Pripravite se, privrženci Kordiša napovedujejo državljansko vojno in Goli otok, sam jih še dodatno podžiga: “Ne bo se zgodilo hitro in kar tako, a se mora. Komunisti ne skrivamo svojih prepričanj”

Foto: Demokracija

“Nacionalizirajmo!”, “Goli otok!”, “Ponavljat. Pogosto. Naglas. Ne bo se zgodilo hitro in kar tako, a se mora. Komunisti ne skrivamo svojih prepričanj,” so komentarji sledilcev revolucionarnega Kordiša, ki namigujejo na novo državljansko vojno in odvzem premoženja podjetnikom. Strah je še toliko večji, ker je Levica dejansko najmočnejša koalicijska stranka.

Potem ko sta najuspešnejša slovenska podjetnika Igor Akrapovič ter Ivo Boscarol napovedala umik posla iz Slovenije, temu pa se zaradi koalicijske pogodbe levega šesterčka pridružuje vse več podjetnikov, bi človek od odgovorne koalicije pričakoval, da bo nemudoma odreagirala in se pogajala z ljudmi, ki v državno blagajno nosijo denar. Očitno pa tej ni jasno, kdo je dejansko tisti, ki napaja javno upravo. Poslanec Levice Miha Kordiš je na družabnem omrežju celo zagrozil: “Kapitalistično izsiljevanje nacionalnih držav je šolski prikaz omejitev reformističnih politik, kot smo si jih uspeli izboriti v koalicijski pogodbi. Rešitev? Nacionalizacija!” Ko človek že misli, da bolj nizko ne gre, pa oboževalci Che Gevare komentirajo, da je za take, kot sta Akrapovič in Boscarol, včasih obstajalo bolj predvidljivo okolje – Goli otok!

Kordiša in njegove sledilce je po glasnih kritikah Boscarola očitno razjezila izjava podjetja Akrapovič, da bodo 32 milijonov dobička namenili izplačilu dividend in naložbam v bolj predvidljivih poslovnih okoljih. Predsednik upravnega odbora družbe Igor Akrapovič je pojasnil, da gre za samozaščitni ukrep, ki sicer ne pomeni, da bodo selili proizvodnjo drugam, temveč to, da bodo “zasluženi denar plasirali drugam”. 

Radikalne izjave kontroverznega poslanca Kordiša so že same po sebi dovolj zastrašujoče, glede na to, da Levica predstavlja del nove koalicije, komentarji z navedbami, da je za poslovneža Akrapoviča in Boscarola včasih obstajalo bolj predvidljivo okolje – Goli otok! – pa so preko meje vsakega okusa. Jugoslovanske oblasti so namreč v letih 1949–1956 na Golem otoku zaprle več kot 13.000 političnih nasprotnikov zaradi njihove domnevne podpore tedanji Sovjetski zvezi in voditelju Stalinu. Med njimi se je znašlo okoli 550 Slovencev. Več kot 400 političnih zapornikov je na otoku umrlo, večinoma zaradi bolezni in lakote, po letu 1956 pa so na otoku zapirali tudi druge obsojence iz tedanje Jugoslavije.

Kordiš: Komunisti ne skrivamo svojih prepričanj!
Glede na komentarje privržencev Che Gevare je očitno, da tudi ti tako kot njihov idol želijo podjetnike, ki jih poimenujejo z bando kapitalistično, čimprej izgnati in vse nacionalizirati. Glede nacionalizacije je Kordiš tako zagret, da je v komentarjih celo zapisal, da je potrebno pogosto in glasno ponavljati: nacionalizacija! “Ne bo se zgodilo hitro in kar tako, a se mora. Komunisti ne skrivamo svojih prepričanj :-)”, je poudaril Kordiš.

Akrapoviča in Boscarola so označili za zavedna Slovenceljna, poleg tega pa med drugim dodali, da bo Akrapovič v tujini kmalu dobil “po buči”. Še bolj bizarno pa je, da so pripadniki skrajne levice sedaj stranko SDS vnovič potunkali v zgodbo in strokovno komentirali, da je odpor podjetnikov SDS-kuhinja. Naj jih razume, kdor more.

 

 

H. M.

 • rubec

  Izvoz spet raste. Ja porkamadona to bo treba enkrat ustaut.

  • Svele

   Hahhahhaha izvoz Venceljne v tujino hajjajajjajnJ pomanjkanje hlapcev na severu hajjajajjJA

   • učko

    Jah, tukej mamo pa viška čefurskih idiotov in kretenov !!!!

    • Svele

     Od viška glava ne boli.imate pa izgubo slovenskih retardiranih dojenčkov .še ena dojenčica vam je krepnila hahhahahah stisnila je prdec in odšla hahhahha za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

    • Steiermark

     Temu čefurskemu kretenu se že na faci vidi, da je neandertalec, tako kot večina levaških podgan!

  • Vera

   Kaj ustavit, izvoz ali ” LEVICO ” ? Tudi sama sem besna sploh pa po sinočnji

   ” TARČI ” , ker nam je sedaj kristalno jasno, da je zaostala levica v Šarčevi vladi .

   • Olga2345

    Levica želi ustaviti izvoz, saj je mesečnik izjavil, da je izvoz “Ahilova peta”…

  • Nšo-či

   Jah..če bi šlo tko naprej bomo pristali med državami za katere velja Embargo. Pol pa s tem ne bo problema. A ni najpomembnejša vladajoča stranka kritizirala ameriške imperialiste?

 • rubec

  Pankrt misli da bo vlada ukinila ddv na heroin. Hehehe mislim da to pa ne bo šlo.

  • Svele

   Vam pa Janša ukinil davek na pedofilijo hajajjaha

   • Minovak

    Boš že videl, ko boš dobil še davek na prazno denarnico, na prazno glavo je že, zato pazi…

   • Steiermark

    Ne, davka na pedofilijo ne plačujete vi levaki, tako kot tito in vi, njegovi pedofilirani bebčki, ker vam je bilo rečeno, da ste do pedofiliranja upravičeni kot titovi pionirčki, ki ste ga prej dobivali od titeka, sedaj pa nadaljujete z “dajanjem”, še več, nagrajeni ste za pedofilijo, kar z najvišjimi in najboljše plačanimi mesti , kjer si nabirate moči, da vso to svinjarijo lahko izvajate! Nenadertalski pedofili z rdečo zvezdo, kar dršte si jo, nihče vam je noče odvzeti, ker se s takimi krvavimi zločinskimi simboli kranclajo samo temu primerni zločinski pankrti!

   • Marjan

    Svele, tebi pa tvoja smrdljiva levica in borci postavljajo spomenik v zaprtem oddelku v Hrastovcu, ki bo imel več lukenj da boš lahko svoja smrdeča semena odlagal za idiotske kretene levičarskega podzemlja. Pa ne pozabi tja povabiti tudi komunajzerko violetko ali pa larico da boš lažje opravil vsakodnevno smrdeče praznenje. Odsluženi spomenka in svetlana že veselo pišeta pesmi in komentarje na temo kako svele rad nateguje in zadovoljuje levičarsko podzemlje, javne presstitutke in odslužene tetke iz ozadja …

 • Caetano

  Zgledujemo se po Poljakih, ki so dali vsem levičarjem v parlamentu nogo!

 • Olga2345

  Podobnost z Nemčijo pred drugo svetovno vojno? Diskreditacija Judov, odvzem premoženja, koncentracijska taborišča smrti… Nacizem=komunizem=fašizem! Evropa jih je obsodila, zato je treba v evropskem parlamentu obelodaniti ravnanje skrajnih levičarjev (komunistov) in predvajati Hitlerjeve (Kordišove) izpade!
  Zahtevati je treba sodišče za komunistične zločine in ovaditi Kučana in vse komunistične zločince!

  • Svele

   Ene na goli otok ene pa Barbarin hostel hahhahahah

   • Olga2345

    Mislim, da bo zdaj bolj realen romunski scenarij! Tudi tisti, ki niso šli na volitve, se bodo udeležili…Takrat se bomo pa lahko prešteli!

    • Svele

     Genocid hočeš nad hlapcevskim plemenom hjahajhaA še ena slovenska dojencica je stisnila prdec hahhahahah in odšla za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

     • Frenk

      Svele, vem da če bi te kdo s sekiro po glav in po tvojem rdečem kurcu bi še stoletja smrdelo izven Slovenije …. si FUUUUJ in FEEEJ, le iz katerega legla si ušel? Verjetno kar iz Stalinove štale…..

     • Tomi

      Njegovi so iz Ihana, jih še ni nihče dal v predelavo, ker preveč smrdijo.

  • Lustrator

   Podpis! A potrebno bo hitro preiti od besed k dejanjem – če se slovenski narod kmalu ne zdrami in nas ne bo ob naslednjem Zboru za republiko v Ljubljani vsaj 50.000, se bojim da je konec igre in pričetek resnične vojne.

   • večni srb

    Se ne bo zgodilo, ker se narod nima za koga boriti, če so nas pa vsi izdali in oropali. Proti tej gnili, fašistični državi bi nas združili edino, proti vsem strankam.

    Za navadne patizane, bi se pa danes res zbralo 50.000 ljudi.

    • Lustrator

     Mene niso tisti, ki jih volim, izdali ali oropali prav nikoli. Govori zase.

 • totex39

  Zgodovina se očitno ponavlja, državo hočejo spremeniti ljudje, ki niso nikoli delali in falirani študentje, ki mislijo da bodo lahko z državljansko vojno uničili svoje nasprotnike. Takega človeka s takim razmišljanjem je potrebno namudoma zapreti in izključiti iz parlamenta v kolikor že nismo v “vojni”.

  • Orbit_NG

   Eni spadajo v drug blok in tako bomo jih tudi dali. na preprost način, da se izjasni kaj je in pika fertik.

 • Svele

  Hhahaja Janša bo šel na počitnice. Z družino na goli otok jajjajajj

  • Jernej

   Hjajaja, ti rdeča stenica si pa ušel iz golega otoka, ker te je komunistični fašizem preveč razvajal, zdaj pa pereš in ližeš rit svojemu globalnemu partijčku Miha Kordišu. Po tvoji družini pa že tako in tako lezejo črvi in gnili smrad. Ni čudno da Slovenija tako smrdi po ostankih levičarskih izmečkov kot si ti svele. Ni čudno da imamo na vladi koalicijo levičarskih bedakov, ki jih iz ozadja nateguje palček iz murgl ob pomoči idiotov imenovano fašistični svelizem …. svele levičarska budala le koliko te plačuje mesečnikova baraba in njihova razkrečena kokoš za tvoje parazitstvo?

 • Vera

  Hrvati vam ” Golega otoka ” ne bodo dali za vaše zločine, ki jih nameravate delati ” slovenskemu narodu “! Tam so preuredili v ” spominski park ” . Kje je policija, tožilstvo, da ne vidi kaj nam ta ničvredna levica počne ? ? ?

  • večni srb

   Hja, za slovence bi ga mogoče odprli nazaj, saj veš, da nas ta ustaški drek na smrt sovraži.

 • dk

  Kordiša, Mesečnika, Tomičko in ostale treba poslat na prisilno odvajanje od trdih drog in alkohola. Ne na Goli otok, ampak v zato primerno ustanovo. Seveda na zaprti oddelek.

 • Ana Job

  STRANKA SLABOUMNIH SLOVENIJE, katere predstavnik je tudi kordish, nam bo skupaj s serpentinškom sesrala Slovenijo in gospodarstvo.

  • tohuvabohu

   Slaboumen je Serpentinšek in njegova “peterka” fukfehtarjev, ki so si bili do včeraj še v laseh. Levica prekleto dobro ve, kaj počne. Napaja se iz “bogatih” tradicij 19. in 20. stoletja.

   • Ana Job

    Levica funkcionira po sistemu vzemi, ukradi, ubij…

  • Jovo Jamnica

   Spet je Janša to dovolo. Zgleda, da ga je po telefonu poklico 4. junija edino Mesec…

   • ԻմՏերնուիմԱստվածը

    Seveda. Kdo pa drug, kot Janša.
    On je zafural vso Slovenijo in zdaj sili že v sosednje države.

    • Jovo Jamnica

     Saj on bi rad, sam ga doben nea šlivi pet posto. Ni on Orban.

    • večni srb

     Komunisti so ga pa gledali, a ne.

   • von Rhein

    Glede na to,da si se nedavno hvalil z osebnim poznanstvom s trčenim verjamem,da to drži.Dobro si informiran.

    • branči

     zdej šele razumem, zakaj drži tista, da iste jate tiči skup letajo!

    • Jovo Jamnica

     O politiki se z trčenim ne pogovarjam…

   • Warrior princess

    Vem, da si želiš sprememb, ampak za časa življenja jih ne bomo dočakali.

    https://youtu.be/t99KH0TR-J4

    • Jovo Jamnica

     Ja. Na žalost…

     • Warrior princess

      Razen, če pride do državljanske vojne… Do tega bo pa težko prišlo, ker bodo lewuharji navlekli čimveč golazni, ki jim bo ščitila riti.

     • Jovo Jamnica

      V državlanski vojni more negdo folku povedat, gdo je na nasprotni strani. Jas si državlanske vojne nea pretstavlam v bifeji, kjer bi se zadr, jas nisn komi in bi pol is fseh strani začelo padat po meni…

     • Warrior princess

      Ja, to je problem, da je narod zabit, slep in gluh. Preveč ima zaenkrat za jest. V ta namen tudi umetno vzdržujejo socialni mir in višajo podpore. Sit narod se ne bo upiral.

     • Jovo Jamnica

      Eh. Poglej si primer Romunije, za časa Čaušeska. Tam je pobesneli folk linčo edino Čaušeskoja in njegovo soprogo. Padlo je tut zanemarlivo malo onih, ki so varovali Čaušeskoja. Potem pa se je takoj fse umirilo in bifši član sekuritate je postal predsednik Romunije.

     • Warrior princess

      Saj veš kako so včasih rekli: “Če ti ni tukaj všeč, pa pojdi drugam…” Zato pa ljudje množično odhajajo iz Slovenije. Tukaj, če nisi ta prav, nimaš možnosti napredovanja,če boš pa na privat te bodo pa pojahali z nenormalnimi zakoni medtem pa dovoljujejo tajkunom, da imajo podjetja registrirana v davčnih oazah. Pravice ni!

