Komunistični simboli prestrašili in razjezili vaščana iz okolice Laškega, sporen pano je prijavil policiji

Foto: Nova24tv

Ob okrogli obletnici njihovega prijatelja so nekateri vaščani iz Spodnje Rečice pri Laškem očitno želeli, da “to izve cel svet” in mu postavili pano, ki pa je skrajno neprimeren in žaljiv za vse, katerih sorodniki so končali v Hudi jami, v Barbara rovu, saj pot mimo tega panoja s komunističnim simbolom vodi prav do množičnega morišča.

Bralec nam je na naš elektronski naslov poslal fotografijo panoja, ki stoji v Spodnji Rečici pri Laškem, poleg pa pripisal: “Da je hudo moteč pano ob cesti, ki ne sodi na javno površino in verjetno nima dovoljenja za postavitev, sem danes seznanil tudi policijsko enoto Laško.” Cesta namreč vodi tudi proti Hudi jami – Barbara rovu, množičnemu morišču, kjer ležijo žrtve, ki jih je likvidirala povojna komunistična revolucionarna oblast. Prav komunistični simboli pa so tisti, ki so najbolj zmotili prebivalce omenjenega kraja. Na panoju so namreč peterokraka pionirska rdeča zvezda, zemljevid Jugoslavije in jugoslovanska zastava, trije identifikacijski znaki nekdanje komunistične Jugoslavije, ki jih nekateri še vedno utopično poveličujejo, čeprav je znano, da ima Tito krvave roke in na vesti 570 tisoč življenj, predvsem političnih nasprotnikov. Kljub temu pa so v časniku Dnevnik leta 2012 zapisali: “Rdeča petokraka zvezda je zgodovinski verski simbol, prav tako močan ideološki znak, ki je prisoten na državnih emblemih, zastavah, spomenikih in ornamentih.” Je za levičarje komunizem torej vera, to prepričanje pa širijo kar prek mainstream medijev?!

“Počutim se ogroženega”
Domačin, ki ga ta pano nadvse moti, saj se počuti ogroženega zaradi morilskih simbolov, ki se bohotijo v njegovi neposredni bližini, nam je zaupal, da je sporen plakat prijavil na Policijsko postajo Laško. “Podal sem ustno prijavo. Nisem edini, ki ga to moti, saj moti tudi druge, in zahtevamo, da se tabla odstrani. Na policijski postaji so mi obljubili, da bodo zadevo preverili,” je dejal in še zaključil: “Jaz se počutim ogroženega in verjetno nisem edini. Tudi, če gre za neslano šalo, je treba paziti, da se ne prestopi meje.” Preverili smo tudi na Policijski postaji Laško – ko nam bodo odgovorili, bomo objavili tudi njihov odgovor.

M. S.

 • učko

  Takole pretiravanje s temi “socialističnimi simbloli” zadeve samo poslabšuje. To pa za to, ker vam rdečkarji potem kar naprej mečejo te simbole v glavo, vi ste pa totalno brez moči. Nehajte se “trzat” na take neumnosti. Z rdečo zvezdo pač ni nič narobe !!!!

  • MEFISTO

   Je narobe!

   Rdeča zvezda ima pet strupenih konic.

   Prej ali slej se boš napičil na eno izmed njih.

   Potem ti bo treba pa zamenjati rdečo kri.

   • učko

    Dej, ne fantaziraj neumnosti! Zato pa mamo tako državo. Vsak rine na svojo skrajnost, sami skrajneži !!!

 • MEFISTO

  To je Rečica pri Laškem, najbrž Spodnja Rečica, znano rdečuharsko gnezdo.

 • moat

  Počuti se ogroženega, zaradi 5ke in rdeče zvezde. Šala mala, res :).

  • RATATA

   Na qrac mu gre pač. Ti tud.

   • moat

    Če mu že gre na penis, to še nikakor ne pomeni, da je tudi dejansko ogrožen. želi pač malo pozornosti, tako kot ti, ki so nalimali plakat.

    • RATATA

     Krasen odgovor, ampak kratkovidno zavajalski.

     • moat

      Sam, da dolgo viden ni, pol je vse v redu :).

    • Lustrator

     Če te prav razumem – pozornost želi nekdo, ki je žaljiv pakat opazil in ga prijavil, ne pa tisti, ki je v bližino lokacije enega najbolj množičnih morišč v Evropi postavil pano, ki poveličuje storilce?
     Se ti je skisalo ali skegljalo, težko se odločim?

     • moat

      Veliko žaljivega se obrača pri levih in desnih političnih mrhovinarjih in njihovih podpornikih (nasprotnikih). Ta plakat pa je bolj parodija ali pa nostalgija in po mojem mnenju ne nosi žaljivega sporočila. Kvečjemu bi rekel, bolj kot ne, objektivnega sporočila, za veliko (večino) ljudi. Vsi pa itak ne bodo nikoli zadovoljni. Meni je nanj šlo na smeh, pa sem še vedno isti in mislim, da še nisem skisan res :).

  • alojz

   Ali pa se počuti ogroženo zaradi ljudi, ki imajo to zvezdo v glavi in jo lepijo tudi na plakate. Kaj veš?

   • moat

    Saj ne misliš resno, ali pač? Meni je plakat prav všečen, saj gre očitno za provokacijo. Sicer pa pojdi vprašat zombije, kaj jim je pomenila 5ka za tisti čas (zvezdo lahko izpustiš, če ti gre na jetra) in kakšno je bilo takrat življenje? Pa saj to že itak veš, pa odgovore, da sploh ni bilo slabo tudi!

  • janez.pokoncni

   Poznam kup kretenov, ki se počutijo ogrožene ob hakl krajcih. Zakaj le? Pod kljukastim križem se je v SLO zgodilo cca 100042,79 x manj svinjarij kot pod rdečo zvezdo.

   • moat

    A ne morejo biti kreteni tudi tisti, ki se počutijo ogrožene zaradi svastike s haklci? Sicer pa je svastika, ki jo omenjaš, prepovedana, zvezda pa še ni. Zakaj le?

    • Lustrator

     Ker živimo v eni redkih komunističnih držav v EU-ju, ki še 27 let po padcu zavese ni izvedla lustracije in eni redkih držav EU sploh, ki ni v parlamentu potrdila v EU sprejeto resolucijo o obsodbi totalitarnih sistemov. Zadovoljen z odgovorom?

     Glede na razmerje med žrtvami ko so jih Slovencem prizadejali nacisti in komunisti, bi bilo glede na št. spomenikov postavljenih zločincem, moralo v Sloveniji stati cca 300.000 spomenikov nacistom. Bi ti bilo to všeč?

     • moat

      Lustracijo bi lahko izvedel Peterle, pa jo ni. Sem bil za. Prav tako mi ni jasno, zakaj leve koalicije do zdaj niso sprejele resolucije evropskega parlamenta o evropski zavesti in totalitarizmu. Glede rdeče zvezde pa, ki jo enačite z revolucijo (kar je napačno) lahko rečem le, da tudi v EU, razen redkih izjem, ni prepovedana.

 • jan

  Policijska postaja Laško se bo najprej obrnila na šefa policije. Ta se bo obrnil na ministrico. Ministrica bo poklicala Cerarja, ta pa bo konsultiral vrhovnega poveljnika Slomafistana, tov. Kučana, ki bo dokončno odločil o zadevi.

  • samsara

   Če bo potrebno, bo kučosodje kučoudbofevda zadevo le še formaliziralo.

 • antimur

  Kaj takšnega se lahko spomni samo deformirana golazen, ki so potomci klavcev in zločincev. Teh je kar nekaj v rečiški dolini.

 • MEFISTO

  Ker nas hoče rdeča oblast oropati blagostanja ter svobode in glede na to, kako se ideološko odvijajo stvari, mu bodo v počastitev njegovega Abrahama najbrž ponovno odprli v obratovanje bližnji Barbarin rov v Hudi jami.

  • Silvo Centrih

   Pa je še kaj kolna not?

  • janez cepec

   kr prjav se, boš kuj navrst

   • Steiermark

    ali groziš, tepec?

   • Mare Kranjc

    Pankrt partizanski, a boš nadaljeval, kar je začel tvoj fotr, ko je osemenil partizansko vlačugo, ki je nato v hlevu skotila tebe, polpismeno komunistično gnido? Si že odkril, katero govedo je tvoj oče in katera kobila tvoja mati? Čimprej si poišči veterinarja, da te humano evtanizira!

  • Steiermark

   …. in upajmo, da bodo njega in njegove “pozabili” kar v rovu, v Hudi jami, počasi pa jim še pridružili ostalo komunistično zločinsko morilsko svojat…..

 • Snorri Sturluson

  Obupno

 • pajot

  S tem ne bo nič. Stavit gajbo pira?

 • Priden kot SDS ovčka

  Saj ni kljukastega križa gor. Kje je pol problem?

 • Antonius

  Na Google Earthu je mogoče videti, da so kljub prepovedi Ustavnega sodišča, od krožnega križišča z Božičevo ulico do Rondoja Tomačevo podtaknili Titovo cesto.
  Ko je Ustavno sodišče odločalo o Titovi ulici je bila prepoved poimenovanja po njem obrazložena z žaljenjem čustev tistih, ki jih je morilski Tito prizadel. Seveda so sodniki zaobšli krucinalno dejstvo, da so bila vsa morilska grozodejstva storjena pod krvavo zvezdo, ki jo pa zaradi preračunljivih razlogov niso prepovedali. Če bi krvavo zvezdo prepovedali, bi ZZB-jevce avtomatično postavili tja kamor sodijo. Med morilske organizacije, ki so v vojni in po vojni sistematično umorili stotisoče, ki se z revolucionarnimi komunisti niso strinjali.
  Zakaj niso prepovedali krvavih insignij revolucije in NOV, nam da misliti udeležba predsednika Ustavnega sodišča Petriča na razvpiti proslavi rdečih v Stožicah, kjer so s partizanskim zborom Pinko Tomažič prepevali Bandiero rosso.
  V tej luči se tudi odlično vidi ozadje postavljenega spomenika po/SPRAVLJENIM, ki so jim ga postavili dediči tistih, ki so jih po Titovem nalogu po/SPRAVILI.

 • Priden kot SDS ovčka

  A se v Rinoju tud počutjo ogrožene ker je petka gor? Pa ker debil no se spušča v tak pano….

  • Steiermark

   največji debilii in oboževalci zločinskega krvavega sistema, z krvavo rdečo zvezdo, ste pa ravno vi, ki upravičujete in odobravate poveličevanja zločincev in zločina ……Polupismena kamela, Rinou, se piše Renault……. ti še dalje od “fičota” nisi prišel – tudi umsko!

 • tarantela

  Kaže, da so desni strahopetci, ko se že panoja bojijo.

  • Botoks

   Jaz bi rekel, da se ti rdeče govno bojiš enga pevca s hrvaške in zarad njega rdeče gliste bežite v hosto in prepovedujete rock koncerte.Rock koncerte,govedo posrano!!!Spolzni se v lažgoše in se nažri gulaža,ki ga jaz plačujem,stenica

   • tarantela

    Tistega Thompsona še Hrvati ne marajo, še več: prepovedali so ga že na več prireditvah, da o drugih državah niti ne govorim. Sicer pa o tem osebku ne bi niti nič vedela, če ga ne bi tukaj na piedestal postavljali. Meni razveseljuje opera in zborovsko petje lepih slovenskih pesmi, ne pa neki Hrvat, ki niti svojega hrvaškega priimka ne mara.

  • Steiermark

   Tudi zate in vse ostale debile, ki ne znajo ločiti pozitivnega od zločinske krvave rdeče zvezde, pod katero je umrlo stotisoče Slovencev, med njimi majhnih otrok, velja isto, razkazujte se z klukastim križem in ga poveličujte , lahko tudi istočasno z poveličevanjem rdeče zvezde pa bomo videli, ali boste obtoženi poveličevanja zločinskega sistem in zločinskih simbolov (verjetno bodo rdeči sodniki izzvzeli krvavo rdečo zvezdo, ker potem bi morali tudi sami končati v obtožnici……)

 • Silka

  Vsi, ki se identificirajo z zločinskimi simboli, pa naj bodo fašističnimi, nacističnimi ali komunističnimi, so ideološko na isti ravni kot zložinci teh režimov. Prav je da se akterje takih rabot preganja in onemogoče kjer koli se jih lahko.

  • Mare Kranjc

   Vsi ti trije totalitarni sistemi, ki si jih opisal, so iznajdba LEVICE! Največji uspeh in prevara levice po WW2 je ta, da so večino sveta uspeli prevarati, da totalitarizem prihaja z desnice. Fašist Mussolini-je bil predsednik italijanske socialistične stranke in zaprt v Kraljevini Italiji zaradi socialističnega nasilja. Stranka od nacista Hitlerja-NSDAP, Nacionalna SOCIALISTIČNA Nemška Delavska Stranka. Za komunizem pa vsi vemo, katere vrste zločinci so začeli z njim!

   • Steiermark

    S komunizmom so začeli zločinci, ki nikoli niti delavci niso bili ampak navadni lenuhi in brezdelneži, ki so javkali, kako jim je v kapitalizmu hudo, da nemorejo dobro živeti (seveda brez dela…), svojo psihopatsko plat množičnih morilcev in genocidarjev nad lasstnim narodom so pa izkazovali ob vsaki priložnosti….. tako marx, kot lenin, stalin, tito itd. – vsi psihopati in zločinci, katerim se je za pravice delavcev in njihovo boljše življenje fučkalo, še več, celo tlačili so jih na nečloveški način….. Kdor tega ne ve, naj vzame v roke kakšno zgodovinsko knjigo, ki priča o tem zločinskem ravnanju rdeče krvavih “socialistov”, ki so delovali proti človeku in njegovim pravicam – morda samo knjigo: Črna knjiga komunizma!

   • Silka

    Gladko podpišem in se v celoti strinjam z Vami. Naredimo vse, da nas bo čimveč takih, predvsem na volitvah.

 • dež

  Gre za osebni avto s partizanskim imenom “truga”. Na crash testu bi dobil 0 točk.

 • Johan

  Avtorje plakata uničit

 • Ana Premuž

  Zaradi tega ,ker nekdo praznuje 40 roj .dan pa ima tak pano ,pa dajte no ,verjetno ni povabljen na rojstno dnevno zabavo , te pa naj pride jutri na moj 55 roj. dan ojoj 3. avgust bo šlo . Toliko bolj hudih stvari je ,neka zvezda , Jugoslavija ,ki je ni več to so problemi ne to je zamene preteklost ,mene zanima PRIHODNOST .PA SE OPRAVIČUJEM ,KER JE MOJA SLOVNICA BOLJ SLABA SEM BILA OPOZORJENA VEČKRAT ,DA SE MORAM NAUČITI LEPŠE PISAT , SO ME PA OPOZORILI TAKI ,KI UPORABLJAJO TAKŠNE BESEDE ,DA LAHKO POSTANEŠ RDEČ ,KO JIH PREBEREŠ . PAČ NISEM VAŠA . PA TUDI NJIHOVA NE . AMPAK SVOJA IN NATO SEM PONOSNA NE BOM PA NIKOLI NIKOGAR BLATLA .

  • janez cepec

   bivši strastni kadilci so najhujši nasprotniki kadilcev. neki podobnga je tud z rdečo zvezdo.
   sploh smo pa prve dni osvoboditvene vojne teritorjalci pa miličarji na en stran (tud Janša pa samooklicani general Krko) nosil rdeče zvezde, pa sovražnik (JNA) na drug stran tud rdečo zvezdo, sam mi smo bli na bolšm, k smo zmagal.

