Poglejte, kako so na POP TV spet lagali javnosti, svoje napake pa trmasto ne želijo priznati!

Foto: YouTube

V soboto so na komercialni televiziji POP TV pripravili prispevek o poljskem evropskem poslancu, ki je izjavil, da so ženske manj inteligentne od moških, kar je podprl z argumentom, da med najboljšimi stotimi igralci na uradni šahovski jakostni lestvici ni nobene ženske. Na POP TV so se odločili izjavo poljskega poslanca demantirati, kar niti ni nujno slabo, saj je šlo za selektiven argument, toda svojo tezo je novinarka Janja Zdovc podprla z neresnicami, kar ni ušlo budnemu očesu slovenske javnosti. Zgodba o lažnih novicah, ki jih producira POP TV, je najprej začela krožiti v tvitosferi, zelo problematično pa je predvsem to, da so se na največji slovenski komercialni televiziji spustili v besedni dvoboj z avtorjem kritike, namesto da bi preverili resnična dejstva in se za napako opravičili.

V prispevku z dne 11. marca 2017 je novinarka Janja Zdovc trdila, da je na šahovski jakostni lestvici med najboljšimi stotimi igralci tudi ženska šahista Judit Polgar, kar pa ni res. 40-letna Madžarka sicer velja za najboljšo žensko vseh časov v tem športu. Bila je najmlajša igralka, ki je kadarkoli prodrla med najboljših 100 šahistov na svetu, saj je bila leta 1989, ko ji je to uspelo, stara samo 12 let. Polgarjeva je leta 2005 osvojila kar 2735 točk, največ v njeni karieri, kar jo je na svetovni jakostni lestvici uvrščalo na izjemno visoko 8. mesto. Toda zadnjič je bila na lestvici uvrščena avgusta leta 2015.

Svetovna šahovska lestvica je bila zadnjič posodobljena v začetku meseca marca letos, trenutno pa med najboljšo stoterico ni nobene ženske. Nobena ženska pa nikoli v zgodovini ni prišla v pozicijo izzivalca svetovnega prvaka, kaj šele svetovnega prvaka, na kar je na Twitterju opozoril blog Svoboda. Trditve komercialne televizije, da je Polgarjeva premagovala tudi svetovne prvake, je zato zavajanje javnosti. V resnici ima madžarska šahistka zgolj nekaj dobljenih partij, proti vsem najboljšim igralcem pa ima negativno medsebojno statistiko.

POP TV se je torej spodbijanja izjav poljskega EU-poslanca Janusza Korwina Mikkeja lotila zelo slabo, saj je nastopil z lažnimi argumenti. Na blogu Svoboda opozarjajo, da je podobnih primerov, ko komercialna televizijo v slovensko javnost širi lažne novice, v zadnjem času preprosto preveč.

Prav tako se je vredno vprašati, če se je novinarka Janja Zdovc sploh ustrezno pripravila na svoj prispevek, saj se je milo rečeno lotila bojev z “mlini na veter”. Številni strokovni članki, napisani v daljni oz. bližnji preteklosti, razkrivajo sicer fenomen moške dominacije v šahu, kar pa ni posledica slabše razvitih možganov pri ženskah, temveč posledica drugače razvitih možganov, saj ženske razmišljajo drugače, v primeru šaha torej slabše. Gre namreč za fiziološko razvit pojav, saj se možgani fetusa še in utero pod vplivom testosterona razvijajo drugače.

To seveda ni povšeči feminističnim gibanjem, ki so med slovensko levico izjemno močno razširjena, zato imajo svoj vpliv tudi na režimske medije, kot je POP TV. “Zagotovo primer šaha odpira številna vprašanja o tem, kako dana razlika med spoloma vpliva na razlike npr. v vodenju podjetij in kaj to pomeni za enako zastopanost spolov na vodilnih položajih,” še piše Svoboda na Twitterju in dodaja, da gre v primeru prispevka Zdovčeve za lažno novico, česar pa na POP TV niso najbolje sprejeli.

Z omenjene televizije so se na Twitterju namreč oglasili prek uradnega profila oddaje 24 ur, pripeli profil šahistke Polgarjeve in blog Svoboda označili za “lažnega informatorja”. Ob tem svojih podatkov na POP TV niso preverili, sicer bi prišli do ugotovitve, da se je novinarka Janja Zdovc raziskovanja in dostopanja do podatkov lotila kar prek Wikipedije, kar samo po sebi pomeni, da se je zanašala na neuradne in nepreverjene informacije. Prav tako bi na POP TV z malo več volje in vloženega truda lahko ugotovili, da je Polgarjeva že leta 2014 javno napovedala svojo upokojitev iz aktivnega igranja šaha.

L. S.

 • AlojzZ

  Če sem pravilno razumel:

  Poljski poslanec: ” … o ženske manj inteligentne od moških, kar je podprl z argumentom, da med najboljšimi stotimi igralci na uradni šahovski jakostni lestvici ni nobene ženske.”

  POP TV: “Ni res! Je ena ženska!”

  :=) :=):=) :=) :=) :=) :=) :=) :=) :=) :=) :=) :=) :=) :=) :=) :=) :=)
  Očitno na POP TV vladajo ženske! In imajo prav!

 • Krtača17

  Very fake news se obeša na drug medij s kocinco, medtem ko se sami lažete ma čisto z vsakim člankom. Budale. Še en razlog zakaj ne bom volil Janše.

  • Darth Vader

   jest ga pa bom, še več, še v SDS se bom vpisal in začel načrtno preganjat lokalne leve dolgoprste politike

   • Krtača17

    Moje sožalje.

    • Darth Vader

     sej te ni treba bit strah, sej ti ne bomo nič naredil, razen da te bomo poslal delat :)

   • Iza Demos

    Definitivno ne bom šla na volitve pa tudi v nobeno stranko se ne bom vpisala, bi se ti pa pridružila pri načrtnem preganjanju lokalne leve, a tudi sredinske ter desne dolgoprstne politike. Imaš že kak osnutek načrta?

    • Darth Vader

     kopiral bomo politiko Donalda Trumpa

  • šmentanamuha

   Tvoji argumenti to pot niso najboljši, Krtača17:)

  • Viktorh

   Imate nekaj skupnega – laž.

  • Borut Stari

   Kaj pa zdaj? V jok pa na drevo.V vsakem primeru ne boš volil Janše če ne kandidira v tvoji volilni enoti, Toliko o šahu in ženskah. Ženske kvote tudi v postelji niso vedno dobrodošle.

 • jan

  Pomp TV = fake news

 • janez zorman

  Meni se prav dopade, da so mi “nasilno” odklopili POP TV in A kanal. Človek lahko preživi tudi brez POP novic – z manjšim stresom. Upam da počasi ugasne še LJ – TV.

 • indijanka

  Šah je kraljevska igra. Obožujem jo. Če tezo o šahu malce zavrtimo na narodno raven, bi se lahko povprašali tudi o pameti Butal, kajne? Če bi se s tezo o šahu še igrali, bi se pa lahko povprašali, kaj je z najpametnejšimi tega sveta narobe, da je njihova pozornost usmerjena v igro? Za žensko mnenje gre. Ne si gnat k srcu.

 • centurion

  O inteligenčnem kvocientu žensk in moških ter šah prepustimo strokovnjakom.
  Je pa tudi v zadevi manj pomembno.
  Lahko pa komentiramo IQ Janje Zdovc, Evgenije Carl,
  Mojce Šetinc-Pašek in modelov v slovenskih MSM medijih, ki so
  žalitev za žensko populacijo.
  Delajo pač za »na levo stran, k nogi, priden, piškotek«, za kar ne rabiš inteligence.
  Ne se čuditi, da razne solatarke in presstitutke eksemplarno
  nižajo ugled ženskam in dajejo vtis, da je ženski IQ na ravni primatov.
  Poudarjam, da so za tako sliko v javnosti krivi omenjeni in podobni osebki.
  O ženskah pa imam osebno zelo pozitivno mnenje in smatram, da
  so nam enakovredne.
  Pa lep dan želim.

 • Viktorh

  Izjava poljskega EU-poslanca Janusza Korwina Mikkeja – DRŽI.

  Pri nas pa je problem, ker tudi naši politiki ne znajo razmišljati in se odločati kot najboljši šahisti…No, pa tudi z damami ne znajo “barantati”.

  Naši so najboljši za otroško igro – “FUČ!”

  • Anton

   najbolj važna je osebnost, šele potem spososbnost posameznika, kar žal ne potrjujejo predhodnje kot tudi aktualne informacije glede ženskih kvot. Le te so katastrofalne in v sramoto vsej ženski populaciji.

