Os Moskva-Teheran še vedno del slovenske zunanje politike: Posledice proruske politike občutimo pri arbitraži in upadanju mednarodnega ugleda!

Foto: STA

Zunanja ministra Slovenije in Rusije, Miro Cerar in Sergej Lavrov, sta danes na srečanju v Ljubljani potrdila dobre politične odnose med državama ter sodelovanje na gospodarskem, znanstvenem in kulturnem področju.” Z Lavrovom pa sta se srečala tudi predsednik vlade Marjan Šarec in predsednik države Borut Pahor. Na srečanju je bilo govora tudi o aktualnih mednarodnih vprašanjih, predvsem o Zahodnem Balkanu”.  A levičarska zunanja politika, ki se namesto k zaveznikom v Evropi in Ameriki nagiba k osi Moskva – Teheran, dela Sloveniji medvedjo uslugo, saj smo v mednarodnem prostoru zapravili praktično ves mednarodni ugled, prigaran med vodenjem Evropske unije v mandatu prve Janševe vlade med leti 2004 do 2008.

Podobno kot nekdaj Karl Erjavec, nas sedaj tudi zunanji minister Miro Cerar nevarno potiska v objem Ruskih interesov. Ruska politika v Sloveniji vidi šibko točko za vstop v evropsko politiko. Težko si drugače razložimo, čemu so ruske delegacije nenehno na obiskih pri naših oblasteh. Nezaupanje zahoda pa se medtem povečuje in vse bolj izgleda, kot da se nas Zahod izogiba. Še v vlogi predsednika vlade je Cerar za enominutne fototermine prosjačil tuje politike od Bele Hiše do Vatikana, Lavrov pa na obisku v Sloveniji levičarske politike tolaži, da seveda ne vodimo proruske politike, da igramo pametno igro in da smo v mednarodni diplomaciji zelo pomemben igralec. Igra mačke z mišjo, in nič drugega.
Cerar in Lavrov sta govorila tudi o drugih mednarodnih izzivih, kot so terorizem, kriza v Siriji in Libiji, stopnjevanje napetosti med ZDA in Iranom ter odnosi s Kitajsko. Cerar je pri tem posebej izpostavil eno najhujših humanitarnih kriz na svetu v Jemnu, kjer je po njegovih besedah treba storiti vse za končanje konflikta in reševanje te humanitarne katastrofe, poroča STA. Hkrati pa taisti Cerara ne vidi nakopičenih problemov z nerazrešeno mejo s Hrvaško in preteče migrantske nevarnosti na lastnem dvorišču, kjer mu migranti že ugrabljajo državljane. Si predstavljate, kaj si ob takšnem pametovanju Cerarja misli Lavrov?

Foto: STA

Lavrov je na novinarsko vprašanje komentiral tudi afero Ibiza, ki je odnesla avstrijsko vlado in v kateri je eno glavnih vlog odigrala domnevna nečakinja ruskega oligarha, za katero se je izkazalo, da je študentka iz BiH. Lavrov je dejal, da gre za rusofobijo, mi pa dodajamo, da se Rusi po tihem smejijo, ko vidijo, za kak drobiž je mogoče kupiti naklonjenost potomcev nekdanjih revolucionarjev iz šole Dzeržinski. Dokler slovenski narod ne bo sposoben ob obstoječih,  dodati še vsaj deset odločnih in razgledanih politikov, kakršen je Janez Janša, tako dolgo bomo v posmeh Hrvaški, Rusiji in vsem državam, ki so se za razliko od Slovenije takšnim ruskim in bližnjevzhodnim manipulacijam sposobne odkrito zoperstaviti.

Franci Donko

 • JANEZ GUS

  Slovenija kam pluješ.Rusofili nam vladajo.Hvala Bogu,da nimamo izhoda na odprto morje in da nas obdajajo anti ruske države.če ne bi imeli tu ža ruse.Doma bomo morali sami domoljub s to golaznijo pomest.

