Poslanci stranke SDS prejeli grozilno pismo s smrtno grožnjo!

Datum:

Danes je bilo več poslancev Slovenske demokratske stranke deležnih groženj v obliki pisemske pošiljke, kjer je pisalo: “Vemo kje živite”, poleg pa so bile narisane vislice. Nekdo se je potrudil iti do pošte na Vranskem. In mi poslal grožnjo danes v nabiralnik. Začetek volilne kampanje ponosnih naslednikov morilcev?” je na Twitterju kritično zapisala poslanka SDS Mojca Škrinjar.

V zvezi s tem so se oglasili tudi iz četrtnega odbora SDS Šiška in zapisali: Obsojamo napade na poslanko Mojco Škrinjar. Pričakujemo od policije, da izsledi storilca tega zavrženega dejanja in ga kazensko ovadi. V SDS obsojamo vsako vrsto nasilja, groženj in sovražnega govora. Stop nasilju!“, so zapisali.

Podobnega pisma pa je bil očitno deležen tudi poslanec SDS Leon Merjasec, ki je ob fotografiji grozilnega pisma, ki ga je prejel, zapisal: “Nekateri si tako predstavljajo demokracijo!”

Na začetku tedna smo poročali o tem, kako se grozi predsedniku stranke SDS Janezu Janši. V uredništvo smo namreč prejeli fotografijo Mercatorja v Škofji Loki z napisom: “J. Janšo ubit! Atentator”. Ker pristojne institucije že dlje časa ob grožnjah ne odreagirajo, smo še dandanes priča zavržnim dejanjem in grožnjam poslancem, zdravstvenim strokovnjakom, ki so za demokratično družbo nesprejemljive. Seveda je jasno, da ima vsak pravico do svojega mišljenja, a vendarle je potrebno vsako kritiko podati na kultiviran način. S takšnimi grožnjami se dosega dno, saj se s temi grožnjami ustrahuje tudi družinske člane. Upajmo le, da bo policija končno ukrepala in nepridiprave izsledila.

E-Maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Strokovnjak opozarja: “Najusodneje pri kanalu C0 je, da se sploh gradi”

Najusodneje pri kanalu C0 je, "da se sploh gradi"....

Trump pridobiva prednost v ključnih bojiščnih državah

Novembra bodo v ZDA volili predsednika in trenutno vse...

Oblast bi za 10 odstotkov višje cene elektrike, da bi se paneli bolje prodajali?!

Včasih za kakšno državo pravijo, da ji vlada mafija,...

Nakup stavbe na Litijski financiran s sredstvi za sanacijo škode po poplavah

Golobova levičarska vlada je sredstva za odpravo škode po...