     • Jovo Jamnica

      Še večja žalost je to, da se za pravico ne bori pri nas niti ena politična opcija. Borijo se samo za oblast, pol pa, ko so na oblasti, se ne spremeni nič, razen novega kadrovanja in zamenjave njihovih s svojimi.

     • večni srb

      Represija je, in Pahorjeve brutalne reforme, proti katerim opozicija ni protestirala, v vojaškopolicijskih džamaherijah pa je življenje nevzdržno in brez smisla.
      Itak bežijo ven samo družine in mladi, ki so največ pokradli, s socialno ne prideš več niti do Dunaja.

     • Warrior princess

      Levičarska vlada je brutalna do delavnih ljudi, lenuhe pa podpira, tako, da se delavcem ne bo več splačalo hoditi v službo in bodo bolje živeli ob podpori in delu na črno.

     • večni srb

      Romuni pa še vedno tekmujejo z Madžarsko, kdo je bolj reven in zahojen.

     • Jovo Jamnica

      Ma ja. Folk pr nas si misli, ko zagleda Orbana v cajtngah, da se tam cedita med in mleko. Glih sn se pelo čez Srbijo (Niš) – katastrofa, Makedonijo… Skopje, zrihtano da glava peče. Niti ene smeti ob cesti, ob bulevarih negovana trata in kilometri rož… očiščeni in vzdrževani nadstropni avtobusi mestnega prometa… kafič na prostem ob nakupovalnem središču Zara, podobo mariborskemu Evroparku – hlajen s steno iz vodne meglice in notri 18 natakaric in natakarof… točeno vlko pivo Zlatni dab… 1.5€. potlej pa realnost Tetovo – katastrofa. Da se ne menim o Albaniji, kjer sem prevozo 34km v treh urah. Da je v Tirani bolje, ne dvomim…

     • večni srb

      Prazna veča ne stoji pokonci, zato se revolucija revežev nikoli ni zgodila, uničeni ljudje se enostavno vležejo nekam in počasi umrejo ali pa odtavajo v neznano.

     • Warrior princess

      Se ne strinjam. Preizkus v laboratoriju pokaže, da so sestradana bitja bistveno agresivnejša v borbi za hrano kot sita. Ljudje pa smo bitja. Trenutno vlada socialna blaginja ob finih podporah ljudje delajo na črno, iščejo blagovne znamke na Kariitasu in so od rdečega k. izdatno založeni še z živežem. Slovenija – raj za lenuhe!!! Levica na ta način kupuje socialni mir.

     • večni srb

      Vsako leto se k nam preselik akšnih 40.000 migrantov iz Hrvaške, bosne in Albanije, samo po osamosvojitvi smo sprejeli par sto tisoč novih slovencev, ki do dna duše sovražijo polovico starih slovencev.

     • Warrior princess

      Seveda jasno, zato tudi ne more zmagati stranka, ki zastopa avtohtone Slovence, ker slednji postajajo manjšina. V vsaki slovenski družini bo kmalu bošnjak.

 • Svele

  Slaboumnim venckom umrla še ena dojenčica hajajhajaj stisnila je prdec in odšla hahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

 • pijsek pujsek

  KORDEŠ MESEC TOMIČKA ŽE RAZMIŠLJAJO O LIKVIDACIJI PAMETNEJŠIH IN USPEŠNEJŠIH OD SEBE.

  • Franc Šink

   Pa to smo vsi!

 • Franc Šink

  Še se spomnim njegove skromne delavnice v garaži stanovanjske hiše.Poglejte kaj pomeni Akrapovič danes!

 • Stajerka

  hahaha……bereš twitte in lahko samo ugotoviš, da nekateri nikoli ne bodo zapustili razvojne stopnje cicibana……tudi ciciban misli, da denar lahko vzame kjerkoli in koliko mu srček poželi, če ne se vrže ob tla in tako dolgo tuli, da obupajo še najbolj vztrajni……ampak tudi vztrajni imajo svojo mejo tolerance, ki se nekega dne obrne v odločnost, kjer ciciban trči ob realni svet……
  če Šracu, mogoče celo prej Serpentinšku, delujejo sive celice, bo potegnil ročno preden se prostovoljno odloči za samomor…..

  • Jovo Jamnica

   Čitaš tut retvite???

   • Stajerka

    jp….

 • Jovo Jamnica

  Goli otok??? Ni slabo. Bojo tut Kroboti za to??? Mi nimamo dobenga otoka, pa bi nam ga Kroboti lahko šenkali. Itak jim ostane še 2000 otokof…

  • ZatonMesecnikov

   krobati bodo tam obdržali tiste, ki so internirance nameravali deponirati tja.

   • Jovo Jamnica

    Kroboti bojo samo “jebače” kazali… Menda tam f Krobotiji nekaj štrajkajo, ker jim tak dobro gre…

  • Amerikanc

   Slabo si seznanjen. Počivavšek in Zemljarič že imata načrte za koprski Goli otok ! Zato pa navijajo za tisti dve luknji proti Trstu, da bosta čim daljši.

   • Jovo Jamnica

    Aha. In pol bomo mi šli f Koper in gledali z dalnogledom, kak arestanti, keri so janšisti, na totem otoki razbijajo kamenje…

 • RATATA

  Po predvidevanjih bo najprej Batagelju vzeta Postojnska jama in ukinjeni kapitalistični ogledi turistov kapitalistov.
  Naslednja faza bo sprememba namembnosti jame in določitev sprejemne kapacitete te jame.
  … potem pa AKCIJA… “Fukn kapitalista!”

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   Hja, vse je mogoče. Baje on ne najema nič kreditov, vse kupuje in se naglo širi s suhim denarjem.
   Joj, kam plovemo. ?

 • Orbit_NG

  Saj v vseh 70 letih so vse pokazali kaj komunajzi znajo, zdaj to vidim, da nič. Še vidijo ne, kje je prava nevarnost. (islamska)

  • Jovo Jamnica

   Znajo pa prit na vlado…

   • Orbit_NG

    Težko bo zdaj delovala, brez desnih.

    • Jovo Jamnica

     Koga od levih pa to gane???

     • Orbit_NG

      Nobenga vidim. To so zmenjeni oni tajno z nekom iz polit. levaškega podzemlja. sami si pišejo plačke, pod blagoslovom nekoga iz podzemlja (ta je lastnik naše banke). Tako da se oni ne črpajo od davkov, ampak od njih osebno. naše korito je le drobiž.

  • murgl

   tudi ti se sprenevedaš. Komunajzarji in islam bosta šla v koalicijo če bo treba!

   • Orbit_NG

    Ma ne s Putinom haha. S črnim islamom že ne. Haha. Ti današnji neokomunajzi so bolj stalinisti. SZ pod njim ni živela, je životarila. Šele s Putinom, ki je fan Evrope in ima rad vse lepo in moderno je zaživela. Zdaj pa pomisli malo.

  • večni srb

   Oslarija, islam je postal zgolj mit, zakaj pa misliš, da bežijo iz tiste versko blazne norišnice. Občutljivi so na tradicije, isto kot katoliki pri nas,ne da se jim dopovedat, da je bajram isti drek kot božič.

 • Stajerka

  odziv AB je takšen:
  Odzvali so se tudi v Stranki Alenke Bratušek. Tam pa pravijo, da imamo v Sloveniji “izjemne posameznike, kot sta gospoda Boscarol in Akrapovič, ki pa bi težje “uspela”, če v Sloveniji ne bi živela, kot sta lahko zaradi storitev države, in če ne bi imela ljudi, ki so jima lahko pomagali “uspeti” predvsem na podlagi storitev, prejetih od države.”

  pa jo vprašam, če pritrjuje dejstvu, da ima tudi njen poslanec in kandidat za ministra, srečo da živi v Sloveniiji……drugje bi si takšne svinjarije težko privoščil!!!….da o njenem botru Jankoviću ne pričnemo razpredat!!

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   Ne boš dobila odgovora.
   Jaz se čudim, da so ga Komenčani izvolili za župana.
   Kaj so pričakovali ? In, ali so dobili, kar so pričakovali. To bi bilo dobro vedeti.

   • Amerikanc

    Misliš Kamnik ali Komendo ?
    Kamnik je dobil samo nove davke, eno najdražjih pitnih voda, čeprav izvira v kamniški občini in na tisoče priseljencev. No, pa šolo mu je uspelo narediti – obnoviti, za katero so bili načrti stari že 20 let.

    • Stajerka

     misli Komendo, govora je o Bandelliju……

     • Amerikanc

      Mogoče Komen na Krasu ?! Ne more biti lah iz Komende.

     • ԻմՏերնուիմԱստվածը

      Tako je. Bandelli je župan v Komnu na Krasu.

 • Minovak

  Ta zdrogirani idiot nima pojma o čem govori, verjetno je vseskozi pod koko, ker si drugače njegovih idiotizmov ne znam razlagat. Meni on ne bo sufliral svoje ideje, ker sem preveč videl in doživel, njega je pa potrebno NUJNO izolirat ali pa poslat v njegovo Venezuelo, madonca je tam fino, ker vladajo njegovi…

  • murgl

   ne se sprenevedat. Ta zelo dobro ve o čem govori. Rabi samo kaos, maksimalni kaos, strah ljudi in besedna retorika bo prešla v dejanja. Enako so štartali l. 1941. Napad Nemčije na jugo je ustvaril idealne pogoje za začetek revolucije. V tem trenutku bi bile ponovno idealne razmere razpad EU !

   • Minovak

    To je samo obup, ko gre v franže njegova omiljena destinacija Venezuela in adijo vzorniki, sicer pa, kako se bodo počutili tukaj, če bodo ostale samo rdeče-lene zgube, ki bodo lahko kradle samim sebi. Ta pa bi bil šov stoletja, škoda, da sem že malo prestar, vam, mlajšim, pa zna biti omogočeno…

 • Sloven”c

  res so bedaki….

  • murgl

   niso bedaki, samo žleht so. To je mnogo bolj resno!

   • večni srb

    Saj so lahko, če so pa zaščiteni in povezani.
    Še na kraj pameti jim ne pade, da bi se uprli družbeni samozaščiti, take tolpe nastopačev so pri nas šege in običaji, nekaj je pač treba vlagat v mladino.

 • Silos

  Če bo ta vlada kaj časa bo Šarec kmalu naredil rošado in v vlado vzel NSi namesto teh
  Vo..v. Seveda ,če ga ne zavrnejo.

  • Tomi

   Pa ja, Komedijant bo toleriral vse, samo, da ima stolček.

 • Amerikanc

  Mladina komunistične udbomafije me ne more z ničemer več presenetiti. Reši se, kdor se more. Ostali reveži boste delali samo za NJIH in za golo preživetje. Vse gre po Kardeljevih navodilih.

 • ԻմՏերնուիմԱստվածը

  Hrvatje želijo kupiti Portoroško Marino.
  No, saj mi je res ne potrebujemo. Bomo vsaj imeli za plače poslancem, da ne pridejo na minimalce

  • Stajerka

   če je ne bodo Hrvati, jo bodo pa Srbi……kaj je bolje – domišljija prepuščam posamezniku..

 • sanguis sacrum

  Levico prepovedat, tele zblojence doživljensko izgnat v sibirjo, tiste leftarde v lj in kp, ki so jih volil, pa v arest ( za hude primerke pa v zaprti oddelek..)

  • Minovak

   Sem za izgon v Sibirijo, ampak v kopalkah…samo za eno leto, zima je všteta.

   • večni srb

    V Sibiriji, živijo najlepše punce na svetu.

  • večni srb

   VIdiš, zato so jih že včasih pošiljali na razne politične kampe, videli so, da imajo tisti fanatiki velik potencial in so jim ga pomagali razviti.
   V glavnem je šlo za športne kampe, močno telo zahteva discipliniran duh.

 • sanguis sacrum

  kje ste zdej, poslance na minimalce?????????????????????????

 • piko8

  kordiša in njemu podobne je treba UGSNT !!! Tako kot radio, ko se ga naveličaš poslušat !!!!!!!

  • von Rhein

   Ja,ugasnt. Ne z gumbom,z macolo.

 • Stajerka

  kaj te parole Kordiša veljajo tudi za njihove volilce??…..baje so dobili največ glasov v najpremožnejših predelih “prestolnice”……pa še nekaj – a to velja tudi za mladoletnike, vnuke in sinove zagovornikov Levice oz. elitneže starih političnih struj, ki v “prestolnici” posedujejo stanovanja večjih vrednosti??

 • Hun1978

  Slovenci so ze brez sanjaskih Kordezev, fousarji lastnim sosedom, ker so uspesni-pridni mesarji, zobarji, avtomehaniki….tam kjer pa skupnost v vasi diha v sozitju, medsebojnem spostovanju ter posteni medsebojni koristi, pa stvar deluje v dobrobit celotni skupnosti

 • Slovenka

  Titova mladina v vsej svoji slavi.

 • milanček

  zavedni, ponavljam, zavedni Slovenci, oborožite se! Poleg kretenov ala kordiš ter njegovi voditelji, to so kućan in F21, so nam še muslimaska golazen sovražnik št.1! Slovenci, dajmo se že končno osvoboditi!

 • Silos

  Še dobro ,da imam še rutko in pionirsko kapico v omari

 • večni srb

  Goli otok je na Hrvaškem, nima veze s Slovenijo, ne verjamem, da jim lahko kar tako pripeljemo kup nekih migrantov, pane bi nič rekli, saj smo videli kakšno sranje delajo že v Piranski uvali in z Jorasom, pa sploh ni bilo nikoli njihovo.

 • Vladimir

  ti drogiranc a ne veš da je Goli otok na HR BUDALO

  • večni srb

   Mogoče je potomec hrvatov in misli, da sta Sloveinja in Hrvaška isto, le da so hrvati manj pokvarjeni.

 • večni srb

  Goli otok je bil prej učilnica kot taborišče, tja so vozili najbolj zagrizene komuniste, da bi jim dopovedali kakšna oslarija je sovjetski komunizem, naš realistični nacional socializem je bil v vseh pogledih superiornejši in tudi bolj human.
  Tosobili stari ljudje, seveda jih je nekaj umrlo od bolezni in starosti, sicer so se vrnili nazaj domov in zavzeli razmeroma visoke položaje v družbi.

 • Gr Enze

  ČE BI IMEL MIHEC NA VRATU ZELJNATO GLAVO BI BIL GOTOVO BOLJ PAMETEN !

