[FOTO] Policija na gradbišču ljubljanske džamije: Nekateri delavci gradijo islamski center brez dovoljenja za delo in prebivanje v Sloveniji!

Foto: Nova24tv

V četrtek so policisti na gradbišču islamskega centra v Ljubljani izvedli poostren nadzor s področij zakona o tujcih, zakona o prijavi prebivališča, zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno ter drugih kršitev s področja mejnih zadev. Očitno je, da pri Jankovićevem projektu gradnje džamije v Ljubljani ne gre vse po pravilih, saj je bila prisotna tudi Finančna uprava RS, nekateri delavci pa so tam delali kar na črno in brez dovoljenja bivali v Sloveniji!

Na PU Ljubljana smo po četrtkovem posredovanju policistov in Finančne uprave RS (Furs) poslali novinarsko vprašanje, zakaj so posredovali in do kakšnih zaključkov so prišli. Odgovorili so nam, da so policisti omenjene policijske uprave v četrtek dopoldan skupaj z delavci Fursa ob rednem delu izvedli poostren nadzor s področij zakona o tujcih, zakona o prijavi prebivališča, zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno ter drugih kršitev s področja mejnih zadev in tujcev, še posebej s poudarkom nad zaposlenimi tujci na gradbišču.

Foto: Nova24tv

“Pri tem so policisti pri nadzoru iz svojih pristojnosti ugotovili dve kršitvi nezakonitega bivanja tujcev (BiH) po 145/2-2 zakona o tujcih,” so nam sporočili s PU Ljubljana ter v zvezi s tem dodali, da sta bila izdana plačilna naloga in odločbi. Zapisani člen razkriva, da so policisti pisali globe v višini med 800 in 1.200 evrov, kolikor mora plačati tujec, ki nezakonito prebiva v Republiki Sloveniji. Mimogrede, isti člen, 1. odstavek, še pravi, da se z globo od 500 do 1.200 evrov kaznuje za prekršek tujec, če nedovoljeno vstopi v Republiko Slovenijo. Takih pa je kar nekaj, kajne? Samo v četrtek so policisti PU Novo mesto ujeli 28 ilegalcev, ki so nedovoljeno prišli v Slovenijo, PU Koper pa je samo v četrtek ujela 15 ilegalnih migrantov. Vsaj ilegalci, ki so jih ujeli primorski policisti, bodo vsi vrnjeni na Hrvaško. A o globah niti besede …

Foto: Nova24tv

Ljubljanski policisti pa so med preiskovanjem delavcev, ki gradijo Jankovićevo džamijo, izrekli še eno opozorilo zaradi kršitve 144/1-4 zakona o tujcih. Zaradi ugotovljene kršitve dela na črno bo podan obdolžilni predlog pristojnemu organu Fursa, še dodajajo na PU Ljubljana. Prav tako je postopke v nadzoru iz svojih pristojnosti  izvedel Furs.

M. S.

 • šmentanamuha

  Ali lahko prosim začnete uporabljati besedo MOŠEJA vsaj novinarji, če že morate pisati o tem tujku na slovenskih tleh.

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Andrej

   Nič kaj radi o tem ne govorijo, ampak:

   mošeja je molilnica, torej prostor za molitev,

   džamija pa je kulturno-verski objekt, je večja, noter pa se razen
   molitev odvijajo še kakšni kulturni dogodki, srečanja; lahko gre za
   kompleks več poslopij, izobraževanje…

   Džamija je zaprta za javnost in na njenem prostoru velja šeriatsko pravo.

   • Jože Kovač

    mošeja mošéja -e ž (ẹ̑) pri muslimanih stavba, namenjena za verske obrede: ogledati si znano mošejo; sarajevske mošeje; minaret mošeje

    džamija džámija -e ž (á) pri muslimanih stavba, namenjena za verske obrede: verniki so prihajali v džamijo k večerni molitvi; v daljavi smo opazili vitke minarete džamij

    Torej oba izraza sta za enak objekt Mošéja (iz arabske besede »masdžid«) ali džamija (iz arabske besede »džami«) je muslimanski verski objekt, ki služi kot molilnica

  • Andrej

   Torej, DŽAMIJA bo za Ljubljano kar pravo ime.

