fbpx

Prepoznate koga od nasilnih pajdašev Stevanovića in Čordića, ki so prejšnji teden zavzeli obvoznico?

Foto: Zajetje zaslona

Kdo so pajdaši Zorana Stevanovića in Zlatana Čordića, ki so jima prejšnji teden na protestih pomagali zapreti severno ljubljansko obvoznico? Na fotografijah oziroma posnetkih zaslona se je našlo nekaj obrazov, ki bi jih utegnil kdo prepoznati in tako tudi pomagal Policiji pri iskanju oziroma identifikaciji.

Ta teden je Zoran Stevanović, predsednik stranke Resni.ca, ponovno organiziral shod anticepilcev, tokrat v torek. Razlog za spremembo dneva je bil dogodek vrh EU-Zahodni Balkan, ki se je na isti dan začel na Brdu pri Kranju, udeležili pa so se ga vsi voditelji držav EU in balkanskih držav. Predvsem iz tega razloga je bila varnost na ulicah precej okrepljena, policisti pa so se očitno tudi odločili, da protestnikov ne bodo več pustili do obvoznice ali pa še dlje. Na protestih so prijeli in priprli Zlatana Čordića, kasneje pa so priprli tudi Stevanovića; shod je policija razpustila.

Jih prepoznate? Na spodnjih posnetkih zaslona so Čordićevi  in Stevanovićevi pajdaši, ki so prejšnji teden zaprli obvoznico. Spomnimo, minuli teden so se anticepilski protestniki od Trga republike podali na Tivolsko cesto – ura je bila ravno okoli 16., ko so se ljudje vračali iz služb, tako da so protestniki seveda povsem ohromili promet. Nato so se po Celovški cesti namenili proti ljubljanski severni obvoznici in, na presenečenje vseh normalnih državljanov, kot ovce zbezljali naravnost na obvoznico. Tam jih je končno prestregel vodni top, povozil pa jih na srečo ni nihče. Če koga od njih prepoznate, seveda obvestite Policijo.

Sara Kovač