Nov Škandal v Sloveniji

(Foto: Škandal24)

Od 4. septembra bo vsak ponedeljek z vami nova številka tednika Škandal24, vsak dan pa so aktualni dogodki objavljeni na spletni strani www.skandal24.si. Glavna in odgovorna urednica Marjanca Scheicher obljublja, da bo novi tednik “objavil vse, česar si drugi ne upajo”.

To so dokazali že v prvi številki, v kateri ekskluzivno objavljajo venerin griček, ki ga je na Obali kazala priljubljena pevka Nina Pušlar.

Žal je bil igralec Gašper Tič, ki je umrl nasilne smrti, tudi na zadnjo pot pospremljen na škandalozen način. Bili so na pogrebu, bili so priča incidentu, ki ga je potrdil tudi Tičev igralski kolega.

Ljubljansko gimnazijo Poljane je tik pred vrnitvijo v šolske klopi pretresla smrt maturantke. Vsi so jo imeli radi, a Anja se z maturantskega izleta vrača k poslednjemu počitku.

V vrtincu predreferendumske kampanje razkrivajo, da so kriminalisti potrkali na vrata ministrstva, ki vodi projekt.

Škandal24 pa ni zgolj aktualen, je tudi informativen in uporaben. Strokovnjakinja za zdrave recepte Tereza vam razkriva svoje edinstvene recepte, če raje skuhate kaj bolj vsakdanjega, pa objavljamo tudi slastne recepte in razkrivamo skrivnosti kuharskega mojstra Ivačiča. Križanka prinaša denarne nagrade, a to še ni vse, smo prvi medij, s katerim se splača sodelovati.

Škandal24 je prvi medij v Sloveniji, s katerim boste lahko tudi zaslužili. Na spletni naslov [email protected] pošljite fotografije, na naslov [email protected] pa zanimive zgodbe in informacije. Vsak dan bodo odkupili eno fotografijo, avtor bo prejel kar 50 evrov.

Škandal24. Vsak ponedeljek. Www.skandal24.si pa vsak dan.

 • Gru

  O Marjanca iz novinarja v direktorja ;)

  • učko

   Rajš v mojo posteljo !

 • Cyclopean

  Dajte vsaj članek ”Venerin griček” za pokušino, da vidimo če je vredno denarja

 • Franc Šink

  Pazite da ne boste zapluli v rumene vode.

 • karpelec

  Na spolzkem terenu, lahko hitro komu spodrsne, meja je skoraj nevidna.

 • Najplemenitejši

  Še eno v vrsti janšističnih trobil, ki se ga bo na koncu plačalo iz državnega proračuna, namesto da bi se denar koristneje porabilo, pa čeprav za izgradnjo drugega tira!

  • Mico Mitic

   Vam zmanjkuje rdečih novinarskih prostitutov? Kako se počuti novinar, ko se zave, da je cenejši od prostitutke ?

  • Brane Pomahaj II

   Za tvojo lobotomijo

  • Olga

   Pomeni, da so zadeli žebljico na glavico! Dokler vaši pišejo in lažejo o desnici, je OK! Ko pa se začne pisati RESNICA o LEVICI, je pa seveda vse narobe, so “janšisti”….Od kod si jemljete pravico do ekskluzivnega mnenja-“resnice”?

  • Lustrator

   Za razliko od VSEH rdečih medijev z nekaj tisočkrat višjim proračunom, se noben demokratični ne napaja iz davkoplačevalskega denarja. Prav tako se bo iz davkoplačevalskega denarja plačal 2. tir ali natančneje pol milijarde € samo za provizije, v kolikor se uspavan narod na referendumski dan ne zbudi in sporoči vladi naj si gradi take tire izključno s SVOJIM denarjem. Da niti ne omenjam tega, da bo tudi izvedba tega referenduma šla iz davkoplačevalskega denarja, čeprav bi morala iti neposredno iz Brglezovega glede na to, da ga je namenoma razpisal na dan ki ne sovpada s predsedniškimi volitvami.

 • soc

  Če to pomeni, da se bodo odslej rumene vsebine in rumen stil poročanja poslovili od resnih in političnih zadev, ki jih tule (naivno?) pričakujem, z veseljem pozdravljam rojstvo nove revije za glupe množice.

  • indijanka

   Se pridružujem in pod rumene vsebine ne uvrščam rubrike Sproščeno.

 • RealRevolution

  Svet24 bo puhnil!!Samo na cim vec radijskih postaj mora biti oglaseno…
  Sicer je pa hecno to,da je toliko teh 24-setic.Kaj ko bi raje uporabili kaj izvirnejsega oz tist kar ni preveckrat uporabljeno kot npr,SKANDAL365 v tem primeru.

 • Anton

  bravoo nova24tv, kar tako naprej, kar razkrijte te levake , da bodo ljudje enkrat za vselej se prepričali kaki lumpi so.

  Marjanca tebi pa, čestitke za tvojo pokončno držo, ki jo kažeš, pri vsem kar levaki pišejo o tebi. kar tako naprej, pokončno in iskreno.

  Korajža velja!

  sarkazem press

 • lokec

  Pa nehajte že kazati to fotografijo od G Tiča.

 • Hun

  blontna marjanka in njen amaterizem pisanja clankov doseze nivo tračev…no vsaj postena je do sebe in zahtevne teme pustila intelegentnim pisunom

 • totex39

  To je čudovita novica in pričakujemo čim več prave resnice o različnih dogodkih.

 • tarantela

  Slovenski portali s takšnimi prispevki vlečejo kulturo izražanja in obveščanja v dno greznica. Ko ima vsaka šajserka možnost, da sračka po portalu, je pa že konec. A tega pa Angelca, kandidatka za predsednico, ne vidi?

  • montyamp

   Greznica ste komunisti .
   Avstrijci nimajo golazni na oblasti pa zato normalno živijo .

   • tarantela

    Največ komunistov ja v SDS !!!

    • rrrrr

     Morda res. Samo ti doslej niso še nikogar ubili, posilili, polili z bencinom ter zažgali, zaprli, izgnali, zadolžili, ukradli otroke, preteklost in bodočnost, iz tet strice delali, cigote iz Balkana in Irana uvažali, banke, firme, gozdove pokradli, mlade strokovnjake v tujino nagonili, na Dražgošah lagali, zapravili Savudrijo, Trst, Celovec, Jadran in teran……
     Res vsi ti komunisti zbrani edino v SDS, kot preudarno ugotavljaš, niso več taki, kot so jih včasih delali.

   • mannuro

    No, Avstrijci imajo precej nesposobne golazni na oblasti. Normalno živimo pa zato, ker nismo politiki prepustili sodstva. Tisto je ključ do tega, da loči bedake od lumpov.

  • mannuro

   Ja, imaš prav! Če berem, kaj pišeš, vidim samo brezvsebinsko sračanje in šajsanje. Verjetno si itak najeta za raztresanje puhljic. Nekak ne verjamem, da je človek že po defaultu tak ubrisan, kot se prikazuješ.

  • Nata

   Ne skrbi. Angelca bo svoje že povedala, ko bo čas. Gospa nikoli ne špara jezika. In se ne zmeni za vso gnojnico , ki jo zlivajo po njej !!

 • pajot

  Tale Tič izpade kot igralec prve kategorije. Pa je bil samo povprečnež.

  • xtc

   Igralsko jeTič morda štrlel iz povprečja,osebnostno pa je bil očitno podn očitno pa je tudi ostali del njegove družine ,tisti ,ki so peljali škandal na pogrebu približno isti nivo.Sicer pa ptice istega perja letijo pač skupaj

 • Valter BraniSlav

  Novinarji ste padli na nivo opravljivih vaskih klepetulj…
  razmisljam o preteklosti, moji mladosti v SFRJ in mojem sorodniku Edvardu Kardelju. Na netu sem zasledil tale odlomek, ga veckrat prebral, pa ga ne dojamem. A mi kdo lahko razlozi o cem govori tukaj stric Edo:

  “Model pluralizma samoupravnih socialističnih interesov, kot ga je koncipiral, je temeljil na vlogi občana in na atomizirani družbi krajevnih skupnosti in občin v enostrankarskem sistemu. Hkrati pa je v nasprotju s sklicevanjem na “položaj individua” vzpostavljal delegatski princip odločanja s paralelnimi samoupravnimi in državnimi institucijami in tako do nespoznavnosti zamegljeval osebno odgovornost. S tem pa določeni politični eliti omogočal oblast.”

  • pajot

   Ne sekiraj se. tega odstavka nihče ne dojame. še najmanj komunisti.

  • Nata

   tiični komunistični besednjak. . . . .veliko besed, ki jih lahko obrneš kakorkoli.

   • steiermark

    veliko besed in nič povedanega……tokšen je pač komunizem!

   • Valter BraniSlav

    Pa vseeno, studiral sem ekonomijo kjer je bilo kar nekaj sociologije in Edota sem osebno poznal… PA NE RAZUMEM NIC… Njegov brat Bojan mi je vedno govoril da so njegove vizije pravzaprav halucinacije…

    • Nata

     Žal pa so halucinirali na naš račun. V tem študiju je primanjkovalo psihologije in filozofije . Sociologije – to se vidi danes – je povsem odveč.
     In, ker jim nihče nič ni mogel, so naredili ravno kar se jim je zahotelo. In to se še kar nadaljuje.

     • Valter BraniSlav

      In zakaj se nadaljuje? stric Edo in njegov sef Broz sta mrtva skoraj 40 let… kdo je sedaj kriv da niste srecni ? Pa ne mi reci da Kucan in istospolni… to so samo izgovori… MIslim da imaste Slovenci ki zivite samo v SLO zelo nezrel odnos dozivljenja… Prevec ste naivni in custveni. Dobro se vas da nategniti… Kar poglej koliko financnih prevar je bilo v SLO, catch the cash npr…

     • Nata

      No, no? Kaj pa sprašuješ ? Zame je jasno kdo je kriv.
      Nasledniki teh dveh zgoraj.
      Ne piši o nezrelem odnosu. Kdaj smo pa lahko poizkusili kaj drugega ?Dej no !!! Še kolcalo se ti bo po naivnih in čustvenih Slovencih.
      Lahko se je repenčiti, ko si zunaj, ali ne ?
      Istospolne pa pustimo. Naj uživjo v miru. Prav nič jim ne manjka.

