Poglejte, kako so RTV-mudžahedinke napadle našo novinarko Marjanco Scheicher, ker je na Twitterju delila prispevek o tožbi dr. Zimmermanna!

Foto: Nova24TV

Na Televiziji Slovenija sredinega prispevka o tožbi dr. Janeza Zimmermanna proti novinarki Eugeniji Carl zaradi lažnivega poročanja in obrekovanja niso najbolje sprejeli. Naj spomnimo. Na Novi24TV smo razkrili, da priznani žilni kirurg, ki že več let deluje čez mejo, v Trstu, toži RTV za več milijonov evrov, Carlovo pa za več sto tisoč evrov, ker je novinarka pripravila več kot 30 žaljivih prispevkov na temo dela dr. Zimmermanna, ob tem pa zavajala gledalce, objavljala neavtorizirane fotografije njegovih pacientov in jih ščuvala proti svojemu zdravniku. Naš prispevek je v sredo odmeval na družbenih omrežjih, na svojem Facebook profilu ga je objavila tudi Eugenija Carl, ga označila za zmazek in zraven zapisala, da se že dolgo ni tako nasmejala. Kateri del v Zimmermannovi tožbi zoper njeno lažnivo poročanje jo tako neizmerno zabava, sicer nismo izvedeli, so se pa potem razpravi na Facebooku priključili tudi njeni podporniki in celo sodelavka, nadrejena Mojca Pašek Šetinc. Obregnili sta se ob dejstvo, da je naš prispevek na svojem Twitter profilu delila tudi naša priljubljena voditeljica TV-oddaje Iz oči v oči, Marjanca Scheicher – Carlova in Pašek Šetinčeva sta se, točno tako, kot o “taktiki RTV-mudžahedink” piše Bojan Požar, naše novinarke lotili z žaljenjem na osebni ravni.

“Nikoli ne delim izdelkov podmedijev – strankarskih trobil, ampak tale zmazek sem pa morala. Priznam, že dolgo se nisem tako prešerno nasmejala,” je Eugenija Carl v sredo nekaj čez dvanajsto zapisala na svojem Facebook profilu in ob tem pripela povezavo do našega prispevka o tožbi dr. Janeza Zimmermanna. Med komentarji se pojavi tudi urednica dnevno-informativnih oddaj Televizije Slovenije, Mojca Pašek Šetinc. Zadovoljna, ker ji je dana medijska pozornost, Carlovo javno pozove, naj čim prej spiše nadaljevanje svoje serije.

“Oj, tole je za nas in rtv najboljsa mozna reklama! Aja, Eugenija, upam, da so te spomnili na nadaljevanje zgodbe o razvpitem “žilnem” operaterju! Kljub vrocini je prav, da se nemudoma odpravis na teren! Pricakujemo prispevek,” Mojca Pašek Šetinc Carlovo spodbuja, naj nadaljuje s RTV-jevskim konstruktom zoper žilnega kirurga, ki se je zameril predvsem slovenskim kolegom, ker uspešno operira po tehniki, ki jo sami ne obvladajo. Prav tako naj bi za vsem skupaj stala tudi zdravstvena zavarovalnica, ker je primorana pacientom vračati denar, ko se ti odločijo za operacijo v tujini, saj so naveličani čakati v vse daljših vrstah v slovenskih bolnišnicah.

Kdo je dr. Janez Zimmermann?
Naj spomnimo. Dr. Janez Zimmermann je eden izmed najbolj priznanih slovenskih žilnih kirurgov, ki pa dela drugačne posege od ostalih slovenskih kirurgov. Zimmermann namreč vene operira po metodi chiva, ki jo slovenska stroka ne uporablja oziroma jo ne zna uporabljati. Gre za metodo, ki je svetovno priznana in v posameznih zahodnih državah edina skladna z medicinsko doktrino. Gre za manj invazivno tehniko, kjer se pacientu ob lokalni anesteziji na nogi naredi kratek rez in pod kožo obdela vensko žilo. Število rezov je odvisno od števila razširjenih žil. Metoda je posebej primerna za poseg pri golenskih razjedah. Rezi so kratki, pri čemer po posegu bolnik še isti dan hodi in odide domov, v večini primerov ni potreben niti bolniški stalež.

Foto: Nova24TV. Marjanca Scheicher.

Med komentarje je eden izmed Eugenijinih prijateljev pripel tudi t. i. printscreen iz Twitter profila naše novinarke, ki je delila prispevek Nove24TV. Marjanca Scheicher je ob tem zapisala, “da naravni zakoni delujejo. Kar seješ, to žanješ”. S tem je mislila na tožbo dr. Zimmermanna, ki so mu na RTV s serijo lažnivih prispevkov skoraj uničili kariero. Da pa RTV-mudžahedinke ne poznajo milosti, ko jim prekrižaš pot, so dokazale tudi tokrat, z javnim obračunavanjem z našo novinarko.

“Pa glih ona, ki mi je morala plačait odškodnino zaradi laži in diskreditacij na moj račun. Vrhunsko,” je zapisala Carlova. Drži, da je Carlova pred časom tožila Marjanco Scheicher, a do sodbe takrat ni prišlo, saj sta se novinarki poravnali. Carlova sicer spodaj še piše, da je odškodnino namenila ekonomskim migrantom.

Tudi Planetova novinarka skočila v bran svojima RTV-jevskima kolegicama
V drugi objavi na Facebooku gresta Eugenija Carl in Mojca Pašek Šetinc še korak dlje. Najprej je uporabnik Mitja Resnik zapisal, da upa, da je tudi naši novinarki krčne žile operiral dr. Zimmerman, nakar se je pojavil še skrajno primitiven komentar uporabnika Klemena Svoljšaka, ki je zapisal, “da je dr. Zimmermann Marjanci prišil tiča”.

Nato sta udarili tudi obe RTV-mudžahedinki. Mojca Pašek Šetinc je zapisala: “Naravni zakoni so nekaj najboljšega!”. In potem še: “Eugenija, Marjanca že ve, kakšen je tvoj bič božji!” Carlova je odgovorila: “Vi vsi ste čist nesramni. To so pač novinarske specializacije. Eni so za notranjo politiko, eni za zunanjo, gospodarstvo, črno kroniko … Eni pač za …” Odgovorila ji je Šetinc Paškova: “Eugenija, ja, pač, za takozvano žilno kirurgijo”. Takšno otročje dopisovanje na Facebooku pravzaprav samo dokazuje, da še kako drži tisti stari slovenski pregovor, ki pravi, da ko mački stopiš na rep, zacvili.

Foto: Facebook. Novinarka Planeta Barbara Pance.

Razpravi se je pridružila celo novinarka iz Planeta, Barbara Pance, in skočila v bran svojima “novinarskima kolegicama” iz RTV: “Priznani kirurg in izprijena novinarka. Pa saj to ti je material za telenovelo. Grammy zagotovljen! Kakšen prvovrsten konstrukt! Bruham.” Sicer ne vemo, če je Pancetova pravočasno našla pot do stranišča in si je toliko opomogla, da se je vrnila na delo, zagotovo pa lahko zapišemo, da njeni komentarji dokazujejo, kako si novinarji režimskih medijev ščitijo hrbet, ko je njihovo “delo” ogroženo.

Marjanca Scheicher se sicer na nizek nivo za lažnivo poročanje “specializiranih” novinark ni želela spuščati. Je pa zapisala: “Na Twitterju delila članek Nova24TV, pa EC in MŠP že sklepata, da sem ga jaz napisala. Oni lahko žalita, drugorazrednim ni dovoljeno.” In nato še v elegantnem slogu dodala: “Najbrž mi zavidata mladost.”

Verjamemo, da nas RTV-jevski novinarki tudi tokrat ne bosta pustili hladnokrvnih in bosta hitro vključili svojo družbeno mašinerijo.

T. F.

 • Morala

  Ko ni pravih argumentov, je na vrsti žaljenje! Res sramotno za “novinarsko” srenjo!

 • Žiga Murn Lindič

  Kaj pa vi na Nova24TV, ki stalno zavajate javnost… No, saj ste le trobilo SDS-a….

  • rubec

   Tvoj drugi post. Vsi so ok samo dva sta zanič. Čestitam.

 • von Rhein

  Ta tv gobezdala Prašek in Carl nista vredni,da bi se z njima ukvarjal. Naj se njihovi podporniki,vsi skupaj pa niso v stanju napisati užitnega stavka kot informacijo. Torej,hladijo se v lastni gnojnici.

 • VERZIFIKATOR

  DIAGNOZA – PRVO MNENJE

  Evgenij Onegin

  NEMOČNI DOKTOR

  Doktor tukaj je nemočen,
  žile skrčene so skrajno,
  zdravljenje bilo bi trajno,
  da odneha, je odločen.

  Po pomoč se zdaj zateka
  k druge vrste specialistom,
  ne k zdravilcem, k eksorcistom,
  saj se vse bolj čas izteka.

  Je evgenika posredi,
  za mutacije gre genske,
  za trpljenje neke ženske,
  tuji vsi zaman so zgledi.

  Doktor gre zato v tujino,
  da izkušenj si nabere,
  žile bolne ne izdere,
  leze ta že v drobovino.

  Žila ni samo predrta,
  centre vse je prizadela,
  je kot zadnjica debela,
  v tkivo mehko prav zadrta.

  Konec naredi teatru
  doktor, ko tako odloča,
  da bolnico priporoča
  kar kolegu psihiatru.

  DRUGO MNENJE

  Jevgenij Onegin Kuzlalajev

  POVSEM NEMOČNI DOKTOR

  Pripeljali so mu psičko,
  veterinar je odličen,
  toda vsak poskus bo ničen,
  kot da pek bi zdravil ptičko.

  Da živalica ni zdrava,
  je ob prvem stiku jasno,
  zdravljenje je prepočasno,
  diagnoza žal ni prava.

  Psica namreč stalno laja,
  grize in napada strašno,
  z drugo se prav samopašno
  in bolnó v ljudi zakaja.

  Pravijo, da psica laže,
  da je lajanje zlagano,
  kot mijavkanje neslano,
  vsaj tako že dolgo kaže.

  Naj se psica silno kuja,
  nebuloze pasje trosi,
  vse so le brezvezni štosi,
  doktor z njo se ne zamuja,

  Za nasvet kolega vpraša,
  za formalno mnenje drugo,
  ta mu naredi uslugo,
  pravi, naj je ne prenaša.

  Ker to pač ni sveta krava,
  labradorka ni prelestna,
  ampak le žival pocestna,
  naj pri priči se uspava.

  • Priden kot SDS ovčka

   Nad tabo je tud dohtar total obupal. Pr kol terapiji je že čist kol razcefral. Verjetn da ta pametn odneha….

  • VERZIFIKATOR

   Doktor, spodnji rad bi že odnehal,
   da se pametnejši vam pokaže,
   toda kaj ko več se ne izmaže,
   spet bi s pametjo se pač prerekal.

 • Darth Vader

  režimske mujahedinke je strah :) kajti prebujanje slovencev iz nočne more kolektivizma je eksplozivno, ljudje, kateri se 5 let nazaj sploh niso zanimali za politiko in so živeli v temi, imajo danes jasno sliko, kdo je sovražnik v tej deželi, jasno jim je, da bodo 100% moraliti iti na volitve, z odporom gledajo na levo politiko v Sloveniji, celo mladi ljudje so ugotovili, da so nam zajebali mejo, izhod na odprto morje in vedo da je Cerar, jankovič, kučan, židan sovražnik številka ena, kateri jim uničujejo njihove družine, poneumljajo otroke na raven enoceličnih ameb v osnovnih šolah, skratka levici je v nekaj letih vladanja uspelo to, kar ni nobenemu še v 25 letih……prebudili so narod, in narod je veliko bolj odločen, da obračuna s tranzicijsko levico, kot kadarkoli prej……..zato je potrebno podvojiti napore, saj je zmaga že na vidiku, vendar brez spopada ne bo šlo, potrebno je jasno definirati, kaj imamo ter še bolj jasno definirati s čim bomo zamenjali to, kar imamo…….potrebno se je vrniti na posameznika, torej nasprotno od kolektivizma, saj je kolektivizem, katerega ponuja levica postal ljudem, kateri so mu nasedli, popolna nočna mora….vrniti se je potrebno na osebno svobodo in iz osebne svobode izhajati pri formiranju odločitev……in nikoli si ne dovolite, da postanete tako leni, da nekdo drug razmišlja namesto vas.

 • tzt

  Če se je morala MC poravnat z “novinarko” konjskega izgleda, Carlovo, je že moralo biti napisanega nekaj kar ni bilo res. Na Hanziju so glede tožbe Zimmermanna hinavsko tiho in se o tem nič ne piše. Bo pa toliko slajše zadoščenje po sodbi.

 • tarantela

  A Marjanca je novinarka? He-he…

  • učko

   Multipraktik ! Sam v primerjavi s Šetinčevo pa je doktorica novinarstva !

   • beno

    saj je tudi tarantela doktorica iz obrekovanja. Ne veš ti to ?

