To je Ljubljana: Janković bo teden dni po volitvah na stroške davkoplačevalcev organiziral še eno orgijo pod rdečo zvezdo s skrajnežema Svetlano Makarovič in Erikom Valenčičem!

Le teden dni po volitvah se bo v Mladinskem gledališču na stroške vseh Ljubljančanov odvila še ena orgija pod rdečo zvezdo, tokrat bosta v glavnih vlogah zloglasna sovražnica katoličanov Svetlana Makarovič in propadli novinar Erik Valenčič. Prireditev, na katero bo vstop prost, se pomenljivo imenuje kar “Dežela pridnih: Naj sije rdeča zvezda!” Preverite, kdo se bo udeležil dogodka!

Vabilo se glasi takole: “Ni več časa za sprenevedanje. Vzpon slovenske skrajne desnice in njeno odkrito koketiranje s klerofašizmom zahtevata pogum in odločen odpor s strani svobodomiselnih ljudi ter civilne družbe v celoti. Svetlana Makarovič zadnja leta neumorno poziva k duhovni prenovi Osvobodilne fronte in povrnitvi sijaja rdeči zvezdi kot simbolu boja za svobodo vseh ljudi. Mi, nasledniki bork in borcev proti fašizmu in nacizmu, moramo nadaljevati njihov boj, kadarkoli družbene okoliščine to zahtevajo. Svetlana Makarovič in Erik Valenčič se bosta pogovarjala o tem, kako mora ta boj potekati.”

Ob vabilu pa je poleg Slovenskega mladinskega gledališča kot soorganizatorica napisana tudi Mestna občina Ljubljana. Vstop na dogodek pod prisilnim sponzorstvom davkoplačevalcev je prost, zgodil pa se bo v ponedeljek, 26. novembra ob 20:30. Kot vse kaže domnevno koruptivni ljubljanski župan Zoran Janković tako plačuje Makarovičevi za njeno podporo pred nedeljskimi lokalnimi volitvami. V nadaljevanju na podlagi preteklih dejanj sodelujočih skušamo ugotoviti, na koga namigujeta s pojmoma “skrajna desnica” in “klerofašizem”, proti čemur naj bi se bilo treba boriti. Ni nam pa uspelo ugotoviti, kaj mislijo z “deželo pridnih”. Možnosti sta dve: da nameravajo z rdečo zvezdo terorizirati pridne davkoplačevalce, ki smo prisiljeni financirati takšna komunistična izživljanja, ali pa, da imajo kar sami sebe za “pridne”!

Vabilo na dogodek (Foto: posnetek zaslona, Facebook)

Privilegirana meščanka Makarovičeva že dolgo uživa vse prednosti Jankovićevega poslovanja “po domače”
Kljub temu da znana sovražnica katoličanov, vseh drugače mislečih in Slovencev na sploh, Svetlana Makarovič, nikoli ni skrivala svojega sovraštva, pa ta doživlja prav epske razsežnosti od Jankovićeve zasedbe mesta župana Ljubljane. Tako kljub vrtoglavih 1809,48 evra pokojnine, ki smo ji jo prisiljeni plačevati vsi plačniki pokojninskih prispevkov v Republiki Sloveniji uživa še brezplačno bivanje v prestižnem domu za ostarele na elitni lokaciji v ljubljanskem Trnovem. Mimoidoče in vse sosede v prestižnem domu za ostarele, kjer biva na račun davkoplačevalcev, pa Makarovičeva razburja z izobešanjem totalitarnega simbola rdeče zvezde na balkonsko ograjo – simbola, pod katerim je umrlo že prek 100 milijonov žrtev po vsem svetu, številka pa še narašča. Kar pa je višek od viška, pa je dejstvo, da Makarovičeva pod Jankovićevim pokroviteljstvom na ljubljanskem Kongresnem trgu že vsakoletno organizira žaljive koncerte z naslovom “Nosil bom rdečo zvezdo”, ki niso namenjeni drugemu, kot pa provokacijam in žalitvam naroda, vsem v posmeh pa smo tudi to prisiljeni financirati davkoplačevalci. Tudi s svojo govorico presega vse meje: v svojem govoru konec leta 2015 v Cankarjevemu domu je kruto napadla zagovornike tradicionalne družine. “Bolj kot jih gledam, bolj mi je žal, da niso bili splavljeni, ko je bil še čas,” je dejala. V NSi so po tem poudarili, da gre pri tem za razžalitev časti, zlorabo demokratičnih načel in sovražni govor, ki izkrivlja pojmovanje človekovih pravic.

Vir: družabna omrežja

Propadli Valenčič je odkriti podpornik Hamasa, s Peterletovo majico pa strašil kar na zbirališču skrajnežev, narkomanov in marginalcev – Metelkovi
Erik Valenčič je že znan po tem, kako mu je propadla novinarska kariera, potem ko so ga 1. septembra 2015 odslovili s TV Slovenija, kjer je na stroške plačnikov RTV-prispevka, ki smo ga prisiljeni plačevati vsi uporabniki elektrike, poskušal prati možgane gledalcem z izrojeno levičarsko multikulti ideologijo. To pa je počel namerno, na vratih svoje pisarne na RTV je imel nalepljen list z besedami novinarja Chrisa Hedgesa, ki pravi, da je objektivnost ubila novinarstvo. “Nikoli nisem želel biti objektiven,” je zapisal v svoji knjigi World as it is. Februarja 2015 je za trobilo skrajne Levice Mladina povedal: “Kako si lahko nevtralen do vojnih dobičkarjev, ki lažejo in poskušajo skriti zločine, ki so jih storili, in profite, ki so jih ustvarili.” Kot vojne dobičkarje seveda opisuje zahodne sile in Izrael, kar postane jasno, ko Mladina nekritično spomni, da se je Valenčič udeležil celo shoda Hamasa, “za nekatere države teroristične organizacije”, kjer pa je imel oblečeno kar majico z motivom Lojzeta Peterleta. Mladina je pri tem prav očitno namigovala, da Hamas po njihovem mnenju ni teroristična organizacija, Valenčič pa naj bi glede na intervju s Petrletovo majico “strašil” tudi po Metelkovi, znanem zbirališču skrajnežev, narkomanov in marginalcev. Je Peterle po Valenčičevem mnenju “klerofašist”, pred katerim je želel opozoriti Hamasove teroriste?!

Slovensko mladinsko gledališče o dogodku molči, na odgovore še vedno čakamo!
Kot vse kaže s terminom “skrajna desnica” Makarovičeva in Valenčič opisujeta vse stranke s stališči primerljivimi podobnih evropskih ali ameriških strank, ki pač niso skrajna levica in ne podpirajo poslovanja »po domače«, kot to počne domnevno koruptivni Janković. V kolikor bi se prekinilo s korupcijo in bi bili novinarji in umetniki podvrženi tržnim razmeram, bi se organizatorja gotovo znašla brez dohodkov!

V zvezi s skrb vzbujajočim dogodkom smo se po pojasnila obrnili tudi na Slovensko mladinsko gledališče, na naša vprašanja se je direktor Tibor Mihelič Syed odzval sledeče:

Kdo/kaj je “skrajna desnica”, s katero se straši v vabilu?
“S pojmom skrajna desnica označujemo doktrino, ki za vzpostavitev lastnega vrednostnega sistema deluje po principu izključevanja in zaničevanja kateregakoli drugega deleža državljanov, in sicer tako, da jih na podlagi lažnih novic demonizira in jim pripisuje lastnosti, ki jih ti državljani v resničnem svetu nimajo. Skrajna desnica je izraz za uzurpacijo domoljublja, je domoljubje, ki razume le svojo zveličavo predstavo o tem, kaj pomeni ljubiti svojo domovino.”

Kaj v kontekstu prireditve definira pojem “klerofašizem”?
“S pojmom klerofašizem označujemo sleherno avtoritarno politično ureditev, ki pri mobilizaciji volilnega telesa sodeluje z visokimi cerkvenimi strukturami, da bi nacijo utemeljila na nekaterih načelih, ki jih je izjemno formuliral italijanski mislec Umberto Eco: kult tradicije, zavračanje modernizma, iracionalizem(aktivizem in protiintelektualizem), nestrinjanje sprejema kot izdajo, strah pred drugačnim, legitimiranje frustriranosti, obsedenost s teorijo (mednarodne) zarote proti nacionalnim interesom, zavist ob bogastvu in moči drugega, življenje je nenehen boj, pacifizem je prepovedan, preziranje šibkejšega (množični elitizem), čaščenje herojstva in junaške smrti, mačizem in odpor do alternativnih oblik spolnosti, selektivni populizem in nasprotovanje »gnili« demokratičnosti in parlamentarizmu, novorek. Seveda se ta “seznam” načel s časom (z digitalizacijo, globalnimi krizami) menja in bi ga zato veljalo ažurirati, delno ga je prevzel tudi levi ideološki spekter, čemur pa bomo pozornost posvečali v nadaljevanju gledališke sezone.”

Kdo vse financira to prireditev, na katero bo vstop prost?
“Prireditev financira Slovensko mladinsko gledališče, in sicer iz lastnih sredstev, pridobljenih na trgu.”

Kakšen je okviren strošek celotne prireditve in kakšen honorar za nastop prejmeta sodelujoča ga. Makarovič in g. Valenčič?
“Celoten strošek prireditve znaša 270 EUR bruto, kar vključuje tudi simbolična honorarja obeh sodelujočih, pri čemer pa seveda ne upoštevamo osnovnih obratovalnih sredstev celotnega gledališča.”

Omenjeni odgovori so tako v celofan zavit opis načina ter kulture izražanja nastopajočih Makarovičeve in Valenčiča, prav tako pa v SMG niso bili specifični, katera “skrajna desnica” je tako nevarna, da se je proti njej potrebno boriti z vploklicom takšnih skrajnežev. Mestne občine Ljubljana pod Jankovićevim vodstvom kot sofinancerja v odgovorih ne omenjajo, kljub temu, da se v opisu dogodka na Facebooku pojavi kot soorganizator. Je pa ob pogledu na erar jasno, da MOL izdatno financira SMG: od leta 2006 do danes je bilo tako iz MOL na račune SMG nakazanih 1.505.833,66 evrov, od tega samo v letošnjem letu 297.546,97 evrov, kar je skoraj dvakrat višji znesek, kot leto pred tem.

Pregledali smo tudi listo najavljenih prisotnosti na dogodku: zanesljivo se ga bosta udeležila poslanec skrajne Levice Primož Siter, čigar prva služba je bila funkcija poslanca, ter nesojeni ljubljanski župan SD Marko Koprivc, ki je uspel prepričati le približno odstotek volivcev. Opazimo pa kar nekaj udeležencev, ki s svojimi Facebook profili vidno izkazujejo podporo skrajni levici ali študirajo na FDV, redno pa obiskujejo prireditve, kot so parada ponosa ipd.