   • Ana Premuž

    Tudi VAM , bom odgovorila ,kako to ,da ste uganili ,da sem dve škatli cigaret skadila včasih,to je bilo pred26 leti in zdaj sem res nasprotnik cigaretov moz pravi ,da ni hujšega . In še to HVALA BOGU , da smo zmagali tudi jaz sem takrat zmagala saj sem leta 91 dobila sina v SVOBODNI SLOVENIJI .

   • slosin

    A na to, da so med NOB tvoji partizančki okrog letal v švabskih ali italijanskih cotah, ne boš pa nič rekel…

  • Mare Kranjc

   Važno, da si vsegliharka zazrta v prihodnost, ker je preteklost tistih s katerimi simpatiziraš, preveč boleča, kajne?

   • Ana Premuž

    Nisem nobena vsegliharka ,ne simpatiziram z nobenim ,če je to slabo ,da gledam v prihodnost hvala lepa . Na VAŠ komentar sem odgovorila ,samo zato ,ker se mi je zdelo to potrebno ,da VAM odgovorim .

  • Steiermark

   no, če je pa to vse OK, potem si pa ti za reklamo svojega “praznovanja” (ker si prilezla celo do 55 let, v takšni ignoranci in zatelebanosti iz katere pa v tem življenju, kot izgleda, nimaš pogojev, da bi se izvila in prišla na pravo pot), izberi pano, z klukastim križem in fičotom, ker vse to spada, tudi tvoja miselnost, v lonec zavržene zločinske ideologije…. in potem nam javi, ali te bo obiskala policija in kasneje ko boš ti obiskala kakšnega sodnika, z rdečo zvezdo na kapi…..

   • Ana Premuž

    Nič nisem prilezla ,ker nisem kača ,to ni nobena reklama za roj . dan ne dovolim Vam da me zalite ker tudi jaz ne bom Vas . Kaj bom izbrala je moja stvar in moja miselnost , se Vas ne tiče ,nikoli nisem in ne bom nikomur ničesar vsiljevala , vsak naj sam presodi in obsodi kaj je prav in kaj ne . Pa še to prejšni petek sva bila z mozem na krajšem izletu po naši prelepi domovini ,obiskala sem eno takih morišč , povojnih zločinskih pobojev , tam kjer so bili umorjeni ljudje ,ki niso bili nič krivi ,pa taki ki so bili prisiljeni iti v vojsko in , ki so bezali pred partizani . In vsak , ki je moril je zamene morilec in mora plačat za svoje zločine . IN BREZ ZALITEV PROSIM TAKIH BESED NISEM NAVAJENA SEM PAČ V KRŠČANSKEM DUHU VZGOJENA IN TAKO SEM VZGOJILA TUDI SVOJE OTROKE . PA LEP POZDRAV IZ MARIBORA

  • Nata

   Ja, bravo !! Takih ” svojih ” je pa zelo malo. Kje pa živiš ? V Sloveniji ?

  • šmentanamuha

   Za rojstni dan si še malo pospravi podstrešje. Pa vse najboljše!

   • Ana Premuž

    Moje podstrešje je dobro pospravljeno ,hvala za lepo voščilo . Lep in uspešen dan vam zelim .

 • totex39

  Še veliko ljudi je v Sloveniji, ki znajo provicirati in žaliti, zaradi takih še sploh nismo svobodni, ampak vedno bolj zatirani.

 • šmentanamuha

  Levičarji so začeli na veliko provocirati s to rdečo zvezdo, ki je za mnoge dejansko krvava zvezda, in pravijo , kaj bi to, ene zvezde se bojite, istočasno pa prav po diktatorsko panično in strahopetno prepovejo nastop enga pevca, ki simbolizira njim nasprotno opcijo, pa čeprav nikogar ni ubil.

  Torej, rdečezvezdaši, zataknte si tole vaši krvavo zvezdo v rit in nehajte provocirat ljudi. Rabote režima lezejo na dan z vsako lopato, ki jo zarinejo v zemljo, prič in dokumentov je tudi dovolj. Živite v svoji lažni preteklosti nezmožni samorefleksije in brez kančka slabe vesti uničujete državo Slovenijo in Slovenski narod. Dost vas mam(o).

  • janez cepec

   72 let vas tardči jebajo u glavo, pa dokler boste taki kreteni, vas bojo še, zdej, al ste res tok prfukneni, al vam pa paše, neki je na tem. luzerji

   • Nata

    Ti nisi normalen !! Vse te nazive prilepi sam sebi ! Kajti, resnično si in ostaneš cepec. Do zadnjega diha. Jaz bi k tebi poslala kakšne inšpektorje. Izgleda, da ti sijajno gre ? To pa je v današnjih časih sumljivo !

   • šmentanamuha

    Lej stari, ti si še verjetno iz unih cajtov in dobr veš, kaj se je dogajalo. Janez.pokončni ti je malo višje prpopal dokument, ki črno na belem dokazuje izprijenost komunističnega uma, ki ga je danes posvojilo tudi slovensko levičarstvo. Js nisem iz tistega časa, vendar sem bila vzgajana v tem duhu tako kot mnoge generacije, vendar indoktrinacija očitno ni uspela. Moji starši me sploh ne razumejo več. Ti pa si star zagrenjenec, ki živiš od namišljenih junaštev svojih soborcev, morda tudi svojih. Če ni tako, se ti opravičujem, ampak nehaj nabijati u tri krasne. Pravo luzerstvo je patetika rdečezvezdašev, ki junaške zgodbe poznajo/poznate samo iz pripovedovanja in filmov, zraven pa si domišljate da ste heroji.

    • Artur

     Js nisem iz tistega časa, vendar sem bila vzgajana v tem duhu tako kot mnoge generacije, vendar indoktrinacija očitno ni uspela. Temu se reče zdravo jedro pri blentavih pa je indoktrinacija tako močna, da s tem škodijo sebi še bolj pa tistim okoli sebe .

 • janez.pokoncni

  Strahovi ob takšnih plakatih niso iz trte izviti. Pravkar sem na shrani.si naložil dokument/navodilo, ki so ga delili zvezdaši svojim klavcem. Upam, da bo link deloval vsaj nekaj dni. Vredno detajlnega branja ob tem pa imejte na umu, mi te pošasti še vedno prisilno častimo, jim postavljamo nove in čistimo stare spomenike.

  http://shrani.si/f/3Y/10v/3cUtm5ws/dge9qowxgaaefwa.jpg

  • šmentanamuha

   Šoking, me je kr zazeblo. Zdaj je jasno, kaj se je zgodilo s slovensko psiho, ko se toliko sprašujemo o tem. Hvala, janez. pokončni, da si poiskal ta dokument.

   • janez.pokoncni

    Moram priznati – stvar je GROZNA !! Dokumenti so strašno redki, ker jih že preko 70 let kurijo, a tu in tam na plano še priplava kaj grozljivega. Tale je že tak.

    • šmentanamuha

     Se strinjam. Še več tega je treba potegnit na svetlo. Navsezadnje se ljudje izobražujemo tudi preko drugih medijev in ne samo v šoli. In tale dokument je proti šolskim pravljicam zmagovalen.

  • Nata

   + + + + + + + + super priponka. Sem jo spravila za pošiljanje naprej !!
   Žalostno je to, da nas pravzaprav veliko ve za barabije komunistov, pa se še vseeno nič ne premakne.Ljudje se celo norčujejo !
   Kako strašno zapuščino so nam komunisti pustili !!

   • janez.pokoncni

    Ja! to mora videti čim več ljudi. Komunisti in njihovi simpatizerji so bili in bodo enake ali še hujše pošasti, kot so muslimanski teroristi.
    Počeli so grozne svinjarije, potisnili državo v državljansko vojno potem pa vse skupaj zamaskirali v NOB. Tisto, kar nas lahko vse skupaj skrbi je dejstvo, da jih nismo obsodili ampak jih še vedno moramo častiti. To je “odličen” opomin vsem, ki smo prišli za njimi. Če se bomo še kdaj zapletli v ostre spore, se lahko povsem nekaznovano pobijamo kot najhujše ž’vali, saj se lahko iz bližnje zgodovine naučimo preprostega dejstva – bolj temeljito, kot se pomori nasprotna stran, manj možnosti je, da zločinci odgovarja za storjene zločine.

   • etrusk

    Ja g. Nata, ogromno je še zamolčano , pa zakaj , ker so ljudje povečino že pomrli ki so to doživeli. Za ogromno takih svinjarij -grozot vem , pa kaj ko to hočeš povedati si NEUMEN.

    • šmentanamuha

     Ti samo povej. Ta portal bere veliko oči, torej bodo “slišali” mnogi. Ti samo povej, zaenkrat je še dovoljeno.

     • dob

      Pravica ni nekaj, kar ti nekdo dovoli, temveč tisto, kar si ne pustiš vzeti.

     • etrusk

      Že sem pisal v to rubliko , pa sem bil kar hitro zbrisan.

    • Nata

     Res je. Živela sem v družini, v kateri so se politični pogledi razlikovali, pa smo se vseeno razumeli. Saj je to najbolj normalna stvar na svetu. Da imamo različna mnenja.
     Ker pa so ljudi ustrahovali in jih še danes, sem postala velik pesimist !

  • slosin

   To je ‘Načrt za pokol prav vsega,kar ni komunistično na deželi in v Ljubljani’…

   Vsebino tega dokumenta povzema dr. D. Hančič v knigi ‘Revolucionarno nasilje v Ljubljani, 1941-1945’. Avtor navaja, da je ta načrt zajemal likvidacijo cca 20.000 nasprotnikov revolucije
   v Ljubljani in cca 20. 000 likvidacij v preostali Sloveniji. Dokument je menda objavljen tudi v
   ‘Črnih bukvah’ . Ta se pa zaradi hitre intervencije nemških sil v Lj. ni mogel izvesti….

   Tak je bil ‘upor’ proti okupatorju….bljak,bljak..in nekateri zasleplenci še vedno verjamejo v to
   NOB sranje, ki nam ga še danes prodajajo, kot nekaj hudo pozitivnega…

   • samsara

    Torej je nemški okupator zaslužen za rešitev, vsaj začasno, 20.000 zavednih Slovencev.
    Kakšen je potem saldo pod črto, Nemcev, Italijanov, in domačih udbokomunističnih klavcev?
    Kdo je pobil več Slovencev?
    Nedvomno udbokomunistični klavci, katerih idejni dediči, pa tudi sorodniki, danes pridigajo o demokraciji in se gredo perverzne spravne igrice. Praviloma pa vsi uživajo izjemne bonitete in privilegije v najrazličnejših ozirih. Pa tudi nekakšno neformalno splošno imuniteto.

    • slosin

     No, švabi so pobili nekaj več kot 30.000 Slovencev, partizani pa s cca 25.000
     pobitimi ne zaostajajo dosti, s tem, da so komunisti za razliko od okupatorja pobijali svoj narod…pa ne za osvoboditev, za ideologijo-komunizem..

     • janez.pokoncni

      Te cifre nikakor ne držijo! Katere narodnosti je bil vsak ubit med vojno je precej težko ugotoviti nekako pa velja, da je razmerje med pobitimi s strani Nemcev in s strani komunistov 1:7 za komuniste. Zgolj v Mariboru (Tezno) so jih pobili 30.000 !!!
      Že na Novi imaš nekaj člankov na to temo.
      Eden med njimi je tale http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/zrtve-komunisticnih-pobojev-v-stevilkah-to-so-neosebe-brez-pravice-do-groba/

     • slosin

      Tisti, ki so bili pobiti po vojni na Teznem, Barbarin rov, Kočevje…so bili res različnih narodnosti, statistika INZ-ja pa ne zajema vseh…

      INZ navaja število pobitih, ki so imeli STALNO BIVALIŠČE na današnjem območju Slovenije in zajema obdobje do konca l.’46

      Struktura žrtev na današnjem območju Republike Slovenije glede na povzročitelje smrti

      Povzročitelj Število žrtev

      Nemške okupacijske enote samostojno 29.855
      Nemške okupacijske enote s četniki, hrvaškimi
      domobrani, ustaši, ital. Kolaboracionističnimi enotami,raztrganci,vlasovci 772
      Gestapo 290
      SS samostojno in v sodelovanju z drugimi 137
      NOV in POS 8.360
      NOV in POJ 113
      VOS 519
      Jugoslovanska armada 12.651
      Ozna 2.492
      Italijanske okupator in it. vojaško policijske enote 6.073
      Rdeča armada 5141
      Madžarski okupator 199
      Vaške straže 436
      Vaške straže v sodel. z it. okupacijskimi enotami 129
      Legija smrti 37
      Štajerski bataljon 40
      Enote NDH 811
      Domobranci 3.174
      Domobranci v sod.z nemškimi okupac. silami 1.007
      Gorenjska samozaščita 299
      Gorenjska samozaščita v sodelovanju z nemškimi
      okupacijskimi enotami 187
      SNVZ 142
      SNVZ v sodelovanju z drugimi okupacijskimi enotami 312
      Zavezniške vojaške enote 1.892
      Sam 966
      Ostalo 1.184
      Neugotovljeno 20.526

      Skupaj 97.744

     • Lustrator

      Pri tem je seveda potrebno NUJNO omeniti povod za vse te nemške žrtve. Število žrtev nemške vojske v Sloveniji bi brez pojava partizanskih teroristov šteli v desetinah, MORDA stotinah, saj so imeli takšna povelja: brez nepotrebnih žrtev civilistov. tega so se (bolj ali manj) dosledno državi vse dokler se niso začele prve partijske skrivalnice. Ko so objavili “cenik” talcev za vsakega ustreljenega nemškega vojaka, se hostarske provokacije niso nehale (kot pri pravih domoljubih – četnikih), ampak celo okrepile.

  • totex39

   To pa je šokantno, kajti pol so si pa prasci komunistični vse to prisvojili.

  • Antonius

   Morilsko grozljivko so s posmehovanjem raztegnili v današnji čas.
   Zdaj svojo morijo brez priznanja in opravičila svojcem umorjenih vsiljujejo s spomenikom sprave umorjenim po/SPRAVLJENIM.
   Danes demokracijo in njene najbolj izpostavljene z drugimi sredstvi ubijajo na drugačen način. Laž jim je orožje za Kučanovo napovedano likvidacijo.
   Krambergerja so umorili, ker ga z lažjo niso mogli spraviti ob dobro ime in v zapor, pri Janši jim je pa tovrstni manever s Patrio uspel.
   Danes smo priče drugačni grozljivki. Grozljivka je volilno dejstvo, da jim ogromna večina nategnjenih in brez “soli” v glavi še vedno verjame in jih voli.
   Slovenskih oslov zaljubljenih v sprehajanje po ledu, niti kraja sedemdesetih milijard ne more spraviti k pameti.
   Doklej še, bodo prenašali vsakodnevno krajo in svoje siromašenje, je naglavno vprašanje. Poleg zdravstvenega denarja jim je drugi tir tudi eden poizkusov, da Slovencem arogantno ponovno dokažejo, kakšni volilni osli so.

  • traktor

   Mogoče kdo ve,kdo je podpisal ta zločinski načrt?

   • janez.pokoncni

    Žal ne, je pa eden glavnih poveljnikov rabljev bil Kardelj.