  • Steiermark

   Ampak oni ne razumejo slovensko – še vedno uporabljajo svoj jezik, kot je na balkanu v navadi…..

 • branči

  ne vmešavajte se v alahova posla! objekt je primeren za samomorilske akcije, slo očiščenje je dolgotrajen proces, lahko se pa na vrhu minareta razglaša,kako je lj najlepše mesto na svetu!

 • Franc Šink

  Ne vem ali je slika avtentična, ampak mi je bolj podobna na neke apartmane.in ali pa zraven gradijo še kaj drugega. ?
  Janković njihov mutevelija (mežnar).

  • KAPIBARA

   Res je. Poleg se gradi več stanovanjski objekt.. !
   ŽAL..!

   • BlackOpsSystem

    na medvedovi, pa stanovanjska soseska…..so iz švice musliji hodili kupovat stanovanja….vse v mercedes-ih in bmw-jih….žene so bile pa zavite k ninđe!!! Cena okoliških stanovanj je drastično padla!!!

    • KAPIBARA

     ŽAL… kera hiša je več vredna, med ciganom in zdravnikom..??

    • večni srb

     Švicar se seli v Ljubljano?
     No, tega čudaka bi pa res rad spoznal.

     • Steiermark

      Še vedno ne kapiraš narodnostne pripadnosti, ki je ne priddobiš z državljanstvom ali potnim listom!

   • večni srb

    Nekoč bodo slovenci govorili, da je to jankovičeva džamija.

    • KAPIBARA

     Slovenci NE..mogoče državljani

    • Steiermark

     Ja, že, če boš se boš med tiste “slovence” prišteval tudi ti in ostali, ki s Slovenci nimate ničesar skupnega, še najmanj kulture in genov!

  • VERRZIFIKATOR

   Ono šta se kraj džamije gradi,
   opančarska móderna je radnja,
   najmodernija u svijetu gradnja,
   gradonáčelnik sam u njoj radi.

   Ono luksuzni su apartmani,
   moraš cipele sve da izuješ,
   opančaru da se ulizuješ,
   drugog posla nužno se okani.

 • skorpijon93

  ljubljančani nasrkali ste, vse ste si sami krivi, kdor podpira jankovića je kriminalec, a vam je jasno !?? mene je sram da živim v sloveniji, raje sem hrvat, čeh ali slovak !

  • Matt von Glanz

   tudi jaz zadnje čase razmišljam, če se ta država ne začenja obnašati tako, da bi se človek, ki mu je Slovenija njegove mladosti dosti pomenila, raje izselil.

   • večni srb

    Pri nas ne bo več nikoli bolje.

    • von Rhein

     Kje pri vas ne bo” več nikoli bolje”?

     • večni srb

      Vedno je lahko še slabše.

     • Steiermark

      ja, v srbiji, kamor bodo kmalu, takšni “večni srbini” skupaj z opankarjem morali pobegniti – v svojo otačbino!

  • večni srb

   Hej, ampak saj si hrvat, no, ta je pa dobra. Imaš pa res srečo, pa še sredi Slovenije si.

  • Steiermark

   Če nisi nič slabega naredil, tudi nisi podpiral opankarja in zanj glasoval, potem se pa res nimaš česa sramovati! Raje deluj v smeri osveščanja “lublančanov”, ki v večini to niso ampak so neki jugosrbski bebci, ki navijajo za svojega “gazdu”, ker pač njihova kulturna in etična pripadnost ne predvideeva poštenosti in borbe zanjo, pri njih vsakdo “car”, ki “nadmudri” drugega, še najbolj pa , če nadmudri Slovence, na račun katerih živijo ….

 • skorpijon93

  na Češkem ni muslimanov , ni minaretov,ni mošej enako na slovaškem ,poljskem NE !

  • večni srb

   Saj drugih turistov tudi ne.

   • von Rhein

    Kdo ti je to zaupal? Če že nimaš možnosti obiska se pozanimaj na inetu kako izgleda Praga,Krakov,Baltske države.Žalosten boš nad slovenskim turizmom.

    • večni srb

     Nad slovenskim turizmom smo vsi obupali, ker vojni turizem trenutno ni popularen, na splošno ne maram držav, kjer so zaželjeni samo taki kot sem jaz.