J. Ž.

 • Dolgi članek reklama za en takšen dogodek.

 • Turob Haltoy

  neo”komunajzarska” (=banditska) banana republika pelje cirkus naprej.

  da gre žrtvam rdeče zvezde na bruhanje, jih pač ne briga, ker v slovenistanu komunizem še kar ne velja za zločinski režim (šesto prikritih grobišč po državi? kaj pa še. fotke so iz naci Nemčije. ) . .

  • Friderik Peršič

   Mrtvi ne bruhajo ( več ) …

   • Steiermark

    zato pa vi zombiji bruhate oz. kozlate za vse…..

   • SIMON ROZIC

    IDIOT! Žrtve so tudi preživeli otroci, katerim so od “zmage”
    ponoreli novi komustični oblastniki pomorili starše, brate, sestre…
    Še pomnite krvniki lastnega naroda?

 • Dado

  Čestitke Jankovič. Tako hudo poraziti prvega vojaka SDS, oziroma Princa teme Janše, je za proslaviti. Odijke na mizo in vina, da bo teklo v potokih…..Naj se SDS potem pohvali s foušijo, česar ne morejo, če se že hvalijo, da so zmagali. SDS se vedno hvali, če so prvi, ali če so zadnji, ha,ha,ha

  • rabbit

   A fukfehtar je že proslavil s svojimi farmacevtkami.

   • Friderik Peršič

    A ni zavist smrtni greh , te nič ne skrbi …?

    • rrrrr

     Friderik, spet te je Peršič zaparkiral…

    • rabbit

     Mene ne tebe pa očitno zelo ker si volil takega kriminalca in fukfehtarja to je samo odraz samega sebe.

    • SIMON ROZIC

     Čemu le zavist? Njegovim kriminalnim sinovom, postarani, odurni
     babi? ….razmisli malo…

   • SIMON ROZIC

    Ne še, to še sledi! Vsako posebej na drago kosilo, potem
    pa hitro v “špampet”, da mu ne pade

 • večni srb

  Nek se vidi razkoš!

  • WatsonForus

   na tvoj račun :)

 • večni srb

  Lahko bi organiziral teden orgij, po vzoru starega Rima.

  • SIMON ROZIC

   To še sledi, saj ima absolutno mafijsko moč!

 • Mike Zulu

  Ma dej sprijaznite se že enkrat, Janković je zmagu! Mi pa dokler se Slovenska desnica ne reorganizira lahko samo capljamo za komiji še naslednja tri desetletja. Ni vam jasno da Slovenska desnica rabi nov svež veter.

 • VERRZIFIKATOR

  Makarije Zvezdar

  MLADINSKA SCENA

  Polno bo mladinsko gledališče,
  v njem škrat Kuzma in dva kosovirja,
  prizorišče, kjer samo se zmerja,
  kjer razuma ni še za prgišče.

  Tam predstava zdaj bo za mladino,
  a le takšno scela osivelo,
  pravijo, da vse bo oživelo,
  vanjo zrli vsi bodo edino.

  Vanjo, torej ženskega je spola?
  Slovnično je ženska zagotovo,
  a glede na teorijo novo,
  ni rečeno, da to laž ni gola.

  Govor tudi je o zvezdi neki,
  ne zaspanki, dosti bolj majavi
  in za ene sploh edini pravi,
  ker v rdeči najdeš jo prevleki.

  Pa o neki tudi se prenovi
  neumorno tamkaj zdaj razpreda,
  zbira tam se sekta, kot izgleda,
  ki obdajajo jo zli strahovi.

  Prost je vstop, ni treba nič plačila,
  da le pride kdo k njej na seanso,
  da zaide v njeno depandanso,
  to je na ves glas zagotovila.

  Kaj če zadnjič vas bom povabila?
  Kaj če v nič prav kmalu se povrnem?
  Naj še zadnjič čašo strupa zvrnem,
  z vami bi prerada jo delila!

  Takšne slišal tamkaj boš glasove,
  v bede in terorja gledališču,
  kjer dobil boš mesto na stojišču,
  če željan boš le duha prenove.

  To edinstvena je res priložnost,
  kdo ve, če še kdaj bo ponovljena,
  zgodba je nemara dovršena,
  mórda kdo le izkoristi možnost.

  To, da vsakdo jo lahko otipa,
  da je prava, zlahka se prepriča,
  da zastonj dá, vsa da je iz niča
  osemdesetletna skoraj cipa.

 • Lojz

  Hvala za obvestilo, sigurno bom šel. Prejšnjič je bilo super in nepozabno. Vsi vljudno vabljeni.

  • WatsonForus

   pa dnar prnes

   • Steiermark

    Saj ne rabijo denarja, za kuhanje “partizanskega gulaša”, iz pristnih primesi, človeških delov telesa, po originalnem srbskem receptu, kot ga pozna mariborski zagreteš, za župana…… verjetno on to servira že po svojih restavracijah – številnih, samo v Mariboru, saj sicer, ker mu ni dovolj 5 milionov dolgov pri NKBM, medtem ko banka odpušča na veliko, svoje sposobne kadre, vlači na ista delovana mesta kelnerje itd., pa tale nadebudni srbin, za zmanjšanjem stroškov pri nabavi hrane, doda še kakšen odgriznjeni prst – na pizzo…..

  • rabbit

   Pa s svojega tošlna denar vzemi.

 • Zvone Cernac

  Hvala za vabilo. Pa novinarjev madžarski slog pisanja je precej ubog, npr. ta del povedi ‘Kar pa je višek od viška, pa je dejstvo’. Grozljiva nepismenost pri prvih v službi klerofašistov.

  • Steiermark

   A nje, de de…..

 • Beli Medo

  Butlsocialisti bodo gledali v prihodnost!

 • Amerikanc

  Ha, ha, ha,…eden gradi z našim denarjem, druga ga spremlja z partižanskimi komadi,…vse tako kot v delovnih brigadah; ne zavedata se le tega, da sta Yugoslovanska fosila.

 • Miro

  hahahaha Jankovič in Kučan vas je…. v glavo

  • Amerikanc

   Delovne Slovence pa v NOGO !

  • Andrej

   Koritnik, hvala za pojasnilo. Ker si navdušen nad tem, da Makarovička na tuj račun odlično živi in da Zoki bajno služi na tuj račun, je jasno, da si pri istem koritu tudi ti.

   • Miro

    bravo… inteligentna ugotovite….
    preber si Mačka Murija

    • Andrej

     Mačka Murija ni napisala Svetlana.

  • WatsonForus

   tebe pa v denarnico !

 • BlackOpsSystem

  Kero je zohan potapkal za zmago? Kera počepa vzpenjača al pa potrebnica po delu, mu je dala????! Mija vem, da ni bila….nima občutka, ma vse zobe umetne in ni več tako kot včasih.

 • Djuro Sumar

  Lahko samo še jokcate in stokate. Bolj boste udrihali po rdeči zvezdi, slabše se vam piše.

  • Zgornji
  • WatsonForus

   ejjj jejj jej , to rdečo tvezdo si lohk nekam zatakneš. Nič bat rdeč tošl je šel papa – auf wiedersehen – te orgije bodo plačevali tudi iz tvojega žepa .

   • rabbit

    Djuro ne razmišlja z glavo, ker rdeča zvezda je obsojena na propad, pridni Slovenci odhajajo v tujino mi srednja generacija smo zadnji, ki bomo tu ostali, prišli bodo tujci ki jim rdeča zvezda ni nič mar in polmesec bo prevladal čez 50 let ne bo nobene rdeče zvezde več.

 • Andrej

  Naslov: Dežela pridnih: Naj sije rdeča zvezda!… je kar taprav.
  Pridni so lepo tiho in plačujejo vse nebuloze zmagovalcem. Iz hvaležnosti jih stalno volijo, da se pa ne bi uprli, jim ves čas grozijo z rdečo zvezdo. Če to ni priden narod pa ne vem, kaj naj bi priden narod bil. Cankar mu je rekel: dežela hlapcev.

  • janko

   Zato pa so Cankarja tudi ubili, ker mu ni bilo všeč kako se slovenceljni klanjajo srbijancem.

 • Zgornji

  AMPAK LJUBLJANA JE RES BOLANA … Z ČEFURJI JE NASRANA, … OVAAAJJJJJJJJJJ … :-P

 • WatsonForus

  Nič bat , lohk se še tolk šopirijo , ker ne bo več cekinov – ode rdeč tošl – NLB , bodo kmalu vsi jokali

  • Steiermark

   dvomim, z vsemi miliardami, nakradenimi in deponiranimi v fiskalnih oazah…….. nebodo še tako kmalu pocrkali, prej jih bo še satan povabil k sebi – v večno življenje, v peklo!

   • Grog

    Satan ne obstaja , razen ce si mislil JJ , sam on ni satan on je kalimero ;p

    • Steiermark

     Ko vidim takšne izmečke, kot ste vi, s svojim padrinotom na čelu, me nemoreš prepričati, da satan ne obstoja! Pa še kako, kar najbolje vemo mi, avtohtoni v Sloveniji, od 1918 leta dalje, ko so nas takšni satani prodali jugosatanom in nas tuddi še danes “obvladujejo”, ampak ne več dolgo – tudi to se počasi končuje in pristali boste skupaj s svojo satanistično drhaljo, pri svojem črnem gospodarju, satanu!

 • mona lisa

  In to so volili Ljubljančani. Tem res več ni pomoči. Upam da se v Mariboru ne zgodi Ljubljana in ne bo župan Arsenovič, ki je bil poslan od Ljubljane da kandidira za župana. Upam da je v Mariboru vsaj še nekaj pametnih ljudi in ne volijo lopova ki mu je vzornik Jankovič.

  • bubamara

   Mislim, da je gre Maribor po poti Ljubljane. Že tako zadolženo mesto bo Srbin naredil še bolj revnega. Gradec, to je smer za prihodnost Štajerske.

   • Steiermark

    Smer za prihodnost tako Štajerske, kot Kranjske, je OSVOBODITEV od drhali, ki jo imamo za gospodarje!

    • rrrrr

     Se strinjam. Nikjer na svetu komunistična drhal ni prišla na oblast z volitvami, pa je tudi tudi zaradi izgubljenih ni izgubila. Upor je zato je prava beseda. Zato bom jutri ob 10. tudi jaz pred parlamentom zaradi posiljevanja komunistične drhali z Marakeško deklaracijo.

  • KAPIBARA

   Volili so ga volilni upravičenci MOL-a,Ljubljančani NE !- kateri so pa tudi čarapani, in slovenske poturice

   • janko

    Jugovići vsi grejo na volitve, vedno, od prvega do zadnjega. Slovenceljna pa ne prestaviš iz fotelja pred TV! Vsak reče: pusti me pri miru, me ne zanima… in nikoli ne gre volit!
    Upam, da bomo slovenceljni čimprej lačni! Ker lačen si baje full drugačen! Upam, da bo potem slovencelj udaril po mizi in zacvilil – dovolj imam! Upam!