    • Antonius

     Janez.pokončni,
     pa na zakonski par Kidrič ne pozabi.
     Tisti spomenik za Cankarjevim domom bi plaval v krvi, po nalogu revolucionarja Kidriča in njegove Zdenke umorjenih.
     Zdenka Kidrič je bila šefica Vosa in o tem se načrtno zelo malo ve.
     Papirjev niso podpisovali, ker na njih zaradi “partizanske” konspirativnosti niso hoteli puščati svojih imen.
     Na papirjih so bila krvava navodila, imena so pa ustno s pošto prinesli kurirji. Nižji komandni kader je pa že bil toliko neumen, da je zapisnike o likvidiranih pošiljal po vertikali navzgor, podpisane s svojimi imeni, priimki in konspirativnimi partizanskimi psevdonimi.

  • Mojca pokraculja

   Ali je kje podatek, kdaj je ta dokument nastal ? Imela sem priložnost videti podobne dokumente v denacionalizacijskih zadevah. Zanimivo je zlasti to, da so z odvzemi premoženja začeli že maja, junija 45. Skratka že preje, predno se je vojna končala, so imeli evidentirano vse premoženje, ki ga bodo pobrali. V bistvu shrljivo .

 • Artur

  Poden od podna , če si samo prdnil v prazno pa to tovarišija ni zavohala na levi strani so sledile gavge .
  Danes te novodobne podgane omogočajo drugorazrednim umiranje na obroke . .https://www.youtube.com/watch?v=3pNGJJRwZVI

  • Nata

   Kakšna farsa ! Česa vsega je človek sposoben narediti sam sebi ??

 • Artur

  Druže Tito smradove jedan mi te kolnemo .
  Hijene se med seboj koljejo najbolj okrutna dobi največji zalogaj .
  https://www.youtube.com/watch?v=BylAInCeQGA
  https://www.youtube.com/watch?v=zoK8cwix_X8&t=1749s

 • Borut Stari

  Kogar so kače grizle se boji tudi zvite vrvi.

 • šmentanamuha

  Pa še kratek povzetek ozadja, ki je botroval dvema svetovnima vojnama in ima v načrtu tudi tretjo. Komunisti so samo orodje v rokah iluminat-sionistov.

  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/02/19/pismo-albert-pikea-iz-1871-godine-otkriva-plan-iluminata-za-3-svjetski-rat-i-kraj-krscanstva/

  Pismo najdete tudi v angleški verziji.

  • PRIČEVALCI

   “Iluminat-sionisti” so pa tanartahujš kapitalisti. Kwa teb ni jasn?

   • šmentanamuha

    Izgubljena duša, tudi zate molimo, da boš prišel k sebi.

    • PRIČEVALCI

     Preveč filme gledaš ….. raje preberi kaj poučnega. Tile tvoji “iluminati” imajo imena in priimke;

     https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_participants

     • šmentanamuha

      Mhm, včeraj sem v kinu gledala Dunkirk. Priporočam. Vojna niso pravljice za otroke.

     • PRIČEVALCI

      Sej pravim, da preveč filme gledaš …. Hollywood je v službi resnice tako kot Nova 24, lol …

     • šmentanamuha

      Tudi tale dokument je v službi resnice:
      http://shrani.si/f/3Y/10v/3cUtm5ws/dge9qowxgaaefwa.jpg

     • šmentanamuha

      Pomembni so tisti, ki so na vrhu piramide, ostali so samo potrčkoti, tako kot Clinton, Blair…Slovencev še ni v izbrani družbi?

 • Osti jarej

  …a veste,da je krizo v slomafijandžiji plačal zgolj najrevnejši sloj državljanov….dan se politikantov in njih podložnikov,ni niti dotaknila??

  aja….bavčaritate še ni v arestu…za razliko od kakega paštetokrada

  • šmentanamuha

   Sej bo, mora, pa še kdo mu bo sledil. Če bereš komentarje, vidiš, da je proces ozaveščanja v teku. Tudi Rim ni propadel čez noč. Mi smo ta baza, ki mora pripraviti teren.

   • hle

    Če berem komentarje me je sram da sem desničar edina nevarnost tistega panoja je da bi v primeru močnega vetra komu priletel v glavo

 • Stajerka

  ma…..nostalgiki…..zakaj trpite???……tov. Madera iz Venezuele, krvavo rabi takšne državljane in pripadnike…..sem prepričana, da vas je pripravljen sprejet……slovenski davkoplačevalci pa vam z veseljem častimo enosmerno vozovnico v poslovnem razredu……adijo – pa zdravi ostanite, čeprav lačni in morda celo pretepeni……

  • PRIČEVALCI

   Se pa ja ve kdo beži v J. Ameriko, če že …

   • Stajerka

    hahha….nazadnje je bežala ZL…..z Mesečnikom in Violeto na ćelu…žal so se vsi vrnili :((

    • hle

     Na žalost niso bežali ker so vsi prišli nazaj

     • Osti jarej

      …so,so…bežali so…med njimi je bil najbrž tudi kakšen nič kriv s familijo…..nazaj si pa niti hitler ni upal…

     • Stajerka

      kr čez palec ste brez dokazov in sojenja obsodili vse po spisku…..vse, ki niso bili vaši…..in vrag je ta, da to počnete še danes……na srečo, smo v EU, kjer vam mednarodna sodišča hitro stopijo na prste…..in to je edino kar vam pride do živega -pa ne zaradi žrtve, ampak dejstva, da večina špekulira za funkcije izven Slolandije in kr nekaj se jih zaveda, da če te obtoži mednarodno sodišče potem ni rešitve, niti za naše…….

    • Osti jarej

     ..ajde,štajerka…tebe sem imela za pametnejšo….in ja…ve se kdo je bežal v j.ameriko….hitler in njegova morilska kompanija,pa tabeli

 • PRIČEVALCI

  Predstavljajte si kakšno diktaturo bi uvedel Janša in janšisti, če pridejo na oblast. Še rojstnih dni ne bomo smeli več praznovati.

  P.S. Seveda pa Nove24 prav nič ne motijo nacistični simboli, ki se dnevno pojavljajo na tem portalu.

  • šmentanamuha

   Sej bo, boš videl tudi tebi bo kapnilo, zato pa tako vztrajno sodeluješ v našem peskovniku, čeprav se noben noče igrat s teboj. Preberi si za začetek tisti dokument, ki ga je priložil janez.pokončni.

   • PRIČEVALCI

    Edina resnica v napisanem je, da ste za peskovnik.

    • Osti jarej

     …jahhhahhhahaa….a si predstavljaš…pet protezarjev s kanglicami in lopatkami.ki bi rdeče igračke metali v mimoidoče….

     • šmentanamuha

      Lahko si te predstavljamo, seveda…

    • šmentanamuha

     In ti se rad igraš z nami, tudi to je resnica, čeprav se delaš, da ti ni mar.

  • slosin

   …ti s pa res hudo navezan na JJ…

   Kjer koli si, povsod sem jaz s teboj,
   povsod je s tabo moj pozdrav,
   in kjer sem jaz, si tudi ti z menoj,
   zato ne misli, da sem sam ostal….

   • tarantela

    In Ti pišeš pesem partizanskega pesnika Kajuha!

    • slosin

     ne, ne, ne pišem, samo citiram. Tole sem citiral za ‘pričevalci’…On je hudo navezan na JJ, tako kot Kajuh na svojo mamo…

  • Osti jarej

   …saj ne bodo….prišli na oblast….janša je imel priložnost…če bi jo izkoristil v prid državi in državljanom,bi bil na oblasti dosmrtno….

  • MižekFiga

   Saj bi ti pasalo, če biu vsi imeli RD 25. maja. Dan v letu več fraj, aneda!

  • tohuvabohu

   Če bi ti imel kaj soli v glavi, bi se na rojstni dan razjokal kot dež. Še bolj pa tvoji tastari, ki jim delaš nezaslišano sramoto.

  • slosin

   …tipičen janšist si ti in tvoji komunajzlni, in kaj so taki delali v polpretekli zgodovini Slovencem, je vasak dan bolj očitno…

   • PRIČEVALCI

    Vasak dan je bolj očitno, da ste janšisti nepismeni.

 • Osti jarej

  …..ni ga boljšega reka,kot je slednji:s polno ritjo je lahko srat…..v času debelih krav je najlažje bit frajer….

  do grla oravbana in zapufana raja pa gaga po obrokih…

  in kaj je janko naredil?…še mal plusa k pufu in zujf je potrdil

 • zokispoki

  Dva deci bencina in vzigalice, ocistijo to nesnago !

  • Osti jarej

   …nekateri so menili,da so za to jame….a vidiš???!!!?

 • ostrovrhar

  Na milico, da je prijavil? Ti bodo prijavo obravnavali pod sliko enonogega feldmaršala. Še kazen bo plačal. Zaradi krive prijave!

  P.S.: Podret in zakurt!

 • Osti jarej

  ..klinc gleda politikante,ki so reševali zgolj lastne riti,narodu pa ,po naročilu,naložili breme revščine…..kdor jih ni spregledal,vseh skupaj…je
  1.omejen
  2.spran
  3.fanatik
  4.ima kakršnekoli koristi od katerekoli politike

  5. vse našteto skupaj

  • MižekFiga

   Smo spregledali murglske Kučaniste, nič bat!

   • Osti jarej

    ….le kako,ko pa brez dioptrije tristo ne vidite niti šnicla pred nosom

 • MižekFiga

  “mat kurba-rji” zakaj niste namesto zvezde namalali rito Cerarjeve hčere in namesto avta Erjavčev pralni stroj (ven gleda kdor hoče). Bili bi politično nevtralni in še vedno zabavni!

 • Osti jarej

  ..ejga….v yugobutaliji ni enega samega problema…..ne zastrupljajo nas s kemtrejli ,ne turijo nam tretjerazredne hrane,za enako ceno,kot v razviti in “gor vzeti” evropi,ne uničujejo države,poljščin,vode z namernimi vremenskimi napadi HAARP,k
  ar bo pridelovalce hrane prisililo v sprejetje GSO pridelovanja hrane,ki bo tako polna pesticidov,da bo sama prišla s polj v naše domove,nikogar ni treba biti strah za lastne bančne prihranke,ne propada ,država,na vseh koncih in krajih…razen seveda v ljubljandžiji v radiusu 2 km od gradske kuće……..tamje vse v razsulu….itd,itd,etc…

  problem je zgolj ena sama,samcata rdeča tabla…

 • sprehajalec

  Je šlo za kakšen shod častilcev Kulta Rdeče Zvezde v Laškem? Je morda prišla tudi Velika svečenica kulta, Zvezdana Makarović?

  • PRIČEVALCI

   Ja ….. in potem so se posedli ob polnoči okoli sveč na torti, se prijeli za roke in skupaj molili za uničenje Velikega vodje, Princa teme in njegovega Domobranskega kulta.

   • sprehajalec

    Teška bo z Vabilom na seanso Kulta Rdeče Zvezde, da bi bil Ivan Janez udeležen.

    Ob polnoči so se prijeli za roke, pa okoli ognja kolo druga Tita zaplesali. Druže Tito mi ti se kunemo, pa kakšna solza je stekla od vzhičenja v transu…

 • PRIČEVALCI

  Samo domobranec se lahko “ustraši” navadnega rojstno dnevnega panoja.

 • Osti jarej
 • dr Janez Sveti

  A res obstajajo takšni , ki se prestrašijo zvezde tudi če je na plakatu? Ubogi!
  Moram eno postavit na mojo parcelo ob avtoocesti.. To bo zabavno. Vam pošljem sliko in zgodbco, da boste imeli kaj komentirat?
  DR Janez Sveti Plakater

  • Olga

   Propaganda zločinskega totalitarnega sistema je kazniva!

  • xtc

   Ti o lahko postaviš kvečjam ali ga pšostaviš kvečjemu pred svojo omreženo posteljo levo spodaj v kleti vPolju.

   • dr Janez Sveti

    hahahahaha
    DR Janez Sveti genij

    • xtc

     Ja norčki se vedno smejejo,saj nimajo tri čiste,sicer pa drugače nebi bival levo spodaj v kleti.

     • dr Janez Sveti

      Ti si resno munjen!
      DR Janez Sveti genij

     • xtc

      Janez vemo za tvoje stalno prbivališče v kleti levo spodaj ne ponujaj svoje bolezni po nemarnem drugim,saj veš sam si priznal ,da si “heroj,prvoborec in genij” iz kleti levo spodaj.

     • dr Janez Sveti

      Trpiš neizmerno, ker se ti posmehujem. Si ponižan? No na to si že navajen.
      DR Janez Sveti genij

    • MEFISTO

     Tako se smejjo tudi črna ovca, PRIČEVALCI, tarantela in drugi, da vas ne naštevam, ker vas je preveč.

     • dr Janez Sveti

      Ja res je nekaj normalnih komentatorjev.
      DR Janez Sveti genij

  • tarantela

   Dobro!

   • rrrrr

    Prav je, da ga pohvališ. Tudi tepčki ste samo ljudje.

 • Od česa pa je ogrožen? Da bi se kar naenkrat sam patriarh Kiril pojavil na njegovem ozemlju? bwahaha

  • šmentanamuha

   Gre za provokacijo. Če nekoga motijo kljukasti križi, lahko drugega moti rdeča zvezda krvavega režima, tako je to. Ne se sprenevedat…

   • hle

    Ja druge pa motijo križi in zvonjenje in potem smo okrog in kaj potem ali ni v Sloveniji svoboda govora in razmišljanja to kar se gredo tukaj je prekleto nevaren način akcija vedno rodi reakcijo rezultat pa je ponavadi nič in to bo ostalo od Slovenije takrat ko se ta črni in ta rdeči zmenijo med sabo

    • črnaovca

     Akcija-reakcija=barbarin rov

     • Lustrator

      Ne želi si reakcije na Barbarin rov. Vsaj ne take kakršna bi bila v vseh normalnih državah sveta.

    • šmentanamuha

     Glej mene bi tudi motilo preglasno zvonjenje v cerkvi vsako uro cel dan in celo noč, če bi stanovala blizu cerkve, tako kot en moj kolega. Ampak utišali so jih šele, ko so se pojavili šeriatarji, ki jih je zvonjenje motilo. Domačinov pa niso hoteli poslušat. ne vem, kako je s tem zdaj. ampak stvar je v tem, da gre za mnogo več, kot samo za simbole.

    • Lustrator

     “Ja druge pa motijo križi in zvonjenje”

     Ni problema, naj se izselijo iz Slovenije, pravzaprav sploh ne razumem kdo jim je dal državljansko pravico ali vizo, če niso zmožni te najosnovnejše asimiliacije – spoštovanja vere in kulture domačinov. Če pa želiš tu enačiti krščansko vero s komunističnim totalitarizmom, velja enako tudi zate. No, še prej pa nekaj let zapora zaradi žaljenja verskih čustev in poveličevanja v Evropi obsojenega totalitarnega režima. Saj res, to je slovenistan, tu te za kaj takega nemara čaka celo kakšna dobro plačana službica.