  • beno

   Kolena te bolijo, ampak hudoben jezik pa z obrekovanjem “zdraviš” na ljudeh ……..

  • von Rhein

   Postavila si vprašanje.Moj odgovor…ja,je novinarka. Če ti meniš drugače napiši zakaj po tvoje ni novinarka.
   Če ne odgovoriš pomeni,da si samo ena izmed provokatorjev,ki poskušajo servirati svoje miselne iztrebke.

  • tohuvabohu

   A si spet invazivna, teatralna?

 • beno

  Marjanca je dama v primerjavi z njenimi sogovornicami, majke mi.

 • WatsonForus

  so se KURE iz RTV kupleraja – razkokodakale, bomo vidli kako bo ko, ko, ko, ko, kooooo , ko bi do EVRČKI frčali iz žepa teh dveh uslužbenk kupleraja ( prosto po Širci )
  Kar se pa Paškove tiče, pa verjetno bič išče kje drugje.

 • Priden kot SDS ovčka

  Najprej objavite zmazek od prispevka, potem ta zmazek ljudje komentirajo in se zgražajo, potem pa ti komenti na ta zmazek spet postanejo novica… kdo bi vas razumel 24norih….

  • von Rhein

   Poskušaj razumeti,če zmoreš,da so v novo novico zadevo spremenile konfuzne babnice,ki ne dovolijo,da se objavi več kot imajo one dovoljeno.Torej,ne maliči dogodka po svoje.

 • RealRevolution

  Iste so kot tule gor levicarski uporabniki,ki ne povedo nic konkretnega.Tece jim voda v grlo RTV-ju,ko bodo izgubili ta davkoplacevalski prisilni prispevek in se nekaj bonusov, bojo lahko zaceli odpuscati,saj imajo zaposlenih za 2 velike tovarne a njihov tv program vsebujejo bore malo .Njihove rezimske novice so veliko vec kot katastrofalne,toliko kot imajo zaposlenih bi lahko imeli novic za
  dve uri dnevnika.

 • Snorri Sturluson

  Infantilni obrambni mehanizmi .

 • antimur

  Te tri kučanistične kobile bo potrebno, če ne gre po normalni poti, pometati iz javne RTV, pa četudi z okna. Te presistutke se ne zavedajo, da delajo v javni hiši, ki pa ni kurbnhaus, ampak javna RTV hiša, tudi ni nobena izspostava Kučana in njegovih kriminalcev. Zato domoljubi, zavihajmo rokave in na delo.

 • rubec

  To bi pa res rad videl kako se carlova krula smeji, ker mora že pri običajnem govoru biti jako pazljiva da ji šivi ne popokajo.

  • Franc Popndekl

   Priznaj, da je tale nekoliko nizka…

   • rubec

    Meni se ne zdi. Eugenija jih ima krepko čez 160.

 • Snorri Sturluson
 • Ana Job

  Grde mudžahedinke iz hanzi tv, so lepotici Marjanci fovšne, ker je pred časom dobila nagrado zlatega tiča. Marjanca, ne oziraj se na tretjerazredne, stare babnice, ki ti ne sežejo do pet! ;-)))

  • Franc Popndekl

   Če smo pošteni moramo vseeno priznati, da je Jelena zelo lepa ženska. Res pa je, da ne uživa statusa barbike, tako kot Marjanca…

   • RATATA

    Lepa bi bila v Tuzli, Zenici, Sarajevu… pri nas je pa grdakoprasica saj ti veš kaj jaz mislim, pa take

 • andreas82

  Še kdo ni slišal za javno hišo kupleraj, ko ga prisilno plačujemo! Banditizem v vsem svojem sijaju, nivo kulture na RTV zaviti novinar s kalašnikom, več kot očitno podpora Hezbolahu iz nacionalke! Okrogla miza f21, vse dokumentirano, novinar v posebnih oblačilih skupaj s Kučanom, če drži tisto, povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si!

 • Priden kot SDS ovčka

  A je latoya tud novinarka? Sam vprašam. Na novi ste bolj na tekočem….

 • Anton

  Marjanca, kar tako naprej odločno in iskreno in ne pusti se ustrahovati tem presstitutkam

  KORAJŽA VELJA!

  • .

   upam da tudi tebe tožijo za izjave da so prestitutke.

   • Anton

    ustrahuješ?

    • Steiermark

     Seveda, ta brezimni primerek grozi, ker tako kot vsa rdeča mudžaheidinska navlaka, drugega načina ne pozna – geni, ki so se prenesli na njih, po njihovih prednikih, ki so po 45 letu klali po Sloveniji!

 • totex39

  Marjanca piše resnico in to je režimskim medijem “trn v peti”.

 • montyamp

  Hahaha , HANZI KOKOŠI kokodakajo na položnice .
  Ko bo položnic zmanjkalo , bo za preživetje treba delati , laži in podpora murglosrbski hunti bo pač premalo za žurnal pocestnice , ker na tem svetu je vsega enkrat konec , zakaj ne bi bilo konec še rdečega fašizma .

 • montyamp

  Če se carlova hoče smejat mor dvigniti eno nogo .
  Verjetno levo .
  Če se prime za lase , lahko dvigne obe in čaka na nič , ne tič .

 • Borut Stari

  Nezanimivo topoumno obračunavanje. Brez mene.

 • Johan

  Gnide iz RTV ki ga MI PLAČAMO, unicite mi te gnide !

 • Priden kot SDS ovčka

  Ne vem, mogoče je pa dr Zimerman Marjanco operiral s svojo skrčeno žilo, da se tolk vleče za njega….

  • von Rhein

   Pametno,da si stavek pričel z “ne vem”. Torej samo sklepaš na podlagi tebi znanega….skrčena žila.

 • paradajz

  Vedno znova me preseneti zelo nizek nivo izražanja novinark. In to one,ki imajo polna usta sprejemanja in človekovih pravic,pa človekovega dostojanstva in kulture….Same so pa zelo zelo nizko. Najmanj kar bi človek pričakoval od javne Tv,ki jo plačujemo davkoplačevalci je primeren nivo komuniciranja in lepa slovenščina. Na RTV pa…žaljenje na osebnem nivoju in neka čudna slovenščina.

  • _

   paradajz je srbohrvaška beseda, ti si pa, praviš, paradajz https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%98%D0%B7

   • paradajz

    Ohh. Doma paradižniku rečemo paradajz ali pa pomidor. Ne prva ne druga beseda ni slovenska,drži.Ampak tako govorimo doma. V službi govorim o paradižniku. Moj nick tu je pač nekaj kar mi je ob registraciji prišlo na misel.

   • totex39

    Paradižniku v Prekmurju narečno rečejo paradajz, če ti je sploh kaj znano, zato ne piši bedarij.

  • T-Rex

   to so te novodobne levaške feministke, v glavo ti vbijajo eno, same pa delajo popolnoma kontra. prasice svetovne

 • Olga

  Bravo Marjanca!
  Ko bodo mudzahedini dobili razsodbo iz Trsta, jim ne bo šlo na smeh! Napad je le levaški blef! Deležni smo ga tudi na tem portalu!
  Vsi na volitve in očistimo medijsko Murglsko kloako!

  • Gru

   A kaj cmo , ko vam volilci SDS -a umirajo od starosti, mladi pa snifajo koko ;) Tko da bo izrojena levica spet zmagala na volitvah z veliko vecino ;)

  • ,

   upam da te tožijo za hude primerjave o ” mudžahedinih” Murgle pa so slovensko naselje v mestu Ljubljana in primerjava z ” kloako” ( kanalizacijo) pljuva po slovenskem ozemlju. Sramota si. To si ti.

   • Steiermark

    seveda, je zelo verjetno, da bodo Olgo tožili mudžaheidini, ki se bodo počutili užaljene, ob primerjavi z “kloako” v Sloveniji, pa naj bodo to murgelske podgane, ki še vedno širijo “kugo” po naši Sloveniji…. Res hudo! Predvsem pa ti, ki niti imena nisi vreden in se predstavljaš z vejico in puščico, ti pa moraš biti posebno “hudo prizadet” – na vse načine! Kaj čemo, proti naravi pač nemoremo delovati, ker se še nikoli ni obneslo….

  • Hun

   teb je treba s srbskim kurcem gobec zamasit, kurba jalova

  • karlina

   podpis

  • slaipowi

   Znaš še kaj drugega kot parole?

 • Janez

  TITANIK?
  Pa?
  ZAKAJ PA TAKO DIVJE NAPADAJO DR. Z-ja.
  Govorice – je za na osredno TV – ŽE TREBA TEMELJITO PREVERITI !
  Ne?
  Pa kar?
  SOVRAŽNO TROBITI PROTI NEKOMU – BREZ 1000% TRDNIH DOKAZOV.
  Tale
  E. Carl&comp.?
  Zna – še potopiti RTV SLO. IN SEBE !Kot? TITANIK ?
  No?
  Saj – vrerjetno je že čas ?
  – za potop PREDIMENZIONIRANEGA “TITANIKA – OD RTVSLO”?
  In za izgradnjo in splovitev
  – bolj uravnotežene in manj
  “rdeče” RTV SLO? Vroče poletje na RTV SLO? Se jim obeta.
  Sodelavka
  Nove24tv M.S. – MI JE OK.
  Zelo lepo, živo vodi pogovore in piše. Kar korajžno tako dalje ! L.r.. Janez KOMENDA
  P.s.
  Priporočam osveževanje – s sadnimi sokovi itd.
  Ne z alko pijačami. Alkohol povzrča – tako hudo žalost.
  Kot v teej slavni pesmi.
  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=vid&ei=m6CDWfq0MIWta4efjYgB&q=tres+grandes+pa+todo+el+ano&oq=tres+grandes+pa+todo+el+ano&gs_l=mobile-gws-serp.3…28300673.28347825.0.28349150.63.62.0.1.1.0.462.9143.0j61j4-1.62.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..0.61.8917.3..0j41j0i19k1j0i8i30i19k1j0i30i19k1j0i30k1.foZ0jhSxCew

 • if

  Pričakujem rezultat tožbe, ki jo je vložil Dr. Janez Zimmermann!
  Če bo smeh še naprej učinkoval bom vedel, da so prizadete govorile resnico!

  • ,

   če tožiš lahko tožbo tudi izgubiš. Osnovno pravno znanje ti manjka.

  • .

   si videl noge od pacientov, po posegu?

 • MižekFiga

  Najlepša in najbolj razsodna je naša Marjanca!

  • žžž

   bruham

   • Nata

    pojdi k zdravniku.

    • haha
     • Nata

      Tale na sliki ?
      Ni čudno, da ti je slabo. Saj si napisal tako.
      Sem ti samo svetovala. Morda si kaj slabega pojedel.

     • ,

      Dobrega ima Marjanca zdaj. Pa še zlatega.

     • Nata

      Ko bo v stiski, ga bo prodala.
      Onega, drugega bo pa vedno našla. Saj je fejst punca .

     • Nata

      Komu si pa tole napisal. Meni ni bilo slabo. Tudi o nobenem tiču nisem govorila, no ??Ker je bilo nekomu slabo.sem mu svetovala, naj gre k zdravniku.

   • MižekFiga

    Pazi, kje se prehranjuješ!

   • karlina

    Tudi jaz ob pogledu na te komunistične kure !!!!!

 • EOL

  Samo poglejte, kako se Twit Janeza Janše o prostitutkah v javni hiši rtv potrjuje kot povsem resnicen!

  Bravo Marjanca. Prava dama si!

  • ,

   ti pa imaš jajca, da to govoriš javno, kaj pa, če tudi tebe dajo na sodišče?

  • ,

   a je tvoja mati prostitutka?

  • karlina

   podpis

 • Artur

  Carlova sicer spodaj še piše, da je odškodnino namenila ekonomskim migrantom. Koliko jih je vzela k sebi o tem pa nič . Ni jo namenila beguncem (čeprav teh ni bilo niti za vzorec)kaj šele našim socialno ogroženim otrokom temveč so bili njena prioriteta ekonomski migranti ??!! Zblojeno do “amena” !!!!

  • Donald J. Trump

   Kolikokrat si ti stal na meji, in jo branil pred migranti?
   Kolikokrat si šel prostovoljno na mejo, da jo braniš z orožjem če treba?
   Naj uganem: niti enkrat.

  • karlina

   TOČNO, kot ona sama, sem jo enkrat slučajno poslušala, sem morala iti bruhat

 • Svadreb

  Nemočno opazujem vilo Tuerkov ob morju,ki še vedno suši češplje.Nedokončano delo tovarišice plačanke Evgenije o dretju pred vilo Tuerkov in zahtevku po rušenju nelegalno zgrajenega objekta-vile.Za dobro plačilo ali pa prepoved veljakov, je Evgenija totalno utihnila.Evidentno in dokazano,da je Evgenija krvava pod kožo.

  • ,

   Evgenija je slovensko ime. Zakaj pljuvaš po neki slovenski ženski?