 • bednick

  Policaji tvegajo, da si jih bo Nevzet zapomnil.

 • Aron

  Še premalo inšpekcij. zanimivo, da desnica vztrajno blokira predloge Levice po več inšpektorjih, ki bi nadzorovali vsa ta gradbišča. Le zakaj?

  • večni srb

   Ni denarja.

   • Aron

    Krneki. Inšpektorji bi se z izrečenimi kaznimi poplačali sami sebe.

    • večni srb

     Tega pa ne smejo, globe so nujno zlo, ne pa vir financiranja fašizma.

  • Vera

   Desnica ni v vladi , zato ne more ničesar blokirat . Aron : Ne lagati ! Jankovića pa raje takoj v zapor , saj ima že za kamione grehov iz finančnega področja in od farmacevtke .

  • Igor Kavalar

   Levica bi dodala delovne inšpektorje, mejo za vstop in naseljevanje ilegalcev bi pa imela odprto. lol.

   Sam mislim, da bi moralo biti več inšpektorjev, da bi moral obstajati tudi nadzor na temi inšpektorji, da bi morale biti kazni konkretne in to v % in ne iste npr. 500-5000€ za S.P. ali manjše podjetje vs multinacionalke ali večja podjetja. Za ponovitve kršitev in zlizanosti z javnimi uslužbenci bi morali biti stalna prepoved opravljanja, javnih funkcij, gospodarskih funkcij…

   Sam način prijave kršitelja bi se moral spremeniti, inšpektorji bi se sami morali zaposlovati pri delodajalcih in sami beležiti kršitve delovne zakonodaje. Danes se zanašajo na prijave iz strani ljudi, ki se večinoma ne upajo prijavljati delodajalce zaradi možne izgube zaposlitve.

   Sodišča bi morala postopke prednostno pospešiti, da se ne bo dogajalo, da se pravda posameznik po desetletja z bogatimi delodajalci z množicami odvetnikov, ampak da se pravda država, ki je v službi ljudi proti tistim, ki imajo mentaliteto izkoriščevalske pijavke.

   • traktor

    Eh, dej no. Nismo več v 19.stoletju. Danes delavci točno vedo ali so prijavljeni ali ne. In močno dvomim, da jih kdo sili delat neprijavljene. Mogoče oni iz juge silijo svoje iz juge. Slovenske firme pa ne. Tisti, ki se kljub temu švercajo, se švercajo z razlogom. Ta je t.i. UTD, ali po domače socialna. In, če hočeš rešiti problem dela na črno, ga moraš reševati na začetku. To pa je, da oglobiš tistega, ki dela na črno. In oglobiti ga je treba močno, da mu nikoli več ne bo niti na misel prišlo več kaj takega. Ker to delajo z razlogom. Tisti, ki delajo na črno in verjemi, da jih je ogromno okoli prinašajo državo in vse tiste, ki so zaposleni. In verjemi zdajšnje kazni so zelo, zelo nizke za njih. In zato se jim jebe, če jih dobijo. Če bi plačavali kazni, kot s.p. od 5k naprej, bi bila situacija bistveno drugačna. In tudi za tiste, ki so na papirju reveži, ker so vse imetje prepisali na družinske člane, se da poiskati rešitve.

    • Igor Kavalar

     Jaz bolj mislim, ne na problem na črno prijavljenih, ampak bolj na ta kršenja: neplačevanje plač (se je dogajalo z tujimi in domačimi delavci), neplačevanje prispevkov (se še dogaja), neupoštevanje delovnika iz strani delodajalcev in ustreznega počitka za zaposlene (se dogaja in se spretno prekriva).

     Sem delal v firmi kjer se je delalo po 270-300 ur mesečno. Navodila so bila, da se ne štempljaš ko prideš na delo, ampak se štempljaš 2 uri kasneje, itd… Če si se štempljal, so bili problemi. Nato skoraj en mesec nismo imeli kartic za štempljat ipd.. da so lahko spretno prekrili in zakrili ekstra delovne ure. Na izplačilnih listih nadur sploh niso prikazovali ampak so nadure butali v stimulacijo, npr. 40 urur in več pa zadržali do naslednjega meseca oz. do takrat ko se jim je zazdelo za plačilo. Delal sem pa 21 dni zaporedoma po 10 ur dnevno, pol sem bil pa 1 dan frej, pol se je pa zgodba ponovila.