    • rabbit

     Pojdi pogledat na Karitas in Rdeči križ kdo hodi po pakete Slovencev ni niti 1%.

     • Steiermark

      Seveda ne, ker Slovenci, potrebni pomoči, imajo čast in raje umrejo od lakote, kot pa da bi ob dolgoletnem trdem delu, ko ne dobijo penzije niti za preživetje, hodili “prosit” za svoje pravice!

  • Steiermark

   Mona lisa, to zadevo moraš malo “globje” pogledati. Ni “narodd” volil oz. nobenega pomena nima, kako voliš, važno je kdo šteje glasove! Še vedno po stalinistično – fašistično. Spomnimo se samo “kockarskega protesta”, v Mariboru, kjer so nasilno rušili legitimno in legalno oblast, tako v Mariboru, kasneje republiško! Od prisotnih je bila večina takšnih, ki “slovenštine” niti razumeli niso, da ne govorimo o njihovih transparentih, napisanih v nekakšni nje de de slovenštini – večina teh je bila uvožena z balkan – bosne, ki so prišli v Maribor, za “dnevnico”, 150 evrov in povrnjene stroške…. levaki so pa to “plačali” z nam vkradenim denarjem. Tem bednikom so se pridružlili samo “slovenceljni” – alla kulturniki, ki živijo pravtako od našega denarja, nikoli prisluženega, ki ga na veliko grebeš iz rdečega korita…. Poglej si samo, kako brezsramo porinejo na oz. “predlagajo” na mesto županov same jugokomunajzarske mafijske izmečke in ludožerce – pa se nič ne sramujejo! Žal, smo v Sloveniji, pristali v manjšini, tako kot je to želel pederajzl tito, ki je celo Primorsko, ter druge obmejne kraje poselil s to jugonesnago! Poglej Lublano, kjer imajo ti izmečki, po vzoru župana, prednost pri vsem, tako stanovanjih – ki ga ena prava slovenska družina nemore dobiti, oni tadrugi, z balkana, pa se kar množijo in množijo in tako tudi stanovanja za njih…… Slovenija je gotova in temu je glavni in prvi krivec Maister, ki je Štajersko zasužnjil in odtrgal od matične domovine Avstrije, v Slovenijo pa povabil in spustil drhal iz srbije in ostalega balkana, ki nam sedaj kar gospodari. Resnično, pljunem na takšno državo, ki jo upravljajo divjaki, v njihovi divjaški in ludožerski obliki, proti avtohtonim…..

   • Grog

    Slovenci v Lj nismo manjsina , fani SDS-a pa ste manjsina v Lj ;p

    • Steiermark

     Najprej moraš postati Slovenec (ne z državljanstvom ampak, predvsem po DNK iz katerega izhaja slovenska poštenost in kulturnost, ki se je pa z državljanstvom ne pridobi), potem lahko govoriš o Slovencih!

     • Grog

      Saj sem po DNK Slovenec , ampak vam to ne potegne , da ste SDS fani v manjsini in ne Slovenci v Lj ;) Kaj cmo tak pac si ;p

     • Steiermark

      Po DNK Slovenec, ki spoštuje tudi svoje korenine in prednike ter kulturo, nikoli ne bo propagiral in si klical hudiča na oblast, poleg tega tujerodnega ludožerso fašističnega jugoviča! Verjetno niti veš ne, dda te izdajajo neslovenska prisotnost v DNK….

     • kalavnik

      Ne odgovarjaj takim opranoglavcem. Ignoranca je najboljse zdravilo

    • Steiermark

     Za tvojo trditev, moraš najprej “postati” Slovenec, za to pa ni dovolj želja ampak prav DNK in kulturna pripadnost….

     • Grog

      Sem ti ze napisal , po DNK sem Slovenec. Se pa resno sprasujem , ce si ti po DNK Slovenec. Pomoje ne , zato pa skos to naprej meces ;)

     • Steiermark

      Jaz, kot ti je verjetno znano, sem po DNK, čistokrvna Štajerka, germanskega rodu, to kar ti nisi niti če se še naprej oklicuješ za Slovenca, pa z njimi nimaš nič skupnega, kajšele DNK!

     • Grog

      No jaz pa nimam germanstva niti balkanstva v mojem DNK . Torej sem bolj Slovenec k ti ;p

     • Steiermark

      Tako kot si “tup” nemoreš biti drugega, po DNK, kot potomec srbskih klavcev, po 45 letu, v Sloveniji! Tudi o slovenskih DNK oz. genih, lahko samo sanjaš!

 • Capi

  Vprašanje za Tiborja – Syeda……malo mu je treba osvežit spomin, če ga sploh ima……..
  1. kdo na veliko izključuje in je izključeval pred in po parlamentarnih volitvah?
  2. Katere visoke cerkvene oblasti so mobilizirale svoje volilce? (naprimer sedanje lokalne)…. dokazano preko javnih medijev – evangeličani, pravoslavci, muslimani…..
  3. SMG – predstavo financirajo iz lastnih sredstev? Aja, a bejž no? – od kod dobijo ta lastna sredstva? – odgovor jr jasen…….iz davkoplačevalske blagajne……..ja od kod pa te budale mislijo da prileti denar?

 • althar

  To ste si izvolili, Lublančani. Danes vas bo Zokun z rdečo zvezdo, jutri Bin Musa s šarijo.

  • janko

   **********
   Definitivno!
   Želeli so, močvirniki, sedaj pa naj uživajo! Sploh ker to sami plačujejojo iz svojih davkov!

   • althar

    Vi pa svojega Zokuna dobite decembra, da ne bo foušije.

    • janko

     Ga že mamo, u Veleju.

  • kalavnik

   Jankovica je rodila slovenska kurba, jankovic je levicarski cifur.
   Premisa – slovenke so levicarske kurbe

 • bubamara

  Hvala kurcu, da ne živim v norišnici imenovani Ljubljana.

  • Grog

   Ljubljancani smo tudi veseli , da ne zivis v Lj ;p

   • Steiermark

    Zanimivo je vaše pretvarjanje, “kao lublančani”, morda samo zato, ker ste se skotili v Lublani ali Mariboru, kot tista basen – anekdota, ki pravi, da se je prašiček skotil v kravji štali, potem se pa naprej predstavlja kot tele ….

 • Štalmajster

  “odkrito koketiranje s klerofašizmom” ???
  A ni kler (islamski, protestantski,… in katoliški – sicer malo bolj ….. potiho in rezervirano ;-)))) ) podprl vam dragega žepana Janko Witch.

  Komunizem in kler imata skupen imenovalec ……………..!
  http://www.antikorupcija.osmijeh-bj.hr/dokumenti/Udarac_Ruskih_Bogova.pdf

  • kalavnik

   katoliki, muslimani in komunisti so bili vedno na isti liniji.

   Prvi z izganjanjem hudica nevernikom, mnozicnimi pokoli nad protestanti in ostalimi neverniki gledano iz zgodovinska perspektive, paktiranjem z nacizmom in zadnja leta s komunizmom.

   Drugi z zapovedanim djihadom nad neverniki, sveto vojno proti vsakrsni obliki civilizacijskih norm ter seriatskim pravom kot pravno osnovo za vsa grozodejstva Islama in 240 milijonov pobitih kafirjev v tisocpetsto letni zgodovini islama.

   Tretji s krvavimi in permanentnimi revolucijami z namenom fizicne likvidacije vseh napredno in libertalno mislecih posameznikov. mao, lenin, cegevara, pol pot, kastro, tito, stalin, hitler, musolini, slednja za razliko od ostalih svojih nista mnozicno pobijala…

   Vsem trem zlocinskim vejam totalitarizmov na tem mestu jebem mater.

   In se nekaj, noben pravoverni desnicar ni pristas katolicizma, kot nam to skusajo obesiti socialisticni imbecili.

 • KAPIBARA

  V tolažbo mi je, da vsi ti, ki nam jakunoviĆa privoščijo in niso iz Ljubljane, se naslajajo na našimi tegobami, tudi oni plačujejo iz svojega žepa – njegove rabote..
  Karma je kurba..

  • david23

   Hja, edini problem je, ker niso vsi državljani Slovenije tudi občani Mestne občine Ljubljana. Posledično vam pri vaših tegobah ne moremo pomagati.

   • KAPIBARA

    Važn da nam pomagate odplačevati njegove Ljubljanske rabote

 • Ryuk

  Čak… a niso fajmoštri podprli jankovića. Potemtakem je on klerofašist. #hinavci
  Ostali kulturniki pa životarijo.

 • von Rhein

  Samo dokaz,da je Slovenija več kot liberalna država. Dovoljeno je,da duševni bolniki ustanavljajo svoje stranke,ni ovir,da so imenovani v vlado mentalno zaostali osebki,dovoljeno je tudi,da na stroške davkoplačevalcev imbecili organizirajo svoje veselice na katerih izzivajo prav tiste,ki prispevajo za njihovo blagostanje,ki ga sami z delom niso bili sposobni ustvariti.

 • trumpet2018

  liberalna norost ne pozna meja, res sem brez besed, zaradi takšnih ne komentiram domače politike, škoda časa in truda, totalno bebavih volivcev se žal ne da zamenjati, smo na poti Venezuele, do končnega propada

 • Grog

  Fani SDS-a pa v jok in na drevo ;p

  Kaj mislite , da bi Logar naredil z Metelkovo ???

  • soc

   In kje bi se ti potem lahko v miru zadeval…

   • Grog

    Jaz se ne zadevam , vem pa da bi ti imel problem , ker bi mogel metadon pred zdravstvenim domom vzet in ne na Metelkovi ;p

  • macon

   Bedaček, kaj pa ti veš o Metelkovi? Jaz sem tam več let deloval in spoznal večino akterjev. Metelkova ima že dolgo vsa dovoljenja in prejema državna in evropska sredstva, že dolgo je na državnem nivoju in ni odvisna od ljubljanske podpore.

   Kaj pa je naredil Janša z Metekovo, ko je bil dvakrat predsednik vlade? Nič, tako kot prej so dobivali kulturni denar.

   Levi fanatiki ste neverjetno zaslepljeni in podli.

   • Grog

    Bedak , zakaj me zalis ???? Jaz sem tudi bil leta na Metelkovi in pomagal veliko ;) Zanimal me je , ce bi Logar probal Metelkovo zapreti , glede na veliko sovrastvo SDS fanov do nje ;)

    • Imperial Commando

     če si se ga nalival vsak dan je tudi pomoč ;)

     • Grog

      Nisem , kaj pa ti ? A se nalivas vsak dan ?? ;)

    • david23

     Zakaj bi pa desnica zaprla Metelkovo, če in dokler deluje v okvirih zakonodaje? Hej, v tej državi je veliko več bolj resnih in težkih problemov kot kakšno zapiranje Metelkove! Sicer ti je bilo pa že zgoraj odgovorjeno, da Metelkove g. Janša ni zaprl, in sicer dvakrat je ni zaprl, ko je bil predsednik vlade, tako da je tako razmišljanje najmanj smešno, če ni že žalostno.