     • hle

      Glej na precej tankem ledu si spoštovanje vere in kulture domačinov po drugi stani pa trdite da je Slovenija komunistična država se pravi vera v rdečo zvezdo kdo naj bi se torej moral izselit če povzamemo tvojo definicijo z takim načinom se desnica žal vse bolj pogreza v blato

     • Lustrator

      Ne razumeš – komunisti nimate s slovenstvom prav ničesar, od leta 41 ste na naših tleh okupator, ki nam je odvzel državnost, kulturo, intelekt, gospodarstvo, vero in splošno moralo in civilizacijski nivo pa poteptal do nerazpoznavnosti. Okupator – ugrabitelj, kakorkoli vam že rečemo, nimate nikakršne domovinske pravice do bivanja v Sloveniji, kaj šele upravljanja z njo in če bi imeli pri nas normalno pravosodje (torej lustrirano, osvobojeno prejšnjerežimskih kadrov), bi se že zdavnaj zgodil epilog te tragične zgodbe. Referendum, ki smo ga ob osamosvajanju z veliko večino dobili in ustava, ki definira pravni red RS je namreč v obupnem nasprotju s kruto nedemokratično in celo protislovensko realnostjo v kateri živimo. Ne, to NI Slovenija, to je Slovenija okupirana s strani Jugoslovencev.

     • hle

      Ne ti men komunist ker nikoli nisem bil niti jih nikoli nisem volil je pa res komunisti me še nikoli niso razočarali desnica pa že mnogokrat to pa zato ker za paradajzarje že od malih nog vem kdo so in kaj so na desnico sem pa svoj čas polagal svoje upe da bomo nekoč živeli v urejeni državi

    • tramal

     Rdeča zvezda in kljukasti križ je znamenje pomorov,križ pa je znamenje večnega življenja.

 • Olga

  V primeru neukrepanja, je treba ovaditi tudi policaje! V Sloveniji gre za propagando zločinskega totalitarnega sistema!

 • xtc

  Za avtorje te svinjske zločinske provokacije bi moralo biti vsaj par deset jurjev kazni in vsaj pet let strogega zapora.

  • primsek

   Če bi sodili po revolucionarnem pravu iznoriškega kraljestva, kjer je vse ravno obratno in kjer letijo sloni in kjer beseda velja : če bom pravnomočno obsojen, bom odstopil z vseh političnih funkcij. In druge besede

   • xtc

    In kaj je bil le ta obsojen,ki ga imaš v mislih oz. mu je bilo neizpodbitno sodno dokazano?
    A morda misliš ,da je tri zdaj očitno že dokazane lažnivke imenoval novinarske prostitutke?hja .če Zimmerman uspe bodo omenjene “novinarke” res pristale na nivoju jasno sokazane mediske prostitucije. z namenom z lažni uničevati ne naše.

 • črnaovca

  Ta domačin je res ogrožen, ne zaradi panoja temveč nestrpnosti, paranoje in morda celo rahle norosti. Včasih smo na kmetih rekli: vsak bik ima svoj štrik in vsako tele svoje veselje, ter šli dalje in živeli v miru s čudaki se pač nismo družili

  • Lustrator

   Ta tvojem mestu bi goreče molil, da ne pride kdaj do preobrata, ko boste tisti, ki ste v preteklosti tepli (seveda s pomočjo umazanih zaveznikov in zločinskih sovjetov), bili tepeni za vse kar ste v zadnjih 70 letih storili slovenskemu narodu. Privoščil vam ne bi iz sadizma, ampak zaradi izobraževalnih namenov – nekateri enostavno niste za knjige in razumete le princip palice in korenčka.

 • MEFISTO

  Kdor je živel od čaščenja rdeče zvezde, govori kot črnaovca ali dr.Janez Sveti.

  Za srp ali kladivo jim zato ni bilo treba prijeti, ki se ju pa rdečkarji nasploh zelo izogibajo.

  Nič manj se ju ne bojijo kot junaških domobrancev.
  .

  • dr Janez Sveti

   Kje pa so domobranci?
   Kje so partizani?
   Kje vam je pamet?
   DR Janez Sveti leta 2017

   • MEFISTO

    Pri tdečuharjih zaman iščeš pamet.

    • dr Janez Sveti

     Kje so tile “rdečuharji”? Kakšni pa so? Imajo rdeče uhe?
     DR Janez Sveti genij

     • MEFISTO

      Rdeči so in dušo imajo sajasto črno.

     • dr Janez Sveti

      A si sedaj že strokovnjak za duše? A tiste iz žog ali zračnice od kamionov?
      DR janez Sveti genij

     • indijanka

      Ha..ha. Lepo vaju je brat.

     • xtc

      V polju levo spodaj po stopnišču v kleti.

     • dr Janez Sveti

      To že vemo, da si tam. Vprašal sem nekaj, kar ti ne dojameš. Ni povezano s tvojim trpljenjem v kleti.
      DR Janez Sveti genij

    • KIKI

     Partizani pa še niso vsi prišli iz host!!!

   • Gavnar

    Za pamet ne bi vedel,
    lahko pa odgovorim za člane SDS in ostale prekrite komunajzarje:
    Odgovor: V Lepeni, so šli na srbski pasulj, i to u papućama.

    Ej Predaliću, a se papuče piše sa mekanim – ć ?

 • Valter BraniSlav

  In kaj je za casa SFRJ o Josipu Brozu izjavljal Janez Jansa?

  • WatsonForus

   dej ti men Valter povej kaj ma kle zdravn Janša ? razn tega da vidiš že v vsaki stvari Janšata !

  • beno

   Podobno, kot ti. Tako so vas naučili.

  • slosin

   …JJ vas je spregledal, spoznal od znotraj in vam zato obrnil hrbet…ti pa še vedno ponavljaš isto iz časov SFRJ…Kaj se od takrat nisi ničesar novega naučil..?

  • slosin

   paz mal, no! Če te bo babnica pogruntala, da tud med seksom misliš na Janšo, si oplel, te bo nogirala…

  • KIKI

   To, kar smo morali vsi: drli smo se v en rog, dvigovali roke “ZA” na
   partijskih kongresih, na partijskih seansah si moral biti “ZA”, drugače si bil
   klika in popljuvan od članov ZK. Gonili so nas iz šol, da smo na ulicah kričali
   nam nerazumljive parole in – končno, če si želel napredovati v vojski, policiji,
   šolah in občinskih uradih, si moral bit njihov! Torej član ZK.
   Kot hudič smo morali pazit kaj si na kakšni “čagi” rekel, stene in wc-ji so imeli
   ušesa in – prisluhe tudi!
   In glej danes, kako kimate svojim liderjem ! Si boste še vratove polomili!
   Vaš preglasovalni stroj je vreden en k..rc, tako kot je bilo vredno takratno
   hajlanje Titu!
   Osebno me v življenju ni nihče prepričal v nič, če ta nič ni imel vrednosti
   (epohalno moralne) in na ta ponos večno prisegam!

  • Lustrator

   Obravnavamo ta problem v svobodni, kvazidemokratični, kvazinetotalitarni Sloveniji leta 2017 ali si mentalno še vedno leta 1977 v totalitarni Ljudski republiki Sloveniji, da sprašuješ takšne neumnosti?

 • MEFISTO

  Naj bo jasno, kogar je kača pičila, se boji zvite vrvi.

  Rdeča zvezda je totalitaren simbol in kot taka nezaželena ter je njena uporaba v javnosti celo prepovedana in proti ustavna.

  Rdečkarji, doma si postavite oltarček s tovarišem Titom in rdečo zvezdo in onanirajte nad njima, kolikor vas je volja.

  Lahko z njima tudi homoseksualno seksate.

 • Morala

  Pa kaj nonstop nekaj izzivajo s to zvezdo!?

  Smo v Sloveniji in imamo svoje simbole!

 • MEFISTO

  Danes ni nedelja , praznik ali celo praznična nedelja, mož tisočerih nickov pa komentira, kot da so njegovi nicki plačani od števila neumnih misli, ki jih bo napisal.

  Valter BraniSlav, dr. Janez Sveti, črna ovca, Osti jarej, tarantela, PRIČEVALCI, janez cepec in drugi nicki istega nesrečnika kljub vročini še sami sebi ne prizanašajo.

  Prepričan sem, da bi bili bolj srečni, če bi jih njihov stvarnik popeljal na kišto hladnega piva, če bi seveda imel denar.

  Včeraj je rekel sosedovi Liski, da je bi regres, ki ga je dobil ob penziji, kot plunek v morje, kaj v morje, kot v ocean.

 • Najplemenitejši

  Naj umaknejo še križe z vseh katolibanskih objektov. V imenu katolibanskega križa je umrlo več ljudi, kot v vseh vojnah skupaj!

  • slosin

   …v imenu rdeče zvezde jih je umrlo cca 100 mio…Tudi tvoj ljubljeni pedofil Che ima velike
   zasluge pri tem. No, in v katerih vojnah jih je v imenu križa umrlo več?…

  • tramal

   Vse vojne na svetu v dva tisoč letih niso pomorile toliko ljudi kot komunisti v pedesetih letih

   • Najplemenitejši

    Vsekakor so jih premalo!

    • tramal

     Morda bo tvoja hči ali sin med njimi ,ko se ne bosta strinjala z tako butastim očetom.

  • slosin

   ŽRTVE KOMUNIZMA (beri pobili lastnega naroda)

   • 65 milijonov na Kitajskem
   • 20 milijonov v Sovjetski zvezi
   • 2 millijona v Kambodži (Kampučija)
   • 2 millijona v Severni Koreji
   • 1,7 milijona v Afriki
   • 1,5 milijona v Afganistanu
   • 1 milijon v komunističnih državah Vzhodne Evrope
   • 1 milijon v Vietnamu
   • 150.000 v Latinski Ameriki (večinoma Kuba)
   • 10.000 smrti »povzročenih z dejavnostjo komunističnih strank, ki še niso na oblasti.«[3]

   Imaš tud ti kakšno tabelo, kjer se vidi število žrtev križa..?

 • Božo

  Jaz mam sliko Janše z kapo z rdečo zvezdo. Dajmo ga prepovedat.

  • Lustrator

   Iz leta 2017? Prodaj jo na dražbi, boš zanjo prejel milijone. Tiste iz provizij od Patrije in Avstralske klinike kajpak.

 • Miha

  Tip naj gre na zdravljenje zaradi psihoze. Česa ga je strah, da ba bo plakat napadel. Po moje dobi božjasten napad ko vidi Hajniken pivo ki ima rdečo zvezdo ali pa ameriško zastavo ki jih ima kar nekaj.
  Naj se zglasi v Begunjah ne pa na policiji.

  • Lustrator

   Veliko prej bi potreboval zdravljenje ti, ki enačiš heinekenov logotip in ameriško zastavo s simbolom, ki ima v vsem komunističnem svetu povsem drug in vsem popolnoma jasen pomen. je pa problem, ker vas je tovrstnih pacientov toliko, da bi lahko zapolnili vse evropske klinike, pa še vedno ne bi institucionalizirali celega milijon in pol jugonostalgičnega življa v Sloveniji.

 • luckyss

  Dajte no, zaradi tega ni nihče ogrožen, ….je pa brez potrebe in “neokusno”..
  Skoraj tako kot jamranje, da je bila kolaboracija s Hitlerjem “nujna”…
  Ovce leve in desne ..butaste..

  • MEFISTO

   Seveda je bila nujna.

   Partizani so pri Hitlerju iskali pomoč pred domobranci, nedolžno prebivalstvo pa pred razbojniškimi partizani.

   Ni hec, če ti otroci stradajo, ker so ti partizani zadnjo kravo odpeljali iz hleva in jo pojedli.

   • luckyss

    Bom povedal eno v “vašem stilu”..Partizani so itak bili vegetarijanci, saj so jedli le lubje in listje….;))
    Sicer pa zgodovine niti na teh straneh ne morete potvoriti,.. banda izdajalska, kolaborantska……
    Srečo imate, da je država vsaj toliko demokratična, da lahko nekaznovano objokujete Dolfija..Banda !!

  • Tačka

   luuucky vuuuuf

  • Lustrator

   Tudi Tompsonov koncert v Mariboru ne bi ogrožal natanko nikogar, niti žalil ne, pa si je naša ljudska republika mimo vseh zakonov odločila dovoliti prepoved koncerta zato ker si je komunistična partija pač zamislila, da bi bil tisti dogodek dober poligon, da se pokaže mišice enoumja – kogar ne maramo, pač ne bo nastopal pri nas in pika.

  • sprehajalec

   Ni bila nujna, bila pa je logična posledica razvoja dogodkov;

   1. Nekdanji Španski borci ustanovijo komunistično gverilo 22.06.1941
   2. Kot posledica delovanja komunistične gverile, se čez kako leto formira Antikomunistična milica. MVAC. Vsak pol ima pač svoj Antipol.
   3 Sosledje je znano, državljanska vojna.

   Epilog; Brez pojava komunistične gverile, bi preživelo 82.000 Slovencev več, kot jih pa je.

 • Volkhv

  Baje da so za 100 letnico od judoboljševiške revolucije, skupaj z Izraelom v Murglah pripravili veliki koncert! Spomin bo tudi na častni pokol ljudi iz Holodomora, v Ukrajini.

 • komunist

  Jaz pa se počutim ogroženega ko vidim na tv ksiht Siptarja jj

  • FUCK COMMUNISM

   Jebi si mater, komunajzar posran!

  • tramal

   Ti si ogrožen ko greš na wc .da te nebi kdo po školjki dol spustu zraven dreka kamor spadaš.

 • Gašper

  Gotovo je za tem komunistična zarota, ne pa da so dali na pano (najbrž) njegovo rojstno državo?

  • Lustrator

   Kakšna zarota? Imaš občutek, da ta država (ali bolje paradržava) na kakršenkoli način želi skriti svojo naklonjenost zločinskemu totalitarizmu in umetni državni tvorbi, ki nas je 50 let držala v suženjstvu?

   • Gašper

    Govorim o plakatu

    • Lustrator

     Jaz pa o družbi, ki takšna izkazovanja čaščenja totalitarizma/žaljenja njenih žrtev in pravzaprav slvoenskega naroda samega dopušča.

     Ti govoriš o postranskih stvareh (posledici), jaz pa o ključnih (vzroku), da je do te posledice sploh prišlo in bo še prihajalo, če se ne bo nekaj naredilo na vzroku.

     • Gašper

      Potem pa piši to komu, ki o isti stvari govori.

     • Lustrator

      Močno dvomim, da si dejansko tako kratkoviden, kot se trudiš biti.

     • Gašper

      V bistvu sem kar kratkoviden, 3,25 dioptrije, pa se nič ne trudim. Še vedno pa vidim čestitko za rojstni dan. Vam pa predlagam da prijavite policiji še slavljenca, ker se je rodil v Jugoslaviji

 • Ivan Serpentinšek

  Bo treba babe tja poslat..

 • FUCK COMMUNISM

  Ce se lahko razkazuje izdajalski rdec petokraki drek, potem se lahko tudi modrega orla in kljukasti kriz!!!

  • Lustrator

   Oprosti, a modrega orla, simbola slovenskega boja proti komunističnemu totalitarizmu in kljukastega križa, simbola nacističnega totalitarizma pač ne moreš enačiti, pa čeprav verjamem, da nisi imel tega namena. Se pa absolutno strinjam, da ni svastika prav nič manj primeren simbol od peterokrake zvezde.

   • Kosobrin

    Biti svastika niti orel!

