnih sil obrambe, ali še huje nezadostna reakcija “slovenskih” političnih organov za vzpostavitev reda in varnosti lastnih državljanov……
  sedaj bodo najbolj jokali in tarnali tisti, ki dajejo politiki odprtih mej glasove in bodo največji kritiki policije in vojske…..aja, vojske so že, lahko samo čakamo, da zahtevajo še ukinitev policije……

 • Osti jarej

  …čaki,čaki….invazija migrantov……od pol do tri milijone jih čaka,da planejo na slovenijo….kje pa so?!?

  • Stajerka

   prvih 629 čaka na odprtem morju…..misliš, da bi protestirali za pristanek v Sloveniji???…..ja, res je, čakajo na 1. destinacijo v Evropi, ne glede na državo ali politično ureditev…….razlika je samo, da eni jih terajo, drugi pa še vedno sprejemajo……le kam sodijo “slovenski” lewaki???…..seveda na TUJ RAČUN……

 • stajerc5

  Braaaavo, zacelo se je! Ladja polna migrantov ne sme vec pristati v Italiji in ne na Malti!!!
  http://www.demokracija.si/fokus/koncno-italija-in-malta-migrantom-po-avstralskem-no-way-receptu-ladja-s-629-africani-nima-kje-pristati.html

  • Olga2345

   Mogoče bo pristala v Kopru… Kucan, Fajonka, Vajgl, Mesec in Tomićka imajo še proste kapacitete doma! Zimmer frei!

   • KAPIBARA

    Za to si jo je pa tomiĆka luftala..

 • Olga2345

  Belokranjci niso verjeli Novi 24 in niso šli na volitve, zdaj pa imajo!
  Očitno Avstrijci, Madžari in Italijani gledajo Novo 24 IMPERIJ in ji verjamejo..

  • Osti jarej

   …volga…ti si munjena

   • Olga2345

    Munjeni ste levajzli…

 • Stajerka

  čakte še malo, pa se bodo lewaki medsebojno tolkli in prosili za sprejem v desno koalicijo……

 • Osti jarej

  …..pejte na pašo ovčke

 • Osti jarej

  …aja…sej se pasete

  • Republic Commando

   Vrž se v ogenj, debilček rdeči

 • tomaz_oberkrainer

  Die Grenze schliessen verdammt noch mal!

 • Marija

  Ograje niso hoteli

 • sodnikisozločinci

  Jaz bi jim čez pol ure telefoniral še enkrat, povedal da sem ga potolkel s sekiro, posedel v fotelj in vključil televizor z nadaljevanko Moja boš, nato pa prekinil vezo. Ko bi v tem primeru seveda urgentno takoj prišli in vprašali zakaj sem lagal, bi jim odvrnil, saj ste vi tudi, ko ste rekli, da ne morete priti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!