fbpx

Nov Škandal v Sloveniji

(Foto: Škandal24)

Od 4. septembra bo vsak ponedeljek z vami nova številka tednika Škandal24, vsak dan pa so aktualni dogodki objavljeni na spletni strani www.skandal24.si. Glavna in odgovorna urednica Marjanca Scheicher obljublja, da bo novi tednik “objavil vse, česar si drugi ne upajo”.

To so dokazali že v prvi številki, v kateri ekskluzivno objavljajo venerin griček, ki ga je na Obali kazala priljubljena pevka Nina Pušlar.

Žal je bil igralec Gašper Tič, ki je umrl nasilne smrti, tudi na zadnjo pot pospremljen na škandalozen način. Bili so na pogrebu, bili so priča incidentu, ki ga je potrdil tudi Tičev igralski kolega.

Ljubljansko gimnazijo Poljane je tik pred vrnitvijo v šolske klopi pretresla smrt maturantke. Vsi so jo imeli radi, a Anja se z maturantskega izleta vrača k poslednjemu počitku.

V vrtincu predreferendumske kampanje razkrivajo, da so kriminalisti potrkali na vrata ministrstva, ki vodi projekt.

Škandal24 pa ni zgolj aktualen, je tudi informativen in uporaben. Strokovnjakinja za zdrave recepte Tereza vam razkriva svoje edinstvene recepte, če raje skuhate kaj bolj vsakdanjega, pa objavljamo tudi slastne recepte in razkrivamo skrivnosti kuharskega mojstra Ivačiča. Križanka prinaša denarne nagrade, a to še ni vse, smo prvi medij, s katerim se splača sodelovati.

Škandal24 je prvi medij v Sloveniji, s katerim boste lahko tudi zaslužili. Na spletni naslov [email protected] pošljite fotografije, na naslov [email protected] pa zanimive zgodbe in informacije. Vsak dan bodo odkupili eno fotografijo, avtor bo prejel kar 50 evrov.

Škandal24. Vsak ponedeljek. Www.skandal24.si pa vsak dan.