Poglejte, kako je očetu iz Celja bivša partnerka s pomočjo pokvarjenega policista uničevala življenje!

Ta zgodba iz oddaje Drugorazredni prikazuje dramo v Celju, kjer je policist neskrbni materi pomagal ubežati kazni zaradi nasilja nad svojim otrokom. Bivši partner jo je namreč ovadil, policist pa je spremenil obtožnico in gospodu očital krivo ovadbo. Zdaj je bil gospod obsojen zaradi krive ovadbe, čeprav je punčka že nekaj časa dodeljena prav njemu, saj je od matere pobegnila in z njo noče več imeti stikov. Kako je to mogoče? Zgodba razkriva individualno moč policista, ki je že nekaj časa brez službe, saj je bil pravnomočno obsojen tudi zaradi nadlegovanja neke druge osumljenke.

Zgodba Srečka Mešička iz Celja je bizarna! Pred leti se je zapletel v razmerje z žensko, ki je imela sina iz prejšnjega zakona. Kmalu potem, ko je rodila hčerko, pa se je začela do obeh otrok nasilno obnašati. Zadeva je šla tako daleč, da niti pogovor na CSD, kjer je prosil za nasvet, a ga niso hoteli poslušati, ni več zalegel. “Šel sem na policijo, ker sem moral otroka zaradi posledic pretepa matere odpeljati k dežurnemu zdravniku kar petkrat. Imel sem tudi zdravniška potrdila in sem povedal kriminalistu, kaj se dogaja,” danes pripoveduje Mešiček in pravi, da je bil partnerkin sin, takrat star 12 let, tako obupan, da je za pomoč prosil njega. “Tu so tudi rokopisi njenega sina, ki je pisal, kaj se dogaja, tudi z datumi podprto, kaj se je dogajalo doma, s čim mu je mati grozila, da je cigan, da je prasec, da ga bo ubila, trikrat ga je s svečnikom udarila po roki in tako naprej. Vse to so dejstva,” se spominja Mešiček.

“Takrat sem imel dobro leto in pol staro hčerko in nisem mogel svojega otroka zapustiti,” pove Mešiček. Naš sogovornik je upal, da bo policija ukrepala, toda tukaj se naša zgodba pravzaprav šele začne. Razgovor z njim in pozneje z njegovo partnerko je opravil policist po imenu Iztok Šimek, za katerega se je zdelo, da ga popolnoma razume, dejal je celo, da je “to njegova zgodba izpred desetih let. Tudi on se je ločil. Samo dobite dobrega odvetnika, je rekel. A on je že vnaprej vedel, kako bodo zadeve tekle”. A zadeve so se kmalu spremenile, ko je pri Šimeku zagovor opravila tudi njegova partnerka. “Ona je bila vse do tistega dne zelo pod stresom, ker se je bala, kaj bo, ko bo prišla na policijo. Ko pa je opravila ta razgovor, se še domov ni pripeljala, med potjo me je klicala po telefonu in mi grozila,” je še povedal Mešiček. Začele so se dogajati nenavadne reči: Mešiček je prijavo obrnil proti njemu in ga obtožil krive ovadbe, češ partnerica ni naredila nič narobe. Kmalu zatem, ko se je zaradi slabih odnosov moral odseliti od doma, pa mu je bila na novi dom napotena tudi policija, ki je opravila hišno preiskavo. Vse to na podlagi anonimnih prijav, ki naj bi prihajale od anonimnih sosedov, da naj bi bil Mešiček tisti, ki v resnici pretepa partnerko in svoje otroke. “Vse je bila čista laž,” pravi Mešiček. Zadeva je šla celo tako daleč, da je partnerka na policijo odnesla njegovo službeno pištolo. “Zaposlen sem na ministrstvu za obrambo kot podčastnik Slovenske vojske. In je odnesla od moje službene pištole reverz in povedala temu kriminalistu, da sem ji grozil, da jo bom s to pištolo ubil,” pojasnjuje.