  • antimur

   Upam, da bo med prvimi odfrčal rusofil Erjavec ali kot mu pravijo “Lavlov”, ter z njimi izdajalci kot je driskasti Cerar, moralno umska pokveka Šarec in celotna njegova vlada. Če bo Kučan še kar naprej vsiljeval svojo voljo in voljo njegove bande, bo pred vsemi, ki bo odpeketal, svinja zločinska.

 • Antonius

  Gre za navadno politično provokacijo, ki jo Rusija potrebuje sredi Evrope.
  Seveda je naša izvoljena vlada, Rusom kadarkoli pripravljena zlesti v rit. V ozadju so namreč še osebni interesi in pranje ukradenega denarja z obeh strani.
  Zanimivo je pogledati na rusko odlikovanje ljubljanskega penismankovića. Ugled mu je padel zaradi apotekarke, očitkov vpletenosti v finančni kriminal, sramotnega odpisa 16 milijonov težkega dolga, pa je veleizdajalec izprosil pri Putini, da je pred županskimi volitvami z odlikovanjem penismankovića, pred slovensko butalsko javnostjo, malce potegnil iz dreka.

  • JANEZ GUS

   Tudi to ni res,da se je ta balkanski lopov slučajno znašel na požrtiji medSLO in RUS udbo sodniki.V neki pravni in demokratični državi bi mediji in novinarji znoreli,pri nas pa nikome ništa.Tega rdečuharski mediji njihovi radarji ne zaznajo.Izven njihovega dometa.Kloaka 571………

  • Stric iz ozadja
  • Dada

   Še enkrat mimo. >Nemčija in ostale močne države veselo trgujejo z Rusijo zaradi domače ekonomije, posebej pa so pri Sankcijah pazili, da ne bi okrnili dobavo plina iz Rusije. Dajte malo oči odpreti.

   • Antonius

    Ne pametujte! Da Nemci lahko zelo uspešno izvažajo na Kitajsko, so se prek Bruslja zelo potrudila, da v Evropi lahko Kitajci prodajajo njihov ničvreden odpad.
    Naše, ki perejo ukraden denar v Rusiji, popolnoma nič ne zanima, od kje bo Slovenija dobavljala plin za svoje potrebe. Ne nazadnje so Rusi najmanj zainteresirani, da bi s svojim ravnanjem ustvarili pogoje, da Nemčija in ostala Evropa neha kupovati ruski plin.
    V normalnih državah gospodarstvo narekuje politiki, kako se mora doma in v tujini *obnašati*. Slovenija seveda ni normalna država, ker jo vodijo izvoljeni kriminalci.
    Saj niti tega ne razumete, zakaj Putin prek meja Rusije, rožlja z orožjem.
    No odprite oči, razglejte se po zemljevidu, razmislite in na domače gospodarske in socialne razmere v Rusiji nikar ne pozabite.

 • pajot

  Slovenija junaška, sovjetska bodeš ti
  Kakor mnogi drugi, se tudi jaz nisem mogla sprijazniti s temi razmerami. Nobena, še tako dobronamerna kritika ni bila dovoljena, človek je bil takoj zaznamovan. Rahlo upanje, da se bo uredilo, je vse bolj upadalo, ker sta pri vseh vodečih ljudeh manjkali glavni komponenti za pravilno vodenje: poštenost in sposobnost. Ničesar nismo doživeli, v kar je upal pošten socialist. Bila je nadvlada neandertalcev, ki so se cinično posmehovali vsem vrednotam, ki bi mogle dvigniti narod.

  (Angela Vode, Skriti Spomin, 2004, odlomek iz posta Ane od srca, naslov tega posta in nekaj odlomkov iz knjige Skriti spomin je tu).

  Toliko od Angele Vode.
  Neandertalcev pa je še zdaj ta malo morje: začenši od pritlikavca,serpentinarja,konja brez ročajev do pralnega stroja.

  • JANEZ GUS

   Rdečuhi te knjige ne propagirajo,ker si nastavljajo ogledalo.