 • neny

  NEIZPODBITNO OBJEKTIVEN DOKAZ KDO LAŽE

  https://www.facebook.com/tvkoper/videos/10153660689578008

  • Nata

   Z zakritim obrazom ? V takih primerih sem vedno skeptična.
   RTV pa je znana, da zeo rada predvaja razna ” pričevanja “, z zakritimi obrazi.
   Pa križe tudi zelo radi zakrivajo. Križ, ki so ga žalujoči postavili na mesto nesreče svojega otroka.

   • neny

    OBRAZ STROKOVNJAKA NI ZAKRIT, BISTVENO MOTEČE ZA VAS MEDIJ, KER JE ODKRIT.

    • Nata

     ” Zdravnik je na svojo željo »zamegljen«, vendar se je za potrebe preiskave kadar koli pripravljen razkriti.”
     Zamegljeni niso samo tisti, ki samo na splošno govorijo o takih operacijah !!
     Bomo videli !

     • neny

      STROKOVNJAK NI ZAMEGLJEN.

     • Nata

      Kje pa sem napisala, da laže ? Dej neny, no ? Takole lahko obračava besede ” do nezavesti “- al kako že pravijo .

 • ura

  Ali ste videli noge od pacientov, po posegu?

 • ura

  STROKOVNJAKI so povedali kakšno je stanje pacientov po Zimermanovem posegu!!!

  • karlina

   Ja, res pravi “strokovnjaki”

 • dejno

  A je Marjanca res dobila ” zlatega” tiča ( kurca)? Koliko je dolg?

  • sprehajalec

   definitivno te tiči privlačijo. in impresionira njihova dolžina.

   • faak

    Čak mal, NA SLIKI MARJANCA DRŽI OGROMNEGA , POGLEJ SI JO https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

    • sprehajalec

     Preveč se v življenju z malenkostnimi ukvarjaš. Priporočam ti, da zgrabiš kakšnega velikega židovskega….

     • hahaaha

      židovkega ti obožuješ, pa še gej si, uživata s tvojim :-)

     • sprehajalec

      priporočam ti židovskega, po tem na skrivaj hlepiš. Samo palestinske do sedaj?

 • bruh

  ALI STE VIDELI NOGE OD PACIENTOV, PO POSEGIH????? https://www.facebook.com/tvkoper/videos/10153660689578008

  • sprehajalec

   ne, imaš kakšne slike? Si kdaj videl glavo po posegu?

   • ,

    kar posnetek si poglej, so slovenski zdravniki vse komentirali, mal mi je slabo ratalo ob slikah teh ubogih ljudi

    • sprehajalec

     Potem definitivno nisi Jani Möderndorfer. Ne preneseš pogleda na kri…

     • .

      Če bi na posnetkih bili tvoji svojci bi bil pa tiho a ne idiot

     • sprehajalec

      Imam tudi na sebi že kaj takšnega, kar je šlo čez operacijo. Samo lepotna operacija te vrne na oder za tekmovanja mistrov in misic. To pa niso lepotne operacije, o čemer se pogovarjamo.

  • Nata

   Ja, smo !!
   Še po nobeni operaciji nisem izgledala prav lepo, no.
   Videla pa sem tudi nogo prijatelja, po ravno taki operaciji. Kot fizioterapevt je prav gotovo poskrbel za dobrega kirurga. Pa je prav grdo izgledalo.

 • .

  Kakšna nagrada je “zlati tič”? Kaj neki ženski taka nagrada pomeni? :-) Na sliki ” zlati tič” deluje res ogromen. A ta ogromnost ” zlatega tiča” pomeni nekaj pozitivnega pri tej nagradi? Verjetno je dimenzija ” zlatega tiča” tisti najboljši del te nagrade. A drži? Kaj pravite o velikem, debelem, “zlatem tiču”?

  • sprehajalec

   kar ne moreš do sape, ko se boš s prijateljčki onegavil, prižgi kdaj luč, da bom morda ugledal normalnega, ne samo svojega.

   • ..

    sprehajalec a ima tvoj partner tudi takega kot ga Marjanca drži? Mater res je OGROOOOOMEN uh https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

    • sprehajalec

     Takšnega si ti zagotovo imel že v ustih… zato ti je pa vzelo sapo. pogojni refleks.

     • ,

      sprehajalec ti si napisal, da si gej, saj ni nič narobe no, pač si, jaz te sprašujem, če ti je ” zlati tič” ki ga Marjanca drži v rokah dovolj velik? Meni deluje res ogromen.

     • Donald J. Trump

      Smisel humora pa na nivoju plesnive mokre krpe :)

     • sprehajalec

      Je kar dober za tole copy paste papigo spodaj…

 • o fak

  MARJANCA TA ZLATI KURC JE OGROMEN, VEČJI JE OD TEBE..MATER OGROMEN JE https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

  • sprehajalec

   Ne primerjaj ga s svojim. Primerjaj ga z velikostjo normalnega.

 • Nata

  Nadvse zanimivi twitti Šetinčeve in Carlove !! Zakaj zanimivi ?
  Cvilita, tovarišici, cvilita !! Stopili so jima na rep. In sedaj se bojita za svoje tačke . Morda ne bosta več hodili po hodnikih RTV ?’

  • karlina

   TOČNO

 • Hun

  nova24tv jehove priče

  • Nata

   Zopet Jehove priče ?? Pa daj razloži . Si enkrat že meni napisal. Razložil pa nisi. Morda pa bo zanimivo ?

   • sprehajalec

    pač Hunov način pridobivanja novih vernikov, jehovcev.

    • .

     sprehajalec kako je tvoj fant? Mu je kaj vroče?

     • sprehajalec

      Misliš tistega med nogami? Ga hladim z ventilatorjem, hvala za skrb.

      Vidim, da te privlači? Si imel res samo z majhnimi opravka v življenju?

     • ti si rekel, da navijaš za židovski izrael pa me je zanimalo samo to, če tvoj izraelc doma uživa v tej vročini

     • sprehajalec

      Si mojemu med nogami dal kar ime, Izraelec? Imaš pa strastno domišljijo. Za Izraelce je Slovenija prerevna, pridejo samo na dopust.

     • Hun

      ti maš pizdo med nogami in pizdo maš namest obraza…po duši si pa pička…kaj boš ti pizda napihovalka

     • haha

      BRAVO

     • sprehajalec

      Kljub temu pa moj obraz še vedno po lepoti prekaša tvojega….

     • Hun

      pizda pedrska narcisoidna

     • sprehajalec

      Lepo, da si položil karte na mizo….

      Vroča južnjaška kri?

     • Hun

      točno tko v men se ne pretaka sevenjaško hladna, škrta, fousljiva, individualistična ter zahrbtna kri

     • sprehajalec

      Ja, nemci imajo kar probleme v zadnjih časih s to krvjo….

      Ti razumeš zakaj….

     • Hun

      s kero krvjo majo nemci problem z makedonsko?.. veš kaj je lažnivi hujskač…opisal sm jst tebe v vsej tvoji luči pezde zahrbtno..ti jebem mater laznivo…moji predniki so bli prvi na udaru Turkov pred 500leti..zdj so spet prvi ki ustavlajo migrantske horde…ti boš mene enačil z islamističnimi skrajneži …da te ni sram pička zahojena gobezdlava …

     • sprehajalec

      Danes si pa na levo nogo vstal? Psuješ že za dobro jutro?

      Tisti Turki pred 500 leti so bili kar islamizirani grki iz carigrada, v navezi s srbskimi krščanskimi despoti….

     • Hun

      nadvseved o zgodovini pojma nimaš…

     • sprehajalec

      Profesor doktorji bi se lahko učili pri meni.

      Anatolsko-Turkmenskega gena v današnjih prebivalcih Istambula je le 2%. vse ostalo so nekdanji bizantinci, ki so se prekrstili v nekem zgodovinskem trenutku.

     • Hun

      tko kot se ti je janša prekrstil…fafač kurcev si ti in to južnaških

     • sprehajalec

      Lepo, da se južnjaška omika razkriva tukaj na portalu…

      Sakaš da mi ga žvakaš Makedonče…

     • Hun

      zlorabljen ministrant …jebem ti putkata majčina

     • sprehajalec

      Tuta bugarin…

     • Hun

      tako je jodlarski hlapec…ti jebem mater desničarsko

     • sprehajalec

      Makedonče, ena modra zate; Može seljak da napusti selo, al neće selo nikad iz seljaka…

     • Hun

      tocn tko to velja tud zate kmetavzar…jst sm rojen u gradu

     • sprehajalec

      Katerem pa? Včasih vem, da so se prišleki naselili kar v stare gradove, pa so potem postali socialni problem….

     • Hun

      če se že mučš z balkanskimi pregovori …potem uklop možgančke…grad- mesto
      al jebiga nije žvaka za seljaka

     • haha

      no, pa si kot pravi Pro Žid, “zabil ” Sloveniji.

   • Hun

    sektaši ste znanje celega sveta pozrl kaj bom jst teb razlagal…ce ti je dolgcajt si najd jebača..če si prestara pa kvačkj, kuhaj, merkaj vnuke boš nardila saj kj koristnega

    • Nata

     Tisto po pikicah že delam. Že nekaj časa. Novega onega ne potrebujem, mam enega dovolj.
     Še vedno pa ne vem, zakaj me vtikaš k Jehovim pričam.
     No, pa saj nič ne veš o sektah. Zato pisariš kr neki ??

     • Hun

      dok ti pisunš cel dan na novi24 si bl švoh gospodinja

     • Nata

      Pomota. Pa nič hudega. Če nimaš drugega za pripomnit, bo kar v redu.

     • karlina

      Nata, ali ga ti sploh razumeš, kaj piše, jaz ga ne

     • Nata

      Ja no, počasi, pa pogledam malo nazaj, kaj sploh komentiramo, se na koncu nekako za silo zgladi.
      Saj so , oz. , bi komentarji morali biti pač v zvezi s člankom, ali pa odgovor na kakšno packarijo. Ne morem kar pasti po človeku, ki je odgovoril na kakšno nesramnost. In ker marsikdo pograbi besedo kot kuža kost, pridi do prav neverjetnih odzivov.

    • karlina

     TVOJEGA PISANJA NIHČE NE RAZUME, ker nisi pravi SLOVENEC, ne znaš pisati SLOVENSKO

     • Hun

      jst sm naredu strojno tehnično..z drzavno maturo…takrat so ns selektivno ločl kdo bo delal poklicno in kdo drzavno…slovenščina mi ni delala težav je moj materin jezik…da maš pa ti mržnjo do balkanskih narodov je pa tvoj rovtarski problem

 • _____

  tale “ZLATI PENIS” je skoraj večji od vas , še dobro ste ga prijela, ker je res ogromen https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

 • Artur
  • jan

   kdo pa ima čas to poslušat. Napiši v čem je point.

   • Artur

    Pa point je v temu, da so liberalci zblojena in nevarna vrsta v človeški populaciji slika pove več kot tisoč besed , na muhte se ne da kaj prida priti do informacij torej je treba poslušat do konca da boš kaj več zvedel o tej problematiki.

    • Donald J. Trump

     Kakšni liberalci? Katere vrste? veš, da jih je več?

     • Snorri Sturluson

      A da jih je več vrst?Mogoče celo podvrst?

     • Donald J. Trump

      https://en.wikipedia.org/wiki/Liberalism
      Več vrst je ziher, o podvrstah nisem siguren

     • Snorri Sturluson

      Predvidevam pa da imajo nekaj skupnega ,če že ne druga liberalizem

     • Donald J. Trump

      Hehe, jap:)

     • Snorri Sturluson
     • Donald J. Trump

      Uf, katastrofa. Navadno neosnovano podpihovanje in posploševanje, ki nima direktne veze z liberalizmom, kakršnimkoli že

     • Snorri Sturluson

      Bush je bil liberalec?

     • Donald J. Trump

      Ah Bush je bil bebček:) Sicer pa ja, glede določenih stvari je bil liberalen, predvsem do kapitala in vojaških intervencij:)

     • Artur

      Imaš več različic v eno se uvršča lopovski prevarantski komunjarski LGBT multikulti internacionalizem , ta je najhujši.

     • Donald J. Trump

      A znaš povedat še kej, kar ni direktno iz SDS propagandnega priročnika?

     • Artur

      Pa prvo preveri prej ali je to propaganda ali so to evidentna dejstva zame so to prej evidentna dejstva . SDS ? Kam ti spadajo ? A ja niti krop niti voda me prav zanima kaj piše v tem priročniku, pošlji mi ga da se podučim.

     • Donald J. Trump

      Kaj ko bi ti preveril, kaj so dejstva, preden jih začeneš trositi. Ni moja naloga, da preverjam vsako navedbo, ti jih pa nametavaš, kot da so dejstva. Lahko bi pa vsaj kak dokaz priložil, namesto da mi mečeš že stokrat prežvečene fraze….

