V Sloveniji oglašujejo LGBT slikanice za otroke

Datum:

“Junij je mesec ponosa,” so v oglasu za otroško slikanico, ki promovira istospolnost, zapisali pri podjetju Mali junaki. Pri tem so poudarili, da so trenutno vse njihove “knjige za istospolne pare in družine” znižane za 10 evrov, 5 evrov od nakupa vsake knjige pa bodo namenili nevladni LGBT organizaciji Outright Action International. “Pokažite svoja čustva + bodite dobrodelni! Ljubezen je ljubezen!”, so dodali v sponzoriranem oglasu na Facebooku, na katerega nas je opozoril bralec Nova24TV.

Podjetje, ki je svojo pot začelo z izdelovanjem personaliziranih slikanic za vso družino, je tako preraslo v še enega promotorja LGBT indoktrinacije. Na svoji spletni strani, kot primer LGBT literature, trenutno ponujajo knjižice z naslovom “Jakob, vedno boš najin mali fantek”, kjer so na naslovnici pristni mali fantek in dve “mami”, zraven pa je še “posebna izdaja” slikanice “Blaž, 10 razlogov, zakaj te ljubim”, na kateri je v ozadju mavrica, v ospredju pa poljubljanje dveh moških.

Na spletni strani Malih junakov sicer piše, da so njihove otroške knjige in slikanice “otroške knjige in slikanice, v katerih lahko kot glavni junak nastopa prav vsak otrok. Izbrano knjigo namreč že v postopku naročila oblikujete vi, tako da določite spol, ime in celoten izgled glavnega junaka. Izberete barvo in obliko las, barvo oči, dodate še pegice in očala ter tako izgled junaka popolnoma prilagodite izgledu otroka, ki ga boste obdarili”. Zdaj je dodana še LGBT dimenzija.

LGBT slikanice, ki jih izdelujejo v podjetju Mali junaki (posnetek zaslona: Mali junaki)

V podjetju pa ravno tako agresivno promovirajo “novo knjigo za vse pare”, od katerih je polovica homoseksualnih. Cilj Malih junakov naj bi bil vsakemu otroku zagotoviti “najlepše otroško darilo – knjigo, v kateri je glavni junak prav on!

Soustanovitelja Hooray Studios Mic Melanšek in Rado Daradan (foto: STA)

Na spletni strani se ponašajo z naslednjo trditvijo: “Skrbno izbrana vsebina naših knjig je primerna za malčke do 102. leta starosti. Tako je! Ne glede na starost po srcu vsi ostanemo otroci!” Za projektom Mali junaki stoji Hurra Studios, založništvo d.o.o. Podjetje ima sedež v Ljubljani, leta 2019 pa je prejelo lovoriko slovenskega startupa leta. Podjetje sta soustanovila Mic Melanšek in Rado Daradan, ta je tudi izvršni direktor. Podjetje svoje knjige za otroke trži v ZDA, Kanadi, Španiji, Veliki Britaniji, Avstraliji, Franciji, Belgiji, Nemčiji, Avstriji, Italiji in Sloveniji.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...