     • Steiermark

      On “nerazumije dobro”…..

     • Grog

      A ni to delo zupana??? Kdaj je mel SDS zupana v Lj ???

    • Cucurbita Pepo

     Zadnjič sem sedel na Metkovi in zadet na gobicah poslušal pogovor skupine skrajno levih anarho-marxistov. Z obutimi Nike čevlji so kritizirali kapitalizem, počasi srkali pivo Union, medtem ko so se pogovarjali, da Nizozemska prideluje zelenjavo zaradi imperializma… vedno bolj trdno verjamem, da Marxisti in Janšisti v 21. Stoletju, v Evropskem prostoru nimajo več kaj za iskat!

     • Steiermark

      ti si še vedno zadet od gobic ali pa si že rojen tako reven v glavi….oz. kurbusu!

     • macon

      Zanimivo. Kdo so janšisti in kaj to pomeni, če že vemo, kdo so marxisti?

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Vs lewuhe samo z žaljenjem odženeš s portala. Do lewuha ne moreš biti prijazen.

     • Grog

      Sam da je reakcija lih kontra ;) lewuhe to se bolj pozene in se z vecjim veseljem pisejo ;) Medtem ko desnuharji , to prizadane in to daje lewuharjem se vecje veselje ;p

    • macon

     Bedaček pišem piscem bedarij in levičarji redko napišejo kaj smiselnega. Na Metelkovi sem se nagledal kulturnih podpirancev za nič, ker je pač njihova človekova pravica, da živijo na račun kulturnega sistema. Kakšne so pa tvoje izkušnje s tem, če si res bil na Metelkovi?

     • Grog

      Moje izkusnje so , da pravi metelkovci ( uni k delajo tam in ne uni ki zurajo tam ) , so pridni delavni ljudje in nobeden ne zivi od davkoplacevalcev ampak od svojega dela. To bi ja lahko vedel , ce resnicno poznas Metelkovo ;p

     • macon

      Vsako delo še ni umetnost kot so si domišljali metelkovci in hobije ter učni proces naj si vsak sam plačuje oziroma so se ti ljudje hitro razvadili, da jim dotacije kar pripadajo.

      Kvaliteta je bila v povprečju nizka oziroma so se vsi skrivali za parimi javnogovorci kot se danes pisarniški fikusi javnega sektorja skrivajo za gasilci in medicinskimi sestrami.

     • Grog

      Se vidi , da ubistvu ne poznas Metelkove , razen zurerjev ;)

      A postavitev in vodenje lokala , ter zaposlitev delavcev je umetnost in hobi ?????

      Mogoce pa si bil tam nazadnje pred 15leti , kdo ve ;)

     • macon

      Ja, bil sem celo drugo polovico devetdesetih, ko še ni bilo toliko denarnih podpor in ne v lokalu temveč pri eni kulturni produkciji.

      Metelkova ni zaradi lokalov, ti so samo dodatna ponudba. Tisti, ki so jo zasedli, so bili umetniki in “umetniki”. Očitno nimaš izkušenj s kulturo temveč z lokalom in to sta različni zadevi.

     • Grog

      Ah daj no , nimam vec casa za debato. Ampak bi loh vedel , da vse lokale vodijo ljudje , ki so bili prvi skvoterji Metelkove.

      In da so vse postavili brez denarne podpore. Prodaja pijace in vstopnine so prispevale k postavitvi Metelkove.

      Sele za njimi so si umetniki zaceli svoje ateljeje postavljat. In vecina jih zivi od svojega dela , ce jih kaj poznas. ;)

      So pa zurerji Metelkove druga zgodba , tudi narkomanov nebi bilo ( saj jih ne marajo na Metelkovi ) , ce nebi bil metadonski program zraven v zdravstvenem domu. Itd…

      Kako ljudje govorijo o Metelkovi , pove predvsem , da jo ne poznajo. Se ti k si bil tam stresas neumnosti in stare podatke ;p

      Pa se lep dan naprej , grem odelat 8ur , tko da se pisemo drugic ;p

     • macon

      Ja, ok, vem, kdo je postavil lokale in ne vem, kdo jih danes vodi. Kar nekaj let je bilo vse na entuziazmu, državni denar je dotekal po 2000.

      Enih dogodkov je bilo res milijon, vsak dan vsaj en ali več. Večina kulturnikov živi od podpor, umetniki so pa redke ptice.

  • Nata

   Trot !!

   • Grog

    Kup dreka !!!

  • Steiermark

   se počutiš, kot klošar, ogroženega?

   • Grog

    Nisem klošar , si pa najbrz ti , da si pomislil na ta problem;)

  • KAPIBARA

   Misliš na Rog.. ?

   • Grog

    Ne na Metelkovo ;)

    • KAPIBARA

     Ja kaj ? Tri rineže, pa polne kanistre nafte, pa gasa..

     • Grog

      Ja itak ;) Pa 4 palce in 7 smukcev , pa kremsnite …..

      Pol pa se bos samozazgal pred Metelkovo iz protesta ;p

     • KAPIBARA

      Ne, verjetno narobe razumel: Nafta je za rineže (buldožer), jest bi pa kakega vozil

 • soc

  Glede na ponovno katastrofo na volitvah lahko zdaj v tem balkanskem mestu, moji nekoč ljubi beli Ljubljani, mirno spremenijo imena cest in trgov nazaj na osemdeseta, zahtevajo obvezno izobešanje petokrake 27.aprila ter proglasijo Milana Kučana za narodnega heroja NOB. Nič ne pomaga vse klobasanje o relativni zmagi, enkratnem dosežku in še čem, “prestolnica” je bila, je in ostaja nacionalna sramota Slovencev. Kar nas sploh še je. Mafijaš in partijski šef lahko odkrito brijeta norce iz svojih ponižnih in bebavih ovac z juga in iz javnega sektorja.

  Mi pa tule pizdimo brez moči, ki jo daje le kapital…

  • Grog

   Se dobr da te ni vec v LJ ;)

 • Kataklizma

  “sovražnica katoličanov, vseh drugače mislečih in Slovencev na sploh” In to napišejo na portalu, ki je nastal zgolj in samo iz sovraštva do drugače mislečih :D

  • macon

   Problem je, da vi sploh ne mislite, temveč samo kimate. Kot sovraštvo pa utemeljujete pozive k zakonitosti, k obravnavi sistemskega kriminala.

   Razumem, da tako poziva kriminalec, ki se tako opravičuje in zavaruje, ti si pa samo še en koristni idiot, razen, če nekje kradeš šraufe in bi bilo sovraštvo do tebe to, da te nekdo dobi.

   • Grog

    Ceprav ima prav , kar je napisal. Se strinjam da krade šraufe hahahaha

    • Slovenec sem

     Tvoj nick je pa še bolj nov v družbi ostalih bedakov.

     • Grog

      Nisem novi na Novi24tv , ampak cenzura dela na polno tukaj . Hujs k na levicarskih medijih ;p Tko da nebom nikoli vec naredil profila za Novo ;) Bom pa obcasno se kj napisal ;p

   • Kataklizma

    “Kot sovraštvo pa utemeljujete pozive k zakonitosti, k obravnavi sistemskega kriminala.” Lepo te prosim, to je tvoja/vaša mantra, kateri kimate že 30 let, medtem ko vaši polnijo sode brez dna! To si nekje slišala in zdaj si popila vse znanje sveta …

    • david23

     “Kot sovraštvo pa utemeljujete pozive k zakonitosti, k obravnavi sistemskega kriminala.”

     Čakaj malo, ampak to pa semantično ne gre skupaj! Se pravi, da tisti, ki poziva k zakonitosti in k obravnavi sistemskega kriminala, da tisti s tem svojim pozivom nekoga (implicite) sovraži, ali kako? Ali mogoče tisti, ki poziva k zakonitosti oziroma k obravnavi sistemskega kriminala sovraži tistega, ki počenja nezakonitosti ali tistega, ki ustvarja sistemski kriminal, ali kako zdaj? Daj pojasni, prosim.

     • Kataklizma

      Ja, saj pravim … to je macon napisal/a … nekaj kar je nekje nekoč slišal/a in zdaj to mantro prodaja na internetu … a ne vidiš, da sem dal v narekovaje???!

     • macon

      Desnica je vedno pozivala k sodnemu procesiranju kriminalcev in nikoli k pregonu cele etnične ali razredne skupine. Levica potem razpreda o sovraštvu, nestrpnosti, ksenofobiji, hujskaštvu, rasizmu desnice.

      Seveda semantično ne gre skupaj, ampak od kdaj je to zanimalo amoralno oblastno levico?

    • macon

     Ti kot tipičen levičar ne vidiš dlje od svojega nosa. Dokler nisi direktno udarjen po denarnici si vesel. Ampak posledica milijardne bančne kraje bodo posredne: ta in oni davek par odstotkov višji, ta in ona javna usluga zaradi manj sredstev slabša in počasnejša.

     Sistem rabi tepce kot si ti, da mu prodaja svoje laži. Imam eksplicitno potrditev mojih misli in sicer pokradene milijarde skozi nezavarovane kredite podeljene tovarišem od tovarišev. Kje so pravosodne posledice?

     • Kataklizma

      Oprosti, celo življenje sem diretno udarjan po denarnici, zaradi tega mi ni treba postati izdajalec in morilec … razumem pa, da nekateri nimate vzgoje, morale in še česa, pa zagovarjate takšno početje.

     • macon

      Kakšen izdajalec in morilec? Kakšno početje? Levičar o morali je kot kurba o poštenju.

      Tebi se meša, daj se pregledat.

     • Grog

      Desnicar o morali pa je kot duhovnik o otrocih ;p

     • macon

      Ne hodim v cerkev, nič nimam z njo. Tepčki pa le “razmišljajte” v opozicijah liberalec-klerikalec in komunist-fašist kot so vas naučili.

     • Kataklizma

      “Tebi se meša, daj se pregledat.” Tipična reakcija zmešane osebe.

     • macon

      Vsak naj prebere tvoje pa moje zapise pa potem sodi.

     • Kataklizma

      Vsak tvoj prijateljček na tem portalu?

     • Kataklizma

      Poliži si jajčka macon.