   • Viktorh

    ..ko pa ženska kandidira, jo ne izvolijo zaradi ženske foušije…

  • indijanka

   Ta izjava je delček resnice. Ne predstavlja pa celotnega mozaika. Noben posameznik ne predstavlja rešitve ampak je lahko le osamljeni veleum. Rešitev predstavlja sodelovanje in ustvarjanje. Iskanje novih rešitev. To spodbudi lahko le ženska. Zato smo v težavah. V ženskih kvotah so ženske z moško energijo. Tudi na POP TV. Želijo biti prve in želijo imeti prav. Celo vlogo rablja so si nadele, torej so nekje na poti izgubile srce.

  • janez cepec

   ti UDBOUC pa tih bod, nimaš prava glasanja, si že u prejšnem sistemu dost pizdarij naredu. čaka te korobač

 • šmentanamuha

  Po tem, kar počenjajo razne aktivistke in mirovnice zadnja leta in če damo za primer še teto Geli in švedski feministični vladni klub, pa naše javne delavke na CSD z ministrico vred, lahko temu Poljaku samo pritrdim, da z žensko pametjo ni vse v redu. Kaotičnost in neracionalnost bi bile prve besede, ki bi jih uporabila, zato verjetno tudi v šahu ne mooremo parirati moškim (govorim generalno). Ampak, so pa posameznice, ki pa zmorejo stopiti iz teh okvirjev, vendar jih ni tako veliko. Nikoli ne volim ženske zato, ker je ženska.

 • šmentanamuha

  So pa seveda tudi moški, ki se obnašajo in razmišljajo kot ženske, kar potrjuje kanadski premije Trudeau (ne vem, če sem prav napisala).

  • Ana Job

   Moški mora izražat moško energijo, med sodobnimi moški pa je čedalje več gejev, biseksuakcev, transseksuakcev in podobnih nenormalnih tipov. Zakaj do tega prihaja ne vem. Mislim pa, da so na tem portalu, razen nekaj provokativnih izjem, kar pravi moški na mestu. So pa izjave poljskega poslanca žaljive za ženski spol. Ponosna sem na to, da sem samozavestna ženska brez kompleksov in ne podpiram ljudi ki imajo ženske za manjvredna bitja.

 • Olga

  Cela NOB je mitologija in izmišljotine! V prisotnosti “osvoboditrljev” druge svetovne vojne so postavili spomenik zahvale Američanov “resiteljem” ameriških pilotov!? Večino so jih partizani POBILI! Pravi rešitelji pilotov so bili DOMOBRANCI, ki so sodelovali z zahodom! Spomnimo se, zakaj so partizani ubili zakonca Hribar! Ker sta sodelovala z Angleži!!!??
  Feministke so levicarke! Vsa njihova fama in “nadvlada” bazira na LAŽEH! Šah ni nič novega!

 • domovina mili dom

  Pač na tem prispevku vprašujem novinarje NoveTV, zakaj ni komentarjev na prispevkih, ki se dotikajo rdeče zvezde.

  http://nova24tv.si/aktualno/lnezrelost-preveliko-zaupanje-pomanjkanje-drzavotvornosti-ali-kako-smo-zaradi-komunistov-izgubili-trst-in-gorico/

 • dež

  Izjava poslanca je neprimerna, do žensk žaljiva, vse debate okrog izjave pa navaden prepir o oslovi senci.

 • Brane Pomahaj

  Toži naj jih za 5 milijonov+ ojrov!

 • Zgornji

  KUZLE KURASTE !!! ! !!! ŽAL.

 • Domoljub in gej

  Sds, vedno padete na isto finto… Levica namenoma leto pred volitvami napove kandidata, ker ve, da se boste vi zapičili vanj. In če se ukvarjate s kakšnim kandidatom bo prišla levica ven na naslednjih volitvah izgubljate energijo… Ne delajte reklame Jankoviču tukaj na portalu, vi se še naprej osredotočajte na migrante in peljite to protimgrantsko politiko pa boste zasenčili Jankoviča. Samo ne se spuščat na osebni nivo, popoln ignor Jankoviča in svoja pot s protimigrantsko propagando.

  • šmentanamuha

   Dober nasvet si dal, domoljub in gej.

   • Domoljub in gej

    Hvala

    • šmentanamuha

     Ni za kaj:)

 • Krtača17

  Če slučajno koga zanima, je omenjeni gospod (sicer mu je tudi Nigel Farage lepo povedal da taki scumbagi nimajo kaj iskat v parlamentu), povedal sledeče: https://www.google.si/amp/www.independent.co.uk/news/world/europe/women-smaller-weaker-less-intelligent-paid-less-janusz-korwin-mikke-polish-mep-right-wing-silesia-a7609031.html%3Famp

  Tako da zgodbica o šahovskih prvakih nima nobene teže. Tak človek nebi smel imet nobene veljave pa četudi od zdaj naprej govori samo resnico. S takim razmišljanjem se grejo desni lahko samo še šeriatsko pravo… Zato pa nova24 vas sprašujem, na podlagi videnega, je še vredno vztrajati na tem kdo ima prav? Navsezadnje smo vsi prišli iz maternice kajne?

  • Krtača17

   Pa še stari rek – povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si.

  • FRANC3

   Kdo pa si ti, da boš odločal, kdo sme v parlament ali ne. Poljak je bil izvoljen demokratično in sme in mora biti v parlamentu. Naj pa odgovarja za svoja dejanja in besede.
   Si morda kdaj obsodil Miho Kordiša, ki je v Slo parlamentu žalil drugače misleče. A Kordiš pa je lahko v parlamentu??

   • šmentanamuha

    Oba imata prav, torej je treba najti ravnotežje.

   • moon

    Zakaj se nihce ne vprasa, ce je imel Poljak kaksen drugacen namen?
    Dokazal je razliko pri levaskem ocenjevanju podobnega ponizevanja zensk, katerega delajo v vsem muslimanskem svetu, pa se nihce od “naprednih” ne zgane.
    Dvolicnost pa taka!

  • FreedomAndDemocracyNOT

   ti nisi nic drugacen od ostalih haha. Sploh pa povej mi, kako to da je tolk manj zensk v politiki. V jugoslaviji so na polno promoviral enakost, pa kolk je zensk je bilo v politiki? Zenske imajo popolnoma drugacno vlogo v druzbi kot moski. Te vloge hocjo izbrisat, posledice so vidne v zahodnih drzavah, kjer je nizka rodnost, in je potrebna imigracija muslimanov, kjer so vloge bolj jasne, kot v zablojenem zahodu

 • Lisjak

  Sami sebi so dali mat.Nič novega.

 • Duhec

  Pomembna novica…

 • Demokrat
 • althar

  Izjava polskega poslanca je deplasirana, ker njegova naloga kot poslanca pač ni ocenjevanje umskih sposobnosti svojih volilcev, ne glede na to ali je imel prav ali ne. Še bolj pa je seveda deplasiran komentar novinarke na PrOP TV, ki očitno ni imela dovolj umske sposobnosti in intelektualne integritete, da bi pogledala čez levičarsko/feministično agendo, ki je zapovedana na tej propagandni televiziji. Dober prispevek, Nova.

  • šmentanamuha

   Šah-mat. Odlično!

 • Mojca pokraculja

  Point izjave polskega poslanca je v tem, da je po njegovem prav/pravilno in upravičeno, da ženske zaslužijo manj kot moški, ker so pač manj inteligentne. Ne pa šahovska lestvica.
  Je pa bolj zanimiva pobuda, ki jo je naslovila Lucija Čok na Komisijo za ženske v znanosti pri MŠŠ, ki jo je poslala tudi e poslanki Tanji Fajon, ostale poslanke pa jej prezrla. Kako prozorno !

  • šmentanamuha

   Kakšna je bila ta pobuda?