 • Morala

  Haha, kaj je že v Yugi, ker omenja Goli otok?! Bo zavzel hrvaško ozemlje? Bo prej EU dala njemu po buči!!!

  • večni srb

   Tega je v EU kolikor hočeš, pri nas še največ, le da se jim zdaj reče gulag oziroma vasice na podeželju, kjer sekajo in črpajo naravne vire.
   Poglej si enkrat kakšno našo odročno vaško skupnost, nobenih velikih njihv, skoraj nobene živine, par vaščanov ima nove bajte in pred štalo parkirane luksutne avtomovile, ostali pa živijo natančno isto kot nedavno v Jugoslaviji. Vsaj dan si stokrat rečejo, kako so srečni, da živijo v rovtah in da gnoj vseeno bolje diši kot mestni strupi. Ti ljudje niso samo primitivni ampak so naravnost lobotomizirani, take se ne da več zlepa rešiti, začnejo pa jih indoktrinirati že takoj, ko so rojeni. Edini, ki uspešno zdravijo komunistično pranje možganov so kitajci, v naslednjih letih bodo rešimi vsaj več sto milijonov ljudi, ki jih bodo preselili iz gulagov v nova velemesta, kjer se bodo skozi generacije, počasi spet očlovečili.

 • milanček

  na majici mu piše, 2 zvezde vam ne damo”, jaz bi mu dal miljardo zvezd, ko bi tega idiota prbasal po prazni tintari, pa to ne more biti res kdo se oglaša sekret zagamani!

  • večni srb

   Rdeča zvezda je kul, ker so nabili na kol naciste, fašiste in ustaše, srpa in kladiva bi se morali še danes najbolj bati, ker ti debili pa niso normalni in bi pobijali še svoje družine.

   • Lustrator

    So ja…. Zato so še danes najmanj razvite države sveta praktično brez izjeme bodisi islamistične ali komunistične.

    • večni srb

     Prej bi rekel, da so samo določene države del zahodne sfere oziroma starih in novih imperialnih trgov..
     Mi nismo nobeni komunisti, če pa potomci okupatorjev prirejajo celo nacistične shode, večjih fašistov od bivših komunistovpri nas enostavno ni in jih nikoli ni bilo, pa smo vseeno bedni gnoj. Mogoče prav zato, ker si narobe predstavljamo zahod, kjer fašisti veljajo za najhujši izrod, mafijo pa naravnost obožujejo. To je posledica pravega individualizma, jebeš državo.

     • Lustrator

      Mi zaupaš še o planetu katerega osončja to govoriš?

     • večni srb

      Saj lahko vidiš že po plačah in po cenah, tam kjer je McDonalds in prodajajo originalne iphone po isti ceni kot pri nas, je zahodni svet.

 • Kučko pod pručko

  Tega levaka bi moral en kmečki dedec fejst usekat na gobec, da bi bil za en čas mir pred njim!!!

  • večni srb

   Saj tako se pri nas dela, zato se pa nihče noče družiti z govedino in je čedalje več kretenov, ker usekati zna skoraj vsak.

   • Tomi

    S takimi pokvarjenimi debili se ne da pogovarjati. Razumejo samo hude “batine”.
    In še nekaj, glede na njihovo pokvarjenost in krila, ki so jih dobili, bodo oni nas potolkli brez vsake slabe vesti (no, te tako nimajo).

    • večni srb

     Načelno se strinjam, ampak slovenci smo, ne moremo se več pretepati kar brez veze, preden si ljudje pridejo gor kaj je res in kaj nikakor ne more biti res, pa traja. Menda ja ne boš pretepal slaboumnega možganskega invalida, če pa veš, da ne more razumeti. Tiste, ki take uboge reveže nastavljajo na barikade, bi bilo pa res za razbit,ker oni pa dobro vedo kaj delajo in jim nimaš več kaj razlagat, ker so izrojeni gnoj in v tem stanju kroničnega delirija naravnost uživajo.

 • xtc

  Težava vseh teh bebčkov je v tem,da smo vese to že imeli in je propadlo,seveda levi bebčki ploskajo,ker mislijo ,da si bodo kaj “izposodili” po takih potezah s ne bodo nič več izposodili in tudi plač ,penzij in sociale ne bo nato pa pride neizbežno,kar boste videli kmalu v Venezueli.

 • plavi-mil

  Jaz upam, da se bo enemu utrgalo in jih bo dobil po zblojeni kepi “NE PLAČI MAJKO MILA; ŠTO SI RODILA DEBILA”. se opravičujem, ker je v tujem jeziku, v Slovenščini ne pride tako do izraza.

  • večni srb

   Zakaj, saj tega niso rekli tako kot piše v članku, tebe jezi intepretacija novinarja, ne njihovo stališče.

 • Matt von Glanz

  to lahko Kordiš sanja in se zbuja z mokrim prstom …

  • večni srb

   Verjetno ni tak idiot, prodaja poceni populizme in se lepo šlepa zraven, borci so pač senilni debili in mislijo, da se bodo ljudje še danes identificirali v takih infantilnih brezveznežih, pa se očitno ne, ravno nasprotno vpliva na mlade.

   • komar marko

    in kaj je bilo v KOPRU. Transparenti o mučeništvu. Slučaj?

    • večni srb

     Kaj bi pa lahko bilo v Kopru, borci slavijo zmago proti nacistom, fašistom in ustašem, kar je edino prav, zavožna komunistična ideologija je pa povsem druga stvar.

     • komar marko

      a to je bilo v KOPRU. a si ti kak politkomisar?

   • Matt von Glanz

    Taksna izjava pred 15 leti ni mogla biti izrecena od javne osebe. To je jasno govorjenje o ponovitvi genocida. Pred sodisce.

    • večni srb

     Zakaj, so what, tudi Kordiš je navaden pičkin dim.

 • lokec

  Kaj pa SDS poslanci mu ne upate nič? Saj ste skupaj v istem prostoru. hehe

  • komar marko

   in kako takemu idiotu lahko kulturno kaj dopoveš?

   • lokec

    Nekulturno.

  • večni srb

   Njihov odgovor je kamp v Lipeni, kjer spoznavajo, da je imel Hitler včasih tudi kaj prav in bi lahko celo zmagal.

   • komar marko

    čudno tabor na Titovem trgu v KOPRU je kulturno dejanje z napovedjo mučeništva. Politkomisar, kaj si ti še vedno v YUGI z mislimi?

    • večni srb

     Politkomisar, haha… malo je manjkalo, pa bi v vojski to tudi zares postal, ker sem sodeloval v skupini, ki je zmagala na nekem tekmovanju v poznavanju zgodovine Avnoja. Zgodovina me zanima, zato mi ni bilo težko pomagati našim na kvizu, ampak mentor je kmalu pogruntal, da ne morem biti dober komunist, ker sem preveč samosvoj in neprilagojen. Saj to me še danes tepe, kot vidiš, sicer hitro navezujem prijateljske stike, vendar se ne morem vklopiti nikamor,ne da bi najprej sprovociral vse kretene okoli sebe. Jaz etga ne delam namerno ali iz užitka, tak sem rojen, od nekdaj sem bil takšen.

     • komar marko

      no v zgodovini sem tudi jaz zmagoval. Imam dokaze doma v vitrini v obliki knjig, ena je naprimer zapis o TURJAKU kako je padel, totalno drugače piše, kakor so sedaj napisana dejstva. Enako je pri meni glede drugih stvari. Samo pošten človek lahko piše samo resnico ali pa namerno pravociraš iz razlogov, da širiš sovraštvo in potem sledijo posledice.

     • večni srb

      Glej, če imaš dragoceno knjigo, ki je nima in je ni prebral nihče drug, si v veliki prednosti pred ostalimi.
      Edino, kar moraš storiti je, da prebereš še zgodovinsko znanstveno verzijo, nato pa lahko vzporejaš resnična in neresnična dejstva, potem boš točno vedelkaj je bilo res in kaj laže sovražna vojaška propaganda. Takih je pa pri nas zelo malo.

      Še tole, papir prenese vse, elektronski papir prenese vse absolutno. Nihče ni posebej naročil še resnico.

     • komar marko

      jap in zato so/ste pospravili arhive. Predvsem SLUČAJNO! kanede!

     • večni srb

      Jaz sem bil v tistem času zaposlen kot pripravnik, v glavnem smo pomagali pri najtežjih in neprijetnih opravilih, v tisti firmi smo napolnili kar tri kontejnerje papirja iz arhivov nekdanje SZDL.

      Vsa podjetja so naredila isto, ne bodo našli nobenih papirjev.

   • Siniša

    Budalo od večnega srba iz pekla te kliče Miloševič na raport, da se vrneš v njihov pašaluk. Verjetno pripravljajo proslavo ob združitvi z brati šiptarji. Vidiš tudi Milošević je spoznal koristi albanske mafije. Ja prav res boš malo okužen in večni srb…..

  • Lustrator

   Kulturna intelektualna debata z nekulturnim primitivnim proletarcem nima nikakršnega smisla – samo zbija vrednost tistemu, ki se ob takšen iztrebek spotakne. Govorim iz lastnih izkušenj na tem portalu – vsakič ko takole izšolam kakšnega trola, se počutim umazano od njegovega smradu.

 • montyamp

  Hoče li majmun bananu ???

 • McBobo

  Prvič, ko bodo ti posranci videli puškino cev od blizu ali obrnjeno proti sebi se bodo onesveščali kot moške pičkice.

 • lokec

  Koriš je postal strah in trepet desnice. hehehehe

  • FORT WORTH

   Strah in trepet ??
   Pa kaj ti bebo mislis, da smo se vedno v letu 1945 ??
   Hehehe

 • Gavtroža

  Čimprej naj naredi državljansko vojno, Goli otok , pa naj pospravi , da bodo lepo živeli.

  • komar marko

   se ti kolca po pospravljanju in betonskimi pregradnimi stenami?

  • večni srb

   Hrvatom je to uspelo, v nedavni državljanski vojno med hrvati,ki so potomci ustašev in hrvati, ki so porodu srbi, pa ne zgledajo nič kaj srečni, nekaj veselja jim daje edino okupacija in asimilacija slovencev, pa še to jih zadovolji zgolj začasno.

 • FORT WORTH

  Bote dopustili, da vam Kordis in levaki s svojimi bolnimi idejami unicijo zivljenja in drzavo ???

  • večni srb

   Ne bomo, zato se pa ob takih praznih in naivnih člankih samo režimo.

   • komar marko

    naiven članek. A bejž no. Poglej s si kure, poglej si twite. Pojav SOVRAŽNOSTI v hramu demokracije in ti o praznih člankih! Kateri so pa zate POLNIčlanki. A tisti o koalicijski pogodbi, kjer to vse piše!

    • večni srb

     Bom povedaliskreno, tukaj lahko vsaj debatoiramo o sovražni vojaški propagandi, na udbaške medije še kliknem ne več in me sploh ne zanima kaj tam objavljajo šalabajzerji, nekaj grdega, neumnega in slabega zagotovo. Tam ni novinarjev, sama vojska in policija, drek pišejo. Tukaj tudi, ampak se lahko vsaj menimo o tem, kar je nekaj čisto drugega kot, če zgolj poslušaš in ubogaš.

   • FORT WORTH

    Jest se takim kot ti rezim ze od leta 1991…

    • večni srb

     Edino pravilno, tudi jaz se danes tolčem po buči, da sem branil z življenjem to gnilo, cigansko vojaško policijsko džamaherijo, Kak idiot… za take…pa ti si nor…

 • Franjo Trojner

  Državljansko vojno? Toti naš miceni imitatorček Che Gueare se ja fserje od straha, če bi zares začeli šusi po zraku frčati, ja kdo le se bo namesto njega boril??? Tomićka, Mesec, Trček ???Morda od kokaina ali heorina zadeti falirani rodeči študentje?? Ha, ha, ha toti salonski levulucionarji brez pomoči še sami stati ne morejo, ha, ha, ha toti bi se šli državljansko vojno?? Brez veze, Kordiš in njegovi so sami mamicini fantje in kot taki vedno samo in edino na gobec rasli! Toti so edino dobri za nekaj cajta drek mešat, kar se jim bo na koncu še prehitro maščevalo, te šele bodo vsi fsrani cmizdili in rokice k svojim mamicam vili. Bog se jih usmili, toti sami ne vedo kaj blebetajo, počnejo in kaj jih bo na koncu doletelo.

  • Brez zamere, ampak takšno podcenjevane kordiša in ostalih psihopatov ne bo prineslo nič dobrega. Tip je psiho in ima cilj postati vsemogočni eksekutor nad drugače mislečimi. Zamisli si najbolj sadističnega čuvaja v konc-lagerju in videl boš “sestro usmiljenko” napram temu, kar bodo počeli Kordiš in njegovi ….

   • Jovo Jamnica

    Se mi že gate pajtlajo…

    • Franjo Trojner

     Jovo a ti veš, da je sam Kavčič za 6 mesecev prepovedal leta 1968 zaposlovanje delavcev iz južnih republik v Sloveniji?
     Morda veš, da je leta 1988 morala policija v Dobovi pregledovati vlake in delavcem, ki so odhajali domov na jug pregledovati prtljago, da so jim odvzeli v tovarnah ukradeno orodje, katero so nato v polno natovorjenih kombijih vozili nazaj.
     Jovica si predstavljaš, kako lepa, bogata, uspešna in kulturna bi bila Slovenija, če bi takrat Kavčič uspel?

     • Jovo Jamnica

      Eh, Kafčič je glih tak spado met komije. Je pač malo bol po slovenskem nacjonalizmu dišo.
      Kar pa sevea ni nič slabega. Nacjonalist sn tut jas.

   • Franjo Trojner

    To ni podcenjevanje, temveč gola resnica!

  • večni srb

   Državljanska vojna pri nas je zelo mogoča, med potomci hrvatov, bosancev in albancev na eni strani ter potomcev srbov na drugi. Saj je že, ampak zaenkrat zgolj hladna.

   • Franjo Trojner

    To kar ti napovduješ ni državljanska vojna, temveč samo spopadi tujerodnih na našem ozemlju med seboj. Mene, kot Slovenca ti spopadi resnici na ljubo ne motijo.Bolj se med seboj udarijo, bolje je za ves SLOVENSKI ROD.

