fbpx

Raper Zlatko Čordić, NIHČE te nima za drugorazrednega, imamo pa te za nehvaležnega zdraharja!

Zlatan Čordić-Zlatko med pozivanjem ljudi k protestu. (Vir: Youtube)

Sponzorski avtomobili, hranjenje v dragih restavracijah, veliko prostega časa, draga oblačila, to je življenje “drugorazrednega” raperja Zlatka!

Pred kratkim je znani ljubljanski raper za Slovenske novice sporočil, da ga imamo za drugorazrednega? Zlatko Čordić, ki ima lepo življenje, veliko prostega časa, visok standard, se prehranjuje v dragih lokalih skupaj s svojimi prijatelji, vzdržuje svojo številno družino, nosi draga oblačila, njegovi otroci živijo brez pomanjkanja, vozi sponzorske avtomobile, itd… se ima za drugorazrednega. Javno vas sprašujemo, pojasnite sodržavljanom, kaj je tu drugorazrednega, gospod Zlatko Čordić?

Drugorazredni smo 2x obdavčeni državljani, ki smo po izgubi služb ostali brez vsega!
Kaj smo potem Mi? Mi, ki hodimo na delo v sosednjo Avstrijo, ker smo zaradi divjega tranzicijskega lastninjenja ostali brez služb in smo morali s trebuhom za kruhom? Ki so nam odklapljali elektriko in smo bili brez denarja za osnovno preživetje? Mi, ki nimamo prostega časa, ki si ne moremo privoščiti dragih oblačil, nimamo sponzorskih avtomobilov, ne jemo v restavracijah in nam tudi za rekreacijo zmanjka tako časa kot denarja?

https://twitter.com/Jo_AnnaOfArt/status/1266697520471773185?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1266697520471773185&ref_url=https%3A%2F%2Fvfokusu.com%2Fpost%2F546988%2Fraper-zlatko-cordic-nihce-te-nima-za-drugorazrednega-imamo-te-za-nehvaleznega-zdraharja

Na družbenem omrežju se je pojavil tudi ta zapis:
“Zelo glasno danes proti vladi protestira raper Zlatko, ki mu je ta ista Vlada RS podarila 1.750 evrov temeljnega dohodka in za 200 evrov višji dodatek za veliko družino. Kot samozaposlenemu v kulturi pa mu prispevke (400 evrov na mesec) itak država plačuje. Naj razume, kdor more!”

Več si lahko preberete TUKAJ.