   • Mojca pokraculja

    Tole je del njenega besedila :

    “Seveda morajo ženske zaslužiti manj kot moški. Šibkejše so in manjše, manj inteligentne so. Morajo zaslužiti manj. To je vse.” To je ponovil tudi pred novinarji ob izhodu iz parlamenta. Zakaj bi se morale slovenske izobraženke in raziskovalke, torej tisti del slovenske ženske populacije, ki hodi pri svojem delu ob boku svojih moških kolegov po trnovi poti zagotavljanja boljše, bolj konkurenčne, na znanstvenih odkritjih in inovacijah tlakovane bodočnosti svoje države in sveta, odločno odzvati na tak incident? Zato, ker poljski evropski poslanec ne le izjavlja, kar je v nasprotju s temeljnim načelom evropskega parlamenta o enakosti spolov, ne le ker tepta vse strateške načrte in orodja, ki jih sprejema Evropska komisija, kot na primer Gender Equality in Academia and Research – GEAR tool, pač pa tudi zato, ker kot Poljak sramoti širino slovanskih rodov, njihovo trdoživost in humanizem, značilnosti slovanskih narodov v bitki za obstanek skozi tisočletja zgodovine. Torej prihaja sramotna izjava iz našega rodu.
    To , da bo Janusz Korwin-Mikke , če bo spoznan za krivega prejel denarno kazen, ali začasen odvzem glasovalnih pravic in prepoved sodelovanja v dejavnostih parlamenta, je farsa. Tak poslanec ne more biti v Evropskem najvišjem telesu odločanja, kjer se gradi in oblikuje prihodnost osemindvajsetih evropskih držav. Tak poslanec mora zapustiti Evropski parlament!
    Podpiramo in se pridružujemo pogumu in odločni besedi poslank v parlamentu EU, kot na primer Španki Iratxe García Pérez in vabimo še ostale, da se jipridružijo. Nastati mora koalicija evropskih poslank in poslancev, ki bodo s podporo nacionalnih koalicij proti sovražnemu govoru in diskriminaciji spolov, posameznike kot je poljski poslanec, onemogočila, da še naprej širijo sovražnost, nestrpnost in ignoranco, ki ruši tradicijo evropskega humanizma.
    To pobudo pošiljam vam, članicam in članom komisije za ženske v znanosti, kot…..

  • tohuvabohu

   Mene pa najbolj zanima, zakaj se nihče ne vtakne v logiko Poljakove izjave. Očitno vsi sprejemajo, da je inteligenca merilo za višino plače? Od kdaj to velja? Pa s tem nikakor nočem reči, da teorija o manjši inteligenci žensk drži vodo. Žalostno je, da sta v inkriminirani izjavi najmanj dve hudi, zgrešeni in zlonamerni predpostavki, javnost pa se vtakne le v eno.

   • Mojca pokraculja

    Ja v to logiko poljaka bi se bilo potrebno vtaknit. Ne glede na to, je pa enaka logika prevladujoča tudi pri nas, pri naših moških “veleumih”. Sicer pa, videla nič koliko butastih dedcov, ki so imeli višjo plačo kot ženska na istem d.m., očitno samo zaradi tega, ker pač jim jo je določil šef- moški. Izjeme seveda potrjujejo pravilo, kar dokazuje Lidia Glavina, “naša šahovska supervelemojstrica”, mar ne !?

    • tohuvabohu

     Meni se zdijo zadeve dovolj jasne. Edino, česar res ne razumem, kateri vrag je pičil tega Poljaka, da je sploh začel s tem klobasanjem. Nekdo ga je moral pošteno sprovocirati, da je tako izgubil razsodnost.
     Kar se šefov tiče, pa opažam, da ženske, ko pririnejo kam više, začenjajo prevzemati moške poteze. Na bolje plačana dm recimo raje nastavljajo moške. A imaš kakšno razlago za to (če ni samo moj privid)?

     • Iza Demos

      Moja razlaga: Ženska je ženski bila, je in bo največji sovražnik.

     • Mojca pokraculja

      Ja to mi govori o tem, da je šefovski položaj žensk vedno nesiguren in je treba okoli sebe postavit moške, ker ti ne bodo funkcionirali in ravnali z žensko tako, kot ženska z žensko.

 • sprehajalec

  Poljaka je malo zaneslo, osebno to pripisujem neznanju angleščine pa nerodnosti.

  Naj se feministke raje usmerijo v boj za pravice žensk v muslimanskih državah.

  • Iza Demos

   Le zakaj pa? Vsiljevanje vrednot in življenjskega stila enega naroda drugemu narodu je vzrok za vse vojne in zlo tega sveta.
   Svojo energijo raje usmerimo v našo domovino in počistimo pred domačim pragom.

   • sprehajalec

    Jaz jo usmerjam energijo že mnoga leta, pa se nič ne spremeni…

    Le zakaj pa? Vsiljevanje vrednot in življenjskega stila enega naroda drugemu narodu je vzrok za vse vojne in zlo tega sveta.

    To imaš prav, treba je pustiti, da se rihtajo po svoje, obrezovanje deklic, pa suženjstvo pa ljudožerstvo so lokalne navade, ki bi jih morqali avtohtoni obdržati. Poleg tega bi bilo treba ukiniti vso medicinsko pomoč tem deželam, ker gre za vsiljevanje tehnologije, ki ji niso dorastli in je ne razumejo.

    Poleg tega v Europi takoj prepovedati vse turške navade po europskih deželah.

    • Iza Demos

     Ne urejaj sveta urejaj sebe.

 • Jovo Jamnica

  ..40-letna Madžarka sicer velja za najboljšo žensko vseh časov v tem športu..
  —————————
  Včasih se je reklo… Šport in šah!

 • WatsonForus

  ne gledam več POP Sekreta in A Kanalizacije ker te LAŽEJO oz prirejajo novice že dolga leta, upam da bodo kmalu oglaševalci zahtevali rejtinge gledanosti.

  • Fogglof Tunnek

   POP TV in KANAL A imata fSloveniji daleč največjo gledanost in tako bo tudi ostalo v bodoče… Od fseh komercialnih televizij pa ma Nova24tv daleč najnižjo gledanost…edini forum sn jas dvigno na višji nivo !!!

   • Fogglof Tunnek

    Res da je gledanost POP TV nekoliko padla, PLANETU TV pa zrasla a vendar ostaja na prvem mestu!!!

  • Ruggedplant

   No ja, ko bodo oglaševalci v privatnih in ne političnih rokah, takrat zelo dvomim, da bodo s tako odprto pipico zalivali te komunistične agitatorje.

 • Fogglof Tunnek

  Jas tudi spadam med 100 najboljših ljubimcef na svetu !!!… Samo fprašajte Haložanke in učiteljice na moji šoli… Fsi vejo, da je Foglof Tunek haloški Don Juan oz. Giacomo Casanova !!!

 • dob

  Kaj šah, da je merilo inteligentnosti?
  Kaj je pa pol fotosinteza. Me zanima koliko šahistov jo zmore.

  • Krtača17

   Na novi recimo so dovolj inteligentni da znajo glumit gljive – bi rekli južni sosedje.

 • Krtača17

  No ja, ko se boste na novi naučili zložit pet fižolčkov v ravno vrsto, se pa spet oglasite. Potem bomo trenirali lovljenje ribice. In če boste res pridni, vas bom naučil kako se igra damo. Za šah se mi pa zdite malo premalo talentirani. Sori.

  Pa še enkrat poglejmo prispevek:http://m.24ur.com/novice/svet/madzarska-sahistka-poljskega-sovinisticnega-poslanca-postavlja-na-laz.html?bl=0

  • Aron

   Nova in šah, haha :)

 • RATATA

  POP-u / Akanal-u in drugim privat medijem ne gre zameriti nič. So pač privat.
  Vsa zamera mora biti osredotočena na nacionalko! (kako nagnusno navijanje za leve, migrante, cigane, istospolnike, jugoslovane….in vse tisto, kar jaz ne maram)
  Vsi radijski in televizijski programi (in njihove založbe) kronično pohabljajo slovenski narod iz ure v uro z lažmi, zavajanjem, vsiljevanjem.

  • Ruggedplant

   No ja, privat… Če na njih ne bi množično oglaševale državnopartijske firme “nacionalnega interesa”, potem bi še lahko govorili o tem. Tudi če so lastniki tujci, to še ne spremeni tega, da največji del oglaševalske potice prispevamo davkoplačevalci preko neprivatiziranih državnih podjetij. Prav tovrstni prihodki pa so glavna postavka oziroma glavni poslovni vzrok za obstoj privatnih medijev – če bi bila državna podjetja v rokah demokratične opcije, sem prepričan, da bi se tujci kaj kmalu umaknili iz Slovenije, saj brez sponzorskega denarja nimajo tu kaj delati.

   • RATATA

    Res je, kar navajaš!
    Laži in zavajanja je tem potrebno dokazat, nacionalka si pa nič od tega, kar počne, ne bi smela privoščiti!

 • Primoz Papez

  pop tv spet lagal javnosti …
  Kdaj ste se pa vi opravicil za svoja zavajanja javnosti?????

  • janez cepec

   ja kva ga pa dej ti bluziš? nova 24 je pa ja u službi resnice, sama resnica jih je, pa nč druzga, res, de je to sam ena, njihova resnica. so taki kot njihov ljubljeni vodja, ker, če on prav , de je črno je črno, pa nč drgač. laže pa ne Ciciban

   • korintos23

    Niti eden od vas do danes ni bil sposoben niti ene novice Nova24TV postaviti na laž. Zaradi nesposobnosti ali pa so geni bulmastifa prevagali?