     • Artur

      Evo preverjam !………. Wa la : https://www.youtube.com/watch?v=LbUX7JIeZrU&t=2244s
      Iz tujih virov ker pri nas takšne in podobne informacije niso dostopne iz že znanih razlogov razen na Novi24TV Saj pravim slika pove več kot tisoč besed. Lahko pa kaj bolj splošnega a po mainstrimovsko izveš na Wikipediji

     • Donald J. Trump

      Hahahahahaha youtube kompilacija, fantastično :)

      Jaz lahko tudi najdem klip, ki bo “neizpodbitno” dokazoval ravno nasprotno:))
      Veš, da je Donald Trump prekleto liberalen, kar se tiče financ in podjetništva? V tem videu, ki si ga prilepil, pa benti čez “samega sebe”, torej liberalce.

     • Artur

      Je.e se meni za Trumpa(enega od številnih cionističnih potrčkaral) Pa prav zaradi tega liberalni zombiji padajo v delirij od muke, ker je bil izvoljen Donald Trump , ki je prekleto liberalen, kar se tiče financ in podjetništva torej kdo je tu bolj zblojen.

     • Donald J. Trump

      Pa se ti nebi smelo jebat zanj. Je namreč šolski primer kognitivne disonance, torej spoznavnega neskladja. Govorijo, kako je liberalizem slab, istočasno pa selijo proizvodnjo v tujino, pri njih pa delajo ilegalci. Svet je prekleto liberalen za tiste z denarjem

     • Artur

      Nobeden ….izem še ni prinesel prosperitete v vseh ozirih kot bi si človeštvo zaslužilo, ker pa folk s črednim nagonom podlega tem raznim izmom.. je pač tako. Globalni “strici iz ozadja” s svojimi ekspoziturami iz ozadja že vedo kako se tej stvari streže.

     • Donald J. Trump

      Ja to se strinjam. Sveta ne moremo zajeti z enim izmom, že zaradi različnih stopenj razvoja določenih delov. Samo takšno fatalistično posploševanje se mi zdi neproduktivno

     • Artur

      Zato pa treba šele izumit povsem vzdržen in produktiven sistem družbene ureditve , ki bi bil kos vsem tem dosedanjim izmom pred tem pa se pod muz losat tistega 1 % psihopatov na vrhu , ki uzurpirajo kakršen koli napredek v tej smeri.

     • Donald J. Trump

      Podpis !

 • jan

  Naši režimski novinarji se lahko posmehujejo vsem, ki niso iz njihovega tabora, saj jih ves sistem brezpogojno ščiti, vključno z udbotožistvom in udbosodstvom.

  • karlina

   TOČNO

 • sšt

  Če bi mojim žilam naredil to kar je naredil tem pacientom……………..

  • borko

   kaj?

 • Donald J. Trump

  Kakšno jamranje in cmerjenje…
  Nova24 je napisala cel članek o tem, kako so njihovo “novinarko” kritizirali na FB.
  Svoboda govora gre očitno skozi okno v trenutku, ko nekdo kritizira (na bistveno bolj uglajen način kot nekateri politični veljaki) vaše “novinarje”, prejemnike zlatih kurcev.

  • mater
  • sprehajalec

   Stvar kdo ima prav. Mi pač navijamo za Marjanco.

   • Donald J. Trump

    Ja normalno da.

    Ker je vaša. In ne zato, ker bi imeli kakršenkoli standard

    • sprehajalec

     Nažrl sem se finih intelektualk skozi življenje, ki so bile fine dokler niso odprle ust. Sčasoma sem začel ceniti direktno nezavito stavčno zvezo….

     • čččč

      Ti si en revček ki iščeš tolažbo na nova24

     • Donald J. Trump

      Uf, to pa je bilo ene mentalne gimnastike.
      Kako si lahko intelektualec, brez da odpreš usta?
      Se pravi, ti je bolj pomembna sestava stavkov, kot njihova vsebina…vsaj v tem primeru. Bomo videli drug teden, če bo še isto

     • sprehajalec

      Mislil sem na način, kako prideš pri nas do intelektualnega statusa….

     • Donald J. Trump

      Ja brez neke osnovne izobrazbe ziher ne gre.
      Sklepam, da imaš tu v mislih “garnituro”, ki promovira svoje in odriva druge, ne?

     • sprehajalec

      Ja, dediščina enopartijskega sistema, globoko zasidrana v glavah…

     • Donald J. Trump

      Od vsega vrtenja v krogu se mi že vrti v glavi

     • karlina

      TOČNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • tohuvabohu

   Norčevanje je pri nas dovoljeno samo rdečkarjem, a ne prvorazredni?
   In ne omenjaj po nemarnem svobode govora, drekač. Odsluženi prostitutki EC in MŠP sodno preganjata ljudi, in ne Marjanca.

   • Donald J. Trump

    Eno je norčevanje, drugo je ustrahovanje s strani ene vodilnih političnih osebnosti zadnjih 30 let.
    Si predstavljate, da bi Cerar (al pa kdorkoli, ki ni iz SDS) tako pisal o novinarjih Nove? Zagnali bi tako štalo, da nebi bilo konca. IN PRAV BI IMELI!!!

    • tohuvabohu

     Tvoja inteligenca je res zavidljiva, hehehe. Preberi, koliko svinjarij je samo na tejle strani na račun Nove, posebno MS. Najbolj umazani orkestrirani napadi na osebo, ki je včasih kritična do rdečkarjev. Potem se pa razburjate zaradi enega (!) tvita, hinavci pokvarjeni.

     • Donald J. Trump

      Čak, a si res ravnokar primerjal anonimne internetne komentatorje z voljenim politikom?

     • tohuvabohu

      Nisi razumel poante. Gre za orkestrirane napade na osebo. Ti si morda res anonimen, tvoj odredbodajalec je pa prekleto dobro znan.

     • Donald J. Trump

      Moj kaj???
      Torej vsi, ki kritiziramo SDS trobilo, zato ker je prekleto jasno kam pes taco moli, smo nekako povezani in prejemamo ukaze od…naj uganem – Kučana?

     • tohuvabohu

      Vi nič ne kritizirate, hijene, ampak samo pljuvate in se norčujete. Razikujete se v malenkostih, metoda je pa ista: diskvalificirati in likvidirati. In to pove vse o vas: kdo vas dresira, kdo vas pošilja sem, kdo vas plačuje. Zakaj mora 40 rdečih razbojnikov prikolovratiti semkaj in napasti eno ubogo Marjanco? Danes Marjanco, jutri koga drugega. To ne more biti naključje. Ali vas ni niti malo sram, bedanci?

     • karlina

      podpis

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Snorri Sturluson
 • Snorri Sturluson

  Kako izgledajo ženske prsi TAKOJ po operativnem povečanju?

 • mitja kunstelj

  Zakaj je Marjanca na svojem tvitu prilepila še Janšo? Kaj ima on s tem, če kdo to utemelji. Da se Marjanca nastavlja Janši je javna skrivnost, najbrž mu želi ugajati, da ga lepi zraven?

  • mitja kunstelj

   Marjanca Scheicher @SMarjanca
   Na TW delila članek @Nova24TV,pa EC in MŠP že sklepata ,da sem ga jaz napisala. Oni lahko žalita, drugorazrednim ni dovoljeno @JJansaSDS

   • sprehajalec

    Ker pač si vsak izbere svojega. Po pisarnah na javnem s fikusi še vedno najdeš tudi slike pokojnega maršala.

    • neny

     JJ pa Maršala posnema.

     • sprehajalec

      Zato, ker so ti tako rekli neny, novinarji vladajoče nomenklature. Tudi v kuharskih receptih je vse predpisano kako mora biti. Ko boš postala mojstrica kuhalnice, boš začela počasi uporabljati tudi svojo domišljijo….

     • neny

      Latojska novinarka JJ-ja sama postavi poleg sebe. Ne?

     • sprehajalec

      Ene tiča neny, druge pa piskr in kuhalnico…

     • ,

      Poštene ženske kuhajo za svojo družino, res je.

     • sprehajalec

      Praviš, če ne seksa je pa poštena….

     • borko

      lep primer

     • maršal Tito je rešil

      ” marsikdo” je v resnici začel kot komunist

     • beno

      Ne smeš še ostalih merit po sebi.

   • Nata

    Kdo pa je tebe zopet angažiral ??

    • beno

     Mixtoneja nihče več ne bere pa se tule ven sili.

    • mitja kunstelj

     Kaj te jebe kurba stara odslužena?

     • Nata

      O, prijaznost te še ni zapustila. Obdržal si prav vse svoje lepe navade.
      Odslužen boš pa enkrat tudi ti. Verjetno v veliko slabši kondiciji, kot sem jaz danes.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Nata

      Hvala, Karlina. Tile pluski se prileže jo. Pa ne pišem zaradi njih.
      Danes sem že take ” slišala”, da moram malo odložiti vse skupaj. Drugače bom kaj grdega napisala.

     • karlina

      Komentiranje pa res na nivoju, kot pri vseh levičarjih

     • mitja kunstelj

      Jaz nisem levičar, še manj pa to kar predstavljate izdajalci

   • beno

    A, ti se pa kar sam s seboj pogovarjaš ? Malo čudno takole izpade. Se ti ne zdi ?

   • držati ogromnega tiča
  • :-)

   IMA OGROMEN REKVIZIT V ROKAH, a je njen vodja srečen? https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

  • beno

   No, vprašaš lahko, mislim pa da odgovorit na provokacijo pa ni nujno.

  • Nata

   Še enkrat prečitaj twitt
   ” Oni lahko žalita, drugorazrednim ni dovoljeno @JJansaSDS ”

   Saj je dobro primerjavo dala. Kaj bomo zato, da ti lahko nekaj čivkaš, spet vso to zgodovino pogrevali ?

 • sšt

  Zakaj neka ženska javno, v rokah, drži repliko ogromnega penisa? https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

 • Franc Popndekl

  Ptuj danes, 4.8.2017 je ob 10.15 nenadoma in samo na programu Nova24 za celo uro izginil zvok. Ker je vsebina prispevkov bila sila zanimiva (o prisluškovalnih aktivnostih SDV in SOVE ter o uničenju arhivov s strani SMC) je za vladajočo srenjo nemara bilo to neprijetno. Samo upam lahko, da je bila posredi tehnična napaka na sami matični postaji, ker vse ostalo vzbuja slutnje, da je zvok bil sabotiran. Ptujska kabelska TV je itak v vseh pogledih zanič, kajti nekatere programe v osnovni shemi, ki sicer potekajo non-stop, lahko spremljaš samo ob določenih urah (denimo Animal, Discovery in NG). Tudi slovenski programi, ki jih krasi dodatek HD, so dobavljivi samo tu in tam, sicer pa ena sama “kocka” s skrajno popačenim zvokom. Pred kratkim sem kupil veliko kvalitetnejšo TV in upal, da bom končno dobil tisto, kar mi v okviru osnovne sheme pripada, a sem se zmotil. Novi TV-sprejemnik mi zelo pogosto v info okencu zapiše z rdečo SLAB SIGNAL. Že tri leta pozivam neverjetno nedotakljivega operaterja s sedežem (zanimivo!) v Križevcih, naj dvigne nivo signala, kajti današnje TV zahtevajo znatno višji nivo signala v antenskem kablu (vsaj 75db, za stare škatle pa zadostuje že 50db). Njihova reakcija je, kdo kliče. Madona, cela Trubarjeva in okolica benti zaradi tega, oni pa bi po moje meni osebno radi prodali še antenski ojačevalnik (!). Banda! Imam na sumu, da na ta način nekako izsiljujejo, da se naročiš na najdražji paket ponudbe s 95% popolnoma neuporabnih programov. Štango pa jim po moje drži še župan in tisti, ki so tega operaterja spustili v naše mesto. VUN Z NJIMI IN ANGAŽIRATI PRIJAZNEJŠEGA OPERATERJA!

  • Snorri Sturluson

   Če imaš pameten TV ti svetujem da paziš kaj govoriš ker te lahko prisluškujejo

   • logics

    Ali ne živimo v časih, ko misliti, da se ljudem ne prisluškuje, pomeni ne imeti pameti?

   • Franc Popndekl

    To, da te v naši deželici mora biti po novem strah trudi lastne sence, razumem. Ne razumem pa, zakaj ste izbrisali moj komentar. In vsled tega nisem ravno “počaščen”…

    Pozdrav

    Dne 04. avgust 2017 11:08 je Disqus napisal/-a:

   • Franc Popndekl

    Sorry, sem mislil, da ste me zbrisali, a me niste. Zato, ker tehnologija prenosov močno šepa, sem mislil, da sem bil “likvidiran”, tako kot sem na 24 kur nekajkrat dnevno.

    Pozdrav

    Dne 04. avgust 2017 14:42 je Franc Popndekl napisal/-a:

  • neny

   laž! PREUSMERITEV TEME.

 • evo

  SLOVENSKI STROKOVNJAKI SO POVEDALI VSE O TEM KAJ JE TA TIP NAREDIL PACIENTOM, NJIHOVIM NOGAM, ŽILAM!

 • hočemvedet

  Zakaj neka ženska javno v rokah drži podobo ogromnega penisa? https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

  • Snorri Sturluson

   Da vidiš da je hetero.

   • hmm

    mnoge poštene ženske so hetero pa ne sedijo v repliko kurca v rokah, v javnosti, tudi tvoja mati, recimo.