    • večni srb

     Na žalost, ne deluje tako.
     Mejimo samo na Hrvaško, hrvaške naveze pri nas skrbijo samo za svoje evgenično preverjene pripadnike, kar čedalje bolj polarizira vse slovence, ki smo genocidno državljansko vojno pri njih pravzaprav zakuhali ali vsaj začeli. Naenkrat se vsi zavejo svojih dedkov in babic, potem pa ne more biti več isto kot prej.

 • montyamp

  Krambergerja so pijani lovci ubili .
  Kordiš je nagrada za slovensko strpnost , ki v pre-velikih količinah naredi več škode kot koristi .
  Sluzavi zadrogiranec se bo v kratkem zaletel v kakšno kmečko pest , če ne prej pa takrat ko bodo začeli s klanjem kot pred WW2 .

 • montyamp

  Anšlus nazaj k Austriji , Kordiša pa v Venezuelo , da bo prodajal toaletni papir za državno firmo .

  • FORT WORTH

   V Venezuelo MORA odplavati !!

   • Ja. Naj prejme mal njegove “medicine”, k.i jo je sam zagovarjal za kapitaliste

  • večni srb

   Točno tako se bo tudi zgodilo, uačelo s bo takoj po brexitu.
   Pri nas ne bo več nikoli bolje. večino bodo asimilirali hrvati, ostalo si bodo pa spet razdelili sosedje. Potem se bo uresničila še Krambergerjeva prerokba, takega trpljenja, bede in smrti ta narod ni doživel še nikoli prej v zgodovini in tudi ne bomo preživeli.

   Slovenija, nikoli več!

 • Marjan Šarac

  Ima bolane ambicije.

  • večni srb

   Če so to res njegove ambicije, potem ambicij sploh nima ampak živi v pravljičnem svetu.

 • Warrior princess

  Za časa našega življenja zaželenih sprememb ne bomo doživeli. Levico lahko odstrani le vojna, kajti preveč se je zametastazirala v slovenski narod.

  • FORT WORTH

   V teh turbolentnih casih je mogoce spet cas za bolj odlocne…
   https://m.youtube.com/watch?v=uIXV0cir4-E

   • Warrior princess

    Hvala! Seveda je čas za odločne! Kdaj pa, če ne zdaj?

   • Warrior princess

    Originalni pevec je bil res bomba. Hvala za tale spot.

 • Jože Kovač

  Na Golem otoku so od leta 1945 dalje imeli politične zapornike in ne lastnikov firm, ki so jo pravočasno “podurhali” v tujino. Kordiš ne prenavljaj Golega, tam so jo po pički dobili najbolj ekstremni komunisti, katerih opcija je bila taka, kot od Levajzarjev.

  • večni srb

   Točno tako, take razgrete buče bi bili prvi na seznamu za politično rehabilitacijo.

  • Dejstva

   TOČNO imeli so extremiste/staliniste ne pa umirjene levičarje, ta Mesec levica nima zveze s Tito levico in so bolj anarhisti/extremistiki bi pri Titu končali na golem….
   in RELA je da je Tito je hotel MOČNO vojsko in MOČNE meje
   celo dovoljeval PRIVAT obrti ki so bile MANJ obremenjene kot sedaj (Pipistrel&Akrapovič sta bila že v Yugi privat!!!!) in geyev tudi ni ravno ljubil kar je čist KONTRA Mesec levici

   • Jože Kovač

    Je pa zanimiv Goli, sem ga prehodil celega, si na koncu privoščil še Žujo v bifeju v pristanišču, tako, da vem, da bo temu ekstremistu všeč. Samo namesto piva bo v pristanišču moral skozi koridor sadistov, ki dobijo za vsak natančno zadet udarec 6 ur zapora manj.

 • xtc

  No takole realno imalce čez prst-Kordiš bi navonaliziral?
  OK.
  Kaj bo nacionalizirall?
  Lidle,Hoferje,Spare,Sij,PP,LP ,Union itd.

  Ja,OK,kaj pa ACH,Iskra,Etra,CPG,Kolektor,Južnov in Polaničev imperij,pa Petanov itd.?
  Nehajmo se igrati bebce,levi tepci ,kot večina ovac,se ne zaveda,kaj bi nacionalizacija firm SLO prinesla najprej odškodninske miljardne tožbe,zaprtje mej,sankcije in zelo verjetno onemogočen izvoz vsega ter prazne trgovine,saj bi morale A,I in H ter Hrvaška na tuj pitisk zapreti vse prometne zveze,tako cestne,morske,kot zračne in še tožbe na EWU sodiščih bi sledile,seveda pa bi bilo treba ob iztopu iz EU plačati vsaj 30 miljard eur,ki jih nimamo,da si nikjer več nebi mogli nič več izposoditi pa je jasno.
  Skratka veselice bo hitro konec,ko narod nebo dobil penzije,socialne in,ko nebo mogel do prihrankov.

 • montyamp

  Ne pustite s sprovocirati pohabljenemu Kordišu .
  Zvlekel vas bo na svoj primitiven nivo in vas z izkušnjami , katere nadgrajuje vso svoje bedno življenje , premagal .

 • Soave

  NOVA ???? Jat pa imam tudi tega lunatika že poln kufer.
  Na našega kolesarja Mohoriča ste kar pozabili ?
  https://siol.net/sportal/kolesarstvo/mohoric-razlozil-zakaj-je-po-zmagi-v-nemciji-kar-sam-zapel-himno-video-476171

  • Jovo Jamnica

   Ubogi Mohorič še ni naredo dobenga škandala, da bi ga Šajherca opazla…

   • Soave

    Sem brez besed. . . . .

  • Lustrator

   Mi znaš pojasniti kako konkretno bodo uspehi nekega kolesarja vplivali na vsakdanje življenje in prihodnost Slovencev, ki smo iz tedna v teden bliže ne le bankrotu, ampak tudi državljanski vojni? Se ti res zdi, da je ŠPORT tisti, ki bo Slovenijo potegnil iz totalitarne greznice in mafijske paradržave?

   • Jovo Jamnica

    Čuj, ti ko si tak razgledan… Veš mogoče, gdaj se bo državlanska vojna začela in kje??? Fsaj približno, da se znam pripravit. Veš mogoče, gdo bo prvi začel??? Zdaj si bom nabavo eno titofko, eno teritorjalsko in različne embleme, kere si bom gor prihefto, glede na situacijo…

    • večni srb

     Deložacije so vedno dober začetek, okupator je od nekdaj izganjal domoljube in zavedne slovence.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Sam Lustrator si državlansko vojno pretstavla tak, kot so fčasih potekali kmecki punti… Le fkup, le fkup uboga gmaaajnaaaa… za staro pravdo zdaj bo draaajna… Puško meč, kopje v dlan… itd

     • večni srb

      Ah, tega ni več, narod je skregan med sabo, zdaj vsi tičijo skupaj samo še tam, kjer se deli kaj zastonj, tega pa razen zemljakov nihče ne bo naredil.

   • Soave

    ZNAM !!!!!
    Premalo smo ponosni na svoje kulturne in športne uspehe. Ne zanimamo se za nič drugega tule na Novi, kot samo na lunatike in migrante ??
    In vidim, da sploh prebral nisi. Pripela sem zato, ker niti naše himne niso imeli pripravljene.

    V vsakem uspehu najdemo drek ??Tipična lastnost tegale portala.

    Pošteno si me razjezil.
    NO, PA POVEJ, KDO NAS BO POTEGNIL IZ GREZNICE ?

    Saj smo videli, ali ne ? Koliko smo sposobni desnaki . . . . . .aja. . . . . . po tvoje Demokrati vseh vrst.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  JOJ, kakšno kozlarijo mamo u parlamentu. Mislim, da bi bilo dobro, če bi te pezdete poslali v SK, ali Venezuelo. Kako je možno, da leta 2018/2019 poslušam in prebiram takšne PI___RIJE. To je sam za nagnat brez premišljevanja.

 • Dillinger

  Kar dobro ga pere.

 • Dillinger

  Ko ste se že ravno spravili na Akrapoviča…
  Akrapovič je kralj,ves svet ga pozna..kdor nima na motorju krapča je klošar!

  • večni srb

   Jaz bi bil živčen, če bi imel na avtu tako dragocen kos plehnate bižuterije, zaradi katerega avto ne bi šel nič bolje. Tudi na splošno se mi zdi, da se na vhodu Evrope ljudje bojijo izstopati, verjetno so preveč opazni za vaške policaje, pa tudi hitro bi jim kakšni cigani dol odšraufali tisti auspuh, ko bi vedeli, da je original.

   • Jovo Jamnica

    Ja. To pa si trofo. Na sveti je več ponaretkov Akrapovići auspuhof, kot pa orginalof… Važna je nalepka, magari na roru bres funkcije…

    • večni srb

     Seveda, dober auspuh je tak, ki ne zarusta, če pa že vlagajo, si zamenjajo samo zadnji del, ki štrli ven iz podvozja in ga ljudje opazijo. Tisti mufler pa sploh nima nobenega vpliva na dihanje mašine, naredi ga lahko vsak idiot, iz vsakega pleha.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Spomnam se, ko sn še mali bia, mi je mati na navadno majco Lakost krokodila zašila…

     • večni srb

      “Lakost”, lol :)

     • Jovo Jamnica

      Ja no… saj Renoju 4 tut Katra rečem.. :-)

     • večni srb

      Absolutno, jaz sem velik fan francoske avtomobilske inovativnosti, kar se idej tiče, so daleč pred nemci, pravzprav pred vsemi na planetu.
      Meni je bila bolj všeč Diana, to je bil pravi avto za svobodnjake, vozil si se kot na leteči preprogi, pa še kabriolet je bil po vrhu, ampak med zimo je bil pa čisti obup.
      Spačkase je dalo celo razstaviti in iz njega izdelati motocikl, če ti je avto slučajno razpadel in si se moral peljati naprej.

     • Jovo Jamnica

      Ja. In spačeka in nobl Dijano sn vozo. In Amija(prijatl) tut… pa Citroena GS, kerega so f Kopri fkup šraufali. Nazadno pa malega Citroena C3, kerega sn karamboliro. En pubec se je ponoči pune granate na mokri cesti v mene zaleto…

     • večni srb

      Se mi je zdelo, da ti je nekaj v življenju jasno, očitno si imel avtezato, da si se z njimi nekam peljal in užival.
      Jaz sem bil navajen svoje avte peljati enkrat na leto k priajtelju, ki odlično šraufa avtomobile, največkrat je samo prilil malo olja, pa vsake pet let sem gume zamenjal.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Zdaj vozim Opel Astra dizl, letnik 2001. Glih je parkiran tu polek mene na soncu pret studijom f Čanju, jas pa pijem f senci Nikšičko in tipkam po lapatopu…

    • RATATA

     Akrapović je srb iz centralne Istre (slovenskega baroda Deržave) – iz Buzeta.
     Kter Slovenc bi to nalepko okrog vozu na motorju ali avtomobilu. Le Karantanskega panterja se lima pri nas, tapravih!

 • Mihael Ankh

  Levica ali desnica, v čem je ratlika nije, oboji za rudnik živega srebra.

  • komar marko

   ah, če bi desnica to počela, potem bi imeli rdečkoti že demosntracije, tako kot so jih imeli v KOPRU samo zaradi RESNICE, ki jo je nekdo povedal na TV. Trej, a sedaj vidiš kej je razlika!!!!!!!!!!!!!
   In vsi ta črni ki so kradli so v arestih, kaj pa rdečkoti????????????????

   • Mihael Ankh

    Sleponja sploh ni razlike, tvoj um enostavno tega še ne dojema, da so0 vsi isti, vsi so igralci v istem propadlem filmu.

 • ԻմՏերնուիմԱստվածը

  Kaj pa pravi Šarec na izjave Kordiša na 24ur : ‘Ne škodi tudi česa ne izreči’. Izjav Kordiša ‘ne bi komentirali’

  http://shrani.si/f/6/lX/4zuQ2Wrq/koalicija620180830.jpg

  Zakaj pa ne ? Nismo dovolj pomembni ? Nismo pojasnila vredni ?

  • Jovo Jamnica

   Pa toti Šarec ni tak tumast. Hitro se uči diplomacije…

 • milanček

  še fotr in mati se zgražata, napaka, namesto , da bi fotr stresel seme mami na popek, je rezultat tukaj, mama je povrgla majmuna z rdečo zvezdo! Ja foter, mislil bi z zgornjo glavo, na pa s taspodnjo, sedaj pa imaš potomca idiota!

 • xtc

  No takole realno imalce čez prst-Kordiš bi navonaliziral?
  OK.
  Kaj bo nacionalizirall?
  Lidle,Hoferje,Spare,Sij,PP,LP ,Union itd.

  Ja,OK,kaj pa ACH,Iskra,Etra,CPG,Kolektor,Južnov in Polaničev imperij,pa Petanov itd.?
  Nehajmo se igrati bebce,levi tepci ,kot večina ovac,se ne zaveda,kaj bi nacionalizacija firm SLO prinesla najprej odškodninske miljardne tožbe,zaprtje mej,sankcije in zelo verjetno onemogočen izvoz vsega ter prazne trgovine,saj bi morale A,I in H ter Hrvaška na tuj pitisk zapreti vse prometne zveze,tako cestne,morske,kot zračne in še tožbe na EWU sodiščih bi sledile,seveda pa bi bilo treba ob iztopu iz EU plačati vsaj 30 miljard eur,ki jih nimamo,da si nikjer več nebi mogli nič več izposoditi pa je jasno.
  Skratka veselice bo hitro konec,ko narod nebo dobil penzije,socialne in,ko nebo mogel do prihrankov.

  • Jovo Jamnica

   Ja, točno. Zdaj pa sn pomirjen. Me je že blo strah, da nebom mogo več v Hoferi kupit keksof ot Crvenke…

  • večni srb

   Levica nacionalizira samo lastna podjetja, da jim država pokrije dolgove, potem pa spet privatizirajo.

   • Jovo Jamnica

    Si vido… haaa? Ti pa Lustrator sta mu stisnala plus… LOL

    • večni srb

     Zakaj pa ne, čese je že potrudil z naštevanjem vsega živega, kar nima veze s tem kar je povedal.
     Osebno se jugoslovanske robe izogibam, ker je danes za en drek, cena je pa primerljiva s priznanimi tujimi blagovnimi znamkami, ki so neprimerno boljše kvalitete, saj so narejeni iz balkanskih poljščin, namenjenih samo za izvoz.

