fbpx

Raper Zlatko ponovno razburjal, tokrat s krščanskim križem pred parlamentom – tam bil tudi kriminalec Ličina!

Zlatan Čordić - Zlatko pred Državnim zborom RS (Foto: YouTube)

A lahko potrkam na vrata parlamenta?” je raper Zlatko na včerajšnjem protestu vprašal policiste, ko je tja prišel z velikim lesenim križem in množico protestnikov, med katerimi je bil tudi delikvent in znanec policije Anis Ličina.

Po torkovem incidentu, ko so varnostniki pred Državnim zborom RS prijeli moškega z motorno žago, ki je tam protestiral proti zaščitnim ukrepom, so včeraj pred vrata parlamenta prišli še protivladni protestniki. Mimogrede, protesti niso samo prepovedani, temveč so tudi nevarni in neodgovorni, saj smo v novem valu epidemije, še bolj nevarnega seva koronavirusa.

Med njimi so bili znani in kontroverzni obrazi kot so stari znanec policije Anis Ličina, ljubitelj rdeče zvezde Igor Bricelj in problematični raper Zlatan Čordić Zlatko. Prav slednji je razburil s prav nenavadnim performansom, ki je razburil tudi številne kristjane.

Anis Ličina in Igor Bricelj.

Olajšal si je dušo s trkanjem na vrata državnega zbora
Čordić je pred vrata hrama demokracije prišel v spremstvu množice protestnikov in z velikim lesenim križem, za katerega pravi, da “nosi svoj križ”, čeprav je muslimanske veroizpovedi, dobro obveščeni viri pa vedo povedati, da se Zlatko sicer druži tudi z zelo skrajnimi islamisti. Čordić je pred državnim zborom želel trkati na vrata, vendar mu policisti sprva tega niso dopustili – potrkati je smel šele, ko je križ spustil na tla. Ko si je olajšal dušo s trkanjem na vrata, si je ponovno naložil križ in šel novim izzivom naproti.

Sara Kovač