     • Valter BraniSlav

      In zakaj ne morete pospraviti z “nasledniki”? Kaj vas ovira da si ne morete ustvariti tistega kar zelite? Mogoce mrtev Tito, mrtev stric Edi, mrtev Kidric? Iz grobov vam se vedno pijejo kri?
      Ko pridem domov na dopust takoj opazim da vecina Slovencev zivi v preteklosti in obujanju spominov in v sanjarjenju kaj bi bilo ce bi bilo (pa se seveda ni). In za kaj ni – zato ker je vedno kriv nekdo drug.
      Se nikoli nisem srecal Americana ali Angleza ki bi za karkoli krivil preteklega predsednika… V SLOVENIJI pa je nacionalen sport jokanje in stokanje nad grehi nekoga ki vam je “zagrenil” zivljenje in brez katerega mislite da bi vi bili srecni.
      PA VAM POVEM, NAPAKA JE V VAS SAMIH… Tole mislim da bi vam koristilo :
      https://www.youtube.com/watch?v=2uTuztdcKvs

     • Nata

      Ti, posluš. . . . . . . nasvet imam zate.
      Nikar ne hodi domov. Odtani tam, kjer je tako fino. Kjer ti ni potrebno prenašati Slovencev, ki živimo v preteklosti.
      Brez preteklosti ni prihodnosti.
      Američani in Angleži imajo svojo zgodovino, ki je ne potvarjajo. Kakšna primerjava pa je to ?? Saj je minilo šele 25 let !!Saj se bo zjasnilo- Ko bo ljudem končno kapnilo, da edino sami lahko nekaj naredimo.
      Takele gospe, kot je Louisa , pa na naših prostorih nimajo kaj povedati.
      In za konec. . . . . . . jaz ne jokam, ampak sem jezna . Jezna, kam so komunjare, kot je bil tale tvoj stric, pripeljale Slovenijo.
      Torej, Walter, uživaj življenje, kjer pač si.

     • Valter BraniSlav

      BRAVO… tole je popolnoma res:
      “Saj se bo zjasnilo- Ko bo ljudem končno kapnilo, da edino sami lahko nekaj naredimo.’…
      Cimpreje se sami postavit na svoje noge.. tocno tako… In zakaj se se niste?
      Zato ker ste prevec v fantazijskem svetu preteklih in namisljenih bavbavov…
      In zakaj ste v fantaziji namesto v resnicnosti: zato ker je laze sanjariti kot pa vzeti usodo v svoje roke.
      Da pa zacnete ziveti tukaj in zdaj vam dosti lahko pomaga prav Luise Hay… meni je. Ko sem zacel uporabljati prosperity thinking instead of poverty thinking sem nasel dobro zeno in dobro placano delo…
      ALL IS GOOD IN OUR LIFE AND WE ARE ALREADY PERFECT… and yes, we will change… (Luise Hay).

     • Nata

      No, saj. Vsak po svoje. Jaz imam v redu družino. Se razumemo. Vendar si moramo pomagat med seboj. Kar garamo. Eni pa samo kradejo. . . . .
      Morda bo bolje. Vendar pa še dolgo ne bo dobro, ali skoraj odlično. Dolga bo, veš. So dobro zafurali !!!

     • Valter BraniSlav

      Tudi vi Slovenci lahko uzivate zivljenje tam kjer ste – v Sloveniji – ce boste naredili nekaj sprememb v tem kako dojemate svet okrog sebe… Namesto da se nadaljnih 30 let prezivite v senci mrlicev (Tito, Kardelj) in zelo zelo zelo zelo zelo mocnega gejevskega lobija, se raje posluzite tega:
      http://www.louisehay.com/powerful-5-minute-meditation-to-open-your-heart/

     • Nata

      Veš, za taka razmišljanja moraš imeti odprt um, nrez navlake , brez skrbi . Biti moraš miren.
      Kar pa je v naši sedanjosti skoraj nemogoče. Zaenkrat.
      Pa še popravek.Pripiši vsaj še enega – tov. Kučana. Si ga kar pozabil?
      Mirno noč.

     • Valter BraniSlav

      Verjetno res… Zivim izven SLO, sem materialno preskrbljen. Veliko pa je name vplivala tudi moja zena, latina iz Venezuele. Latinosi so bolj veseli, trenutno sicer Venezuelanci ne ker imajo tezave, ampak vecina Latino americanov je bolj vesele sorte, kar se vidi tudi po zelo nizki stopnji samomorov. Imajo velike druzine in so vedno povezani med seboj… K nama hodijo njeni iz Venezuele, imava jih polno hiso ampak uzivava da jima lahko nudiva zatocisce…

     • Nata

      No, tole me pa veseli! Jing in Jang!
      Pravo ravnovesje. . .
      Slovenci smo posebneži, saj nas že celo stoletje premetava.Ampak sem rada Slovenka. Se dobro počutim v svoji koži.Ni hudir, da bo kdaj bolje?

     • Valter BraniSlav

      Zakaj je temu tako? Zakaj nas vseskozi premetava? Crnogorcev je se manj pa Luksemburzanov tudi ne veliko pa iz njih veje samozavest? Zakaj ne iz nas? Sele po 10 letih zivljenja izven SLO sem se tudi sam spremenil. Ko pridem v SLO mi veliko ljudi rece da ne zivim v SLO, ceprav nimam prav nobenega tujega naglasa. Vprasam jih zakaj tako mislijo, pa pravijo da sem jaz drugacen od ostalih, da ne jamram, da sem bolj optimisticen, da me stare stvari ne zanimajo..

     • Nata

      Pravzaprav bi morala napisati, da dovolimo, da nas premetava. Mislim, da nam je življenje v Jugi pustilo posledice.Kdaj pa si lahko bil sproščen, samozavesten ? Za vsako figo smo hodili na razne sekretariate. Po navodila, kako se moramo obnašati zunaj. . . . . . . .nikoli ne bom pozabila ” navodil ” Popita na Resljevi. Kot 13 – letna smrkljica sem z mojo staro mamo poslušala, da pravzaprav mi ni potrebno iti v Salzburg, na ” nekakšne ” tečaje ! Če pa že moram iti, pa moram paziti.
      To je samo ena cvetka, ki smo jo doživljali.
      Veš, mene pa zgodovina silno zanima. Seveda je stara in pri nas zelo prilagojena komunjaram. Sram jih je lahko.kaj so nas naučili ? Lagati, hinavčiti, državo okoli prinašati !
      Ti kar zavidam tvojo samozavest.
      Vendar vem, kaj si. Če le moreš se norčuješ iz prav vseh, ki ti ne pašejo.
      Si zopet popljuval Donka, pa Cerkev . . . . . . . . me zanima, kako voziš s tvojo ženo ? Saj Venezuelci so verni ljudje. Razen, če je nisi ” ukrotil ” ?

     • Valter BraniSlav

      Mislim da Slovenci ne samo dovolimo da nas premetave, celo zelimo si to. Preko premetavnja doizvimo katarzo.
      Joklna se seveda dobro spominjam saj je redno hotil k stricu Edotu. Izgledal je kot mafiozo s temenimi ocali. Govoril se z Vrhniskim naglasom. Videlo se je da se je bal strica Edota. Pravzaprav so se ga bli vsi komunisti. Je pa Edo imel rad vnuke in bil zelo odvisem od svoje Pepce.
      Vsi komunisti so se takrat bali strica Edota in on je to vedel. Smrtno je sovrazil cerkev in izobrazence. Sam pa se je bal Tita kot pes gospodarja. Njegov brat Bojan mi je nekoc rekel da je Edo bikiklist ki se klanja navzgor in potiska vse ki so spodaj.
      Mojo zeno sem spoznal zelo mlad in sva se zato prilagodila drug drugemu. Poleg tega imava skupen cilj : najina druzina ki je kar zrasla. Zena je fanaticno predana druzini in meni. To je ono lepilo. Ja zena je verna katolicanka. Skupaj greva v cerkev v Londonu. Rada ima zupnika Cinaneka ki je dolgo casa prezivel v Braziliji

     • Nata

      Ti si pa res ena slika. . . . . . . ja, kakšno katarzo naj pa jaz doživim ? Kaj sem pa naredila, da potrebujem očiščenje ??
      No, saj so tudi komunisti očetje in dedki .Vidiš, kam je prilezel vnuček, a ne ? Krivično je. veš !! Krivično do ljudi, ki so drugače mislili, pa so to plačali celo njihovi vnuki. . … . .
      Pa si se kdaj vprašal, zakaj je stric smrtno sovražil vse, kar je dišalo po izobražencih ?
      Me pa veseli, da ti tvoja družina veliko pomeni. To Slovenci potrebujemo.
      Pa še vprašanje. Kako pa je v Londonu ? Se je res tako zelo spremenilo zaradi teh nesrečnih migrantov. Žena pa tudi verjetno dobro pozna položaj v Venezueli . Kako je s Slovenci tam ? Kar nekaj se je pisalo pred kratkim.
      Namesto, da se norčuješ iz vsega, kar tule pišejo in pišemo, ti napiši kaj.Bilo bi morda zanimivo.

     • Valter BraniSlav

      Bojan Kardelj, brat Edvarda, mi je veliko povedal o komunizmu… rekel je da je njegov brat Edo veliki inkvizitor komunisticne partije. Edo je bil slabo izobrazen. Bil je sicer profesor politicne ekonomije na EF, a o trgu ni vedel nic. NULA. Ko sem se vrnil iz New York Stock Exchange sem mu poiskusil razloziti delovanje delniskega trga z zelo preprostimi matematicnimi modeli primernimi za osnovno solo. Ni poslusal. Ni ga zanimalo. Tako kot Luka Mesec se je nekaj zaganjal v svoje teorije o odmiranju drzave, etatizmu, izkoriscanju cloveka po cloveku… Bil je v svojem “religioznem komunisticnem svetu”.