    • janez cepec

     a s’ ti natur tko prfuknen, al si zaplankan u nulo?

     • korintos23

      Res so geni bulmastifa prevladali .

     • janez cepec

      a pr’ teb in tebi podobnih?

     • korintos23

      Lepo je, ko se vedno znova prepoznaš v mojih trditvah :)

     • Krtača17

      Korintos 95% člankov na tem portalu je laž. Kateregakoli se lotim jim to tudi dokažem – žal.

     • janez cepec

      men se ne lub, ker prepričane prepričvat, pa jim kej dokazvat je Sizifovo delo.
      če je člouk prtegnen, mu ni pomoči

     • Krtača17

      To itak. Meni se včasih da. Pa ne zaradi mene, zaradi drugih ki padajo na njihove laži. To je lahko hudo nevarno.

     • korintos23

      Niti enega do sedaj. Razen s poskusi prepisovanja msm laži.

     • Primoz Papez

      Mogoče je vsak tretji članek realen ostalo je pa vse copy paste iz enih virov ki niso verodostojni…

   • Nata

    Zato si pa ti tukaj, da to resnico popraviš! Če kaj veš, napiši. Saj imaš tu, na tem portalu priložnost.

 • garfi

  Krtača17=Primoz Papez=janez cepec
  se bo opravičil ob svetem Nikoli

  • janez cepec

   kermu se pa nej bi opraviču , pa zakaj? sej se vam, ovcam naumnim, tud ni treba opravičet, ker takim prfuknencem ni za zamert

 • Aton

  Če nadaljujemo po športno. Med prvimi stotimi v ritmični gimnastiki ni nobenega moškega!

  • janez cepec

   pa u sinhronem plavanju tud ne

   • Franc Novak 1979

    Seveda ne, ker pri tem športu tudi ni treba nič mislit.

  • Franc Novak 1979

   Seveda ne, ker pri tem športu ni treba nič mislit.

  • sodnikisozločinci

   Počakaj malo, da se pojavi baba, ki misli da je dedec in da športna zveza spremeni pravila.

 • Iza Demos

  Upam, da imate zakupljen TV paket z zamikom in si lahko pozorno še enkrat ogledate kaj je bilo povedano in prikazano v prispevku. Če ne, pa pojdite na splet ali pa na komentar Krtačke, mimogrede super komentar, in kliknite na povezavo.

  • sodnikisozločinci

   Pop TV bom gledal edino, če mi plačajo odškodnino za zapravljen čas in prestano trpljenje. Ne verjamem jim nič.

 • korintos23

  Preprosto dejstvo je, da med prvih 100 šahistov ni ženske in o tem je govoril omenjeni poslanec. Vse ostalo je blebetanje v prazno.

  • Jovo Jamnica

   Normalno, saj Polgarova ni det… Šahist je moškiga spola.

  • Krtača17

   Point tega članka sploh ni v šahu kot želi ta medij prikazat. Gre za besede desnega poslanca. Drugače je pa gospa prenehala z igranjem ja. In kar tega gospoda najbolj boli je da je ženska napacala vso moško konkurenco. V ženski je bila pa do marca 2015 top 1.
   https://www.google.si/amp/s/www.chess.com/amp/news/after-26-years-judit-polgar-loses-1-spot-to-hou-yifan-7044

   • korintos23

    Point tega je, da je novinarka sama sebe osmešila v poskusu dokazovanja navedka o šahisti. Napacala vso moško konkurenco? Kje in kdaj ?

    • Jovo Jamnica
     • korintos23

      Kje piše, koga ni premagala ?

     • Jovo Jamnica

      Garantiram ti, da mene ni. In če si to prečito, pol to piše zdaj na foromi Nova TV.

    • Krtača17

     Lej bila je edina ženska v moški konkurenci. S svojim razmišljanjem pa spet samo dokazuješ kam sodiš. Ni point tega članka šah – čeprav se medij tako trudi. Takole so zapisali na nekem portalu:Only woman to have competed in a World Championship tournament (open/men’s) and to have a rating ranked in top 5 among the men: Judit Polgar

     • korintos23

      Pa ponovimo. Mogoče bo lažje. Novinarka pop24 je izbrala šah da bo dokazala da se poslanec, ki svojo trditev dokazuje s šahovsko lestvico, laže. In je dokazala, da v resnici ne ve kaj govori.

     • Jovo Jamnica

      Maš prau. Poslanc je mislo z besedo šahisti, na telovatce na kojnu z ročaji…

   • Jovo Jamnica

    Ja. Tut Mazečka je nažgala Herminatora f pikah. In, če bi fkup tekmovala v slalomu, bi Majer pušno…

 • korintos23

  Vsi vemo, da pop24 in rtv objavljajo laži in prirejajo novice v prid levega režima. To je tudi edini način, ki je družbenim škodljivcem v rdečem ostal za poskuse pranja možganov. Resnica pa je, da je internet postal najmočnejše orožje priti levici. In tega se tudi sami zavedajo in to tudi priznavajo.

  • Jovo Jamnica

   Če nebi blo interneta, bi jas fse “kupo” na NovaTV. Predlagam, da naj klup temu začnejo z internetno prodajo in prsežem, da bom pr njih kupo enako stvar, kera bo me razrajcala, če jo bojo ponudli najbol poceni…

   • Peter

    Ja, in če pokličeš takoj, dobiš še brezplačno enako stvar, ki te bo razrajcala še bolj.

    • Jovo Jamnica

     Ki je številka objavlena? Jas sn takoj za akcijo…

  • Primoz Papez

   Samo da ne bo jutri clanek “pop.tv pri vremenu napovedal 17stopinj celzija bilo jih je pa samo petnajst”..tolko fake news kot jih ima novatv(prirejenih) jih ni v evropi…

   • korintos23

    To najverjetneje misliš na novico, V Italiji v protidesničarskih protestih poškodpvanih 34 ljudi ?

  • radames

   Še vedno pa je državna RTV za odtenek boljša od tega POP komercialnega sranja. Sicer RTVSLO gledam samo zato, da vidim kako manipulirajo z nami in ga na debelo serjejo. Novinarstvo je postalo zaničevan poklic. Vsaj v Sloveniji. Naravnost trudijo se, da bi nam še bolj oprali možgane. Nak, tovariši!

 • Yec

  Petra pa se je zlo polepšala odkar je oni ne dresira več.
  Ta slika pa je stara. Petra je velik lepša.

  • RATATA

   Pa tut učk ji ne šteka več.
   Tolk.

 • Aron

  Na Novi pa nobenega prispevka na temo neprimernega obnašanja poljskega poslanca? Mogoče zato, ker gre za ekstremističnega desničarja, ki je v liniji z vašimi lastniki?

  • Krtača17

   Ne samo to. Mislim da se bojo morali opravičiti tudi 24ur-am za lažne informacije. Sam jim še ni potegnil hehehe

   • korintos23

    Tiste ki si jih ti že vse jutro izmišljaš?

    • Krtača17

     Nene, tiste ki so jih sami zasrali.

  • korintos23

   Na pop24 pa nobenega članka o milijonskih dolgovih familije Janković državnemu Furs. Eh.

  • Goran Fatovic

   Moj sosed je mel psa arona, smo ga dal usmrtit

   • Aron

    Od umora psa do umora cloveka je le korak.

   • Aron

    Od morilca živali do morilca ljudi je samo kozarček. Alkohol ti škoduje.

    • Goran Fatovic

     Psu niso delovale vse življenske funkcije.

 • Yec

  Petra res si postala lepa, lepa ženska – vredna greha, he, he

  • Goran Fatovic

   grda prasica, prevozli bolj kot autobahn

 • Peter

  Kot je že AlojzZ spodaj napisal:
  Med sto ni ženske..
  Poop TV užaljeno: Ja, pa je, ENA PA JE, hihihi, ko en razvajen cepetav otrok, no….

  ROTFL.

 • Peter

  Je pa dejstvo, da med sto najlepšimi materami na svetu ni niti enega moškega…

  • Srečnokekec

   Borči?

  • Krtača17

   Tako kot med sto najmočnejšimi moškimi ni ene ženske hehehe

 • mapu

  Spet oslova senc…

 • FORT WORTH

  Imam obcutek,da so tam na kurah vsi Foglofi Tuneki… (:-))) skratka : fake news !

  • korintos23

   Bolj rdeči tunteki.