 • Dada

  Člamek mimo. Nemčija in druge močne države nemoteno trgujejo z Rusijo, ker pazijo, da ne porušijo ekonomije, pri sankcijah so posebej pazili, da niso prizadeli energetsko dobavo iz Rusije, plin itd. Samo mali Slovenček z Janšo na ćelu, pa bi moral poslušati kakšno meglo prodajajo malim, nemočnim državicam kot jer SLO. Sploh je avtor članka usekal mimo, no to ni nič novega, ker ne ocenjuje mednarodne situacije, samo kritika je, namen članka. Namreč, že pred obiskom Lavrova je bilo jasno, kaj bo, ali ne bo Bruselj storil glede arbitraže. Tudi je bilo jasno pri ZDA, ki veliko orožja proda Hrvaški. Megla, z meglo, pri megli, z Janšo.

  • JANEZ GUS

   Pri nas so tudi oprali RUSKO mil. preko Teherana.To je možno samo v komunistični anarhiji ,kot je SLO guberlija.

   • Dada

    Biznis teče, that is all that matter. A nisi čital kakšne kazni nalaga Bruselj nemškim in angleškim bankam. Zakaj misliš ??? Ker Nemčija ni upoštevala pravil o državnem proračunu…??. Daj no strezni se…lahko je Slovenija še manjša ali še bolj revna….to samo SDS nabija, ker ima čas in ker kritizira vlado, KER NI VLADA SDS. .

  • xtc

   Ko bo Trump stisnil nove ukrepe pa bomo videli kako bo Merckelca še krulila-ali carine prepoved izvoza v ZDA ali pa izvoz v Rusijo in Iran-mislim,da bo Nemcem hitro uplahnil rep.

 • JANEZ GUS

  Tu se vidi kako je rdeča banda brez vsake morale in sramu,svojega dostojanstva,jaza…licemerna.hinavska,cinična.Govori eno,dela drugo.Banda,na katero se ne more noben pakt resno jemat.Vse to je dediščina kučanove komunistične hinavščine.Spoznali so nas in nas ne jemljejo resno.Zato smo tudi na zadnjem mestu po zaupanju med EU državami,po zaslugi pokvarjenih,ne kredibilnih,ne zanesljivih komunarjev..

 • JANEZ GUS

  Tu se vidi,kako Rusiji pride prav še tako bebasta država,kot je SLO,da se bi zavlekli čim bližje v trebuh Evrope.seveda naša sprijena rdečuharska druščina pa jim drži štango.Kahlo je treba odstavit z vseh funkcij.

 • xtc

  Trump bo očitno potegnil prave poteze,tudi zoper EU usrance,državam,ki se ne bodo držale sankcij proti Iranu,bo dal carine ali sankcije v obliki prepovedi izvoza v ZDA.
  Slovenske rdeče kmetavze bo pa drugae,prometno in tranzitno odrezal z zaprtjem Kopra oz. preusmeritve prometa v Trst in Rijeko ter še kam,nič bat,hitro bo SLO rdečim piščancem zavil vrat.
  Rusi se res lahko režijo SLO rdečim tepcem na polno ti jim lezejo v r*** torej zakaj jim potem Rusi ne rešijo arbitraže,ki je že davno mrtva in to SLo levim bebcem razlagajo vsi.
  Rusofilija bo kmalu pokazala še druge stranske učinke nič bat.

  • abc

   A bejži no, Amerikanci so povečali uvoz nafte iz Rusije, nam bi pa sankcije dali , ker smo sprejeli Lavrova na obisk. Amerika je povečala poslovanje z Rusijo v zadnjem letu na vseh področjih, ti pa trosiš oslarije. Te sankcije Rusiji so pa v glavnem predstava za naivno rajo, ki verjame v njih. V ozadju pa se posluje še več, prav tako z kitajsko. Ampak ovce so za strižit, a ne Nova?
   https://vesti-online.com/Vesti/Svet/737827/SAD-bi-mogle-da-povec-aju-uvoz-ruske-nafte-zbog-sankcija-protiv-Venecuele

   • Janez Kepic-Kern

    Pa?
    Kdaj se boš pa ti naučil pravilno pisati – po slovensko ?
    Stalno delaš napake v rabi, pri pisanj PREDLOGOV.
    PIŠE SE:: “S KITAJSKO”,
    NE PA – “Z KITAJSKO”.
    BODO NO TAKO “PREKLETO DOBER”
    IN
    ODIDI NPR. – “NA PEGLANJE KNOFOV”,
    kamorkoli – kjer to počnejo. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

    • abc

     Ti prvo pred svojim pragom pometi, okoli pravilne pisave ( po slovensko ).