      Mene je vedno zanimalo ono objektivno, ne subjektivno. Mislim da se genetsko drugacen. Npr zanima me ZAKAJ naj bi bil komunizem boljsi od komunizma. Zakaj naj bi bili istospolni slabsi starsi? Zakaj levi na Noetovi barki niso pojedli ovck”

      Dokazi mi nekaj z matematicnimi modeli pa ti bom verjel. Ne zanima me kaksna custva ti obcutis ko nekaj reces, ampak kaj stoji za tem.
      Custva – razem do zene in otrok – me nikoli niso zanimala. Ko grem v cerkev (zaradi zene) se mi vsi zdi kot ena gledaliska igra ki je nastala iz strahu pred smrtjo, iz strahu pred naravnimi zakoni. Ko danes berem striceve blodnje, vidim v tem custven odziv na neizprosno delovanje ekonomskih zakonitosti. Ko berem Donkove neumnosti o gejevskem lobiju obcutim da gre za njegov strah pred nerazcisceno spolnostjo. Nekaj znotraj njega ga zene da si zamegli razum z zelo zelo zelo zelo mocnihm gejevskim lobijem ki mu ne da spati…
      .
      EDO JE SMRTNO SOVRAZIL IZOBRAZENCE KER SO ONI KI SO POZNALI NARAVNE ZAKONE DRUZBE VEDELI DA JE KOMUNIZEM HALUCINACIJA. LE TEORIJA KI V NARAVI NE MORE DELOVATI. Ekonomisti kot jaz so mu bili v napoto, kot ce bi kdo povedal katoliku da je Jezus umrl in ni sel v nebesa. On je to kot inkvizitor seveda sovrazil. Hotel je da se ga drugi bojijo prav tako kot se je on bal Tita… Titu je sel s teorijami neizmerno na zivce. Zadnje ustave Tito prav zato ni podpisal.

      Stric Edo pa mene, ker sem bil njegov zlahtnik, ni nikoli pri nicemer oviral. Celo prvo pot v ZDA mi je placal… Kmalu ko sem prisel na NYSE sem v nekem klubu zagledal ob vhodu Latino lepotico…Uh kaksna mrha, sem si rekel. Tam je bilo mnogo zensk. Hotel sem jo spoznati in sem si zapolnih njene uhane. Ko sva se srecala v klubu sta se najina pogleda krizala. Rekel sem ji direktno :joj kako si lepa”, in ona meni “ti tudi, pravi moski”… takoj sem vedel da bo ta zenska moja zena in mama mojih otrok. In to se je tudi zgodilo. Bil pa sem na zacetku bolestno ljubosumen, zato mi je po 2 mesecih usla nazaj v Carakas in ni dvigovala telefona… Preganjala me je mora, odletel sem v Caracas in pozvnonil pri njej doma. Odpr je oce… Bil sem seveda zelo vljuden. Povabili so me v hiso… Po enem mesecu se odsla z menoj nazaj v New York…

     • Valter BraniSlav

      Seveda se v Londonu zelo lepo vidi kam pelje multi kutli z nekompatibilno kulturo… Multi kulti je tako – kot komunizem – halucinacija naivnih Evropejcev. Za muslimane je multi kulti diktatura islama… Anglezi so to pocasi spregledali.. Nasi Levaki kot Mesec pa se dolgo ne bojo…

     • Valter BraniSlav

      Pa se to, ce ne bi pomagal njenim sorodnikom bi me moja Alexis pozla do kosti…

 • domovina mili dom

  Končno, vendarle ravnovesje kučanističnim trač revijam. Bomo lahko zvedeli kakšen duh imajo levičarji izpod pazduhe.

 • Osti jarej

  ..a bomo brali samo škandale s kakor leve murgelstanske ,al tudi s kakor desne…in cerkvene

  • Nata

   seveda. . . . . .predvsem cerkvene. To slednje tebe najbolj zanima.
   Odgovoril, ali odgovorila mi pa nisi nikoli. . . . . . . . kaj se ti je zgodilo , da je tvoje pisanje tako zelo osredotočeno na Cerkev.

 • xtc

  Revija je več kot ,dobra na svojem področju,če bo tako naprej in še udarnejša ima lepo prihodnost,sploh z razgaljanjem tračarskih umazanij,ki jih levi skrivajo kot kača noge.

 • moat

  Sem že poslal na objavljen link in to več slik, zlasti Joškota, če ga na Škandalu še nimajo. Držim pesti, da dobim vsaj 50€ nagrade, res :). Škandal (bo) je zakon cajtng :). Če želite škandal, berite Škandal!

 • Sredina

  Zakaj je škandal to, da maturantka umre zaradi težav s srcem, ki niso bile odkrite že prej? Pa kaj je z vami folk?!

  • Lustrator

   Morda zato, ker imamo tako brezhibno JAVNO zdravstvo v katerem se pretakajo davkoplačevalske MILIJARDE, da se lahko kaj takega zgodi ne da bi odgovarjala bodisi stroka ali ministrstvo?

   • Sredina

    Mogoče pa prej ni imela nobenih problemov, ki bi nakazoval na kej tazga…verjetno o tem za kakšne srčne težave (če jih boste sploh omenil) je šlo sploh ne bojo pisal…

    • Olga

     Še tistim otrokom, ki so kazali vse simptome, v UKC niso bili dorasli!

    • Lustrator

     Glede na to, da se tovrstne napake ne dogajajo izjemoma, ampak so že skoraj pravilo, kar ti bo potrdil vsak, ki je imel v našem javnem zdravstvu kakšno resnejšo ali bolj komplicirano zadevo, upravičeno avtomatsko posumim v šalabajzerizem. A za velik del teh napak niti niso krivi sami zdravniki, pač pa ljudje, ki vsakič znova volijo vlade, ki so proti privatizaciji, vse napake (pa čeprav gre za človeška življenja) pa preko svojih vdanih medijev pa že v nekaj dneh zvalijo pod preprogo, kot da se ni nič zgodilo.

  • Olga

   Dobivate provizijo od Zemljarića?

 • Viktorh

  Kaj ste hoteli povedati?

 • Domoljub in gej

  Dobro ste si tole zmislili

  • garfi

   škandalozni “geji” boste lahko veliko prispevati

   • xtc

    Si mislil morda pohotno vsiljivi levonavojni tič-i?

    • garfi

     in še huje

   • Domoljub in gej

    Prikriti geji(homofobi)

    • garfi

     odkrivamo vas

 • rrrrr

  Ne vem, če je desni rumenček pravi odziv na medijsko enoumje prevladujoče, a že pošteno načete levice. Ali bomo poleg donenja zvonov levičarskih slaboumnosti na najnižji zahtevnostni ravni in v široki pahljači tiska, radia, spleta in TV, programirane natanko za politične telebane iz obeh polov , dodali še zvončkljanje pikantnih nepomembnosti in abotnosti še z desne? Ali je treba res slediti levici za vsako ceno in tudi na področju medijev, kjer že imajo prevlado, tako, da bomo še mi poneumljali ljudi, pa čeprav z desne?
  Raje manj medijskih projektov, pa tiste vsaj kvalitetne, če ne vrhunske. Tukaj nam režimski mediji ne morejo konkurirati: preveč jih je, predobro so plačani pa še negativna selekcija, nepotizem in klientelizem so trdno zasidrani v njih. Naj nam oni sledijo, če bodo mogli…No, morda se tudi motim.

  • Nata

   Mislim podobno. B se strinjala, da je kot dodatek temu portalu. Posebna rubrika. Trači, ki niso trači ?? Ampak rumeni info ?
   Mislim, da Novo vseeno marsikdo prebira, ali pa gleda. Samo priznajo ne .
   Zato je morda res škoda denarja ?

 • Janez

  BRAVO GA. M. S. !
  ŠKANDALOZNEGA ?
  Je žal – v Sloveniji – res veliko !
  ŠKANDALOZNO IN SRAMOTNO JE TO, DA IMAMO TAKE POLITIKE IN SODNIKE ITD.
  VSAJ
  3/4 NJIH JE PRED NJIH IZVOLITVIJO
  – USPELO PRIKRITI SVOJO P R I K R I T I SVOJO ŠKANDALOZNO NESPOSOBNOST !
  Ali
  PA SO MALO PLAČALI IN PPONUJALLI KASNEJŠE PROTIUSLUGE ?
  Vsakomur
  KI BO GLASOVAL ZANJE ! In še veliko ostalega škandaloznega je ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  TAKO ODKRITO PISANJE BREZDLAKE NA JEZIKU – BO ODVRNILO OD POTI ,
  OD VSILJEVANJA SEBE V POLITIKO – MALO SPOSOBNIM SAMOZAGLEDANCEM, KORISTOLOVCEM ITD. Kar pogumno – s tem projektom.

 • Nata

  Hm. . . . . . .sedaj pa res ne vem, kam pes taco moli ?
  Torej, to naj bi bil novi tednik ? Upam, da nas spet ne hecate ? Jaz hitro nasedem . . . . . . zato resno sprašujem. Bo to elektronska oblika, ali ga bomo lahko kupili, kot druge v trgovini ?

 • Božo

  Škanda in Marjanca gresta kar dobro skupaj.

  • herman

   Ne žali škandala, ki ob takšni primerjavi zardeva od sramu!

 • Janez

  ŠKANDALOV JE – CELA GORA !
  ŠKANDAL – je to, da v naših
  ŠOLAH PŠE VEDNO UČIJO-ZAVAJAJO,
  DA
  JE BIL MNOŽIČNO MORISKI LIKVIDATOR MARŠAL – TITO !
  Jožek
  BROZ – NEUK ŠLOSAR IZ KUMROVCA, Pravi ŠKANDAL IN STAMOTA – JE TO ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  MARŠAL TITO NAM JE SVIRAO
  ETUDE CHOPINA NA KLAVIRU – NA BRODU ” GALEB”

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=bTmxWdX6PJLYwQLehLnABQ&q=arsen+dedic+prica+o+titu&oq=arsen+dedic+prica+o+titu&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1.11044.20057.0.23303.8.6.2.0.0.0.217.830.0j4j1.5.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.7.869…30i10k1.bwFhxVxxL5k

 • sprehajalec

  Marjanca je fenomen in gre neznansko v nos levičarjem. Iz enakega razloga jim gre v nos tudi Melanija.

  Kaj tiči torej zadaj? Marjanca in Melanija sta živ dokaz, da si brez diplome FDVja (ljudsko ime za to ustanovo za Bežigradom je Dolančev Faks) lahko boljši novinar kot z diplomo te ustanove. In obe dokazujeta, da si brez diplome te ustanove tudi fizično lepši in privlačnejši, kot pa z njeno diplomo.

  • janez zorman

   RES JE !

  • luckyss

   Vsaka kurba lahko uspe, če da noge v luft…

   • Executor

    Tudi vsakemu rdečuharskemu psetu se da gobec razklat.

   • sprehajalec

    Tvoji očitno ni, drugače ne bi bil tukaj….

  • pepi

   Kaj pa janez je tudi diplomiral na fdv, ce bo tole prebrsl ta bo na gobec

  • janez cepec

   no zdej s’ pa zadeu žeblico na glavico. veliki disident je diplomiru na FDV, poskušu se j’ tud kot novinar pr Mladin, pa mu ni šlo glih najbolš, pa še grd je ket svina. po tej tvoji logik, je to use zarad tega k’ ma FDV. zanimiv.