   • FORT WORTH

    Presstituteki…pa ne za 30€.
    Kar tako. Ce samo pogledas in poslusas Trebusaka. Ta ne ve,kako bi levakom zlezel tjakaj,kamor n’kol sonce ne posije. Pa mu se hvala ne recejo…

 • korintos23

  Po trditvah pop24 lahko potrdimo star rek, da izjema potrjuje pravilo.

 • Peter

  Imam en pameten nasvet:
  ne glejte, hihihi, no.

 • Krtača17

  A je novi že kej potegnil da so se spet posračkal?

  • FORT WORTH

   Ti spremljaj kure,tam ti bodo dopovedali,da je Kristus od smeha umrl in ne zato,ker so ga krizali.
   Kucan je lepo povedo,da je resnic vec in ni ena sama.

   • Krtača17

    No eno (manjši del) resnico boš izvedel tule. Večji del pa malo kasneje. https://dhammawiki.com/index.php?title=Top_10_Chess_players_of_all_time

    • korintos23

     Spet vaše resnice ? Res, zakaj jih morate vsiljevati, če so resnica ?

   • Peter

    Z odgovarjanjem provokatorskemu trolu ne dosežeš nič.

    • Krtača17

     Zato ti običajno tudi ne odgovarjam trol….

    • Yec

     kaj češ, vsako tele ima svoje vesele, de

 • tramal

  Pop in rtv slovenija nisem gledal že leta ker so sami drekači in samo komunistični drekači gledajo tako sranje

 • Oregon

  ravno sem doma odprl debato in na koncu smo se strinjali, da če glčedaš eno uro na dan popTV postaneš nor. 7x iste novice v poročilih, kjer je efektive 15 minut trajajo pa eno uro, med filmi se vsakih 15 minut za 8 minut vrstijo EPP predavanja o prehranskih dodatkih, pralnih praških, ola gumijih, vložkih in avtomobilih od 13,900 evrov, ta ma sliki pa sicer stane 27,000, in ko se na levi sredi filma prižiga še kmetija si že blizu norišnice in ko se sredi nekega akcijskega filma na levi prižge še grimasa Petra Polesa, takrat si že zelo blizu.

  • Peter

   Nihče te ne sili, no…

   • korintos23

    Kako da ne, če so vsilili svoj program v osnovno shemo vseh kabelskih operaterjev in s tem dvignili cene ?

    • Peter

     Prisilijo te, da plačaš, ne da gledaš.
     Če je pa to normalno naj pa povedo tisti, ki so za to pristojni, no…

    • sodnikisozločinci

     Jaz jih ne gledam, doma ne gledam nobenega TV programa, včasih pri kavici s sodelavci gledam poročila, pa jih imam dovolj za cel mesec. Filmi so pa itak ena sama debilna propaganda idilične multikulti družbe in srečnega družinskega življenja pedrov in lezbijk.

  • Jovo Jamnica

   A je to v primerjavi z gledanjem Nova24TV?

  • Primoz Papez

   nova ima cel teden iste fake news in ponovitve vsake 14 min.

 • Goran Fatovic

  Novinarka , ki se prodaja za 200€ ni novinarka, mogoče Miša ….

 • Jovo Jamnica

  …apropos vic:
  —————
  Komandir policiske postaje je dobil na prakso lenega in ne preveč brihtnega vajenca. Prva naloga vajenca je bla, da vsak dan, zjutraj prnese iz tiskarne izvod lokalnega dnevnika in ga da komandiru na mizo. No, mine teden dni in lenemu vajencu se utrne ideja, kako si olajšat vsakodnevno jutranje cijazenje po en sam izvod lokalnega dnevnika. V ponedeljek prosi v tiskarni za 5 enakih izvodov. Vsak nasledni dan da na mizo komandiru “sveži” izvod.
  V petek, na malci pravi komandir kolegu. “Čuj, veš da krožijo o nas vici med ludmi, da nismo glih posebno brihtni. Ko pa že celi tedn čitam v časopisu, da se je en in isti carinik, vsaki dan z autom zaleto v eno in isto drevo, pol pa res ne vem”….

 • Fogglof Tunnek

  “V prispevku z dne 11. marca 2017 je novinarka Janja Zdovc trdila, da je na šahovski jakostni lestvici med najboljšimi stotimi igralci tudi ženska šahista Judit Polgar!!!”

  Na erotični jakostni lestvici jas tudi spadam med 100 najboljših ljubimcef na svetu !!!… Samo fprašajte Haložanke in učiteljice na moji šoli… Fsi vejo, da je Foglof Tunek haloški Don Juan oz. Giacomo Casanova !!!… Julika je zelo srečna, da me ima !!!

  • Jovo Jamnica

   Ja. Ko jo klepiniš, misli na mene, da ji pride… :-)

   • Fogglof Tunnek

    Ni res, ker tebe ne pozna… Rekli mi je, da je nikoli ni nategno kaki dupeljčan…samo haložan…

    • Jovo Jamnica

     Takrat, ko sn ji junfera skino, sn živo v Olimju. Veš, ki je Olimje? Fprašaj jo, če se spomni, kak sma ga srala po Virštajni… Najbol se ji je dopadlo Lesično. tak domačo se ji je zdelo. Pila je pa mojo vino ko smuk…

     • Fogglof Tunnek

      Tam so ble fčasih Atomske toplice ki so se preimenovale v Toplice Olimje… Sn Juliko glih zaj fprašal pa nič ne ve…niti za Virštajn niti Lesično… Ona se je drapala samo z Haložani, ko sn ga ji pa jas zarino pa je blo gotovo…Samo mene še vidi !!!

     • Jovo Jamnica

      Jutri pridem v Majšperk, pa jo bom poisko, pa da slišimo pol, kaj fse se bo spomnala…

     • Fogglof Tunnek

      V Majšperku?…Midva z Juliko živima v Zavrču…na najlepšem bregu !!!

 • Krtača17

  Kako primitiven je tale poljski poslanec, da je sramota za
  EU, sramota za Poljsko in sramota za vse desne ekstremiste ki se želijo enačit z
  njim.

  Gospod primitivec in šovinist janusz Krowin je v parlamentu
  izjavil sledeče:

  Do you know how many women are in the first hundred of chess
  players? I tell you, no one.

  »Ali veste koliko žensk je med sto najboljših igralcev šaha?
  Vam povem, niti ena.«

  Tu ste se vsi šovinistični in lažnivi novinarji na
  novi lepo izdali, ker enostavno ne morete iz svoje kože. Krowin je v stavku
  povedal precej nedodelano poved – med sto najboljših igralcev šaha. Ker vemo da
  je šovinist, vemo tudi da je imel v mislih moške igralce. Krowin se je v tem
  primeru debelo zlagal. Med sto moškimi igralci šaha je tudi gospa Judit Polgar –
  tule:

  https://chess-db.com/public/top100alltime.jsp

  Napacala je moške vrstnike kot margarino na kruh v moški
  konkurenci kar omenjenega gospoda tudi najbolj boli. Hkrati je pozabil omenit
  da obstaja tudi 100 ženskih najboljših igralk sveta, kjer je med 100
  najboljšimi ženskami, 100 najboljših žensk in 0 moških. Ker šovinist, lažnivec
  in sramota za polsko politiko ženske ne priznava za enakovredno bitje, je pač tudi
  na to pozabil. Ujel se je v zanko lastne zabitosti. Če je imel Krowin v mislih
  prvih sto moških igralcev, pardon 99, se je zlagal, v primeru prvih sto žensk
  pa prav tako.

  V obeh primerih se je Krowin zlagal, zlagal se je tudi
  portal Nova24TV, za povrh pa Nova24tv še zahteva opravičilo portala 24ur.

  Pa ni poanta v šahu, gre za besede Krowina ki jih je izustil.
  Takole bom rekel – ženske, če tako rade zagovarjate take moške – pot je prosta,
  izvolite. A vedite nekaj, začne se s takimi besedami (glej izbljuvke Krowina),
  konča pa z batinami. Novi24tv se je zdela objava tega prispevka tako pomembna
  da so očitno iskali en tak postranski razlog, da ga lahko objavijo a da ne izpadejo
  šovinisti, vendar so izpadli prav to. Pač radi objavijo stvari s katerimi se
  poistovetijo, kaj morem. Torej, če imate rade tako politiko, potem pač volite
  desne. Nihče vam ne brani. A verjemite,
  da vam v tem slučaju nihče več ne bo mogel pomagati. Razno zaletavanje v štange
  in padanje po stopnicah pa lahko hitro postane realnost. Ker je ženskih volivcev
  v Sloveniji cca polovico vseh upravičencev, ste lahko sigurne, da je v številu
  moč. Odločitev je pa vaša. Več od tega pa žal ne morem povedat. Over and out.
  Nova24tv – ŠAH MAT, Janša – propad.