     In nimaš kej prijavit, ker nimaš dokazov razen besed in ostalih zaposlenih, ki bodo vsi tiho, da ne izgubijo službo. Na Zavodu za zaposlovanje pa vedo iz pogovorov bivših zaposlenih, ker je bilo že več primerov, pa še danes niso ukrepal razlog ni bilo uradnih pisnih prijav in dokazov lol.

     Inšpektor, ki je prišel preden sem bil tam zaposlen, in so zaposleni povedali, samo da je pokasiral 3000€ in odšel. Delodajalec je imel probleme pri zaposlovanju lokalno, ker se je pač logično razširil glas, da se dela po cele dneve in nisi nič frej.

     Rešitev za delodajalca je bila uvoz nekaj ljudi iz Hrvaške prek agencije, ki so mu po manj kot mesecu dni prenehali delati, je pa prek druge agencije dobil ilegalne migrante iz Irana in Turčije, pa je bil problem za nekaj časa spet rešen. :)

     Tako zgleda pa produktivnost in realna praksa, ne v vseh ampak v veliki večini podjetij, pa je lastnik lahko Slovenec ali pa tujec!

     • traktor

      Možno, verjamem. Lahko da se to dogaja pri večjih podjetjih. Vendar mislim, da je tega pri malih s.p.-jih izredno malo. Mi se pač zavedamo, da delavca, sploh dobrega težko dobiš in ga, ko ga dobro izučiš, še težje obdržiš. Potrebe po dobrih kvalificiranih delavcih so namreč zelo velike. Takega profila pa pri nas sploh več ni, ker se vsi šolajo na faksih, da jim ne bi bilo treba delati. Je pa še nekaj, danes delo zelo lahko dobiš, vsi mali privatniki iščemo delavce, seveda takšne na katere se lahko zaneseš in smo jih pripravljeni tudi precej dobro plačati, zato ne razumem zakaj toliko časa folk ničesar ne ukrene, če že ne dobijo tistega za kar so se dogovorili. Saj jim nihče ne drži puške na čelu. Pot pod noge in menjajte.

     • Igor Kavalar

      Podjetje je imelo okoli 40-50 zaposlenih v Sloveniji, glavno podjetje je v Avstriji, še en del je pa še na Slovaškem, lastniki so pa Avstrijci. V Avstriji se striktno držijo zakonov v Sloveniji se jim pa j*!

      Oh, saj se menjajo delavci kot po tekočem traku, ampak ker je ponudba delovne sile skoraj da neomejena, te lahko izkoriščajo. Če bi bil uvoz kadrov, katere imamo prepovedan dokler ne izčrpajo kadrov znotraj Slovenije, bi se delodajalci grebli za kadre in bi jih tudi plačali več oz jim ponudili boljšo pogodbo. Tako je pa večina plačana podpovprečno ali minimalno.

      Seveda je potrebno reformirati šolski sistem, ker je zgrešen in ne zasleduje potreb gospodarstva. Hkrati bi morali uvesti hitrejše prekvalificiranje (plačano iz strani države) in obvezno znižati davke zaposlenih in delodajalcev.

      Pol pa ostro kaznovati vse kršitelje v opomin vsem bodočim izkoriščevalcem, da se v tej državi ne bo več toleriralo izkoriščanja, ki smo mu priča danes.

 • Jože Kovač

  Kaj pa izvedbeni načrti in djansko stanje? Ali so inšpektorji preverili objekte,če se ujemajo z prijavljenim gradbenim načrtom? Nekateri taki delavci iz BiH, ki so jih ob gradnji ravno tako neprijavljene zvabili delati sem, potem pa jim niso plačali vsega, so povedali, da ima mošeja kar nekaj prostorov v kleteh, ki niso nikjer vrisani. Mogoče jim bo pa naslednja vojna, ko bojo hoteli muslimani pobiti Srbe v republiki Srbski, za kar že vadijo mladino https://rs-lat.sputniknews.com/regioni/201802081114478584-bosna-daes-deca-kampovi-/ No, tudi Srbi bodo z rusko pomočjo močnejši, potem lahko sledi tudi tole https://www.youtube.com/watch?v=W_bEYJGrMwM in potem https://www.youtube.com/watch?v=4tS6-MT3WqI

 • večni srb

  Edino pravilno, suženjstvo je prepovedano, zdaj pa naj grejo pogledat še k vsem ostalim propadlim gradbincem, predvsem tistim, ki delajo na projektih velikega nacionalnega pomena, kot so recimo trenutno železnice.