   • učko

    s’ faliu, dohtar je naredu diplomo iz abrambe na FSPN ! Puklo je pa pol fasau !

    • janez cepec

     FDV je bila ustanovljena l. 1961 kot visoka šola za socioloijo, kasneje se je preimenovala v fakulteto za socioloijo, politične vede in novinarstvo – FSNP, kdo j zdej tle falu?

     • učko

      Sej ni važn’ kwa je bl’ pred 100000 let’m !!!! Takrat, k’ je JaJo dobu diplomo se je tista šula al’ kwa je že bla, imen’vala FSPN !!! Kwa je bl’ prej in kwa je b’l pol, pa ni važn’ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aja, ti si faliu, jasn’, sej si cepec !!!!!!!!!!!!!

  • steiermark

   predvsem pa pametnejši od svojih presstitutk, ki “delajo” s polno paro, za svoje zvodnike!

 • garfi

  fotografija je zelo zgovorna
  bila sta aktivista pedračenja

 • jan

  Upajmo, da ne bo to repriza nekdanjega škandaloznega projekta inDirekt, ki se je proslavil s senzacionalizmom najslabše vrste

 • Ranko Burhami

  TO rabimo v Sloveniji! KOmaj cakam!!!!! SDS FOREVER!

 • jan

  Pogledal par slik te dekline. Khm…

 • Stajerka

  …..če hočete dobro startat, je prioriteta dokumentacija II. tir……..ki jo je svetovalec direktorja 2tdk, tov. Dragonja, pustil v avtu in je bila odtujena…….namenoma ali ne, ne bomo izvedeli nikoli, razen če bo iz tega škandal……

 • Janez

  JA, JA !
  JE ŽE OK
  – DA SE TEKOČE RAZKRIVA ŠKANDALOZNE OSEBE !
  Npr.
  STAREGA POKVARJENCA IN POLIT MORILCA. – MARŠALA TITA !
  So
  KANONIZIRALI V VELEDRŽANIKA ” NEUVRŠČENOSTI” “HEROJA” ITD.

  ZA NEUVRŠČENE !
  IZA MASERKE IN TREBUŠNE PLESALKE JE ZAPRAVIL MILIJARDE $ – DOLARJEV – DELAVSKEGA DENARJA.
  PA ?
  JE BIL
  LE CELOŽIVLJANJSKI POKVARJENEC – NAJBOLJ SKRAJNE VRSTE ! Morilec itd.
  Ki
  SI JE V
  – OSEBNO LAST : NAGRABIL ZA 10 MILIJARD ZLATNINNE IN RAZNIH VREDNOSTI. DOKAZANO.
  Stari
  84 letn OKVARJENI – MARŠAL TITO
  NA NEPONAREJENI FOOTOGRAFIJI – V LINKU !
  “Maira svojo maserko” D. G. Dolanc pa v zadregi – le debelo gleda. L.r. Janez KOMENDA
  P.S
  MARŠAL TITO, 84 LET
  MASIRA CCA 30 LETNO MASERKO D. G.

  https://www.google.si/search?q=darjana+grbic&oq=da&aqs=chrome.0.69i59j69i60l4j69i59.4122j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=cDcYWsyHFpCzeM:

 • svoboda sloveniji

  BRAVO MARJANCA !
  NAJ SE RAZGALI VSA RESNIČNA RDEČA BEDA !
  TAKO NE BO VEČ ČASA ZA NJIHOVE IZPRIJENE IN LAŽNIVE IGRE ZA UNIČEVANJE POKONČNIH SLOVENCEV IN SLOVENIJE.
  MARJANCA POGUMNO NAPREJ !
  SVOBODA SLOVENIJI

 • Janez

  Prošnja za info !
  Kdaj ?
  Bo naslednji shod ODBORA 2014 ?
  Ali danes ? Ali kdaj ? L.r. Janez KOMENDA, VZTRAJNIK ODBORA

  • Božobožo

   Kar v nedeljo pridi. Te čakamo.

   • Janez

    NOČEM POZNATI
    NOBENEGA RDEČEGA FAŠISTA !
    Na” ŠTRUKLIJADE” JAZ NE HODIM.
    VPRAŠUJEM
    ZA

    Shod Odbora 2014 pred Vrh. Sodiščem. RESNO. L.r. J. KOMENDA

 • Miha

  A fotograf bo pa Grims.

 • Jovo Jamnica

  Kaj je zaj??? Se bomo preselili na Škandal??? Samo Ana je trenutno tam…

  • fmg9

   Tja naj se preseli rumene debate, tukaj pa ne bi bilo slabo, v kolikor bi se nivo diskusije nekoliko dvignil…

 • tasilo

  ” … a Anja se z maturantskega izleta VRAČA k poslednjemu počitku.”

  Bebci.
  Ali je Anja že kdaj bila pri poslednjem počitku? (Pod poslednji počitek vsi razumemo “biti mrtev” ali “biti pokopan”.) Torej: ali je Anja že kdaj bila mrtva?! Najbrž ne. Ali je bila že kdaj pokopana?! Najbrž tudi ne.
  Torej ste bebci.

 • Janez

  RESNO VPRAŠANJE !
  KDAJ ?
  BO SHOD ODORA 2014 ?
  Danes?
  ALI NASLLEDNJI TEDEN, V ČETRTEK ? Resno vprašujem. L.r. vztrajnik Janez KOMENDA

  • janez cepec

   ti maš shod usak dopoudne na dvoriš bolnice u Begnah

   • Janez

    Ah !
    KAKO SI NEVEDEN !
    Jaz
    SEM PREMOŽEN NOV PENZIONIST, KI SEM VSE POŠTENO ZASLUŽIL.
    NA SHODU SENIORJEV V MB
    – SEM PLESAL.
    TI?
    Si tako neveden !
    Jaz pa vem, da si ti Kunstelj – čeprav te ne poznam. L.r. J. KOMENDA

    • janez cepec

     ma kašn premožn peninzjonist. ti penzije dočaku nis, k nis nkol devu, k so te tastari že kot mulca u Begne poslal, k so vidl, de si brezupn slučaj

     • Janez

      Ha, ha.
      Vsakogar po sebi sodiš.
      Pravi vzdevek ” J.CEPEC” SI SI DAL. DRŽI. SI PRAV TO SI “J. CEPEC”. L.r J. KOMENDA

     • janez cepec

      BUNKSL

  • pepi

   Danes ob 17.uri pprinesi rekvizite…se vidimo..

   • Janez

    Kje je uradno objavljeno o shodu danes? L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  Spodnji J. CEPEC !
  JE SKORAJ ZAGOTOVO – TISTI – KUNSTELJ. Zlobni bloger. Nezaposlen revež. L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   ti, dej povej, a je Tito res znou klavir špilat?

   • tramal

    Morda ga tudi v peklu igra,samo malo drugačnega.

   • luckyss

    Seveda ga je špilal…včasih je bil to izraz za zapor;)

 • luckyss

  Še nimate dovolj krvi in kosti banda pokvarjena…pustite mrtve pri miru..
  Nimate osnovne olike..za pieteto niste nikoli slišali..ni čudno, da so vas masovno zakopavali…

  • Executor

   Utihni, pseto komunajzersko pedersko, drugače te bomo s tvojim pederskim jazikom zadavili. Pravilno, da se obelidani sprevrženo življenje pederskega tiča. Preklete gliste pederske rdečuharske bi rade prikrivale svoje nemoralno pedersko sprevrženo življenje. Ne bo vam več uspelo! Razkrili bomo vse vaše sprevržene, nemoralne in nepoštene rabote. Dovolj je bilo laži in manipulacij, prekleti rdečuhi. Peder tič je dobil, kar si je zaslužil. In prav je tako.

  • tramal

   Lahko se vležeš zraven pedra tiča pa bo mir,ti pa srečen.

   • luckyss

    Saj ni važno za koga gre…Tip se še dobro ohladil ni pa že mrhovinarji žvečite njegovo truplo..Banda neetična..

  • tohuvabohu

   Pieteta, kaj pa je to? A v imenu pietete se ne sme pisati, kaj se je dogajalo na pogrebu? Ali si kdaj omenil pieteto, ko so rdečkarji metali trupla poklanih žrtvev v kraške jame, namesto da bi jih pokopali?

 • pepi

  Marjanca sajser ga res sirje ima pravi priimek sracka ali drekonja po slovensko

  • tramal

   Bedanec komunajzerski ,kdo pa ti pravi da moraš brati pametne časopise če si zabit kot mazga.Beri naprej komunajzerske pravljice.Bolj poneumiti te tako ne morejo več kot si sedaj.

  • luckyss

   Bolje bi bilo, če bi se držala teme, ki ji leži…torej spolna sprevrženost in kurbarija ..(La ToYa)..

 • Janez

  BRAVO GA M.S.
  BOMO
  PRISPEVALI KAKE PODATKE O ŠKANDALOZNIH LJUDEH !
  I n!
  Kupovali ta tednik ŠKANDAL.
  ZLASTI
  ŠKANDALOZNIH EX KOMUNISTOV JE VELIKO.

  ARŠAL TITO !
  Je celemu svetu lagal,
  DA JE KOVINAR, ŠLOSAR IZ KUMROVCA,
  V
  RESNICI JE BIL PA NEZAKONSKO ROJEN GROFICI
  – MARIJI ERDELYI , PRAVA POLJSKA GRICA S POSESTMI PRI SZEGEDU
  IN BOGATAŠU ŽIDU FRANZU AMBROSU Z DUNAJA.
  IMEL
  JE
  PRIVATNE UČITELJE, KI SO GA NAUČILI VSEGA KAR JE ZNAL.
  V GLAVNEM – MORJENJA.
  A
  TUDI ZELO DOBRO NA KLAVIR – SAJ JE SPREMLJALL CELO METROPOLITANSKO OPERNO DIVO ZINKO KUNC.
  ZA
  ” JANEZA CEPCA=KUNSTLJA” PA?
  Pripoved A. Dedića, kako jim je Tito igral lepe a za igranje težke Etude F. CHOPINA. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  A. DEDIĆ – TITO NAM JE SVIRAO ETUDE CHOŠPINA.

  https://www.google.si/search?q=dedić+arsen+prić+a+o+titu&oq=dedić+arsen+prić+a+o+titu&aqs=chrome..69i57j33.26846j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • luckyss

   Kaj nisi dobil tablet ob popoldanski viziti ?!
   Še norišnice ne služijo več svojemu namenu…

   • Prle

    Njemu ne pomaga nobeno zdravilo več.