  Opravičilo 24 uram sledi? Kdaj? Kako? Bomo vsi slišali?

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Krtača, Novatv in SDS gamad hoče povedati…tako med vrsticami…da so ženske pač zabite, da ne znajo niti šaha igrati… Ne vem ka si o tem misli Eva Irgl !?!?

   • Johan

    Peder

   • Krtača17

    Ja jaz bi se fino zamislil s kom se druži. Najboljš da grejo moški v vrsto in čimprej razjasnijo svoja stališča. Na očeh javnosti bi prosil lepo.

    • Fogglof Tunnek

     SDS-of Rupar je hotel ženskam pregledovati mednožje…SDS-of Janša ma ženske novinarke za prostitutke… Gamad brezobrazna desničarska !!!

     • Darth Vader

      levičarjem vam ne gre v glavo ane, kako je to možno, da kljub temu, da na list papirja napišete zakon, kjer notr piše, da je hasan riba z brado v akvariju, ki živi na švedskem in je zato šved in se nato vse to sfiži…..a vas naraven tok dogodkov kaznuje…..to more bit dost zajeban, če si svoj life posvetil kognitivni disonanci

  • korintos23

   Hehe, kako zelo se revež trudi obraniti nesposobno novinarko pop24 :) Mimogrede, nisem opazil levičarskih protestov ob obrezovanju deklic. Lahko kako tem ?

 • Johan

  To je tretjerazredna TV za balkance in lgtb !

  • komar marko

   Ja pa kašne pijančke in tetke iz ozadja. Za njih je to opij! Jih drži na obratih!

   • Fogglof Tunnek

    Misliš na kokain?…v skladiščih SDS-a…

    • komar marko

     za vas zadostuje žemisel na kako maškarado.

  • Fogglof Tunnek

   Misliš na Novatv?…Ja ja, maš praf !!!

 • Krtača17
 • komar marko

  hja, SERPENTINŠEK je reku, da mora biti ženska mejhna pa nabita, da ne pade skozi okno.

 • komar marko

  ne vem zakaj ženske živijo 10 let dlje od moških. Torej, imajo privilegij na naš račun.

 • sodnikisozločinci

  Dragi forumaši!
  Sklenil sem, da se bom za vedno poslovil od svojega televizorja zaradi neprebavljivih bedarij, katerim sem izpostavljen pri vsakem njegovem vklopu. To soboto ga bom odnesel na savski prod, kjer ga bom zakopal oblečenega v burko, ven bo gledal samo ekran. Nato ga bom skupaj z družino in prijatelji ob poslušanju Janje Zdovc kamenjal do smrti. Tisti, ki bo razbil katodno cev, bo lahko izbiral med dvema nagradama, serijo Kmetije ali gajbo piva.

  • Krtača17

   Kaj čmo, tak pristop je vam desnim blizu ja.

   • sodnikisozločinci

    Bolj humano je poslušati Janjo Zdovc kot pa obesiti njeno lutko, kot ste strpni in tolerantni levičarji počeli Kanglerju.

  • janez cepec

   zrihti čevapčiče, al pa kranjsko, men je usen, jest prnesem per, poj bomo pa že kešnga najdl, de ga mo kamejnal

   • komar marko

    jaz bom vaju dva v vodo namakal kot peka, sam da vaju bom notr pusti 1 uro za začetek.

    • janez cepec

     ma ni blema, sam de bo poj per padu, gorenski šnops bom pa tud prnesu, za tebe

     • komar marko

      ne prodajaj mi moje stvari nazaj.

     • janez cepec

      bom samo reml prneso, vode j’ dost

     • komar marko

      Ti sam prinesi, jih rabim 1800 m. Morajo biti skoblani in zaščiteni proti insektom.

     • janez cepec

      kašn odteknk sadolina rabeš?

     • komar marko

      nisi razumel. Zaščiteni proti insektom. nato pa barvani s ŠTIRICO (BOR), dvakrat.

  • Fogglof Tunnek

   Jas bom prineso šmarnico, kvinton in domače štuce…pa meso stunke…

 • komar marko

  no ja. Le zakaj se naši rdečkoti ne borijo za pravice muslimank. Le zakaj mora ženska v muslimanskem svetu hoditi 10 m pred moškim? Le zakaj si muslimanski moški kupujejo deklice. Le zakaj muslimanski svet v SUDANU otroke oborožuje in jih uči agresije in terorizma?

  • janez cepec

   mau si ga usrou, ženska more po koranskem zakonu hodet za moškim, razen če ne hod’ta po minskem polju, poj je pa uhka odspredi. prav Mujo: koran je koran, al mine su mine

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, SDS-of Rupar je hotel ženskam pregledovati mednožje…SDS-of Janša ma ženske novinarke za prostitutke… Gamad klero-desničarska !!!

  • komar marko

   ja bogi bulmastifi kaj morajo vse prestati

  • komar marko

   A zdej razumeš zakaj je RUPAR NORMALEN moški za razliko od vas?

   • janez cepec

    če se ti pa Rupar zdi normaln, no ja poj pa tud teb ni pomoči, si me kr mau razočaru, sm mislu, de si boljš

    • komar marko

     ja kaj pa porečeš na dildote pri kužitih. A ni boljši predhodni pregled ker pri vas pa res mi NORMALNI nikoli ne vemo kaj ste!

  • Darth Vader

   kako pa kaj Kućan-Soros naveza? ultra-globalistični neo-liberalni globalni kapitalist in poslednji mastodont jugoslovanskega komunizma, borec za plače, delavstvo, bratstvo&jedinstvo,državni kapitalizem, Kučan……da Vas ni potihoma prodal za 90% pufa v BDP, ti pa za male drobtinice klele na nova24tv v Sloveniji špilaš višek IT-evolucije, diqus trola…..tvoja mama se obrača v grobu….per astra ad aspera ane?

 • Coeus

  Sem hotel napisati malce daljsi komentar… ampak prav dosti na komentar Krtaca17, malo nizje, ni za dodati… Nova24TV je zopet na lep nacin pokazala, da ne sluzi nicemur drugemo, kot obracunavanju z drugace mislecimi oz. z vsemi, ki niso “nasi” in vzpodbujanju vseh vrst nestrpnosti in sovrastva.
  Se vedno cakam, da bo kak clanek spisan vsaj na pol inteligentno in ne prav ocitno in pretirano pristranski oz. v pravi rezimski maniri, kot se za SDS propagandno rezimski medij ocitno spodobi ;)

  • Darth Vader

   mogoč je le intelektualno preveč zahtevno vseskupaj zate? ker če gledaš z viška in ne razumeš, ponavadi ni kriv tisti ki ti nekaj razlaga, ampak slušatelj, katerega intelektualne sposobnosti pešajo…..

   • Coeus

    Morda bi res bilo, ko sem bil star tam cca 5-6 let :D… beri se kaj drugega kot Nova24TV pa bo svet takoj drugacen… lahko zacnes s komentarjem Krtaca17, klikni na link, ki ga je prilepil itd… ampak taksnim kot si ti, tega tako ali tako nima smisla razlagati, ker kljub vsem argumentom in dokazom verjamejo samo in zgolj tistemu kar jim “vera” narekuje in dopusca ;)

    • Darth Vader

     a misliš da je folk res tolk retardiran, da bo klikal na linke od preverjenih trolov, kaj pa če vsaki taki povezavi dodate tracking code, ki omogoča sledenje IP geolokaciji osebe, ki je kliknila na ta link?…..ampak težko verjamem, da imate toliko soli v glavi…..in ja res je, moja vera v svoje sposobnosti in znanje je nekaj ob čemer ti zblediš….rezultat tega je pa, da si ti zelo poceni, mene pa nihče ne more kupit

     • Coeus

      To pa verjamem… da je tvoja vera v tvoje sposobnosti in znanje neomajana… sicer se temu rece zabloda, ampak zal je ocitno res, da so neumni prevec samozavestni, pametni pa prevec dvomljivi… pri mojih 5-6 letih bi se se morda lahko bodla na to temo… sedaj bo pa potrebno poiskati kaksne druge naivne in dovolj neumne, da bodo kupili kar prodajas
      Samo se en namig za tvoj “superiorni” intelekt… lahko uporabis tudi google, ce si toliko paranoicen, da te je strah klikati na linke “preverjenih trolov”

     • Darth Vader

      veš v 21 stoletju, torej stoletju v katerem se nahajamo sedaj :) ne potrebujemo takih kot si ti, ker taki kot si, ki jih kupiš za drobiž, da trobijo na disqus portalu nova24tv, ker vas je strah prebijanja medijske blokade, ne nosijo v sebi ničesar, kar lahko sodržavljanom in državi Sloveniji pomaga :) ti maš dejansko simetrično sliko interneta v glavi :D pa sem že mislil da smo tazadne analogne ljudi vidl na pogrebu od pradedka :D veš google je del globalistične agende in uporablja algoritme za brisanje informacij iz iskalnih indeksov, ti pa še kar verjameš v najbolj mainstream vir informacij na planetu :D dej rajši kaj od Wikileaks povej

     • Coeus

      Toliko enega nakladanja pa ze dolgo ne… a sploh sam ves, kaj si zelel povedati? Ker je Nova24TV “vas” medij se zdalec ne pomeni, da prebija medijsko blokado ali kakorkoli drugace pomaga SLO ali njenim drzavljanom. Tako usmerjenega, manipulativnega in propagandnega medija SLO se ni imela in vprasanje ce ga bo se kdaj. Saj ne, da so ostali mediji neodvisni in objektivni… so pa proti temu pravi vajencki… tale medij je zgolj sredstvo indoktrinacije “nasih”.

