fbpx

Nas v torek čaka novo nasilje? Organizator protivladnih protestov Jaša Jenull napoveduje …

Jaša Jenull, prvi med petkovimi protivladniki, je grozil z nasiljem: Če se bo represija nadaljevala, bomo prisiljeni in ne bomo mogli ljudi zadržati pri tem, da se ne uprejo tudi nasilno.

Kot kaže se politkolesarji še niso nakolesarili in nameravajo še naprej nergati in priljubljeni slovenski šport združevati s političnim aktivizmom.

Za praznik, 27. aprila nameravajo zasesti prestolnico, pa čeprav so protesti dovoljeni le do 100 ljudi. Znani levičarski aktivist, bolj znan kot sinček državnega tožilca Jaša Jenull, v svojem gnevu vabi na proteste. Za kazni, pa mu očitno ni potrebno skrbeti, saj jih bo verjetno plačal očka, razen če ne bodo čudežno izginile.

Grožnje z nasiljem se povečujejo. Zadnja je bila na našem portalu objavljena včeraj in je bila namenjena Janševi ženi Urški Bačovnik Janša, ter portalu Demokracija. Šlo je za pismo z grožnjami kot so “klanje”, “sekanje glav” in podobno. Vse kar se je v tem tednu naredilo dobrega je to, da so Avstrjici zaprli narkobosa – Anisa Ličine, ki ne bo mogel več usmerjati nasilnih huliganov.

Vir: Facebook

Ustrahovanje in sovraštvo nikakor ne smeta in ne moreta biti definiciji uspeha levičarskih huliganov, ki se bodo v torek, ob precej hladnem dnevu odpravili zganjati neumnosti in delati škodo. Nas je za mir v Sloveniji lahko strah?

eMaribor