fbpx

Napad hekerjev na svobodo govora: Kar 10.677 vdorov na Nova24tv.si v enem dnevu

Foto: epa

Spletna stran Nova24TV je postala tarča več hekerskih napadov. Varnostni sistem je v enem dnevu preprečil kar 10.677 vdorov iz celega sveta, veliko jih je bilo iz muslimanskih držav. 

Kritično pisanje Nove24TV, predvsem o kriminalu migrantov, ki jih je Evropska unija (in tudi Slovenija) velikodušno sprejela medse, očitno nekatere tako moti, da so začeli uporabljati podle hekerske zvijače, z namenom utišanja svobode govora. Po torkovi objavi napada dveh alžirskih migrantov na dijakinji Gimnazije Jožeta Plečnika Ljubljana se je občutno povečalo število hekerskih napadov na spletno stran Nova24TV.

Koga moti resnica o kriminalu nezakonitih migrantov?
Ti so glede na statistiko prihajali največ iz strežnikov Indije, Poljske, ZDA, Ukrajine in nekaterih muslimanskih držav: Združenih arabskih emiratov, Pakistana, Malezije in Alžirije. Ali resnica o migrantih boli slovenske levičarje, ki so naredili dobrodošlico nezakonitemu priseljevanju migrantov iz bližnjega vzhoda in Afrike ali pa gre za hekerje iz islamskega sveta, še ni znano. Dejstvo pa je, da nas želijo cenzurirati in utišati resnico. 10.677 napadov na naš sistem zgolj v enem dnevu dokazuje ravno to. In to je napad na svobodo govora, kar je v komunističnih totalitarizmih ter islamskem svetu še vedno stalnica.

M. P.