   • Janez

    Tvoja glava ne služi več ničemur.
    Še tega
    NE VEŠ KAKO JE BILO RES IME – MARŠALU TITU ! Grozen nevednež si. L.. J. Komenda

    • luckyss

     Tako kot Jorasu…
     ;))

   • Peter

    Srečna rit…
    Take so pisali pred cca 10 leti in so mislili, da so đeki.
    Ti pišeš take še zdaj.

    Seveda si pa đek.

    • luckyss

     Resnice izpred nekaj desetletij še vedno veljajo…
     Je pa res, da ste ovce od nekdaj enake..cerkvene ali politične…
     Sedaj so bivši komunisti ustvarili “super ovce”…”cerkveno politične” ..
     V štali imate svojo tv in svoj portal kjer lahko mekečete…

     Je pa res, da ste zapolnili vrzel, ki je nastala, ko so ukinili “Pavliho”
     ;))
     Mislim, da bi morali dobiti nagrado za najbolj zabavno stran na slovenskem netu..

     • Peter

      Všeč mi je, ko ovce mislijo, da so ovce eni drugi.
      Kar tako naprej, bo še kdaj mogoče kakšen oven nastal iz tebe…

     • Peter

      Btw, ne govorim o resnicah, ampak o načinu komentiranja.
      Prvi, ki je pred kakšnimi 15 leti pogruntal foro o tabletah in norišnicah je bil kar dober.
      Kdor pa po 15 letih še vedno misli, da je frajer, če omenja take bedne floskule…je pač srečna rit.

     • luckyss

      No, če te to moti, ni problema..
      Ta vaš Janez je tipičen predstavnik vaše stranke in na prostosti..

     • Peter

      Je res. Ampak je samo eden.
      Vi jih imate precej več, tako da naštevanje imen ne pelje nikamor.
      Si pač še en od bednih provokatorčkov, ki so prepričani, da je za vse, kar je narobe v Deželi kriv samo in edino janez.
      In kot tak nisi vreden tipkanja.
      Pa srečno hodi, no…

     • luckyss

      S tem Janezom nisem mislil na Janšo, ampak tega blesavega polpismenega komentatorja, ki mu preskakuje “caps lock”…
      Janša je kot politik pač našel tržno nišo ekstremno butastih ovc…on ni nič kriv..

     • Peter

      In ti spadaš v nišo ekstremno ne-butastih ovc?
      Mi zaupaš, katere pa vi volite? Jaz bi tudi bil ekstremno ne-butasta ovca.

     • luckyss

      Sem volil za osamosvojitev in potem nikoli več…
      Pa še za “osamosvojitev” nisem več prepričan, da sem volil prav..

     • Peter

      Škoda. Jaz sem prepričan, da sem volil prav.
      Kaj pa je iz tega nastalo, pa ni po mojem okusu.

     • luckyss

      Evropa je gospa, ki je rabila tudi hlapce..
      Zato sedaj delamo za minimalca…

     • Peter

      Ne, sedaj delamo za minimalca, ker je f21 pokradel, kar se je dalo.
      In še krade.
      In nekateri, ki povsod tako radi vidite ovce, samo v sebi ne, jim držite štango…

     • luckyss

      Če isti delavec dela enako delo v Sloveniji za 600 evrov in v Avstriji za 1700 evrov..to ni posledica kraj ampak ranga, ki ga kot vazalna država zasedamo v Evropi…
      Milijarde pa so nosili v tujino beli ,rdeči, črni…skratka vsi pri koritu …
      Lopov ne pozna “levo desne” politične usmerjenosti….če je treba se ni problem obrniti v povsem nasprotno smer..

     • Peter

      Vsegliharstvo so uvedli levi.
      Nekateri mu nasedate.
      Ovce, kot bi rekli kašni assy. Lucky ali pač ne…

     • rrrrr

      Peter, ker se vračaš, flaško terana, porka putana od Židana. Od kar te ni, se v tvoji,,dolini” ni kaj dosti spremenilo. Le Assy Lucky bolj pogosto in še manj razumno zavija u tri krasne deževne jesenske noči.

     • Peter

      Saj ni rečeno, da se vračam…
      Malo sem vas pa pogrešal, to je pa res, no.

     • tohuvabohu

      Če vsi delate za minimalca, pomeni samo to, da je minimalec postavljen previsoko.
      It’s the economy, stupid.

     • Peter

      Človek je našel svoj stil. Saj za tem teži ves svet, kajne?

     • luckyss

      Ja, saj pravim …tržna niša”…ovc pa dovolj..

     • Peter

      Ovce so v muslimanskem svetu zelo cenjene živali. Pred nekaj dnevi so jih ob prazniku kar nekaj obredno zaklali na cestah.

     • Peter

      Nisi našel nikogar drugega, ki je našel nišo ekstremno butastih ovc?
      Čudno, pa taka neovca kot si, no…

     • tohuvabohu

      Šovinist.

     • Hun

      pred 15leti bi se vrjel da se kje skrivajo komunisti…danes so pa to tvoje blodnje zrele za terapijo

     • Peter

      Jp. mi je reku dohtar.
      Sem naročen čez en mesec.
      Pa ti?

     • Hun

      jst sm ozdravljen komunist …nadlednje volitve me bo neslo v desno

     • tohuvabohu

      Danes sta le še dva komunista: Janša in Gorenak, a ne komunajzar?

   • Janez

    Komentiraj to ?
    Kje za vraga se je šlosar Jožek iz Kumrovca ?
    naučil igrati težke CHOPINOVE ETUDE ? O tem je beseda. L.r. J. KOMENDA

 • Anton
  • Olga

   Ta vlada kompasa nikoli ni imela, saj ga ne rabi! Z njimi upravlja lutkar iz Murgel!

   • luckyss

    Misliš tistega, ki se niti v avto ne zna vsesti na pravi strani ?!
    :))

    • Peter

     Ja, točno tega.

 • garfi

  kupil, ker leviĆarski sovražni molk in sovražna dejanja je nujno razkrivati

 • garfi

  pravilno, da pedre preučuje zoolog
  Ena od taktik, ki jo homoseksualni lobiji uporabljajo, je ta, da trdijo, da je procent homoseksualcev v družbi mnogo večji, kot je dejansko res. Tako trdijo, da je 10 % populacije homoseksualne. Te napačne trditve so povzete iz študije, ki jo je leta 1948 objavil zoolog Alfred Kinsey. Do danes je bila ta študija povsem ovržena zaradi neuravnoteženega števila študentov in zločincev, obsojenih spolnih napadov. Bolj natančne študije kažejo na to, da je le od 1 do 2 % Američanov homoseksualcev, glede na 2000 US census Bureau pa je manj kot 1 % ameriških gospodinjstev homoseksualnih. To je precej manj, kot homoseksualni lobiji želijo, da bi javnost verjela, da jih je.

 • garfi

  levićarska progresivnost v praksi
  Tukaj je povzetek tega, kar smo omenili do zdaj:
  · Nasilje med partnerji je 44-krat večje med lezbijkami in 300-krat večje med homoseksualnimi moškimi.
  · Homoseksualci so najmanj 50 % bolj nagnjeni k depresiji, anksioznosti in zlorabi substanc.
  · Tveganje samomora je 200 % večje pri homoseksualcih.
  · Homoseksualci imajo 2-krat večje tveganje, da se okužijo z aidsom.
  · Življenjska doba pri homoseksualcih je 20 let krajša.
  · Homoseksualni moški imajo 2-krat večje tveganje, da zbolijo za rakom.
  · Lezbijke imajo večje tveganje za raka na prsih.
  · Lezbijke imajo 2-krat večjo nagnjenost k debelosti.

  • Valter BraniSlav

   od kod to ti podatki?
   so statisticno preverjeni ali gre za halucinacije kaksne desne variante strica Edota?

   • Peter

    Edota? Kardelja?
    Ne verjamem, no.

   • garfi
    • Valter BraniSlav

     Od kod so oni dobili te podatke?
     Kje je bila studija narejena, kje je originalen clanek?
     Je bila uporabljena kontrolna skupina, chi square test, ali je to napisal kak desni Edvard Kardelj?
     Zelo dobro sem poznal Edota, je bil moj sorodnik. Njegove teze so se zacenjale takole: “Splosno je znano da….”. Ko sem ga kot otrok vprasal zakaj je to splosno znano je rekel da zato “ker to je tako”. Pa ni bilo. Kasneje ko sem studiral ekonomijo sem doumel da je stric Edo vseskozi haluciniral.

    • Valter BraniSlav

     Spominjam se zgodnjih osemdesetih let ko je zacel strasiti AIDS. Takrat je katoliska cerkev na veliko objavljala svoje seveda nepreverjene “znanstvene podatke” ki so govorili da kondom ne preprecuje AIDSA to pa zato ker so pore v kondomu vecje kot je premer virusa.
     Pore so sicer res vecje, vendar virus gre lahko skozi poro le ce je v kapljici vode.. Vse kasnejse empiricne (ne ideoloske) raziskave so dokazale da kondom se kako zmanjsa prenos AIDSa.
     No potem je cerkve prav tako “znanstveno dokazala” da je sansa da je Turinski prt ponaredek ena proti 12 miliardam… Kasneje so ugotovili da je star komaj okrog tisoc let…
     Tudi moj stricek Edo je vseskozi objavljal “znanstvene analize” ki so dokazovale da se bo kapitalizem sesedel.. .

  • Domoljub, TA PRAV !

   Očitno si potem ti lezbijka. Debel maček pa to…..

   • garfi

    ti troll pa to
    ta prav

 • garfi

  NOW THAT CHILDREN OF LGBT PARENTS ARE GROWN, THEY’RE REVEALING SICK REALITY
  https://www.youtube.com/watch?v=_0Asy__ynJk&t=90s

 • Peter

  Tumpek je pa zginil, vidim, je dobil partijski dopust…

 • Peter

  Na MMCju je problem s Kroati spet na površju.
  Zakaj ne uveljavljamo pravil Schenghena v poletnem obdobju?
  Vsak, ki bo čakal za vstop nazaj v Schenghensko območje kakšnih 15 ur ali več, bo naslednjič temeljito premislil, ali bi ga zapustil, ali ne…
  Ampak, tovarišija ima vikendice tam, no…

 • Domoljub, TA PRAV !

  Kdaj bo pa marjanca pokazala, kako si lufta svoj venerin griček ? Mene pa doba samo to še zanima ;)

  • Peter

   marjančin venerin griček te zanima?
   Nimaš nobenega drugega, ki bi se mu posvetil?
   Verjame, da ne, bogi…

   • Domoljub, TA PRAV !