Vsa dejanja matere so skrbno zabeležena. (Foto: Nova24TV)

Zaradi partnerke za nekaj časa izgubil celo službo in dohodke
Ne da bi preverili situacijo, so v SV z njim prekinili pogodbo, je razkril Mešiček in dodal: “Seveda sem se moral pritožiti, z odvetnico sva dala ugovor na delovno sodišče in ga junija tudi uspešno dobila. Nobenega zagovora nisem imel pri SV, samo enostransko odpoved sem dobil. Na zavodu za zaposlovanje nisem dobil niti nadomestila, kljub 25 letom delovne dobe.” Nazaj v službo so ga morali vzeti šele po tem, ko je bilo na sodišču dokazano, da so bile vse prijave zoper njega lažne. Partnerka mu je nagajala in ga psihično izčrpavala še naprej. Ko sta bila ločena in je prihajal po hčerko, ga je večkrat na policiji lažno obtoževala, da jo je napadel. “In je rekel meni policist, da bi vse to verjel, ampak se še vedno bolj verjame mamicam kot očetom, in to bi bilo dobro, če bi imel kje posneto. Jaz sem povedal, da imam posneto na telefonu, vzel sem telefon z glasovnim posnetkom in jim ga dal. Večkrat so ga poslušali in to je bila podlaga, da mi takrat niso mogli izdati plačilnega naloga,” še pojasnjuje.

Šele ko je prišlo do vrelišča, so se zadeve začele reševati
Zadeve so se začele v prid našega sogovornika obračati šele potem, ko je od doma pobegnila hčerka, saj je mati tudi z njo ravnala vse bolj nasilno. Zatekla se je k zdajšnji očetovi partnerki in dejala, da noče več domov, saj da ji grozita mati in polbrat, ki je zaradi težkega otroštva tudi sam postal nasilen. Irena Škorc tako pripoveduje: “K nam je pritekla, bila je čisto izmozgana, ni upala teči niti po cesti, saj se je bala, da bo kdo pritekel za njo. Mati in polbrat sta že predhodno grozila, da bosta ubila očeta in da jo bosta vrgla iz hiše. Sama je pritekla po gozdu, ker se je bala, da ji bosta sledila.” Mešiček pripoveduje: “Takrat sem obvestil policijo in pa odvetnika, na koncu pa še njeno mater. Po dveh urah sploh ni vedela, kje je njen otrok. Epilog tega je bil, da otrok ne more več bivati pri njej zaradi nevzdržnega stanja.” Škorčeva še pripoveduje: “Že nekaj časa je razmišljala o pobegu, ker so ji stalno grozili. Povedala je, da se mati in polbrat pogosto pretepata med sabo, in da je ona velikokrat temu priča in se boji. Pripovedovala je celo o dogodku, ko je polbrat razsekal omaro in je rekel mami, da bo prenehal, ko mu bo prinesla sto evrov.”

Pokvarjeni kriminalist ima na vesti številna kazniva dejanja! (Foto: Nova24TV)

“CSD in šola sta želela hčerko vrniti materi, šele po pisni izjavi hčerke pa ta živi pri očetu, kateremu jo je dodelilo tudi sodišče. Vseeno pa bo oče letos na sodišču obsojen zaradi krive ovadbe, za kar ga je pred leti obtožil policist. Epilog tega je, da sem naredil prijavo zoper partnerko Petro Baručič zaradi grdega ravnanja z otrokoma, na koncu pa sem ovadbo dobil jaz. Vse te zadeve sem podprl z izjavami, rokopisi, pričami in zdravniškimi potrdili,” se zgroženo spominja Mešiček.

Šimek odpuščen šele po spolnem napadu na osumljenko, in to štiri leta po dogodku!
Iztok Šimek je bil lani odpuščen, ker je bil na sodišču spoznan za krivega, da je leta 2013 spolno nadlegoval žensko, ki je bila pod preiskavo. Otipaval jo je in si želel seksa, nehal je šele, ko je padla v histeričen jok. Ugovarjati mu ni mogla, ker je bil kriminalist. A četudi je bil odpuščen iz službe, je še letos na prvi celjski osnovni šoli predaval o pasteh interneta in spolnih zlorabah. Iz službe je bil odpuščen šele po štirih letih. Strokovnjak Jože Romšek pojasnjuje, da je policija velik sistem, ki ima za to namenjene svoje službe, v primerih kaznivih dejanj, ki jih storijo policisti, pa imamo specializirani oddelek državnega tožilstva, ki pa policije o poteku preiskave ne obvešča, dokler postopek ni zaključen.