    • Lustrator

     Aha, svastike pa ne? Čemu dvojni vatli tovariš? Če je tvoj svetovni nazor tako toleranten, da nima problemov s komunističnim totalitarizmom, nima prav nikakršne moralne osnove za zavračanje nacizma in fašizma – njegovih totalitarnih bratov dvojčkov. Razen če si v svojem svetovnem nazoru tako radikalno totalitaren, da ne pustiš v javnosti izkazov prav nobenega totalitarizma razen tebi ljubega komunizma. Le kaj bi na to rekli socialistični tovariši fašisti s katerimi ste skupaj zmasakrirali četnike (torej vojsko kralja Jugoslavije) v Grčaricah in potem še v Turjaku, ali nacisti ki so vas oskrbovali s sanitetnim materialom in hrano v zameno za neuničenje železniških povezav z jugom in izpustitevujetih komunističnih funkcionarjev?

 • Gavnar

  Letos bomo praznovali tudi 40 letnico, ko je Ivan kot politkomisar v brigadi Avnoj mlade a zavedne komuniste popeljal v Jajce. In to peš.
  SDS bi lahko ob tej obletnici organiziral spominski pohod, v Jajcu pa bi si lahko postregli s srbskim pasuljem, kot so to storili na taboru v Lepeni.

  • sprehajalec

   Govnar, Ivan Janez je bil Partijski disident, “krtica” torej v samem gibanju. Od znotraj je spodkopaval zločinski sistem, zato so ga kot disidenta vrgli iz partije.

   • hle

    Če verjameš je pa res

    • sprehajalec

     verjetno je tebi ljubša verzija, ki jo širi vladajoči režim in njegovi zaupniki….

     • hle

      Sem bil takrat srednješolec ko je JJ kandidiral za predsednika zveze socialistične mladine Slovenije in se še dobro spomnim izjav denimo kako se v naših šolah premalo obravnava lik in delo Edvarda Kardelja in še kakšne podobne bi se spomnil na razlage drugih se pač ne zanašam najbolj na svoj spomin pa 100 odstotno

     • sprehajalec

      kako se v naših šolah premalo obravnava lik in delo Edvarda Kardelja

      Ravno to je bila tempirana mina, ki je ne prepoznaš. Učencem bi se začelo trgati, sledilo bi razsulo….

     • cosmosjasnovidec

      Danes je še vedno pri levakih enako razen,da so dali v javnost,da so popolnoma vsi istospolni privrženci kar pa veš sicer tudi sam po sebi.

     • Gavnar

      Kateri režim ?
      To da imamo v večini nesposobne partijske FDV-jevce na oblasti ?

   • Gavnar

    Partijski disident ?
    Partijo je zapustil, ker so ga iz partije vrgli, nato je še kako leto neuspešno pisal pritožbe,…
    Menim, da bi bil boljši izraz – Partijski luzer.

    • Goran Hvala

     Tako je…..nic mu ne uspeva razen nategovat ene 20.000 slovencev da va castijo kot severno korejci kima…..;-)

   • Goran Hvala

    Le tolaz se….resnica je pa na inzernetu…ce hoces v vam ljubi wikipediji…sej vem da jo priznavate sam kar pise glede levakov…o desnakih pa same lazi baje…bvahahahahaha….se moje pete se smejijo…;-)

    • cosmosjasnovidec

     Pa koga sploh boli za take zahojene blesarije z strani levakov.
     Bitno je v katero smer je kdo usmerjen danes.
     Komunajzerska izdajalska gniloba Slovenije tovariš čobanski pastir “milan kurčan” vsekakor ni.Na vesti ima pa še tudi umor Krambergerja in še vprašanje koga vse za katere še gnida do sedaj ni bil sojen.
     Upam,da,ko pride desnica na oblast pridejo tarčo vsi ti gnoji.

     • Goran Hvala

      No sej….pa se imas za boljsega zelis pa isto ostalim kot komunajzerji….;-)…kje je pol razlika?…men so vsi isti…

  • cosmosjasnovidec

   Očitno tebe iz foušije kar razganja,ker kot levaški čefutarski istospolnež nisi bil povabljen na pasulj.
   Kreten.

   • Gavnar

    Ne pasulja ne maram grem raje na Kranjsko klobaso.
    Verjame pa, da čefurjem bolj odgovarja pasulj.
    Ker vidim, da te očitno levičarji precej j _ _ _ _ _, to ni za to ker so istospolneži, ampak je problem v tebi in očitni tvoji podstrešni omenjenosti.
    Ti kar kimaj bodo komunajzarji zelo veseli.

 • Gavnar

  V ustavi prepovedati uporabo rdeče zvezde in vsem bivšim komunajzarjem z ustavo preprečiti, da kandidirajo na katerihkoli volitvah.
  Samo SDS-ovcem bi se prvim strgalo !

  • tramal

   GOVNAR ALI PO DOMAČE DREKONJA.

   • Gavnar

    Te napenja ?
    Pojedel preveč srbskega pasulja na domoljubnem SDS srečanju ?
    Te morda tišči desna papućica ?

    • cosmosjasnovidec

     Tako kot tebe leva čobanska porivalec ovc in koz.

   • cosmosjasnovidec

    In to zahojeni tupasti čefutar.

  • sprehajalec

   V ustavi prepovedati uporabo rdeče zvezde in vsem bivšim komunajzarjem z
   ustavo preprečiti, da kandidirajo na katerihkoli volitvah.

   Govnar, Čehom se ni strgalo, pa so to naredili…..

   • Gavnar

    Kje si ti našel Čehe?
    Oni so to zaključili in gospodarstvo se je zagnalo.
    Pri nas pa se komunajzarjem iz SDS-a scufa.

    Predlagaj uredniku naj izvede anketo, samo pazi, da ti ne izbriše profila ?
    Ali predlagaj SDS-u, pa boš videl, da te bodo ignorirali.

    • sprehajalec

     Govnar, tebi še vedno ni jasno, da so komunajzarji leta 1991 ostali na oblasti? Šolniki, občinski uradniki, direktorji, vodstveni kader itd. Po tem se razlikujemo od čehov.

   • Vojteh Dovč

    bivšim komunajzarjem a sploh veš kolko jih je .naslednje volitve bodo leta 2060

    • sprehajalec

     vsako leto manj, bilo pa jih je 120.000 leta 1990. Pa zgornja meja zadolženosti države je že na vidiku…

  • cosmosjasnovidec

   Popravi si nick,ker imaš narobe napisano gavnar namesto “GOVNAR” kar je seveda tudi resnica za tebe.Dodaj še pa čefutarski posrani buzič ali pedofil oziroma tisto kar kot levak si v resnici bo bolj čitljivo.

 • Janko Gedlička

  Koliko zaslepljenih decerebriranih šakalov je med nami. Nobene sposobnosti sočustvovanja. Če bi imeli priliko bi pod istimi simboli ponovno množično klali.

  • luckyss

   Seveda bi klali……pa ne bo šlo….Šjef je prodal orožje, dnarja za novega ni, pa itak nimate jajc, dokler ne bo novega Hitlerja..

   • slosin

    …brez Stalinčka in Titeka vam tud ne bo šlo…

  • MEFISTO

   Potihoma že pripravljajo Barbarin rov.

   Misliš, da bi ga izprazmili, če ne bi potrebovali njegovih kapacitet?

  • Goran Hvala

   Ah a nasprotniki so kaj bols…oni bi tud klali…vse ki niso isti kot oni…pol pa cmerajo kwj so eni pocel…dej dej futke…sami bi pocel isto sam prilike niso imel ker so prisegl porazencu…zdej pa jokajte vsi…ne pripadam nobeni stranki sam sprenevednezi mi greho najbolj na zivce…oziroma cistuni….vsako nedeljo al pa kr vsak dan v cerkvi…drgac bi pa vse na kole nabil kar ni istega kot so sami…glih zarad tega mene nic ne preseneca kaj in kako je blo…

 • Rdeče zvezdaš Zoran

  To je Šeytanovo maslo, on je nalepil plakat, da bo lohk pel, https://www.youtube.com/watch?v=wj3IsmymQ4c

 • Vojteh Dovč

  kreteni

  • Še pomnite tovariši

   Na kubik!

 • Še pomnite tovariši

  Kaj je spornega na tem plakatu?

  • Goran Hvala

   Da ni kljukastega kriza pa sds napisa…;’)

 • montyamp

  Namesto R5 bi morali dati na plakat murglosrbsko prevozno sredstvo , turškega magarca .

  • Goran Hvala

   A pejt pejt pejt no….ti se ves ne kaj je prevozno sredstvo….kaj sele murglosrbsko…;-)

 • Še pomnite tovariši

  Ob njegovem 40. letnem jubileju bi slavljencu rad zaželel VSETANARTABILŠ! Ne se sekirat za domobranske Dolenjčke. Ti ne razumejo nas Štajercev.

  <b ŽIVEL JOSIP BROZ TITO!

  • MEFISTO

   Ti si Gorenjc in ne Štajerc.

   S tako pametjo, kot je tvoja, ne moreš biti Štajerc.

   • sprehajalec

    On ni Gorenjc, s takšno pametjo ne more biti. kvečjemu kak lik iz vstale primorske, ki so jih tja navozili po letu 45.

 • Še pomnite tovariši

  Edino kar je Hitler storil prav je to, da je nas Štajerce priključil Veliki Nemčiji, domobranske Dolenjčke pa prepustil makaronarjem. Ne pašejo oni k naši arijski rasi.

  • sprehajalec

   kar je bilo leta 1945 na Štajerskem dobrega, je šlo čez mejo, takrat in v naslednjih 70 letih. Gor so pa vozili kmete iz Šumadije. Pa preverjen kader.

 • Še pomnite tovariši

  Včasih je bila revija Lady sinonim za rumeni tisk ….. dokler se ni pojavila Nova24TV.

 • Goran Hvala

  Vuf vuf….dej zalajaj bolj na glas…jst te ne slism….

 • Najplemenitejši

  »Želim delovati v ZK in doprinesti svoj delež pri izpolnjevanju zastavljenih nalog in se hkrati bolj izobraziti v marxistični ideologiji.«

  Janša Janez

  • sprehajalec

   S pištolo na tilniku bi vsak to napisal….

   • luckyss

    Daj no..prestar si za brata Grimm..;))

    • sprehajalec

     Praviš ZK je bila humanitarno društvo….

     • Še pomnite tovariši

      Janez je bil član. On bi vedel ….

     • luckyss

      Za Janeza so bili komunisti preveč desni…

     • sprehajalec

      Ivan Janez je eden od dveh ali treh Slovencev, ki se lahko pohvali, da ga je partija vrgla ven. Disident torej. Ostali imate še knjižice doma v pripravljenosti….

     • Še pomnite tovariši

      Disidenti so sami zapustili partijo …… LOOOOOL

     • sprehajalec

      To je potem samo krogla v glavo. Ne smeš užaliti ega partije. Ti mora ona dati nogo, le na ta način preživiš situacijo….

     • Še pomnite tovariši

      Ja, ja …. lol

   • Najplemenitejši

    Hahahahahahahahaha! Butl! Janša je bil takrat zelo zagrizen komunist in prav nihče ga ni prisilil, da je napisal tako prošnjo. Res pa je, da je imel močno oprane možgane, tako kot jih imaš zdaj ti! Brez heca, ampak bolj butastega izgovora pa še nisem prebral!

    • barbara rov

     No če je Janša komunist, zakaj pa ni ustvaril komunistične stranke?

     • Najplemenitejši

      Njegova stranka je povsem stalinistična.

    • sprehajalec

     Bolj butastega od tvojega nabijanja o njegovi partijski epizodi ni. Še sploh ob dejstvu, da je partijo zapustil. Oziroma moral zapustiti. Dveh ali treh ne znaš našteti, ki se jim je to zgodilo ob vseh 120.000.

     • Najplemenitejši

      Ni je zapustil, niti je ni moral zapustiti, bil je izključen! Ker je še za komuniste imel preveč stalinistična načela. Potem pa je pisal ponižne prošnje za ponovni sprejem, vendar so ga vsakič zavrnili.

     • sprehajalec

      Imaš kak dokaz, daje imel stalinistična načela? Kaj naprimer?

 • Še pomnite tovariši

  Življenjepis

  Rojen sem 17. Septembra 1958 (Ljubljana) v delavsko-kmečki družini . Osnovno šolo in Gimnazijo sem končal na Grosupljem oz. v Stični. V šolskem letu 1977/78 sem se vpisal na Fakulteto za sociologijo, politične vede in novinarstvo v Ljubljani, kjer sem (na smeri za SLO in DS) DIPLOMIRAL JUNIJA 1982. Julija istega leta sem na Republiškem sekretariatu za pravosodje in upravo opravil tudi strokovni izpit.
  Delovna praksa: v šolskem letu 1980/81 sem poučeval Obrambo in zaščito na gimnaziji Ivana Cankarja v Ljubljani. Po opravljenem stažiranju v JLA sem se 1.1.1982 zaposlil na Republiškem sekretariatu za Ljudsko obrambo, oktobra istega leta pa sem bil na 11. Kongresu ZSMS izvoljen v predsedstvo Republiške konference ZSMS, Funkcijo sem opravljal profesionalno do konca mandata, Po koncu mandata sem se vrnil nazaj v republiško upravo. Trenutno sem svetovalec v sekretariatu Izvršnega sveta skupščine SRS.

  Družbenopolitična (novinarska) aktivnost: Opravljal sem vrsto funkcij v ZSMS, ZK, SZDL In delegatskih skupščinah; med drugim sem bil predsednik osnovne organizacije in predsednik občinske konference ZSMS, član predsedstva OK SZDL, njegovih komisij ter komisij pri občinskem komiteju ZKS, član različnih republiških in zveznih organov ZSM in SZDL. Trenutno sem član nekaterih organov pri predsedstvu RK ZSMS ter predsedstvu RK SZDL ter član Republiške konference SZDL Slovenije.

  JANEZ JANŠA
  ČRTOMIROVA 20
  LJUBLJANA

  • komar marko

   tipičen zapis rdečuha. Ker ne pozna vseh stvari jih SESNI v stilu JAVNE HIŠE!

  • Še pomnite tovariši

   Prepričan sem, da tale 40-letni slavljenec niti slučajno ni imel toliko opravka s komunisti kot tovariš Ivan Janez Janša.

   Ivan Kramberger: “Ampak da me zdaj ne boste narobe razumeli: Jaz ne šinfam tistih komunistov, ki so pošteni. Niso vsi komunisti lopovi, Dragi Slovenci. Tako kot tudi niso vsi duhovniki pokvarjeni.

   Dragi Slovenci, kaj hočem reči. Kar se Janez nauči, to Janez dela. Pri nas pa se je najlažje naučit spreminjat prepričanje. In če se Janez nauči spreminjat svoje prepričanje, če se nauči obračanja za koristmi, bo to počel nenehno. Na vaš račun. Vid’te ti so najbolj pokvarjeni. Danes je komunist, jutri je cerkven.

   Zato pravim, tisti ta pravi komunisti, so to tudi ostali, dragi Slovenci …Ta pa se obrača kot veter, sem pa tja. To so najslabši lumpi. In na nesrečo jih je med nami veliko.”

  • cosmosjasnovidec

   Pizda ste levaki res usekani pod nulo.
   Kako bi pa naj drugače bilo tiste čase,ko je prevladoval komunizem?????
   Če nisi stopil v partijo in podobno nisi mogel doseči nič saj so ti bila vsa vrata zaprta.Lahko bi bil le navaden fizični delavec nekje v tovarni in slično.
   Če bi ti bil vsaj malo pismen bi so to lahko prečital vsepovsod na netu kot sem si tudi jaz in ostali.