     • macon

      Si samo debilno usrane, seveda tipičen levičar. :)

     • Kataklizma

      :) tipičen levičar prepozna tipičnega levičarja

 • antimur

  Vsi, ki se počutimo slovenske domoljube, moramo, to je naša pravica in dolžnost, za večno odjebati to levofašistično golazen, sploh pa čefurje, ki razsajajo po Sloveniji in jo spreminjajo v rdečo balkansko greznico, pa čeprav z radikalnimi sredstvi.

  • Kataklizma

   Tudi tisti na nasprotni strani se počutijo domoljube … kaj zdaj?! Najboljše bi bilo, da tako kot v 30ih v Nemčiji, naredimo vsak svoje družinsko drevo, kjer bo točno razvidna linija “slovenstva” pri vsakem državljanu … samo, do koliko kolen nazaj bi gledal, ker ni vrag, da so tudi tvoje prednice kaki “nebodijihtreba” zaplodili, posilili ali celo zadovoljili, glede na spolne navade Slovencev (Ogenj, rit in kače … )

   • antimur

    Kakšni domoljubi se počutijo smrdljivci in antislovenci kot je zločinec Kučan in njegova golazen, kriminalec Janković in podobna drhal, bi ti moralo biti že zdavnaj jasno, v kolikor si pravi Slovenec. Za to bando je domoljubje rdeča zvezda, balkan, predvsem pa imajo razvit izrazit čut do naropanega denarja in tlačenja Slovencev. Da pa nismo daleč od časov, ko je Hitler norel po Nemčiji v tridesetih letih, ti pa pričajo dejanja teh tvojih čefurskih in antislovenskih “domoljubov”

    • Grog

     No no fani SDS-a ste dalec od definicije domoljuba. Sam se radi proglasate za domoljube , ker mislite da vam to daje moc na volitvah. Kar smo pa vidli da ni res ;p

     • slosin

      zalet se nekam…ne, vi oboževalci Marksa in rdeče zvezde ste pravi domoljubi…

     • Grog

      Jaz nisem obozevalec marksa in rdece zvezde. Si pa ocitno ti , ki skos o temu razmisljas ;)

     • slosin

      kako nebi, ko mi jo pa vsakodnevno molite pod nos…

     • rabbit

      Tega tepca GUESTA (GROG) še blokirati ne moreš prosim administratorja da ga zbriše kot ponavadi pa ko bo nov nadimek prijavil povem.

    • Kataklizma

     To že drži, samo oni se še vedno počutijo domoljube … kdo si ti/jaz/mi, da negiramo njihova čustva?

  • Cucurbita Pepo

   Oh. A se hkrati počutiš kaj neumnega?

 • lokec

  In Zore bo prijazno kimal.

 • janko

  Upam, da ti Arso orgrizne prst.

 • Steiermark

  Ali teh rdečih jugozločincev nihče nemore ustaviti? Človeku gre na bruhanje, ko te pošasti, samo na sliki vidi! Res, bruh od bruha! Kje je sodstvo, tožilstvo, zakaj ničesar ne storijo, da se nam ta drhal nebi več posmehovala in nas maltretirala. Norčevanje iz žrtev zločincev, poveličevanje zločinov in zločincev, je kaznivo dejanje! Zakaj te ščuvalske rdeče nesnage ne pospravijo…..

 • david23

  Zanimivo pri odgovorih direktorja Slovenskega mladinskega gledališča je, da so mu bila postavljena konkretna vprašanja v zvezi s konkretnim dogodkom in da so ta vprašanja vsebovala povezavo konkretnih pojmov zaradi katerih bi se naj konkretni dogodek zgodil, vendar je direktor odgovarjal zgolj z definicijo pojmov, ne pa to, kako so ti konkretni pojmi povezani z razlogi oziroma s osami razlog, da se bo predvideni dogodek odvil. Klasično izogibanje konkretnemu odgovoru.

  “Kakšen je okviren strošek celotne prireditve in kakšen honorar za nastop prejmeta sodelujoča ga. Makarovič in g. Valenčič?

  “Celoten strošek prireditve znaša 270 EUR bruto, kar vključuje tudi
  simbolična honorarja obeh sodelujočih, pri čemer pa seveda ne upoštevamo
  osnovnih obratovalnih sredstev celotnega gledališča.””

  Novinar je vprašal konkretno, kakšen honorar bosta prejela ga. Makarovič oziroma g. Valenčič. Hmm, verjetno v omenjeni institucijo znajo izračunati, koliko od 270,00 EUR (z DDV ali brez?) bosta prejal ga. Makarovič oziroma g. Valenčič, ali? Torej v omenjeni instituciji v stroške prireditve ne računajo osnovnih obratovalnih sredstve celotnega gledališča; ampak verjetno pa slednja sredstva bodo uporabljena in njih uporabo bo nekdo moral plačati (če električna luč sveti, potem ta pač porablja elektriko in je slednje potrebno plačati?), ne?

  • von Rhein

   če električna luč sveti, potem ta pač porablja elektriko in je slednje potrebno plačati?), ne?

   Razumljivo,da je treba plačati.Sploh,če sveti rdeča luč,ki je nenormalno draga pa naj gre za Eros centre ali komi centre.

 • Andrej

  Ko se bo J. Ž. upal vsaj podpisati, bo lahko kaj kritiziral “skrajnega” in “propadlega novinarja” Valenčiča, ki si je upal na sirskih bojiščih s kamero spremljati kurdske bojevnike, ki se bojujejo proti islamski državi. Na shodu Hamasa je tudi vsaj videl (in poročal), kako tak shod dejansko zgleda (in kje je bilo pri tem videti, da on PODPIRA Hamas? a zato, ker se je za hec fotkal za Instagram?). Nekaj drugega pa je seveda biti pisarniški novinar, ki kopipejsta Janševe tvite in slabo prevaja neke nafantazirane tekste s tujih spletnih strani, kar je praksa Nove24. Treba bo malo premakniti rit iz pisarne, če hočete biti novinar.

  • O’Brien

   Z zadnjim delom se strinjam – Novi manjkajo poglobljeni članki, ne morejo jih pisati tviteraši.

   Glede podpisa ne vem. Verjetno gre za mlado osebo brez socialne varnosti, ki bo imela težave že, če bo v življenjepis napisala pisanje za Novo24 ali kateri drug nelevi medij. Žal je tako.

   S fotkami za hec kot podpornik Hamasa se pa ne strinjam. Ali se bomo za hec fotkali tudi s kakšnimi drugimi simboli? Jaz ne bi.

  • jefferson 55

   Ne razumeš, da novinar Nove24 ne more med dogajanje. Imajo ga namreč zaprtega v kletnih prostorih na Trstenjakovi, kjer 24 ur na dan (od tod tudi ime Nova24), piše članke o levičarjih, politiki, Titu, Makarovičevi, levičarjih, Titu, levičarjih itd. itn. o levičarjih, Titu itd. itn. Skratka, neverending job.

 • macon

  Skrajni levičar nam je dostavil spisek lastnosti, ki po njegovo označujejo klerofašizem. Za zjokat se je, kako nebulozijo po javnem prostoru, vsa njihova samozavest pa izhaja iz tega, da so sistemski cucki, ki jih levi režim za moteno laganje nagrajuje. Hkrati, ko so kimavi sistemski cucki na državnih finančnih slamicah, nam prodajajo svojo samosvojo in uporniško držo!!!!

  -kult tradicije- Tradicija kot sprejemanje odgovornosti, plačilo za delo, družina in otroci so običajna človeška struktura zaradi katere človeštvo sploh obstaja in nasproti temu levičarji niso postavili nič omembe vrednega. Prodajajo nam atomiziranega nevrotičnega posameznika, ki ima težave s svojo vsakršno družbeno umestitvijo in celo bazično spolno identiteto, neodgovornost in pravni nered iz česar sledi samo degeneracija in razpad družbe.

  -zavračanje modernizma- samo del krščanskih fanatikov je zavračal pridobitve modernizma, ki niso nastale v socialističnih družbah, temveč v največji meri v buržoaznih kapitalističnih družbah (tehnološki napredek in izumi). Socialne in sociološke pridobitve socializma so večinoma pravljice za otroke kot tista, da so ženske dobile volilno pravico, ko v resnici nihče ni imel volilne pravice.

  iracionalizem(aktivizem in protiintelektualizem)- levičarski družboslovni certifikati ne kreirajo intelektualcev, ker so te šole nezahtevne. Iracionalizem zavračanja ekonomskih in osnovnih psiholoških zakonitosti zganjajo levičarji. Kdo zganja aktivizem procesij pod rdečo zastavo in zborovanj za obletnice raznih komunistom pomembnih dogodkov?

  -nestrinjanje sprejema kot izdajo- Nestrinjanje s čim?

  -strah pred drugačnim- Strah pred katerim drugačnim? Samo levičar domneva, da je vsako drugačno dobro in pozitivno. Realnost seveda hitro potrdi, da ni.

  -legitimiranje frustriranosti- Meni se zdijo frustriranci tisti, ki se zbirajo pod zavoženo rdečo zvezdo zaradi katere je umrlo ogromno nedolžnih, potem pa je pod njo ekonomsko propadel ves socialistični vzhodni blok, nadaljevalo se je pa še v krvavih vojnah. Vrednote lahko s tem znamenjem utemeljuje samo zblojenec, ki zanika sto let zgodovine in socialistično prakso na vseh celinah in v vseh kulturah.

  -obsedenost s teorijo (mednarodne) zarote proti nacionalnim interesom- Tale je še ena iz dvorišča socialistične psihiatrične bolnice. Levičarji nam ves čas slikajo zaroto mednarodnega kapitala, neoliberalizma, ZDA in se nam posmehujejo, ko opozarjamo na lokalno globoko državo, levi režim, ki krade javni denar, lažira sodne procese, za kar imamo desetine potrditev v praksi.

  -zavist ob bogastvu in moči drugega- Socialistični zavistneži nas ves čas z uravnilovko tlačijo v isti koš in sovražijo vse meritorne kriterije za socialno napredovanje, izgleda nam pa očitajo “zavist” do njihovih kriminalcev, ki jim je leva politična sekcija podarila proizvodna sredstva (tovarne) oziroma “zavist” do gospodov tovarišev provizije 10%, ki bi bili v večini EU držav ta trenutek v dolgoletnih zaporih.

  -življenje je nenehen boj, pacifizem je prepovedan, preziranje šibkejšega (množični elitizem), čaščenje herojstva in junaške smrti, mačizem in odpor do alternativnih oblik spolnosti, selektivni populizem in nasprotovanje »gnili« demokratičnosti in parlamentarizmu, novorek

  Delajte kar hočete v spolnosti, vendar ne za moj denar. Čaščenje herojstva se gredo levičarji z junaškimi borci in partizani. Leva in desna politika sta bila družno za Nato pakt, jaz sem glasoval proti Natu in za EU. Selektivnost levičarjev, ki so pohabili demokratične inštitucije, da delujejo proti zakonom v njihov prid je očitna.

  Ostalo je preotročje, da bi odgovarjal.

