fbpx

Kako nizko gre lahko Repovževa Mladina? Tokrat se je spravila na Jana Plestenjaka samo zato, ker zagovarja družinske vrednote!

Glasilo skrajne Levice Mladina se je spustila na novo dno: zdaj napada Jana Plestenjaka samo zato, ker zagovarja družinske vrednote. Pri tem gredo celo tako daleč, da mu očitajo “izredno žaljivost” ter da so njegovi odgovori kar “trumpovski”.

V glasilu skrajne Levice Mladina, ki je sicer povezana z lobijem, ki bogati na račun predragih žilnih opornic, so našli novo žrtev: tokrat je to priljubljen primorski pevec Jan Plestenjak. In to samo zato, ker zagovarja družinske vrednote. Pri tem med drugim navajajo intervjuje s pevcem, v katerih je dejal, da mora biti otrok plod prave ljubezni. Zato kljub temu, da si želi otroka in trenutno ni v resni zvezi, ne razmišlja o poseganju po družbenem inženiringu, na primer nadomestnih mamah. Prav tako pevec zavrača to, da se ženske oblačijo in obnašajo kot moški, povedal je namreč, da lahko dom naredi samo ženska.

Mladini se je zato popolnoma zmešalo!
To je bilo dovolj, da ga je Mladina takoj napadla in objavila članek na to temo. Po njihovem članku sodeč pevci namreč ne bi smeli zagovarjati družinskih vrednot, pač pa naj bi se “zavzeli za človekove pravice, podpisali kakšno pomembno peticijo in ne želeli zgolj in vsem ugajati”. Katere človekove pravice imajo v mislih, ne bomo ugibali, prav gotovo pa ne gre za svobodo govora. Da Mladina v nobenem članku ne more mimo svojega sovraštva do ameriškega predsednika Donalda Trumpa, kaže tudi to, da so Plestenjakove odgovore v intervjujih označili kar za “trumpovske“.

Pri Mladini pa se imajo tudi za velike glasbene strokovnjake. Po njihovem “strokovnem” mnenju namreč Plestenjakova glasba ni vrhunska, prav tako pa ni poglobljeno umetniško delo. Svoj članek pa zaključijo s tem, da naj bi bil Plestenjak v svojih izjavah izredno žaljiv, moteče pa se jim zdi tudi, da mu nekateri mediji nekritično namenjajo prostor. Bi mu po njihovem mnenju morali kritično namenjati prostor tako, da bi se pred njegovim imenom in priimkom vsakič pojavila oznaka “skrajni desničar” ali pa “fašist”, kot smo temu že dolgo časa priča pri enem izmed bolj priljubljenih hrvaških pevcev, prav tako pa tudi pri nekaterih domačih in tujih politikih? In to samo zato, ker zagovarja tradicionalne in družinske vrednote?!

Javnost je ogorčena, uporabniki družbenih omrežij že podprli Plestenjaka!
Na poročanje Mladine, ki je nedvomno sovražno do vseh, ki jim tradicionalna družina predstavlja vrednoto, pa so se že odzvali številni uporabniki družbenih omrežij. Prilagamo nekaj odzivov:

J. Ž.