   • Še pomnite tovariši

    Ni res. Poznam Slovenca, ki je takrat živel v Sloveniji, bil milijonar (v nemških markah) in ni nikoli bil v partiji. Samostojen podjetnik. In takšnih je bilo veliko. Si pač napumpana ovca in tega ne veš.

    • cosmosjasnovidec

     Ja?
     In kateri Slovenec je to bil?Tudi jaz sem poznal nekaj takih Slovencev kot omenjaš čeprav so bili že tedaj veliko starejši od mene in so sedaj že pokojni.
     Bili so samostojni obrtniki in tako naprej katerim je takratna “Milica” in mislim,da “Ujv”ne samo enkrat vdrla v hiše katere jim je premetala ter odvzela ogromne količine denarja seveda pa vsega v “NEMŠKIH MARKAH”.
     Tudi moj oče ni bil izjema,ko so mu odvzeli poln televizor Nemških mark katere je imel skrite v njem.Prvi razlog je pri vseh bil naveden na črno kupljene nemške marke.Drugič so mu odvzeli prav tako mislim,da dinarje kolikor se spomnim,ker je šel na carino vprašat kako poteka postopek,če bi v tujini kupil in uvozil avto.
     Ne vem več točno kaj so si takrat izmislili ampak o denarju več nikoli ni bilo ne duha ne sluha na policiji oziroma milici pa kar več nihče ni vedel ničesar o tem.
     Zato mi ne nakladaj nekih burlesk,ker vem,da niso resnica.
     Če je ta katerega ti omenjaš takrat v Sloveniji bil res kakšen milijonar je lahko bil samo kakšen “komunajzarski cinkaroš”ali “udbovec” oziroma sodelavec OZNE za katero je cinkaril kaj se dogaja v tujini in iskal ljudi kateri so pred komunizmom pobegnili iz yuge.Najbolj verjetno je pa bil morilec kateri je za “udbo”ubijal v tujini.V nasprotnem pa takrat za časa tiste komunajzarske diktature v Sloveniji neki milijonar ni bilo mogoče biti je pa res,da je bilo veliko takih kateri niso bili siromašni ampak je to bilo daleč od milijonarjev.

     • exposingtruth9

      citiram: >>je pa res,da je bilo veliko takih kateri niso bili siromašni ampak je to bilo daleč od milijonarjev.<<

      Res je. Moj dedek. Svetlovna leta da bi bil pravi bogataš, ampak imel je nekaj več kot ostali. Je pa bil drugače nasprotnik komunizma in zaradi tega na seznamu UDBE, Sem sam osebno preveril na seznam za nazaj za bivšo Jugo in tudi obiskovali so ga že.
      Je pa on koruptivne miličnike podkupoval z alkoholom v svojem okraju, da se je izognil rednim kontrolam in kaznim za prometne prekrške, ker je bil avtoprevoznik v tedanji Jugi.

   • Goran Hvala

    In kaj ti spet fantaziras…pac bili so taki casi..danes smo baje v demokraciji…in danes ce simpatiziras z nekom nedemokraticnem pac nimas sans(seveda bodo zdej spet nekateri zacel flancat o sloveniji in komunarjam danes) in tako je..
    Takrat si tulil partija in tito in si imel mir…danes tulis kontra in imas mir..ma kr neki nakldate kaj je blo…oh hudo 70let nazaj..in potem se najavis kolk te skrbi prihodnost..ne vem kako ce vse kar znas povedat so izumrli rezimi…..

  • slosin

   Izgleda, da je rdečuhe do dobra spoznal in jim zato obrnil hrbet…
   Dejte rdeči levosučneži že nehat jokat, ker vas je zapustil…

   • Goran Hvala

    Ma kdo joka…jst sam sprasujem vas pa kdaj tud sam sebe ko prebiram komentarje…kaj mene boli k kdo je na oblasti…sam rihta naj kar ima za rihtat…za parazite ki jih spremljam ze dobrih 20let pa ni denarja da zafuram 5min svojega prostega dne…sam da mene imate za komunista pa levaka pa pedra pa srbina itd, ti si pa car ker fanaticno zagovarjas enga modela ki je iz iste zupe kot ostali ki so v politiki ze 30let…..in jaz sem bedak in vse zgoraj nasteto….res ne razumem in nikoli ne bom…aja pa jest verejtno zdej ful zalim z napisanim…

 • komar marko

  ajde rdečuhi. Kdo je ATEIST!

  • Še pomnite tovariši

   Tist, ki ima istega ata.

   • komar marko

    a si ti iz kake DELOVNE akcije po pomoti???????????????

    • Še pomnite tovariši

     Kdo je ustvaril Boga?

     • komar marko

      vprašaj na PEPI CENTRALO v nedeljo na brifingu kjer ti filajo USB ključek!

     • Še pomnite tovariši

      Ne veš, a ne ….. ovca.

     • komar marko

      oh hočeš o BOGU! Lepo da ga spoštuješ in pišeš z veliko začetnico.-

     • Še pomnite tovariši

      Kdo je ustvaril Boga, če je Bog ustvaril vse pred njim pa ni bilo nič? A veš, al ne?

     • komar marko

      i kaj je UNIVERZUM. Filozofi to imenujejo BOG!

     • Še pomnite tovariši

      Kdo je ustvaril Boga? V tretje gre rado ….

      P,S. Karl Marx je bil filozof ,

     • komar marko

      revček, ne razumeš pojem UNIVERZUMA?

     • Še pomnite tovariši

      A SI GLUH??!!!!!! KDO JE USTVARIL BOGA???!!!!!!!

     • slosin

      en bedak lahko več vpraša, kot deset modrijanov odgovori…

     • Še pomnite tovariši

      Bedaki nimate odgovora na najenostavnejše vprašanje.

     • sprehajalec

      Upaš to vprašati müslija, tistega z bradico pa mačeto? Zaveznika levičarjev?

     • Goran Hvala

      Vprasam..vsak dan…ker jih mam polno poznanih…pa noben ne ve odgovora…pa me isto vprasajo kdo je boga ustvaril…la jst tud ne vem in me niti ne zanima…pa se vsi smajimo jaz z vodenim asahijem v roki oni pa z ledenim cajem z limoncami…in kajnaj bi se po tvoje zgodilo?..zmakn kdaj rit is slo pa mogoce se kaj novega izves..

     • sprehajalec

      ne boš nikoli razumel pomena Boga, zakaj so ga civilizacije razvile in njegovih tisočerih pojavnih oblik. V komunizmu so trobili, Boga ni, ni dokaza. Plitko kot zložena marela. Nažigaj svoj asahi naprej. Oni so pa vljudni pač do tebe.

     • Goran Hvala

      Seveda so vljudni..jaz pa do njih…in vsi lepo zivimo….to je vsa umetnostmmmpa bog gor ali dol z brado ali brez…

     • sprehajalec

      Do prve prilike, ki jo bodo dobili. Potem bti bodo na svoj način razložili, da bog je….

     • Goran Hvala

      Ok…sej mas prov no….da nebova ugotavljala neki ker je cist brez veze…ce me bodo me bodo…ne vem…vem sam da tu vse ves…iz slovenije ven…;-)

     • barbara rov

      V islamu je odgovor na njegovo vprašanje , kdo je ustvaril boga, zelo jasno.

     • slosin

      …bedak, Bog je od nekdaj! Ti si pa najbrž včeraj po prežgani župi sem priplaval
      in tega tako ali tako ne boš razumel…

     • Še pomnite tovariši

      … od nekdaj …. IN KDO GA JE USTVARIL??!!!!!

     • slosin

      …vesolje je menda omejeno, tvoja neumnost pa ne…

     • barbara rov

      Če nekdo ali nekaj ustvari boga, potem tisto ustvarjeno ni bog…

     • cosmosjasnovidec

      Sem ti že napisal zgoraj,da si ga ustvaril verjetno ti ali pa sedaj ne boš trdil,da tvoja stara kar je vsi vemo nemogoče saj on ni tudi,če obstaja čefutarski levaški in ciganski zahojenec in je povsem bele normalne kože ne pa umazena kakršno imate vi balkanski in levaški umazanci.

     • cosmosjasnovidec

      Kaj češ tudi taki zahojenci se najdejo povsod.

     • Najplemenitejši

      Bog ne obstaja in je tako pravljičen, kot so dedek Mraz, Alah, Manitu ali pa Smrkci. Bogove si je izmislil človek, ker si ni znal razložiti nekaterih naravnih pojavov. Nekatere opranoglave ovce še zdaj dejansko mislijo, da če grmi, se buh krega!

     • slosin

      Kako ne obstaja? Vaš brez ene noge leži menda v Beogradu…

     • cosmosjasnovidec

      Ja to je samo smrdljivi ostanek njihovega morilskega boga kateri je pa za vsakega normalnega satan.

     • cosmosjasnovidec

      Tudi jaz ne vem ali obstaja ali ne,ker se ne spomnim,da bi ga do sedaj kje videl.
      Ampak ravno ti nevednež se spet moraš glasiti z takimi tumarijami katere bi lahko napisal le otrok v vrtcu.
      Butl neizobraženi vzami tableto in pojdi nazaj v sobo,da te psihiater spet ne ujame zunaj,ker se boš spet znašel v prisilnem jopiču.

     • barbara rov

      Kako veš da ne obstaja?

     • komar marko

      In bebček ima zaprt kljun!

     • cosmosjasnovidec

      Verjetno kar ti.

  • luckyss

   ko je ATE ISTI kot sin..

   • Še pomnite tovariši

    Še to ne razume ….

    • luckyss

     Jebi ga..bo pa svečko “pržgau” ..;))

     • komar marko

      Saj si nista kriva. vse stvariso na zemljici KONSTANTNE. Pač vama primankuje pameti. VAKUUM!

     • Še pomnite tovariši

      Kaj je konstantno? Janez Janša in njegovo politično prepričanje? LOL

     • komar marko

      on je vaša NOČNA mora in to je dobro. Da ne morete spati!

     • luckyss

      Komar…
      Moj pes ima več razuma kot večina tukajšnjih “hišnih” komentatorjev in “novinarjev”

     • komar marko

      ah ne bi o tebi in tvojem psu. Imaš vsaj 50 NICKOV in si poden! Tipičen rdečko!

     • Še pomnite tovariši

      Komar…
      Moj pes ima več razuma kot večina tukajšnjih “hišnih” komentatorjev in “novinarjev”

     • cosmosjasnovidec

      Kaj se sedaj že vsi levaki bedaki zgovarjate na vaše pse?
      Nihče ni rekel,da vaši psi niso pametnejši od vas,ker seveda so in to povsem drži tako,da se v nobenem primeru ne morete kosati z njimi in njihovo pametjo razen samo v tem,da oni ne vedo govoriti kar je tudi bolje za vas bedake drugače bi od njih slišali svoje.

     • luckyss

      Imam ta edini nick…
      Želja vas omejencev seveda je, da bi vam idiotom nasprotovala le ena oseba pod stotimi nicki…
      Realnost je za vas bolj kruta in bo vidna na volitvah ..ovce jamrajoče..

     • Tačka

      Moj smrček še dobro voha in pravi, da ta ni edini tvoj nick. Imaš posebenj vonj, ki je pisan meni na kožo.

     • Še pomnite tovariši

      Tvoj smrček je preveč v Ivanovem anusu, da bi še kaj drugega vohal …

     • Tačka

      Sam ts pa res smraaad.

     • Še pomnite tovariši

      No, kaj sem ti rekel ….. Ivanov drek vohaš in še sama ne opaziš ….

     • Tačka

      Mislm da je tvoj, ker je neznosen…že bežim, bljak

     • Še pomnite tovariši

      Misliš?

     • cosmosjasnovidec

      Ona to ve.
      Poskušate misliti lahko le vi levaki,ker nimate z čim,kar je razvidno tudi iz vaših levaško levih komentarjev.

     • cosmosjasnovidec

      To kar vohaš ni njegov drek ampak on cel tako smrdi kot crknjena podgana.
      Tako pač je pri čefutarjih ter predvsem ciganih,ker se v družinah natepavajo križ kraž potem pa ne vedo kateri je koga gor spekel.
      Zaradi genetske napake oziroma enake spojine genov pa potem oddajajo takšen smrad kot bi padel v jamo na crknjene podgane.

     • xtc

      Saj vem ,da misliš Josipov inMilanov ampak zaradi mentalne se ti vedno zapišeJJ.

     • cosmosjasnovidec

      To tudi on sam ve tako,da mu ni potrebno omenjati.

     • cosmosjasnovidec

      Saj je tvoj tudi nenehno v “kurčanovi”riti pa še do sedaj nisi crknil kar je sicer res velik čudež.

     • cosmosjasnovidec

      Mislim,da ima vonj po dreku?

     • cosmosjasnovidec

      Moj je pa ziher milijone krat bolj pameten kot leva sodrga saj ima možgane za razmišljat kar pa je za levake neznanka saj v beticah razen zraka nimajo nič.
      Se pa tudi strinjam z tabo,da je tvoj pes pametnejši od tebe in vseh levakov na kupu kolikor jih kje obstaja.
      V to nisem in sploh ne dvomim.

     • cosmosjasnovidec

      In jo držal vama buzerantoma,da se bosta lažje v temi buzerirala ogabneža izprijena.
      Pfuj nesnagi guzaški.

  • Goran Hvala

   Jst verjamem v kamen…nism ateist…;!)

 • Jurij Musar

  So pozabili napisati, da je na sliki tudi avto. Kaj čmo, v Laškem je doma tudi nekaj malega klerikalcev, pa so se na smrt prestrašili. Kakšni bedaki.

  • Še pomnite tovariši

   Očitno si ni upal osebno stopiti do slavljenca …. je prijavil policiji. To pač delajo janšisti in domobranci. Kličejo druge za pomoč.

   • sprehajalec

    Komunistična gverila so bili kar del oboroženih sil tuje države takrat, rdeče Armade. Ista vojaška oznaka, isti deli uniforme ter ista politično vojaška vodstvena struktura, s političnimi komisarji kot vodji.

    Niso klicali na pomoč, ampak so jih kar dostavili sem preko kominternosvkih linij.

    • Goran Hvala

     Poskrbijo za svoje….pac domobranci so pa druge cakal in klical….;-)…sej si sam povedal..

     • sprehajalec

      Pač so se ušteli, Grki se niso, ko so jim Angleži priskočili na pomoč in so skupaj porazili komuniste. pa to sploh ni dilema, ti zagovarjaš trditev, da ima zmagovalec pravico likvidirati poražene, že ko je mir.

      To pa je v nasprotju z vsemi europskimi civilizacijskimi dosežki. Pa to se pač zgodi, “če Boga ni”.

     • Goran Hvala

      Ne..to se je dogajalo skozi vso zgodovino…pa se danes se po vsem svetu..sam ti se neki napenjas in trdis da je blo tako sam na obmocju bivse juge….

     • sprehajalec

      Povej kje je še bilo naslednje;

      1. V mirnem času
      2. Vojska mednarodno priznane Vlade
      3. zbere 15.000 svojih državljanov
      4 jih likvidira.

     • Goran Hvala

      Raj mi povej kje ni blo tako….da prej zakljuciva…

     • sprehajalec

      Norveška. Danska. Francija.

      Hrvaška je pa bilo tako.