Tudi Bernard Ravnak je ena izmed žrtev: partnerka ga je prav tako lažno obtoževala nasilja, policist Šimek pa je verjel njej. “Povabil me je na razgovor, kjer sem mu s konkretnimi dokazi neizpodbitno dal vedeti, da do tega dejanja ni prišlo,” pripoveduje Ravnak o tem, kako se je otresel Šimeka.

J. Ž.

 • xtc

  Hm ne se čudit temu,večina CDS ejevk je pijank,ločenk ,kurb ,kot žal tudi pri policiji in sodniji-sodnica ,ki mi je nekoč sodila,je izgubila otroka in službo,ker je bila pijanka ,auč nima smisla o SLO golazni.

  • Zgornji

   JA, TUDI PRI NAS NA CSD IMAMO ENO TAKŠNO KUZLO LOČENO ZAPITO , Z DVEMA OTROKOMA, … IN POTEM NAJ BI TAKE POKVARJENE BABE ODLOČALE O USODI OTROK , ČE ŠE SAME NIMAJO UREJENIH RAZMER DOMA IN PREDVSEM NEUREJENO V SVOJIH POKVARJENIH GLAVAH !!! ! !!! NAROBE SVET !!! ! !!! ZMEDA TOTALNA !!! ! !!!

   • Novakec1

    Kaos.

    • Zgornji

     Ja , Žal.

   • kraljica vesolja

    Ja, prjav jo pa naj jo zamenjajo. Aja, ne, ti se sam usajaš, naredu navš pa nč. Reva.

    • Zgornji

     Precejšen del mesta jo že pozna po njenih izpadih , … mar meniš, da sem edini ki bi ji rad pomagal ?

  • Novakec1

   To gulazen ki se je razmnožila v slolandiji lahko spuca edino padec meteorita, bo pa tudi nekaj malega kolateralne škode. Zbogom.

  • VERRZIFIKATOR

   Moj dober znanec pozna tega fanta in ve o njem povedati samo dobro.

 • Mojca pokraculja

  Nova24, nehajte že s tem “Poglejte” v naslovih člankov ! Abotno do konca. So vas to učili na FDV?

  • KAPIBARA

   “Poglej” mojca, pa ne beri teh člankov, s takimi naslovi..

   • Mojca pokraculja

    Misliš da jim je težko napisati brez tega “poglejte”? Jaz lahko stran gledam, odmislim, toda ta cefurscina se bo prijela.

    • KAPIBARA

     Tu sem ti dal pluskota

 • Kučan je kriv.

  • učko

   Itak !

  • Gr Enze

   ON JE ŠE VEDNO KRIV

 • večni srb

  Vojaško policijska džamaherija, pa še cjele povrhu, ne more biti drugače.

  • kraljica vesolja

   Čist prov je tem idiotom.

 • Gr Enze

  SKRATKA Z ENO BESEDO PIČKE POKVARJENE PIJANE ZADROGIRANE ! A J TOK A NE ?

 • Zgornji

  ” A četudi je bil odpuščen iz službe, je še letos na prvi celjski osnovni šoli predaval o pasteh interneta in spolnih zlorabah . ” … IN TO NAJ BI RAZLAGAL NEKDO KI JE SPOLNO ZLORABLJAL !!! ! !!! ALI STE SE POLICAJI ŽE VSI POVSEM POKVARILI, ALI JE ŠE KJE KAK POLICAJ KI JE VSAJ MALO MANJ POKVARJEN ??? !!! ??? KER, POZNAM ŠE 4 PODOBNE PRIMERE IZ POLICIJSKIH KROGOV … AMPAK DVA SO ŽE KAZNOVALI . ENEMU PA SPLOH NIČ NE MOREJO , KER SE TAKO SPRETNO IZMIKA !!! ! !!! KAAAM SMO PRIŠLI … ŽENSKE SO NAM ZRASLE ČEZ GLAVO … POLICIJI TUDI NE MOREMO VEČ ZAUPATI ČE PA TAKŠNA ZLODEJSTVA POČNEJO …

  • Steiermark

   Niso vam ženske zrasle čez glavo ampak podgane, v podobi “žensk”…..