 • Garbage man

  Sej ta butl, ne najde na zemljevidu obeh držav, ve pa ,da mu je milći zabičal ,da so naši.

 • Garbage man

  DOLFE JE IMEL PRAV!

 • Janez Kepic-Kern

  Ali smo doživeli, mi Slovenci
  – kdaj kaj dobrega – od Rusov? Ači kdo ve – za kaj dobrega
  – ruskega v Sloveniji?
  Spodnje je bolj zanimivo.
  Ali ima kdo kakšno mnenje
  o
  spodnjem citatnem natisu z interneta
  oz. iz
  HR MEDIJEV? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  CITATNO Z INTERNETA
  IZ
  HR MEDIJEV:

  Ante Kunek: FRANC AMBROZ
  FRANC AMBROZ
  O porijeklu takozvanoga Tite,već
  odavno postoji sumnja da se pod
  imenom Josipa Broza, sakriva i
  prikriva,jedna druga osoba.Srpski
  pisac, Miroslav Todorović,prešle
  godine, napisao je knjigu sa
  naslovom HOHŠTAPLER u kojoj
  dokazuje sa činjenicama, da se je
  taj takozvani Tito, sakrivao, pod
  imenom Josipa Broza.
  Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER,
  tiskana je i objavljena je prošle
  godine u Beogradu i tiskana je
  prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.
  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i
  srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da
  nisu poslušni i odani njemu Titi.
  Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su
  Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa
  Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslije
  rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000
  Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i
  mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili
  su 43, hrvatska katolička svećenika.
  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa
  podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga
  Tite, da bi poslije njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao,
  Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj.
  Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.
  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku
  pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.
  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih
  skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske,
  Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa
  zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio
  iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu,
  ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu.
  Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su
  zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.
  2
  Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka
  stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo
  stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po
  službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.
  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za
  razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice,
  obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima.
  Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem,
  takozvanoga Tite, na jednom drogom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici
  logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu,
  koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet.
  Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga
  Tite.
  Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred
  Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi
  otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo”
  i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali
  do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran,
  sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u
  kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu
  pokorili, Titinom, ”božanstvu”.
  To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje
  žrtve.
  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji
  je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u
  nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.
  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, iskaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te
  novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom,
  katoličkog svećenika u Štajerskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana
  u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine.
  U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće :
  “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u
  Kernetenu.
  Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču.
  On je bio šarmantan mladić…. nije imao prijatelja osim mene i moga brata
  Alfonza.
  Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.”
  3
  Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika
  gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje,
  prozvani Tito.
  Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća
  Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili
  svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove
  pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju.
  Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima
  liječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom.
  Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori
  njemački, sa starim bečkim naglaskom.
  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera
  Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u
  Beču.
  Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena
  Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje
  Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela
  Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu,
  Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”.
  U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je
  16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila,
  zdravo muško dijete.
  Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite,
  jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.
  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip
  Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i
  da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču,
  preuzeo i ukrao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza.
  Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa
  Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije
  su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’
  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi,
  sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje
  srpske interese.
  Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno.
  Poslije balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti
  granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i
  slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog
  prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.
  4
  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od
  države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena.
  U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima,
  sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno
  oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je
  naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad
  HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog
  katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija
  Stepinca.
  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik
  FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od
  svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza.
  U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca,
  Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da prevladamo tri zla
  prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.
  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva,
  pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu
  Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra
  Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u
  Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom,
  odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.
  Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je
  hrvatsko oslobadjanje od komunizma.
  To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta,
  oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od
  nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster
  ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni
  iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.
  Ante Kunek

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!