     • Goran Hvala

      Neki kratk seznam kje ni blo tako..ma ves kolk drzav pa kolk vojnih obmocij je na svetu…ti pa men sam o nasih sosedah pametujes…

     • sprehajalec

      Ja, pa Srebrenico sem pozabil, Bosna. je bilo tudi tam, likvidacije zvezanih ujetnikov.

     • Goran Hvala

      Pa to je pljunek v morje…svet ni sam slovenija in njena bliznja okolica…

     • sprehajalec

      Srebrenica pljunek v morje? ne vem, zakaj se Haški tribunal ukvarja z njo že 20 let. ker nimajo drugega dela? razen Ruande ni bilo nič podobnega. Sedaj ti jaz povem, gre za blakansko specialiteto, to iz maja 1945 pa kasneje srebrenica.

     • Goran Hvala

      Ma dobr no….ej mas ti prov….nc se ne dogaja po svetu…najhuje je 15.000 slovencev….res huda krizca…

     • sprehajalec

      boli te levakarski džoko zanje. Tako so te naučili, dediji…

     • Goran Hvala

      Ne sam ne delam razlik med tistimi baje “nasimi” pa unimi ki baje niso nasi…clovk je clovk..vsaj zame…pac ti si pa eden tistih ki tolk joka in mu je tolk hudo in ces kaj so eni pocel v isti sapi pa sam zagovarjas da so vsi ki niso teb podobni za pred zid…in pol pametujes kaksni so bli komunisti..jah as ti kej bols…sam sanse nisi dobu da bi pocel isto pa te zdej boli…da mi pa en dopoveduje kolk morm za enimi jokat za drugimi pa ne je pa res za lase privleceno…tolk kot se ti sekiras za ostale tolk se jest za “nase”…in jaz jo ne vidim razlike med nama…vsak na svoji strani brega…sam da jest tebe ne zmerjam z vsem zivim in nezivim…to je edina razlika..pa se napenjaj kakor hoces..

     • Goran Hvala

      Sam kak zdej 15.000?..a to kr vsak dan te stevilke spreminjate…prej jih je blo 20.000…pol 25.000…zdej ze 15.000 …vsaj odlocte se za eno pa tisto potem ponavljajte…da se bo vsaj oprijelo…

     • sprehajalec

      15.000

     • Goran Hvala

      Ok..sam da vem….

     • sprehajalec

      Pa tudi jasno mi je, da ti je bolj žal za 15.000 pobitih v Sierra Leoneju, kot pa za teh 15.000 Slovencev…..

     • Goran Hvala

      Pac zame so isti…ljudje…in ti si baje ful boljsi clovek ker te skrbi sam za svojo rit oziroma sam za tiste ki so ti po godu…hudo ne…kaj se vse naucim na slovenskih forumih…

     • sprehajalec

      Levičarji ste dostikrat dokazali v zgodovini, da vam je do lastnega naroda najmanj. če si sploh Slovenec, če nisi pač Šiptar, Gorani so Šiptarji iz Kosova. Pa saj ti je itak vseeno, tudi če si. Človek je človek….

     • Goran Hvala

      Itak..sej zato me pa ne boli ko mi reces siptar..se vedno komentiram tukaj in se zabavam..ceprav gorani so ponavad srbini…evo spet ena taka kjer se vid da ne gres vec kot par kilometrov stran od bajte…sploh pa to je nick name…se nkol ni bil kar dejansko si…;-)…ampak pustmo to…daj me kamor ces…

     • sprehajalec

      Ok hvala za pojasnilo, nisem vedel odkod imaš nick Goran. Težko, da boš srečal muslimane Srbe. Že veliko vojn je bilo na ta račun. Kot je zapovedala Srpska pravoslavna cerkev že dolgo nazaj. Srb je lahko samo pravoslavec.

      S čim se pa potem preživljaš, Tržnica in solata? Sadje?

   • KAPIBARA

    Tudu občan je prijavil sliko Karantanskega orla
    Ni stopil do osebe z orlom

 • MEFISTO

  Domači komunajzarji so mu hoteli samo malo pokvariti rojstnodnevno zabavo.

  In res se mu zdaj smeji cela Slovenija.

  Rdeči nicki pa drkajo ob pogledu na rdečo zvezdo.

  • Goran Hvala

   Jst drkam na jokajoce domobranose…;-)

   • xtc

    In sosedove mladoletne otroke,saj vemo.

    • Goran Hvala

     Zakaj me pa pol ne prijavis/te..??…a vas rajca pa raje sam gledate al kaj?…

     • xtc

      Kako naj te prjavmo,ko te pa imajo sorodniki v keldru zaprtga ,da ne plašiš sosedovih psov in mačkov,kaj šele otrok?

     • Goran Hvala

      Ja kak pa pol ves..dej ne nabijaj…smesko…;-)sam da nekaj klanfate pa ste srecni…

 • cosmosjasnovidec

  Mi ni jasno kake prijave in obvestila bi se v takih primerih naj podajala na policijo.
  Take gnusne simbole kjer koli se pojavijo takoj podreti ter pometati v smeti kamor sodijo.
  Potem pa skrit počakati ali jih bo kdo ponovno prinesel nameščat.
  Takrat pa skočiti iz skrivališča ter mu z bejzbol palico ali kolom razbiti betico in par kosti zraven.
  Tako si bo gnida golazenska zapomnil za vse večne čase kaj je kje vesil.
  Policije vsekakor ni potrebno vmešavati oziroma,ko opraviš z njim pobegniti z kraja dogodka drugače še navsezadnje najebeš z njihove strani saj policiji več ni za verjeti,ker se ne ve na čigavi strani so.

  • Najplemenitejši

   Hahahahaha! Rad bi te videl, pogumneža. Potem pa bi v krokodiljih solzah mamico klical! Vse kar je na tebi močnega, je en velik gobec.

   • Goran Hvala

    Ma sploh ti ne morem dost velicga plusa napisat(narisat)..+++

   • cosmosjasnovidec

    Ja res????
    Hehehe.
    Tega,da bi me srečal si res ne želi,ker ti bom samo z eno brco noge razsul tvojo zahojeno čefutarsko betico na prafaktorje potem pa bom šel v krokodiljih solzah klicat mamice.

    • Najplemenitejši

     Daj, pomiri se, da se ne boš usral, ker se tako napenjaš! Pa ne se jeziti, ker škoduje lepoti.

  • Zgornji

   Hmmm, jaz bi samo malo spodkuril … pol litra bencina ziher prime … :-)

 • PRIČEVALCI

  Janšisti zmrznejo ob dveh vprašanjih:

  1. Kdo je ustvaril Boga
  2. Kdo je ustvaril Janeza Janšo (ime in priimek njegovih staršev)

  • barbara rov

   No, pa ti odgovori, vsaj na prvega.

   • Zgornji

    Nezmore, … če pa že, bo pa bleknil da je to produkt pokvarjenih ljudi … std :-P
    Lp + #

  • Zgornji

   Bog Je Neustvarjen ker Je Večna PraEnergija !!! ! !!!
   Janša se je pa delno sam ustvaril, po svoji svobodni volji , in deloma pa so ga ustvarili starši z vzgojo. Tako kot vsakega.
   Kaj je tu še nejasnega ??

 • Goran Hvala

  Hahaha…napisem da so barbarin rov spraznil domobranosi in ne komunajzerji kot je nekdo od dobranosov zapisal…ces da si delajo komunjare nov plac…pa imam napisano da je detected as spam…bvahahahaha….a sm zadel zebljico na glavico?..ocitno…sej nism nec tazga napisal sam kontra dal…v sluzbi resnice…ahhh bejz bejz bejz….cista pratika…pa se to z cenzuro…

  • PRIČEVALCI

   Itak. Ne morejo banat komentatorjev pa klikajo “detected as spam”. Da bi pa malce prebrali kakšne svinjarije pišejo nekateri janšisti na tem portalu, pa ne ….. ker so v službi desnice.

   • cosmosjasnovidec

    Prekleto navadno čefutarsko teslo poglej si tisto tvojo komunajzersko kokodakarsko čefutarsko ovčjo 24.KURJO stran in potem bluzi tukaj.
    Ko sem še včasih šel kaj tja pogledat so me kar brez veze banali,če sem napisal kaj proti levakom ali komunajzarjem.
    Pozneje so imeli nastavljen že nekakšen program kateri me je kar avtomatsko brisal čez nekaj časa ko sem objavil komentar.
    Primer sem napisal:zdravo,dober dan ali kaj podobnega pa je komentar čez par sekund bil odstranjen.
    In ti boš komunajzarski bedak sedaj tukaj nakladal o takih zadevah kjer smrduhi pljujete po vseh kateri niso na vaši levaški strani.
    Admin bi vas vse moral banati za vedno kot je tam na vaši 24.kurji beznici.

  • samotoje

   V katerem jeziku pa ti pišeš? Da najdem ustrezen slovar, ker tega niti moj prijatelj Cigan Feri ne razume.

   • PRIČEVALCI

    Če tvoj prijatelj cigan Feri ne razume, zakaj bi pa potem ti?

   • Goran Hvala

    Ahh ti si slovenc….ne pisem v slovenscin torej se niti ne matraj…prevec zate…sej vidis rezultatke slovenskih izobrazencev…sej se svojga jezika ne obvladate kaj sele kaj drugega…niso vsi za vse ane…

    • samotoje

     Kakšen butast odgovor. Ustreza profilu.

     • Goran Hvala

      Jah butaste pripombe potegnejo za sabo butaste odgovore..se ti ne zdi?..pa ce ti je vsec pa naj bo zarad profila..sam da bos zadovoljen…;-)

  • cosmosjasnovidec

   Kdo ti je pa kriv,če bedak levuharski sploh nimaš pojma pravilno oddati tvojega brezveznega komentarja?
   Spravi se nazaj v svojo domovino naskakovat ovc in koz čoban tisto ti gre dobro od rok saj ti je že prirojeno.

   • Goran Hvala

    Dej mal svojga psa pozokej no ker tolk zalostno gleda…jaz koze ti pa pse…vsak svoje kajne…pamet…

 • PRIČEVALCI

  Janšisti, slabo novico imam za vas. Če bog obstaja pol je bil med vojno na strani partizanov …. lol

  • slosin

   Spet dokazuješ, da si nakladač… partizanov je padlo 2x toliko, kot domobrancev…in na čigavi strani je bil torej bog…?

   • PRIČEVALCI

    Tole se pa ostali janšisti ne bi strinjali s teboj. Baje je bilo pobitih 100.000 domobrancev in njihovih sodelavcev.

    • slosin

     …nakladač ….nikoli nimaš argumentov, trosiš same oslarije in floskule…

     • PRIČEVALCI
     • slosin

      …vse si vrgel v isti koš…govorimo o slovenskih domobrancih in partizanih…

      Tabela 1: Struktura žrtev na današnjem območju Republike Slovenije glede na vojne statuse žrtev

      Vojni status Število žrtev

      NOV in POS 24.822
      NOV in POJ 2.423
      Aktivist OF 3.319
      Sodelavec partizanskega gibanja 1.811
      Vojska državne varnosti 386
      Narodna zaščita 211
      Varnostno obveščevalna služba 157
      Jugoslovanska armada 57
      Partizanski dezerter 200
      Nemška vojska 10.118 mobiliziranci
      Nemška vojska – dezerter 68
      SS 162
      Italijanska vojska 1.315
      Madžarska vojska 293
      Wehrmannschaft 424
      Slovenska legija, Legija smrti 39
      Štajerski bataljon 18
      Slovenski četnik 438
      Vaški stražar (MVAC) 784
      Domobranec 11.812
      Gorenjska samozaščita 1.876
      SNVZ 309
      Civilisti 23.412
      Neugotovljen status 11.952
      Ostalo 1.338
      Skupno 97.744

     • PRIČEVALCI

      Torej je partizanski genocid nad domobranci ČISTA LAŽ!

     • barbara rov

      Kako si pa iz tega seznama prišel do ”torej”?

  • VRHOVNI SODNIK

   Šeytan spet si zamoču, J.Kristus je rekel, bol boste trpel na zemlji, verujoči v mene, bolj boste v nebesih užival, pa primerji 80 let proti neskončnosti.

   • PRIČEVALCI

    Slabo novico imam zate. Uživam že na zemlji. Ti, ostale Ivanove ovce in ostali džihadisti pa kar pridno upajte na tistih 72 devic v nebesih. Jaz sem jih že na zemlji položu … lol

    • VRHOVNI SODNIK

     To je dobra novica, ne slaba, spet si zamoču

    • cosmosjasnovidec

     Nekoliko kot čefutarska pritepena izbeglica v Slovenijo že uživaš saj dobite taka lenuharska gamad dobre podpore vendar ne pretiravaj preveč.
     Če si ti gnusoba ogabna buzerantska položil kdaj kakšno devico naj crknem sedaj na licu mesta takoj.
     Edina razlaga je seveda,če si katero posilil v rit kjer je še do takrat bila nedolžna prekleti posiljevalec čefutarski.Ženske na normalen lep način pa tako ali tako seveda ne dobiš,ker si pregrd čoban bosanski muslič.
     Ti mater,če te jaz kdaj dobim v roke čobanski guzaški porivalec ovc in koz pa še to v riti nesnaga odurna.

    • vita

     Dobra roba, se sama hvali :)

 • PRIČEVALCI
 • Duhec

  SDSovc se je prestrašil… a sploh obstaja tak, ki se ne?!

  • barbara rov

   Napiši svoje osebne podatke in pokaži svoj pogum…

   • PRIČEVALCI

    Kaj boš pa storil? A jo boš vrgel v Barbara rov?

  • cosmosjasnovidec

   Jaz sem prvi kateri se v Sloveniji ne bojim ničesar ter nikogar.
   Škoda,da ne veš kdo sem ali pa jaz kdo si ti bi ti dokazal sem pred kar nekaj leti nazaj tudi bil v časopisih,ko sem tudi reševal vse posrane policaje na eni izmed policijskih postaj kjer so jih napadli.(Ne bom pisal podrobneje ker sem že preveč saj ne potrebujem levaške špijonaže).
   Z nekaj streli v noge (imel sem z sabo pištolo nelegalno,ker so mi eni obečavali,da me bodo fentali) in brcami v gobce uredil zadevo sam.
   Pozneje se je vse skupaj zavleklo in za zahvalo sem dobil kazen na sodišču odvzem pištole,ker sem bil brez orožnega lista edino je bila še samo sreča,da mi niso nabili še odškodnin za tiste kateri so imeli poškodbe.
   Od takrat nabijem policijo in vse skupaj na kur.. in vse zadeve ter morebitne konflikte rešim sam tako,da niti ne pride v javnost ali pa ni dokazov.
   Če koga moraš prebutati je najbolje poprej dati kapo čez glavo in ga prefukaš.
   Prefukanec čeprav ve oziroma še mu kar poveš kdo si in pa tudi sama policija,da si bil ti ti ne more popolnoma nič,ker seveda trdiš nasprotno dokazati pa ne more nihče.
   Toliko,da veš.Sicer nisem v SDS stranki se pa z levaškim načinom seveda nikakor ne strinjam tako,da sem za desno stran in takih kot sem jaz je v Sloveniji še na stotine najmanj verjami in bog pomagaj kaj bo,ko bo enkrat vsega dovolj in bo zavrelo do konca.

   • Rožle

    Hmm….zanimivo !

   • dr Janez Sveti

    Rambo 7 ali 8? Preveč filmov fantek.
    DR Janez Sveti genij

    • xtc

     Očitno vam v kleti levo spodaj še karvrtijo Neretvo,Sutjesko inKozaro ipd pravljice?