   • Zgornji

    Mislim da si tukaj Užalil podgane, … !!! Žal. :-(

 • Zgornji

  ” Začele so se dogajati nenavadne reči: Mešiček je prijavo obrnil proti njemu in ga obtožil krive ovadbe, češ partnerica ni naredila nič narobe. ”
  Nova24 , a ste se tukaj malo zmotili ? Ker je malo čudno … verjetno je mišljeno da je bil pravi storilec – krivec le Iztok Šimek ki pa je očitno hotel nečistovati še z Prepokvarjeno Prezlobno Petro Baručič …
  Upam da boste čimprej popravili nastalo pomoto. Hvala.

 • montyamp

  UDBOVSKI DECI ,
  komunistom in levici ne preostane drugega, kot da lažejo in sovražijo.
  Sovraštvo ni znak sedanjega zla, temveč je posledica medvojnega in povojnega velikega zločina.

 • montyamp

  Država ki stoji na nepokopanih kosteh , ne more rezultirati kvalitetnih služb ki naj bi skrbele za red .
  Kdaj in kje so morilci storili normalno državo ???
  Otroci delajo tisto , kaj vidijo svoje starše .
  Tudi defektni policaji obstajajo , seveda so bili sami tudi nekoč otroci , v glavnem udbovskih ovaduhov , ki so svoje potomstvo tlačili v VARNE DRŽAVNE SLUŽBE , DA JIM NE BO TREBA DELATI .
  Danes jim pa tile izkrivljenci uničujejo vnuke , tako da kumunistični fašizem v spregi z udbovskimi hipokrizijami , se kot bumerang vrača v kroge zveze norcev , po Dežmanu .
  Koristi ima Slovenija kot država od nasilja v družinah bore malo , ker s psihološkim terorjem in udbovsko ljubeznijo vzgojeni potomci zazidarske mašinerije , za dobrobit skupnosti lahko prispevajo le kriminalce , nasilneže , lopove , bandite , kleptomane , zafiksane podpornike LGBTQ industrije , sodnike katerih otroci terorizirajo cele šole , državne uslužbence ki z aferami rušijo ministre in nato kurijo arhive po bankah , sodnice ki montirajo slabe procese , atentatorje ki koljejo PRAVE KLENE SLOVENCE
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K…………..
  In v takem okolju se lahko človek dobro počuti ????????????????

  • montyamp

   SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU —

   SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

   • Novakec1

    Kosti ki jih na plano vlečeš skuhaj v nedeljski župci.

    • Mojca pokraculja

     Ti jo bos pa jedel.No saj jo ze od 45.

   • kraljica vesolja

    Pejt se zdravt, srbomrzec.

 • Franc Šink

  Karavana brez pasjega laježa.

  • Novakec1

   Psi so začel blejat, be, be ,be….

 • Ana Job

  V našem kraju je direktorica na CSD, obravnavancem intenzivno prodajala Am*way, za tiste, ki čistil niso kupili ni naredila nič. Očitno direktorice na CSD-ju serijsko zlorabljajo položaje.

 • Joža

  O pokvarjenosti direktoric CSD-jev ni za govoriti. Sicer pa se človek ne čudi, če komu poči film in skuša pravico vzeti v svoje roke. Beremo, da je prek 80% sodnikov pri nas ženskega spola. Smo pobabjen narod, ker so bili moški pobiti, zdaj pa so simbolno kastrirani. K temu teži celoten državni aparat.

  • Djuro Sumar

   Popolnoma nepomembno je, kakšnega spola je sodnik. Ti pa si pohabljen v glavi.

   • večni srb

    Sodniki nimajo obrnjene menstruacije, nobena količina alkohola nima takega vpliva.

    • Djuro Sumar

     Ne vem kaj je obrnjena menstruacija, alkohol pa je itak prepovedan.

   • Joža

    Pohabo imaš sam, v glavi: seveda je spol pomemben, saj psihologija pove, da ženske niso sposobne moralnega odločanja v taki meri, kot moški. To ti pove tudi življenje: ženska je žoga, ki se zvali tam, kamor jo nese. Tudi ni sposobna vzgoje dečkov. Ko sio v večini ženske sodniki, najeb..o predvsem pravi moški in pravičnost. Tvoje neznanje o življenju je enormno.

    • Djuro Sumar

     Psihologijo si se zanesljivo učil na teološki fakulteti. Na takšne bedarije, kot jih kvasiš, težko naletim celo na tem portalu. Ženska ni sposobna vzgajati dečkov. Ja kdo pa jih vzgaja?

