fbpx

Ko grožnje s smrtjo dobivajo nove razsežnosti: Znana protivladna protestnica privošči krvne strdke celotnemu državnemu vrhu!

Tjaša Prošek (Foto: Facebook)

Naslednje 3 dni držimo pesti za strdke? Ali AZ dobavlja tudi fiziološko?,” je znana protivladna protestnica Tjaša Prošek pripisala ob fotografiji cepljenja državnega vrha s cepivom AstraZeneca. S tem pa grožnje s smrtjo dobivajo še dodatne razsežnosti.

Ob vsem huliganstvu, ki se je med epidemijo še dodatno povečalo, levičarji večkrat na dan tako ali drugače izrazijo kakšno grožnjo s smrtjo vladajočim politikom. Seveda se to ni dogajalo v prejšnjih levih vladah, temveč so grožnje uperjene proti vsem strankam in posameznikom, ki sodelujejo z aktualno vlado.

Poleg tega pa levičarji še izdatno lažejo ter s svojim propagandnim aparatom grobo zavajajo domačo in tujo javnost, ko jo obtožujejo napadov na medije in širijo podobne neumnosti.

Za oblast bi tudi ubijali
Eden najbolj nevarnih pojavov so gotovo grožnje s smrtjo, ki so se v enem letu razpasle kot gobe po dežju in jih je zaradi neučinkovite pravne države vse več. Grafiti na javnih krajih, transparenti na protivladnih protestih, zapisi na socialnih omrežjih in celo v medijih pričajo, da delu prebivalstva nič ni sveto, niti človeško življenje. Za prihod na oblast bi kot kaže tudi ubijali.

Zavržne želje po smrti politikov Boruta Pahorja, Igorja Zorčiča, Janeza Janše in Alojza Kovšce ima tudi zloglasna protivladna protestnica Tjaša Prošek. Političnemu vrhu je namreč v naslednjih treh dneh privoščila krvne strdke, kar je dovolj jasna grožnja po smrti politikov. V naslednjih objavah, ko so jo sledilci začudeno spraševali, kako to da privošči ljudem krvne strdke, je Proškova pojasnjevala, da bi prišlo pri tem do splošne koristi. Za strdke je mimogrede dokazano, da jih cepivo ne povzroča, je pa sedaj dokazano, da so nekateri skrajni levičarji, željni krvi.

Znana petkova protestnica štirim predsednikom privošči pojav “krvnih strdkov”. Smo res dosegli dno dna? Nismo na koncu še vedno samo ljudje? Čas je, da se tisti, ki tako radi govorijo o sovraštvu in fašizmu, pogledajo v ogledalo. In da vsi mediji, brez izjem, to enotno obsodijo,” pa je izjave Proškove komentiral novinar Nova24TV Luka Svetina.

Sara Kovač