    Mam ! Sam saj veš, da moramo ta pravi deci letati od cveta do cveta, razen če si copata. Aaaa, ti si copata ? :)

    • Peter

     Seveda, ta leva, ne boš verjel, no.

 • Janez

  KUNSTJU=”NAŠEMU” PROVOKATORJU Z VZDEVKI:
  KUNSTELJ=”LUCKYSS, JANEZ CEPEC, PLEMENITI , SREDINA ITD.ITD”
  KAR VSE
  SO IZGLEDA VZDEVKI NEUSPEŠNEGA BLOGERJA – KUNSTLJA !
  Se
  SE ZDI – ŽE MALO FECLJA.? Ali ornk – fecljaa ?
  Jaz
  MU Z DOKAZOM IZJAVE ARSENA DEDIĆA – DOKAZUJEM !
  DA
  JE MARŠAL TITO – RES ZNAL NADPOVPREČNO DOBRO IGRATI KLAVIR !

  KUNSTLJU=JANEZU CEPCU – PA TO NIČ – NE POVE !
  Janez Cepec si pa res zasluži svoj vzdevek “cepec”.
  Ni
  Čudno, da je “JANEZ CEPEC=KUNSTELJ” – NEUSPEŠEN BLOGER !
  Niti
  TEGA NE DOJAME, DA JE IZJAVA ARSENA DEDIĆA – D O K A Z !
  Konkreten,
  VELJAVEN DOKAZ,
  DA JE BIL MARŠAL TITO RES NADPOVPREČEN – PIANIST !Biti
  NADPOVPREČEN PIANIST
  – PA JE ZELO NEZDRUŽLJIVO – S ŠLOSARJEM JOŽEKOM IZ KUMROVCA.!
  Torej?
  MARŠAL TITO – NIKAKOR NI BIL ŠLOSAR JOŽEK. Dokazano?
  Saj
  SE SKORAJ NI VREDNO TRUDITI S TEM KUNSTLJEM=JANEZOM CEPCEM.
  JE
  ZGLEDA
  RES TO – KAR POMENI NJEGOV VZDEVEK “JANEZ CEPEC” ? Ne dojema nič.
  Niti
  TEGA NE,
  DA JE NADPOVPREČNO DOBRO IGRANJE KLAVIRJA PRI MARŠALU TITU !
  Pač?
  D O K A Z !
  Dokaz, da MARŠAL TITO – NI BIL ŠLOSAR JOŽEK. IZ KUMROVCA. Mar ne ? L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  ARSEN DEDIĆ – TITO NAM JE SVIRAO CHOPINA
  https://www.google.si/search?q=dedić+arsen+prić+a+o+titu&oq=dedić+arsen+prić+a+o+titu&aqs=chrome..69i57j33.26846j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Peter

   Človek pač za svojo plačo dela.

   • Janez

    Ja, ja !
    SAJ RAZUMEM ZOPRN POLOŽAJ , V KATEREM SO “NAŠI” PROVOKATORJI NA TEM PORTALU.
    VENDAR SO SAMI RINILI V – “PROVOKATORSKI POSEL”
    IN SO SI PROVOKATORJI KOT JE “J.CEPEC=VERJETNO =KUNSTELJ”
    SAMI KRIVI ZA SVOJE ZADREGE IN TEŽAVE.
    JAZ SLEDIM SVOJEMU NAMENU. TE INFORMACIJE O
    EX ZELO, ZELO, ZELO GROZLJIVO VPLIVNEM MARŠALU TITU – SO?
    Vsekakor so ? J A V N E G A Z N A Č A J A !
    Vse
    PREBIVALSTVO R. SLO IMA PRAVICO VEDETI – KDO JE POLIT ZLOČINSKI
    KRVAVI IN MORILSKI DIKTATOR
    – KPJ, ZKJT.I. MARŠAL TITO – ZARES BIL !
    Kdo res
    – SO BILI NJEGOVI PRAVI STARŠI !
    – KAKŠNO JE BILO NJEGOVO – PRAVO – ROJSTNO IME ITD
    – KJE SE JE ŠOLAL,
    KJE JE RES ŽIVEL IN BIL DEJAVEN ITD.
    IN!
    Predvsem!
    KAKKŠNO JE BILO ZAES NJEGOVO DELOVANJE !
    V
    ČASU
    KO JE BIL V VLOGI PREDSEDNIKA EX YU ! Torej z resnico o njem na plan ! L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    MARŠAL TITO JE BIL NADPOVPREČNO DOBER PIANIST !
    Pričanje Arsena Dedića.
    https://www.google.si/search?q=dedić+arsen+prić+a+o+titu&oq=dedić+arsen+prić+a+o+titu&aqs=chrome..69i57j33.26846j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Valter BraniSlav

   Marsal Tito je bil moj sin. Zelo sem ponosen nanj…
   Ce verjamete da vam kri se vedno pijejo mrtva Broz in Kardelj, upokojeni Kucan in zelo zello zelo zelo zelo mocni gejevski lobi, potem lahko verjamete tudi da sem jaz oce Josipa Broza Tita.

 • Domoljub, TA PRAV !

  Jao, kr neki veliki zlati tiči, una si jo lufta, sedaj je ta pokazala venerin griček, a ste ziher da ste janševci neka moralna avtoriteta, pobožni kristjani, in sami poštenjaki, ker s takimi novicami kažete samo, da ste perverzni pokvarjenci. Pa ne pustite se motiti, bog in narod vse vidita in vse vesta, samo to, pa to.. :)

  • Peter

   Ne bomo se pustili motiti, res ne.
   Sploh pa ne tebi.

   • Domoljub, TA PRAV !

    Samo ti se se pa pustil zmotiti in to meni ! Odgovoril si mi pa to… :) Ne res no, s takimi ne boste dobili naroda na svojo stran, ampak vi kar…. :)

    • Peter

     Narod si ti?
     Seveda boste vi dobili narod na svojo stran. Vsi “osrednji” mediji so kupljeni, kot je povedal tov. Golubić…
     To vemo in s tem smo se sprijaznili.
     Kot smo se sprijaznili z vašo karmo Tudi če gre vse v rit, bo šlo v našo rit.
     Uživaj, domoljub, no…

     • levičar in domoljub

      Ja! Jaz sem Slovenski narod in Slovenski narod sem jaz ! 6 generacij na isti Slovenski domačiji, s čim se pa lahko ti pohvališ ?

     • Peter

      Imam Yugo 55, izvozna varianta za Ameriko.

     • Domoljub, TA PRAV !

      Čuvi ga, cena bo samo nraščala, čez sto let bo vreden že 100 eu !

     • janez cepec

      ti si taprava ovca dobrega pastirja, če vam paše, je tud Golobič medodajn, sicer pa…

     • Peter

      Ja, ovce so zanimive živali.
      Sploh s Dolini jih imajo radi.

     • Peter

      Golubič je medodajn… a res?
      Mi lahko mal to razdelaš, sem bl počasen tm u glau, no.

  • janez cepec

   očitno so use to mokre sanje ljubljenga vodje in ideologa Nove 24

   • Peter

    O, janez, ti si še živ?
    Pa še zmeri si cepec?

    • janez cepec

     kopriva ne pozebe, ejga

     • Peter

      Ja.

    • borko

     še še,,to vas je strah

     • Peter

      Strah je zunaj votel, okrog ga pa nič ni, je rekel kurirček Mirko in sta skupaj s Slavkom odnesla partizanom naprošenega živeža, no…

     • Kosobrin

      Domobranci so pa kar od božje sape živeli, kajne?

    • tohuvabohu

     Pa tudi peder je še vedno.

 • Janez

  Glede tednika ” ŠKANDAL” cenjene ge. M. S. ,
  BI REKEL LE : KAR POGUMNO S TEDNIKOM V JAVNO MEDIJSKO ŽIVLJENJE !
  Paziti je treba le, da so škandalozne stvari – realne in dokazljive. In pravično, nežaljivo podane.

  Sramotno nizkih,
  ŠKANDALOZNO NIZKIH OSEB IN DEJANJ JE ŽAL V R. SLO. Veliko in? PREVEČ.
  ZLASTI PRIKRIVANIH.AA
  Z
  IZHAJANJEM
  TAKEGA ŽIVO DOJEMLJIVEGA, ETIČNO OBČUTLJIM, AŽURNIM SPREMLJANJEM IN OBELODANJANJEM
  V OSNOVI NEKOREKTNIH IN ŠKANDALOZNIH OSEB IN DOGAJANJ
  – SE ZNA
  SAMO SAM – VSILJEVANJE ŠKANDALOZNIH OSEB V JAVNO ŽIVLJENJE
  – UPAJMO? Zmanjšati.
  ZATO – KAR POGUMNO IN Z OBČUTKOM ZA KOREKTNOST – NAD “ŠKANDALE” L.R. J. KOMENDA

 • Rožle

  A je tole namest Admina ?…
  sam vprašam …

  • Jovo Jamnica

   Ja. Baje, če me tu zarat škandaloznosti dajo na blok, lahko svojo mnejne objavim na Škadal… Tam je tolk člankov, ki jih malogdo sploh čita, kamoli, da bi še komentiro, da me bo Šajherca prav vesela. Sicer sem pa splino iz onega pogrošnega Svet24 takoj, ko se je pojavo Nova portal. LOL

 • Janez

  ŠKANDALI !
  ŠKANDALOZNO !
  SRAMOTNO, ZAMOLČAEVANO !

  KOMUNISTIČNE “KOLEGE ” MORILSKO- LIKVIDATORSKO “NE-DELO” – MARŠALA T I T A !

  Leta 1943 !
  JE MARŠAL TITO UKAZAL – DIPLOMATIU VLADIMIRU VELEBITU – NAJ LIKVIDIRA
  NAJ

  LIKVIDIRA KONKURENTA MARŠALA TITA – I V A L O L O RIBARA !