 • Djuro Sumar

  Vse to se dogaja v kapitalizmu, v socializmu so bile te stvari pošteno urejene.

  • Franci Kos

   Butelj!

   • Djuro Sumar

    Vem da je resnica kruta, ampak tako pač je.

  • Amerikanc

   V Socializmu so si policaji privoščili še več “kurbarije”, kot si jo sedaj miličniki.

   • Djuro Sumar

    Miličniki so bili zakon. Če so te ustavili z avtom narolanega, so te varno spremili do doma.

    • montyamp

     Ja UDBOVSKIM MLADIČEM , saj se cigani tudi skup držijo .

     • Djuro Sumar

      Pa izdajalci tudi. Gliha skup štriha.

  • montyamp

   Kaj kurćanizem udbopartijske teroristične celice z zazidarskim potomstvom je kapitalizem ???
   Tega pa do danes nisem vedel , da je žretje nemških pomij bankrotiranih komunistov tudi kapitalizem .
   Hehehe , kake majmune je nakotil samozapravni socializem .

   • Djuro Sumar

    Seveda nisi vedel, saj itak nič ne veš in še manj razumeš.

    • montyamp

     Je toplo kaj v lastnem dr… ???

     • Djuro Sumar

      Ne vem, ti boš že vedel, saj je to edino kar veš.

 • Egon83

  Taka lažniva ženska se spajdaši s sebi podobnimi sfrustriranimi kuzlami na CSD-ju ter se dela ubogo in nedolžno pri kifeljcih, zraven verjetno še malo z očmi zavije in z ritjo pomiga. Tudi znanca je baba obtoževala lažnega nasilja v procesu ločitve, potem pa jo je dobil na samem in prefukal do amena. Češ če že plačujem za nekaj, kar nisem storil, potem bom ta ”joker” izkoristil, saj je uvidel da je od pregovarjanja in besedičenja, ki se takih bab ne prime, treba preiti k dejanjem. Ko se je baba pošteno usrala, je ločitev stekla gladko in obdržal je svojo hišo. Kot mi je priznal kasneje, je resno razmišljal, da bi najel še nekoga, ki bi prefukal dve kuzli na CSD-ju, a se za to ni odločil. Pride trenutek v življenju, ko popustijo vse moralne zavore in ko ugotoviš da je celoten sistem nastrojen tako, da ženska dobi pravno bitko samo zato, ker ima vagino, zatorej je potrebno izvršiti druge, radikalne ukrepe.

  • slonateg

   Se strinjam v celoti

 • kraljica vesolja

  Bogi moški, kaj vam ženske delajo. Naj vas uničjo do konca, seksisti nacistični posiljevalski. Kva vi vse ženskam delate, vse se vam to vrača.

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Ne seri, budala. :)

   PS: Malo pretiravate z svojimi laži, feministke. Nobeden vas noče. Niti Mohamed. :)

   • bednick

    ..

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Zakaj že? :)

     PS: Še eden “ta desni” primitivec. Neverjetno. :)

     • bednick

      Oprosti, komentar je bil namenjen kraljici.
      Bom popravil.

     • Rožle

      Ja, pa sej ta je tut prfukjena ..

   • Varj0901

    Tebe pa res nihce noce, katera bi zelela biti s takim kriminalcem, vsaj priznas da si udbovec, pa tudi iz tvojega pisanja je razvidno, da si velik revcek obupan. Se pa vidi da se udbovci in jansevci samo navidezno kregate. Ampak cas se izteka za oboje. Vi mislite da se ne vidi, ko pisete po internetu, da ste eni cudni tipi. To vsak normalen vidi. Slabo uslugo delate svojim politikom, javnosti je povsem jasno, koliko je ura, in da je to spet neka depala vas, dve paravojaski skupini. Sami se izdajate s pisanjem na forumu.

  • bednick

   A si ti mal prfukjena?

   • Rožle

    Pa ne mal ..

    • kraljica vesolja

     Sej tud ti nisi lih gladek, ampak naj ti bo. Kva je, Bednik, a te mamica ni mela rada. Mrš.

     • Varj0901

      Zato ga je pa jansa vzel, on ga ima rad, on pa zanjga naredi kar hoce. Se sanja se ti ne med kaksne ljudi si padla in ce te napadajo, se ne sekiraj, oni nimajo zivljenja niti prihodnosti. To so v bistvu revezi. Morali bi se ti smiliti. Delajo za janso, to je vse njihovo zivljenje.