     • Jovo Jamnica

      LOL. Saj tvoj plus akceptiram. Smešen mi je Lustratorof…

 • Borut Zabret

  Komunisti?Kordis se spocet ni bil,ko so bili komunisti npr.Jansa,Jelincic itd.Kdo je zdaj vecji komunist??

  • Lustrator

   Odgovor na tvoje blesavo vprašanje se skriva v tvojem blesavem vprašanju. “Kdo je ZDAJ večji komunist”. Janša je že 30 let daleč najodločnejši slovenski protikomunist, Kordiš pa je celo zdaj v 21. stoletju iz dneva v dan večji. Če ti razlika ni jasna, predvidevam, da si del njegove rdeče črede.

   • Jovo Jamnica

    Sevea je razlika. Janša je hoto met komije nazaj, pa mu niso ugodili. Kaj mu je preostalo drugega??? Če bi z prošnjo uspel, bi bil pač komi še dandanašni in verjetno bi furo že peti al pa šesti mandat…

    • Lustrator

     Janša nikoli ni IMEL komijev – njegovo disidentstvo se ni začelo, ker bi hotel partijo okrepiti, ampak ker jo je hotel razbiti. Je pa seveda vsem jasno, da če bi bil Janša v 80ih zares komunist, bi postal dosmrtni predsednik Slovenije glede na njegovo sposobnost in nekajnivojsko prednost pred vsemi, ki so si v slovenski zgodovini lastili to funkcijo. In zato je njegov NE partiji in JA Sloveniji s čimer si je podpisal doživljenjski križev pot oziroma partijsko fatvo, namesto da bi užival življenja Hugha Hefnerja, toliko bolj vreden in pravzaprav primerljiv le še z mučeniki, ki so z Bogom in Slovenijo na ustnicah dali svoje življenje pod trdim komunističnim kopitom.

     • Jovo Jamnica

      A zato so ustavo spremenili???

     • večni srb

      Zaradi enega terorista že ne.

     • Jovo Jamnica

      Madona, kaj toti pocukrani hvalospev si naknadno napiso??? Vidim, da ti sektaši kuj f seriji pluse talajo… LOL

     • janez cepec

      pa kva j’ stabo, a s’ Begn spizdo. pa kašn disident, de je Janša. kje s’ pa to pobrau. al si natur fuknen, al se ti je pa orng poslabšau.

  • večni srb

   Janša je bil večji komunist prej, oni so pa zdaj.
   Če bi ohranil mirne živce in lepo počakal, bi bil danes tudi on na oblasti in bogat, tako pa ni imel dovolj prave vere.

   • Borut Zabret

    Jansa je najvecji komunist,denarja pa tolk,da ga mora skrivat in sestricna Urske kao placuje za njihov luksuz ter dela samo za bivse komunisye,ki so zdaj veliki kapitalisti prisesani na drzavne jasli revezu bi pa se socialno pobrav.

 • Slovenc

  Stop judo-zionisticnemu kapitalizmu zaradi katerega je umrlo najvec ljudi na svetu…

  • večni srb

   Izvoli tako vlado, ki bo zmagala s takim programom in jih lahko linčate.

  • Jovo Jamnica

   Kaj bo ta prvo Šarec Netanjahuja f Slovenijo povabo???

  • Zionist

   Tipično antisemitsko sranje ni te za poslušat bebec in te je lahko le sram, kar pa ne verjamem da te je lahko, ker je za to potreben pedigree in vzgoja, sam pa vsak dan uporabljaš rezultate te civilizacije tudi sedaj ko tipkaš po tem ekranu…

   • janez cepec

    ja za rezultate civilizacije so pa res najbel zaslužni Židje. če ne bi imel podpore Amerjev, bi se banda Čifutska mau drgač obnašala ne sam do sosedov, nego do ceuga sveta. Dolfe je že vedu, zakuga jim je kuru pod ritjo

    • Zionist

     Bebec primitivni enrat sledi kako nastajajo mikroprocesorji ter matematčni modeli zanje in kako gre sledenje vse se začne v Haifa tech. Nato pa gre rutina v Ameriko. Tudi drugače Amerika je največja židovska država. Sicer pa se ne splača zgubljat besed za neizobražene slovenceljne aus boden kar Dolfejev jezik ker ga tako ceniš jezika sicer ne znaš kot ostali tebi podobni slovenski primitivci…

 • SALZ

  Slovencu daš na izbiro eno vrečo kruha in eno vrečo dreka in Slovenec zagotovo vzame vrečo dreka ker drugače ne bi bil Slovenec.Kar so volili to imajo, zasluge pa imajo tudi tisti ki so ostali doma.Slovenec je lahko dober in priden delavec a pameten nikoli razen par izjem kar je pa premalo.

  • večni srb

   Za polovico slovencev je danes nemoralno voliti kogarkoli, če jim pa ni pomagala ne levica in ne desnica, za male idiote se pa ne splača.

  • Jovo Jamnica

   Fala Bogu, da ti nea spadaš met tote izjeme…

 • Tweety Bird

  Seveda je bilo jasno, da bo Rosvita Pesek ob prvi priložnosti v Odmeve pripeljala Iva Boscarola, da bo povedal svoje o Šarčevi vladi in njenih načrtih. Dobro, bila je velika verjetnost, da jo bo Pop TV prehitel, da ga bo imel prvi v studiu Uroš Slak. Da bo prišel in grmel, kako bo odpeljal svoje podjetje iz Slovenije, ker bodo davki tu previsoki, pa je bilo popolnoma jasno. To je že folklora. Boscarol je pač človek, ki bo vedno prišel in grmel…in se na koncu posral v gate neoliberalne !!!… Kapish?

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

 • Republic Commando

  “zvezde vam ne damo”. Ne res ne, zvezdo nam VSILJUJETE

  • janez cepec

   ponovno, sami ste krivi, kva pa komunajzarja volte

   • Republic Commando

    odjebi

    • janez cepec

     jebejo vas tardeči 73 let, pa jim še kr džite. mora, de ste pederi

     • Republic Commando

      Bedn si.

     • janez cepec

      pa, po usej logiki ste bednik vi, pa še boste nadalnih 73 let. paše vam, pederi ste, to bo ja

     • Republic Commando

      dooooouuuuuugčaaaas

     • janez cepec

      maš prou, če te en in isti jebe tok cajta, je pa res booooooooooooooring

     • Republic Commando

      spomni se kaj novega, ker to je uspavanka

 • Tweety Bird

  Problem namreč ni samo on, Boscarol…problem je, da ga v resne oddaje vabijo kot relevantnega sogovornika o temah, o katerih govori na pamet in počez. Obstajajo tudi ljudje na “izredno pomembnih” desničarskih funkcijah, ki govorijo na pamet in počez… Amerika ima trenutno celo takega predsednika, oranžnega redneck-a!!!

  • Tweety Bird

   V urejenih razmerah bi ta človek nastopal v lokalnih novicah, morda še v kakšni pogovorni oddaji o letalstvu in tehnologiji. Njegovega podjetja ne boste našli na lestvici 300 največjih podjetij. Kapish?

   • joza joza13

    Ne zanima nas tvoje razumevanje scene!
    Peinkiher Anton, ti je to jasno?

    • Tweety Bird

     Moje razumevanje scene je pravilno in logično…Kapish?

     Lep pozdrav iz Ankarana :)

     • joza joza13

      Tonček, v logiki nisi nikoli blestel. Pravilno je morda za tebe, kar pa ne šteje, ker ti si nula. Na prostem trgu, izven javne službe bi ti crknu od lakote.

  • joza joza13

   Tona, a ti bi rad svetoval koga naj povabijo v TV oddaje? Pa kaj bi ti bizgec še rad? Med roge eno?

   • Tweety Bird

    Desničarska gamad naj nastopa na Nora24tv…kapish?

    • joza joza13

     Bejš no…, a res?
     Dihaj malo.

   • Jovo Jamnica

    A ti bi se tut tepo??? Madona, kolk vas te je tu na portali takih???

    • joza joza13

     Provokatorček Jovo s polnimi hlačami…
     Daj, pojdi si iztrebit usrane gate. Smrdiš…

     • Jovo Jamnica

      Ma ti si en model… Kak te vohaš skoz računalnik??? Da nimaš slučajno kaj dreka na tipkovnici al pa telefonu, pa ti pod nos švasa…

     • joza joza13

      Komije voham na 50 km.
      Ta nesnaga zelo daleč smrdi…, saj ti to dobro veš.

     • Jovo Jamnica

      Tepec. Jas sn f Čanju, f Črni Gori…

     • joza joza13

      Ja, tam si na glavo padel.
      Vse kaže, da večkrat -;).

     • Jovo Jamnica

      Ni tak hudo. Pijem mrzli orginalni Nikšički pir za a= 0.80€ f trgovini…

  • Soave

   Oh, seveda!! Tukaj je kavelj ??

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

 • zvone gabrijan

  Psihopati postajajo resna grožnja, bravo kurčev Šarec, samo, da si postal premier, pa klinc gleda Slovenijo, idiot komedijantski.

  • Jovo Jamnica

   Ti zgleaš tak nevarn, da bi ga lahko sam pospravo. Pol bi meli mir. Sam kaj, ko pa si zglea še edn od onih, keri sam lapajo, nardijo pa nič…

 • Borut Stari

  Ta naspidani pobalin ne pozna geografije in ne ve,da je Goli v Hrvaški državi.

  • Jovo Jamnica

   Saj Krobotom gnar nea smrdi… Če bi le dobro plačali, najem. Fse se da zmenit, sam gnara ni.

 • radames

  NORCI sodijo v psihiatrične bolnišnice, ne pa v parlament!

  • janez cepec

   ti tud

 • Tweety Bird

  Čujte voluharji…zakaj ne povabijo v Odmeve na primer Kaana Ozkana, predsednika uprave Revoza? Zakaj ne povabijo predsednika uprave Krke Jožeta Colariča? Zakaj ne povabijo predsednika uprave Petrola Tomaža Berločnika? In tako lahko naštejemo še vsaj 400 ljudi, ki prihajajo iz res velikih slovenskih družb, velikih po prometu, številu zaposlenih, vplivu na lokalno in državno gospodarstvo. Zakaj torej vabijo vedno znova posranega in malega gobčastega Boscarola?

  • Tweety Bird

   Seveda odgovor levičarji vemo… ker pač hočejo šov. Ne iščejo znanja, ne iščejo vednosti, ne iščejo nekoga, ki bo zmogel videti širše, pač pa nekoga, ki se bo repenčil in penil okrog gobca. Žal ni tako samo na tem področju…desničarji imajo steklino na več področjih.

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Levilarji so itak anti Slovenija vsi po vrsti. Radi bi spravili državo na kolena in uvažali na sto tisoče nekih tujcev.

 • jakob kovač

  Spet spravljate na plano enega norca.ki ni vreden omembe.

  • Tweety Bird

   Kdo to…Janez Janša?

  • if

   Na plano prihajajo norci, ki so izvolili Levico in odprlo pot levičarski vladi!

 • matej

  tistih 50 butlnov bodo delal vojno eh brez veze nej grejo monopoli spilat otroceki.

 • est

  5-erokraka ima 5 bodic in hitro se lahko nabodeš tovar Kordiš.

 • Republic Commando

  No dajte mi tisti levuharji, ki nonstop nabijate , da je Janša hardcore komunist, nekaj razložiti : ZAKAJ GA POTEM TAKO SOVRAŽITE. saj je po vašem bolanem umu potem ja “vaš”????

  • Tweety Bird

   Ker se dela kao da ni komunist…dela se, da je kao domobranec…pa ni res…ON JE SKRAJNI KOMUNIST IN SKRAJNI KOMUNIST BO TUDI OSTAL. ZA VEKOMAJ !!!

   • Republic Commando

    To ni noben odgovor. Kako veš , da se dela?? Kaj pa če je res že 30 let antikomnunist?? SI pomislil na to? Seveda nisi. Odgovora še nisem dobil.

    • Tweety Bird

     On se dela, da je antikomunist… Bil je v partiji, bil je Titov pionir, hodil je v Jajce, so ga iz partije ven fuknili, prosil, da ga nazaj sprejmejo, niso hoteli in je postal užaljen. Njegove metode pa so še danes skrajno komunistične. Evo, to ti je odgovor :)

     • Republic Commando

      Takrat so bili VSI komunisti. In NIKOLI ni prosil , da ga vzamejo nazaj. In katere so te skrajno komunistične metode o katerih govoriš? Saj vem , da nabijaš v tri krasne, ampak poskusit dobiti KONKRETEN odgovor ni greh.

     • janez cepec

      kdaj takrat, recimo, jest sm glih en tok star kot veliki luzer, pa nism biu nkol u partij, pa sm kr dobr skoz pršu, pa nubedn me ni jebu

     • Republic Commando

      Si bil politik? NISI. Pšššt. In če bi bil res toliko star, potem nebi nabijal bedarije kot en infantilnež ki sesa mamino siso. En navaden mulac prizadeti si .

     • Tweety Bird

      Sem bila v partiji…tudi moj Tunek. Tam je vladala demokracija, Janez Janša pa demokraciji nikoli ni poznal…Kapish?

     • Republic Commando

      Spet sam nabijaš mulček. Odgovora pa od nikoder. Bzvz od vas rdečih bebčkov pričakovati konkretne odgovore.

     • janez cepec

      đabe mu razlagaš, ne bo kapiru, čistokrvni debilko, brezupn slučaj

 • Tweety Bird

  Takšni kot Boscarol delajo škodo, resno škodo, histerizirajo javnost in tudi ekonomijo, torej gospodarstvo. Namerno in zavestno širijo laži in delajo škodo.

  • Republic Commando

   Delajo škodo , blablablablabla. Ja res delajo škodo, da takim kot si ti omogočajo prejemanje socialke.

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

 • totex39

  Za Kordiša pa bi bilo bolje, da se izuči kakšnega poklica ne pa da klobasa bedarije in se vpleta v politiko z izrazi, ki jih še sam ne pozna.

  • janez cepec

   zakuga pa, kašn poklic ma pa vaš veliki luzer, pa mu kr dobr gre, glih tko klobasa ene in iste stvari, pa mu še skoz verjamete.