  Diplomat
  VLADIMIR VELEBIT JE MARŠALOV UKAZ IZVRŠIL !
  – UBIL JE PRILJUBLJENEGA

  IVA LOLO RIBARA !
  Nato je diplomat V . VELEBIT – SAM BREZ I.L. RIBARA
  – ODLETEL NA POGOVORE Z ANGLEŽI V ALEKSANDRIJO !
  Dokazana stvar.
  Dokazal pošteni, odločni nasprotnik Msršala Tita – Momčilo JOKIĆ. L.R. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  MOMČILO JOKIĆ O LIKVIDACIJI – IVA LOLE RIBARA.
  O likvidaciji I.L. RIBARA PO UKAZU MARŠALA TITA M. JOKIĆ
  GOVORI V ENEM OD ZADNJIH INTERVJUJEV. POIŠČITE.
  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=vid&ei=4ZWxWazRKMTFwAKguqD4Aw&q=momčilo.+jokić+&oq=momčilo.+jokić+&gs_l=mobile-gws-serp.3..41j0i30k1.3903.5904.0.8722.6.6.0.0.0.0.172.782.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..0.6.780…33i160k1j33i21k1.ATRVnnrxkIs

  • Janez

   ŠKANDALOZNO !
   MARŠAL TITOVO
   ŠKANDALOZNO LIKVIDATORSKO MORJENJE KOMUNISTIČNIH KOLEGOV.

   MARŠAL TITO JE “ORGANIZIRAL” USMRTITEV
   ZNANEGA

   – D J U R E D J A K O V I Ć A !

   Tudi o tem govori M. JOKIĆ,
   V ENEM SVOJIH ZADNJIH INTERVHJUJEV ! Poiščite s pregledom. L. r. J. KOMENDA
   P.S.
   M. JOKIĆ
   O
   MARŠAL TITOVI ODLOČITVI ZA SMRT. D. DJAKOVIĆA.
   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=vid&ei=4ZWxWazRKMTFwAKguqD4Aw&q=momčilo.+jokić+&oq=momčilo.+jokić+&gs_l=mobile-gws-serp.3..41j0i30k1.3903.5904.0.8722.6.6.0.0.0.0.172.782.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..0.6.780…33i160k1j33i21k1.ATRVnnrxkIs

  • Janez

   ENO NAJBOLJ SRAMOTNIH
   ŠKANDALOZNIH DEJANJ – VODSTVA KPJ.

   SRAMOTNI ŠKANDALOZNI UMOR
   IN ŠE PREJ ENOTEDENSKO MUČENJE

   STAREGA, HUMANEGA KOMUNISTA, PRVEGA KRITIKA – STALINA
   – Živojina PAVLOVIĆA
   GORKIĆEV KOMUNIST ŽIVOJIN PAVLOVIĆ JE 1940. LETA IZDAL KNJIGO

   “BILANS SOVJETSKOG TERMIDORA” BGD, 1940.

   V KATERI KRITIZIRA STALINA, ČISTKE, GULAGE ITD.
   Jeseni 1941 se je Ž. PAVLOVIĆ
   HOTEL PRIDRUŽITI VODSTVU KPJ V UŽICU !
   Vendar so ga vodilni komunisti DEDIJER, P. STAMBOLIĆ, PENEZIĆ – KRCUN – OSEBNO MUČILI !
   Na ukaz vodilne trojice KARDELJ, DJILAS, TITO
   PA SO GA
   LIKVIDIRALI – Živojina PAVLOVIĆA.
   Iskali so njegov zvezek s kadrovskimi evidncami KPJ. TUDI O TEM M JOKIĆ. L.R. J. KOMENDA
   P.S.KRITIK TITA
   IN NJEGOVEGA VODSTVA KPJ – M. JOKIĆ.
   Poiščite mesto o Ž. PAVLOVIĆU.

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=vid&ei=4ZWxWazRKMTFwAKguqD4Aw&q=momčilo.+jokić+&oq=momčilo.+jokić+&gs_l=mobile-gws-serp.3..41j0i30k1.3903.5904.0.8722.6.6.0.0.0.0.172.782.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..0.6.780…33i160k1j33i21k1.ATRVnnrxkIs

  • Mate

   Nauči!
   Se!
   Pisat!

 • Kosobrin

  Ni potrebno nobenih novih cajtng,imamo vašega dovolj ….

  • Peter

   A ni fajn. Sploh ne rabiš Jevgenijih razkritij….
   Srečen človek si, no.

   • Kosobrin

    To niso razkritja, so samo obsojanje, žaljenje in vračanje v 2. sv. vojno. V resnici so ga vsi lomili – partizani in domobranci. Domobranci pa še najbolj, ker so izdajali svoj lastni narod in se povezali z okupatorjem! Kaj takega skozi vso človeško zgodovino ni bilo … dvigniti roko nad lasten narod – pa najsi bodo levi ali desni . Čas bi že bil, da to skrinjico zapremo, ker naših otrok to ne zanima, vsem bi nam moralo biti pa v opomin, da se kaj takega nikoli več ne zgodi!

    • kolesar

     OH NEZNANJE!! Vprašaj se koliko ljudi so pobili domobranci /na desetine/ in koliko partizani /na stotisoče/ in to po končani vojni, a ni to zločin nad svojim narodom, pod

 • Janez

  SRAMOTNO !
  ŠKANDALOZNO
  VEDENJE ex KOMUNISTIČNE OBLASTI V EX KPJ ZKJ YU !
  Po
  “KOLEGIH KOMUNISTIH “,
  KI JIH JE UKAZAL LIKVIDIRATI – SAM – MARŠAL TITO !

  S O KASNEJE – KPJ, ZKJ KOMUNISTI PO TEH OD MARŠALA TITA – LIKVIDIRANIH LJUDEH

  POIMENOVALI
  RAZNE
  TOVARNE:
  ” DJURO DJAKOVIĆ” MISLIM, DA JE BILA TOVARNA STROJEV !
  Po
  – “IVU LOLI RIBARU” JE GOTOVO TUDI POIMENOVANIH VELIKO STVARI !
  Najbolj
  ZA KPJ SRAMOTNO USMRTITEV – HUMANEGA KOMUNISTA Živojina PAVLOVIĆA – so zabetonirali v mmolk. Po
  DOBREM ČLOVEKU
  – ŽIVOJINU PAVLOVIĆU NI POIMENNOOVANO – NIČ.
  NJEGOVO ZGODNJO KRITIKO STALINA. KNJIGO “BILANS SOVJETSKOG TERMIDORA” , Bgd 1940 so KPJ KOMUNISTI UNIČILI !
  Tudi
  Po
  – V. NAZORJU – V LJ ŠE IMAMO POIMENOVANO CESTO, BILA JE RTV NA CESTI
  – MOŠE PIJADEJA – zdaj ni več.

  Tudi
  – HR PISATELJA V. NAZORJA IN
  – STAREGA KPJ ZLOČINCA MOŠO PIJADEJA !
  – JE MARŠAL TITO
  PO VOJNI UKAZAL – LIKVIDIRATI. Dokazano. Podarki so na internetu. Poiščite. L.r. J. KOMENDA

  P.s.še 1x MUČENJE, LIKKKVIDACIJA HUMANEGA KOOMUNISTA
  ŽIVOJINA PAVLOVIĆA, jeseni 1941 v Užicu.

  http://www.yurope.com/zines/republika/arhiva/2001/273/273_23.html

 • Janez

  SRAMOTNO !
  ŠKANDALOZNO!

  ZNANI KPS STALIN ZLOČINEC

  IVAN GROZNI MAČEK- MATIJA !

  JE BIL ROJEN V SORODSTVU.
  JE BIL 1908 KOT OTROK ROJEN IZ RAZMERJA “BRATRANEC+SESTRIČNA”.
  OBA
  NJEGOVA “RODITELJA” OČE IN MATI – STA IMELA ENAK
  NJUN ROJSTNI – PRIIMEK – “MAČEK” .. PREVERITE V ZADOBROOVI,POLJU. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  TO
  JE POTRDIL TUDI PROVOKATOR “VALTER BRANI-SLAV”
  VERJETNO JE ČLOVEK Z. NEVERJETNO OBLASTJO ODLOČANJA O ŽIVLJENJIH DRUGIH – ZATO OSTAL?
  Napol oz.
  NEPISMEN – VERJETNO I. MAČEK NI MARAL HODITI V ŠOLO, KER SO GA VERJETNO SOŠOLCI ZAFRKAVALI – DA JE “PIŽMOVKA” Tako se v okolju LJ REČE INCESTNO ROJENIM.

  • janez cepec

   zanima me, kok so bli tvoji tastari, pa njih predniki med seboj u rodu, glede na to, de si tak KRETEN??

   • Janez

    Nič. Nikakršnih porok v sorodstvu.
    V Komendi so dediči kmetij
    hodili po zdrava dekleta s hriboov nad Komendo in Kamnikom. L.r. J. KOMENDA

    • Janez božji sin

     Mi Slovenci smo zlo star narod smo narod izumiteljev poljedelcev glasbe jezika metalurgije poštenosti iskrenosti .dokler niso prišli prišleki balkanski in nam prinesli gorje nespoštljivost do vsega žensk otrok dežele jezika slovenskega ne znajo nočejo govoriti.zal se bojim da bomo nehali obstajati zaradi partijcev levih smrdljivih cobanov.bog pomagaj Sloveniji in Slovencem amen

  • Valter BraniSlav

   Janez, marsal Tito je bil moj sin. Zato ga imam tako rad.

  • Valter BraniSlav
 • piko8

  Pozdravljam novo revijo in pokončno držo lepe Marjance! Levim muhadedžimkam se izmikajo tla pod nogami in zmankuje argumentov (ppravzaprav argumentov nikoli ni bilo) za nji je zakon naravnega prava po brglezovo ali po bavconu!

 • Janez

  STRAHOVITO SRAMOTNO!
  IN
  ŠKANDALOZNO – ZA MOJ OBČUTEK – NAJBOLJ SRAMOTNO !
  Pa je nad 70 letno
  KP, ZK,
  POLITIČNO IN ŠOLSKO
  POSILJEVANJE
  ŠOLAJOČIH SE OTROK , MLADINE IN VSEH LJUDI EX YU !
  Z
  POLIT, AGITPROP ” GRDO PRAVLJICO”
  O TEM,
  DA JE BIL
  MARŠAL TITO
  ROJEN V KUMROVCU, 1892
  – KOT JOSIP BROZ ! Oče “baje” Franjo Broz, mati Marija Javeršek ?!
  O nerealnosti in imišljenosti teh podatkov
  JE VELIKO NAPISANEGA VSEPOVSOD.