  • bednick

   Govno blesavo!!!

 • montyamp

  Takole piše Havel:

  »Le redko se zgodi, da družbeni sistem ponudi tako na stežaj odprta vrata ljudem, ki so pripravljeni podpreti karkoli in kdajkoli, če jim le prinese kakšno korist; ljudem brez načel, hrbtenice, ki so v želji po oblasti in osebni obogatitvi, rojenim lakajem, pripravljenim na vsakršno ponižanje, in sposobnim kadarkoli žrtvovati svoje sosede in svojo čast za golo priložnost, da se spečajo s tistimi, ki imajo oblast. V tej luči ni presenetljivo, da tako številne javne in vplivne pozicije zasedajo, bolj kot kdajkoli poprej, notorični karieristi, oportunisti, šarlatani, ljudje dvomljivih dosežkov; na kratko: tipični kolaboranti, ljudje, ki imajo poseben dar prepričati se, da njihovo umazano delo na vsakem koraku služi reševanju nečesa ali pa vsaj preprečevanju, da bi jih zamenjali še slabši ljudje. Prav tako ni presenetljivo, da v takih okoliščinah cvete korupcija med javnimi uslužbenci vseh vrst, da so povsem odprto pripravljeni sprejemati podkupnine in se brezsramno obrniti tako, da to koristi njihovim zasebnim interesom, ki jih diktira pohlep … Število ljudi, ki iskreno verjamejo tisto, kar pravi uradna propaganda in ki zares podpirajo oblast, je manjše, kot kdajkoli poprej. A število hinavcev vztrajno narašča: do točke, ko je pravzaprav vsak državljan prisiljen postati to – namreč hinavec – tudi sam. Opazimo lahko, da nikogar več ne zanima, ali ljudje zares verjamejo tisto, kar govorijo, ali pa jim gre le za zasebne koristi.« VIR http://www.iusinfo.si/DnevneVsebine/Kolumna.aspx?id=120368

 • montyamp

  Število hinavcev v Sloveniji vztrajno narašča , ko je med UDBOVSKO DECO pravzaprav vsak državljan prisiljen postati to – namreč hinavec – tudi sam.

 • Nšo-či

  Uboga deklica. Žalostna zgodba. Ji pa nekaj manjka. Predvsem odgovor na vprašanje, kako lahko moški opazuje pretepanje otroka in v tistem delčku sekunde ne stori ničesar? Da fizično ne zaščiti otroka.

  • montyamp

   Mislim da je udbovski terorizem zarezal tako globoke brazde v psiho posameznika , da posledićno kronični strah vlada nad razumom , ki danes postavlja temelje rdečemu fašizmu .
   Če bi se znašel v podobni situaciji , ………………………………………

   • Nšo-či

    Ja.. meni sploh na misel ne bi prišel pogovor na CSD.

   • Miro

    predvsem pa vate bedak zahojeni

  • večni srb

   Mogoče mu ne bi več nastavila, če bi se mešal.

  • Varj0901

   Meni se pa bolj tvoja smili, ne poznam nobene mame, ki bi imela toliko casa na netu previseti kot ti, ne da bi otroka zanemarjala. Malo se zamisli. Vsaka normalna in v redu mama vsak trenutek, ko ni v sluzbi, izkoristi za ukvarjanje s svojimi otroki, mislim da vsaka.

   • Nšo-či

    Komentar ob 4 zjutraj in nov klon za pohod.

 • bednick

  Največja napaka je, da se ljudje preveč zanašajo na državo pri stvareh, ki bi jih morali sami rešiti.
  Tudi moški niso več moški in jih vsaka kurba lahko vrti okrog prsta.

  • Nšo-či

   Tokrat se pa strinjam s tvojim razmišljanjem.

 • Štajerc

  Sem se kot laik postavil v vlogo nepristranskega sodnika in skušal soditi primer, po branju zmedenega članka. Po nekaj minutah sem obupal.

 • slonateg

  Šimek zrel za ornk batine….od mene bi jih že fasal z značko al pa brez….s pihalnikom al pa brez….če ne druga bi ga na njegovem šihtu pred kolegi oklofuto pol pa dalje…peder smrdljivi….k misli da če ma aurejino značko da si lohk vse prvošči…pol še pa babo da bi bla plava ko nebo…..