      Tvoja paranoja je prav smesna… mislim, da za podatke o najboljsih sahistih vseh casov, ne potrebujes ravno wikileeksa ;)

     • Darth Vader

      a ti mar misliš, da bo globalna levica, ki se je skoncentrirala okoli ideje globalnega socializma mar tudi v Sloveniji imela dovolj denarja za eksistenco? full ste samozavestni glede na Vašo situacijo…..in to kaže na dve stvari….ena je, da nimaš blage veze, kaj se dogaja v Ameriki, druga pa je, da v slepi veri v svojo “razsvetljenost” si spregledal, da te narava zavrača :)

     • Coeus

      O cem ti to tocno nakladas?!? Ce ne razumes o cem je govora, se raje ne oglasaj, kot da na plano vlacis vse obrabljene floskule tega portala in zagovarjas neko neumno idejo desnicarstva ter vse, ki se ne strinjajo z obupno slabim pisanjem, laganjem, zavajanjem,… na tej strani, oznacujes za levicarje. Tvoje “razsvetljenstvo” o dogajanju v ZDA je pa ocitno plod slepemu sledenju doktrine tega portala… zato o rasvetljenstvu raje ne govori, dokler ne bos vedel, kaj to sploh pomeni.
      Tema je o laganju POP TV, dejansko pa laze, manipulira in zavaja Nova24TV… stvari so enostavno dokazljive… ampak to ocitno presega domet tvojega “superiornega” intelekta in zmoznosti iskanja podatkov. Dajte se desni komentatorji na tej strani organizirajte in probajte skupinsko napisat komentar ali repliko, ki bo imel/a rep in glavo… in morda celo kak, ne za lase privlecen, argument ;)

     • Darth Vader

      sem ti v prvem sporočilu napisal in sva zaplesala v krogu in prišla do empirične ugotovitve: “mogoč je le intelektualno preveč zahtevno vseskupaj zate? ker če gledaš z
      viška in ne razumeš, ponavadi ni kriv tisti ki ti nekaj razlaga, ampak
      slušatelj, katerega intelektualne sposobnosti pešajo…..”

     • Coeus

      Tudi s tem se lahko tolazis :D

 • Hun

  desno konzervativni kalifat

  • komar marko

   ja rdečkoti so doma pri bulmastifih in dildodtih! Ni čudno, če je hotel RUPAR pregledati mednožja. NI SLUČAJEV!

   • Hun

    bulmastifi se ne pustijo guzit dolg casa z razliko nasprotnikov rdeckarjev

    • korintos23

     To ti iz svojih ali očetovih izkušenj ?

     • Hun

      sarkazm sinko…

     • RATATA

      Mama ti je sinko.

     • Hun

      ouujeaa!!!

     • RATATA

      Ti profesor angleščine si?

     • Hun

      jaz Tarzan ti Ćita

     • RATATA

      Čitam knjige zanimive. Tiste i zločincih komunistih. Ti druge, bolj lažnjive?

     • Hun

      men banana tebi kita

 • Govekar

  A na nova24 še nikoli niste bili na wikipediji, spodaj ima navede vire in običajno so to uradne strani oseb, organizacij, uradov, ustanov….

  • janez55

   Kakšna wikipedija neki! njihov edini dovoljen in zapovedan vir sta spletna stran http://www.sds.si in tviter @JJansaSDS

   • korintos23

    Nikar ne sodi vse po svojih na RTV.

    • Krtača17

     Rtv janezov tvit iz sds strani včasih niso dovolj.

  • korintos23

   In ? Si hotel kaj povedati ? In v wikipedijo lahko tudi ti vnašaš podatke. Toliko.

 • kr en

  Ahh tukaj se laže in hujska non stop, pa ni nobenega zgražanja. In za koga ? Za nekega sladoledarja. Ko bi se vsaj za Slovenski narod borili, tako pa žalostno.

  • korintos23

   Saj nihče ne omenja tvojega očeta.

 • korintos23

  A tu še kar rdeči hlapci fakenews pop24 zagovarjajo :)) Revčki, nič jim ne gre.

  • Krtača17

   Zagovarjam resnico. Ti pa žal ne.

  • Hun

   ti si pop24 frik

 • korintos23

  Ampak res, nobene ženske med prvih sto. Bo kakšna direktiva iz Murgl to popravila ?

 • Fogglof Tunnek

  Najbolj verodostojne novice so na Mladini… Grega, Marcel, Darja, Izak… itd…. Edini ki vejo zakaj gre!!!

  • korintos23

   Edini ki so financirani iz nakradenega denarja slovenskih delavcev.

 • Fogglof Tunnek

  Leto 2014, ki je bilo leto volitev, je pokazalo, da kvote delujejo. Z uvedbo spolnih kvot se je jasno pokazalo, da samo volja volifcef ali volilni sistem nista dovolj, ker je Slovenija še vedno tradicionalna država, celo fse bolj patriarhalna v miselnosti zaradi klero-fašistof v SDS-u.

  • korintos23

   Res je. Nihče, razen vas se ne želi pariti z bulmastifi.

 • Tetka iz ozadja

  Ali je Nova ljubusumna na druge TV, ki so bolj gledane in posledično imajo tudi levji delež oglaševalskega kolača, Nova pa nič od tega.

  • korintos23

   Ne vem no, glede na število vas, rdečih hlapcev tu, bi rekel da je Nova24TV najbolj popularna. Na tisti pop24 vedno isti štirje komentatorji že 10 let.

   • Tetka iz ozadja

    Poglej, to je pa tako, z vami desničarji se da tako lahko manipolirati, da je veselje in zabava zagotovljena.

    • korintos23

     Čudno. Pa ni opaziti da bi vi kaj manipulirali. Le bledo bevskanje.

     • Tetka iz ozadja

      Lahko da. Ampak zmagovalec sem zmeraj jaz.

     • radames

      Nikakor nisi zmagovalec! Kmetavzar, ki manipOlira, ne more biti zmagovalec.

     • Krtača17

      On je že zmagal, ti pa še nisi dojel.

     • Tetka iz ozadja

      Vsekakor sem zmagovalec, za napako se pa opravičujem

     • radames

      Opravičilo sprejeto.

     • Tetka iz ozadja

      Vsekakor smo superiorni.

     • radames

      Če manipOliraš nisi prav nič superioren. To bi bil, če bi napako (morda je tipkovna) popravil. Kar poliraj naprej!

    • Anton

     Zato vas je veliko tudi po kurbiščih.

     • Tetka iz ozadja

      Mi smo veseli ludje in nas je povsod kjer je zabava.Vi pa ste zelo zagrenjeni človečki, ki veste, da vam vlada opcija, ki se je ne želite, ampak storiti pa ne morete POPOLNOMA NIČ.

    • radames

     Kaj so pa polirali?

   • RATATA

    Je, saj je 3xsplavila!

 • Fogglof Tunnek

  Roko na srce, ženske v politiki niso enakopravne za desničarje že zaradi dejstva, ker so ženske, ne glede na to, če so poročene in če imajo otroke, ali pa tudi če niso poročene in nimajo otrok. Saj se jim, kadar skrbijo za družino, očita, da se niso pofsem posvetile karieri, če pa nimajo otrok in moža, se jim očita, da so karieristke in preklete egoistke… Zato se naj ženske čimbolj fčlanjujejo v leve stranke…tam bojo dostibolj enakopravne!!!

  • korintos23

   Ženske ? Makarovička je ženska ? Uf.