 • david23

  No, ima pa cca. 8 milijonov eurov dolgov (to je bilo javno objavljeno!)! Mene bolj skrbijo milijonski dolgovi kot afere! Glede političnih botrov pa nisem prepričan, ker pred dvema mesecema nazaj za imenovaneha gospoda ni nihče vedel, saj v javnosti sploh ni nastopal!

  • jefferson 55

   Kredit je danes pač normalno poslovanje vsakega podjeta. Če imaš ti 8 mio. za obnovo nekega hotela pod madrocom, pa ti dam kapo dol. Hvala bogu, da je kreditno sposoben. Mene bi bolj skrbelo, če bi bil revež.

   Ta kredit je seveda javna informacija. Edino Požar pa doživlja orgazem z objavo javno dostopne informacije. Ljudje pač raje ponavljajo nebuloze, kot da bi se informirali sami. Požar je Arsenoviča s patetičnimi prijemi hotel diskreditirati že od samega začetka. Sam je mimogrede dosegel orgazmičnih 0.6% glasov. Je že tako, nekateri se morajo zadovoljiti z malim, drugi pa gredo naprej.

   • Steiermark

    Ali to, da nekdo javno objavi (kar je 5 milionsi zapufanec, ki po svojem čarapankarskem idolu, ga tudi ne misli vrniti, tako kot vsi njegovi vzorniki, uničevalci Slovenije in tujerodna drhal iz srbij?) da je ta primerek ludožerec – to so zate nebulozi? njegovo ludožerstvo je potrdil tudi , natakar sam, kateremu je prst odgriznil in ga grizel prsni predel pa še po hrbtu. Izgleda, dda je iz tropa srbskih hijen…. Pa, kaj, za vas jugosrbske prtegnjence, bi morali ponovno, tako kot so to delali njihovi očetje ali celo stari očetjee, po 45 letu, ko so mrcvarili ljudi, na Teznem in drugje, kjer so živim izrezovali srca, jetra ter jih pekli na “roštilju” in prisiljevali tudi njihove sorodnike, da so to jedli…..bi morali vsi molčati o tej zverini, ki ima “žilico za gospodarsto”, po balkansko?

    • jefferson 55

     Skratka, glas za Arsenoviča je definitivno pravi glas!

     • Steiermark

      Ja, definitivno – ludožerci bodo pač glasovali za svojega! Potem vas bomo pa prešteli, koliko vas je, na Štajerskem oz. koliko se jih bo ob tej priliki, po balkansko, prijavilo s stalnim bivališčem v Mariboru! Nadmudrovanje je pač za balkance, odlika in ludožerec bo ves happy, ko se bo s tem, še bolj približal, svojemu idolu – morda bo celo doktoriral iz balkanskega nadmudrovanja in to mu bo, tako njemu, kot njegovemu idolu, uspevalo, dokler se Štajerci in pošteni Slovenci, nebomo postavili po robu, tem zasužnjevalskim zverem, z rdečo zvezdo!

 • Vera

  Predsednik države bi moral imeti to pristojnost, da bi že 1x končno rekel : ” Zdaj je pa dovolj rdeče zvezde, dovolj je posrbljevanja Slovencev, ki so tukaj rojeni Srbom ” ! Odločili in izborili smo si Slovenijo zase in samo za tiste državljane, ki so se asimilirali , v vsem vključili v našo družbo, saj so oni prišli k nam, ne mi k njim !Makarovićeva pa naj raje vzame v roke ” rožni venec ” ter moli za svoje grehe, ki jih še vedno dela s tem, da podžiga sovraštvo med nami Slovenci !Rdečo zvezdo si naj da v ” nočno omarico” , če brez nje ne more živeti .

  • slosin

   v rit naj si jo vtakne, pomaga naj ji Zokan…on rad vtika….Oba sta sramota za glavno mesto in Slovenijo…

   • Grog

    Glede na tvojo izrazanje , ocitno obozujes analo ;)

    • KAPIBARA

     A ti ne ?

    • slosin

     jok, vaginalo…

  • lili pili

   A mogoce ves kaksen je delez srbov med prebivalci bivse juge v sloveniji… mogoce ti bo pitem lazje kritizirat, ne pozabi ha siptarje…

 • Slovenec sem

  Znova sem opazil, da se kdo spozabi in uporabi besedno zvezo “drugače misleči”.

  Drugače mislečih ni.

  Smo le pravilno misleči, na levici pa še narobe ali nič misleči.

 • O’Brien

  V Slovenskem mladinskem gledališču je v 90. igral Pavle Ravnohrib, danes so njihove predstave negledljive, kot smo videli v Brnu https://www.domovina.je/novi-fake-news-nasih-osrednjih-medijev-ali-ko-je-vsako-izrazeno-nasprotovanje-ze-neonacizem-video/.

  Seveda tega ne bodo priznali, ampak bodo gledalce obtoževali nacionalsocializma. Beda naše kulture, ki je Srednja Evropa, del katere smo bili nekoč, zavrača.

 • porkamashina

  Za njih bo party za ljudi pa žalna slovesnost.

 • Osti jarej

  …nije žvaka za seljaka….ljubljana je,očitno,neosvojljiva trdnjava…yuga v malem…..zakaj paši zokuniju vedno znova uspe in ga ljubljanćanini tako zelo ljubijo?…naj naredi analizo o tem g.zrejeni psihoanalitik……

 • Osti jarej

  ….škoda g.logarja…..je takale pleska namenjana prav vsakemu,ki bi bil čisto in predvsem dobra(možna) zamenajva za vodža…khm

  • MižekFiga

   Za Logarja ni škode. Izkušnja velja bolj za volilce kakor zanj.
   Člani SDSa volimo svoje voditelje samo sami in to brez državne 4. veje oblasti!

   • Osti jarej

    …zato pa nikamor ne prilezete

   • Jože

    ja po diktatu velikega vodža jij

 • Osti jarej

  …nalijte si čistega vina

 • MižekFiga

  Kdo ugane? Kdaj bo “Veliki pok” Zorangutana Pavijankovića? Bo organizator ddr. Kučan? Potrebna bo tudi “Čistilna akcija” velikega obsega in urejene odplakovalne kanalizacije.

  • MižekFiga

   Osel gre samo enkrat na led:
   – vendar že to potrjuje njegovo oslovstvo
   – vendar Mariboirčani niso znani po oslih, torej …

   • Steiermark

    Žalostno je, da niti pravi Lublančani, še manj pa Mariborčani, ne gredo 2 x na led ampak tiste “ledene plošče” jim podstalja ta jugofašistična svojat in jih prisili v neprstano “sprehajanje” po ledu!

   • Osti jarej

    …bodo volili arsenovića,čeprav mu vsake toliko dišijo prsti kakega dedca……kangler je pa že abšlesal in njegova zvezda nič več ne šajna

 • Van Der Waals

  MARKSISTIČNA UMOBOLLNICA!

  • Jože

   a tam si na zaprtem oddelku

 • Gr Enze

  ČE BI TA BALKANSKOKOMUNISTIČNA BANDA MORALA ŽIVETI OD SVOJEGA DELA BI ŽE ZDAVNAJ POCRKALA POGINULA OD LAKOTE !

 • karlina

  Ali nas hočejo potomci krvavih , komunističnih prednikov, zopet vse tiste, ki nismo njihovi-ki smo PRAVI SLOVENCI, KRISTJANI, DOMOLJUBI, ponovno zmetati v brezna, samo vprašam. Aja, pa tudi datum ni naključje-v tej drzavi ni naklučij-bliza se njihov praznik-29. november-dan njihove jugo republike, kajti vsi ti levičarji, pardon-večni komunisti, ne slavijo praznika dneva republike-NAŠE SLOVENIJE, ker jim osamosvojitev nikoli in nikdar ni bila intimna opcija. Pa še to, ali se vam ne zdi sumljivo, da se njihovo sovraštvo do nas krepi vedno bolj, prejšnji teden je imela svoj sestanek, na katerem so bili vsi ljubitelji totalitarizma-plačanka, samega satana sorosa-tovarišica Fajon, grozljivo je, da sedaj ,v tej trdi levi vladi, več nihče od levičarjev-komunistov, več ne skriva sovraštvo do vseh nas-PRAVIH, VERNIH SLOVENCEV. Javno se izrazajo in prirejajo raznorazne “orgije”, ter vpijejo, da je treba ustaviti sovrazni govor. Haloooo, kdo ustvarja sovraštvo v tej drzavi, mi ali oni, naj se vprašajo. Dragi moji-pravi, domoljubni , verni SLOVENCI, če mene vprašate, je to postalo resnično-zelo, zelo nevarno in zaskrbljujoče. Ali si res zelimo, da nas začnejo likvidirati, bomo res samo čakali in ničesar storili, kajti -stanje je res alarmantno, ne, da imamo še edini v EU-TRD, TOTALITARISTIČNI SISTEM-KOMUNIZEM, ampak nam v drzavo spuščajo tisoče umazancev iz Afrike in Vzhoda, pa še huje bo, saj gredo drugi mesec podpisati marakeško deklaracijo, ki pomeni začetek konca za SLOVENIJO IN PRAVE, VERNE SLOVENCE. Vse, kar se dogaja v tej gnili greznici, ki ni drzava, pač pa skropucalo od drzave, ni naključje, ampak vse se dogaja z namenom. Da pa se vse to dela javno, javno sovraštvo do vseh, ki ne mislimo tako, kot oni, kot so mislili in delali njihovi predniki, ki imajo krvave roke, pa je res -ALARMANTNO !!!!!!!!

  • Grog

   Kot prvo si ocitno placana od Banona. Kot drugo verniki morate pocasi dojet , da so Slovenci po vecini ateisti. Zato pa RKC ne dovoli novega popisa prebivalstva ;)

   • rabbit

    Ne bi rekla glede na pogrebe še kar verjamejo ali pa je to zaradi folklore, če je župnik pogreb še izgleda, če je pa partijski pa ko bi psa pokopaval.

    • Jože

     Ja za denar župnik še psa pokopa

     • rabbit

      Pri nas v 50 letih, kar sem na svet, župnik ni še nobenega pokopal, komunistov pa že kar nekaj in to tistih pravovernih.

  • lili pili

   Samo 30% procentov vas je vse ostalo so zmagovalci

  • lokec

   In kaj konkretno predlagaš je treba storiti.

 • kalavnik

  Tale je huda in se kako resnicna. Velja tako za katolike, muslimane in komuniste in besne levicarje tega portala.

