fbpx

[Video] Kar Stevanović napoveduje, je državni udar! Povezuje se z nevarnimi osebami!

Foto: FB

Stevanovićeva Resni.ca v torek in sredo napoveduje blokado vrha EU-Zahodni Balkan na Brdu pri Kranju. Poleg tega smo izvedeli, da je kranjski mestni svetnik, izvoljen na Stevanovićevi listi Zoran za Kranj, potencialno nevaren človek. Policija bi morala glede na grožnje preventivno ukrepati.

Sredini protesti so se večkrat izkazali, da ne izpolnjujejo ustavnih standardov mirnega zbiranja v okviru pravice do javnih zborovanj, saj je nasilje njihov redni spremljevalec. Nazadnje so ustrahovali novinarje in zaprli številne ceste po Ljubljani vključno s severno ljubljansko obvoznico, kar je nedvomno teroriziranje preostalih državljanov.

Toda pozor, v stranki Zorana Stevanovića Resni.ca ravno v torek in sredo, ko se bo odvijal vrh EU-Zahodni Balkan na Brdu pri Kranju in kjer bodo zbrani voditelji držav ali vlad članic EU, napovedujejo protest. V sredo bosta tam tudi predsednik Evropskega sveta Charles Michel in predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen. “Po veličastnem prikazu volje ljudstva v sredo smo danes celo Vlado Republike Slovenije ponovno pozvali k takojšnji reakciji. Če ne odgovori, bo odgovorilo ljudstvo. Odgovor bodo takrat še bolj slišali!” napovedujejo, kar so nedvomno hude grožnje, zrele za pregon, in bi jih morala policija obravnavati še kako resno. Nenazadnje so vodjo Štajerske varde Andreja Šiška po hitrem postopku obsodili, ker je lovil ilegalne migrante, kar so bistveno manj nevarna kazniva dejanja.

Opis slike ni na voljo.

Hkrati pa smo izvedeli, da je kranjski mestni svetnik, izvoljen na Stevanovićevi list Zoran za Kranj Neven Polajnar, potencialno nevaren človek, saj se na socialnih omrežjih rad šopiri s puškami, noži ter znanjem borilnih veščin. Policija bi pred pomembnimi protokolarnimi srečanji voditeljev držav EU vsekakor morala preventivno ustaviti Stevanovićeve namere, preden bi ta morebiti uresničil svoje grožnje.

Foto: Socialna omrežja

Janja Strah