   • RATATA

    Prvič sem falil.
    SM je ženska, saj je 3 x splavila.

 • Fogglof Tunnek

  Na desnici je tako… če so šefinje in zahtevajo red in disciplino, jih opravljajo po strankarskih in medijskih hodnikih, češ da so hudobne čarovnice brez duše in srca. Če pa so šefinje, a poskušajo fse težave reševati z nasmehom in popustljivostjo, se jim smejejo, češ da so mlačne babe, nedorasle svojemu delu, ki zahteva moško odločnost in jasna stališča…kot recimo JJ, Grims, Gorenak…

 • Krtača17

  A se na Novi24 že kej opravičujejo? Aja sem pozabil da se Janša ne opravičuje….nima jajc. Ampak telefoni bojo pa zvonil hahaha

 • Jožef

  Sirotek, kaj še nisi našel ogledala, ni ti več pomoči. Lahko ti pa pomagata še dva Arschgeigeja iz Reporterja – valter branislav in janez novak. Če se združite, boste lahko prava gošarska trojka.

 • Tetka iz ozadja

  Joj, kaj bi vse dala Nova 24, če bi imela samo 2% dohodka iz naslova oglaševanje kot ga ima POP TV

  • janez cepec

   sej bojo dobil, (po pički), zdej jim bo večinski lastnik, komunajzarski tajkunček , član foruma 21 Petrič naročnino uvedu, poj bojo pa desnakarji direkt Kučkota financiral. da dol padeš od smeha

   • Tetka iz ozadja

    Kvaliteta se plača.Nova 24, je pa na portalu fehtala za denar. Pa še nakazati niso mogli ker so imeli blokiran račun. Novinarji so jih zapustili, ker nočejo delati več volantersko in sedaj jo prevzema Srbski lobi, saj so že vsi zaposleni na ić.

   • Tetka iz ozadja

    Ko delajo raziskave gledanosti posamezne TV, je POP TV med vodilnimi, raziskave pa splo ne zaznajo Nove 24.

 • Krtača17

  Nova24, na strani chess-db imate šahovske lestvice vseh sort, ni hudič da na eni ne boste našli Polgarjeve. Spisek vaših opravičil je pa vedno daljši. ČUŠ, POLGAR, KUČAN, VOJSKA…. Najboljš da enega zaposlite samo za pisanje opravičil. No ja, tožbe so pa druga reč…

  • tohuvabohu

   In kako bi se tvojem moralo glasiti opravičilo, bumbar? A takole: opravičujemo se POP TV, ker smo javno razgalili vaše laži, neznanje in ignoranco?

 • Tetka iz ozadja

  Krtača midva sva zopet pometla z njimi. Jaz grem sedaj malce nabijat Empire Earth II

  • Krtača17

   Super. Jaz pa šlafn.

   • cosmosjasnovidec

    Le spravi se drugače boš jutri na zaprtem oddelku v prisilnem jopiču pa ne boš mogel kokodakati tukaj gargamel.Hehehe

  • Hun

   ma nabijem vaju jst oba…hahaha

  • cosmosjasnovidec

   Povej raje,da moraš na kliniki k dežurnemu po tablete potem pa spat.

 • Krtača17

  Nova24, od kdaj je RTV alternativni medij? Pravkar na rtv – David Icke. Spet ste pušnil. Kakšna služba resnice ste?

  • tohuvabohu

   Od kdaj je pa RTV medij? RTV je vendar hiša, da ne rečem javna hiša.

 • montyamp

  POP TV — HANZI KURBENHAUS

 • tohuvabohu

  Kaj bi ta portal brez razjarjenih rdečih hijen? Pa šalo na stran. Ponovno pozdravljam prakso Nove24, da dnevno nastavlja vabe zabitim rdečkarjem, da se demokratično orientirani komentatorji lahko v miru pogovarjamo pod drugimi članki. Hvala!

  • Prle

   Ha,ha, ta je pa dobra, res ste demokrati – nakladači ha,ha.

   • tohuvabohu

    Saj zgovoren si, ljubček, ne rečem, da nisi, ampak ne poveš pa nič.

    • cosmosjasnovidec

     Kdaj je pa kateri pavlihov butec razen kokodakanja kaj povedal?

   • cosmosjasnovidec

    Ali niste imeli danes levuharji levaški “parade sramote”,da že kokodačeš tukaj?
    Ti je tam “foglof tumpek” razčesal analno odprtino in si moral pobegniti domov?
    Hahahaha

 • Tetka iz ozadja

  Lepo je biti antijanšist

  • Prle

   Ne lepo, najlepše.

  • cosmosjasnovidec

   Drugih argumentov pa levaki bedaki tako kot vedno ne najdejo ker ste prebutasti oziroma brez možganov in so vam taka opravičila v tolažbo.
   Ni slabo,da se slinite na ta forum saj se iz vas nasmejimo pavliharji posrani.Hehehe

 • if

  POP – klop, krvoses objektivnosti!

 • cosmosjasnovidec

  Teh vseh skropucal z A kanalom vred ne gledam že nekaj let,ker sem že takrat videl,da samo nakladajo.

 • samotoje

  A res? Kdo pa sploh gleda Pop tv ?

 • janez55

  alo, norčki, spat! dost je blo za danes!

  • RATATA

   Jebi se.

 • RATATA

  Prašičem levakarskim komunajzarskim želim težko in po možnosti zadnjo noč,
  z mojimi dragimi protikomunističnimi Slovenci se pa itak jutri spet snidemo in si v roke sežemo ter splaniramo pokop smrtnih sovražnikov Slovenskega Naroda.
  Vsi veste kdo je kdo!!! Ne se delat nevednega prekleta golazen komunajzarska, istospolna, refugiwelkomerska!!

  • Primoz Papez

   Pa kaj tebi ni jasen peder belogradistnicni pedofil pejt v cerku jokat pa zupniku nastav svojo svinsko rit da boš zadovoljil svoje potrebe….

   • RATATA

    Na kateri strani si se pa znašel?
    A si ti prežveu noč? No, bo pa naslednja tvoja zadnja, ker tako grdo govoriš.

    • Goran Hvala

     Wow….kdo koga napada in zmerja…pol pa levaki krivi…hehe..desnaki ste res rozice ej…zjutri pa v cerkev da bo vse odpusceno…hehe…sicer nisem ne eno ne drugo vendar vem da sem zate komunjara ker se ne strinjam s tvojimi pogledi…levak mi pa se ni reku dela sem desnak ko sm povedal kar si mislim..bvahahaha ste res kar hudi ni kaj…fino pa gledat in poslusat ko enmu prebija da tud govort ne zna..same kletvice in neki skup zmetani izrazi…;-)..ane RATATA

     • RATATA

      Zdravo Gorančo.
      Ej sm glih iz šihta pršu, pa bom najprej pojedu in ti bom malo kasneje odgovoril.
      Samo malo počakaj prosim.
      Hvala

     • airways

      Saj zaradi takih jebivetrov je pa Slovenija v KURCU!

 • APMMB

  Popolnoma npotreben je boj med žensami in moškimi. Narava je pač dodelila moškim ene lastnosti, ženskam pa druge in zato je razpravljati kdo je pomembnejši, kdo ima vač zaslug, kdo je koristnejši brez smisla.
  Ko pa feminsitke izzivajo moške pa predlagam, da v športu ukinemo delitev na moški in ženski del, ampak, da se v vseh športnih panogah borijo ženske in moški enakopravno..
  Takole na prvi pogled je možno napovedati hud poraz ženski, saj bi moški osvojili vsaj 90% vesh naslovov svetovnih, ali olimpiskih prvakov.
  Ali je za to kriv mooški šovinizem, ali narava, da ne rečem Bog?

  • Nata

   Ja, ne, no ? Kaj ženskega bo pa še ostalo ?
   Narava in Bog sta poskrbela za to lepo različnost. Hvala Bogu ! Kajti Človek bo kmalu vse obrnil na glavo ?

   • tohuvabohu

    Prav žalostno mora biti živeti kot brezspolna bakterija, zlasti če živiš v črevah …

    • Nata

     Res je. Pa naj živijo, kot praviš………..vendar nas pa naj pustijo pri miru.

 • albusa aquilae

  res so mentalni siromaki

 • Goran Fatovic

  pe..o mate za 50€.

 • Miro Jereb

  Ženske bodo enakopravne takrat ko me bo ženska oplodila in bom jaz rodil…vse ostalo je fantazija. Narave ne moreš nategnit pa če tudi 10 let hodiš v kumrovško šolo…Dejstvo je le…da eden brez drugega ne gre…to pa je enakopravno.