fbpx

Jenull se počuti nejevoljno: Njegov jokajoči “performance” grajan tudi med samimi protestniki, ki so mu namenili preko 500 “grobih” komentarjev!

Jaša Jenull med prijetjem.

Danes sem v tej skupini prebral precej grobih pripomb na svoje “igralske sposobnost”i… Se z veseljem osebno dobim z vsakim, ki se mu zdi, da sem mogoče pretiraval s svojimi reakcijami,” se je v petek aretirani Jaša Jenull oglasil v skupini v podporo Ivanu Galetu, saj je posnetek njegovega prijetja negativno ocenilo preko 500 komentatorjev skupine.

V petek je policija prijela organizatorja protestov Jašo Jenulla, saj se je znašel med protestniki, ki so preskočili varnostno ograjo, nekaj pa jih je ograjo pričelo podirati. Trenutke njegovega prijetja so posnele številne kamere, njegova precej nemožata oziroma jokajoča reakcija ob tem pa ni bila sprejeta niti med samimi protestniki, saj je naletela na več kot 500 “grobih” komentarjev.

Jenull je tako zbranim zapisal: “Če kdo zdrži 30 sekund tega strokovnega prijema v tišini, se bom javno opravičil policiji. prav? Smo zmenjeni? Bom pa seveda (kot mi je to v navadi) vztrajal, da se dogajanje posname in deli na FB  Prosim posredujte vabilo vsem domačim junakom, pravim decom in kavč-ekspertom! UPDATE: čez 500 komentarjev, toliko besed, toliko strategov in junakov, toliko trolov in žalitev… pa niti enega resnega kandidata za demonstracijo … mislim da to govori samo zase … se vidimo v petek na ulici!+

Nek drugi komentator mu je v odzivu napisal naslednje: “Poanta vsega do zdaj je ta, vsaj tako je moje mnenje, da do tega nebi prišlo če nebi skakali čez ograjo…ne glede na to kaj ste želeli početi…lahko ste hoteli samo pobrati papirčke na tleh ali pa kaj hujšega…policija v tistem trenutku je odreagirala po moji presoji prefesionalno…če se nebi upirali bi vas lepo kulturno odpeljali stran, vam dali plačilni nalog in bi zadevo kaj hitro zaključili …

Rok Krajnc