     • dr Janez Sveti

      Ti si res zmešan psihopat. Ta klet je tvoja fobija. Kaj sploh pišeš, če te ni nihče nič vprašal. Ajd odjebi psihopat.
      DR Janez Sveti genij

 • VRHOVNI SODNIK

  Policija še do zdaj ni odgovorila, kva ni ponya v SLO.

  • cosmosjasnovidec

   Saj tudi ni bilo za pričakovati,da bo.Podreti to svinjarijo in v smeti z njo kamor spada.
   Mater,da mi res ni jasno ali na tistih koncih ni več nič pravih ljudi kateri bi si uredili sami take zadeve.
   Policija tukaj sploh v nobenem primeru ni potrebna in je celo odveč.Domačini vzeti kole v roke ter tem gnusobam po vsej verjetnosti so čefutarske polomiti vse kosti in betice.

   • dr Janez Sveti

    Ti si tako zajeban, da bi lahko objavil svoj fris, ime in priimek! Jbg, drugače si pa samo en posrane! Izberi..
    DRE Janez Sveti Mudonja

    • xtc

     Janez spet boš pos…… tapacirano sobo,fuj pujček.

     • dr Janez Sveti

      A ti nisem napisa, da odjebi, če te nič ne vpraša in s to kletjo utrujaj drugje.
      DR janez Sveti genij

   • Danda

    Lej,na vso stvar gledaš preveč politično…Tudi meni so kolegi postavli ob Abrahamu mlaj,nekaj je bilo oznak iz moje mladosti(žal komunističnih)nekaj pač iz mojega življenja(delo,ločitve…)Da mi pa pride nekdo na parcelo podirat MOJ mlaj,mu pa jebem mater..TO JE ZAJEBANCIJA…Vi JANŠISTI pa obrnete vse v zgodovino izpred 70let…Prav smilite se mi…

 • Janez

  TUNNKA !
  ZALEZUJE GROZEN. ZOMBI !
  Tunnek – ponoči se bo priplazil k tebi in te začel glodati ! Mrliči se vračajo ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  BOG VE – ČESA VSEGA TE BO OBTOŽIL !?
  https://www.google.si/search?q=huda+jama+kosti&client=tablet-android-samsung&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8seHjv7nVAhXDOxoKHRKuCdQQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgdii=tJmlI_EfnPZ9UM:&imgrc=b4YaA5JsySsvwM:

  • Rožle

   Tunnek ?? Kje pa je …a sploh še miga ?

 • PRIČEVALCI

  Za lahko noč preberite še: “[FOTO] Poglejte, kako je lepa Eva, Cerarjeva hči.”

  http://nova24tv.si/slovenija/poglejte-kako-je-lepa-eva-cerarjeva-hci-sredi-biograda-zakurila-hrvate-ko-je-v-brazilkah-pozirala-za-novo-profilko/

  Ko bi se z babam tolk ukvarjal kot se s tem panojem vam ne bi ušle.

  • vita

   Glej, ga no glej….. pa ti si pameten !

  • MEFISTO

   Čigava se je pa oglašala na FB’

 • Janez

  Malo šale !
  TUNNEK !
  TALE TE ZALEZUJE. MAŠČEVALEN ZOMBI IZ HUDE JJAME ! Pazi ! L.r. JANEZ KOMENDA
  Dobro zakleni, spusti rolete !
  “EN HUD PESJAN JE ŽIVEL
  https://www.google.si/search?q=hud+pesjan&oq=hud+pesjan&aqs=chrome.0.69i59j0l2j69i60l2.9830j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • neny

  …. ma spet komunisti. DOLG CAJT

  • Čistilec

   Vzemi raje metlo v roke in takoj čistit wc-je na delovnem mestu. Saj so te zaposlili, kot čistilko, zato lepo vestno opravljaj svoje delo, ne pa da med delovnim časom opletaš s svojim komunajzerskim jezikom na tem portalu!
   Če ne boš šla takoj čistit wc-jev, te bom prijavil tvojim predpostavljenim, da samo lenariš na delovnem mestu!

 • cistajeba

  Avtorju tega “članka” predlagam preventivni pregled na koncu Zaloške v Ljubljani!!!
  Včasih res ne vem ali se zajebavate ali mislite resno!

  • ljubinica

   Rdeca zvezda = svastika.
   Komunizem = nacionalSOCIALIZEM.
   Verniki v rdeco zvezdo so pokonncali vec ljudi kot verniki v svastiko.
   A je normalno, da se rdeco zvezdo casti?
   Svastiko se pa preganja.

   • cistajeba

    Spoštovana “ljubinica”,tudi za vas velja enako kot za avtorja….

    • janezivan

     ljubinica je žal neizobražena, zato ne ve kaj pomeni simbol rdeče zvezde, verjetno sploh ne ve da ima rdečo zvezdo v zastavi Nova zelandija, Kalifornija, Panama…

 • Miha

  Vi mate pa res paranojo. Tako zdravijo v norišnicah.

  • ljubinica

   Mislis v komunisticnih …..

 • ljubinica

  Nova24:
  Dokoncajte ta clanek. Je policija odgovorila ali ni odgovorila?
  Ce je, kaj je odgovorila?

  • domovina mili dom

   Ker verjetno policija ni odgovorila, postaviti zraven pano z nasprotnim obeležjem.

  • Danda

   Zakaj bi odgovorila…Je bilo kaj napak????

 • Gavnar

  Sem predlagal, da se z ustavo prepove uporabo rdeče zvezde in vsem bivšim komunajzarjem z ustavo preprečiti, da kandidirajo na katerihkoli volitvah.
  Pa me je cosmosjasnovidec takoj napadel, češ da sem »levi čobanski porivalec ovc in koz«.
  (definicijo mu najverjetneje napisal Vinko ?)

  Kot sem predvideval. Vsakemu pravemu SDS-ovcu se bo scufalo, če komunajzarjem prepovemo kandidaturo.

  • janezivan

   točno takoj uničit vse zaloge Heinikena, nič več uporabljat naftnih derivatov od TEXACO, šporno obutev CONVERSE takoj v smeti…pa ti si res majmun Gavnar

   • Gavnar

    Bi ti obrazložil ironijo, pa nima smisla ?
    Je v LJ še en Ivan, ki misli, da je Janez in tega ne bo dovolil, vsaj rdeči zvezdi NE.
    Če pa vseeno izveš za kraj uničevanja Heinekena mi sporoči, prideva s sosedom, sva certificirana uničevalca te tekočine brez licence.

 • domovina mili dom

  Postaviti zraven pano z Zastavo Vojvodine Krajnske. Pa, da vidimo.

 • Jože24

  Star sem 31 let, kateri populaciji je ta članek namenjen?

  • dr Janez Sveti

   Letniku 1920-25.
   DR Janez Sveti 2018

 • Božo

  Jaz se vsakič ko vidim Janšo na televiziji prestrašim in razjezim. Ko ga pa še zaslišim se pa počutim ogroženega. A moram to tud prijavit na policijo?

  • realnost

   pejd v avstralijo na zasebno kliniko, tam zdravijo takšne paciente kot si ti.

  • Goran Hvala

   Baje da lahko…mene sicer prime podobno ko pokaze bilo katerega politika…bo treba probat enkrat…;-)

 • dr Janez Sveti

  COSMOJASNOVIDEC, ki je rešil celo policijsko postajo. Če bi bilo to res, ga nebi bilo strah dat svojo sliko ter ime ter priimek na komentarje, da spoznamo tega kerlca!
  Če ne objavi , vemo, da je en domišljavi lažljivi posranko!
  DR Janez Sveti Izziv

  • xtc

   Janez kako kaj klet lrevo spodaj?

   • dr Janez Sveti

    Kje si psiho lajna? Vidim, da še vedno ponavljaš leto dni star stavek, ki so ti ga napisali.
    DR Janez Sveti genij

 • sale

  sm vidu gospoda v šparu se je od strahu podelal ko je videl heineken zihr je biu tabeu

  • Goran Hvala

   ;-);-;-);-)…ej ena boljsih ta teden…hvala…

 • karlina
 • Valter BraniSlav

  NO IN KAJ JE OSNOVNA ZGODOVINSKA RESNICA? ==================== NI slo za pomor domobrancev, slo je za likvidacijo narodnih izdajalcev. Seveda je slo za izdajo, narodne izdajalce so izdali Anglezi in jih vseh 130 tisoc vrnili v Jugoslavijo. Titova Jugoslavija ni hotela da se vrnejo, vendar so Anglezi vrnili svoje “prijatelje”, niso si hoteli mazati rok z izdajalci. Vedeli so da gre za ljudi brez principov ki bi tako kot so izdali svoj narod nekega dne izdali njih. Ljudje danes pozabljajo na ocitno resnico: ko je Hitler hotel pokuriti vse Zide, Slovane, cigane, homoseksualce in prizadete so mu zal nekateri Slovani skusali pomagati. Vec jim je bilo do morilskega Hitlerja kot do lastnega naroda. Mislili so da bo Hitler zmagal in da bodo oni kot “ponemceni Slovani” v novem sistemu dobro ziveli. Usteli so so in placali zasluzeno kazen. Priznam pa da je bilo med likvidiranimi tudi nekaj nedolznih, pac imeli smo malo casa da bi prav za vsakega preverili kako in kaj. Ce bi jih Anglezi vrnili par tisoc, bi bila situacija drugacna. Vendar je bila nasa vlada mlada in ni imela dovolj izkusenj in casa da bi sojenje bilo izpeljano bolj profesionalno.

  • FUCK COMMUNISM

   Normalno inteligenten clovek, ki nekaj ve, ve, da nic ne ve. Ti pa tako malo ves, da niti ne ves, da nic ne ves. Zabit in neveden si kot kurac, pa kar serjes po internetu. Nauci se vsaj osnovnih podatkov, da ljudi ne bo takoj stisnl srat od tvoje zabitosti!

   • Valter BraniSlav

    Nihce od vas ne more spremeniti dejstva da:
    1) So bili Nacisti okupatorji
    2) Da je RKC in domobranci sla proti lastnemu narodu s tem ko je prisegla zvestobo Nacizmu
    3) Da so Nacisti in domaci izdajalci vojno izgubili in da so za veleizdajo prejeli zasluzeno kazen…
    ISTO CAKE TUDI VSE ONE KI DANES K NAM VABIJO MUSLIMANE.

    • Danda

     Butl,ne razumeš poante čestitke..

    • Aurelius

     Nihče od vas, kaviarkomunajzarskih potrčkotov ne more spremeniti naslednjih dejstev:

     1) Stalin in Hitler sta 23.avgusta 1939 sklenila pakt o nenapadanju, po katerem so nacisti in komunisti postali zavezniki
     2) Navedeni sporazum je bil sklenjen med Nemčijo in Rusijo in po ruskem diktatu je veljal za vso Kominterno, katere člani so bili tudi vidni predvojni slovenski komunisti Edvard Kardelj, Matija Maček, Dragotin Gustinčič, Franc Leskošek in drugi, ki jih nikoli ni zanimala usoda slovenskega naroda, ampak vedno le oblast.
     3) V prvih dveh mesecih okupacije slovenski komunisti niso na noben način nasprotovali nacističnemu okupacijskemu režimu, temveč so ga marsikdaj celo podpirali in v delavskih središčih izobešali zastave s svastiko (Jesenice, Trbovlje …). Zaradi boja za oblast so slovenski komunisti začeli z likvidacijami vseh ne-naših in so tako postali prvi, ki so razdelili slovenski narod in začeli državljansko vojno, saj so zaradi komunističnega terorja kot odgovor nastale najprej vaške straže, ki so se nato preko Protikomunistične milice (MVAC) preoblikovale v Slovensko domobranstvo.
     4) Narodni izdajalci niso bili domobranci, ampak prav komunisti, saj so zaradi “veličastne zmage revolucionarnih sil” slovenski narod za 45 let pahnili v jugoslovanske okove, medtem pa so nas v razvitosti veselo po desni prehitevali največji poraženci WW2 Nemčija, Avstrija in Italija.
     ENA SAMA REVOLUCIONARNA BEDA V GLAVAH KAVIARKOMUNAJZARJEV IN NJIHOVIH POTRČKOTOV!

  • Danda

   A ti sploh razumeš zafrkancijo….Možakar je doživel 40let,ti pa tu nabijaš z domobranci,,,,Malo se zamisli..Definitivno si iz LJ,kjer ne poznate druženja in zajebancije…

  • Drago

   Vojnih ujetnikov niti Hitler ni pobijal, pobijala sta jih Tito in Stalin. Zanimivo, mar ne. Komunistična cigajner banda je bila vedno brez morale, je brez morale in bo brez morale, ker edino tako se komunistična kuga, ohranja pri življenju.

  • Aurelius

   Joj, kakšen bedaček si, Valter! Nehaj že enkrat s temi pravljicami za opranoglavce! Kakšna vlada neki, kakšno sojenje? Resnica je samo ena: v prvi polovici maja 1945 so Titovi partizani zasedli velik del ozemlja v današnji Avstriji in Italiji, kjer je živelo avtohtono slovensko prebivalstvo, se pravi slovenskega narodnostnega ozemlja, ki pa smo ga nato zaradi izdajalca Tita izgubili. Angleži so komunajzarju v zamenjavo za ta ozemlja namreč ponudili 130.000 vojnih ujetnikov, za katere je v tistem trenutku že veljala Ženevska konvencija in Tito je kupčijo z največjim veseljem sprejel. Pišeš o nekakšni mladi vladi in sojenju, ki je menda bilo speljano neprofesionalno in moram te popraviti: ni bilo nikakršne vlade – vladal je Centralni komite s pomočjo politkomisarjev, prav tako ni bilo nikakršnega sojenja – Centralni komite je zgolj izdal dekret, po katerem je bilo treba “narodne izdajalce” odstraniti, podrejeni aparatčiki pa so nato ustanovili eksekucijske skupine, ki so se lotile dela ob obilni pomoči velikih količin alkohola. Ena navadna sramota in ogromen madež na zgodovini slovenskega naroda !!!

  • Jurij Musar

   Bi si morali vzeti teden dni časa, jih obsoditi na smrt in ustreliti, potem bi bilo pa vse o.k. Ampak danes bi belčki klub temu jodlali, kakšna krivica se jim je zgodila, ker bi na vsak način radi postali zmagovalci. Ampak pri tem jim niti njihov Bog ne more pomagati. Enkrat izdajalec, vedno izdajalec.

 • “Jaz se počutim ogroženega” – LOL! hahahaha!!

  ker nekdo praznuje 40 rojstni dan se nekdo počuti ogroženega

 • Danda

  Čista fovšija!!!Njemu niso kolegi postavli mlaj,zdaj se pa čuti ogroženega,ker je sosed bolj priljubljen….Govno….Vi pa tudi,da vse obrnete na politiko…Sram vas bodi!!!!!!!

 • Aleš Černigoj

  Prestrašen in ogrožen zaradi plakata??? Pacienta TAKOJ v Vojnik, pa konkretno terapijo mu predpisat. Nevrološke bolezni so kr problem, sploh če ima pacient dostop do interneta!

 • Jurij Musar

  Ubogi klerikalec se je ustrašil rdeče zvezde

  • Drago

   Rdeče zvezde in kljukastega križa se ne bojimo, je pa bolje, da več ne prideta med nas.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!