  Vera je – strašno oružje za varanje naroda. Čovek koji istinski veruje
  strašan je zbog svog fanatizma i nesposobnosti ne samo da shvati, nego
  čak i da sasluša drugu tačku gledišta. Vera u potpunosti parališe čoveka.
  Pokušajte da razgovarate sa istinski vernim komunistima, za koje je Lenjin
  (taj pravi đavo) svetac. Nikakve činjenice, argumenti, logika ne mogu
  slomiti njihovu »svetu« veru. Njihov mozak je zalemljen verom i može da
  misli samo u pravcu progažene pruge njihove religije. I ako se čovek dublje
  zamisli, počinje da shvata da stvar nije u tome u šta ti ljudi veruju: u
  lenjine, u hristove ili mojsijeve.
  Stvar je u »svetoj« veri. Ljudi koji istinski veruju – to su »zombovi«, koji
  su izgubili ljudski oblik i predstavljaju oružje koje ne misli u rukama onih,
  koji su im nametnuli ovu ili onu veru. Čak i ako ne uzimamo fanatike koji
  istinski i sveto veruju, već jednostavno uzmemo tihog hrišćanina bez
  fanatizma, i tu je lako videti da taj čovek nije punovredan. On ne ume da
  misli kritički. U njegovoj glavi blok kritičke analize ulazne informacije
  nikada nije ozbiljno radio, njega su od detinjstva učili da veruje. I takvi
  ljudi su veoma pogodni bilo kom despotskom režimu.

  • porkamashina

   Nič ne razumem.Kakšen jezik je to?

   • največji ljuzer jjajo

    noriščina, vidi se sledove psihične obolelosti in babilonsko mešanje jezikov : podobno kot recimo pri novoreku, ki je besedo levi fašist napravil iz intimne opcije govorca in tistega, kar se mu je prikazovalo kot politkomisarju brigade Ivo Lola Ribar v najbolj morastih sanjah, torej fašizem

   • kalavnik

    Izsek iz linka ne spomnim se koga na tem forumu.

 • Slovenec sem

  Mar ni zanimivo, da po smrti partnerja Gregorja Strniše, talentiranega pisca za vse starostne generacije, Svetlana Makarović ni objavila nobenega pomembnega literarnega dela.

  Tudi je čudno, da je taka hudobnica, ki je izrecno dejala, ne samo, da nima rada otrok, temveč, da jih sovraži, pisala za otroke.

  Kdor nima rad otrok, zanje tudi pisati ne more, saj se ne more vživeti v otroško dušo.

  • Osti jarej

   …nikoli ni pisala za otroke

   • Slovenec sem

    Kdo pa je potemtakem pisal za otroke, če ne Svetlana?

    • Grog

     JJ pravljice 100+10 ;)

     • rabbit

      A veš da je že v tisku.

  • jovan jovan

   ….Slovenec tja.

 • xtc

  SLO bo postala normalna država,ko bo narod te levofašistično teroristične hujskače in skrajneže poslal tja kamor sodijo,bojim pa se ,da bo to šlo najprej preko bankrota nato pomanjkanja in obračuna.

  • lili pili

   Ali pa ko boste desnicarji odsli v norisko kraljestvoo

  • jovan jovan

   Posranc, dilo si snami.

   • KP

    Kaj maš,dildo? Bogi čefurac!

 • skorpijon93

  čehi so lahko prav srečni da živijo v varni , stabilni državi, brez jankovićev, levičarjev, na češkem tudi muslimanov ni , brezposelnost je 2 %, javni dolg je 34 % BDP, stopnja revščine je najnižja ,med evropskimi državami, so trdoživ, ponosen narod, domoljuben, imajo nizke davke, privoščijo si lahko več,

  • lili pili

   Leta 38 so jih dobili po pi…., pa leta 68, pa se jih bodo, zgodovina se ponavlja..

   • KP

    Vi,srboslavci pa ste morali tečt leta 91,pa spet kar začnite trenirat. Na dolge proge. Prasci čefurski!

    • lili pili

     Smo kar vsi cefurji, pojdi preverit v nam bljiznjo avstrijo…. za njih smo slovenci cusi in cefurji, za italijane pa slavi kar pomeni suzenj…

     • KP

      Oprosti,ne bo šlo skoz…. Če si čefur pač si,ne maram pa takih,kot si ti.Drek od človeka.

     • lili pili

      A ti nisi slovencek pol oprosti ce pa si se sprenevedas kaj si sosedi mislijo o nas…

  • Zvone Cernac

   Čehi živijo v državi, ki jim vlada mafijozo Babiš s podporo komunistov.

   • KP

    Ti,migrantek, pa živiš v Sloveniji,ki ji vlada levuharsko čefutarski gnoj,zato pa ti tako paše pri nas.

  • jovan jovan

   lu(li)ka ne kakaj!

   • KP

    Te boli resnica,gnoj čefutarski?

 • Olga2345

  Teroristi s sliko Lojza Peterleta na majici? Tistega Peterleta, ki je bil proti lustraciji in normalizaciji Slovenije?
  Vse zaradi propagiranja terorizma ovaditi! Pregledati pokojninsko blagajno in vzeti vse nezakonite dodatke k penzije tovarišic in tovarišev!

  • Grog

   Olga kok si ti stara???

  • domovina mili dom

   Ko bodo s proračuna spucani privilegiranci in razne združbe združenj, bo slovenski proračun za 50% lažji. V domovih upognjencev pa bo prostora tudi za drugorazredne. Slovenci pa bomo zadihali svež podalpski zrak.

  • Jože

   ti si pa križ porini v pi…
   pa uživaj

 • garfi

  mesto heroj, ki smrdi kot Gnoj
  zoki press

  • lili pili

   Kako si prebol poraz, se boli in pece, kaj pece zgeeeee in se dolgo bo

   • garfi

    dvakrat upiljeni lili

    • lili pili

     Ne na kvadrat se pravilno rece..

  • lili pili

   Knoj je iz tabelih leta 45 delal gn……

   • garfi

    upiljeni lili

 • “V nadaljevanju na podlagi preteklih dejanj sodelujočih skušamo ugotoviti, na koga namigujeta s pojmoma “skrajna desnica” in “klerofašizem”, proti čemur naj bi se bilo treba boriti”

  hmm hmm, na koga le?,
  na gobarsko društvo Lisička ?
  .

  • rabbit

   Plave tabletke

 • Fhhhhanc Bhhhezveznik

  Treba vas je drkat domobrance.
  Jaz v avatarju nimam nit zvezde, svastike nit domobransega simbola…tu gor je pa tega precej.

  • lokec

   Jaz imam doma povalcnano sobo “za dom pripravljeni”

   • Fhhhhanc Bhhhezveznik

    Rvatski hlapec.

 • lili pili

  Kdo vam je kriv, da niste zmagal leta 45…..

  • lokec

   Zato ker smo bili premladi. Ane lili pili s tabo vred.

   • lili pili

    Ti bom jaz povedal, ker si premlad, zato, ker ste se takrst in zdaj zanasa.i na pomoc iz tujine.
    Tega pa vecina nima rada…

    • garfi

     kdo vam daje milijardne kredite Bandit in to v našem imenu
     sposobni ste samo krast in uničevat

     • lili pili

      Kredite, ce ne ves, daje tujina, nase banke pa jih razdelijo med vase in nase…

    • KP

     Ti si pa kar sam zmagal. Ja,s prstom v riti mogoče. Raje zapri svoj pokvarjeni gobec,smrduh čefutarski!

     • lili pili

      Saj sploh ne ves kdo ti je ataaa pa lajas si bolj pasje sorte…

  • garfi

   rdeČĆkarji se ne ukvarjate s preteklostjo

   • lili pili

    Pa kaj si nervozen, jankovic je zmagal, logah pa popusilllll, juhuhuuuu

  • KP

   Aja verjetno si ti zmagal.Idiot zahojeni. Kdo ti ga zapili,lili?

   • lili pili

    Moji so tvoji pa se danes ne, heeee ti ga pa bol zapilil eno na go….

    • KP

     Kaj boli,Papak zahojeni?

     • lili pili

      Menne nic tebe pa veliko, jankovic vas peceeeee hoooo

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Matr, kakšen dolg cajt bi bil, če nebi bilo lewuhow na tem portalu.

 • lokec

  Zakaj ima makarovička rdečo zvezdo. Izgleda kot, da bi bila na furežu po klanju prašiča.

 • domovina mili dom

  Ceca, Daniela, rdeča zvijezda, prasence, to je pogreb za Slovence.

 • Aron

  Pridem. Vsak, ki podpira Hamasovo rezistenco je vreden mojega časa.

  • garfi

   pridem

 • Foglof Tunek

  Janez Janša je v prometni nesreči ostal brez tiča, pa ga doktor tolaži: “Dobra vest je, da današnja medicina omogoča, da vam naredimo novega tiča. Lahko izbirate celo dolžino. Od zavarovalnice dobite za poškodbe 5.000€, zato si lahko mirno privoščite to plastično operacijo. Ker pa se to tiče tudi vaše žene Urške, se o dolžini pogovorite tudi z njo. Prevelik bi jo lahko motil, nad premajhnim pa bi bila razočarana. Vašo odločitev mi boste povedali jutri.”

  Naslednji dan pride doktor v sobo. “Ste se pogovorili z ženo? Kaj ste se odločili?”… “Odločila sva se za italijanske ploščice v kopalnici, masažno banjo in nov pralni stroj.”

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha … tudi Svetlani in Zokiju je ta vic smešen :)

  • Janez

   Tunek ?
   A si prebral mojo literarno šalo o tebi? L.r. Janez K. K. Komenda

   • Slovenec sem

    Ne izzivaj, sicer te bo povabil na oralni ali analni seks, kakor ti bo bolj všeč.

   • janko

    Ne izzivaj, Janez, Tunek ima baje oktet! Imenuje se baje VESELA PRTIZANKA. Oktet ima zato, ker ne rabiš dragih inštrumentof. Ker pa si Tunek vsakodnevno neguje svoje grlo z eko in bio pridelano domačo kapljico ŠMARNICO, obvlada v nulo sam vse pevske glasove: bas, tenor, alt in sopran.

 • SIMON ROZIC

  Dajmo s tega planeta odstranit te dve pošasti, zajedavca in
  kriminalca, z lažnivo zvezdo vred, saj vsi vemo, da ljubita
  samo denar in udobje in promocijo na naš račun!

 • Janez

  Literarna šala ,
  prosto po W. Wilderju:
  “Tunek pride k zdravniku in mu potoži
  : “gospod doktor dajte mi prosim vas pomagati.
  Take težave z uriniranjem, z odvajanjem vode, urina imam.
  Voda mi uhaja, vedno sem ves poscan, grozno je to.
  Zdravnik smehljajoče gleda Tuneka in mu reče:
  ‘Ja gospod, to – uhajanje vode je precej normalno za moške v letih.
  Izgledate precej zmahano. Koliko ste pa pravzaprav stari?
  Tunek, večni skrivač imena in let zardi kot partijska zastava in reče.
  Gospod zdravnik, jaz sem ex agent, ne smem dajati osebnih podatkov.
  Zdravnik malo slabovoljno pogleda Tuneka in reče:
  ” no s stališča medicine ste stari preko 80 let”
  “Gospod Tunek – dosti ste lulal. Nič se ne da narediti.”!
  Šala
  povzeta po slavnem režiserju filma
  “NEKATERI SO ZA VROČE” B.. W.
  Podobnost s Tunkom je naključna.L.r. Janez K. Komenda

 • Tomi Luzovec

  kakšna velika zmaga s.s-ovcev neki,dobili so dobrih 20 procentov,kolikor je njihov domet,iz poraza delat zmago je pa tes idiotsko..