  JAZ SEM DOKAZOVAL
  NEREALNOST TAKE IDENTITETE
  NAM ZNANEGA MARŠALA TITA – PREDVSEM
  Z NJEGOVIM PRECEJ NADPOVPREČNO VELIKIM
  ZNANJEM IGRANJA NA KLASIČNI KLAVIR – TUDI TEŽKIH AVTORJEV VIRTUOZOV
  KOT STA BILA
  – FR. C H O P I N IN F. LISZT.
  Naj nam kdo pojasni, kje in kdaj se je nešolani vajenec kovinarstva ?
  Take
  ZAHTEVNE VEŠČINE IGRANJA LEPIH S TEŽKIH ZA IGRANJE – ETUD FR. CHOPINA – NAUČIL ?
  Ali morda
  V mehanični delavnici v Sisku, v tovarni Titan v Kamniku ? Ali kje?
  NEPOTVORJENO
  PRIČEVANJE HR PEVCA ARSENA DEDIĆA JE – D O K A Z !
  DA
  JE BIL MARŠAL TITO IZJEMNO VEŠČ PIAANIST,
  SAJ JE PO BESEDAH A. DEDIĆA –
  – NA LADJI “GALEB” IGRAL CELO “SLEPO” Z ROKAMI ZA HRBTOM
  IN
  TUDI LEPE, A TEŽKE ” ETUDE ” FR. CHOPINA , VIRTUOZA.!
  To!
  Je “preveč” za skromnega šlosarja Jožeka iz Kumrovca.
  In
  JE TAKOREKOČ

  – “D O K A Z ” DA MARŠAL TITO – NI BIL JOŽEK, JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.

  MARŠAL TITO SVOJEGA MOJSTRSKEGA ZNANJJA V IGRANJU NA KLAVIR
  – TUDI
  NI ŠIROKO RAZKAZOVAL. Le ob redkih izjemnih prilikah je npr. spremljal
  Metropolitansko operno divo Zinko Kunc pri njenem petju arij itd.
  Zato !
  JE PRIČEVANJE
  HR PEVCA A. DEDIĆA – DRAGOCENO. DOKAZNO PRIČEVANJE – JE.. L.r. Janez KOMENDA

 • Janez

  SRAMOTNO IN ŠKANDALOZNO !
  JE NEDVOMNO URADNO PRIKRIVANJE
  PRAVIH ROJSTNIH PODATKOV IN
  PODATKOV O REALNIH STARŠIH – MARŠALA TITA !
  Od
  VERZIJ O TITOVEM ROJSTVU IN REALNIH STARŠIH
  SE ZDI NAJBOLJ VERJETNA RAZLAGA
  HI JO PODAJA – VEKIK NASOROTNIK MARŠALA TITA
  SRBSKI AVTOR, POŠTENJAK
  – MOMČILO JOKIĆ !
  – mati : Marija ERDELYI
  – POLJSKO MADŽARSKA GROFICA, S POSESTVOM PRI SZEGEDU,
  – oče : Franz AMBROS
  BOGATAŠ, ŽID, IZ STARE DRUŽINE ZLATARJEV ITD. Z DUNAJA !

  Jaz, J. KOMENDA RAD “DONIRAM, PODARIM, ČASTIM” S STO EVRRI VSAKOGAR,
  KI NAM BO POSREDOVAL VELJAVNE DOKUMENTE – O TEJ – IDENTITETI !
  Žal
  “NAŠEGA” ZLOČINSKEGA KP, ZK DIKTAORJA – MARŠALA TITA !
  Zelo
  si namreč želim, da bi prebivalstvo ex YU vedelo,
  – kdo realno je kriv za smrt preko miliona ljudi v ex YU !
  – in – da se mladi v šolah seeznanijo z realnimi podatki o ex KP, ZK DIKTATORJU. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  VESE SPODNJE SEM NAPISAL NENAROČENO, NIČ PLAAČANO. JAZ J.K. 65 LET, SEM NEKAZNOVAN , NNEALKOHOLIK, NEČLAN STRANK. PIŠEM IZKLJUČNO ZA IZBOLJŠANJE STANJA V R. SLO.

  NASPROTNIK MARŠALA TITA
  MOMČILO JOKIĆ O IDENTITETI TITA.

 • janez55

  Ali nova revija Škandal pomeni, da Nova24TV izgublja svojo udarno pest Marjanco? to pa bo hud udarec za TV v službi desnice in predvsem za bralce in gledalce.

 • Janez

  SRAMOTNO IN ŠKANDALOZNO JE TUDI
  PONOVNO VZNIKANJE
  “PRAZGODOVINSKIH IZRAZOV !
  , KI SO JIH
  KOT SVOJO “TERMINOLOGIJO” IN KOT ZMERLJIVKE !
  UPORABLJALI
  NEDVOMN ZLOČINSKI
  SLO KPS STALINISTIČNI KOMUNISTI – V 1930. LETIH IN KASNEJE !
  STALINSKE IZRAZE :

  – “R A Z R E D N I BOJ”
  – UPORABIL JE TO ZVEZO BESED POSLANEC ZL – MIHA KORDIŠ V PARLAMENTU R. SLO.

  – “KLERO-FAŠISTI”
  ZA NAS SEDANJE NORMALNO, DOMOLJUBNE VERNE SLOVENCE !
  TE ZASTARELE, FOSILNE IZRAZE UPORABLJAJO PRIPADNIKI – MORDA SPLOH ? “NEREGISTRIRANEGA DRUŠTVA ” ANTIFA.
  Celo
  SMEŠNO FOSSILNI NAPIS IZ T.I. “ŠPANSKE DRŽAVLJANSKE VOJNE”

  – ” NO PASARAN”

  – SE JE POJAVIL,
  -SO SE POJAVILI !
  In

  To celo v
  LETU 2016, 2017 V – CELO V PARLAMENTU R. SLO
  DA !
  IMAMO V R. SLO
  KLJUB
  OSAMOSVOJITVI. LETA 1991
  LE
  MALENKOSTNO SPREMENJENO
  URADNO
  ŠOLSKO IN FAKULTETNO PODAJANJE=VSILJEVANJE
  – DRUŽBENIH
  IN
  – ZGODOVINSKIH TEM
  MLAJŠM GENERACIJAM.

  A?
  ZDI SE, DA NA – F D V in iz nje IZHAJAJOČIH PO- MARXISTIČNIH “INSTITUTIH”
  in ponekod drugod .?
  ŠE VEDNO
  – NA
  VEČINOMA NA ?
  SRAMOTNO, ŠKANDALOZNO NIZEK EX VKP B, KP, ZK IDEOLOŠKI ? IN NE – NA ZNANSTVEN NAČIN.
  S
  ZAPRAŠČUJIM, PRESENEČUJOČIM IN SRAMOTNEM

  I – Š K A N D A L O Z N I M

  V Z N I K O M

  ZASTARELIH KPS STALINISTIČNIH
  IZRAZOV IN ZMERLJIVK – kot so :

  – ” KLEROFAŠIZEM”, ” R A Z R E D N I BOJ ” CELO ” DOMOBRANCI” KOT ZMERLJIVKA- ŽALJIVKA ZA NAS SLOVENSKE DOMOLJUBE I.T.D.
  SEVEDA
  NE
  VERJAMEM V
  PONOVNI VZNIK

  V K P B, K P IN ZK T O T A L I T A R I Z M A !!!
  ZNAKI,
  UPORABA ZGORNJIH IZRAZOV – ŠKANDALOZNO – V LETU 2016, 2017 !
  V
  OSAMOSVOJENI, ŠE NE ČISTO DEMOKRATIČNI R. SLO.V
  Ti
  ZNAKI
  PA
  KAŽEJO,
  DAA VERJETNO
  R. SLO NEKOČ NASILNO MONOPOLNI “PO-KOMUNISTI” – GLOBOKO V SEBI – O S T A J A J O !
  IN
  KI PA SO GLOBOKO V SVOJI NOTRANJOSTI VERJETNO ŠE

  ENAKO DOGMATIČNI “STALINSKI KOMUNISTI”

  KOT SO BILI
  PREDVOJNI ZLOČINSKI KPS STALINISTI MAČEK, KARDELJ, KIDRIČ, M. RIBIČIČ& COMP..?!
  Zato !
  O
  Realnosti
  “NE-ZNANSTVENEGA RAZISKOVANJA” IN POUČEVA= MORDA=VSILJEVANJA MEŠANICE EX VKP B, KP, ZK ITD.
  IDEOLOGIJ IN NEPREVERJENIH, NAJPOGOSTEJE PREPISANIH – PODATKKOV !
  Iz
  POLPRETEKLE SRAMOTNE
  VKP B, KPS, ZKS ITD. ŽAL – TUDI SLOVENSKE ZGODOVINE 1920-2017 !
  STAVKE
  ZAPISANE ZGORAJ – BOM ARGUMENTIRAL V NADALJEVANJU. L.r. Janez KOMENDA

  P.S.
  O REALNI PODOBI, VZROKIH ZA T.I. “ŠPANSKO DRŽAVLJANSKO VOJNO” SEM ŽE PISAL.
  IN BOM ŠE.
  V TEJ VOJNI JE VKPB ZLOČINCE J.V. STALINU ŠLO ZA – ŠPANSKO DRŽAVNO ZLATO, KI GA JE TUDI OROPAL IN ODPELJAL V MOSKVO.
  S POMOČJO ” N K V D=STALINOV GESTAPO OZ. SS” IN S POMOČJO “NAŠIH 500 ŠPANCEV”

 • steiermark

  Onadva na prvi strani te revije, pa izgledata kot prava “psihiča” iz filmov, grozljivk…..

 • bojana

  V uvodu naj povem, da nisem nasprotnica stranke SDS, ker bom po vsej verjetnosti neodvisno od te stranke volila Romano Tomc za katero menim, če bo delovala neodvisno že zdaj izžareva svoj slogan Spoštujemo in Sodelujemo. Vendar tako nizko kot so na stopnicah moralnih vrednot Nova 24 TV, Škandal 24 in predvsem njihova urednica, niso vsi rumeni mediji v Sloveniji skupaj. Nisem študirala novinarstva, vendar ne bi imela obraza podpisati se pod take članke, saj menim, da bi kljub neštudiju te smeri, sama, tako jezikovno kot slogovno, predvsem pa moralno napisala boljše članke. Kaj vam daje pravico, da se naslajate nad bolečino sočloveka? To je moj prvi in zadnji komentar, ker tako Nova 24 TV kot Škandal 24 niso vredni, da bi mi prodajali resnice o življenju nasploh in o življenju ljudi v Sloveniji.

  V razmislek in lep dan,
  Bojana

  • Valter BraniSlav

   +++++++×

 • učko

  Kdor zna, ta zna! Brgla-si-ga-drgla je kar uspešen, njegovi nasprotniki pa nemočno cvil’jo !!!!

 • DJURO SUMAR

  Res ne vem zakaj rabimo še tale ŠKANDAL, saj imamo NOVA24TV.