  • Republic Commando

   Ampak nekaj mu pa moraš priznati. Obraz ima popoln za pesti :)

 • Franc Ložar

  Mogoče je danes dan
  odprtih vrat na PSIHIATRIJI.

  • janez cepec

   bo držau, zato so tebe spustl na svetlo

   • Franc Ložar

    Sva že dva!

  • Roman

   A si bil tam,da veš?

  • Novakec1

   So že prej ven ušli, zdaj se pa skrivajo za poslansko imuniteto.

 • Tweety Bird

  Vsak, ki živi od dela plača v povprečju 34 odstotkov od svojih dohodkov državi. Ta država ni nekaj neoprijemljivega moji dragi nevedneži… to so ceste, mostovi, urejeni rečni bregovi, javno zdravstvo … helikopter, ki vas reši iz zagate na Mangartu, blagovne rezerve … subvencionirani vrtci, spodbude za gospodarstvo (prav te, ki jih redno dobiva tudi Boscarol), pomoč kmetom, subvencije, socialne pomoči … javno šolstvo, matičarka, sodnik itd., da, tudi uslužbenka, ki vam izda dovoljenje za gradnjo … In vsi, ki v tej državi živijo od dela, plačajo od svojih dohodkov v povprečju 34 odstotkov. KAPISH?????

  • Mimoidoči

   Zato ker v resnici malokdo ve, da se da tudi bolje in ste popolnoma sprani, da mislite, da morate v letu 4 mesce delati zastonj oz. biti 4 mesce v letu sužnji, da potem lahko država funkcionira. Tako so te oprali ptiček. V starem Rimu so naprimer za vse viadukte, ceste, infrastrukturo, kopališča, vojsko, itd. itd. plačevali na leto 0,01-0,03% davka. Povedano drugače, delali so samo 1-2 dneva na leto, da so plačali davek za vse takratne dobrine. Če se pri nas ne bi toliko kradlo, in krade se ravno zato, ker je na kupu toliko nakradenega davkoplačevalskega denarja, na oblasti pa toliko nemoralnih kleptomanov, in bi tistih 75-200 pokradenih milijard eur ostalo v Sloveniji, danes ne bi imeli nobenega dolga in za čisto vse kar naštevaš bi bilo denarja, z občutno manjšimi davki, takšnimi, ki so jih imeli v starem Rimu.

  • Mimoidoči

   Ta država ni nekaj neoprijemljivega moji dragi nevedneži…to so roparji, kriminalci, kleptomani, nemoralneži, barabe, razbojniki, banditi, ki so si spisali zakone v svojo korist. Je zakon še vedno pošten in moralno zavezujoč, če ga postavi kriminalc?

  • Soave

   Seveda. . . . . predvsem mostovi in zdravstvo .

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

 • Mimoidoči

  “Kapitalistično izsiljevanje nacionalnih držav je šolski prikaz omejitev reformističnih politik, kot smo si jih uspeli izboriti v koalicijski pogodbi. Rešitev? Nacionalizacija!””

  Kakšna nacionalizacija? Ste proti nacionalizmu, v Slovenijo uvažate tujce z namenom uničenja avtohtone nacije, ko se gre pa za v žep krast, takrat pa tulite o nacionalni državi in nacionalizaciji.

 • Tweety Bird

  Od Janševe prve vlade pa imamo…spet… znižano obremenitev za bogatejše, ki živijo tudi od rent in kapitala. Ti v povprečju plačajo na te prihodke le 20,2 odstotka davka. In za to različno obdavčitev dejansko ni nobenega razloga, razen tega, da jim je to pač pri politikih uspelo zlobirati, ker imajo moč in denar.

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO) … PRAVA RESNICA !!!

  Ni sicer jasno, kam bi Boscarol odselil svoje podjetje. V večini držav OECD so kapitalski dobički vključeni v dohodnino, v Italiji, Danski, Franciji, ZDA, Švedski, Nemčiji, Finski pa je ta davek veliko višji in strožji od slovenskega davka na dohodek. Pa saj Boscarol kar nekaj govori v tri dni. Dobro mu gre v tej državi, zelo mu je naklonjena, pomaga mu. Njegovo podjetje je lep primer, na katerem lahko država pokaže, kako veliko je pripravljena storiti za podjetništvo.

  • Mimoidoči

   V glavnem povsod na svetu imamo komunizem. Nekje so samo še bolj komunistični kot mi.

   • Tweety Bird

    Dobro, ti si pač budala… ali drugače, tokrat grobo rečeno… mi smo tisti, ki smo dali Boscarolu nepovratna sredstva. Mi, ki na vse svoje dohodke plačujemo v povprečju 34-odstotne davke. Samo nepovratnih sredstev smo mu dali štiri milijone evrov. Mi plačujemo višje davke tudi zato, da država pomaga podjetjem Iva Boscarola. In tako se nam zdi prav. Ker vemo, da je to dobro za to družbo. Tudi zato ne vidimo nobenega razloga, da bi bili davki na kapital in rente nižji od davkov na dohodek od dela. A ti to razumeš, Mimoidoča budala, ali si do konca zabit…kot vsi desničarji ???

    • Mimoidoči

     Ukinite Boscarolov davek na dohodek, oz. povedano drugače, ukinite komunizem, naj obdrži ves dobiček zase, ker je denar njegov in naj razpolaga z njim kakor je njegova volja, pa mu ne bo potrebno pomagati. Si razumel, budala?

  • Soave

   Ti si boš pa enkrat res kaj naredila. Tako zelo si pametna, da ti kar ven gleda. Trapa neumna.

   • Tweety Bird

    Če več kot to vkup ne spraviš…zapri greznico desničarsko neinteligentno…

  • Mimoidoči

   Povej mi ti budala, kakšno pravico imaš ti do Boscarolovega denarja? Nobene.

  • Mimoidoči

   Vi komunisti ste tako sprani in bebavi, da mislite, če nekomu s prisilnimi davki poberete milijone, potem mu pa vrnete nekaj milijonov, temu zapovrh še rečete nepovratna sredstva, da se tako blagohotno in radodarno sliši za neumno oprano rajo kateri sam pripadaš, in potem si še drznete tej prevari reči pomoč, da je to pomoč.

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

 • Soave

  Moj dragi prijatlj me je spomnil na tale članek , ki je bil objavljen že nekaj let nazaj. Se ga dobro spominjam.
  In ga pripenjam tule. Za v spomin in opomin !!
  Ljudje božji, preberite in premislite. Še je čas, da lastnoročno odnesemo tole vlado iz Parlamenta !!
  https://www.portalplus.si/503/ekstremisti/

  • Tweety Bird

   Portal plus????????

   … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Jožef

  Ljudje, ki še pomnite Jugoslavijo in komunizem, obutite malo spomine. Saj ne bo težko.
  Naj vam pomagam: Fučko, televizor EI NIč, pralno sredstvo Radion za ročno pranje, Potovanje v tujino za depozit, Carinske dajatve tudi za vsako banano, če je niste pred mejo pojedli, Kavbojke – samo prišvercane iz Italije, bencinski boni, za dvig svoje gotovine v tuji valiti čakati v neskončni koloni.
  Če vam to ni dovol, pojdete v kakšen trgovski center in se spomnite na Jugoslavijo in trgovine z mešanim blagom in trgovine z gospodinasko opremo. KAJ STE V JUGI VIDELI V TRGOVINAH IN KAJ VIDITE DANES.
  Spomnite se oddaj na radiu “Še pomnite tovariši” in to primerjajter s Pričecvalci g. Možine.
  No, ko bo vaš spomin zaživel, pa premislite, koga ste volili pri zadnjih volitvah. Prečitajte, kaj va Mesečeva levica pripravlja in kaj ste naredili s tistim, kar vam je pripravil Janez Janša s pomočjo zavednih Slovencev v 90-setih.
  Veste, dragi volilci, meni ni vse eno, ali bom jutri šmuglal kavbojke iz Italije, kavo in banane pa od Debele Berte iz Avstrije. Jaz si želim, da bi lahko bilo tako, kot je bilo v letih 2004 do 2008.
  Hvala za vlado 5+ – 1, naj živi Slovenija brez Kordišev, Mescev, Terčkov, Tomičk in podobni venezueloljubcev. Bog nam pomagaj, da se rešimo Rjavca, Židana, Brgleza in podnih zlobcev, ki nam pod Kučanom grenijo že tako grenko življenje v tej podalpski vasici.
  Pišem, ker sem, dolgo pa nam tako ali tako ne bo več dovoljeno !

  • radames

   Nekaj si pozabil omeniti o Jugoslaviji. Pravzaprav o Kraljevini Jugoslaviji. Sam sem tele stavke že večkrat zapisal: kakor vemo, so v Kraljevini Jugoslaviji komuniste zapirali. V zaporih so bili vsi glavni komunisti. Niso pa dovolj rigorozno postopali z njimi. Takrat bi jih morali pobesiti in Jugoslavija bi bila rešena strašanskega trpljenja med vojno in po njej.

   • Jovo Jamnica

    A se ti kolca po Jugoslaviji???

 • tramal

  To rdečo zvezdo bi mu nabil v rit ,namesto vibratorja ki ga uporablja.

 • Tweety Bird

  Kordiš ima prav. Pečečnik in Akrapovič in Boscarol imajo dobičke, ki pa jih z državo skorajda ne delijo. Banda kapitalistična !!!

  • Morala

   Zakaj bi dobičke delili z državo? Itak plačujejo davek.

   • Tweety Bird

    V letu 2016 točno 1022 prebivalcev Slovenije večino svojih dohodkov prejelo… ne od dela, ampak od dobičkov svojih podjetij, delnic ali nepremičnin. A teh najbogatejših 1022 prebivalcev, ki so skupaj leta 2016 na ta način prejeli 191,1 milijona evrov, ni državi plačalo 34 odstotkov, kot so jih učitelji, medicinske sestre ali vojaki. Temveč zgolj 20,2 odstotka. Njim je država priznala ogromno olajšavo. Je to pravično?

    • Morala

     1022 ni velika številka…za dobiček v državnih podjetjih, bankah in zavarovalnicah pa se strinjam, da plačajo visok davek…

    • KAPIBARA

     Fabrke tudi plačujejo cenejšo elektriko, od gospodinstev..

  • Mimoidoči

   Banda kapitalistična…. Kaj to sploh pomeni. Je samo neka komunistična floskula in prevara pretkanih komunistov. Imamo centralno banko, in imamo ljudi na oblasti, ki pod prisilo od ljudi zahtevajo goro davkov, začenši z davkom na dohodek, ki je komunističen davek oz. marksističen. In potem te taiste davke komunisti na oblasti zlopatajo v svojo davčne oaze v milijardah (od 75-200 milijard) in si drznejo ostalim moralizirat in jih zmerjat s kapitalistično bando? Večjih hinavcev svet še ni videl.

   Ti pojma nimaš kaj kapitalizem sploh je. Kapitalizem je proti centralni banki in proti davku na dohodek, KAR POMENI, DA KOMUNISTI NE BI MOGLI KRAST TUJEGA DENARJA IN BI BILO ZATO MANJ KORUPCIJE. Banda komunistična!!!

   • Tweety Bird

    Čuj voluhar…v letu 2016 točno 1022 prebivalcev Slovenije večino svojih dohodkov prejelo… ne od dela, ampak od dobičkov svojih podjetij, delnic ali nepremičnin. A teh najbogatejših 1022 prebivalcev, ki so skupaj leta 2016 na ta način prejeli 191,1 milijona evrov, ni državi plačalo 34 odstotkov, kot so jih učitelji, medicinske sestre ali vojaki. Temveč zgolj 20,2 odstotka. Njim je država priznala ogromno olajšavo. Je to pravično?

    • Mimoidoči

     Še enkrat te vprašam voluhar, če so si ti najbogatejši prebivalci svoj denar zaslužili na pošten način, kakšno pravico imaš ti do njihovega zasluženega denarja?

     • Tweety Bird

      Dohodek iz kapitala je osebni prihodek. Tako kot je za nekoga, ki je zaposlen, plača osebni prihodek. Zakaj bi morali dohodke iz kapitala ali premoženja…rente… obdavčevati ugodneje kot dohodke iz dela?

     • Mimoidoči

      Še enkrat, v starem Rimskem imperiju, ko so bili na vrhuncu moči in še nepokvarjeni, niso plačevali nobenih dohodkov iz kapitala ali premoženja. Vse kar so ljudje zaslužili (dobiček) so lahko obdržali zase, tudi dohodke iz dela.

      Zato je imperij rasel in cvetel in se razvijal, in ljudem je bilo dobro. Na leto so plačali samo osnoven davek, ki je bil potreben, da gradijo in vzdržujejo njihove ceste, viadukte, kopališča, skratka vso infrastrukturo, in vzdržujejo minimalni birokratski aparat, vlado, socialo PO VSEM SVOJEM OZEMLJU, ki je takrat obsegala ne samo Slovenijo, ampak skoraj vso Evropo in še Severno Afriko in Bližnji vzhod. Ugani kako velik je bil ta davek. Ta davek je bil 0,01-0,03%!

      Ko pogledaš, da so komunisti iz Slovenije izropali 75-200 miljard eur v zadnjih 27 letih, nam je jasno, da bi sedaj prav tako cveteli s takšnim osnovnim minimalnim davkom.

      Noben davek na dohodek, nepremičnine, itd. ne bi bil potreben. Komunisti rabite te davke, samo zato, da zasužnjite ljudi, jih naredite odvisne od sebe. Odvisni ljudje pa nikoli v zgodovini niso mogli tako uspevati kot neodvisni, svobodni ljudje.

      Zato so tudi (nekdanje) protestantske države v Evropi tako cvetele in se razvile in bile uspešne v razvoju avtomobilov, itd., ker niso funkcionirale po kuminističnem, ampak po (laissez-faire) kapitalističnem sistemu, oz. po ekonomskem sistemu, ki so ga prakticirali tudi v starem Rimu. Dokler se niso pokvarili…

     • črnogled

      V osnovni šoli so me komunisti učili,kaki lopovi so bili fevdalci,ko so kmetje morali plačevati desetino.Pa poglej kaj so si zdaj zmislili toti lenuhi gobcavi.

     • domovina mili dom

      Ko bodo tillee Venezuelci svoje plače razdelili med reveže, potem jim bom verjel.
      Nobeden pa ne omenja, da mu je treba zaplenit premoženje, kućanu, rigelniku, petriču, haklu, petanu…..To pa ne. Pomeni, da tile “šuhtajo” te marksiste.