    • Snorri Sturluson

     Ja glej v zmedenih časih živimo.Motilci hormonov so danes prisotni tudi v hrani.Jah a je to zločin če je imela to zadevo v roki?

     • ,

      vzor pa tudi ni.

     • Snorri Sturluson
     • svet rabi normalne ljudi

      stari to nima zveze z velikostjo ” zlatega kurca” na sliki

   • hmm

    mnoge poštene ženske so hetero pa ne sedijo z repliko kurca v rokah, v javnosti, tudi tvoja mati, recimo.

 • Duhec

  Skrajno nezanimive in primitivne ženske…

 • Anton

  puščam vam veselje do komentiranja dragi levaki, saj se z vsakim komentarjem izkazujete kako pritlehni, podli pobalini ste. kar tako naprej!

  sarkazem press

  • ,
   • Anton

    je vsaj normalno spolno orientirana ženska.

    sarkazem press

    • tudi tvoja mati je verjetno normalno spolno orientirana pa verjetno ni nikjer slike kjer drži repliko ogromnega kurca v rokah :-)

     • Anton

      mojo mati pusti kar na miru in se pobrigaj za svojo

      sarkazem press

  • Donald J. Trump

   Kaj na tem komentarju je bilo sarkastičnega?

 • Snorri Sturluson
 • Priden kot SDS ovčka

  Najprestižnejša nagrada ki jo je nova kdajkoli (pa še to posredno) dobila, je zlati tič Marjance Šajher. Pohvalno.

  • MEFISTO

   Tvojega ni mogoče obljubljati za nagrado.

   Mefisto ti ga pa ne bo posodil.

  • tohuvabohu

   Najprestižnejšo nagrado je dobil Miro Petek. Rdečkarji ste hudo radodarni.

  • Anton

   kaj težiš čez Marjanco, ona je vsaj ženska kot se šika , ne pa kot une tri lovačice ups levačice

   sarkazem press

   • Donald J. Trump

    Ona ali pa Cerarjeva tamala, ki je med najbolj branimi novicami na desni strani.

 • PRIČEVALCI

  Tale Zlati tič je edina nagrada, ki krasi vitrino v uredništvu Nova24TV.

  • tohuvabohu

   Napadi ad hominem so standardno orožje leve drhali, posebno takrat, ko vam voda teče v grlo, pa nimate odgovorov.

  • Anton

   ti hormončki dajajo, bi rad kakega Tiča mogoče?

   sarkazem press

   • ,

    Tič je bil slovenski igralc.

   • Donald J. Trump

    Še enkrat, kje ti vidiš sarkazem?

  • neny

   https://www.facebook.com/tvkoper/videos/10153660689578008

   jasna strokovna dejstva strokovnjaka, ker komentarje spodaj blokirajo z reklamami. Na 24ur.com si tega ne upajo oz nikjer.

 • MEFISTO

  Kot da ta peklenska vročina ni dovolj!?

  Evo, vsak dan še Evgenija Carl s tovarišicami.

  Se nam res obeta sodni dan?

  • Snorri Sturluson

   Septembra?

  • Priden kot SDS ovčka

   Hehe za take jamrače kot si ti je Adi Smolar lepo zapisal: živeti je težko, vedno sem tepen, ker sem neprilagojen….

   • Anton

    neprilagojen ker se nočem vdajati vašim takim ali drugačnim pogledom na svet.Skratka spet si svojim mnenjem potrdil kakšna ovčica si

    sarkazem press

    • Priden kot SDS ovčka

     Kaj čmo, zato so dinozavri izumrli. A ste desni dinozavri?

     • tohuvabohu

      Niso izumrli. Spremenili so se v tiče.

   • Snorri Sturluson

    Zato je naša država za Avstrijo?

    • Priden kot SDS ovčka

     Če se pelješ proti Avstriji je naša država pred Avstrijo.

     • Snorri Sturluson

      Ko pa se zapelješ v Avstrijo pa ……

     • Priden kot SDS ovčka

      Obrneš in prijokaš domov.

     • Snorri Sturluson

      In še vprašaš oh zakaj imajo tam takšne dohodke

     • Anton

      za vsako besedo čez desnico en evro. mogoče bodo v ta namen si izmislili valuto, imenovano Janša

      sarkazem press

     • Priden kot SDS ovčka

      Čez levico pa dva.

     • Priden kot SDS ovčka

      Kaj ti bo visok dohodek če moraš pa velik plačat? Pa še delat nonstop?

     • Snorri Sturluson

      Tak se govori.Delo ubija,denar kvari….

     • Priden kot SDS ovčka

      Ni važna kvantiteta, važna je kvaliteta. In ni vse samo v materialnem. V bistvu je tam še najmanj. Ampak to desnim dopovedat….

     • Snorri Sturluson

      Kje imaš ti levo kvaliteto?

     • Franc Popndekl

      Je pa Avstrija na ta pravi strani Alp…(za razliko od nas)

    • karlina

     Za vsemi EU drzavami !!!!!

   • ,

    :-)

  • karlina

   ITAK

 • Priden kot SDS ovčka

  Mogoče bi moral uvest nagrado Zlata ritna luknja. Nova24tv z lahkoto prekosi vse tekmece…vsaj enkrat bi bli prvi….

  • Anton

   nagrado poimenovano po preminulem gospodu igralcu Tiču

   sarkazem press

   • Priden kot SDS ovčka

    Lej lahko jo poimenujemo tud po vašem voditelju luknji. Ni blem. Sam rec.

    • Anton

     kaj vam je predragi levaki, vam vročina nagaja?

     sarkazem press

   • ,

    Tič je bil SLOVENSKI igralc.

    • Anton

     igralec?, morda samo i od igralca, pa še to bi mu prisodil zgolj tisto pikco na i, ker drugega kaj dosti ni bil vreden

     sarkazem press

     • ijk

      kaj si se najahal na ta ” sarkazem press”, a ti je vročina udarila v glavo?

 • Osti jarej

  …koliko je stara….marjanca?…34?…no,ni ravno videti,da bi se prav posebno tepli za njeno mladost

 • Anton
  • :-)

   velikost od tvojega verjetno ni primerna za ” zlatega” :-) https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

   • Anton

    vrednost tvojega komentarja pa nična

    sarkazem press

    • ,

     Niti slučajno replika ne bi ustrezala standardom za tole na sliki haha

    • Donald J. Trump

     Nično je tvoje poznavanje sarkazma…

  • Priden kot SDS ovčka

   Kako pa kej vojaški pasulj? So bli plunci dobri? Mal se j verjetn vlekl ampak dol ste ga pa z veseljem požrl. Sam da j zastonj.

   • Anton

    no če hočeš bit duhovit, bodi vsaj inteligenten

    sarkazem press

    • Donald J. Trump

     Hahaha, to napiše tip, ki se pod vsak komentar “podpiše” z nečim, kar je enkrat videl v Mladini in se mu je ful dopalo:)

     • Anton

      inteligenca poba inteligenca

      sarkazem press

     • Donald J. Trump

      No, končno malce sarkazma, za vzorec:)

     • Anton

      kaj je , kaj bi rad, Tiča morda?

      sarkazem press

     • n

      TIČ je slovenski priimek.

     • Donald J. Trump

      A… to je ta famozna inteligenca, katero omenjaš…ok
      condescending idiocy press

     • j

      ti sploh ne veš kaj inteligenca je, kaj šele da bi jo imel.

    • Priden kot SDS ovčka

     Drugič bo pa poljska kuhna pomita s pišanjem. Vi kar rentite….

     • Anton

      vidim da te nič ne izuči, veliko sreče v življenju, ker pameti tak nimaš kaj dosti

      sarkazem press

     • Priden kot SDS ovčka

      Ja ti si začel. Kaj zdaj vekaš desna ovčka?

     • Anton

      no bom pa tudi v stilu končal, saj veš tist pregovor, pametnejši odneha, kar zate kajpak ne velja

      sarkazem press

     • ,

      nimaš ti pameti nobene

     • Anton

      zrcalce zrcalce povej mi, kdo…

      sarkazem press

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • SLOVENSKI PACIENTJE SO BILI

     Anton sram naj te bo ker te ne gane zgodba o ljudeh, ki imajo danes ” drugačno” stanje na lastnih nogah in žilah!

  • neny

   PRAVICE PACIENTOV SO NAD VSEM.

   • Če bi meni takole uničil žile

    Tako je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Snorri Sturluson

    So res?

    • ,

     Po strokovni plati VEDNO.

   • karlina

    A bejz no, a res

    • neny

     Seveda je res, če pomisliš kdo je prejemnica zlatega v vaši redakciji.

 • če bi meni to naredil…

  STE VIDELI kaj je naredil na nogah in žilah od pacientov?!? Slovenski strokovnjaki so se križali !

  • karlina

   Aja, seveda-slovenski “strokovnjaki”

 • Osti jarej

  ampak res,nooooo….marjanca je članek samo delila……

 • :-)
 • PRIČEVALCI

  Dva največja prijatelja Marjance ŠAJHER (tako kot MelaniJa Knavs in ne Melania Knauss – v Sloveniji smo) sta Damjan Murko in La Toya.

  • učko

   In Stojan Curić !

   • PRIČEVALCI

    Stojan CuriČ – v Sloveniji smo!

    • tohuvabohu

     Tvoj pa Tić!

     • .

      TIČ je SLOVENSKI priimek. https://sl.wikipedia.org/wiki/Ti%C4%8D

     • tohuvabohu

      Mater si brihten. Kot lesen tič.

     • Alois Kuhelj

      Tic,tica pr ticu s ticem je mahal po ticu in ga do smrti skupil! ….TICA!!

  • Osti jarej
  • Viktorh

   Tik – tak, še 32 dni, pa…

  • KIKI

   Ves čas razmišljam, kaj pomeni ta tvoja krvava ikona Pričevalci!. Zdaj vem!
   To je menstrualna packa na hlačkah tvoje drage Carlove…drugače me je ves čas
   asociirala na koline ali na masakre po letu 1945!

 • xtc

  No zanima me,kaj bodo pisale,če slučajno postanejo obtoženke.

  • ,

   sodišče ni neumno.

   • xtc

    Saj zato jih bo obsodilo.

    • Priden kot SDS ovčka

     Tisti ki ima več in boljše argumente običajno zmaga. Tale cimperman ma zlo boge argumente tko da ni bojazni…

     • xtc

      Glej,kolikor je znano babnice niso sodni izvedenci in še nekaj tuji slovenske sesipavajo kot za stavo.

  • Gru

   Kaj bojo sele pisale ce zmagajo na sodiscu ;)

   • karlina

    V Trstu ne bodo zmagale, verjemi, da ne bodo

    • neny

     Marjanca ti bo prinesla zlati penis, zmaga.

  • Alois Kuhelj

   Dokler bodo obtozenke in ne obsojenke,bodo se naprej gofljale!

 • Priden kot SDS ovčka

  Velik se ma marjanca še za naučit. Med drugim to, da glih vsak ki dobi zlatega stojana tud ni primeren za novinarja.

  • sprehajalec

   Tak, kot se imaš verjetno tudi ti. Da vsak poster na portalu Nova24 tudi ni primeren za jebača….

  • Snorri Sturluson

   Naj bo stara ali pa mlada vsaka NORMALNA ima fanta rada ,pravi stara ljudska pesem…..

   • Alois Kuhelj

    Kje si pa najdu besedo NORMALNA.Rajsi bi napisou,nenormalna ga ne mara!!

  • Alois Kuhelj

   Od Stojana,do Strojana,pa vse do [email protected]

 • Priden kot SDS ovčka

  Zgleda da imajo vsi dobitniki zlatih stojanov mal težav z lastnimi podstrehami. En citat tule: Dobitnika nagrade Zlati Stojan 2010 ni bilo na podelitvi, saj je bil zaradi neplačane preživnine v priporu. Kljub vsemu objavljamo obsežno galerijo in video s sejma EROTIKA 69.

  • sprehajalec

   Če si dobitnik Zlatega Stojana, si verjetno tudi dober jebač, tvoje mokre sanje torej. Ki si bolj rokohitrec kot jebač. Za dobrin jebačem so verjetno tudi preživnine….

  • Viktorh

   Tik – tak, še 32 dni, pa…

 • dr Janez Sveti

  Ko sem prebral korespondenco, sem bil razočaran. Te “novinarke” hranimo in one nam delajo novice?? Bog se nas usmili!
  DR janez Sveti tabloid strokovnjak

  • Osti jarej

   …ti ubogi starček…če tole tukaj preživiš.pol se zate ni bati

   • dr Janez Sveti

    Ne vem kaj je to starček. Če boš prebral moje komentarje, boš dobil tudi odgovor na tvoj.
    DR Janez Sveti genij

 • VERZIFIKATOR

  DRUGO MNENJE – NESPREMENJENO

  Jevgenij Onegin Kuzlalajev

  POVSEM NEMOČNI DOKTOR

  Pripeljali so mu psičko,
  veterinar je odličen,
  toda vsak poskus bo ničen,
  kot da pek bi zdravil ptičko.