 • garfi
 • garfi

  dežela pridnih Butalcev, ki garajo za rdeČĆo zvezdo

 • garfi

  očitno čarovnic niso zažgali

 • garfi

  hvala lublanĆani za vaš glas

 • Fhhhhanc Bhhhezveznik

  https://youtu.be/ypP7eBBAJNA

  Fhancl bo pa zapel. Kurhhhhhbl.

 • THOR

  JA ĆEFURSKO-RDEĆA, Z ALAHI POSEJANA lublana,kjer ni več slovenske govorice !!!!!!!!!!! TO STE VOLILI ,TO HOĆETE GNOJI , PA UPAM ,DA VAS KMALU DOLETI KAZEN ,BODITE PREKLETI IZDAJALCI !!!!!!!!!!!!! IZMEČKI ČLOVEŠKI !!!!!!!!!!!! TUJCI VLADAJO ,KER STE GOLAZEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • if

  Vsebina vabila na dogodek je neposredna posledica Kučanovega govora na Ilovi gori, je neposreden poziv borcem rdeče zvezde na boj zoper slovensko skrajno desnico in njeno odkrito koketiranje s klerofašizmom, k duhovni prenovi OF, in k povrnitvi sijaja rdeči zvezdi kot simbolu boja za svobodo vseh ljudi.

  Svetlana Makarovič, Erik Valenčič, vsebina vabila je neposreden napad na zdravo pamet, na svobodo govora, je poziv, k nasilnemu utišanju svobode govora, svobode razmišlanja in svobode demokratičnih dejanj.

  Svetlana Makarovič, Erik Valenčič&Podporniki, vzpostavljate pogoje za izbruh nasilja na državni ravni!
  Vaš program je kopija boljševistične in nacistične uzurpacije oblasti!

  • if

   Skrajne desnice v RS ni!
   Ni fašizma v RS!
   Kler je bil, je in bo!

   Je neokomunizem! Makarovićeva, Valenčič&Podporniki ste neokomunisti.
   Vaš tip duhovne prenove OF ni možen, ker temelji na 27. aprilu 1941, ko ste bili, kot know-how, del sprege z nacisti.

   To ste kot know-how dokazali štiri dni pozneje. 1. maja 1941 ste kominternovci gostili naciste na Rdečem trgu v Moskvi! https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8

 • šmentanamuha

  Slovenski boljševiki v vsem sijaju.

 • Imperial Commando

  Ravnokar MakaroviĆka na dnevniku izjavila, da bi sam Cankar danes nosil rdečo zvezdo. ZA KOZLAT

  • FRANC3

   Nora Svetilka daje nore izjave.

 • jovan jovan

  Orgija? Bodo domosrance žgal, al kaj?

  • tohuvabohu

   Indijančki bodo zaplesali bojni ples in izkopali sekire, Makabrovička jim bo pela borbene pesmi. Ti boš pa hepi hepi.

   • jovan jovan

    In ti? Ga boš fasal oralno ali analno? Pred ali po maši? Vosu, imaš še prečko na sredi glave?

    • tohuvabohu

     Butl butl, nisem Roman Vojakič.

    • KP

     Vidim,da se spoznaš na buzeriranje.. Je to,ta deformacija, pri vas čefurjih zelo razširjeno?

     • Slovenec sem

      Ko je to splošna lastnost vseh rdečkarjev, to ni več deformacija, ampak genska sprememba, zaradi katere bodo izumrli.

      Jovan je že tako ekscentričen, da že javno vabi sebi enake na oralo in analo.

  • KP

   Kot pravi nehvaležni čefutar,si si pozabil stisnit všeček. Znaš,ono,ušečak,može? Ahaha Res ste zabiti,rešuje vas le to ,da vas ima puno,saj se množite,kot podgane,in pa sociala,seveda.

 • KP

  Nagnat bo treba ta sekret babji,še prej pa ji pobrat nazaj ves denar,ki ji ga daje kriminalec iz naših žepov!

 • Lea Pralines

  KAKO VAS JE NAŽGAL JANKOVIČ SDS ovci,LAHKO SE SKRIJETE S SVOJIM JANEZOM POD MIZO,SRAMOTA…KAKO VAS JE NAŽGAL!!!!!!BRAVO JANKOVIČ

  • šmentanamuha

   Zdaj se lahko greš še poklonit še rdeči zvezdi …. sram je lahko tebe, ker podpiraš šovinista, ki izsiljuje seks od žensk, bravo, naj ti zaploskam. Iz katere organizacije si?

 • aperasi

  Prav malo še manjka, ko bo počil tale balonček v obliki rdeče zvezde. Enkrat za vselej. Potem šele bomo zavedni Slovenci zaživeli. Ostremu očesu je že dolgo marsikaj razvidno….

 • oto

  1.Vse, kar Svetlana pove, napiše ali zapoje, je absolutno res! Jo občudujem in spoštujem odkar sem se prvič soočila z njenim ustvarjalnim delom. 2.Erik Valenčič niti najmanj ni, po vaših besedah, propadli novinar, s tv slo je letel zaradi preobsežnega kadra sds-ovc na nacionalki, ki so bili tja nastavljeni že pred več, kot 20 leti in me zelo čudi, da ni nikogar, ki bi jim pokazal vrata, eklatanten dokaz za to so kao novinarji a-la Možina, redni nedeljski prenosi maš ali npr. ob petkih, v prime time-u ob 20h, veselice z narodnozabavno glasbo, kamor bi bolj sodil kak aktualen dokumentarec ali art filmi evropske, daljnovzhodne ali latinoameriške produkcije, ki jih je na pretek, in to odličnih! 3.Na koncerte Rdeče zvezde redno zahajam, tako zaradi njenega simbola svobode kot zaradi nastopajočih umetnikov, ki dajejo dodano vrednost slo.kulturi. 4.Zagotovo pridem v MG, upam le, da se mi bo uspelo pridrenjati na dogodek, saj sem prepričana, da bo prepolno in bo velika množica, žal, ostala zunaj. Lahko bi nekajkrat ponovili, da vsi pridemo na vrsto. Smrt fašizmu!

  • šmentanamuha

   Kera budala si ti, jao, jao, in ti, rdeča ovca brez pameti se posmehuješ volivcem in pristašem SDS in Janše?

   • Slovenec sem

    To ni navadna budala, to je samo še en nick enega in edinega, ki se nam prikazuje z množico novih in starih nickov.

  • Kapodistrias

   Da! Smrt fašizmu, nacizmu in komunizmu!

   • janko

    Ter človeški NEUMNOSTI – ta je še vedno neizmerna in neskončna!

 • Osti jarej

  …evo …izvolilo ga je ene 35jurjev yugovićev

 • Kapodistrias

  Dragi Ljubljančani, zdaj ste vi na vrsti. Če vas je kaj v hlačah, boste te boljševiške bakanalije preprečili ali na kakršen koli način onemogočili. Če ne, potem si to zaslužite.

  • janko

   Kdo se oglaša – kaj pa Kopar – vaš srbin je pa primitivni in butast poden od podna, sem gledal soočenje na Tv za župana. Če bi vi imeli kaj v hlačah, ga ne bi več spustili v občino, namesto pomagati občanom, jih je maltretiral, a la balkan! No, v hlačah imajo arabci in nigerji in to veliko! Smo pet minut pred dvanajsto pred velikimi rošadami v Evropi! Kot prvi bomo izginili črvi slovenceljni…

  • učko

   Slavnih Lubulančnanov je dovolj v hlačah za kej tacga, da Zokija skinejo, brez brige. Majo polne hlače dreka !

 • Kapodistrias

  Svetlana je edini človeški stvor, v katerega bi ob srečanju pljunil. Ker si nočem uničevati svojega dostojanstva, se ji raje izognem, v velikem loku – fizično in duhovno. Kot utelešenju zla jo potiskam daleč proč od sebe, od zavesti in podzavesti, da naredim prostor dobremu.

 • etrusk

  Saj se lahko smeji butastim Slovencem

 • Get Smart

  Žrtev kaviaržido kominternistične oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNE okupacije je žrtev, je ujetnik, je SUŽENJ.
  Butec je tisti, ki je toliko ritard, da se logira na portal in gor nasračka, da je butast in nato to lastno butastost podtakne ljudem, kot to počno MURGL JUGOKOMI pussići.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=FEVDALIZEM = …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

     • Get Smart

      Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

      VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

      Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
      kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
      .
      Prosto po Pavelu:

      “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Get Smart

  Je pa slika kaviaržido serbusnega tovariša Makarovića in serbusne tovarišice Zoranke kot nalašč, da začnete spoznavati bistvo kaviaržido kominternizma = transićem.

  Med t. i. ženskami, ki jih kao predstavlja MURGL KOMI JUGA oz. kaviaržido kominterna,
  boste le s težavo našli za prstee ene roke žensk.
  ŽENSKE so IZBRISALI in jih postopno brišejo v vseh sferah:
  žačnite pri kao MISS tekmovanjih = ena ali nobena ženska in VSI ostali transići,
  enako pri kao MODI = vsi kao top napumpani kao stilisti so transići = VSE kao manekenke (oz. 99 %)
  so transići = kastratki, ki jih od malega gojijo z ženskimi hormoni,
  enako velja za t. i. ženske športe:
  atletika, gimnastika, tenis … vse (TOTALITARIZEM) …
  in 99 % nastavljenčkov = lutk = zoranka kućanka danülka BARBIE poharka … so deklice,
  transićirane v kao feminizirane moške nje = seveda so feminizirani, saj so FEMINE,
  toda ne več ta prave, ampak kastrirane femine na testosteronu.

  ODPRITE OČI in pamet v glavo.

  • Get Smart

   Saj ni težko, osnove človeškega okostja nje.

   Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

   Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
   kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
   .
   Prosto po Pavelu:

   “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • janko

  Srbini če skitat, popivat i pjevat – nek živi naše dugo bjelo selo Ljubljana!
  Sve plaćaju slovenceljni!

  • učko

   Ne skrb ti za Zokija, on ma milijončkov od neumnih Zlovenaca dovolj za nekaj življenj. Če pa kateremu sinu zmanjka kakšne milijonček, pa si je sam kriv, ker čaletu ni prpelal svoje češple, da mu jo pofuka.