  • Iztok Šimek

   Očitno se ne zavedate morebitnih pravnih posledic svojih groženj…

 • montyamp

  Slovenska policija je v službi starih udbopartijskih fosilov .
  Mladina v policiji je pa kastrirana in se bojijo svojih senc , da ne izgubijo šihta , za katerega bi se morali odločati samo pošteni ljudje , ne pa komunistično retardirana omladina .
  Zato boste redko naleteli na pametnega policaja v Sloveniji , so redki kot gobe pozimi .
  Vrh policije vodi murglosrbija z žveplenim pritlikavcem , atentat demokratom iz halbmadžarskega gnezda .
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K

  • šmentanamuha

   Poslušala sem en video, kjer je govornik povedal, da se v policijo in verjetno udi v vojsko namenoma kadruje inteligenčno manj sposobne kadre, ker bodo tako prej izvršili tudi moralno sporne ukaze.

   • Simon Novak

    Včasih lahko video tudi pogledaš, ne samo poslušaš, zato se mu reče video

  • Simon Novak

   Seveda, Kučan je generalni direktor policije “v senci”

 • Borut Zabret

  Slovenska policija je kriminalna zdruzba,ki sciti lopovske elite in ustrahuje postene in jim unicuje zivljenje saj tako deluje nasa drzava oz.sistem.

  • Simon Novak

   Upam, da jim boš imel to jajca povedati, če boš imel opravka z njimi

 • Joža

  Psihologija in psihoanaliza povesta, da ženske niso sposobne moralnega odločanja v taki meri, kot moški. To govori tudi življenje: ženska je kot žoga, ki se zvali tam, kamor jo nese. Tudi ni sposobna vzgoje dečkov. Ko so v večini ženske sodniki, nastradajo predvsem pravi moški in pravičnost. Kdor tega ne ve, pojma nima o življenju.

 • Olga2345

  To dobiš, ko socialke sedijo v pisarnah, policaje vozijo mladoletnice in se popiva na službeni vožnji!
  Policaji se ukvarjajo raje s Kanglerjem….in taksiranjem NEZAKONITIH migrantov!

 • Garbage man

  V policiji je 95% podkupljenih in 75% uživalcev drog !

  • montyamp

   Se pravi 165 % banditi .

   • šmentanamuha

    Ne gre ti statistika. Nekateri so lahko oboje.

  • Simon Novak

   V kateri državi?

 • montyamp

  Strahovladje rezultira takšne odnose v družinah .
  V komunist-fašističnem socializmu je tega več kot v kapitalizmu in potem se sprašujem kaj je komunizem , če je kapitalizem gniloba .
  Komunizem je verjetno gama žarčenje in to brez radioaktivnih materialov .

  • jovan jovan

   Koliko ljudi pobijejo policaji v ZDA? Kaj ima socializem s pokvarjenim kriminalistom? Nič. Kot ti s pametjo ne!

  • Djuro Sumar

   In to žarčenje ti je poškodovalo možgane.

 • Slovenc

  Ne serte zdej proti policistom zaradi enega gnilega osebka. Dobro poznam policiste v velemestu in so vsi dokaj posteni in dobri ljudje. Ce se pa govori o sodicu in sodnikih je p stvar cisto drugacna saj vsak sodnik dela v korist “mamic” ko se gre o otroku…

  • bi jo

   ja,ja, diamantna rezila pa to….če razumeš…

 • Mimoidoči

  Ljudje se nočejo “samoupravljat” po Kristusovem nauku. Zato pa pride do tega.

  Titu 3
  3 Saj smo bili tudi mi nekoč neumni, neubogljivi in
  v zablodah. Stregli smo najrazličnejšim poželenjem in nasladam. Živeli
  smo v hudobiji in nevoščljivosti. Neznosni smo bili in sovražili drug
  drugega.

 • Valter BraniSlav

  Vsak drugi clanek v vasem hujskashem casopisu se zacne takole:
  POGLEJTE KAKO….

 • Iztok Šimek

  Neresnice, zaničevanja in blatenje mojega imena, kar je navedeno v članku ne bo ostalo brez pravnih posledic…samo še to pritožba očeta nad postopkom je bil temljito obravnavna in ocenjena kot neutmeljena.