  Da živalica ni zdrava,
  je ob prvem stiku jasno,
  zdravljenje je prepočasno,
  diagnoza žal ni prava.

  Psica namreč stalno laja,
  grize in napada strašno,
  z drugo se prav samopašno
  in bolnó v ljudi zakaja.

  Pravijo, da psica laže,
  da je lajanje zlagano,
  kot mijavkanje neslano,
  vsaj tako že dolgo kaže.

  Naj se psica silno kuja,
  nebuloze pasje trosi,
  vse so le brezvezni štosi,
  doktor z njo se ne zamuja,

  Za nasvet kolega vpraša,
  za formalno mnenje drugo,
  ta mu naredi uslugo,
  pravi, naj je ne prenaša.

  Ker to pač ni sveta krava,
  labradorka ni prelestna,
  ampak le žival pocestna,
  naj pri priči se uspava.

 • Donat Goricar

  Komaj čakam, da vidim Carlin prešerni nasmeh, ko jo bo pojebal dr. Zimmerman. Na suho. Da bo videla “bič božji”.

 • Božo

  Haha Marjanci je zgleda Zimerman dobro plačal da ga tako hvali. Drugače je pa ta model največji mesar izmed zdravnikov.

  • montyamp

   Ne palimo vsi na dnar kot rdeča banda .

  • Viktorh

   .Tik – tak, še 32 dni, pa…

   • Alois Kuhelj

    Viktor,se zdaj ne vem kaj bo cez 32 dni??

 • sprehajalec

  Ta korespondenca razkriva vso bedo tako imenovanih intelektualk, še sploh če s pogumom tropa napadajo skupaj. Potem maske padejo.

  In tole kao oblikuje javno mnenje v Sloveniji.

  • karlina

   Te babe niso nobene intelektualke, to so navadne -komunistične kure !!!!!!

 • Janez

  “PRANGER”?!
  MORDA BI VELJALO OBNOVITI KAKO STARO OBBLIKO KAZNOVANJA ?
  Npr. t.i. “PRANGER”?!
  “NAŠ” TUNNEK BI BIL NONSTOP NA PRANGERJU ?!
  – ZARAD KRIVIH PRIČANJ, ZARADI ZAVAJANJA, HUJSKANJA ITD. L..R. JANEZ KOMENDA
  P..S.
  V LINKU – VEČ O – “PRANGERJU”

  http://www.mladina.si/96705/rabljev-zamah/

  • Alois Kuhelj

   Ze dolgo ni bilo Tunneka na sprehod,vsa jest ga ne opazim.Mogoce se je vrnil v svoj rojstni Cleveland??!!

   • Janez

    Ah!
    TUNNEK JE ŠE TU !
    SAMO SKRIVA – POD CCA VZDEVKOV. Vendae se ga že po treh besedah – da uganiti.
    Ker
    ON VEDNO ZAGOVARJA
    BIVŠE KOMUNISTE IN SEDANJE NE TAKO KRUTE
    – PAČ PA DR. CERAR&COMP.
    – PROTISLOVENSKE IN GOSPODARSKO NESPOSOBNE PO- KOMUNISTE. L.R. J. KOMENDA

   • KIKI

    Misliš Haloški Hollyvood?

 • T-Rex

  kar imajo skupnega te grde, slabo pofukane coprnice je popolnoma levičarsko poročanje in nezmožnos normalnega govorjenja. poglejte kak video o mojci prašek na you tubeu in vam bo vse jasno. GRDE, SLABO POFUKANE COPRNICE

  • MEFISTO

   Da so slabo pofukane niso same krive.

   Levičarji nmreč namesto tiča raje gobec otresajo.

   Za nas hudokurčne desničarje so pa pregrde.

   • Donald J. Trump

    Hahahaha
    Vzajemno (verbalno) mastrubiranje je priljubljena oblika preživljanja prostega časa v SDS kadru. Poleg snifanja kokaina seveda.

    • Donald J. Trump

     Sicer pa je dokazano, da imajo tisti, ki največ govorijo o svojih trdih hudih kurcih, ponavadi najbolj mehke in boge…

     • stajerc5

      A je res da ob 12-ih zapres Huna in gres na tvojega vzornika, ki ti kaze na slikici celo s prstom, kje imas probleme!?

   • montyamp

    Ovi majo rajši mlade pubece pa pse.
    Res boge babe .

    • MEFISTO

     10 do 12 letnim fantkom dajejo prednost.

 • Franjo Trojner

  V Trstu na sodišču ji bodo, jim bodo kmalu nalili čistega vina in takrat jih bo smeh minil. Sicer pa že ti samo nezrelega otroka vredni zapisani odzivi na Twitterju dokazujejo, da je vse tri RTV mudžahedinke prvič zares strah, ker vedo, da jih bo tokrat zagotovo doletel bič božji. Roka pravice jim bo naložila pravično kazen in to v Trstu in ne v Ljubljani, kjer bi tožba ostala kje na kašni zaprašeni polici in to vse tri RTV mudžahedinke močno skrbi.Tokrat je vrag šalo vzel in zdaj zahteva cekine in to na sto tisoče cekinov. Le kje bodo jemale, vse te silne cekine za poplačilo odškodnin ??? Ja ta zgodba bo zanimiva in poučna in po njej bo v naših medijih vse zelo drugače, morda bo šel kak medij tudi v banktot.

  • mginko

   “Le kje bodo jemale, vse te silne cekine za poplačilo odškodnin ??? ”
   Rezervirano iz opranih $ .

  • karlina

   TOČNO

 • montyamp

  Zakaj pa Barbari Pance kotniki spredaj vun rasejo ???

  • KIKI

   Carlovi in Mrakovi pa rogovi poganjajo, ste opazili? Na koncu
   bosta izglaedali kot jelenčki lopatarji in jih bomo zaposlili pri Darsu!

 • montyamp

  HANZI RTV-CENZURA-LAŽI-PROSTITUCIJA NA POLOŽNICE IN TRAJNIK ………
  Družbenopolitični kupleraj , murglosrbski kurbenhaus ki skrbi za propagando in poneumljanje od udboteroristične celice prestrašenega naroda .
  Sinovi in hčere morilsko ovaduške mašinerije so pohabljenci s katerimi manipulira stara udbovska hunta , za katero se že namakajo vrvi .

 • Artur
 • odzunaj

  RTV SLO kokoši so ponovno pokazale “sposobnosti”, ki vodijo HANZI RTV SLO in omogočajo ropanje države in državljanov Slovenije.
  Vprašajte se, zakaj imajo v kapitalistični Italiji ob vsej mafiji, korupciji in slabšem gospodarstvu od Slovenije 2-krat višje plače in pokojnine . ZATO, ker je v Sloveniji dosti več mafije in korupcije v vseh okoljih, od javnih medijev , do pravosodja, državnih bank, finančnih in drugih inštitucij, do vlade. Slovenijo vodi ena sama zakamuflirana kriminalna banda belih ovratnikov in “javnih” debilov.

  • karlina

   TOČNO, v Italiji drzava obvladuje mafijo, pri nas pa komunistična mafija drzavo uničuje!!!!!!

   • Olga

    Kako je že rekel tisti zdravnik: “Vsaka država ima mafijo, samo v Sloveniji ima mafija državo”.

 • karlina

  Packe nemarne komunistične, da ne rečem kaj hujšega, fuj SMRAD in ta SMRAD, MORAMO PRISILNO PLAČEVATI VSI DRZAVLJANI !!!!!!!!

 • TOML

  Carlovi in Šetinc se je pridružila še Pance.
  Cene za te komunistične prostitutke pa še kar padajo.
  Mislim, da je trenutno 5€ za skok.
  Pred tem pa jih operjeo s štrajfiksom.
  Spolno prenosljive bolezni zagotovljene.
  Jaz se je pa ne bi s palico dotaknil.
  Niti ne bi na njih naslonil mojega zarjavelega kolesa.

  • MEFISTO

   Zakaj bi se je dotikal s palico?

   Če ni za pokavsat, še palice ni vredna.

   Zaradi palice ne bo nič lepša in pametnejša.

  • KIKI

   Zdaj boš pa tepen Toml, če se puncam res kaj zgodi…te bojo takoj našli…
   Oni scene v svojo korist tudi prirejajo !

 • MEFISTO

  Naš mož tisočerih nickov je začel presenečati kot Donald J. Trump.

  Izpadel pa kot trampl.

  • tohuvabohu

   RealDonaldTrump je kot Sneguljčica, FakeDonaldTrump je pa kot sedem palčkov.

  • neny

   Na tem portu izdelate dnevno do najmanj deset nickov. Nekaj levih in nekaj desnih. Številka za ovce. :)

 • domovina mili dom

  Temu lahko rečemo zdravstvena Patrija iz strani javnega hiše. Upam, da se bo našla palica za scenariste, pljuvalce tega napada na kirurga. Upam, da bo sodišče dodelilo kazen, ki bo za vedno umirila to javno hišo in njih prebivalce.

 • Snorri Sturluson

  http://www.zurnal24.si/slovenija/novogoriska-urgenca-zmanjkalo-lokalne-anestezije-bolnica-franja-294760
  Rano so ji šivali “na živo”, zmanjkalo jim je lokalne anestezije

 • Božo

  Marjanca pejd k svojemu doktorju da ti naredi lobotomijo.

 • VRHOVNI SODNIK

  Tem prostitutkam, že Šiptarji računajo.

 • Vrba

  Oj, Savica, nisi več devica! / Si prasica, ki na široko šči.

 • .
 • Janez

  I SHALL BE RELEASED !
  Dajte se no lepše obnašati !
  Poslušajte !
  Kaj vam pravijo lepe muze iz “ČASA OTROK CVETJA”
  TAKE LEPE PESMI !
  Vi pa tu svinjate,
  grozno pišete – ko da ste vsi po vrsti v poboljševalnicah ” – “GOR RASTLI” !
  TA
  E.CARL&COMP – ZNAJO SPREMENITI RTVSLO – V “TITANIK” – če bo dr. Z. USPEL !
  Sodelavka Nove24tv – naj mladi poprimejo –
  BRAVO – M. S.
  PA TU RAZKRIVA PRIKRITO IN TUDI NASPLOH LEPO VODI ODDAJE, PIŠE ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  LEPA PESEM IZ 1960. LET

  https://www.google.si/search?q=i+shall+be+realeased+cas+joni+mary&oq=i+shall+be+realeased+cas+joni+mary&aqs=chrome..69i57j33.43716j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • ogromen umetni penis

  Da primeš tako ogromen umetni penis, moraš znat dobro zagrabit https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_fbimage.jpg

  • Janez

   Kaj ?
   Ima to povezave s to temo ?
   In kaj se vtikaš v privat zadeve tujih ljudi.
   Osebni status ge. M. S. je ok.
   Na novi24tv, katere sodelavka M.S. vodi zelo lepe pogovore itd. L.r. J. KOMENDA

  • Snorri Sturluson

   finally normal women

   • žnj

    Poštene ženske vedo kaj se v javnosti spodobi in kaj ne. Lp

    • Snorri Sturluson

     To veš da je Zemlja okrogla?

     • .

      Seveda. To vemo vsi. Slikanje z ogromnim tičem pa tvoji materi in njej podobnim prepuščamo

     • Snorri Sturluson

      Ne ga lomit.

     • .

      čist nič.

 • kje je realna objektivnost

  ZAKAJ nič ne pišete o tem kaj se je zgodilo pacientom in njihovim lastnim žilam, posnetki njihovih nog in žil so bili ” naporni” za gledati ???

  • Janez

   To je stvar medicinske stroke.
   Bomo že izvedeli. L.r. J. KOMENDA

   • janez cepec

    ma kašna medicinska stroka, tebe smo brez dohtarju pogruntal, de si fuknen do amena, pa to je jasn študntu prvga letnka medicine

    • Janez

     Dobro si se opisal.
     Zlobo – bo treba dati med boleznoi. Zelo si bolan. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  GLEDE NAČINA OPERIRANJA ŽIL !
  Ki ga prakticqra dr. Z.
  bosta 1q že stroka in sodišče povedalo.
  Tu
  Je ga. M. S. SAMO DOBRO OPOZORILA NA PRIKRIVANO TOŽBO ! Le za to gre. L. R. J. KOMENDA

  • __

   Janez a kandidiraš za predsednika?

 • Valter BraniSlav

  Za njimi seveda stoji mocan gejevski lobi, pa Soros, pa ostali strahovi za katere ve le Nova – V SLUZBI PARANOICNE “RESNICE”….

  • vita

   Če ti ne veš, ne govori, da tudi drugi ne vedo, ali da to ni res.
   Bi pa znali biti pri tebi to že znaki paranoje, ja.

  • neny

   Misliš Zlati Stojanov.