  Medtem lahko muslimani mogoče zaprosijo za Pahorjeve delovne dovolilnice, pomagajo pa vendar lahko.

 • večni srb

  Kaj bo naslednji podvig naših propadlih gradbincev, morda jim bodo dovolili graditi krščansko semenišče v Savdski arabiji.

 • luckyss

  To je običajna praksa na vseh gradbiščih v Sloveniji…
  Zakaj izpostavljate ravno đamijo, ki je ne bi bilo, če bi vas “desnjakov” bilo kaj v hlačah…
  Tako pa na ulici jamrate le takrat, ko Jajo ne uspe oprati dovolj orožarskega denarja in nima za stroške…ovce bebave..

 • Slehernik

  Če bi mi kdo samo desetletje nazaj rekel, da se bo v Lj gradil rekrutni center za teroriste….

 • Ivan Friderik Novak

  Le na gradbišču đamije?!

 • Van Der Waals

  Dzamija je ilegalna ker ni blo referenduma!!! volja ljudstva!!! levi fašisti delajo na svojo roko!!!

  • Zgornji

   AJA !!! ??? !!! JA, SAJ REEES !!! ! !!! TOREJ, … KDAJ BO REFERENDUM ZA ODSTRANITEV TE BEDNE STAVBE MOHAMEDANSKE ZLOBE ??? ? ???

  • večni srb

   Saj za denacionalizacijo slovenske zemlje rimokatoliški cerkvi, na podlagi fevdalističnih zakonov tudi ni bilo nobene demokratične in ustavne podlage.

   • Van Der Waals

    ne rabi biti ker je to del naše kulturne indentitete.

    • večni srb

     Saj so mongoli tudi.

     • Van Der Waals

      ? večni albanc!!!

   • KP

    Brigaj se zase,pa za svojo Vukojebino,Papak!

 • montyamp

  Baje da Alah nima zakonov za delo na črno , samo za obrezovanje in poroke starcev s punčkami do devet let .
  Kozojebači v civilizaciji ne predstavljajo užitnega družbenim normativom , Francozi imajo zaradi kamenometalskih smrtnih voznikov , izredno stanje .

  • večni srb

   Kaj naredijo pa potem ko se punčka postara in postane polnoletna? Verjetno imajo zato deset žena, ker tudi živijo sto let.

 • montyamp

  Komunisti bodo z đamijo prišli z lahkoto do izrednega stanja .
  To je cilj murglosrbske oblasti v Sloveniji , ki drvi ponovno v državljansko vojno .
  Samo tako lahko UDBOVSKI FOSILI , naprej buzerirajo slovenski narod .
  Slovenci , do kdaj še ??????????????????????

  • večni srb

   Eden na deset ni državljanska vojna ampak pokol.

   • KP

    Deset vas čefurjev ali deset slovencev?

    • večni srb

     Jaz sem en sam, ampak sem nepremagljiv, vas je pa samo deset tisoč.

 • Duhec

  Vsak ima pravico do duhovne oskrbe, v primernih prostorih.

  • Haloški Tunek

   Res je. Moja duhovna oskrba je v moji kleti…in dva soda šmarnice. Tudi kvinton in gemaj se najde:)

  • Steiermark

   Tudi tisti, ki nimajo duha?

  • KP

   Najprej se ti nekje malo oskrbi. Pizdun čefurski!