    • Mimoidoči

     Delitev denarja bi morala biti na moralni prostovoljni in ne na nemoralni prisilni osnovi, razumeš?

     Nauči vse te najbogatejše od otroštva dalje Kristusovo doktrino in marsikateri od njih bo, ko bo odrasel svoj dobiček delil z reveži oz. s pomoči potrebnimi prostovoljno in z veselim srcem. Samo Komunisti nočete nič slišati o Krščanstvu, zato pa je vse kar vam preostane, sila in prisila in nasilje.

     Dobrih ljudi ni potrebno prisiliti, da pomagajo ljudem. Pokvarjene pa. Komunizem je po defaltu pokvarjen sistem, ki vzgaja ljudi in jim opere možgane, da če nekomu, ki na pošten način zasluži denar, ukradeš denar in rečeš temu davek na dohodek, da je to prav.

   • domovina mili dom

    Slovenci niso nevoščljivi. Rdeči Slovenceljni pa so in bi tistim, ki so si prislužili kar zaplenili.

  • učko

   Delat pejt, lenština gnila !

   • garfi

    ućko gnida

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

  • črnogled

   Prasica kordiševa za svoje gobcanje dobi 4 jurje na mesec,mojega in tvojega (če sploh delaš)denarja,okol se pa dere kaki lopovi so kapitalist.Če ma malo možganov naj odpre s.p.,pa da ga vidimo faliranega študenteka.Mater mu jebem.

   • domovina mili dom

    Boljš, da mu jo camelboys.

 • Rafaeluss

  Resno razmišljam da je treba tem levičarjem dati lekcijo, čistoča po kmečko. Eno krepko okoli ušes, da prenehajo s tem hujskanjem. Bi se hitro zbudili, ker beseda pri teh HITOIDI ne ZALEŽE.!!!

  • Goran Hvala

   jansevik o hujskanju.. . bvahahahaha…

 • dob

  Na Dolenjskem razmišljajo kdo je spizdil bakren kabel.
  hahahaha.

  • Tweety Bird

   Moj Tunek je prinesel domov nek kabel. Rekel mi je naj bom tiho !?!?!?

   • KAPIBARA

    Zajla, še ni bakren kabel- napačna investicija

  • janez cepec

   prav’jo Cigani: uhka si še bolj pošten, čez let se pa nabere

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO)

  V Sloveniji delavci državi plačajo 34 odstotkov svojega “dobička,”… lastniki kapitala zgolj 20 odstotkov.

  BANDA KAPITALISTIČNA !!!

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

   • Goran Hvala

    ko bi le bla moja venezuela….:-)…

  • Mimoidoči

   Hvala vam delavci Slovenije in lastniki kapitala, zaradi vas se lahko mastimo še zadnjih 27 let. Zelo so nam všeč milijarde eur vašega denarja v naših davčnih oazah, ki smo ga pobrali z ropom, se oproščam z davki, malo mi je po freudijevsko ušlo, torej z davki na vse živo, še posebej pa nam je všeč, da nas po 27 letih ropanja še vedno zvesto volite, nam še kar verjamete, da morate plačevati takšne davke, kljub temu, da smo vse izropali in uničili in nam omogočate našo nadalnje mastenje pri koritu. Bolj neumnih tlačanov, pardon pametnih volivcev, si res ne moremo želeti.

   Vaši komunajzeri

   • Goran Hvala

    sej jih noben ne voli.. volijo edino desnake….ostali raje lezimo doma v nedeljo al pa gremo na piknik.. vi volite in ste izvoljeni sam vas noben ne jebe.. oziroma ste nesposobni vlado sestavt. :-)

  • KAPIBARA

   % 0 % . Važn je pa kolko DENARAJA dobiš od tega % ! Od % se ne živi. Zaradi tega je šel tudi Francoz Depardje v Rusijo in tam plačuje davke, ker se je hudoioval, da kljub malemu %, več denarju plačuje, kot ostala raja…..

 • učko

  Eni “opozicijski” smrkavci jebejo kompletno desno “opozicijo” in zaradi teh nesposobnjakovićev kompletno Slovenijo !

 • garfi

  pričakovano od L-unatikov kjer je DEMOKRATIČNI socializem samo krinka za Butalce
  fašist Tweety Bird je njihov član in podpornik
  iz njihove Venezuele bežijo milijoni in socialistični raj je pričakovano samo za vladajoče Bandite
  za ljudstvo pa pekel
  Slovencem v Venezueli Slovenija ne pomaga in verjetno tudi rkc ne
  zadolženi so za uvoz islama in afriških posiljevalskih Opic

  • Tweety Bird

   (EKSKLUZIVNO)

   V Sloveniji delavci državi plačajo 34 odstotkov svojega “dobička,”… lastniki kapitala zgolj 20 odstotkov.

   BANDA KAPITALISTIČNA MAČKIJA !!!

   • garfi

    Bandit vzeli ti bomo nazaj “dobiček”
    ti potrebuješ kletko v zlati barvi

   • Mimoidoči

    Če bi miljarde (75-200) eur ostale doma in ne v davčnih oazah, kamor so jih prelili komunisti na oblasti, delavcem ne bi sploh bilo potrebno roparjem na oblasti dajati 34% varščine, niti lastnikom kapitala 20%.

    Banda pohlepna komunistična!!!

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  mesca pa kordeza po buci uzgat

 • garfi

  leWiČĆarski sovražni govor L-unatikov
  spravili so se pa na resnico o izigrantih na naslovnici Revije Demokracija

 • Tweety Bird

  (EKSLUZIVNO)… PRAVA RESNICA !!!

  Dejansko ima večina držav kapitalske dobičke vključene v dohodnino. In čeprav je posamezne ureditve težko primerjati, ni dvoma, da je v večini držav OECD, predvsem v Italiji, Danski, Franciji, ZDA, Švedski, Nemčiji, Finski, ta davek veliko višji in strožji od slovenskega davka na dohodek.

  • garfi

   PREKLETI L-unatik
   iz vaše Venezuele bežijo milijoni

  • Mimoidoči

   Povedano drugače, povsod jim je uspelo vpeljati komunizem, še posebej v nekoč protestantskih, kar pomeni, da je proti-Reformacija uspela.

 • Tweety Bird

  BOSCAROL IN AKRAPOVIĆ LAŽETA !!!

  Luka Mesec pravi, da si v Levici prizadevajo vrniti ureditev, ki je veljala pred letom 2006, kar pa ne pomeni, kot je ta teden na več televizijah gobcal Ivo Boscarol, da bo država pri prodaji nepremičnine vzela polovico ali da bodo podjetniki obdavčeni s kar 70 odstotki ali da nameravajo v koaliciji “slovenski davčni sistem postaviti na temno stran meseca.”…Prekprokleti požrešni voluharji kapitalistični !!!

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR

  V EU podjetja plačujejo v povprečju 23-odstotni davek na dobiček. Boscarol ga je lani 14, Akrapovič 8,7 in Pečečnik 6,5 odstotka.

  • Mimoidoči

   Moral bi ga pa 0%. Ker ta dobiček potem postane dobiček določenih prikoritnikov v politiki in drugje, namesto, da bi ga zgoraj našteti prostovoljno dali ljudem, ki ga potrebujejo.

   P.S. : Ne zamenjuj pohlepa s kapitalizmom. Pohlep ne pozna strani.

  • KP

   Fovš?

  • šrauf

   Foglof, ti si ga gotovo -14%…

  • janko

   Ti pa nikoli nič davka plačal, ker že vse življenje živiš od sociale, to je na račun države.

 • domovina mili dom

  Zgleda, da je moralo priti do te leve eskalacije. Hvala ti Kordiš in ostali Venezuelci. Pokazali ste pot Slovencem. Ko berem komentarje na kućanovih medijih, sem prijetno presenečen. Tudi tupoglaci so začeli razmišljati, da pa Venezuela le ni dobra opcija.

  • Mimoidoči

   Zato, ker levičarji v mestih bodo prvi lačni…

   • domovina mili dom

    Točno tako, med vojno in po vojni so “mestlani” hodili na kmete po živež.

 • Tweety Bird

  Magna v Slovenijo ni prišla zato, ker je Slovenija davčna oaza, ampak zato, ker ima kvalificirano delovno silo, ki pa je posledica dobrega in ne tako poceni šolskega sistema in druge infrastrukture, ki jo zagotavljajo primerno visoki davki.

  • Mimoidoči

   75-200 milijard eur nakradenega denarja v davčnih oazah pravijo, da lažeš. Ti davki ne samo, da so neprimerno visoki, so tudi nepotrebni. Dobro si programiran. Samo tvoj softwer je en navaden virus.

  • KP

   Ti si magna v glavo! Ni prišla,vi levuharski prasci ste nas posilili s to lakirnico,s kemikalijami in nobeno dodano vrednostjo… Bedak.

  • šrauf

   Magna v Slovenijo ni prišla zato, ker je Slovenija davčna oaza, ampak
   zato, ker ima kvalificirano delovno silo, ki jo štancajo na FDV, pa na delavski-pankerski univerzi…

 • Tweety Bird

  NUJNO PREBERI… ŠOKIRANI BOSTE !!!

  Ivo Boscarol je v zadnjih desetih letih državi plačal 1,7 milijona evrov davka na dobiček, v tem obdobju pa je od države, na podlagi podatkov Erarja, prejel več kot pet milijonov evrov !?!?

  • Djuro Sumar

   Sedaj pa grozi državi in upa, da bo dobil še kakšen milijonček. Naj gre v Italijo ali pa na Kitajsko.

   • KP

    Ti čefutar boš Slovencem govoril,kam naj gremo? Ti si prizadet….

    • Djuro Sumar

     Saj sam trobezlja, da bo odšel iz Slovenije. Jaz pravim, da le naj gre, če to želi.

   • Forestgumpl

    Čefur zanikrni idi raje ti lepo nazaj v svoj čafurilad ali pa v Iran nam bo lepše…

    • Djuro Sumar

     Najrajši sem kar lepodoma.

     • janko

      Ja potem pa pojdi dol domov!

     • Djuro Sumar

      Ne seri klamf in ne pisari nekaj na pamet o ljudeh ki jih ne poznaš.

  • Mimoidoči

   Kriv pa je komunizem, ki ga furamo v Sloveniji. Če komunizma ne bi imeli, bi Boscarol obdržal 1,7 milijona evrov in tudi od države (državljanov Slovenije) ne bi nič dobil. Denar bi potem dobil drugje, ali pa bi se počasneje razvijal. Podjetniki se vedno znajdejo, če ne pač propadejo. Pustite jih, da se sami znajdejo in pustite jih, da propadejo, če propadejo. Vedno se bo našel drugi, ki se bo znašel bolje. Samo svobodno okolje jim dajte.

   Mimogrede kolk miljonov evrov so pa iz Slovenije prejele davčne oaze in koliko smo iz njih dobili nazaj?

  • FORT WORTH

   Ti nisi v šoku, ti’s šoknjen…
   Pa zjutraj, ko si na čelo padu, si dinarske miljone zagledo ??!
   (:-DDDDDDDD

  • KP

   Od kje ti taki podatki? Od tega Miha Kurbiša?

   • KP

    Bumbar. Prejel ja,ni jih pa dobil. Dobivate samo levuhi,na sociali!

  • šrauf

   NUJNO PREBERI… ŠOKIRANI BOSTE !!!

   Mirovni ištitut je v zadnjih desetih letih državi plačal 0 evrov davka na dobičekv, tem obdobju pa je od države, na podlagi podatkov Erarja, prejel več kot pet milijonov evrov !?!?

  • montyamp

   Žvepleni pa je 50 000′ miljonov odvleku k Putinovi mafiji , zaj pa neke ruske banke strelajo po Sloveniji .
   Hehehe , levičarji , če vi kradete je pa vse v najlepšem redu ???
   Kaj pa solatar ???
   Odpisali ste mu 16 mio…
   Pa drugi tir , že manjka 60 mio. , pa še makete nimamo .
   Foggl , zabit si , si pač levičar ftrgani .

  • Najbrž ni bila to država Slovenija, ampak EU. Drži ???

  • marta

   Pri izbranem subjektu ni transakcij.
   Zakaj lažeš ?

 • učko

  To Kordiš, ti sam zakur vojno. Bomo mel dodaten uržeh !

  • Silos

   Budala

   • KP

    Vemo ja,ne rabiš se predstavit. Čefutarček!

 • janko

  Šokantno. Mislim da bo kar prav, da se pripravimo ubraniti Slovenijo in obstoj slovenskega naroda. Ti vnuki komunistov so nevarno nori. In rdeči zmaj jih bo podprl. Ampak leseni koli bodo premalo proti udbi in policiji.

 • KP

  Bedarije. Saj vsi vemo,da so to samo prazne blodnje nekega hašišarja,ki jih verjemite mi,ne verjame niti malo niti on sam…Jst pa rečem,da je on še sam sa pred cev. Čeprav še sam to ne verjamem… Pa verjetno sem to sam tko rekel,mal v hecu. Saj veste to se sam tako reče… Kot pa že nekaj čas govorim tle gor,enkrat bo počilo,ker prav iščejo to. Prej bo,bolje bo…manj bo bolelo….

 • sunday

  bravo kordiš tako se govori, zdaj pa še nekaj naredi v tej smeri, tvoji voli vci in ves slovenski narod komaj čakamo, da nas odrešiš – tebi bi moralo biti joža ime, takoj bi bil naš novi broz, tito je proti tebi samo bleda senca !!!

 • KP

  Čisto mimogrede. Tudi jaz imam podjetje,ne tako majhno,a se bom potrudil,da bo mojega denarja,beri davka na dobiček,za tele prasce ostalo čim manj,beri -nič….

 • KP

  Je prej neka gospa iz gospodarske zbornice lepo povedala. Ker izgleda,da ta Kurbiš obvlada podjetniško sceno,naj gre takoj veni iz politike in naj gre med podjetnike. Si lahko predstavljamo to polomijo???

 • KP

  No,pa še to..Zakaj vi levuharski sanjači sploh mislite,da vam dobiček od pridnih in uspešnih podjetnikov sploh pripada? Kaj ste vi naredili za ta dobiček? Fdv faks???