  • Janez

   Kaj!
   IMA TO VEZE S PRIKRIVANJEM TOŽBE DR. Z.? Flancaš. L.r. J. KOMENDA

 • janez cepec

  a Marjanca, d je priznana in priljubljna novinarka

  • :-)
   • Janez

    Pred 6 leti – ti zloba od J. CEPCA. “BUNKSL” VELJA ZATE ! L.r. J. KOMENDA

  • Janez

   PUJS !
   Si lahko že
   Z VZDEVKOM ” J. CEPEC” – NI SE VAM SPREMENITI V PUJSA !
   DAJ ODIDI ŽE S PORTALA.
   TI O ŽENSKAH – NIMAŠ NOBENEGA POJMA.
   To
   S TEMO – PRIKRIVANJE TOŽBE DR. Z. !
   – NIMA NOBENE ZVEZE.
   TISTO S SEJMOM EROTIKE
   – JE BILO PRED 6 LETI. Zloben tečnež. Všc, všc -oink “pujsek – v svinjak” L.r. J. KOMENDA

  • tramal

   A ti sploh prebereš kakšne bedarije pišeš .Verjetno imaš dva razreda osnovne šole.

   • janez cepec

    če mam dva razreda OŠ, mam še skoz pou več od tebe, Bunksl.

 • Snorri Sturluson

  Kako so popadljive….

 • piko8

  Mdžahedike; carlova naj mi raloži, kako se lahko sprošeno iz srca nasmeje?

  • __

   Slovenske novinarke ne morejo biti mudžahedinke. Upam da te tožijo.

   • šmentanamuha

    Zakaj ne? Borijo se za prihod šeriatarjev in pljuvajo po slovenskih domoljubih in jih zmerjajo z mentalnimi omejenci. Zakaj bi morali biti mi prizanesljivi do njih? Te babe so gnila jabolka na drevesu.

   • piko8

    So pa RTV prostitutke se opravičujem!

 • Snorri Sturluson
 • Anton

  levaki to je superiornost

  https://www.youtube.com/watch?v=_EvUHnm43wY

  sarkazem press

 • Priden kot SDS ovčka

  Namerno sem čakal če se bo kdo vtaknil v naslov članka: Poglejte, kako so RTV-mudžahedinke napadle našo novinarko Marjanco Scheicher,

  Ni ne bu in ne mu…cel dan….

  In potem pričakujete kulturne odgovore?….

  • Snorri Sturluson
  • Janez

   Daj!
   NE TROBEZLJAJ, DOBRO VEŠ , DA JE RTVSLOJEVKE HOTELE ZATAJITI,
   DA
   SO – T O Ž E N I.
   Za visok znesek.
   Poročevalci in nastopajoči
   na Novi24tv pa so zelo ok
   oba novinarja g.Ferjan in g. Rant. In poročevalke M. S. in ostale tudi. L.r. J. KOMENDA

  • VRHOVNI SODNIK

   Maš prav, so navadne pocestnice

  • f

   a je kulturno v rokah javno držati “model” ogromnega kurca v rokah? https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_fbimage.jpg

   • Janez

    “Bunksl”
    To je bilo pred 6 leti.
    Pisanje bolj erotične literature, poročil – je pač – precej normal.
    V
    Taliji so imeli celo znano porneso Ciociolino – za poslanko. Težek si. L.r. J. KOMENDA

    • ____

     deluje kar ogromen model od tiča a ne? Na tej sliki.

  • Janez

   EN KLOŠAR ?
   “Priden kot SDS ovčka”
   ALI
   KDO NAS NADLEGUJE Z NESMISLI !

   TU GRE ZA TO – DA NAM JE RTVSLO – P R I K R I V A L A
   – VSEBINSKO!
   IN
   – FINANČNO ZELO TEŽKO TOŽBO !

   – S STRANI ZDRAVNIKA – DR. Z. ! Sodna obravnava bo sept. 2017.
   TOŽBA
   – dr. Z. NAPRAM RTVSLO ITD. NI – N O V A . Vložena je bila? Aprila?

   Ne!
   TROBEZLJAJ “PRIDEN KOT SDS OVČKA” – n i povezave z “erotiko”NOBENE! L.r. J. KOMENDA

 • MEFISTO

  Naš prispevek je v sredo odmeval na družbenih omrežjih, na svojem Facebook profilu ga je objavila tudi Eugenija Carl, ga označila za zmazek in zraven zapisala, da se je nasmejala do solz, kot naša Indijanka.

  Le Priden kot ovčka se je razjokal do solz, kajti do temelja so ogroženi režimski mediji in z njimi njihova edina resnica.

 • razlike od našega krščanstva
 • ::

  Vse te novinarke so slovenske novinarke.

 • :

  Vse te novinarke so slovenske novinarke..

  • Olga

   Marjanca je slovenska novinarka, tovarišice so pa Murglske talibanke, ki z novinarstvom nimajo nič skupnega!

   • __

    to njim povej, če te tožijo. Lp

    • Olga

     Se na FDV učijo lagati? Je to novinarska etika? Naj tožijo… Mislim, da bodo imele same s sabo veliko dela v prihodnosti! Lp

     • ,,,

      pejt spat in ne žali teh novinark, ker ti nobena med njimi ni dolžna niti 1 cent. Jasno?

     • Olga

      JAZ plačujem njihovo kloako! Torej so mi dolžne! Jasno?

     • neny

      Da ne bodo te novinarke, ki na terenu RESNO delajo tožile KJE vas?

     • Rdeče zvezdaš Zoran

      Kwa pa delajo, samo sramoto in lažnive prispevke, za posrat

     • neny

      ma ha….slučajno sedijo in pišejo prvošolske zmazke tako kot na porti laži 24. TE PUNCE, ki so vam trn v peti morajo DELAT.

     • Rdeče zvezdaš Zoran

      Kwa neki, saj za nič niso sposobne, RTV ima vglavnem beda od novinarjev

     • neny

      ….Ne hecaj se.

     • SDS je v mojem srcu

      A s tabo

     • neny

      ne podcenjuj punc samo zato, ker so sposobne.

     • Rdeče zvezdaš Zoran

      Za kwa, za gobec vrtet in lagat, baje ga še dober ne znajo vlečt, je zadnjič en čimša razlagu

     • tramal

      V kurbelhausu

     • Olga

      Resno delo?

     • neny

      grozite jim vi na portalu.

     • Olga

      A ja? JAZ samo ugotavljam dejstva! To niso groznje! Halo!

     • tramal

      Z drekom si ne mažemo rok.Mislim da dost zaslužijo z prodajanjem telesa in da jim ni treba lagati za denar.

     • wtf

      ” kloako” imaš v možganih.

     • Olga

      Verjetno vi, ker zagovarjate laži in diskreditacijo dr. Zimmermanna in celo novinarke, ki je obelodanila dejstva povezana s tožbo zdravnika, ki želi oprati svoje dobro ime! Narobe svet!

     • ,

      Pojdi k psihiatru.

     • Olga

      Po zdravila za vas? Vam jih ne more napisati, brez da vas pregleda!

     • Jezus Kristus

      Te ne rab nič gledat, zaprt oddelek v Polju, pa basta

     • Olga

      ,?

     • tramal

      Misliš pocestnic.

     • SDS je v mojem srcu

      Si mislu, nizko cenovnih

   • Rdeče zvezdaš Zoran

    ITAQ, +++++++++++++++++++++ čista + 10

   • slaipowi

    Marjanca je keš pička prve vrste. Novinarka ha ha ha. Prepisovati zna vsak ki je naredil par razredov osnovne šole. In to bolje od nje. Je pa standard “novinarjev” nore24. To pa ja. Fuj in fej

 • jkl

  Zakaj se ne pove nič o tem kaj so doživeli pacienti??

 • jkl

  Zakaj se ne pove nič o tem kaj so doživeli pacienti?

  • Olga

   Ker bi namočili UKC!

   • neny

    UKC bo spet kriv za zaslužek.

 • Goran Hvala

  A to je un zlati stojan ko sta ble na izbiro la toya pa marjanca…glih kesne hude izbire ni blo…vsi se zgrazate ko objavlate kaksne izjave itd o svetovno znanih porno igralkah a ta slovenska fuflja je pa oh in sploh ker prepisuje clanke(pa se to le na pol)…pa kater pornic je sploh ona posnela da je stojana sploh dobila?..al ga je sam reziserjem vlekla?…ker na spletu jo ni…torej bo le drugo…

  • Olga

   Čisto po levaško…. Ko ni argumentov, diskreditacija…

   • neny

    verbalno masturbiranje podvojenih nickov.

   • Goran Hvala

    Ma kaksni argumenti…kaj ti fantaziras…zgleda da vrocina v slo ene mal kisa…dej potem prosim olgica izkasljaj svoje argumente po desnako proti tistemu kar sem napisal..ne sam neki o nekih levakih sanjat…pa napis kej konkretnga ne sam 10 stavkov kjer je vse sam nastevanje zmerljivk z vsem zivim in nezivim kot je v navadi na tem forumcku…

  • tramal

   Saj spet ne vem kaj hočeš povedat.A ti samo nekaj nabluziš pa še sam ne razumeš kaj pišeš..Če te na wc pač greš na wc ne pa da serješ po portalu.

   • Goran Hvala

    Ma ti si itak na tramalu…itak da ne ves…

 • Rdeče zvezdaš Zoran

  Kdo je te krule sploh zaposlu, tud za poscat niso dobre, fuj, še v gobec jim ga neb utaknu.

  • SDS je v mojem srcu

   Pony

   • Janez

    “Fruc fruc” Tunnek !? J. KOMENDA

    • VRHOVNI SODNIK

     A si ti pijan, mogoče

  • Hun

   jst bi ga tvoji mami v usta zaganal da mi ga opere dobr

   • Rdeče zvezdaš Zoran

    Probi na Žalah, zdaj že mrtvim lewaki ne dajo mir, pokvarjenci.

    • Jezus Kristus

     Sramota, kaj pišejo te lewi pokvarjenci, pse nategujejo, zdaj bi še mrtve, zadnji čas, da se jih pospravi.

     • ,

      uporaba Jezusovega imena je greh.

     • Jezus Kristus

      Saj nismo muslimani

     • Janez

      Tunnek ! Že spt FRUC, FRUC – TUNNEK !? L.r. J. KOMENDA

     • Hun

      klin se s klinom zbija desnak.. akcija reakcija..zacni pospravlat in pospravlen bos …nauc se Kristusovih naukov

     • SDS je v mojem srcu

      Te ni sram, tko se s J.K. ne govori, 10 zdr. Marij in 1 teden brez alkohola, pa domačga pšanca k spovedi prines.

     • Hun

      kdaj si šu ti zadnč k spoved

    • Janez

     Tudi ?! FRUC FRUC TUNEK?,! L.r. J. KOMENDA

    • Janez

     TUNNEK. Že spet !? L.r. J. KOMENDA

    • Hun

     levak ti je fotr

   • sprehajalec

    Ne bi bilo kaj zaganat…

    • SDS je v mojem srcu

     Šeytan prav, da ga je včeraj kupu

   • Janez

    TUNNEK. ŽE SPET FFRUC FRUC TUNNEK. L.R. J. KOMENDA

   • sprehajalec

    Makedonče, kaj misliš da si vo makedonija? Psuješ in pišeš pizdarije že cel dan, kot najhujši prostak.

    Verjamem, da makedonski narod ni takšen kot ti.

    • SDS je v mojem srcu

     Ni on Makedonc, Šeytan bolj na Drino vleče, Makedonci so dobri ljudje

     • sprehajalec

      je, je.

     • SDS je v mojem srcu

      Edin če ni šeytan,

     • sprehajalec

      Makedonče, drugače pa navijač Crvene Zvezde in srbskih moštev….

     • SDS je v mojem srcu

      Za Z.Golavška iz Velenja govoriva

     • Hun

      Makedonijo ti si biser balkanski
      sproti Pirin, Egej si
      so bistri vodi Vardarski

     • sprehajalec

      Egej si

      Grčija….

     • Hun

      Severna Grčija…ovčarsko plemenski klani ..roj.dezela Alex Velikega

     • sprehajalec

      Ne moreš pripisati Makedoniji pol Grčije pa pol Bolgarije…

     • Hun

      narod na predelu makedonije je bil zmer pod okupacijo.. grkov, blgarov, srbov ..turkov

     • sprehajalec

      Do prvih balkanskih vojn, so se šteli vardarski slovani za bolgare. Morda je makedonec na -ski, tisti na -ov pa zelo vlečejo na Bolgare.

     • Hun

      na -ov priimki so v vaseh pr bolgarski meji tud narecje je slicno bulgarscini…-ski priimki se pojavjo kasnej pr nacionalnem vrhuncu pod /proti srbski kroni…srbski priimki v stari srbiji(danasna makedonija) se “nacionalizirajo”
      ristić-ristovski, dimitrijević-dimitrijevski, lazarić- lazarovski…

     • Hun

      tud slovenci ob mejah vlečejo na avstrice, italjane, mađare…

     • Hun

      da ne pozabmo komunistov

    • Hun

     “Kdo je te krule sploh zaposlu, tud za poscat niso dobre, fuj, še v gobec jim ga neb utaknu.”

     prostaku pripada prostaškost

     • sprehajalec

      Nisi ti noben advokat teh treh, če leti nanje, naj se same vključijo. Nisi pa ti noben Supermen in zaščitnik levičarjev po Sloveniji.