 • Felikss_AH

  Za primerjavo… kako Islam izvaja subverzijo v ZDA, ker zagotovo ni drugače v Evropi, je eksaktno razložil Chris Gaubatz ki je pod pretvezo spreobrnjenca v Islam tajno raziskoval dejavnost Muslimanskega Bratstva (MB) in kar oni imenujejo Civilizacijski Jihad. Sebe označujejo kot – Global Islamic Movement (Globalno Muslimansko Gibanje) in Chris je pol leta prisostvoval predavanjem njihovih sholastikov. Eden od teh “Sholastikov” je bil tudi Anwar Awlaki, v Ameriki rojen Jemenec ki je postal Imam in se posvetil motiviranju in rekrutiranju Militantnih Islamistov za izvajanje terorističnih akcij dokler ga CIA ni likvidirala v napadu z dronom.

  Simptomatično za Leve MSM… Awlaki-ja so popularizirali kot Novi Glas ZMERNEGA Islama… in hopa-cupa, ta njihov miljenec se je enega dne kar naenkrat “prelevil” v glavo Al Qaeda-e v Jemenu. Čeprav se v Ameriki naklada in preklada kaj Jihad sploh je, za Muslimane je Jihad VOJNA PROTI NEVERNIKOM, in nič drugega.

  Islam ne more premagati Zahod v odprtem boju ker je vojaško-tehnološko absolutno inferioren, zato se občasno poslužuje potuhnjenega terorizma, in ker se zavedajo da ta ni učinkovit so se posvetili sistemski subverziji po vzgledu na Komunizem. V tem sta si te dve ideologije povsem identične, in celo skupni cilj imata – uničiti Zahodno Tradicionalno Krščansko družbo. V tem segmentu je najti tudi razlog zakaj je Levica tako slepo pro-Muslimanska in zakaj podpira vsa ta masovna priseljevanja iz Islamskega in Afriškega Tretjega Sveta.

  Islam podobno kot “izobraževanje” o Homoseksualnosti in promocija tega, prodira v šole, lokalne medije in mešane skupnosti kjer “učijo” otroke in navaden folk o Islamu kot najbolj miroljubni religiji. Vsakdo ki je spoznal pravo naravo Islama, pa naj so to navadni ljudje, policisti, novinarji, učitelji, lokalne oblasti in podobno so raje tiho kot da se izpostavijo medijskem linču in sodnem pregonu zaradi Islamofobije, Sovražnega Govora, Ksenofobije, Nestrpnosti in kar je še teh “sodobnih” formulacij.

  Muslimansko Bratstvo je v Ameriki prodrlo v same vrhove sistema že pod Bushem, pod Obamo pa je doseglo svoj razcvet, tako da je Brennan na primer (postavil ga je Obama), kot Spreobrnjenec v Muslimana postal celo direktor CIA. Muslimanski infiltranti so prisotni celo v Pentagonu.

  Tale Ljubljanska džamija ni nič drugega kot Muslimanski Jihad Center v Centru Evrope, pa naj ona dva “genija”, Imam in oni njegov rdečelasi tiskovni predstavnik nakladata kar hočeta, kdor im pa naseda je samo notorna budala. A ni prav eden od njih zagrozil vsem ki so proti Jihad-džamiji v Ljubljani, da si bodo oni take DOBRO zapomnili.

  • Felikss_AH

   DODATEK

   Kar pa meni ni jasno, ker enostavno ni logike, kako to da tudi Globalistični Kartel kjer definitivno dominira Kosher Nostra, še propagira preseljevanje Muslimanskih mas, predvsem v Evropo, v Ameriko pa zaradi Trump-a trenutno malce težje. Vem da obstajajo razlike znotraj Internacionalne Židovske Diaspore, tudi oni imajo svoje Leve in Desne, a da iz obeh blokov ni zaznati nobenega pravega upora, razen redkih, je prava neznanka, vsaj meni.

   • Steiermark

    Ali pa jih enostavno vse te prišteješ k satanizmu, kjer so združeni v slabem…….

 • Anton

  če vprašate Jankovića, je za intervencijo policistov kriv Janez Janša

  sarkazem press

 • Black_hawk

  Zakaj ne pokažate bosancev, njihove kulture, običajev ehehhe, mediji samo raketo kažete, nič pa o prišlekih, in kaj izvajajo v SLO. Po srbsko murglski varianti sorodni narodi :)

  • večni srb

   S kom ste se pa mešali hrvati v Istri in Dalmaciji, s kom na madžarski meji? Sam arabci in mongoli.

 • Sloven”c

  Bodo tam policaji še večkrat stali imam občutek….