  • Wizeman

   Ti si zdrogiran? Imaš privide, prisluhe? Za pridnimi uspešnimi podjetniki stojijo pridni delavci. Tudi oni imorejo imeti nekaj od uspešnosti. In konec koncev tudi država. Zakaj sicer vlagati v podjetništvo? Da bodo posamezniki bogateli na naš račun?

 • šrauf

  Tako je trba tovariši, mi moramo samo vztrajati na naš poti……žejni bomo ,siti pa ne!

  https://www.domovina.je/violeta-tomic-v-nagovoru-venezuelcem-vztrajajte-na-zacrtani-poti-vi-ste-nasa-luc-video/

  • janko

   **********
   Ta je pa dobra: ŽEJNI BOMO, SITI PA NE!

   • šmentanamuha

    :))

 • montyamp

  Leva ekstremistična mreža

  Če vas ne skrbi vojaško urjenje skupine, ki pod okriljem ljubljanske univerze napoveduje revolucionarni prevrat in napoveduje ulični boj za oblast, če vas ne skrbi, da je to idealni inkubator za levičarske Breivike, potem bi vas morala zaskrbeti interpretacija realnosti. Ne samo politično – medijska ampak tudi zgodovinska interpretacija vseslovenskih vstaj.

  Najprej politično medijska. Nanizajmo nekaj povezav, ki zagotovo ne držijo, so samo naključne ali pa so nepomembne in pretirane. Nov predsednik ekstremistične grupacije Iskre je Jaša Lategano, nekoč znan pod priimkom Štrukelj. Sin sindikalista Branimirja Štuklja in po tej logiki v neposredni sorodstveni zvezi z Milanom Kučanom. To je seveda priročno, saj je sin v študentski grupaciji, oče pa glavni sindikalist na Univerzi in skupaj se borita proti neoliberalizmu različnih finančnih ministrov.

 • montyamp

  “… Pot do tja je mukotrpna – saj se ne borimo za ljubljanski študenteraj, niti za slovenski delavski razred – temveč za svetovni prevrat obstoječih družbenih razmerij – socialno revolucijo – in s tem socialistično svetovno Republiko.”
  https://www.portalplus.si/503/ekstremisti/

 • Jože Bože

  prosim za naslove sledečih oseb: miha kordiš, violeta tomić, luka mesec.hvala

  • Porenta Marko

   Miha Kordiš stanuje pri Svetem Duhu pri Škofji Loki – ne vem, če še, preden sem se izselil iz vasi in Slovenije, je živel tam…

  • Neodvisnik

   Potem pa še svojega objavi pogumnež !

 • Tweety Bird

  NUJNO PREBERI !!!… ŠOKANTNO
  Ivo Boscarol je v zadnjih desetih letih državi plačal 1,7 milijona evrov davka na dobiček, v tem obdobju pa je od države, na podlagi podatkov Erarja, prejel več kot pet milijonov evrov !?!?

  • Imersion

   Ne obstaja samo en davek… Poduči se malo koliko ostalih davkov je plačal državi… Se samo delaš bedaka ali si res tak idiot? Koliko je šlo za zdravstveni zavod, ddv, carna, ddv od elektrike, vode, bla, bla, bla… itd… Polovica vsake plače, ki jo je dal delavcem je šla v proračun… Daj zračunaj pa objavi kolk je to vse skupaj… Pol na koncu pa povej še koliko denarja si dobil ti iz proračuna, kot plačo… Namreč Boscarol in ostali so dali za tvojo plačo neproduktivnega delovnega mesta…

   • Neodvisnik

    Zaj mečete vse v en koš ! Eno so prispevki za zdravstvo drugo za pokojnino itd, in grejo od plače delavca ne ! Drugo je davek na kapital ki je bil namenjen za izplačilo lastniku ! Se ga ne plača če se ga ne izplača, če se vrti znotarj PP in s tem reinvestira PP ! Malo Ekonomije ne bo škodilo ne, ker je že po naravi DESNA, KAPITALSKA , aka “WEST invention”.

    Neproduktivna delovna mesta pa imamo zakaj ? Ker imamo nesposobna vodstva. Ker se v SLO kadruje po liniji najmanjšega stroška pomeni zaposlovanje takšnega kadra, ki ekonomsko najmanj stane, Inženirji in ostali pa naj se gredo “past” ne ! Ker podjetja ne vlagajo v razvoj, v znanje in sposobnost zaposlenih, ker hočejo na kratek rok največ “izcediti” imate neproduktivna delovna mesta in ko vlak razvoja odpelje je konec !
    Ne vlagajo ljudje v sebe v svoj razvoj, znanje in sposobnost zato, da bodo “predpražnik “poplenitisa” nekoga tretjega, ki se bo okoriščal (kapitalisti) ! To kar se v SLO imenuje Tržno Gospodarstvo je “novodobno Viničarstvo” ! Nekdaj so delali za liter “šmarnice” zaj delamo minimalni OD ! Potem pa se čudite da nam prudukcijska sredstva bežijo iz države !!! Pa da je to velik problem !!!

 • Tweety Bird

  Argumenti Levice o potrebi zvišanja davka na prihodke od kapitala niso iz Venezuele, ampak od OECD. Kapish?

  • Nšo-či

   Venezuela je končna postaja. Mesečeve sanje. Družba, ki bi jo vodili teroretiki brez delovnih izkušenj s pomočjo birokratske mafije.

 • Tweety Bird

  General Janez Janša, politični titan, vojni heroj, patriot, neposnemljivi lik, ikona, figura slovenske odrešitve in konvertit v neodomobranca je popušil na celi črti. Premagal ga je navadni klovn Serpentinšek !!!

  Lahko noč….

  • WISKY 1000

   si ti že blede od našega Janeza,kar trpi komunajzarca

   • Neodvisnik

    Vaš JANEZ je bil tako zelo močno “fundamentalističen” komunist (Kordež mu niti do pet ne sega) da so ga VRGLI iz PARTIJE. Ker je bil in še je zelo zamerljivega značaja je začel rovariti proti in evo ga danes in tukaj !!! V cerkvi mu namesto Jezusa postavite Spomenik ga častite za živega svetnika, pa še FRESKO v njegovi PODOBI mu namažite preko najstarejše freske, ki jo v cerkvi najdete. Cerkev Svetega JANEZA – Janez sveti Janez …
    Koga ali česa bo Janez rešil pred kom ali čem ? On je najbolj navaden novinar, on bo zaj razlagal kako bo on delal za moj in še koga interes ? Lepo vas prosim no !? Jaz za svoje prepričanje in svoje interese poskrbim sam in za to ne rabim nobenega drugega še najmanj pa politike, ki so novodobna iznajdba pojma” deli in vladaj” !!! Vi in SDS, pa še kdo, obstajate samo zaradi “preneumne” populacije, ki ni izobrazbeno z IQ-jem dovolj na nivoju. Drugače ne bi takšne trosili ! Primer – Trumpa je tudi volil najbolj “pritišnjen” del populacije v Ameriki. Naprej si dajte IQ – testirati, da boste sploh vedeli v kateri ligi se lahko sploh greste s kom o čem, ker drugače izpadete popolni “beboti” ! popušite pa ga tako ali tako non stop ! Pa za to niso krivi Levilčarji za to ste krivi sami !

 • VERRZIFIKATOR

  Krasno, saj razgrete glave
  otok dobro so spoznale,
  se za njimi zdaj budale
  veselijo gole slave.

 • FRANC3

  To je potrebno neprestano ponavljat: LAŽ JE NEUMRLJIVA DUŠA KOMUNIZMA!!
  Bojim se, da bo sedaj še Kučana strah, kaj vse je partija sproducirala od leta 1991 dalje. Potrdilo se bo reklo, da revolucija žre lastne sinove. SE JE ŽE ZAČELO.

 • Anton

  Tomička, mesec, kordež…. neplodni pojebki.

 • Djuro Sumar

  Kordež ima kar prav, ko se zavzema za nacionalizacijo, saj se drugi zavzemajo za privatizacijo, kar je v bistvu ena in ista stvar, le lastniki so drugi. Jaz sem bolj naklonjen nacionalizaciji.

  • Hribouc

   Potem bomo pa kar tebe nacionalizirali in ti okol vratu dal tablo da si ljudska družbena lastnina.
   Nacionalizirali ti bomop še bajto, pa avto in njivo, da se ti ne bo treba matrat in bomo vse dali džihadistom v upravljanje.
   Boš sproti poročal, če te kaj peče v riti!

   • Djuro Sumar

    Džihadisti pri tem nimajo nič. Javi se, ko boš kaj razumel. Kaj pa je privatizacija drugega kot oblika nacionalizacije? Prav tako ti vse poberejo.

 • MOSTISCAR

  Ha ha ha. Balon se napihuje !!!!

  • janko

   In ko bo počil, ti bo pa razneslo kolibo na vodi.
   Sicer pa meni ni smešno, da se ti bebavi potomci komyjev takole norčujejo iz naše nadvse krute, krivične in satanske komunistične zgodovine!!

   • MOSTISCAR

    Janko hvala za “dobre” želje
    Saj od razdiralcev slovencev ni pričakovati kaj drugega.Žal!

    • janko

     Nelevi smo EDINI domoljubni!!

     • Neodvisnik

      Uničujejo tudi desni ! Janšov kader – Petek – Dravske elektrarne – Kredit 128 Mil. ki ni bil nikoli vrnjen! Komu ? Kleru Zvon 1 in 2 katerega dolgovi so bili nacinalizirani preko bančne luknje in plačamo mi vsi ne glede na prepričanje ! Pa je to samo en primer, toliko samo, da ne boste POZABILI ! Sploh se ne gre za leve in desne ! Gre se vedno in samo za denar, moč, vpliv in vladanje! kdo bo tisti ki bo vladal nad “klobaso” in jo delil ! Vse ostalo je “preusmerjanje pozornosti in motnja” za zakrivanje !
      Pod črto ! Uničujete oboji ! Samo način je malo različen !

 • ivanka ponikvar

  zgleda da se bo treba leve tovariše začeti zdraviti zakisanih možganov..

 • Tone

  Kdor ni komunist, se mu ni treba bati “Golega otoka”. Goli otok je bil ustanovljen za neposlušne komuniste.

  • marta

   Tone pazi se ! :)

   • Tone

    Ni panike, sem na liniji.

   • WISKY 1000

    če mački stopiš na rep za cvili

  • Hribouc

   Ti misliš, da je Kordiš tako mislu!
   Daj, Tona, zresni se, no!

   • Tone

    Ne vem, kaj misli Kordiš. Ti znaš brati misli.

 • WISKY 1000

  oni z mopedom ga je zgrešil

 • Marija

  Kaj lahko pričakujemo. Samo grozo.

 • Hribouc

  Ko pade rdeča Čavistična Venezuela, ki so jo komunisti spravili na nivo vukojebine in pognali milijone iskat hrano po sosednjih državah, bo Komunistična proslava na Kongresnem trgu, na trgu Republike in na Prešernovem trgu. Glavni govorniki bodo Mesec, Kordiš in Tomićka, vsak na svojem trgu!

  Častni gtostje bodo Kučanov Milam, Turnškov Tit, Klavora in četa 100 rdečih bogatunov, tajkunov F21, ki se bodo vozili od trga do trga in držali glavne govore! Nad častni gost bo veleposlanik Putina Groznega v Slovenistanu in pater Knavs, ki bo rdečo žurko blagoslovil, če bo treba. Ni nujno.

  Svirali bodo Jankovićevi trubači iz Guče, Kombinatke in Partizanski pevski zbor.

  Peli in svirali bodo v čast venezuelskemu ljudstvu, pekli bodo vole, jance in prašiče, svirale bodo partizanske armonike ter teklo bo vino iz slovenistanskega Primorja, vse zastonj !

  Prireditev bo spremljala kamera venezuelske vlade, ki bo vse sranje in žrtje prenašala direktno v Venezuelo, do bodo videli kako se cedita med in mleko v Kučanistanu, v zadnji komunistični oazi Evrope.

  • Neodvisnik

   Kako ste NAIVNI ! V Venezueli Amisi pa CIA non stop ROVARIJO, Venezeuela sedi na NAFTI, ki je ne more prodati ! Kriza v Venezueli umetno sprožena ! Zakaj ! Ker Amerikanci hočejo NAFTO ! Ste pozabili ??? Razpad Yuge je sprožila CIA potem ko so videli kam je “ušlo” ko niso bili več v stanju zadev “usmerjati” so pa bili prisiljeni vojaško posredovati, da bi vsaj malo “popravili” zagrešeno !!!!
   Naredijo krizo, sproducirajo begunce, da ma Trump adut za vladanje ! Vzrok in posledica pa eventualno politično okoriščanje !
   Zakaj Amisov ni kje drugje v svetu, pa se dogajajo dosti hujše zadeve ? Ker nimajo dolgoročnih koristi in nimajo kaj pobasati ! Rotshchild-i umetno sprožili vojno v Vietnamu pa nikomur nič !
   Dajte no se malo spametovati ne ! Pa ne zagovarjam ta LEVIH sploh !

 • psychocandy7

  v Venezuelo naj se odseli, ne pa da iz Slovenije hoče naredit Venezuelo. Akrapovič in Boskarol plačujeta svojim zaposlenim, prispevki so redno plačani… zaposleni pri njiju dostojno preživljajo družine, za razliko od venezuelskega ,,proletariata,,!

 • radames

  Če bi oblasti Kraljevine Jugoslavije tiste ta glavne komuniste, ki so jih imeli po zaporih, POBESILE, danes ne bi imeli nobenega Kordiša, ker po koncu 2. vojne ne bi bilo nobenih njegovih ubijalskih, zločinskih vzornikov.

 • šmentanamuha

  Kordiš je pravi zombi, popolna reinkarnacija povojnih klavcev domačih ljudi. Nevaren pa je toliko bolj, ker ni preveč brihten.

 • WISKY 1000

  kordi,nekam si jo zatakni

 • Soave

  No, da se ne bomo samo jezli !!
  Ali vemo, kje je Goli otok ? V Jadranskem morju ?? Poglejte tale peispevek in se nasmejte !
  https://www.mojvideo.com/video-kam-na-morje/d82bee753a32dee83cc9

 • Minovak

  Ta narkoman nosi napis na majici “zvezde vam ne damo”….. ja droga je hudič, SAJ JE NOČEMO!!!

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  kordes je doma v skofji loki ce bo kej probavu vemo kam jet

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!