      V prevelike čevlje si stopil. Vsak naj pove svoje mnenje, majkata pa pičkata pa šparaj za druge portale.

     • Hun

      ne bos odnehal na pametovanju kajneda…
      katerega ti “braniš” …desnega kamerada k rad ščije po “babah”…al svojga idola k da navodila nova24tv amaterskim novinarjem, da te odsluzene prostitutke še oplemenit z muđahedinkam

     • sprehajalec

      Nikogar ne branim in se držim smernic olikane debate, brez pičkanja. Pa čeprav teh treh ne prenašam najbolje. preveč me spominjajo na poročila nekih preteklih časov.

      Eni znamo, eni pač ne…

  • Janez

   TUNNEK – primitivna verzija. L. R. JJ. KOMENDA

 • Janez

  TITANIK !
  Usoda Titanika – SE OBETA RTVSLOJU ?!
  Tega dr. Z. SO PODCENJEVALI. Se zdi. Bomo videli – kdo je vlekel niti.? L.R. J. KOMENDA

 • slaipowi

  “novinarko Marjanco…” ha ha. Ona pa novinarka? Prepisovalka in to slaba ter dobitnica zlatega stojana. Fuj

  • sprehajalec

   Vsak se obregne ob Stojana, ko se pojavi. Bi ga rad imel v riti, zlatega?

   • slaipowi

    A to po sebi sklepaš?

    • sprehajalec

     Ne, jaz se v Stojana nisem nikoli vtaknil. Vska levičar pa ki se tukaj pojavi začne s Stojanom… Zelo ponavljajoče.

     • slaipowi

      In ce je ponavljajoce? Saj desnakarji tud ponavljate vedno ene in iste parole. Torej smo glih. Mislim pa da si intimno stojana želiš sam samo nočeš priznat.

     • sprehajalec

      Komunist mora vse svoje slabosti obesiti svojim razrednim sovražnikom. (Vladimir Iljič Lenin, Pot v revolucijo, petrograd 1918).

   • slaipowi

    Peder desnakarski

    • sprehajalec

     Tudi to si danes že ene deseti, ki je to napisal. Na sumu imam, da piše ena in ista oseba, plačana od nekoga, pa menja nike….

     Evidentno je, da levičarji niste priučeni olikane debate. Če že tele tvite berem zgoraj, sem vedno bolj prepričan v to. Vzornik je verjetno maček matija pa njegova retorika?

     • slaipowi

      Desnakarji pa ste vzor olike. Ha ha.

     • sprehajalec

      Si že kdaj videl kakšnega levičarja na Dunajskem koncertu?

      Kombinatke so največji domet….

     • slaipowi

      To pa je primerjava in standard za oliko. Zastonj ti je dunajski koncert ce pa kranjsko klobaso ješ z rokami in to tako da si masten od enega do drugega ušesa. Poglej če so še vsi zajci in kure na dvorišču potem pa spat na svojo slamarico. Zahojenc olikani. Pa sliko “novinarke” marjance si odpri na telefonu. Ti bo po dolgem času konkretno prišlo….

     • sprehajalec

      Ob Eugeniji mi zagotovo ne bo….

     • slaipowi

      Tu se pa strinjava. Tudi meni ne bi. Ob marjanci pa gotovo. Saj je nagrajena s stojanom. Ni pa novinarka in nikoli ne bo. Je samo prepisovalka in pisunka po nareku. Ampak to znajo že v osnovni šoli

     • Janez

      Ničvredno gobezdalo si.
      In nizkotnež. Ona se razvija v čisto ok poročevalko, novinarko itd. Ima prihodnost.
      Ti ?
      si le en star tip. Brez perspektiv. Mlsdim je treba ppomagati. L.r. J. KOMENDA

     • Janez

      Verjetno
      si pijanec poln spolnih bolezni. In zguba. Vsaka, ki e zgreši – ima srečo. L.r. J. KOMENDA

     • Aurelius

      Ja, tako kot ste levakarji vzor poštenja …

    • Janez

     Pojdi dol s portala.
     Nimaš kaj povedati. L..r. J. KOMENDA

    • Aurelius

     Bedaček levakarski, kaj pišeš neumnosti? Pedri, lezbe in ostala LGBT svojat so v izključni domeni levega pola slovenske politike. Pri nas na ne-levem polu degeneriranci nimajo kaj iskati!

     • slaipowi

      Ha ha ha. Ti pa nimas ogledala doma, a ne?

  • neny
   • Janez

    Hinavec,
    Verjetno zelo negativen hinavec, ki gleda porniče ? Se tu zgraža. L.r. J. KOMENDA

  • Janez

   Fuj!
   Umazanec – TUNNEK !
   FUJ, kako smrdi ta gnusoba od “TUNNKA=SLAIPOWI” FUJ ! Smrdi. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   TUNNEK – NAJBOLJ UMAZAN PLAČAN PISUN – NE SPOŠTUJE NITI ŽENSK.
   Nspoštljiv do žensk.

   • slaipowi

    Mater si ti pameten? A si desnakar?

    • Janez

     Ja !
     Jaz sem Janez. Odidi s tega ok portala. Nič pametnega ne poveš.
     In?
     Zlonameren si. Odpelji svoje opice. Nihče te ne bo pogrešal. Lr. J.. KOMENDA

  • SDS je v mojem srcu

   Šeytan, ne gre ti najbolj, bol, da se muzke al kako čmo rečt temu zmazku držiš https://www.youtube.com/watch?v=wj3IsmymQ4c

   • Jezus Kristus

    Tole je pa še delač od muzike, navaden pofelj, tko, kot te novinarke

  • Janez

   Fuj tebi ! Smrdeč umazanec ! L.r. Janez KOMENDA

  • Rožle

   As fouš bi ga mel raj ti

  • Janez

   Ona je razvijajoča se , luštna sodlavka Nove24tv – s perspektivo.
   Ti pa si nesposoben, grd, fovšljiv, pijanski? Klošar – brez perspektiv. L.r. J. Komenda

 • abc

  LJUDJE ne bodite zlobni. To ni krščansko.

  • Janez

   “NITKO IN NIŠTA=UMAZANEC TUNNEK ?

   Kdo in kaj sploh si ti – TUNNEK ?

   Nihče in nič – ki piše umazane – NIČVREDNE – afnarije !

   Žali boljše od sebe !
   ZGORNJI ČLANEK, ZAPIS JE NAPISAL
   – T. F. !
   Ne
   sodelavka Nove 24tv M. S.
   M.S. JE NAREDILA VRSTO SOLIDNIH INTERVJUJEV ITD.
   Tudi v vsem pozitivna,
   z urejenim domačim življenjem – je – M.S.
   Oba se ne skriva za vzdevke – TI PA SE SKRIVAŠ ZA VZDEVKE !

   Sam Bog ve kaj vse slabega
   IMAŠ TI NA GRBI IN VESTI ! Imaš kaj dobrega – pokazati ? Verjetno nič!
   Verjetno si
   za 1000 % slabši človek od ženske, ki jo žališ.
   Na take kot si ti ?
   Mi v Komendi – PLJUNEMO – da si ne boš umišljal. L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   Obriši SE. POPLJUVAN SI !

   • Janez

    TUNNEK – NIČVREDNO GOBEZDALO !
    Pa si res “FAŠIST” – NE SPOŠTUJEŠ. LJUDI.
    Pa kdo si ti ?
    – da boš ocenjeval tuje ljudi – s katerimi nimaš nič.
    S to čisto ok sodelavko Nove24tv M. S, abbsolutno – NIMAŠ NIČ
    Ona. je ok, normal, sploh luštna mlajša ženska z urejenim osebnim življenjem
    Pa kaj?
    Če je pred 6 leti sodelovala na Sejmu erotike v Celju.? Zdaj ne več.

    Gotovo je kot človek za 1000% boljša od tebe !
    Upam,
    da te bojo njeni našli in te naučili kozjih molitvic.
    Svoje delo na Novi24tv čisto ok opravlja. Zelo lepo vodi tiste pogovore.
    Ti?
    Ne daješ vtis poštenega človeka. DAJEŠ VTIS – ZLOBNEGA UMAZANCA.
    ZA TAKE KOT SE ZDIŠ TI!
    IMAMO NA GORENJSKEM – P S E !
    SRBI IMAJO PA PREGOVOR :” KAD VIDIM NJEGA !
    – NE RADŽA MI SE MUŠKA DECA !
    Pomisli. Verjetno bi ga Srbi rekli – tudi tebi. IN ODIDI – ŽE ENKRAT ! L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    KAJ SE NAM VVSILJUJEŠ. BEDEN SI – DA RAZUMI. BEDA OD KOMENTATORJA SI.

 • Janez

  REDAKCIJA NOVE24TV !
  Dajte – odstranite –
  – tega pisuna
  TUNNEK=SLAIPOWI itd. , KI SI. – NE ZASLUŽI – IMENA – “ČLOVEK” !
  Žali
  popolnoma ok, mlajšo žensko.
  ODSTRANITE GA,
  NI VREDEN PISATI NA TA OK PORTAL ! Skrajen, umazan nizkotnež je. Le to. L.r. J. KOMENDA

  • Rožle

   Samo jest ORG..Tunneka že lep čas ne videvam …

  • Olga

   Ta pisun je Janez Cepec!

 • Rožle

  Men zgledajo bolj Minđe ..

  • Janez

   Verjetno ?
   Se Tunnek zdaj skriva – pod cel kup vzdevkov. VSI TI VZDEVKI SO NEGATIVNI. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  TITANIK ?!

  V Titanik zna izpremeniti – tale tožba dr. Z. – ja – osrednjo RTV SLO !
  Super članek
  o pomembni tožbi – KI SO NAM JO PRIKRIVALI IN ZAMOLČEVALI – ti ljudje z RTVSLO-ja.
  Razplet bo?
  ZANIMIV !

  SPODAJ SEM BOLJ TRDO OBDELAL PROVOKATORJA-E, ki so
  DO ONEMOGLOSTI POGREVALI 6 LET STAR INFO O T.I.”ZLATEM STOJANU”,
  KI GA JE PRED 6 LETI DOBILA OK SODELAVKA M. S. , KI ZELO OK VODI POGOVORNE ODDAJE.
  Jaz
  SEM PO RODU RES IZ KOMENDO IN TAM SE ŽENSKE ČASTI – TAKE KOT PAČ SO !
  Ženske so “Božji dar” in jim je treba brez posebnega spreminjanja – jim Dosledno pomagati.
  Mene
  osebno zelo razjezi nesramen odnos – do v osnovi ok žensk.
  SODELAVKA NOVE24TV JE SIMPATIČNA, RAZVIJAJOČA SE MLAJŠAŽENSKA.
  KI DELA PRAV OK POGOVORNE ODDAJE, REPORTAŽEE IN ZAPISE.
  NA
  SKRAJNO ZLOBNE IN NESRAMNE PROVOKATORJE – NAJ SE NE OZIRA.
  M.S. OK DELA.Kar korajžno – tako dalje.
  Ta
  PRISPEVEK NOVE24TV O TOŽBI DR. Z. – DO RTV SLO – JE POMEMBEN.
  Tožbo?
  SO PRIKRIVALI. Zato najbrž – tolikšna napadalnost. Hvala vsem za zpis. L.r. Janez KOMENDA

 • mirodel

  Kako se smejemo šele mi, ko gledamo in poslušamo nebuloze omenjene Carlove

 • cosmo

  Tretjerazazredno kešpiško so vse tri dobro razsule, ker Marjanca pač ni brihtna. Do te mere je analfabet, da ne prepozna, kdaj je izgubila v polemiki

 • herman

  Ne vem, zakaj se novinarke resnih medijev toliko ukvarjajo z eno zblojeno avšo z nove24TV.

 • Danilo Dragan

  “Janez Zimmerman priznani slovenski žilni kirurg”in to tako dober,da so morali eni njegovi pacientki,po operaciji žil,ki jo je on opravil,amputirati nogo…

 • JJ

  Marjanca….kdo????Novinarka???….lepa???? Je lepa za svojih 60 let………Mislim ,poden od novinarke

 • Adolf Hitler

  Komunaserske kurbače murš!

 • Hribouc

  Nikjer pa nihče ne objavi kam je Dr.Zimmerman vložil ovadbo, tožbo, kakorkoli?
  —————————————————————————————————
  V Mariborskem “zavetišču” najvišjega tožilca Šketa, ki zdaj dan in noč prioritetno preganja sovražilni govor
  V Kranju, kjer sodnice nosijo pionirske titovke?
  V Lublani, v veliki bajti sramote, kjer se drenajo vrhunski sodniki za gonje proti Janševemu Janezu?
  U Koparu- kjer se da use zment?

  A se bo tudi to vrtelo sedem zlatih let in vse zastaralo? KDO VE ?

 • mariborčanka

  waw! ja to pa je res nivo za smetano slovenskega državnega novinarstva… človek skoraj več ne more verjeti kako globok je lahko jarek primitivizma…