 • KP

  Džamija? Ste resni? Smo Slovenija ali Turčija???

 • kraljica vesolja

  Misli, kva.

 • kraljica vesolja

  A dej nehte, no, na delavce, k majo plačo petsto eur, če majo, se spravlate. Mene je sram. Za vas.

  • Goran Hvala

   mene ni sram za njih. ..me pa spravjo vsak dan v smeh ko berem te clanke resnice…tezko je dopovedat jansevikom da ce si nepomemben bolj tezko koga uzalis… prej nasprotno. . v smeh spravih. :-) druzga jim ne preostane kot da se smilijo sami sebi…:-)

 • kraljica vesolja

  KOk ste vi zabiti. Sploh ni poanta u džamiji. Pojnt je, da vi morte sovražit.

  • večni srb

   Če lahko izbiram med samsungom in aplom ali kitajcem, preprosto nimam izbora. Kaj je drugo danes verska sekta kot neke sorte pametni telefon, dobro se samo hvali.

  • tramal

   Tudi take prostitutke sovražimo ,kot si ti.

  • Van Der Waals

   kok si ti stara??? 12,13?

 • KP

  Zabit si ti,gnoj nehvaležen. Se bomo mi vam prišlekom prilagajali,ali vi nam? Debili južnjaški.

  • večni srb

   V Piranskoj uvali, v nuklearki in vseh slovenskih krajih ob meji se boš odslej prilagajal domačim.

  • kraljica vesolja

   Ja kaj si pa ti druzga, k prišlek, v tem življenju.

   • Republic Commando

    kaj si pa ti druzga, kot grda zafrustrirana feministka?

 • večni srb

  Zakaj bi se sekirali za islam, katolištvo vendar nudi največ, še po smrti.

  • sanguis sacrum

   Največ nudi islam… Muceniki. 40 devic.. Pa to…

 • sanguis sacrum

  A niso tisti kozjejebci na arabskem polotoku nesramno bogati? Zakaj pol tukaj delajo ljudje na črno?za 500 eur?

  • Bandit123

   Zato ker jih njihovi delodajalci ne prijavijo in zelo slabo ali nič plačajo. Preverjajo delavce namesto mafijašev za katere delajo. To na žalost ni samo na džamiji ampak še marsikje.

  • Krtača 20

   Zakaj misliš so lahko tako bogati?

 • Valter BraniSlav

  Narod hlapcev pac

 • BorisDe

  Tako je, nazaj v njihovo Savdsko Arabijo jih poslati, mater invazivna šeriatska lobistična propagandna.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Tista policistka…. kako bi jo….. Vsi vemo, kaj. :)

  PS: Članka nisem prebral, upam, da se komentar ujema z člankom. :)

 • ĐĐ Style

  Član izvršilnega odbora SDS Robert Kolarič je namreč četrtinski lastnik in prokurist podjetja Klima Ptuj, ki pri gradnji džamije sodeluje kot podizvajalec. Islamski kulturni center, ki poleg verskega objekta zajema tudi telovadnico in restavracijo, bo podjetje opremilo s strojnimi instalacijami. Gre za posel, ki je po
  Kolaričevih besedah skupaj vreden okrog milijon evrov. To predstavlja sedmino prihodkov od prodaje, ki jih je podjetje ustvarilo lani.

 • tramal

  Kam se je pa srbski solatar jankovič skril.

 • sunday

  moj najlepši dan bo takrat, ko se bo to skropucalo rušilo, podiralo, raketiralo, bombandiralo in v zemljo vdrlo – to v slo. nima kaj stati oz. se graditi !!!

 • Goran Hvala

  kaj ces ce so pa slovenci taki lenuhi da je treba delavce iz juga furat….slovenc raje socialo cuza pa tuli da nima sluzbe…se slovenski kmet je prek tv jamral kak noben noce delat za 800e pa vse placano…se hrano pa streho nad glavo.. vazn da ste cist penasti ker drugi delajo namest delovnih slocencev.. :-)…vasi “cefutarji” vsaj delajo za tisto pasteto ki si jo lohk potem privoscijo…slovenc pa doma na kavcu tuli da mu drugi delo odzirajo…:-)..lenuhi nimas kaj..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!